Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα ο Δημήτρης Καζάκης στο Πνευματικό Κέντρο Καλλιθέας


4 σχόλια:

  1. Δημητρη

    Το ξερω οτι εισαι πολυ απασχολημενος..... αλλα σε παρακαλω κανε κατι με τις εκπομπες του Ραδιοφωνου ΡΟΗ. Δυστυχως τα ηχητικα δεν ανεβαινουν πλεον και αμα χασουμε μια εκπομπη ζωντανη, για οποιονδηποτε λογο, δεν εχουμε την δυνατοτητα να την ακουσουμε απο το αρχειο......εχει μεινει πολυ πισω.

    Χθες ακουγα την εκπομπη με τον ΣΑΧΙΝΙ.... και ο διaολος εβαλε το χερι του και μου επεσε το ιντερνετ.....τετοια θαυμασια εκπομπη που ακουγα και εμεινα με το δακτυλο στο στομα χωρις καραμελα.... που λεει ο λογος.

    Αμα εχεις χρονο διαβασε και αυτο το αρθρο στους FT. ενδιαφερον....

    http://www.ft.com/cms/s/0/f85ad870-7a21-11e4-8958-00144feabdc0.html#axzz3KpW8JPEB

    This week, the eurozone’s third-largest economy, bearing a public debt of well over €2tn, found itself in a novel situation: all three of its main opposition parties are now against the euro. The Five Star Movement led by Beppe Grillo favours a referendum on euro membership. The anti-immigrant Northern League favours outright withdrawal. And the newcomer is Silvio Berlusconi’s rightwing Forza Italia party: the former prime minister is floating the idea of a parallel currency to the euro.''

    ΥΓ: Βαλε και την φωτογραφια σου με την Ελλαδα φοντο στον Τιτλο το μπλογκ και θα γινει θαυμασιο απο αποψη αισθητικης.... τι εχεις να χασεις..... δοκιμασε το.

    Αν εχεις τον χρονο, βαλε να ακουσεις την εκπομπη του Τρανγκα σημερα 3 Δεκεμβρη στο ΡΕΑΛ.......σε παρακολουθει και περναει τις ιδεες σου.... κατα λεξi και με πολυ θεατρινισμο!

    Τα εβαλε με ολους απο ολα τα κομματα.....και περασε τους Συριζαιους γενεες 14... και ξεφτιλησε τον Αλεξη με κατι ηχητικα .....που δεν απανταει κατι δυσκολες ερωτησεις.

    Ωραιο πρωινο ξεκινημα... μας εκανε σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το καναλι στο ΥΤ αναβαζει συνηθως αρκετες εκπομπες.

      https://www.youtube.com/channel/UCLaKEpaUrPwf2fGDqoLD1jQ

      Τον Τραγκα ειναι για τα μπαζα, τον εκβιαζουνε με το Σδοε.

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο mr wiz για τον Φράγκα. Το κάνει από παλιά αυτό να περνάει τις ιδέες του Δημήτρη ως δικές του (από τότε που ήταν «φίλοι» και τον καλούσε στις εκπομπές του) μόνο που το κάνει κάπως συγκεκαλυμμένα (για τους αδαής) για να μην καρφώνεται. Π.χ , εκτός από τις επισημάνσεις που κάνει για τις αστοχίες και τα αδιέξοδα στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (στα οποία έχει αναφερθεί λεπτομερώς ο Δημήτρης εδώ και καιρό), αρχίζει τώρα να λέει ότι «τα ντόπια οργανωμένα συμφέροντα ήδη έχουν αντιληφθεί ότι οι ξένοι τα θέλουν όλα, ακόμα και τα μερίδια των εδώ βαρόνων», κάτι που ο Δημήτρης έχει επίσης «προφητεύσει» εδώ και πολύ καιρό (ότι δηλαδή οι τροϊκανοί δεν θα αφήσουν κανένα ανέγγιχτο, ακόμα και εκείνους που θεωρούν τον εαυτό τους στο απυρόβλητο). Η ειρωνεία είναι ότι, στο τέλος της ανάλυσής του προσθέτει και ένα: «δεν έχω πέσει ποτέ έξω στις προβλέψεις μου!». Δηλαδή, ο Lady Tranga κλέβει ιδέες και τις παρουσιάζει ως δικές του και, επιπλέον, κάνει τον καμπόσο με τις δήθεν δικές του προβλέψεις. Φοβερό!

      Διαγραφή
    3. @ Ανωνυμος 4 δεκεμβριου 8.20 μμ

      Αν και παρακολουθω τον Καζακη απο την εποχη της Πλατειας αυτο το καναλι δεν το ειχα βρει και …. σε ευχαριστω πολυ.

      Καθε πρωι τον ακουω, εδω ειναι 6 το πρωι, οταν ξεκιναει το προγραμμα και πινοντας το καφε μου τον δουλευω αγρια και μερικες φορες του τα σερνω χυδαια, και το αναφερει.

      Σημερα παραπονιοταν για την υγεια του.... του ειπα ''' Δεν τρωει σκατα ο χαρος....''

      Οταν αλλαξε πλευση και μετα το κοψιμο απο το Κοντρα... ηταν φανερο οτι η απειλη ηταν το ΣΔΟΕ... πρεπει να εχει αρκετα στοιχεια .... για το σπιτι στην Γαλλια.

      @ Ανωνυμος 9.06

      Ο Τρανγκας ειναι παλαια @@@τανα στο επαγγελμα της κονομας και θα χρησιμοποιησει οποιονδηποτε, ακομη περισσοτερο εναν ''σοβαρο οικονομικο αναλυτη'' και αυτο το εκμεταλευτηκα εχοντα ετοιμα διαφορα εμαιλ.... και τον βομβαρδιζα... μεχρι που καλεσε τον Δημητρη στο κοντρα. Αλλα μετα 2-3 εμφανισεις... ο Κεφαλονιτης του εβαλε, υποθετω, χερι ... διοτι δεν χρειαζονται, ανθρωποι σαν την Δημητρη να χαλανε την σουπα της κονομας και να ξυπναει τα κουτορνιθια.

      Συμφωνω μαζι σου για ολα, Ενας πεπειραμενος δημοσιογραφος και παρουσιαστης, σαν τον Τρανγκα, διαβαζοντας ολα τα αρθρα του Δημητρη ειναι λιαν ευκολο να βρει πολυ τροφη, την αντιγραφει, κανει γλωσσικες αλλαγες και παρουσιαζει τις αναλυσεις και ''προφητιες του Δημητρη'' και ετσι «δεν έχει πέσει ποτέ έξω στις προβλέψεις του!». ΧΑ ΧΑ ΧΑ
      Στην Αγγλια λεγεται ‘’Plagiarism’’ … λογοκλοπη.

      Διασκεδασετο οπως και εγω... τον δουλευω αγρια, καντο και εσυ αν εχεις χρονο, ...'' παλι εκλεψες ιδεες του Καζακη''' και σπαω μεγαλη πλακα με τον τονο της φωνης του!

      Δυστυχως ομως κατι τετοια δεν βοηθουν τον Δημητρη που τον εχουν κοψει τα πορνοκαναλα. Αν και εχω γραψει στον Λιακο στο ΚΟΝΤΡΑ δεν βλεπω να τον καλει, μαλλον ο Κουρης εδωσε εντολη.... ΟΧΙ.

      Το συστημα εχει μεγαλα πλοκαμια..... ΚΡΙΜΑ!

      Διαγραφή