Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

'Ενα διδακτικό ντοκιμαντέρ του ARD

Δείτε ένα διδακτικό ντοκιμαντέρ για το πώς η Ελλάδα καταστρέφεται με σύστημα προς όφελος της ευρωζώνης και των τραπεζών. Από Γερμανούς δημοσιογράφους, που κανένας επώνυμος Έλληνας ομόλογός τους δεν τόλμησε να κάνει.
 https://youtu.be/b-QOlvTOlJ0 

7 σχόλια:

  1. Κε Καζάκη αν γίνεται θα μπορούσατε να αφιερώσετε ένα άρθρο απάνω στο ζήτημα της βέλτιστης δυνατής ενημέρωσης μέσα σε ένα μιντιακό κατεστημένο που πάει από το κακό στο χειρότερο;Πιστεύω πολλοί είναι αυτοί που προβληματίζονται στη συγκέντρωση αξίοπιστων πηγών είτε δια του διαδικτύου είτε γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιά κίνηση, πιό κάτω,
    Ηλίας Α. Λυμπέρης

    Προς την Καγκελάριο της Γερμανίας Άντζελα Μέρκελ και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα:

    Ως Έλληνες και Γερμανοί πολίτες σας ζητάμε να δείξετε αλληλεγγύη και να δώσετε ένα τέλος στο μαρτύριο της Ελλάδας. Κα Μέρκελ σας καλούμε να στηρίξετε την Ελληνική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση, να προσφέρει αξιοπρεπή περίθαλψη σε όλους τους πολίτες και καλή εκπαίδευση σε κάθε παιδί. Κ. Τσίπρα, σας ζητάμε να σχεδιάσετε συγκεκριμένο πρόγραμμα για την πάταξη της διαφθοράς, να φορολογήσετε τους ολιγάρχες και να φέρετε ενώπιον της δικαιοσύνης εκείνους που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να συνεργαστείτε για να δώσετε λύση σε αυτή την κρίση.

    https://secure.avaaz.org/el/support_greece_10/?tQnyQeb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαπραγματευεσαι με τους τοκογκυφους δανειστες και τα τσιρακια τους και πολυ περισσοτερο δεν τους εκλιπαρεις για ελεος διοτι ετσι το μονο που καταφερνεις ειναι να μεγαλωσεις την καυλα τους και την επιθετικοτητα τους...

      Διαγραφή
    2. Αρνούμαι να γίνω ικέτης. Η φιλοσοφία του "δε με λυπάσαι;" δεν με εκφράζει.

      Διαγραφή
    3. Αν θέλετε να κάνετε κάτι πιο ουσιαστικό απαιτήστε κάτι πιο απλό άμεσο και σαφές:
      Ο εισαγγελέας στις τράπεζες - λογιστική εκκαθάριση των ενεργητικών των τραπεζών τώρα!
      (να με συγχωρέσει ο Δ. Καζάκης αν έγραψα κάτι λάθος)

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ ότι είναι λάθος εκκίνηση να αμύνεσαι ή να παρακαλάς, και ότι το σωστό είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου και τις προτιμήσεις σου αποδεχόμενος και την στάση του άλλου όσον αφορά τον εαυτόν του.
      Επίσης επικροτώ το αγωνίζεσθε, ακόμα κι όταν διαφωνεί κανείς ας είναι ανοικτός να βρεί σημεία συνεργασίας συνεχίζοντας να τιμά τις προτιμήσεις του.
      Ηλίας Α. Λυμπέρης

      Διαγραφή
  3. Κύριε Καζάκη μιάς και μας παρέχετε πληροφορίες είναι καλό να σας παρέχουμε και εμείς. Εδώ είναι το βίντεο με τον Alan Grayson που κάνει επερωτήσεις μέσα στο κογκρέσο προς την Federal Reserve Bank φέρνοντας σε αμηχανία τους ανθρώπους της.
    https://www.youtube.com/watch?v=cJqM2tFOxLQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή