Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Συνθηκολόγησαν στο χειρότερο πραξικόπημα εναντίον της πατρίδας και του ελληνικού λαού.

Με 229 «ναι» από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, τη ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, έναντι 64 «όχι», πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας. Σημαντικές απώλειες μέτρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού 32 βουλευτές είπαν «όχι» (μεταξύ των οποίων τρεις υπουργοί) και 6 «παρών», ενώ η βουλευτής Καβάλας Αλεξάνδρα Τσανάκα απουσίαζε.
Η χειρότερη συμφωνία υποτέλειας και ξεπουλήματος των χρόνων του μνημονίου είναι γεγονός. Φυσικά με την απαραίτητη καταστολή, τα χημικά, τους προβοκάτορες και γενικά όλο το σετ όπως το ξέραμε από την εποχή του πρώτου μνημονίου.

Με τα δεδομένα της ψηφοφορίας αυτής, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει πια την δεδηλωμένη και είναι υποχρεωμένη να στηρίζεται στις ψήφους της δοσιλογικής αντιπολίτευσης. Όμως ο κ. Λαφαζάνης ενέδωσε στις πιέσεις και προχώρησε στην εξής δήλώση: "Την κυβέρνηση τη στηρίζουμε ολόθερμα για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Στηρίζουμε τον πρωθυπουργό, δεν στηρίζουμε το μνημόνιο. Δεν θέλουμε εκλογές, έχουμε κυβέρνηση εκλεγμένη και δυνατή."
Προφανώς η κυβέρνηση είναι κάτι μεταφυσικό, όπως παραδείγμα ο Θεός, ο Αλλάχ, ή ο Βούδας. Άλλο λοιπόν η κυβέρνηση κι άλλο οι πολιτικές μνημονίου, εξαθλίωσης, ξεπουλήματος που εφραμόζει. Κι έτσι ο Λαφαζάνης βάζει πλάτη στην κυβέρνηση για να συνεχίσει ακάθεκτη στην μνημονιακή κατηφόρα με όλη την αγριότητα που συνεπάγεται για την κοινωνία.
Με ικανοποίηση και αλαζονία ο πρωθυπουργός μαριονέτα της Μέρκελ, Α. Τσίπρας, δήλωσε:"Δεν υπάρχουν αυτόχειρες βουλευτές να ρίξουν την αριστερή κυβέρνηση." Τους ξέρει καλά. Για μια έδρα μπορούν να ξεπουλήσουν αρχές και πεποιθήσεις. Ψηφίζουν "όχι" με το μυαλό στα χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημίωσης και τον κομματικό θώκο με ότι αργομισθία συνεπάγεται.
Ο έτερος Καπαδόκης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή του, είπε ότι εάν σήμερα αυτή η κυβέρνηση πέσει δεν θα υπάρχει ελπίδα, ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη. «Η συμφωνία είναι προϊόν εκβιασμού, είναι συνθηκολόγηση, εάν δεν επικυρωθεί από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης δεν θα υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη» τόνισε.
Καταλάβατε τι μέγας πατριώτης είναι; Αν χάσει αυτός την κουτάλα της εξουσίας χάθηκε η Ελλάδα. Και υπερήφανα μας δηλώνει ότι είναι ευάλωτος σε εκβιασμούς και συνθηκολογήσεις. Όπως οι εκάστοτε Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλοι και Ράλληδες ταγματαλήτες. Ο Καμμένος δεν έχει καν το ηθικό ανάστημα ενός Κορυζή που εκβιαζόμενος να υπογράψει την συνθηκολόγηση της πατρίδας στους ναζί εισβολείς, αυτός προτίμησε να αυτοκτονήσει.
Πρόκειται για νέα ράτσα πολιτικών. Δεν ξέρουν τι σημαίνει υπερασπίζομαι την πατρίδα και τον λαό της. Αυτό που ξέρουν είναι από θώκους, οφίκια, ρεμούλες και ρουσφέτια. Ετοιμαστείτε για την χειρότερη χούντα που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη φορά αριστερά απέδειξε χθες ότι δεν το έχει σε τίποτε να ματώσει τις διαδηλώσεις, δηλαδή να χύσει αίμα.
Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στο απίστευτο ξεζούμισμα που θα υφίσταται ο ελληνικός λαός, θα έχει σαν ελαφρυντικό το νομοταγές ΟΧΙ του Λαφαζάνη για το θεαθήναι. Και φυσικά για την εκτόνωση των ανόητων που τους πιστεύουν ακόμη.

4 σχόλια:

  1. Μα, τι καπνίζεις τέλος πάντων, Καζάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λαφαζανης θα επρεπε να ειχε παραιτηθει μηνες (η και πολλα χρονια) πριν εαν ηταν σωστος. Αλλα ο ρολος του απο οτι φαινεται στο ΣΥΡΙΖΑ ηταν και ειναι συγκεκριμενος, να κραταει στο μαντρι τα "αριστερα" προβατα κανωντας που και που καμια δηλωση για εσωτερικη καταναλωση περι αντιθεσης του στο μνημονιο. Τωρα βεβαια εχει καταντησει απολυτα γραφικος, απο τη μια καταδικαζει τα μνημονια που ο ΣΥΡΙΖΑ υπεγραψε αλλα στηριζει απολυτα τη κυβερνηση ! Αλλα που να παραιτηθει, ειναι φαινεται πολλα τα λεφτα του βουλευτικου και υπουργικου μισθου. Τωρα τον παρουσιαζουν και ολα τα τσοντοκαναλα ως το "τρελο" που ανηκει σε συμμορια της δραχμης και σχεδιαζε "ριφιφι" στο νομισματοκοπειο ....

    Μεσα στο κυνοβουλιο υπαρχει η απολυτη σαπιλα, δεν μπορει να περιμενει ο λαος τιποτα θετικο απο ολους αυτους εκει.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ πολυ γρηγορα θα γυρισει στο φυσικο του περιβαλλον του 3%, εξαλλου οσοι τον ψηφισαν το εκαναν καθαρα για να μη περασει νεο μνημονιο. Η ΝΔ θα προσεγγισει ποσοστα ΧΑ του 6-7% ενω ειναι πιθανο η ΧΑ να την ξεπερασει κιολας. Το ΠΑΣΟΚ τελειωσε. Ο Ποταμης και το ΚΚΕ στο 5% θα μεινουν.

    Με λιγα λογια υπαρχει ενα τεραστιο κενο πλεον και το παλιο συστημα τελειωνει. Και πλεον μεγαλο μερος του κοσμου που ψηφισε ΟΧΙ δεν εχει προβλημα ακομα και για εξοδο απο ΕΕ και ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV γραφουν οτι οι προτασεις ΕΠΑΜ τιμωρουν τους .... μικροκαταθετες και οδηγουν σε σοσιαλιστικη κατευθυνση, και οτι αυτο δεν ειναι σωστο διοτι ο υπολοιπος κοσμος ανοιγει και απελευθερωνει τις αγορες.....


    http://www.thessaliatv.gr/comments/940/ideologhmata-xwris-doyleia/

    " Την πιο συγκροτημένη πρόταση για τη μετάβαση στη δραχμή την έχει ο Καζάκης του ΕΠΑΜ, ο οποίος προτείνει δέσμευση καταθέσεων και κοινωνικοποίηση των τραπεζών και φυσικά αλλαγή γεωπολιτικής αναφοράς. ¨Όλα αυτά όμως έχουν μεγάλο ρίσκο και φυσικά τιμωρούν τους μικροκαταθέτες και οδηγούν σε μία χώρα προς σοσιαλιστική μετάβαση, σε μία περίοδο που ο κόσμος ανοίγει τα σύνορά του και απελευθερώνει αγορές...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Φαντάσου κύριε καζάκη την απόγνωση του ελληνικού λαού, μετά την χτεσινή ψηφοφορία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή