Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τι φοβούνται περισσότερο οι ευρωκράτες μπροστά στις εκλογές της 25ης;

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz μίλησε ανοιχτά ενάντια στη γερμανική φιλολογία που θέλει την Ελλάδα να αφήνει το ευρώ. Ο Schulz σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, την Τετάρτη (7 Ιανουαρίου) εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του σεναρίου Μέρκελ, περιγράφοντας τη δήλωσή της για ευρώ-έξοδο της Ελλάδας ως "ανεύθυνη".

Προειδοποίησε επίσης μέλη και τα όργανα της ΕΕ να μην παρεμβαίνουν στις εκλογικές διαδικασίες στην Ελλάδα. "Θα πρέπει να είναι σαφές σε όλους: Δεν υπάρχει θέμα απόσυρσης από το ευρώ", είπε. Και συνέχισε γεμάτος ανησυχία: "Τα αυτόκλητα σχόλια που δίνουν στον κόσμο στην Ελλάδα την ιδέα ότι δεν πρόκειται αυτοί να αποφασίσουν για το μέλλον τους διά της ψήφου τους, αλλά οι Βρυξέλλες, ή το Βερολίνο θα μπορούσε ακόμη και να ωθήσει τους ψηφοφόρους στα χέρια των ριζοσπαστικών δυνάμεων".


Καταλάβατε την ανησυχία; Η εποχή που ο μέσος Έλληνας τρόμαζε όταν έβγαινε η Μέρκελ και δήλωνε ότι θα πετάξουν έξω την Ελλάδα από το ευρώ, πέρασε ανεπιστρεπτί. Όπως επίσης πέρασε και η εποχή που έτρεμε ο μέσος Έλληνας μήν τυχόν και δυσαρεστηθούν οι επίτροποι και τα αφεντικά των Βρυξελλών. Τώρα πια και μόνο η ιδέα ότι θα συνεχισθεί η ίδια κατάσταση, τρομάζει πολύ περισσότερο την πλειοψηφία των Ελλήνων. Πόσο μάλλον να επιβληθεί ένα νέο "πακέτο".

Γι' αυτό και ο Schulz φοβάται. Τρέμει μήπως και οι δηλώσεις που έχουν σαν στόχο τον εκφοβισμό των Ελλήνων τελικά έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ξέρει πολύ καλά ότι ο κόσμος της δουλειάς έχει ξεπεράσει τα όριά του. Δεν ανέχεται άλλο να τον θεωρούν και να τον αντιμετωπίζουν σαν ραγιά. Το κλίμα αργά, αλλά σταθερά αλλάζει. Το πιο στοιβαρό και ακμαίο - εκ των πραγμάτων - τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, οι εργαζόμενοι ηλικίας 35-55, δεν ανέχονται άλλο αυτή την κατάσταση.

Σιγά, αλλά σταθερά, κερδίζουν την πλειοψηφία μέσα στην ελληνική κοινωνία τα αιτήματα για έξοδο από το ευρώ, για μονομερή διαγραφή του χρέους στη βάση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαικής κυριαρχίας. Ο πατριωτισμός του Έλληνα εργαζόμενου, αν και βραδυφλεγής, αρχίζει να αφυπνίζεται κι αυτό τρομοκρατεί τα αφεντικά των Βρυξελλών.

Πρόσφατα σε έρευνα της κοινής γνώμης στην Ελλάδα από την WIN/Gallup International, που δημοσιοποιήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2014, εμφανίζονται τα εξής δεδομένα. Στην ερώτηση αν "αισθάνεστε κοντά με την Ευρωπαική Ένωση", μόλις το 10% των ερωτηθέντων απαντά θετικά. Το 52% απαντά αρνητικά. Στο ερώτημα "θέλετε να κρατήσετε το ευρώ;", το 32% απαντά θετικά, ενώ το 52% απαντά ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο εθνικό νόμισμα. Το 11% δηλώνει ότι δεν έχει άποψη, ενώ το 5% δεν απάντησε καν.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτό το 52% που απαντά ότι θέλει επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, απαρτίζεται κυρίως από τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, τους εργαζόμενους και τους ανέργους. Ενώ ηλικιακά βρίσκεται στην πιο παραγωγική ηλικιακή κλίμακα, από 35 έως 55.

Όλα αυτά σημαίνουν απλά ότι διαμορφώνεται η κοινωνική υποδομή για μια μεγάλη ανατροπή στην Ελλάδα. Ο μύθος του Ευρωπαίου άπατρι, που πάνω του οικοδομήθηκε η αποικιοκρατία της ευρωζώνης και της ΕΕ, υποχωρεί τάχιστα στη μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού. Κι αυτό είναι που έχει τρομοκρατήσει τους ευρωκρατούντες. Αυτό έκανε ακόμη και τη Μέρκελ να αλλάξει τροπάρι και να δηλώνει τώρα πια ότι το Βερολίνο θέλει την Ελλάδα στο ευρώ.

Όμως ο κύβος ερίφθη. Το ευρώ και η ΕΕ δεν μπορούν να προσφέρουν καμιά ανακούφιση στον Έλληνα εργαζόμενο. Ούτε καν προσωρινή. Και μπορεί στην τωρινή εκλογική αναμέτρηση να πρυτανεύει το να "φύγουν αυτοί και ύστερα βλέπουμε", αλλά από τις 26 θα αρχίσει να κυριαρχεί το αίτημα για έξοδο από το ευρώ και μονομερή διαγραφή του χρέους. Αιτήματα που θα συνθλίψουν κάθε μεσοβέζικη δύναμη που προσπαθεί να τα υπερσκελίσει, ή να τα παρακάμψει.

Κάθε προσβολή στην εθνική αξιοπρέπεια του Έλληνα, κάθε μέρα που θα περνά υπό καθεστώς κατοχής και δουλοπαροικίας του χρέους, θα δυναμώνει την απαίτηση ενός παλλαϊκού αγώνα για την εθνική απελευθέρωση και την αυτοδιάθεση του ελληνικού λαού. Αυτό τρέμει ο Schulz και η αποικιοκρατία που εκπροσωπεί.

39 σχόλια:

  1. κ. Καζακη, εψαξα αυτη την ερευνα και νομιζω ειναι αυτη εδω: http://www.wingia.com/web/files/richeditor/filemanager/Greece_Tables_V4_a.pdf

    Αλλα αυτη την ερωτηση με το Ε, δεν την καταλαβα, ποια ειναι. Τα αγγλικα μου δεν με βοηθουν.
    Ποια ερωτηση ειναι απο τις 38;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να δεις το άρθρο που έχει και γράφει για την πλειοψηφία των ελλήνων που θέλουν δραχμή.Από εκεί και πέρα όμως μάλλον πρέπει να απαιτείται εγγραφή στους sunday times για να δεις όλες τις λεπτομέρειες.
      http://www.wingia.com/en/news/vote_today_would_see_britain_exiting_eu_win_gallup_international_survey/198/
      http://www.wingia.com/web/files/news/198/file/198.pdf
      Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι ένα σημαντικό ποσοστό θέλει να μείνουμε στην ΕΕ,αλλά να φύγουμε από το ευρώ.Μπορεί το σκεπτικό να είναι πως αν φύγουμε από το ευρώ,το ευρώ θα καταρρεύσει οι ευρωπαίοι θα ανασυνταχθούν και η Ε.Ε. να αλλάξει ρότα,αλλά η δομή της ΕΕ είναι τέτοια που το κάνει πρακτικά αδύνατον να συγκρουστεί με συμφέροντα των τραπεζιτων και να συνεργαστεί με χώρες που εναντιώνονται στις αγορές και στην ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίου.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω, κ. Παναγιωτακο για το pdf.

      Διαγραφή
    3. κ. Λευτέρη, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

      Διαγραφή
    4. Η έρευνα είναι εδώ: www.orb-international.com/perch/resources/europeanattitudesresults.pdf

      Διαγραφή
  2. Τι είναι αυτός ο Στούπας,που γράφει ένα άρθρο μιας άλλης εποχής σήμερα;Είμαστε τόσο τρελαμένοι,σε τόση σύγχυση;Τι αναχρονιστικές αναλύσεις οικονομικού τύπου είναι αυτές;Τι να κάνει κι ο κόσμος μέσα σε αυτή τη σύγχυση που τον γεμίζουν φόβο κι άχυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΕΠΑΜ κατεβαινει στις εκλογες ή στηριζει καποιο κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Επαμ κατεβαίνει με τον Καμμένο αλλά ψηφίζει Σύριζα. Πιάσε τ' αυγό και κουρευτο. Τρια πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ. Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν. Τρεις κι ο κούκος. Φεξε μου και γλυστρισα. Κολοκύθια με την ρίγανη που αρέσουν και στον Καζάκη.

      Διαγραφή
    2. Από παροιμίες καλά τα πας Ανώνυμε 5:02. Από εγκεφαλικές συνάψεις όμως, μάλλον βραχυκυκλωμένες τις έχεις. Βάλε καμιά ασφάλεια να ξεβραχυκυκλώσεις τον εγκέφαλό σου όσο είναι καιρός.

      Διαγραφή


    3. Aπο αυτα που γραφει ο Ανώνυμος της 10 Ιανουαρίου 2015 - 5:02 μ.μ. καταλαβαινεις, οτι ουτε μια ανακοινωση της Π.Γ. δεν μπορει να διαβασει και να κατανοησει.
      Και ετσι ειναι οι περισσοτεροι .
      Η ανακοινωση λεει να ψηφισουμε κατα συνειδηση και τονιζει ποια κομματα να ΜΗΝ ψηφισουμε.
      Και ηδη κυκλοφορει η ανακοινωση με αστειες επικεφαλιδες, οπως το Επαμ ψηφιζει Συριζα και Ανελ. Αγραμματοι.

      Διαγραφή
    4. Επιμαχο αποσπασμα απο την ανακοινωση του Επαμ:

      ''Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δεν θα επιτρέψουν την σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά.

      Το ΕΠΑΜ καλεί τον Ελληνικό λαό να μαυρίσει τους ΣαμαροΒενιζέλους και τα αναχώματά τους Χρυσή Αυγή, Ρίζες, Ποτάμια, ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου. Να ανατρέψει την δωσίλογη κυβέρνηση.''

      Αγραμματοι, ουτε μια ανακοινωση δεν μπορειτε να καταλαβαιτε. Και μετα σχολιαζετε κιολας κι ολα τα υπολοιπα, ενω δεν καταλαβαινετε Χριστο, αμοιβαδες.

      Διαγραφή
  4. Καζάκη, ξέρεις πόσοι σαν κι εσένα υπάρχουν; Μη το παίζεις βαρύ πεπόνι γιατί μια μέρα θα κοιτάξεις πίσω σου και δεν θα βρεις κανέναν να σε ακολουθεί. Δεν θα είσαι ο πρώτος που τον έφαγε η μαρμαγκα. Απο σεχτες, άλλο τίποτα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβουνται τo ΕΠΑΜ του μεγαλου ανατροπεα καζακη χαχαχαχαχαχαχαχαχα ο λεβεντης εχει περισσοτερους υποστηρικτες απο εσενα ΑΧΡΗΣΤΕ φαφλατα και ψευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καζάκη μου, οταν η Μακρή, ο Βαρουφακης και ο Χριστοφορίδης θα είναι στη βουλη, εσύ θα κοιτάς με το κιάλι. Μεγαλος LOOSER με την θουκιδιδιο έννοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε μου λες ρε κατσαριδα: εσυ ο ιδιος θες να μπεις στη βουλη? αμα σου προτεινουν να κατεβεις για βουλευτης θα κατουρηθεις πανω σου απο τη χαρα? θα θες να σου μιλαμε και στον πληθυντικο? πες μου οτι τον παραδεχεσαι κι ολας τον χριστοφοριδη που βρηκε μαντρι για το επομενο πανηγυρι να κλεισει το ανεκδοτο!
      Αντε κυριε Βουλευτα, καλο απογεμα κι αμα δε σε σφαξουν το πασχα τα ξαναλεμε
      Δημητρης Δ.

      Διαγραφή
    2. Τι έχουμε εδώ; Βροχή από τρολ μετεωρίτες;

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος9 Ιανουαρίου 2015 - 9:47 μ.μ.

      Ποια βουλή ρε; Της Συνομωσίας των Μετρίων;;;;;


      Βαγγελης Φωτιαδης

      Διαγραφή
  7. Καζάκη, τώρα που θα φύγει ο Τραγκας για διακοπές, να τον αντικαταστησεις εσύ.
    Στο μπινελικωμα είσαστε ο ένας ...καλύτερος απο τον αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε έρευνα της κοινής γνώμης στην Ελλάδα από την WIN/Gallup International

    Μπορείτε να μας δώσετε το σχετικό link;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν μου πεις οτι στην έρευνα το ΕΠΑΜ παιρνει λιγοτερο απο 20%, θα την καταγγείλω ως αναξιόπιστη.

      Διαγραφή
  9. Κύριε Καζάκη, έχω την ίδια απορία με τον παραπάνω Ανώνυμο 12:11.
    Αν και γνωρίζω αγγλικά, δεν μπόρεσα να βρω την ερώτηση που επικαλείσθε σχετικά με το Ευρώ, στο pdf που αναφέρει ο Ανώνυμος 12:11. Αν έχετε κάποιο διαφορετικό λινκ σας παρακαλώ πολύ να μας το κοινοποιήσετε.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδω διακινουν, οτι θα ''μειωσουν'' και το χρεος στο μισο, για να μας δειξουν οτι ''νοιαζονται'' για μας, οι ''καλοι μας οι εταιροι''. Αηδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ ανώνυμε με τρεις αναρτήσεις στη σειρά τι καημό έχεις;Μήπως φοβάσαι για το τομάρι σου κι αυτό των αφεντικών σου;Καλά κάνεις και φοβάσαι,γιατί από το λαό θα τη βρεις και το ξέρεις!Δε σου φταίει τίποτε άλλο από την ίδια την αλήθεια που η ζωή την ξεσκεπάζει θέλεις δε θέλεις!Οι περισσότεροι που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ,Χριστοφορίδηδες,Βαρουφάκηδες και λοιπούς δεν είναι ανόητοι,ούτε πιστεύουν στο ΣΥΡΙΖΑ-απλά θέλουν να εξαφανίσουν τα φρικώδη τέρατα του δωσιλογισμού .Είμαστε όλοι υπ'ατμόν όμως για να πάρουμε τη ζωή και τη χώρα στα χέρια μας όταν κι η τελευταία αυταπάτη διαψευστεί...Κοιμήσου ανήσυχος Εφιάλτη κι η ώρα της Εξόδου από το τρελάδικό σας ήδη πλησιάζει επικίνδυνα για εσάς!Δε μπορείτε με τίποτα να γυρίσετε πια πίσω το ποτάμι-όσες παραποτάμιες βρούβες κι αν επινοήσετε.Ο φόβος κι οι αυταπάτες τελειώνουν κάποτε!Έλλη Διαμαντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζεις ρε μαλάκα ότι ο Καζάκης είναι σαν τα μούτρα σου;Περιμένει να πάρει "εξουσία",για να αποκτήσει "αξία";Ξεφτιλισμένε.που έχεις το θράσος και περιπαίζεις έναν αγώνα που τόσοι άνθρωποι δίνουν στο Ε.Πα.Μ για να ελευθερώσουν τη χώρα από τα κτήνη σαν κι εσένα,κι επιτέλους να ανασάνουν καθαρό αέρα αυτοί και τα παιδιά τους!Ούτε για να επαινέσεις τον Καζάκη δεν πρέπει να τον πιάνεις στο στόμα σου ,τομάρι-αλλά ξέρεις πως θα δικαιωθεί-όπως έγινε και μέχρι τώρα,και ΤΡΕΜΕΙΣ,βδέλυγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρος οτι με λες μαλάκα με την θουκιδιδιο έννοια. Κατα την ίδια έννοια που είσαι εσύ και ο Καζάκης.

      Διαγραφή
    2. Μην επαίρεσαι Ανώνυμε 5:10, δεν είσαι μαλάκας με τη θουκιδίδειο έννοια γιατί αυτό προϋποθέτει να γνωρίζεις από Θουκυδίδη.
      Εσύ απλώς είσαι κοινός μαλάκας με την κυριολεκτική έννοια.

      Διαγραφή
    3. Από λεξιλόγιο καλά πάτε, και θέλετε να ηγηθείτε του Ελληνικού πληθυσμού. Να βάλετε και τον Φωτεινό υπουργό εξωτερικών να λεει μ....... και να βρίζει τους άλλους υπουργούς εξωτερικών . Αντε σούγερλα πηγαίνεται απο εκει που ξεκινησατε. Και οσοι ειστε προσφυγες να πατε να διεκδικήσετε τα πατρικά σας. Α ρε τρόικα που θέλετε και ευτυχώς η οικονομική θα ξεκαθαρίσει σε 5 χρόνια ακομη το σιτάρι από τα ζιζάνια. Εφέτος θα δούμε και το ΤΕΛΟΣ του ΕΠΑΜ.

      Διαγραφή
  13. Φιλε 2:11' και 2:24' γιατί ζοριζεσαι τόσο πολύ με την κριτική προς Καζάκη; Η οποία δεν έχει να κανει με την επιστημονική του κατάρτηση ουτε με την προσωπική του ζωή, αλλά με το κατα πόσο, ως ιστορικο στελεχος, οδηγει σωστα το επαμ.
    Είσαι ικανοποιημένος που θα παρακολουθείς τωρα αλλους να προσπαθούν να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα; Το οτι το ΕΠαΜ δεν έχει χρήματα για να κατεβει, σημαίνει οτι επι 4 χρονια δεν έκανε εκείνη την ποσοτική αναπτυξη (ουτε ποιοτικη εκανε) απο άποψη μελών, που θα κάλυπτε τα εκλογικά έξοδα. Συρικνωνεστε. Αυτό φάνηκε και απο το γεγονος οτι στο συνέδριο σας ανοιξατε την συμμετοχη ακόμα και σε γνωστούς και φίλους χωρίς περιορισμό για να φανείτε πολλοί. Το πρωτο έγινε στο Ειρήνης & Φιλίας, το επόμενο σε πατάρι ζαχαροπλαστείου.
    Απο όσα βλέπουμε, η ποιότητα των τωρινών οργάνων του ΕΠαΜ είναι κατωτάτου. Μερικοι/κες δεν ξέρουν ουτε το στόμα τους να ανοίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ίδιος ο Καζάκης κάποτε έλεγε (όταν πίστευε πως είχε έρεισμα στην κοινωνία, προτού το διαλύσει δηλαδή) και κοκορευόταν απευθυνόμενος στο ΚΚΕ πως ένα κόμμα που δε μπορεί να στηριχτεί στην οικονομική στήριξη των μελών του πρέπει να διαλύεται μιάς και δεν αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα του λαού. Συμφωνώ απόλυτα με τα τότε λεγόμενά του, τώρα όμως που η ιστορία του χτυπά το καμπανάκι να πράξει αυτά με τα οποία απειλούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους στο δικό του μαγαζί γιατί κάνει τον κουφό; Μόνο για τους άλλους ισχύουν οι αλήθειες του Καζάκη και όχι για τον ίδιο;

      Διαγραφή
    2. Και γιατί δεν ερχεσαι εσύ ρε φιλάρα στο ΕΠΑΜ να ανεβάσεις την ποιότητα (ή πιότητα) αφου ειμαστε κατωτάτου; Αφου φαίνεται ότι το έχεις. Έλα, θα σε καλοδεχτουμε.

      Διαγραφή
    3. Το "κατωτατου" αφορουσε πολλους-ες στα σημερινα όργανα του ΕΠαΜ και όχι το σύνολο. Ουτε το συνολο των μελων/αγωνιστών που υπαρχουν σε αυτό. Τα οποία οργανα δεν ανταποκρίνονται στις πολύ μεγάλες απαιτησεις της εποχής. Έτσι, για να μπορέσουν να σταθούν στοιχειωδώς στο υψος τους, χρειάζονται σπρώξιμο. Το οποίο έχει αναλάβει ο Καζάκης. Όμως δεν θα ειναι εκείνος που θα απολογηθεί κάποια στιγμη, διοτι κινείται στο παρασκήνιο.
      Αυτό είναι που στην πολιτικη το λέμε "χειραγώγηση".
      Σήμερα ανακοινώθηκε οτι οι ΑΝΕΛ κατεβαίνουν σαν συνασπισμος. Το ΕΠαΜ λάμπει δια της απουσίας του. Σας μυριζει ο Καμμενος, ο Ζουραρης κλπ. Ενω ο Παπαθεμελης ηταν οκ. Εφόσον καποιοι θέλουν να διυλιζουν το κουνούπι, θα εισπράξουν την απομόνωση.
      (Δοξάτο)

      Διαγραφή
    4. Έχεις απόλυτο δίκιο. Τόσα χρόνια ο Καζάκης στο ΕΠΑΜ και δεν τους έμαθε πως να παράγουν πλούτο. Ούτε μια εταιρεία δεν μπορεσαν να κάνουν. Μόνο θεωρεία και μπλα μπλα μπλα. Αλλά λεφτά έχουν στα όνειρά τους θα εκδώσουν μόνοι τους την δραχμή. Αλλά όσοι έχετε τεχνογνωσία και μπορείτε να κάνετε ανάλυση πηγαίνετε στο site της ΕΛΣΤΑΤ και μελετείστε τα στοιχεία της απογραφής του πληθυσμού. Το μεγαλύτερο ποσοστό Αγράμματοι, ανεπάγγελτοι και γέροι. Σκέτη χαβούζα. Αυτός ο πληθυσμός δεν θέλει καθοδηγητές ουτε δασκάλους, ούτε εκπαιδευτές. Χαρακτηρίζεται ΧΟΛΑ δηλ μόνο για σαπούνι ή για λίπασμα.

      Διαγραφή
    5. Δεν τον παιζουν στα καφενεια στο Δοξατο.

      Διαγραφή
  14. Εσύ που είσαι "ανωτάτου"επιπέδου θέλεις καθοδηγητές,ενώ εμείς στο Ε.Πα.Μ έχουμε έναν μεγάλο Δάσκαλο, Άνθρωπο και συναγωνιστή,που τιμά με το παράδειγμά του στην πράξη πρώτα από όλους τους απλούς ανθρώπους του μεροκάματου-τους "κατωτάτου"επιπέδου όπως λες,γιατί αυτοί και νιώθουν πρώτοι από όλους στο πετσί τους την κακοποίηση και τη βία των φασιστοειδών του είδους σου,που όταν ανοίγουν το στόμα τους,ξεμπροστιάζονται.Οι δουλόφρονες "αστοί"με τις κατινίστικες "λογικές"σαν εσένα είναι οι θρασύδειλοι,που δεν κάνουν παρά μόνο κακό στη χώρα και φυσικά είναι ανίκανοι να νιώσουν το μεγαλείο κάποιων απλών ανθρώπων,που ούτε φαντάζονται τι δύναμη ψυχής κρύβουν μέσα τους αυτοί,που είναι οι μόνοι που δε σάπισαν και δεν βρόμισαν από το δικό σου κοινωνικό ρατσισμό,γι'αυτό αυτοί κάνουν και τη διαφορά...Εσύ άκουγε τις"ανώτερες"ατάκες των ξεπουλημένων τομαριών και θα σε" σώσουν" οι "ταγοί"των νταβατζήδων με τον στρογγυλεμένο λόγο τους.!Έλλη Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξέρεις γνωστέ κομπλεξικέ πεό-θηλάστη, (Ανώνυμος κάθε τρεις και μια) με το να ανεβάζεις όλες αυτές τις μαλακίες στο blog, μην νομίζεις ότι θα καταφέρεις να το ευτελίσεις και να απαξιωθεί. Ίσα ίσα που ο οποιοσδήποτε νοήμον, κάτι σου λέει αυτή η λέξη δεν μπορεί, του πούστη(όχι εσύ, γενικώς), συγκρίνοντας τις αρλούμπες σου, με όλα τα υπόλοιπα, αποκτάει περισσότερο κουράγιο και δύναμη για το αύριο, περισσότερο ενδιαφέρον για το blog, και φυσικά περισσότερη σιγουριά για την υπόσταση του που έχει την τύχη να μην είναι ένας αρχιτρόμπας με εγκεφαλική ατροφία σαν και εσέ!
    Στέλιος Γιαννόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννόπουλε, το εχεις κάψει το ρημάδι!!! Άξιος συνεχιστής της παράδοσης του βωμολόχου Καζάκη. Συναγωνιζεστε τον Τράγκα...
      Μήπως όμως εχεις κατι να πεις για όσα θίγονται εδώ μέσα; Αλλά πώς να το κάνεις όταν δεν είσαι σκεπτόμενος πολίτης με επιχειρήματα, αλλα οπαδός; ΑΕΚ, ΠΑΟ, Καζάκης κλπ.

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε ταλιμπάν που σου θιξαμε τον προφητη σου...

      Διαγραφή
  16. «ΔEN ΘA ΞEXAΣOYME ΠOTE AΠO ΠOY ΞEKINHΣAME KAI AYTO NA TO ΘYMAΣTE»

    YΠOΓPAΦH:

    TA XPΩMATIΣMENA ΠAIΔIA (T.X.Π)- (Tά.Xεί.Πεί.) !!! EINAI TO AYPIO KAI TO MEΘAYPION TOY T(T)OΠOY THΣ (X)ΩPAΣ THΣ (Π)ATPIΔAΣ MAΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολοι αυτοι που ριχνουν λασπη στο ΕΠΑΜ που ειναι κινημα του ιδιου του λαου ειναι πουλημενοι εγκληματιες, πληρωμενα καθαρματα που τους βαζουν τα αφεντικα τους για να χτυπησουν τον ιδιο το λαο τους. Οπως τα τσιρακια των βρεταννων στα Δεκεμβριανα, που τους μαζεψαν απο τις φυλακες τους εδωσαν μια στολη και ενα οπλο και τους εστειλαν να προκαλεσουν τον εμφυλιο. Σαν τους υπηρετες και τους μπατλερ που φορανε τη στολη του υπηρετη και καμαρωνουν σαν αξιολυπητα παγονια οτι εγιναν υπηρετες των αφεντικων. Οι αυλικοι βασιλικοτεροι του βασιλεως. Σκουλικα απο τη φυση τους, χρωματοσωμικα. Ειναι τετοιο το DNA τους.

    Ετσι και τωρα. Τα αφεντικα εβγαλαν τα σκουλικια τους στο μειντανι γιατι εχουν χεστει επανω τους. Θα χασουν την εξουσια και θα μπουν στη φυλακη. Στα υγρα μπουντρουμια οπου ανοικουν σαν συχαμερα παρασιτα που ειναι. Αυτες τις μερες συντελειται μια τρομοκρατια και μια λασπολογια που δεν εχει προηγουμενο. Οπως και οι επιθεσεις στα εκλογικα κεντρα ετσι κι αυτοι εδω. Τα ιδια αφετντικα εχουν. Μονο που αυτοι τη φορα δεν εχουν λαο μαζι τους για να προκαλεσουν εμφυλιο, ειναι μονοι τους.

    Μεχρι να πεθανει αυτο το κωλοσυστημα, θα βγαλει πολλα γλοιωδη παρασιτα απο το ψοφιμι του. Εχουμε να μυρισουμε πολυ μποχα ακομα.

    Βαγγελης Φωτιαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή