Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Τελικά οι ευρωκράτες πρέπει να τρέμουν πολύ τον ελληνικό λαό

Τελικά πρέπει να επικρατεί πανικός στα επιτελεία της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο. Εκεί που φοβέριζαν την Ελλάδα με σκαιό τρόπο ότι θα την πετάξουν έξω από το ευρώ, ξαφνικά άλλαξαν τροπάρι. Φόρεσαν την μάσκα του μειλίχιου εταίρου, ή της εταίρας και βάλθηκαν να μας πείσουν ότι μας θέλουν στην ευγενική τους παρέα. Εμάς τους διεφθαρμένους, τα μπάσταρδα της Ευρώπης. Θα μας κάνουν την απέραντη τιμή να μας κρατήσουν στην ευρωζώνη.

Τελικά τι συμβαίνει; Τα έχουν χάσει; Ποιον φοβούνται και άλλαξαν τροπάρι; Τον ΣΥΡΙΖΑ; Σιγά! Αυτός από τις τεμενάδες στην ευρωζώνη έχει καταντήσει γιουσουφάκι. Τι φοβούνται; Τρέμουν τον Έλληνα. Αυτόν τον Έλληνα που ξέρουμε όλοι μας. Αυτόν που με τις φοβίες του έχει αφήσει τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ που έφτασαν. Αυτόν που μετά το 2012 λούφαξε και δεν ξανακινητοποιήθηκε μαζικά. Αυτόν που φαίνεται να σέρνεται στους ίδιους και τους ίδιους προσδοκώντας κάτι, έστω μια ελεημοσύνη.

Γιατί τον τρέμουν; Διότι ξέρουν πολύ καλά ότι, αφενός, η υπομονή του έχει φτάσει στο τέλος της. Ξέρουν πολύ καλά ότι, οι προσβολές πλέον στο φιλότιμο και την αξιοπρέπειά του φαίρνουν το αντίθετο από το προσδοκόμενο αποτέλεσμα. Ξέρουν ότι η ευρωζώνη και η ΕΕ δεν είναι σε θέση να αναχαιτίσει την συσσωρευμένη κοινωνική οργή. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να δώσουν ούτε ανάσα στο χειμαζόμενο λαό. Και ξεκινώντας από τη Γαλλία ονειρεύονται να προστατεύσουν το ευρώ και τη ζώνη του με στρατιωτικό νόμο.

Ξέρουν τέλος ότι στις εκλογές αυτές δοκιμάζονται οι τελευταίες αυταπάτες του απλού κόσμου. Ξέρουν ότι από τις 26 του μηνός όποιος κι αν είναι στη κυβέρνηση θα πρυτανεύσει η αντιπαράθεση για την έξοδο από το ευρώ και τη μονομερή διαγραφή του χρέους. Ξέρουν ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία αλλάζει ριζικά. Αργά, βασανιστικά και με αντιφάσεις, αλλά αλλάζει.

Κι έτσι έχουν επιδοθεί σε μια επίθεση φιλίας προς τον ελληνικό λαό, που μοιάζει σαν το γήτεμα της κόμπρας πριν καταβροχθίσει το θύμα της. Και καθώς προσπαθούν να δικαιολογήσουν πώς γίνεται και οι ίδιοι που μέχρι πρότεινος είχαν ανοιχτά στοχοποιήσει τους Έλληνες ως παρείες της Ευρώπης, τώρα πλυμμηρίζουν από αισθήματα κατανόησης και εγκαρδιότητας για τον ελληνικό λαό, τους ξεφεύγει μέρος της αλήθειας.

Νέο κρούσμα ο Φόλκερ Κάουντερ, επικεφαλής της ΚΟ των Χριστιανοδημοκρατών στο γερμανικό ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, ένας από χειρότερους Γερμανούς ρεβανσιστές και νοσταλγός του Ράιχ. Φροντίζει μάλιστα να μην χαμογελά ποτέ, ώστε να μην φαίνονται οι σουβλεροί κυνόδοντες. «Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ», δήλωσε ο εν λόγω κύριος και χαρακτηρίζει «ανοησία» τη συζήτηση περί ενδεχόμενης εξόδου της από την Ευρωζώνη.

«Πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διατηρήσουμε το κοινό νόμισμα», δηλώνει ο κ. Κάουντερ σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο τεύχος του περιοδικού Focus που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο και προσθέτει ότι η Ευρωζώνη μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει μόνον εφόσον παραμείνουν όλοι σε αυτήν.

«Εάν φύγει μια χώρα, οι αγορές θα ρωτήσουν "ποιος είναι ο επόμενος" και θα στοιχηματίσουν εναντίον του ευρώ», τονίζει. Ο επικεφαλής της ΚΟ της CDU επέκρινε ακόμη την συζήτηση που γίνεται στην Γερμανία, επισημαίνοντας ότι οι Έλληνες, «ως η αρχαιότερη δημοκρατία στον κόσμο», δεν χρειάζονται σχόλια απέξω.

«Είμαι βέβαιος ότι η νέα κυβέρνηση στην Αθήνα θα τηρήσει τις διεθνείς συμφωνίες», πρόσθεσε, γα να συνεχίσει λέγοντας ότι οι Έλληνες έχουν ήδη διανύσει σημαντικό τμήμα της πορείας. «Τα υπόλοιπα θα τα καταφέρουμε από κοινού. Είναι επίσης σαφές ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα», σημειώνει, αλλά αποκλείει το ενδεχόμενο «κουρέματος» του ελληνικού χρέους: «Δεν πρόκειται να υπάρξει άφεση του ελληνικού χρέους. Αλλά ένα είναι σαφές: εάν οι Έλληνες βγουν από το ευρώ, δεν θα αποπληρώσουν ποτέ τα χρέη τους».

Καταλάβατε τι φοβούνται; Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν θα στοιχίσει στους Έλληνες, αλλά στην ευρωζώνη που θα την κατασπαράξουν οι αγορές. Και φεύγοντας οι Έλληνες από το ευρώ "δεν θα αποπληρώσουν ποτέ τα χρέη τους"! Ξέρουν πολύ καλά ότι φεύγοντας η Ελλάδα από το ευρώ δεν μπορούν να την αναγκάσουν να πληρώσει τα χρέη που της έχουν φορτώσει. Τότε γιατί να μείνει η Ελλάδα μέσα στο ευρώ; Για να συνεχίσει να πληρώνει με το αίμα της ένα εντελώς παράμονο χρέος, που η συνδυασμένη λεηλασία της χώρας από ντόπια και ξένα αρπακτικά έχει φορτώσει στον ελληνικό λαό;

Καταλάβατε τώρα γιατί το Θεριό φοβάται τον Γιάννη, δηλαδή τον ελληνικό λαό. Και χρησιμοποιεί όλα τα τρωκτικά που έχει στη διάθεσή του για να φοβίσει τον Γιάννη, να μην καταλάβει τι δύναμη διαθέτει. Να μην καταλάβει ότι αν ξεφρορτωθεί τα δεσμά του ευρώ, το μόνο που έχει να πάθει είναι ότι θα χάσει τις αλυσίδες του. Τι αλυσίδες του χρέους. Κι έχει να κερδίσει την πιο όμορφη πατρίδα στον κόσμο όπου θα είναι αυτός το αφεντικό κι ο νοικοκύρης.


46 σχόλια:

  1. Ο λαος εχει δυναμη να τους σαρωσει. Οσο ομως σκυβουμε το κεφαλι ,τοσο αυτοι θα μας "πηδανε" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Δημήτρη 1. Συμφωνουμε οτι η ενεργεια ηταν απο εκπαιδευμενο προσωπικο. 2. Με ποιο τρόπο το έκαναν και τι κενά βρήκαν δεν το ψαχνουμε 3. Ποιοι τους έβαλαν η τους χρησιμοποίησαν αν θα το μαθουμε στο μέλλο. 4. Αποτέλεσμα ολη η Ευρώπη ειναι ανεπαρκώς εξοπλισμένη 5. Αμέσα μέτρα α. Αλλαγή νομοθεσία παρακολουθήσεων β. Προμήθεια αμεσα υλικού για την εφαρμογή των νεων μετρων παρακολουθησης γ. Εφαρμογή για όλη την ΕΕ δ. Κόστος ????? στ. Τζίρος τρις. Αυτά από τους την ομάδα των αλαζονικών Αποφοίτων του Χάρβαρντ αποφασισμένων να αποδείξουν σε όλους πόσο ευφυείς και σκληροί είναι και να δώσουν μαθήματα σωστής διαγωγής στους Λαούς.
    Η Πολιτική στην υπηρεσία της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας προς το παρόν.
    http://www.akioe.gr/default.asp?node=page&id=6932

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως απο τη πολυ προπαγανδα απο τα σκουπιδοκαναλα μερος του κοσμου συνεχιζει να φοβαται το εθνικο νομισμα. Οποτε συζητω για αυτο το θεμα πολλοι μου λενε οτι μετα θα εχουμε υπερπληθωρισμο, υποτιμησεις, ελλειψεις εισαγωγων και αλλες μπουρδες. Οταν καθε μερα ακουνε τις ιδιες μ@λ@κιες απο τα καναλια, καποιοι το φοβουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που οι ευρωκράτες οντως τρέμουν, εσύ Καζάκη κατάφερες το ΕΠαΜ να βρίσκεται χωρίς φωνη στη γωνία. Άφησε τους άλλους να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα. Δεν σεβεσαι τίποτα παρ εκτός την αφεντιά σου. Πιο εγωιστής πεθαίνεις. Μπράβο σε σένα και στα όργανά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ακέραιε μετριοπαθή ανώνυμε 10/1 και 2:17 Το θέμα είναι ποιος θα βγάλει το φίδι απτήν τρύπα ή αν βγει επιτέλους; Ακόμα και έτσι να είναι: «Πιο εγωιστής πεθαίνεις. Μπράβο σε σένα και στα όργανά σας!», εσύ τι χολοσκάς, έκτος αν έχεις ετοιμάσει να παρελάσεις σε κανένα άρμα σωτηρίας και την ανωνυμία σου την κάνεις επωνυμία. Προσωπικά ούτε με νοιάζει ποιος θα κάνει πίσω, ποιος είναι ψεύτης, ποιος ωφελιμιστής, εγωιστής, ανώνυμη κότα, βαρέθηκα πια με τους τόσους μα τόσους ξευτίλες, πουλημένους, προδότες, ρεμπεσκέδες, ηλίθιους, και και και, που’χει αυτός ο άμοιρος τόπος.
      Αν σταματήσουμε την πέοπαλινδρόμηση κάτι μπορεί να γίνει
      Γιαννόπουλος Στέλιος

      Διαγραφή
  5. Άλλο ένα ρεσιτάλ μαλακίας(κατα Θουκιδίδη πάντα) από τον ανεπάγγελτο λόγιο του λούμπεν εθνικοσοσιαλισμού. Καλύτερα να έλεγες πως το σύστημα τρέμει εσένα τον μεγάλο επαναστάτη/αγωνιστή τον μπαρουτοκαπνισμένο από την τσίκνα των χασαποταβέρνων που έδινες τον υπερ πάντων εθνικοαπελευρερωτικό αγώνα των ευρωεκλογών (το διαδύκτιο βρίθει από ντοκουμέντα) και το γκρουπουσκουλό σου του 0.3% με τα χέρια στην ανάταση που με δημοκρατικές "συλλογικές αποφασεις" επικυρώνει πάντα όσα έχεις φροντίσει να προαποφασίσεις και να επιβάλλεις προκαταβολικά δια της ραδιοφωνικής σου μονοκρατορίας. Ευτυχώς που βγήκαν και νέα, ανεξάρτητα (εδώ γελάμε) όργανα για να βαράνε παλαμάκια στις κορώνες μαλακίας(κατά θουκιδίδη πάντα) που πετάς από τον ραδιοφωνικό αέρα. Μπορείς να συνεχίσεις την επανάσταση τώρα με χρέωση 10 ευρώ κατ' ελάχιστο στα πρόβατα που δεν τους αρκεί να ακούνε τις παπαριές που πετάς ραδιοφωνικά και θέλουνε και από κοντά. Λεφτά υπάρχουν για κομματικές αντιμισθίες, διεθνή συνέδρια προβολής σου και για χλιδάτα γραφεία άλλωστε, μόνο για να έρθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα της εξαφάνισης του ΕΠΑΜ από τον πίνακα των εκλογικών ποσοστών (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΕΥΘΥΝΗ) δε βρίσκεις λεφτά με την καμία καραγκιοζάκο. Τράβα τώρα να πείσεις τα ραελιανά πρόβατα που σε ακολουθούν για το τεράστιο κύμα του ΕΠΑΜ των 50 μελών (και πολλά λεω) που έχει απομείνει το οποίο θα φέρει την ανατροπή αρκει να κάνουν υπομονή και να πληρώνουν τακτικά τη συνδρομή και τα δίδακτρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγνωστε "Ανώνυμε" 2.19 μ.μ., εφόσον ο Καζάκης είναι "αυτός" που λές, εσύ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ και να σχολιάζεις ;;;;;;;;;;;; Ή μήπως.....Απλά, γιά να καταλαβαινόμαστε!

      Διαγραφή
    2. Πετρος Καλογεροπουλος10 Ιανουαρίου 2015 στις 5:58 μ.μ.

      Σε ο,τι αφορα στον ιδιο ,θα απαντησει ο Καζακης.Εγω διαμαρτυρομαι , φιλε Ανωνυμε,για το μεγεθος του θρασους σου να με ονομαζεις προβατο. Φαινεται πως το 0,85%,δεν μπορει παρα να ειναι ακολουθοι της φλογερας... γιατι,εκ προοιμιου,μονο αν πιανεις το 3% και ανω εισαι ικανος να σκεφτεις . Δεν θα σε χαρακτηρισω. Θα ηθελα ,ομως, να εκανες τον κοπο -εστω και ανωνυμος-να εδινες ενα στοιχειο που να αποδεικνυε τις υβρεις που απηυθυνες στο ΕΠΑΜ. Αλλιως,αυτοχαρακτηριστηκες ηδη.

      Διαγραφή
    3. θα ήταν τιμή για εμένα να μπορώ καθημερινά να μιλάω έστω για δύο λεπτά με έναν άνθρωπο όπως είναι στη ζωή ο Καζάκης

      Διαγραφή
    4. Όποιος διαμαρτύρεται για το θράσος του ανώνυμου καλό θα ήταν να διαμαρτυρηθεί πρώτα για το θράσος του Καζάκη που βρίζει και απειλεί χυδαιότατα όποιον τολμήσει να του αντιπαρατεθεί. Εκτός αν δεν έχετε διαβάσει το διάλογο του με τον συνταξιούχο καθηγητή και τις αναίτιες και ανυπόστατες ύβρεις και απειλές που ξεστομίζει αυτό το κουτσαβάκι της πολιτικής κατάντιας της χώρας! Κάποια στιγμή θα καταλάβετε και οι τελευταίοι εναπομείναντες στο ΕΠΑΜ πως η αιτία της εξαφάνισής του και το πούλημα των ιδεών που πιστέψατε έχει ονοματεπώνυμο! Μέχρι να το καταλάβετε μπορείτε να απειλείτε και να χαρακτηρίζετε συλλήβδην σαν προδότη,δοσίλογο,πουλημένο,ρεμπεσκέ κ.λ.π. κάθε έναν που αρνείτε να ψηφίσει ή να ενταχτεί στο κομματικό σας μαγαζάκι.

      Διαγραφή
    5. Συγχαρητήρια Ανώνυμε 2:17 και 2:19 (και σε καμιά εκατοστή άλλα ποσταρίσματα στο μπλογκ του Καζάκη) που με λιοπύρι, βροχές ή παγωνιές, είσαι σταθερά και άοκνα στο πόστο του ανθυπομακάκα προβοκατορίσκου. Αποδεικνύεις ότι τα τρολ παντός καιρού ζουν και βασιλεύουν.

      Διαγραφή
    6. Ρε παιδιά αν δεν γαμάς φιλοσοφείς σε στυλ Ράμφου, η πολύ μαλακία του τύπου τον έχει βαρέσει στο κεφάλι και μέσω του blog αποκτάει η μίζερη ζωή του ελάχιστα ψήγματα ουσίας για να συνεχίσει να πορεύετε σερνόμενη

      Διαγραφή
    7. του την ειχες στημενη τη δουλεια φιλε ετσι;;Ειναι προσεγμενη η δουλεια σου επαγγελματικη και τετοιο επαγγελματισμο μονο στο ΚΚΕ υπαρχει...Τα 50 μελη που λες του ΕΠΑΜ κανουν οση δεν κανετε τα 10 χιλιαδες που μπορει να στε εσεις στο ΚΚΕ και ανεξαρτητα απ τον Καζακη..Δεν παιρνουν γραμμη για να δρασουν...Η πολιτικη τους ωριμοτητα αν την αντιληφθητε ποτε εκει μεσα θα αυτοκτονησετε μαζικα...[οσοι απο κει δεν πληρωνονται και νομιζουν οτι ειναι αγωνιστες,οι αλλοι ενταξει δε χαμπαριαζουν αρκει να παρνουν το χιλιαρικο απ το Σαμαρα]

      Διαγραφή
    8. Ρε συ Ανώνυμε 10 Ιανουαρίου 2015 - 7:40 μ.μ.

      Αυτα να πας να τα γραψεις στο σαιτ του Σαμαρα, αχαχαχαχ.
      Εχετε τρελλη παρανοια μερικοι μερικοι.

      Διαγραφή
    9. (Απόσπασμα προηγούμενου σχολίου μου για όλους όσοι-ατυχώς-θεωρούν τον Καζάκη πολιτική "γλάστρα" που πρέπει αγωνιωδώς να ψάχνει ή να διαλέγει μπαλκόνια).
      .....Αν πρότυπο της δύσης ήταν ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης εγώ είμαι με τον αγνοημενο Διογένη , που γελοιοποίησαν κάποιες συμπεριφορές του,για να επισκιάσουν τις μεγάλες αλήθειες του.
      Κάποτε ο Πλάτωνας είδε τον Διογένη να πλένει χόρτα. Τον πλησίασε και του είπε συμβουλευτικά: "Ει Διονύσιον εθεράπευες, ουκ αν λάχανα έπλυνες" ( Αν υπηρετούσες τον Διονύσιο δεν θα έπλενες λάχανα)
      Ο Διογένης αποστόμωσε τον Πλάτωνα , που είχε γίνει γίνει τυραννοκόλακας στην αυλή του Διονυσίου,απαντώντας έτσι : "και συ ει λάχανα έπλυνες, ουκ αν Διονύσιον εθεράπευες"(και συ αν έπλενες λάχανα δεν θα ήσουν υπηρέτης του Διονυσίου) (βαρβάρα)

      Διαγραφή
    10. Πρός Ανώνυμος10 Ιανουαρίου 2015 - 7:40 μ.μ.
      Για να φρεσκάρεις την μνήμη σου, ο διάλογος του Καζάκη με τον συνταξιούχο καθηγητή, ξεκίνησε από το παρακάτω αισχρό του σχόλιο:
      "GEORGE FILOS6 Ιανουαρίου 2015 - 12:48 μ.μ.
      Από Καζάκη τι άλλο θα ακούσεις παρά μ@λ@κίες. "
      Για να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους οτι οι απαντήσεις που δίνει ο Καζάκης στον καθένα που καμώνεται οτι υποστηρίζει τον διάλογο, εξαρτώνται από τον τρόπο που ο υποτιθέμενος φίλος του διαλόγου τον εννοεί.

      Διαγραφή
    11. δηλαδή το σχόλιο για τα λεγόμενα του Καζάκη το εξισώνεις με τις απειλές κατά ζωής που εκστομίζει ο ηγέτης σου....κατά τα άλλα είστε κι εσείς charlie, πρόβατα...

      Διαγραφή
    12. Πετρος Καλογεροπουλος12 Ιανουαρίου 2015 στις 2:41 μ.μ.

      Φιλε,εχε τη γνωμη σου για οποιον νομιζεις,οπως νομιζεις. Οταν ,ομως,καταφευγεις σε επιθεση,γιατι δεν σου αρεσει ο τροπος που σε αντιμετωπιζει ο Καζακης,αποσκοπωντας να μειωσεις την πολιτικη του προσφορα,μηδενιζοντας ενα εργο που μονο αυτος εχει να επιδειξει, τουλαχιστον τα τελευταια 5+ χρονια - αλωνιζοντας την Ελλαδα,χωρις χορηγους,χωρις "πλατες",χωρις αρπαχτες,χωρις υποσχεσεις,με αποτελεσμα,συχνα,εκτος απο την εκθεση σε καθε ειδους κινδυνο,να υφισταται σκοπιμες ή μη παρεξηγησεις ειτε υπονομευση - ε,τοτε δεν γινεται παρα να εισπραξεις την αγανακτηση απο πολλους σχολιαστες. Γι αυτο εχει τεραστια σημασια να δηλωσεις ποιος εισαι,ποτε συνεργαστηκες μαζι του,ποια ζητηματα προεκυψαν και αποτελεσαν αιτια για να βρισκεσαι στη θεση του κατηγορου.Παντα πολιτικα. Γιατι ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ενδιαφερει αν ειναι"μονοχνωτος","αποτομος","σκληρος" ή ο,τιδηποτε αλλο,αν εχει ταξει τον εαυτο του στην πρωτη γραμμη. Δεν ξερω αν θα απευθυνεις (και)σε μενα χαρακτηρισμους που ηδη χρησιμοποιησες. Εσυ επιλεγεις αν θελεις να κατεβαινεις πολυ χαμηλα ή - με μια συγγνωμη πραγματικης λεβεντιας - να αποκαταστησεις τη θεση σου ως συνομιλητης σ ενα εργο που αφορα ολους μας : την απελευθερωση της πατριδας μας που μας χρειαζεται ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    13. Δηλαδή ανώνυμε12 Ιανουαρίου 2015 - 12:43 μ.μ.
      εσύ από τα σχόλια του Καζάκη για τον καθηγητή σου, το εισέπραξες ώς απειλή κατά της ζωής του;
      Πάει το έσκισες το καλτσόν.
      (Άλλο απειλή και άλλο τι αρμόζει στον κάθε κουκουλοφόρο φασίστα)

      Διαγραφή
  6. κυριε καζακη, διαβαζω στο tvxs αρθρο για μια συνεντευξη του επικεφαλης του ifo χανς βερνερ ζιν για το ελληνικο χρεος, ο οποιος αναφερει οτι κατα την συνδιασκεψη του 53 στο λονδινο ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ εναντι της γερμανιας. τι ακριβως εγινε σε αυτην την συνδιασκεψη? ποια χρεη (εναντι ποιων) διεγραφησαν και ποια συνεχισαν να ισχυουν? σας εχω ακουσει να λετε οτι κατα την συνδιασκεψη του 53 ''φορτωσαν'' χρεος στην γερμανια. ο ζιν χρησιμοποιει το επιχειρημα οτι η διαγραφη των χρεων αυτων ειχαν σαν αποτελεσμα το οικονομικο γερμανικο θαυμα. εαν φορτωσαν χρεος στην γερμανια πως θα γινοταν το οικονομικο θαυμα? συγχωρεστε την αφελεια των ερωτησεων αλλα καπου χαθηκα με ολα αυτα. περαιτερω ο ζιν προτεινει -ανοιχτα πλεον κατα την γνωμη μου- για την ελλαδα και την εξοδο απο το ευρω παραδεχομενος οτι οι διαγραφες η τα κουρεματα ειναι παροδικες λυσεις (εδω αυτοαναιρειται εν μερει διοτι δεν μπορεις να προτεινεις κουρεμα αλλα να λες οτι αυτο δεν φτανει. αλλωστε γνωριζει οτι εξοδος απο την ευρωζωνη θα σημανει και αρνηση πληρωμης χρεων, αλλιως γιατι να βγουμε?).
    σχετικα με το παραπανω αρθρο σας, ο ολαντ καλεσε ολους τους ''ηγετες'' για μια μεγαλη πορεια ενοτητας στο παρισι για την δημοκρατια. (ενοτητα οταν λενε αυτοι ειναι αυτο που περιγραφετε, τον γερμανο με τους κυνοδοντες να εκλιπαρει σχεδον για μη καταστροφη του ευρω. στοιχημα αυτο θα ειναι το τελευταιο επιχειρημα οταν ολοι θα τους στελνουμε σπιτια τους. μα γιατι δεν θελετε να ειμαστε ολοι ενωμενοι?). προσπαθω να κρατηθω απο τα γελια, διοτι θα δουμε τον σαμαρα σε πορεια ''ενοτητας για την δημοκρατια'' μαζι με μερκελ και ραχο ι (εαν πανε και ο τσιπρας και ο ιγκλεσιας και ο πεπε γκριλο τοτε η ''δημοκρατια'' που θα φαμε στην μαπα ειναι εγγυημενη). απο οτι φαινεται η κατασταση τους εχει ξεφυγει τελειως διοτι δεν φοβουνται πλεον μονο τους ελληνες η τους ιταλους η τους ισπανους, τρεμουν τους γαλλους. ο γαλλος πρωθυπουργος εκτος του οτι δηλωσε την διατηρηση των μετρων ασφαλειας (βλεπε στρατιωτικο νομο) εξηγγειλε και την ψηφιση δυο νεων αντιτρομοκρατικων (βλεπε καταστολης καθε εξεγερσης η διαμαρτυριας του λαου) νομων. στην γαλλια πλεον μονο οι πορειες ''ενοτητας'' θα επιτρεπονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη καλησπέρα, πως βλέπεις το "τρομοκρατικό" χτύπημα σαν "σενάριο" "μαθήματος" (προς τα όποια Γαλλικά και όχι μόνον,οικονομικά συμφέροντα) κατά της προοπτικής διαφοροποίησής των, από το εμπάργκο προς την Ρωσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάμαι ότι κάτι πολύ ευρύτερο. Η Γαλλία καταρρέει οικονομικά. Όχι μόνο δημοσιονομικά, αλλά και οικονομικά. Είναι σίγουρο ότι ένα μέρος της οικονομικής ελίτ, θέλει να σπάσει τα δεσμά του ευρώ, κατανοόντας ότι με δαύτο θα είναι αδύνατο σε λίγο να διασφαλίσει τα συμφέροντά της. Ωστόσο, όπως και στο μεσοπόλεμο, το πάνω χέρι στην οικονομική και πολιτική άρχουσα τάξη της Γαλλίας το έχουν εκείνοι που έχουν συνδέσει οργανικά τα συμφέροντά τους με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Αυτό που συνέβη με το τρομοκρατικό χτύπημα είναι το προοίμιο όξυνσης των πολιτικών και κοινωνικών αντιθέσεων στη Γαλλία σε βαθμό αναμέτρησης ακόμη και με στρατιωτικούς όρους.

      Διαγραφή
    2. ποσο απεχει η αποψη αυτη απ την αποψη ομως του μεσου Γαλλου...Αυτο ειναι το προβλημα κι οχι μονο στη Γαλλια...

      Διαγραφή
    3. Όταν έγινε το τρομοκρατικό κτύπημα στην Ρωσία με θύματα πάνω από 200 άτομα που ήταν οι Ευρωπαϊκοί Ηγέτες ???? Τώρα εμφάνιση όλοι μαζί και με τον Στρατό έξω σε όλες της Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις. Ποιοι??? αυτοί που διέλυσαν τα κράτη του Μουσουλμανικού Τόξου. Συμφωνώ με τον Καζάκη έρχεται πολύ μεγαλύτερο και πολύ ευρύτερο για όλη την ΕΕ. Τρομοκρατία της Διπλανής Πόρτας είναι η Νέα Βιομηχανία και το προίον η Τρομοκρατία.
      Το ξέρει ο Καζάκης από το 2011 αλλά για προσωπικούς λόγους το αποφεύγει. Σήμερα οι Μουσουλμάνο είναι το 6% της ΕΕ και σε 5 έτη θα είναι πάνω από 8%. Εκατομμύρια Συρίων κλπ θα έρχονται στην ΕΕ. Φτιάξτε οχυρά για τα επόμενα χρόνια που ορδές πεινασμένων και εξαθλιωμένων θα περιφέρονται στην ΕΕ. Αυτο-Εξόριστος

      Διαγραφή
  8. Εσύ γελοίε προβοκάτορα 2.19 του λούμπεν λαϊκισμού τι πρόβλημα έχεις;Σου έλειψαν οι ταβέρνες κι η τσίκνα τους κι αρρωσταίνεις στην ιδέα της κοινωνικότητας,της προσφοράς,της αλληλεγγύης;Το θράσος κι η αμετροέπειά σου μόνο αρρώστια δείχνουν.Ο κ.Καζάκης κι οι επαμίτες είναι ο εχθρός σου;Πότε είπε ο άνθρωπος ότι το Ε.Πα.Μ θα φέρει την ανατροπή;Πάντα δεν έλεγε ότι ο ίδιος ο λαός ,χειραφετημένος από τα ψέματα,το φόβο και τις αυταπάτες,που εσείς οι γελοίοι φραγκολεβαντίνοι ενσπείρετε,θα την φέρει;Είσαι για τα πανηγύρια αν νομίζεις ότι με "ποσοτικούς"όρους γίνονται οι ανατροπές ή μέσω των ελεγχόμενων εκλογών!Οι ίδιες οι κρίσεις σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο,η ίδια η σκληρή πραγματικότητα της ζωής "αποφασίζει"για τις ανατροπές κι η ποιοτική αλλαγή συλλογικής συνείδησης,που έτσι ή αλλιώς συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία,κι ό,τι κι αν κάνετε,όση λάσπη κι αν ρίξετε,δεν μπορείτε να τη σταματήσετε.Διάβασε λίγο Ηράκλειτο,Πλάτωνα,Εμπεδοκλή,Επίκουρο για να πεισθείς ότι δε μπορείς να πας κόντρα στη ροή,ούτε να ξεπεράσεις φυσικούς νόμους!Εσύ θρασύδειλε τύπε,ποιον ακριβώς υποστηρίζεις και τι φοβάσαι και δεν βγάζεις τη μάσκα;Αν έχεις παιδιά,σε ποιο καθεστώς και σε ποια Ελλάδα θα τα αφήσεις,αν αύριο κλείσεις για πάντα τα μάτια σου;Σ'ενοχλεί η δημοκρατία που υπάρχει στο Ε.Πα.Μ ...σε ενοχλεί η ελεύθερη διατύπωση απόψεων;Σε ενοχλεί που δε σας φοβόμαστε,γιατί γνωρίζουμε;Πρόβατο είσαι εσύ κι οι όμοιοί σου,που σαν καλά υποζύγια υποδουλώνεστε στο χρώμα του χρήματος,υπηρετώντας τα"ισχυρά"αφεντικά σας και "σέβεστε"μόνο τα τομάρια σας!Έλλη Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ο Λαπαβίτσας με τον Σύριζα. Άντε μετα εσύ Καζάκη να κανεις γνωστές τις αποψεις σου με το ροη όταν ο συριζα θα έχει στην διάθεση των βαρουβακη και λαπαβιτσα ολοκληρο μηχανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε αυτές τις εκλογές οι ευρωλάγνοι θα αποσπάσουν εκ των πραγμάτων τη μερίδα του λέοντος.Στρέφουν έναν ολόκληρο λαό εναντίον του εαυτού του τα ΜΜ"Ε"της διαπλοκής που ελέγχουν το εκλογικό παίγνιο,ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΑ Η "ΚΑΡΔΙΑ"ΤΩΝ ΕΥΡΩΝΑΖΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ",ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «ΔEN ΘA ΞEXAΣOYME ΠOTE AΠO ΠOY ΞEKINHΣAME KAI AYTO NA TO ΘYMAΣTE»

    YΠOΓPAΦH:

    TA XPΩMATIΣMENA ΠAIΔIA (T.X.Π)- (Tά.Xεί.Πεί.) !!! EINAI TO AYPIO KAI TO MEΘAYPION TOY T(T)OΠOY THΣ (X)ΩPAΣ THΣ (Π)ATPIΔAΣ MAΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχεδόν όλοι οι κωλογεροι θα τρέξουν να ψηφίσουν δαγκωτό σαμαρά η ΠΑΣΟΚ. Λέει φοβούνται οτι θα καταστραφούν με το σύριζα αφού θα χάσουν λέει το ευρώ τους και θα μειωθούν οι συντάξεις τους . Βλέπουν όλη μερα τηλεόραση και εχουν πάθει μαλακυνση από τη πολυ τηλεόραση.

    Υπάρχει τεράστιο χάσμα γενεών σε αυτή τη χώρα. Οι 80+ (με το ενάμισι πόδι στο τάφο) ανησυχούν λέει για το μέλλον τους εαν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ! Ποιο μέλλον ρε καρμιριδες ? Αυτοί νομίζουν οτι θα πληρώνονται συντάξεις και στον άλλο κοσμο...

    Έχω προσωπική εμπειρία με αυτή τη κατάσταση. Οι παππούδες μου παίρνουν κοντά +2000 ευρώ σε συντάξεις και εισόδηματα. Δεν ξοδεύουν μια αλλα
    ολη μερα κλαιγονται οτι δεν βγαίνουν οικονομικα ενω την ίδια ώρα μου λένε " δεν εχουν σημασία τα λεφτά. Και με 200 ευρώ μισθό θα ζεις ανετα. Πως ζούσε ο κόσμος στη κατοχή ? Έχετε καλομαθει εσείς οι νέοι "

    Εγώ άνεργος και σε άθλια οικονομική κατάσταση κατέληξα μετανάστης στη Αυστραλία. Οι παππούδες μου δεν μου έδωσαν ποτέ ούτε δέκα ευρώ αλλα με παίρνουν τηλέφωνο και κλαιγονται " αχ τι θα απογινουμε? Ποιος θα μας κοιτάξει εμας ? Δεν βγαίνουμε οικονομικά" . Να πάτε να γαμηθειται τους λέω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω ότι έχασες από μικρός τους γονείς και/ή δεν ένιωσες ποτέ την μητρική αγάπη ή γενικά όλοι είστε έτσι αγαπημένοι στην οικογένεια;

      Διαγραφή
  13. Η διαφορά μου με αλλους που σχολιαζουν αρνητικα εδώ είναι οτι για την επιστημονοσυνη του Καζάκη έχω να πω τα καλυτερα. Η ένστασή μου έγκειται στα πρακτικα ζητήματα και δη των συνεργασιών. Δεν τα κατέχει. Θέλω να πιστεύω οτι το κανει απο μαλακια του -κατα Θουκιδίδη- και όχι σκόπιμα. Δυστυχως εχει την κεκτημένη (στο κκε) ταχυτητα και αυτό θα ταλαιπωρήσει τον ίδιο και το ΕΠαΜ. Όσο πιο γρήγορα αποβάλει την κουκουεδομαλακια -κατα μαρξ- τόσο το καλυτερο. Ο χρονος είναι πιεστικος και αξίζει στο ΕΠαΜ να καταγράψει μια έστω μικρή νίκη που θα μπορούσε να είναι η βουλευτική έδρα. Οχι σαν αυτοσκοπο αλλα σαν μεσο. Επιτέλους να ακουστεί δυνατη η φωνη του. Τοτε ειναι που θα μπει πολύς κόσμος στο ΕΠαΜ που τώρα είναι προβληματισμένος. Οπως εγω. Και όχι άδικα.
    (Δοξατο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω εαν ο Καζακης ειχε μια εδρα στη βουλη και ελεγε ολα αυτα που λεει, πολυ συντομα το ΕΠΑΜ θα επιανε το 20%. Θα ειχε πολυ μεγαλη προσβαση στο κοσμο και αυτα που ελεγε θα εκαναν μεγαλη αισθηση.

      Εδω τα χρυσα αβγα απεκτησαν μεγαλη δημοφιλια αφου μπηκαν στη βουλη λογω και του ηταν οι μοναδικοι εκει μεσα που τα εχωναν στη κυβερνηση παρα το οτι ειναι καφροι, παντελως ασχετοι και δεν εχουν κανενα προγραμμα.

      Διαγραφή
    2. Δηλ. τι μας λες; Δεν μπαινεις στο Επαμ επειδη ειναι μικρο και οχι τοσο γνωστο κι εσυ θελεις κατι μεγαλυτερο και πιο φιρματο;
      Χχμμμ......, ενδιαφερουσα αποψη.

      Διαγραφή
    3. Προς: Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2015 - 11:25 π.μ.
      Τα αυγα ειχαν μεγαλη δημοφιλια απο το σπρωξιμο που τους εκαναν οι εφοπ-ληστες με τα ΜΜΕ τους. Οταν μπηκαν στη βουλη και ειδε ο κοσμος τι ψηφιζουν, εχασαν σε δημοφιλια.

      Διαγραφή
    4. 12:07' Δεν μπαίνω διότι καλλιεργεί κκεδιστικες λογικές του στυλ θα λεμε την αληθεια και μετα θα ερθει ο κόσμος να μας βρει να του πούμε πώς θα σωθεί. Κάτι που δεν θα γίνει ποτε. Κρινώ εκ του αποτελέσματος: όταν εγώ ανακάλυψα το ΕΠαΜ, είδα οτι αντί να μεγαλώνει, συρρικνώνεται. Με την πρωτη μου επαφη σαν φίλος, κατάλαβα την αιτία. Αρχηγοκεντρισμος στο φουλ. Με αρχηγό υβριστή που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Συγκεντρωτικός γιατί φοβάται μη του εμφανιστεί ανταγωνιστής και του παρει την αρχηγία. Χωρίς τον Καζάκη δεν υπάρχει ΕΠαΜ. Αυτό δεν είναι καλό. Είδαμε και παθαμε να ξεκοψουμε απο τέτοιες λογικές. Να τις ξαναλουστουμε είναι άδικο.

      Διαγραφή
    5. Όταν κάνω πολιτικη δουλεια θέλω να έχω μαζί μου και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να αποδίδει. Εαν εγώ κι εσύ αρμεγουμε όλη μέρα και μετα, την ωρα που είναι να πιούμε λίγο γάλα, ερθει καποιος, κλωτσήσει την καρδαρα, κλωτσήσει και την αγελάδα, δεν κάνουμε τίποτα. Αυτό κανει ο Καζάκης. Μονο να τον ακούσει κάποιος πώς σκούζει στο ε-ροη, καταλαβαίνει τι εννοώ.
      Επομένως, γιατί να μπω; Δεν είναι οτι το ΕΠαΜ είναι μικρο αλλά οτι είναι καταδικασμένο να μείνει μικρο. Ηδη η συρρίκνωσή του φαίνεται.
      Πολλά απο αυτά που λέει ο Καζάκης οτι πρεπει να γίνουν (συνεργασίες κλπ), ο ίδιος τα σαμποτάρει. Έχει χοντρό πρόβλημα.

      Διαγραφή
  14. Το τοπίο μετά τις εκλογές αλλάζει, το περιβάλλον για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι και παραμένει εχθρικό και η ατζέντα γίνεται καυτή. Τα άμεσα μέτρα ανακούφισης είτε δεν μπορούν να ληφθούν είτε δεν αρκούν. Ο κόσμος μπορεί να συμπαθεί μερικώς και να επικροτεί κάποιες αποσπασματικές κινήσεις π.χ. εκδημοκρατισμού αλλά βλέπει ότι το πρόβλημα δεν λύνεται, οι δανειστές είναι σκληροί, οι διαπραγματεύσεις πάνε άπατες, οι διεθνείς συμμαχίες ανύπαρκτες, το ντόπιο κατεστημένο συσπειρωμένο, οι υπαίτιοι της κρίσης στο απυρόβλητο, η δικαιοσύνη ανύπαρκτη. Ο Σταθάκης θα μιλά για "συνεπή" και "σώφρονα" πολιτική και η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση σύσσωμη θα στέκεται απέναντι. Κανένας απολύτως σύμμαχος. Μπορεί και να δούμε διαδηλώσεις δεξιών που θα χτυπάνε κατσαρόλες. Θα αναρωτιόμαστε τότε αν θα πρέπει να κατέβουμε και εμείς διαμαρτυρόμενοι για την ατολμία της κυβέρνησης να συγκρουστεί προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων ή αν έτσι θα ρίχνουμε νερό ακόμα περισσότερο στον μύλο της αντίδρασης...
    Οι διαδικασίες θα επιταχυνθούν μαζί με τα αδιέξοδα και την ανάγκη να παρθούν δύσκολες αποφάσεις. Δυστυχώς το ΕΠΑΜ δεν θα έχει φωνή και αμφιβάλλω αν θα μπορεί να επηρεάσει έστω και λίγο τον δημόσιο "διάλογο". Κάποιοι θα συνεχίσουμε να μιλάμε στον περιορισμένο κοινωνικό μας κύκλο αλλά τι αποτέλεσμα μπορούμε να φέρουμε; Σύντομα το δίπολο θα είναι ανάμεσα στους σαμαροβενιζέλους και τα ποτάμια έναντι των κεντρώων του συριζα, αφού κάθε άλλη αριστερή συνιστώσα θα έχει περιθωριοποιηθεί εκ των πραγμάτων.
    Δύσκολα τα πράγματα! Το τραγικό είναι πως παρά την γνώση του συριζο-αδιεξόδου, κάθε άλλη λογική κυβερνητικής συνεργασίας του αν δεν κερδίσει την αυτοδυναμία, είναι για το χειρότερο! Απίστευτο ηθικό και πολιτικό πρόβλημα για τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε παιδιά, δεν ονειρεύεται ο καζάκης έδρες και θεσούλες, συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές για να ακουστεί ο λόγος του, δεν του έφτανε η προκλητική υπερπροβολή απο όλα τα συστημικά μέσα, δε του έφτανε η αποκλειστική εφημερίδα έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε και βουλευτής! Και πόσο έυκολα ακυρώνει ο μεγάλος επαναστάτης όλες τις αξίες του έ; Ενώ μέχρι τις ευρωεκλογές δε το συζητούσε να μην κατέβει τώρα όλη η επανάσταση και ο αγώνας μετριέται με τα λεφτά! Ε αφού δεν έχουμε λεφτά σου λέει τέρμα. Αλήθεια, ρώτησε κανένα μέλος του ΕΠΑΜ πως κατάφερε ο καλύτερος οικονομολόγος της χώρας να ρίξει έξω το δικό του μαγαζί; (περίπτερο καλύτερα). Ρώτησε κανείς πως μπορούν και συμμετέχουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση κόμματα όπως το ΕΕΚ αλλά το τεράστιο και λαοφιλές ΕΠΑΜ δε μπορεί; Ρώτησε κανείς πού έβρισκε μέχρι πρότινος τα λεφτά για διεθνή συμπόσια και πολυτελή γραφεία (μέχρι και την αγορά τζιπάρας με σωφερ απαιτούσε για να πηγαινοφέρνει στας επαρχίας την αφεντιά του).ε; Πως έχετε θεοποιήσει έναν άχρηστο λογιστάκο της κακιάς συμφοράς στον οποίο έχετε εναποθέσει τις ελπίδες σας να νοικοκυρέψει τη χώρα όταν ο ίδιος έχει χρεοκωπήσει τι μαγαζί του σε μόλις 4 χρόνια λειτουργίας; Και στο κάτω κάτω γιατί στα δικά του χρέη δεν κάνει αυτά που λέει πανεύκολα σαν λύση για τη χώρα; γιατί δεν κάνει το ΕΠΑΜ στάση πληρωμών στους πιστωτές του και μετά αφού θα έχει επιτύχει το μοντελάκι που μας πουλά να έρθει και να το προτείνει σαν λύση για τη χώρα; Δεν περιμένω απαντήσεις βέβαια ούτε διάλογο από μια χούφτα φανατικών προσωπολατρών φασιστών που νομίζουν πως μπορούν να δουλεύουν απελπισμένους συνανθρώπους τους πουλώντας φούμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς: Ανώνυμος 12 Ιανουαρίου 2015 - 12:54 μ.μ.
      Αχαχαχαχαχ, καλα κανεις και γραφεις και γελαμε. Γραψε κανα μυθιστορημα, γραφεις που γραφεις. Κριμα να χαραμιζεται το ταλεντο κι η αγρια φαντασια σου.
      Παντως αυτη τη καζακομανια, να την κοιταξεις, μη σε ριξει σε μανιοκαταθλιψη, oh, wait....

      Διαγραφή
    2. Ρε συ ανώνυμε 12:54 -και σε όλα τα πιο πάνω ποσταρίσματα- δεν βαρέθηκες να μπαίνεις συνεχώς και να τρολάρεις γράφοντας ανοησίες; Κάνε και κάνα διάλειμμα αφού βλέπεις ότι κανένας δεν σε παίρνει στα σοβαρά.

      Διαγραφή
  16. Αν καταλάβαινες κι εσύ όσα αντιλαμβάνεται ο κ.Καζάκης κι αν γνώριζες τι σημαίνουν τα νούμερα τα οικονομικά-πόσο πόνο,πείνα,αθλιότητα κρύβουν-κι αν ήσουν απλά άνθρωπος,θα έσκουζες κι εσύ 5.39,και θα χαιρόμασταν για την υγιή αντίδρασή σου...αλλά εσύ ,όπως φαίνεται περί άλλων τυρβάζεις και από έξω από το χορό πολλά κακόηχα "τραγούδια 'λες!Τι ωραία να κρίνουμε από τον κανεπέ!Μετά δεν θα μας αξίζει να πάθουμε τα χειρότερα,όταν αδικούμε και λασπολογούμε;Ντροπή άσχετε κι άχρηστε πρακτορίσκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι ο Καζάκης; Ο μοναδικος στην Ελλάδα που καταλαβαινει ενω όλοι οι οι υπόλοιποι κοιμωμαστε; Απλουστευτικη η λογική σου μέχρι μαλακιας.

      Διαγραφή
    2. Nαι, κοιμωσουν ολορθως.
      Μονο ο Βατικιωτης και ο Καζακης ειπαν τι πραγματικα συμβαινει με το χρεος και τα οικονομικα της Ελλαδας.

      Διαγραφή
    3. Αφού μονο ο Καζάκης και ο Βατικιώτης ήξεραν, τοτε κοιμάσαι κι εσύ ολορθος.

      Διαγραφή
    4. Μονο που εγω διαβασα, καταλαβα και δεν κοιμαμε πια, σε αντιθεση με σενα, αμοιβαδα, που διαβαζεις, Χριστο δεν καταλαβαινεις και φαινεται απο τα σχολια που κανεις.

      Διαγραφή