Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο πράκτορας επί μισθώσει ξέρει μόνο από ψεύδη και συκοφαντίες

Όταν έχεις υιοθετήσει επίσημα την ιδεολογία των πρακτόρων του Μανιαδάκη και της Κομαντατούρ της ναζιστικής κατοχής είναι λογικό να ασκείσαι με προβοκατόρικα δημοσιεύματα. Έτσι ο Ριζοσπάστης επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά το ποιόν αυτών που τον διοικούν. Σε σημερινό του ανώνυμο δημοσίευμα αναφέρει ψευδώς ότι το ΕΠΑΜ "του Δ. Καζάκη" προχωρά σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου. Παρά την επίσημη διάψευση του ίδιου του ΕΠΑΜ.


Πειστήριο της συνεργασίας αναφέρει την υποψηφιότητα Γ. Χριστοφορίδη, εκδότη του Χωνιού, που κατά τον Ριζοσπάστη, είναι η εφημερίδα που "εκφράζει τις θέσεις του ΕΠΑΜ". Δεν έχει καμιά σημασία το γεγονός ότι ο Γ. Χριστοφορίδης δεν υπήρξε ποτέ μέλος του ΕΠΑΜ, ούτε το γεγονός ότι το Χωνί δεν είναι παρά μια αντιμνημονιακή εφημερίδα και επίσης δεν έχει σχέση οργανωτική ή πολιτική με το ΕΠΑΜ.


Τι να πει κανείς; Ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή αυτοί κινούνται στο σκοτάδι και στο παρασκήνιο, νομίζουν ότι έτσι κινείται και το ΕΠΑΜ; Πάντως είναι εντυπωσιακό πόσο τρέμουν την ανοιχτή αντιπαράθεση, δημόσια και μπροστά στον κόσμο. Κι έτσι καταφεύγουν στο ψέμμα. Το ψέμμα είναι σήμα κατατεθέν για δαύτους. 

Ειλικρινά πάντως ακόμη κι εμένα που ξέρω προσωπικά τι κουμάσια είναι και για ποιους δουλεύουν, με εντυπωσιάζει η ασφαλίτικη νοοτροπία και πρακτική της εν λόγω εφημερίδας και των καθοδηγητών της. Άλλωστε γι' αυτό επιδοτούνται αδρά από το επίσημο καθεστώς. Είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι του καθεστώτος κατοχής για να κρατά διαιρεμένο και υποδουλωμένο τον λαό.   

58 σχόλια:

  1. Δυστυχώς περικυκλωμένοι από τους αλητήριους της "πολιτικής"φαρσοκωμωδίας όλα πια είναι πιθανά!Εννοείται ότι μόνο τους πλάγιους τρόπους και το παρασκηνιακό αλισβερίσι γνωρίζουν.Ο κόσμος έτσι θα θεωρήσει το Ε.Πα.Μ παρακολούθημα των "καμμένων"...Έτσι με το "γάντι"θέλουν να "κάψουν"το Ε.Πα.Μ,γιατί ήδη χάνουν "πελάτες"κι ανησυχούν.Τρέμουν μόνο το λαό ενωμένο σε αντικατοχικό μέτωπο!Δυστυχώς εύκολα οι πολλοί ακούνε κάτι τέτοια κι εύκολα αποτυπώνεται στη μνήμη τους η όποια ρετσινιά...Μέχρι και εθνικιστές μας λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είστε εθνικιστές, αλλά εθνικοσοσιαλιστές, δηλαδή ακόμα χειρότερα!

      Και προφανώς καλά νδ-πασοκαναθρεμένοι ώστε όταν σας λένε το μαύρο για άσπρο εσείς να το δέχεστε.

      Η επίσημη ανακοίνωσή σας:

      "Σήμερα 30/12/2014 στα γραφεία του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελούμενη από τον Α’ Συντονιστή κ. Θ. Συμβουλόπουλο και Β’ Συντονιστή κ. Γ. Αθανασιάδη, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένο.
      Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και αφορούσε την δυνατότητα συνεργασίας των δύο πολιτικών φορέων".


      Αυτό από μόνο του (χωρίς να ακολουθήσει η υποψηφιότητα του Χριστοφορίδη με τους Ανελ) δικαιολογεί το άρθρο του Ριζοσπάστη!


      (κάπου εδώ να σας θυμίσω ότι Καμένος-Καζάκης αλληλοβριζόντουσαν και αλληλοαπειλήθηκαν με μηνύσεις και τώρα ξανασυζητάνε.... και εσείς κάθεστε και τους ακούτε να λασπώνουν τον Ριζοσπάστη)

      Διαγραφή
    2. Το να είσαι μπάσταρδο του Τυρίμου είναι ένα θέμα. Το να θεωρείς ότι το ψέμμα και η συκοφαντία εφόσον σε βολεύει είναι καλό, δείχνει πόσο ασφαλίτικη ηθική έχεις. Μπάσταρδο του Τυρίμου δεν είσαι; Τι να περιμένει κανείς. Βρε μούσμουλο, το ΕΠΑΜ συζητά συνεργασία με όλους. Ακόμη και με τους πράκτορες του Περισσού. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνεί; Τι το πέρασες το ΕΠΑΜ; Κόμμα της ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών να έχει σαν στόχο του τη απολογητική του καθεστώτος κατοχής, σαν τον Περισσό και τους ενοίκους του; Αν και σου είναι αδύνατο να καταλάβεις μιας και δεν έχεις καμιά σχέση με το κίνημα που καπηλεύονται σήμερα οι πράκτορες του Περισσού, ούτε κάνεις καν προσπάθεια να σκεφτείς, ένα σου λέω: είτε σ' αρέσει, είτε όχι θα στηθεί το νέο ΕΑΜ και τα μπάσταρδα του Τυρίμου θα έχουν την ίδια τύχη με δαύτον.

      Διαγραφή
    3. Φιλε δημητρη πιστευω στο ΕΠΑΜ αλλα νομιζω οτι πρεπει οτι ειναι λαθος να μην κατεβει στις εκλογες σε συνεργασια με τους ΑΝ.ΕΛ. η με οποιδηποτε πατριωτικο κινημα. Ξερω οτι εχεις διαφορες με τον καμενο αλλα μπροστα στην πατριδα βαλτε ρε παιδια νερο στο κρασι σας . φιλικα Γιαννης.

      Διαγραφή
    4. Αν αναφέρεστε στον Ανώνυμο 9 Ιανουαρίου 2015 - 2:11 π.μ.

      τότε να σας ενημερώσω ότι θεωρώ τιμή μου να δέχομαι ύβρεις από εσάς, καθώς σε αντίθετη περίπτωση (μάλλον) κάτι δεν θα είχα κάνει σωστά!



      (Άλλη μια, από αυτές τις περίεργες στιγμές, που ψάχνω να βρω το μήνυμά μου χωρίς αποτέλεσμα, κάπου εδώ κολλάει -για άλλη μια φορά για τον χώρο αυτό- το γνωστό "βρίζει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα" )

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μπορείς να περιμένεις απο ενα κόμμα που τα στελέχη του τοσο σε κεντρικό επίπεδο,οσο και στην περιφέρεια (ειδικότερα), στηρίζουν την ύπαρξή τους, οχι στον αντιμνημονιακο αγώνα βάση σχεδίου και προγράμματος,αλλα στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
    Περιφέρονται ως φαντάσματα μιας άλλης εποχής,απο σπίτι σε σπίτι,και καφενείο σε καφενείο,προσπαθώντας να κρατήσουν κοντά τους όσους τους ψήφισαν εως τώρα. Πολιτικοί νάνοι,ανάξιοι να αντιληφθούν την σημερινή πραγματικοτιτα, κολλημένη απο χρονια σε σοβιετικές προσταγές,παλεύουν για λίγο οξυγόνο που θα τους κρατήσει για λίγο ακόμα στην ζωή...
    Χ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε χθεσινοβραδινη εκπομπη του real fm, βγήκε κάποιος εκπρόσωπος του Καμμένου και είπε οτι το Επαμ στηρίζει τους Ανελ, όχι με την συμμετοχη Καζάκη, αλλά με την συμμετοχη Χριστοφορίδη και της εφημεριδας ΤΟ ΧΩΝΙ, τον οποίο ταύτισε με το Επαμ. Στην προσπαθεια μου να καλεσω για να διαψευσω αυτά που ειπώθηκαν, δεν βρήκα ανοιχτή γραμμή. Μας έχουν βάλει απο κάτω με επικοινωνιακά τρυκ στα οποία δεν μπορούμε να αντιδρασουμε. Και αυτό διότι δεν διαθέτουμε τα ίδια όπλα αλλά πολεμάμε με πέτρες εναντιον τους. Εαν το συνεχίσουν έτσι, κινδυνευει να χαθεί η αξιοπιστία του επαμ σε οποίον κοσμο έχει κάτω απο αυτές τις συνθήκες. ΓΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι για να μην το ζαλίζουμε και να μην μπουρδουκλώνουμε τα αυτονόητα, το ΕΠΑΜ οφείλει -στο βαθμό που και εάν οι εσωκομματικές του διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί- να βγάλει επίσημη και ξεκάθαρη ανακοίνωση για την στάση του στις εκλογές, να την αναρτήσει στο επίσημο site και να την διοχετεύσει τουλάχιστον στα μαζικής αναγνωσιμότητας blogs. Τι θα πει δεν μπορούμε να αντιδράσουμε και άλλες οργανωτικές και επικοινωνιακές αδυναμίες. Απλά πράγματα: Μια ξεκάθαρη ανακοίνωση την οποία οφείλει στους φίλους του πρώτα από όλα οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στις εσωκομματικές του διεργασίες και αποφάσεις. Τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και τις "πονηριές" τις πολεμάς με μόνο όπλο την αλήθεια.
      Προσωπικά θα με στεναχωρήσει πάρα πολύ τυχούσα απόφαση μη-καθόδου στις εκλογές και θα μου στερήσει την δυνατότητα να ψηφίσω κάτι χωρίς τη λογική 'το μη χείρον βέλτιστον'. Από την άλλη είμαι σε θέση να καταλάβω πολύ καλά αν αυτή (η απόφαση για μη κάθοδο) είναι αποτέλεσμα οικονομικής αδυναμίας. Δεν έβαλα εγώ τα λεφτά που χρειάζεται η διαδικασία και δεν μπορώ να απαιτώ από τους άλλους να βάζουν συνεχώς από το υστέρημα τους. Θα λυπηθώ αλλά δεν θα απομακρυνθώ. Αν πάλι έχει πρυτανεύσει κάποια άλλη λογική, κι αυτή θέλω να την διαβάσω και να την αναλύσω. Νομίζω ότι ο χρόνος πιέζει να δώσετε στον κόσμο τα κείμενα των αποφάσεων σας. Έτσι κι αλλιώς "Μονόδρομος η Ανατροπή"!

      Διαγραφή
  5. Περί συμμετοχής ή μη στην εκλογική διαδικασία.
    Η συμμετοχή ενός κόμματος (ή κινήματος κτλ) στις βουλευτικές εκλογές είναι σκόπιμη όταν η συμμετοχή του, αυτή καθ αυτή, τόσο στην (προ)εκλογική διαδικασία όσο και (ενδεχομένως) στην μελλοντική βουλή, είναι σφόδρα πιθανόν να συμβάλλει στην πραγματοποίηση των διακηρυγμένων σκοπών του. Με βάση το παραπάνω κριτήριο, η συμμετοχή ενός πολιτικού κόμματος, λ.χ. του ΚΚΕ, στις επερχόμενες εκλογές είναι (με βάση τη δική μου αξιολόγηση, που δεν παραθέτω εδώ λόγω οικονομίας χρόνου) άσκοπη, εφόσον δεν συμβάλλει ούτε κατ΄ ελάχιστο στην προάσπιση και προώθηση των (σεβαστών) πολιτικών του θέσεων. Με βάση το ίδιο παραπάνω κριτήριο, θα πρέπει κανείς να εξετάσει εάν η (αυτόνομη ή μετά από συνεργασία ) κάθοδος του ΕΠΑΜ στις επερχόμενες εκλογές είναι σκόπιμη ή μη. Προσωπική μου εκτίμηση (την οποία ασφαλώς δεν αναγάγω σε «δόγμα») είναι ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για το ΕΠΑΜ είναι σκόπιμη και πρέπει να επιδιωχθεί. Πάλι, για λόγους «οικονομίας χρόνου» δεν εκθέτω το ιδιαίτερο σκεπτικό μου, ωστόσο μπορεί κανείς να σκιαγραφήσει τα βασικά επιχειρήματα υπερ της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, με βάση το κριτήριο που ανέφερα παραπάνω. Δεν μπορεί φυσικά κανείς να αγνοήσει και βασικούς ανασταλτικούς παράγοντες, όπως λ.χ. οι αυξημένες ανάγκες χρηματοδότησης της συμμετοχής στις εκλογές.
    Τέλος, ας σημειώσω ότι δεν είμαι μέλος του ΕΠΑΜ (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την «βαρύτητα» των παραπάνω), καίτοι συμφωνώ με πολλές από τις θέσεις που αυτό διατυπώνει.
    Σίμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα συμφωνείς και εσύ με το άρθρο του Ριζοσπάστη, πρόκειται για εκλογική συνεργασία!

      Διαγραφή
  6. Αυτά έφραψε ο Ριζοσπάστης:

    "Προχωρούν τη συνεργασία με το ΕΠΑΜ
    Τη συνεργασία του με το ΕΠΑΜ του Δ. Καζάκη φαίνεται πως προχωρά ο Π. Καμμένος των ΑΝΕΛ, παρότι επισήμως το ΕΠΑΜ, με πρόσφατη ανακοίνωσή του, ανέφερε πως όσα διαρρέουν στον Τύπο ως «φήμες για εκλογική συνεργασία» με άλλα κόμματα «δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».
    Σε αυτό το πλαίσιο, ο Π. Καμμένος πρότεινε στον Γ. Χρηστοφορίδη, ως εκπρόσωπο της εφημερίδας «Το ΧΩΝΙ» (η οποία εκφράζει τις θέσεις του ΕΠΑΜ) να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ για την «πρωτοβουλία του δημοκρατικού, πατριωτικού, αντιμνημονιακού μετώπου», όπως είπε.
    Ο Γ. Χρηστοφορίδης απάντησε ότι «το ΧΩΝΙ οφείλει να ανταποκριθεί στην πρότασή σας και να συμμετάσχει - μέσω εμού - στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ», βάζοντας ως «πρωταρχική επιδίωξη» την «ένωση του αντιμνημονιακού μπλοκ, που θα έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει επιτέλους μια κυβέρνηση εθνικής αξιοπρέπειας στην Ελλάδα».
    Θυμίζουμε ότι στις εκλογές του Μάη 2012 το ΕΠΑΜ συνεργάστηκε με το κόμμα του Στ. Παπαθεμελή."

    Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ. Καζάκη

    Στο σχόλιο του Τάσου Πανταζή (tasos pantazis 7 Ιανουαρίου 2015 - 4:24 π.μ.) διάβασα πως ΔΕΝ θα κατεβείτε στις εκλογές. Δεν έχω βρει ακόμη την σχετική εκπομπή στο e-roi.gr που ανακοινώνετε εσείς ο ίδιος αυτήν την απόφαση.
    Αληθεύει αυτό ; Εάν ναι, αισθάνθηκα μεγάλη απογοήτευση.
    Παρακαλώ γράψτε λίγα λόγια για αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη, σε μια πολύ πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Καμμένος στο ΚΡΗΤΗ TV και στον κ. Σαχίνη, δήλωσε, ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν γίνεται προς το παρόν γιατί εσύ έχεις μια διαφωνία ή δικαστική διένεξη με τον Μαριά και ότι αν λυθεί αυτή η παρεξήγηση μεταξύ σας, θα υπάρξει συνεργασία ΑΝΕΛ-ΕΠΑΜ στις εκλογές. Σε παρακαλώ θερμά να αποσαφηνίσεις το συγκεκριμένο ζήτημα και αν θα κατέβει το ΕΠΑΜ στις εκλογές, γιατί αν δεν κατέβει, ειλικρινά δεν έχω τι να ψηφίσω.
    Με εκτίμηση
    Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Arnold Toynbee παρέδωσε την εξουσία σε μια ομάδα αλαζονικών διανοουμένων του Χάρβαρντ, αποφασισμένων να αποδείξουν σε όλους πόσο ευφυείς και σκληροί ήταν να δώσουν μαθήματα σωστής διαγωγής στους Σοβιετικούς. Ο Ike όμως κοίταξε τον Αμερικανικό λαό στα μάτια και τον προειδοποίησε για το τι σήμαινε ένας κόσμος γεμάτος όπλα και διακατεχόμενος από διαρκή φόβο:
    Σήμερα, η Αμερική χρειάζεται φιλοσοφικού τύπου υπομνήσεις για να επαναπατρίσει τα ιδεώδη του Thomas Jefferson και του James Madison και να τα υπερασπισθεί από μια ανερχόμενη τάξη χρηματιστών και βιομηχάνων όπλων άνευ ηθικών φραγμών. Κατά τις τελευταίες τέσσερεις δεκαετίες, η τάξη αυτή αδίστακτων τυχοδιωκτών κατέστησε την οικονομία της χώρας υποχείριό της, κατέλαβε καίρια κέντρα εξουσίας, ιδιωτικοποίησε δημόσιους θεσμούς και μεγιστοποίησε τον πλούτο της σε βάρος της εθνικής ευημερίας. Πιστεύω, όπως και πληθώρα άλλων πανεπιστημιακών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι οι αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε η Αμερικανική δημοκρατία, ευδοκιμούν σε μέρη μακρινά, υφίστανται όμως επιθέσεις στην ίδια τους την γενέτειρα.
    http://www.akioe.gr/default.asp?node=page&id=6932

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To EΠΑΜ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό με τους αριστερούς που δεν μπορούν να τα βρουν ούτε καν μεταξύ τους. Και γιατί είναι τόσο κακό η σύμπλευση με το Καμμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι προχθές ο κ. Καζακης απαντουσε και σε μενα προσωπικά, ότι ο δεν μπορούσανε καν να κανονισουν μια συνάντηση με τον Καμμένο.
      Τώρα?
      τωρα που κανονίστηκε δεν πήγε ο ίδιος. Και τι περιμενει δηλαδή?
      Ουτε το ποσοστο των Ευρωεκλογών δε θα παρεί. Αυτό είναι που έλεγε και ένας φίλος: ότι οι αριστεροι μπορουν να διασπαστουν με τον εαυτό τους

      Διαγραφή
    2. Βρε μαλάκιο. Όταν έρχεται ο δικός σου να ταξει θέσεις από το βυθιζόμενο καράβι που έχει σαν κόμμα, παραμονές των εκλογών, δίπλα στη σάρα, τη μάρα και το κακό συναπάντεμα που έχει μαζέψει στα ψηφοδελτιά του, τους νέους Καπερνάρους, Νταβρήδες, Μαρκόπουλους, κοκ, θέλει μεγάλη φαντασία να καταλάβει κανείς ότι δεν μπορεί να υπάρξει κανενός είδους συνεργασία; Εσύ είναι λογικό να βολεύεσαι με τέτοιο κόμμα. Στη ΝΔ δεν ήσουν; Εκεί δεν θα γυρίσεις μόλις το κόμμα σου χαθεί από τη βουλή; Τι κάθεσαι λοιπόν και τσαμπουνάς; Όταν ακόμη και η ανάμνηση του κόμματός σου θα έχει χαθεί από την πολιτική σκηνή, το ΕΠΑΜ θα είναι ακόμη εδώ και θα συνεχίζει. Ενώ τύποι σαν κι εσένα θα έχουν επανέλθει στο κομματικό μαντρί.

      Διαγραφή
    3. Και τοτε γιατί στέλνεις συμβουλοπουλο και άλλον έναν να μιλήσουν με αυτό που περιγραφεις? Τους εχεις για καψιμο και για την βρώμικη δουλειά? είναι σοβαρή απάντηση αυτή που δίνεις? ΕΛΕΟΣ!!!

      Διαγραφή
    4. Αν θέλεις σοβαρή απάντηση, τότε γράψε επώνυμα και ύστερα τα λέμε. Αλήθεια πότε έκρυψα τη γνώμη μου για το κόμμα σου; Εδώ ούτε ο Δημαράς δεν καταδέχεται να κατέβει τώρα που το καράβι βουλιάζει, ενώ ο Μαριάς δήλωσε ότι δεν έχει καμιά σχέση με Καμμένο και ΑΝΕΛ. Κι εσύ αναρωτιέσαι γιατί το ΕΠΑΜ αρνείται εκλογική συνεργασία στο παρά πέντε με τη σάρα και τη μάρα που μαζεύει στα ψηφοδέλτιά του ο Καμμένος; Είσαι σοβαρός; Προφανώς όχι. Τη βουλή ορέγεσαι και κανά ρουσφετάκι. Γι' αυτό έχεις οργιστεί τώρα που δεν βάζουμε πλάτη. Και κάτι άλλο. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Το ΕΠΑΜ δεν είναι σαν την μούρη σου, ή με ότι έχεις συνηθίσει στους κομματικούς μηχανισμούς που έχεις υπηρετήσει. Το γεγονός ότι συναντάται με όλους και μιλά με όλους δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωτική και η συμφωνία. Έλεος επιτέλους με την μαλακία των κομματόσκυλων!

      Διαγραφή
    5. Ο προ-προηγούμενος Γιάννης Σταυρίδης το μαλάκιο
      Στα λέω αυτά (και αλλοι εδώ μέσα) γιατι σε θεώρω άξιο να με εκπροσωπήσεις στη βουλή.
      Αλλα πως να με εκπροσωπήσεις ρε κουραμπιέ?
      Με 0.85% ? Πολύ θέλει να το καταλάβεις? Για αυτό σου λέμε πάτε με κάποιους που μπορείτε να τα βρείτε.

      Διαγραφή
    6. Κι ποιος σου είπε ότι θέλω να εκπροσωπώ κανέναν και ιδιαιτέρως μαλάκια; Συναγωνιστές θέλω για την ανατροπή του καθεστώτος. Για όσους αναζητούν εκπροσώπους στη Βουλή το σούπερ μάρκετ είναι πλήρες με εδώδιμα κι αποικιακά. Ας διαλέξεις ως καταναλωτής που είσαι.

      Διαγραφή
  12. Ο λογος και οι θεσεις του κυριου Καζακη ενοχλει αρκετους απο το συστημα (κυβερνηση, ΜΜΕ, "αριστερα" κομματα κλπ).

    Θυμαμαι τη συνεντευξη του Καζακη στο "τερας" της δημοσιογραφιας Μπογδανο οπου ο Μπογδανος τον παρουσιαζε στην εισαγωγη ως γραφικο και ελεγε "τελικα, μας ψεκαζουν ?"

    Οταν ο Καζακης ειχε γινει αρκετα γνωστος την περιοδο οπου γινονταν οι διαμαρτυριες στο συνταγμα, ξαφνικα εβγαιναν παντου δημοσιευματα σε διαφορα μπλογκ αλλα και συστημικα site που τον παρουσιαζαν ως "σταλινικο", "μασονο", "ανθελληνα", "γραφικο" κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κοίτα πρώτα να μάθεις αν τελικά κατεβήκατε με τον Παπαθεμελή το 2012, γιατί σε κάτι κουτορνίθια σαν και σένα μέχρι και Σάββατο (πριν τις εκλογες Μαΐου) σας έλεγαν ότι θα κατέβουν σαν ξεχωριστά ψηφοδέλτια.

      Διαγραφή
  13. Μπίζνες με την δημόσια περιουσία (συχνότητα, δικαίωμα εκπομπής) και αποβλάκωση και χλευασμός στο λαό μας οι ναζιστοκομουνιστές του ΚΚΕ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα κατεβεί το ΕΠΑΜ στις εκλογές? απαντήστε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα απαντήσω εγώ για το ΕΠΑΜ. Στο ΕΠΑΜ αποφασίζουν τα μέλη των πυρήνων του. Θα υπάρξει απάντηση από τα επίσημα όργανα του κινήματος μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται.

      Διαγραφή
  15. K.Kαζακη η αριθμοι που δημοσιευει η ιστοσελιδα
    http://www.economist.com/content/global_debt_clock
    ισχυουν τα χρεη των χωρων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν είναι ακριβείς γι' αυτό άλλωστε και δεν χρησιμοποιούνται στις αναλύσεις.

      Διαγραφή
  16. Αυτη τη φορα θα λεγα να δωσουμε τη ψηφο μας (επισημα ως ΕΠΑΜ) σε καποιο «αντιμνημονιακο κομμα» συμπεριλαμβανομενων και ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ και να φυλαξουμε δυναμεις μας για την επομενη εκλογικη αναμετρηση που ετσι κι αλλιως θα γινει πολυ συντομα. Νικος Τ. Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε Καζάκη μου, εσύ δεν ήσουν που έβαλες υποψηφιότητα δυο φορες για βουλευτής; Οπου θα μπορούσες και να εχεις εκλεγεί;
    Σήμερα στο ροή τι μας λες; Οτι το να είναι κάποιος βουλευτής, να έχει το χρήμα ώστε να μπορεί να βοηθήσει το Μέτωπο, να μπορεί να βγαίνει συχνα στα καναλια που παρακολουθεί ο κόσμος, να μπορεί να έχει μια ραδιοφωνική συχνότητα ώστε να ακούγεται, να εχει πρόσβαση σε αρχεία και πληροφορίες που τώρα δεν μπορεί, να έχει την ασυλία ώστε να μπορεί να κανει κι εναν τσαμπουκα χωρίς να τον τρέχουν στα αυτόφωρα και αλλά πολλά, ολα αυτά είναι το ίδιο με το τώρα που δεν εχεις ουτε χαρτί υγειας στο γραφείο σου, ουτε βενζίνη για το αυτοκίνητό σου, ουτε τα στοιχειώδη για να λειτουργήσεις προς τα εξω παρεξ εναν υπολογιστή να μιλάς σε φανταστικό (στην κυριολεξία) κοινό, χωρίς εφημερίδα ή δημόσια συχνότητα;
    Πας καλά ρε παλληκάρι;
    Π.Σ. Δοξάτο Δράμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι σε κόφτει ρε φίλε; Μήπως επένδυσες επάνω μου να σε διορίσω; Λάθος επένδυση. Πήγαινε λοιπόν σε κανένα μαντρί να βοσκίσεις, ή βρες κανένα τάφο να χωθείς. Τα υπόλοιπα που λες είναι παντελώς μαλακίες (πάντα κατά Θουκιδίδη). Αλοίμονο αν περίμενα να βγω βολευτής για να κάνω κάτι. Μόνο κάτι παπαρούνες σαν κι εσένα σκέφτονται έτσι. Άντε, μάζεψέ τα και άμε στο καλό... κι ακόμα παραπέρα. Αν δεν μπει το ΕΠΑΜ με τους δικούς του όρους στην Βουλή, ποτέ μη σώσει και μπει. Θα ξεφορτωθεί έτσι κι όλα τα σαπρόφυτα, σαν κι εσένα, που ζουν και αναπνέουν με τον "βολευτή στο χωριό".

      Διαγραφή
    2. Έχει σκυλοβαρεθεί με τον κάθε μαλάκα (πάντα κατά Θουκιδίδη) που θυμάται την πολιτική και τα κοινά μόνο στην προεκλογική περίοδο. Ενώ όλο το υπόλοιπο έτος βρίσκεται σε χειμερία νάρκη, σαν τυπικό μαλάκιο...

      Διαγραφή
    3. Γεια σου Μεγάλε (με κεφαλαίο Μ κατα Θουκιδίδη) Καζάκη. Μονο να μας έλεγες τι θα είχες κάνει με την βουλευτική έδρα εαν την είχες παρει τις φορές που κατέβηκες στις εκλογές. Ιδίως αυτή της ευρωβουλής. Διότι για την αλλη, της ελληνικής βουλής, εχεις την μαλακία (...σοφία κατα Θουκιδίδη) έτοιμη. Οτι θα εβγαινες λεει και αμέσως θα δήλωνες παραίτηση. Και έτσι θα χαιζοταν το συστημα απο τον φόβο του και θα ...κατέρρεε. Ευτυχώς που δεν ζει ο Θουκιδίδης. Θα σου αφιέρωνε ολόκληρη πραγματεία περί μαλακίας.
      Π.Σ. Δοξάτο Δράμας
      υγ: απο πότε εχεις την αποκλειστικότητα στην πολιτικη δραση;

      Διαγραφή
    4. Γειά σου Π.Σ. Δοξάτο Δράμας.
      Τελικά κόστισε σε κάποιους που το ΕΠΑΜ δεν εκλογικεύεται.
      Γιώργος Σελαλ. Δράμα Δράμας

      Διαγραφή
    5. ρε πσ δοξατο (εισαι και συμπολιτης παναθεμα σε) αν τοσο πολυ κοπτεσαι για το μετωπο γινε μελος του και στηριξε το εμπρακτα με αγωνα και προσφορα ηθικη και οικονομικη. γιατι πρεπει να ζητιανευουμε χρηματα απο αυτο το συστημα το οποιο κατακρινουμε? δεν μπορω να ακουω λοιπον μαλακιες απο αυτους που ειναι εξω απ τον χορο....
      μελος επαμ Δραμας Κ.Χ.

      Διαγραφή
    6. Όσο μπορω στηρίζω το επαμ. Όμως δεν συμμεριζομαι καθόλου την στάση του στο θέμα των εκλογών που βασίζεται στις δοξασίες που κουβαλαει ο καζακης απο το κκε. Όσο ευκολο είναι να αλλαξεις το κκε μπαίνοντας μέσα, άλλο τόσο είναι να κανεις το ίδιο και με το ΕΠΑΜ τωρα. Δεν λέω οτι ο καζ είναι το ίδιο με την Παπαρήγα, αλλά μένοντας στο κκε τοσα χρόνια, έχει μαθει καλά την "τέχνη" της χειραγώγησης. Την οποία, ενω έχει υποστεί, θέλει και να χρησιμοποιει. Ίσως όχι απο προθεση, αλλά απο μαλακια του (κατα Θουκιδίδη). Δηλαδή, όταν λες κάτι και δεν το καταλαβαίνει ο άλλος, μπαίνεις στον πειρασμό να του το επιβάλλεις με το ζόρι χρησιμοποιωντας κάποιο άλλο κόλπο που ξερεις (βρίσιμο, τσαμπουκα, επικληση στον θεο/μαρξ/λενιν/σταλιν/μαο κλπ).
      Αυτά που λέει ο Καζάκης περί τα οικονομικα, είναι δύσκολο να τα αντικρούσει κάποιος. Καμμιά φορά όμως δεν μπορεί να τα εκλαικευσει περισσότερο ώστε να τα κατανοήσει και ο τελευταίος πολίτης και εκεί τα παίρνει στο κρανίο. Λες και είναι υποχρεωτικό αυτό να γίνει.
      Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και αν θέλει κάποιος άλλος να μου πει πού δεν συμφωνεί, ο ...παντα ευγενικος διαχειριστής να μας δώσει χώρο να το συζητήσουμε.
      Δοξάτο.

      Διαγραφή
    7. Π.Σ. Δοξάτο Δράμας... (δόξα δεν τη βλέπω, δράμα βλέπω) εσύ πόσο καλά πας; Μιλάει σε "φανταστικό (στην κυριολεξία) κοινό"?
      Πόσο "φανταστικός" είσαι εσύ ρε μεγάλε? Πόσο εγώ?

      Αν με τον όρο "φανταστικός" εννοείς τρολάκια, δεκτό. Υπάρχουν πάρα πολλά, και τιμούν και αυτόν εδώ το χώρο με την παρουσία τους.
      Αλλά το να αποκαλείς ανύπαρκτους αυτούς που παρακολουθούν τη ΣΚΕΨΗ και την πορεία του, είναι τουλάχιστον αστείο. Ακούς εκεί "φανταστικό στην κυριολεξία κοινό"...

      Διαγραφή
  18. Κύριε Καζάκη, γεγονός είναι πως όσοι στηρίξαμε το επαμ στις ευρωεκλογές, δεν ξέρουμε τι να ψηφίσουμε στις 25 Ιανουαρίου. Λείπει μια ευρεία δημοκρατική συμπαράταξη, που θα βγάλει τη χώρα από το τραγικό αδιέξοδο. Δεν μου αρκεί να είναι το επαμ μια φωνή αντίστασης και επιμόρφωσης, όσο κι αν εκτιμώ την προσφορά του και στους δύο αυτούς τομείς. Τα κέντρα εξουσίας αποφασίζουν ερήμην του λαού για την τύχη του και οι αγνοί πατριώτες δημοκράτες μένουν στο περιθώριο ανίσχυροι για οποιαδήποτε ουσιαστική αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη κι εγω θελω να κατεβει το επαμ στις εκλογες, γινε κι εσυ μελος και σταξε κανενα φραγκο γιατι με ευχολογια εκλογες δεν γινονται...το μετωπο χρειαζεται στηριξη, και ηθικη και αγωνιστικη και οικονομικη.γι αυτο αφηστε τις μαλακιες και δειξτε την υποστηριξη σας εμπρακτα

      Διαγραφή
  19. Κύριε,Π.Σ Δοξάτου,αντί να κρίνεις και να επικρίνεις,εσύ τι ακριβώς κάνεις για να δυναμώσει το λαικό εθνικοαπελευθερωτικό μέτωπο και να γίνει επιτέλους η ανατροπή από το λαό;Αν δεν κάνεις δουλειά στο δρόμο,αφυπνίζοντας συνειδήσεις με το παράδειγμά σου,τη σεμνότητα,το ήθος σου και φυσικά την καλύτερη δυνατή γνώση της μόνης λύσης του δράματος,που ζούμε...πώς θα λυτρωθούμε;Μπαίνοντας στη Βολή των σαλτιμπάγκων,συγχρωτιζόμενοι με εγκάθετους και μαφιόζους θα σωθούμε,ή με τους διπλανούς μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναδελφε Ανώνυμε 12:09', απο πότε κάποιος δεν εχει το δικαίωμα να κρίνει ή ακόμα και να επικρίνει; Απο αυτά που γράφω και απο τον τροπο που τα γράφω, εσύ τι καταλαβαίνεις; Οτι δεν με ενδιαφερει να ελευθερωθεί αυτός ο τόπος; Όμως και γιατί πιστεύεις οτι αν ο Καζάκης έμπαινε στην βουλή των σαλτιμπαγκων, θα γινόταν κι αυτός σαλτιμπαγκος; Τοοοοοοσο πολύ του εχεις εμπιστοσύνη;;;

      Διαγραφή
    2. Όχι φίλε το δικό σου βόλεμα θέλεις. Θέλεις να ξεπουληθώ εγώ για να έχεις δυνατότητα ρουσφετιού εσύ. Γι' αυτό κόφτεσαι. Όσο για το πόσο νοιάζεσαι να ελευθερωθεί ο τόπος, πρόσεχε το καλσόν που φοράς μην σκιστεί. Αν όντως νοιαζόσουν θα είχαμε συναντήσει στους δρόμους. Δεν θα θυμόσουν το ΕΠΑΜ τώρα παραμονές των εκλογών. Γι' αυτό άσε τα σάπια και βολέψου σε κανένα κομματικό μαντρί που σου ταιριαζει.

      Διαγραφή
    3. Κι αν θέλεις να το παίξεις αγωνιστής του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, που μάλιστα διεκδικεί και το δικαίωμα να κρίνει και να επικρίνει, μάθε πρώτα να έχεις την αξιοπρέπεια της επώνυμης τοποθέτησης και ύστερα τα λέμε. Οι κουκουλοφόροι κριτές και τιμητές ανήκουν σε άλλους χώρους, το ίδιο σκοτεινούς με τους ίδιους.

      Διαγραφή
    4. Μου αρέσει να ακούω αρνήσεις από αφερέγγυους ανθρώπους, είναι σαν να μου λένε ευθέως τι θα κάνουν!

      Διαγραφή
    5. Οι συναγωνιστές μου ξέρουν το όνομά μου. Δεν κινούμαι στο σκοτάδι. Απλα, εδώ δεν υπάρχει κανένας λογος να δίνω όνομα και τηλέφωνο. Δεν ψάχνω για γκομενα.

      Διαγραφή
    6. Όχι ρε Καζάκη. Για ποιο ρουσφέτι μας λες; Αυτό που θέλουμε πολλοί είναι να υπάρχει στο πάνελ αυτός που μπορεί να δώσει την απάντηση στην ερώτηση "...και πού θα βρείτε τα χρήματα;...". Και ένας απο αυτους που μπορουν να δώσουν την απάντηση σωστα είσαι εσύ. Να ξέρεις όμως και το εξης: Αν δεν θέλεις να είσαι εσύ εκει, θα βρεθεί κάποιος άλλος. Στην πολιτική δεν υπάρχει κενό. Έχει κι αλλου περτικαλιές που κανουν μανταρίνια!!!

      Διαγραφή
    7. Καζάκη, εγώ ρώτησα τον ανώνυμο 12:09'. Σε διόρισε συνήγορο του; Αλλά έτσι είσαι. Στην χθεσινή εκπομπη ο Αθανασιάδης κατάπιε την γλώσσα του όταν έκανες την επιθεση στον ριζοσπάστη για το δευτερο δημοσίευμά του που ειχε την διαψευση του επαμ οτι δηθεν κατεβαινει με τους ανελ. Την οποία νωριτερα αυτός είχε χαρακτηρίσει ως θετικη στάση. Πιο χειραγώγηση πεθαίνεις. Κρίμα και για τον Αθανασιάδη.

      Διαγραφή
  20. Καζακη

    Ολοι σε ρωτανε ν μας εξηγησεις γιατι το ΕΠΑΜ δεν κατεβαινει στις εκλογες και εσυ αποφευγεις να μας δωσεις μια απαντηση. Νομιζω οτι εχεις υποχρεωση να το κανεις, για ολους εμας που σε υποστηριζουμε.

    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δική μου υποχρέωση να δώσω καμιά απάντηση. Το ΕΠΑΜ έχει διαδικασίες. Αποφασίζουν με δημοψήφισμα οι ίδιοι οι πυρήνες. Έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές, ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις, εκεί όπου θα απαντήσουν οι πυρήνες. Με τη λήξη των διαδικασιών θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το αρμόδιο κεντρικό όργανο, την Πολιτική Γραμματεία. Υπομονή, λοιπόν.

      Διαγραφή
  21. Δημήτρη, Καλή Αγωνιστική Χρονιά με υγεία, τους χαιρετισμούς μου από τα Γιάννενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς όλους τους αναρωτουντες για το τί θα κανει το ΕΠΑΜ, αν θα κατεβεί στις εκλογές, και τί θα ψηφίσουν αν τελικά δεν κατεβεί το ΕΠΑμ στις εκλογές: πάλι με την λογική της αναθεσης λειτουργείτε, έχετε μπλέξει σε μεγάλη παγίδα. Οι εκλογές δεν ειναι η μοναδική μάχη, μόνο υπό συνθηκες μπορεί να είναι μια μάχη. Και σας ρωτώ με την σειρά μου: εσεις, που απ'ότι φαίνεται ασπαζεστε τις θεσεις του ΕΠΑΜ, τί κανετε γι'αυτό; Ενημερώνετε καθόλου τους συμπολιτες σας για αυτές τί θεσεις; Οργανανωνεστε στους χώρους δουλειάς ή στη γειτονιά σας; Μιλάτε στον κόσμο, να του πειτε δυο κουβέντες εστω ενθαρυντικές; Φτιάχνετε τους δικους σας πυρήνες, κι ας μην ειναι κατά αναγκη πυρήνες του ΕΠΑΜ. Ή κάθεστε στη γωνία, σαν τα ορφανά του Στάλιν, περιμένοντας τον Δημητρη Καζάκη ή τα μελη του ΕΠΑμ να βγάλουν αυτά το φίδι από την τρύπα; Εσεις δεν νιώθετε την άναγκη να κανετε το ελαχιστο για τον λαό και την πατρίδα, ο καθενας στο μετρο που μπορεί; Τί ειστε, θεατές σε ρωμαική αρενα; Εσας δεν σας αφορουν όλα αυτά που γίνονται, δεν σας αγγιζουν. Ξυπνείστε αδέρφια, η Πατρίδα τους χρειάζεται όλους, ακομα και τους μαλακοπιτουρες (κατά Καζάκη μέσω Θουκιδίδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ψήφισα ΕΠΑΜ το μαϊο του 2012, τον Ιούνιο του 2012 ψήφισα ΑΝΕΛ γιατί ήθελα η ψήφος μου να έχει αντιπροσώπευσει στη βουλή. Δεν συμφωνώ 100% με τους ΑΝΕΛ. Χαίρομαι που είπες στο e-roi.gr να μαυρίσουν οι πολίτες τη ΝΔ φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και κόμμα ΓΑΠ. το ΚΚΕ δε το βάζω γιατί είναι άλλη κατηγορία απο μόνο του, ΧΑ για μένα δεν υπάρχει. Άρα υπάρχουν 2 επιλογές ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ. Ξαναλέω δε συμφωνώ 100% με τους ΑΝΕΛ όμως είναι φανερά πιο κοντά σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ στις θέσεις του ΕΠΑΜ. Καταννοώ επίσης το να μην δίνετε στήριξη σε κανένα κόμμα, όπως και δικαιολογώ το οτι δεν κατεβαίνει το ΕΠΑΜ σε αυτές τις εκλογές είτε λόγω έλλειψης χρημάτων, είτε για να δείξει την αντίθεση του στο σύστημα. Παρόλα αυτά το γεγονός δεν αλλάζει, πρέπει να αλλάξει η τωρινή πολιτική. Αυτό μόνο μέσω μιας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να επιτευχθεί(στον όποιο βαθμό αυτο εν τέλει επιτευχθεί) Οι ψηφοφόροι του ΕΠΑΜ δεν είναι πρόβατα, για αυτό και ακολούθησαν και ακολουθούν το ΕΠΑΜ (σημ. και εγώ που δε το ψήφισα τον Ιούνιο δε σημαίνει οτι δε συμφωνώ με τις θέσεις του) Η αλήθεια όμως είναι οτι πολλά μέλη του ΕΠΑΜ θέλουν να στηρίξουν τους ΑΝΕΛ όχι για τον καμμένο (καταλαβαίνω οτι αυτός είναι ο κύριος λόγος αντίδρασεις) αλλά για τις ιδέες που πρεσβεύουν και αν και υπάρχουν αρκετα κομματόσκυλα εκεί δε παύουν να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμφωνούν με τις απόψεις του ΕΠΑΜ. Για αυτό θα σας έλεγα να μη τα βάζετε με τους ΑΝΕΛ συνολικά αλλά με αυτόν που έιναι το πραγματικό πρόβλημα για εσας δλδ. τον Καμμένο. Άλλωστε και το ΕΠΑΜ και οι ΑΝΕΛ ως κινήματα, κόμματα (πείτε το όπως θέλετε) μιλούν για την ανάγκη ένωσεως όλων των Ελλήνων ενάντια σε μια κατοχική κυβέρνηση. Αυτός είναι ο κύριος στόχος, πέρα απο προσωπα και κόμματα. Το μόνο που έχει σημασία είναι η πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ότι οι ΑΝΕΛ κι ο ΣΥΡΙΖΑ δε μιλάνε για έξοδο από το ευρώ και την ευρωχούντα,δε σου λέει τίποτα φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άμα δεν κατέβει το ΕΠΑΜ στις εκλογές θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ πιο απενοχοποιημένα.
    Ας είμαι κατά του ευρώ και της ΕΕ. Αλλά το έχουμε αποφασίσει να τον ψηφίσουμε τον Αλέξη σε αυτές τις συνθήκες να πάει μια και καλή στα κομμάτια αυτός ο βόθρος που μας κυβερνάει τώρα.
    Όμως η παρουσία του ΕΠΑΜ στη βουλή θα ήταν πού σημαντική.
    Καλή συνέχεια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή