Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ημερίδα στο Γαλάτσι για το χρέος και το εθνικό νόμισμα


13 σχόλια:

  1. Μπα! Εσύ δεν έλεγες προχθες οτι ο Λαπαβίτσας είναι άσχετος; Πώς και δέχεσαι εσύ Μεγάλε Τιμονιέρη να μιλήσεις σε συνάντηση που συμμετεχει κι αυτός; Αντί να δουλεύεις προς την κατεύθυνση του πώς θα πετύχουμε την ενότητα των αντιμνημονιακων πατριωτικών δυνάμεων, με πρωτη ευκαιρία αρχίζεις την επίθεση και μάλιστα με σταλινικό τροπο. Ποιός είχε πει 'μια φορά κνίτης για παντα κνίτης';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τσουλί, εγώ δεν ντρέπομαι, ούτε φοβάμαι να αναμετρηθώ δημόσια με τον οποιοδήποτε. Σαν και σας νομίζεις ότι είμαι;

      Διαγραφή
  2. Απ' ο,τι βλέπουμε στην αφίσα, το κάλεσμα το κάνουν τα μέλη του Επαμ. Που σημαίνει οτι όλα όσα λες εναντίον του Λαμπαβίτσα, τα μέλη του Επαμ δεν τα συμμερίζονται.
    Κανονικό φτύσιμο; Η για σένα βρέχει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω ότι σε πονάει να είσαι κομματόσκυλο του αρχηγού και αδυνατείς να κατανοήσεις πώς τα μέλη του ΕΠΑΜ έχουν τη δική τους ανεξάρτητη γνώμη και πρωτίστως παίρνουν αποφάσεις με τη δική τους κρίση. Φαντάσου να ήταν σε κανένα άλλο κόμμα, σαν τους ΑΝΕΛ; Θα τους είχαν πετάξει κλοτσηδόν έξω. Έτσι είναι άλλο μέλος μιας οργάνωσης σαν το ΕΠΑΜ κι άλλο φρούτο του κομματικού μηχανισμού και του μεγάλου αρχηγού.

      Διαγραφή
    2. Είσαι απόλαυση ρε Καζάκη! Τον/την ξεβρακωσες κανονικά. Χα χα χαχαχααααα

      Διαγραφή
    3. Πρώτα πρώτα πώς μπορεί να έχει άποψη και αντίρρηση σε οτιδήποτε, ένας Unknown!!! Όποιος θέλει να φέρει την αντίρρησή του πρέπει να έχει τα κότσια να το κάνει φανερά, με το ονοματεπώνυμό του!!!
      Τουλάχιστον τα αυτονόητα δεν μπορούμε πλέον να τα καταλάβουμε;

      Διαγραφή
  3. Εκτός των άλλων, η παπαγαλία τσιτάτων (συχνά διαστρεβλωμένων) αποβλακώνει.
    Τα όπλα της κριτικής (η αυτόνομη κριτική σκέψη) αναπτύσσονται στην αντιπαράθεση με την αντίθετη άποψη. Είτε την βρίσκουμε σε βιβλία είτε δια ζώσης. Τι κάθομαι και λέω... "ψιλά γράμματα για κάποιους. Ξανά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Βλάσης από το... Μεγάλο Λιμάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ BBC Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.
    ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν θέλω να κάνω γελωτοθεραπεία μπαίνω στο blog του Καζάκη.
    Άκου..."τσουλί".Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άσχετος περί τα οικονομικά πλην γνωστός Λαμπαβιτσας γιατί συμμετεχει στην εκδήλωση αδέλφια του Γαλατσίου; Για να φέρει κοσμο; Δεν θα μπορούσε να χρησιμεύσει ουτε σε εναν διάλογο να τον βάλει κάτω ο Καζάκης και να τον χτυπήσει σαν χταπόδι αφού θα απευθύνει μονο ενα χαιρετισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την επόμενη φορά να καλεσετε και τον Βαρουφακη να ειναι ο ίδιος εκεί για να απαντήσει σε καποιες ερωτήσεις. Καζάκη, η παρουσια σου δίπλα στον λαμπαβιτσα σε εκθέτει.

      Διαγραφή
    2. Την επόμενη φορά να καλεσετε και τον Βαρουφακη να ειναι ο ίδιος εκεί για να απαντήσει σε καποιες ερωτήσεις. Καζάκη, η παρουσια σου δίπλα στον λαμπαβιτσα σε εκθέτει.

      Διαγραφή
  7. Ο Σπ. Λαβδιωτης διδάσκει ήθος. Να κανει και κάνα μαθημα στον Καζάκη που έχει τους οξείς αρακτηρισμούς ψωμοτυρι ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή