Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η τελική φάση της ελληνικής τραγωδίας

Το ελληνικό χρηματιστήριο σημειώνει νέα πτώση ρεκόρ με πάνω από 8%. Το 3ετές ελληνικό ομόλογο παρουσιάζει επιτόκιο στη δευτερογενή πάνω από 11,0%. Το 5ετές έχει σκαρφαλώσει πάνω από 9,5%. Ενώ το 10ετές πάνω από 8,6%. Η κερδοσκοπική επίθεση στις ελληνικές χρηματαγορές, που επικεντρώθηκε στις τράπεζες οδήγησε σε ακόμη πιο βαθιά κρίση ρευστότητας. Δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά και οι τράπεζες αδυνατούν να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες συναλλαγής.

Το καινούργιο στοιχείο είναι το γεγονός ότι η ΕΚΤ δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τρέχουσας ρευστότητας των τραπεζών και της κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα. Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση προσέτρεξε αγοράζοντας eurocommercial paper αξίας 79,4 δις ευρώ! Ιστορικό ρεκόρ από την εποχή που η Ελλάδα εντάχθηκε στο ευρώ. Πρόκειται για εκδόσεις χρεογράφων των συστημικών τραπεζών χρονικής διάρκειας μικρότερης του έτους, τα οποία αγοράζει το κράτος για να ενισχύσει την ρευστότητα των τραπεζών. 


Μαζί με τα 40,6 δις ευρώ έντοκα γραμμάτεια που η ελληνική κυβέρνηση ανακύλωσε μέσα στο 2014, οι εξοφλήσεις βραχυπρόθεσμου χρέους για το 2014 ανήλθε στα 120 δις ευρώ! Αν σ' αυτά προσθέσουμε και την εξυπηρέτηση του χρέους κεντρικής κυβέρνησης, που ανερχόταν σε 30,68 δις ευρώ, τότε η συνολική εξόφληση χρέους το 2014 έφτασε στο ιστορικό ρεκόρ των σχεδόν 150,7 δις ευρώ! 

Το σύνολο των δαπανών του κράτους μαζί με το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων εκτιμάται ότι θα ανέλθει το 2014 σε 57,3 δις ευρώ. Με άλλα λόγια η εξυπηρέτηση του χρέους στοίχισε μέσα στο 2014 σχεδόν 3 φορές το σύνολο των εξόδων του κράτους. Το 2015 εκτιμάται ότι θα πρέπει να εξοφληθεί βραχυπρόθεσμο χρέος της τάξης των 80, 0 δις ευρώ, ενώ θα πρέπει να πληρωθούν πάνω από 26,0 δις ευρώ σε τοκοχρεωλύσια. Με άλλα λόγια η εξυπηρέτηση χρέους το 2015 θα αποροφήσει πάνω από 106,0 δις ευρώ!

Ταυτόχρονα, ο δείκτης Emerging Markets Corporate Plus της Bank of America Merrill Lynch μειώθηκε 13,4% μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου, η χειρότερη επίδοση από τον Οκτώβριο του 2008, λόγω του κατρακυλίσματος της τιμής του πετρελαίου, η οποία πυροδότησε μια νομισματική κρίση στη Ρωσία. Αυτή έφερε πτώση του τρέχοντος έτους σε 19,7%, το μέγιστο σε έξι χρόνια. Οι αναδυόμενες αγορές αντιπροσώπευαν 14 από τις 56 παγκόσμιες πτωχεύσεις (defaults) φέτος που καλύπτει η Standard & Poors.

Η Ελλάδα έχει ξοφλήσει, έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά και ετοιμάζονται τα κοράκια να αρπάξουν ότι έχει απομείνει. Να γιατί η Bank of America Merrill Lynch πρωτοστάτησε στην κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση στο Λονδίνο με το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να πλασαριστεί για την ολοκληρωτική αρπαγή, οκοδομώντας σχέσεις με την επόμενη κυβέρνηση. Ετοιμαστείτε για την τελική φάση της ελληνικής τραγωδίας.

126 σχόλια:

  1. Φροντισε στις 25 Ιανουαρίου να είσαι με τον καμμένο στις εκλογές. Τον εχεις παρεξηγήσει. Και ο Ρ. Κορεα του ισημερινού ένας τέτοιος ηταν και αποδείχθηκε μεγάλη γάτα. Με εσένα υπουργό οικονομικών θα γίνουν θαύματα. Όλοι έτσι ξεκίνησαν απο χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να υπηρχε ο Καζακης σε μια κυβερνηση πατριωτικη. Αλλα θα ειχε νοημα να ηταν υπουργος μονο εαν μπορουσε να εφαρμοστει το προγραμμα του Καζακη και του ΕΠΑΜ η εστω ενα προγραμμα σε πατριωτικη κατευθυνση που θα εβγαζε τη χωρα απο το τελμα. Δεν θα εχει νοημα η παρουσια του σε μια κυβερνηση που ακολουθει μια απο τα ιδια

      Διαγραφή
    2. Υπόψη σας όμως κύριοι

      Δεν θα υπάρξει ξανά, ή τουλάχιστον σύντομα, λευκή εντολή από τον λαό για την νέα αντιμνημονιακή προφανώς κυβέρνηση.

      Αυτή καλό της θα είναι να κάνει ακριβώς ότι υποσχέθηκε και όχι παλιο τούμπες όπως μας έχουν συνηθίσει όλοι ανεξαιρέτως στο παρελθόν.

      Εάν λίγο αργότερα μετά τις εκλογές βρεθεί ότι και η νέα κυβέρνηση του αντιμνημόνιου θέλει απλά να ξαναζεστάνει τις καρέκλες που άφησαν άδειες οι αποχωρούντες προδότες, τότε οι μέρες της θα είναι από πολύ λίγες έως ελάχιστες.

      Σίγουρα!

      Διαγραφή
    3. ο Καμμένος πιο πολύ με το πρόεδρο της Β.Κορέας μοιάζει παρά με το Κορέα

      Διαγραφή
  2. Δημήτρη, έχει ληφθεί απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του ΕΠΑΜ στις επερχόμενες εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχομαι στην νεα χρονια ναστε και εσεις στην κυβερνηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καζακης και το ΕΠΑΜ μας εχουν πει τι εστι Καμμενος και υπο ποιες προϋποθεσεις θα στεκονταν σε κοινο μετωπο.
    Εσυ, μπορεις να μας πεις τι ελπιζεις απο τους ανελ και για ποιο λογο δεν ψηφιζεις/στηριζεις ΕΠΑΜ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε Καζάκη κάνετε σήμερα στις 7.00 σεμινάριο στο Μαρούσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν θα υπάρξει σεμινάριο στο Μαρούσι σήμερα. Θα αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με τις ημερομηνίες και τους τόπους των κύκλων αυτομόρφωσης.

      Διαγραφή
  6. Αναρωτιέμαι γιατί αυτήν την προτροπή δεν την κάνετε στον κ. Καμμένο; Αυτό δεν είναι το πιο λογικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Δημήτρη
    Το 2010 πάλι σήμερα. Ότι δεν έγινε τότε θα γίνει τώρα.
    Έλλειψη χρήματος αλλά και πίστωσης. Ερήμωση προβλέπω και ουρές για συσσίτια και μια φέτα ψωμί. Ότι λέγαμε οι δυο μας το 2010 στην Ήπειρο.
    Ακριβώς όπως το διδάσκω σε ξένες σχολές ώστε τα Κυβερνητικά (οχι κομματικά ) Στελέχη να ξέρουν να αντιδρούν.
    Νέες μορφές πολέμου με χιλιάδες απόρους και νεκρούς αλλά με πολύ μικρό κοστολόγιο.
    Και τώρα περίμενε την Visa & την Master Cart να διακόψουν τις συνδιαλλαγές με τα Ελληνικά ΑΤΜ (όπως στην Ουκρανία) και τότε θα βλέπεις τον Τουρίστα με το μακαρόνι νο 10.

    Καλή μας Τύχη σε αυτό το νέο Ταξείδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας,

    Υπάρχει κάποιο άρθρο σας που περιγράφει τις λύσεις που προτείνεται βάση της κατάστασης που περιγράφεται στο πάρων άρθρο?

    Επίσης θα βοηθούσε αν υπάρχει και κάποιο αναλυτικό βιογραφικό σας κάπου για να ξέρουμε και την ιστορία σας σε τούτη την γη.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάντε τον κόπο να ψάξετε στο συγκεκριμένο blog. Θα βρείτε δεκάδες. Όσο για το βιογραφικό μου, δημοσιεύεται στο blog μου. Για όσους τους αρκεί. Για όσους δεν τους αρκεί. Τι να κάνουμε;

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω στο επόμενο σούπερ μάρκετ, να ψωνίσεται από σβέρκο...

      Διαγραφή
    3. Ανανεωστε το αυτο το bio δεξια στην οθονη τουλαχιστον, διοτι ειναι αρχαιο. Οποιος καινουργιος το διαβασει νομιζει οτι κανετε τωρα εκπομπη στο ΑΡΤ. :)

      Διαγραφή
    4. Πως φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς τον Καζάκη. Το τελευταίο πράγμα που θα ένοιαζε είναι το βιογραφικό του. Άσε που πραγματικά έχουμε μπουχτίσει από βιογραφικά.................

      Διαγραφή
    5. Eμ, για τους καινουργιους ειναι τα βιογραφικα.
      Μπαινει ο νεος εδω μεσα, βλεπει δεξια στις πληροφοριες και τι βλεπει; Ακυρα.
      Ειναι στο ραδιο χωρις FM ή στο ΑΡΤ FM;
      Εχει το e-roi καπου στα δεξια, αλλα οχι στις πληροφοριες, που επρεπε να το ειχε μαζι με τον συνδεσμο. Να τον πατας και να ακους.
      Ο νεος εδω πρεπει να παιξει λιγο τον ντετεκτιβ για να βρει την εκπομπη.

      Διαγραφή
  9. ο στραβουλιακας τα καταφερε,
    εκει που πηγενε για διαλυση η ΝΔ, να την συσπειρώσει, παλι ελεγχομενο δικοματισμο δηλαδη. ποσο δυνατος θανε ο συριζα για να δεσει ? απο οτι βλεπω τα μισα του στελεχη ειναι για τα μπαζα δεν εχουν ιδεα απο πολιτικη , οικονομια ουτε καν καινε φαια ουσια, ενώ την ιδια ώρα ο χαζο σαμαρανγκ εχει πουλησει τη μιση ελλαδα μεσω ταιπεδ και τα δανεια του κοσμακι σε ξενες χαζοτραπεζες ( πισω και απο τα δυο κρυβοντε χαζο ιμπεριαλιστες ) , οποτε πως θα αντεξει στις πιεσεις κυριως στις οικονομικες ? , αφου ολο το ρευστο και τις καταθέσεις τα εχουν κλεψει ? και οι ανακεφαλαιοποιησεις πηγαν παλι στα ξενα και μας τα φορτώσαν σα χρεος !!! Ναχε το κομα τους κανενα που να σκαμπαζει τιποτα καλα θατανε αλλα με μιλιο , σταθακη , δραγασακη πισω ολοταχως θα πανε. Μπλεξαμε ρε μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με απλες κινησεις ακυρωτικες μπορουν να διαγραψουν ολους τους νομους απο το 2008 και μετα, ολα τα μεσο προθεσμα και ταμνημονια, ολα τα χρεη ιδιωτων και μικρων επιχειρησεων,ολες τις μεταβηβάσεις, εκχωρησεις τυπου ταιπεδ, ολα τα "ελληνικα" μεταλεία τυπου σκουριες. Και μετα θα σου πω εγω τι εστι βερικοκο. Αμεσως μετα η τοπικη κλικα παπανδρεου , βενιζελου προβοπουλου παπακωνσταστινου στουρναρα σαμαρα ντινοπουλου γεωργιαδη ασημακοπουλου βουλτεψη χατζιδακη μιτσοτακεων πανε πισω απο καγκελα. Ετσι απλα τελειωνεις μια και καλη για δεκαετιες.

      Διαγραφή
  10. Ποια θα είναι η τελική φάση της ελληνικής τραγωδίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η απο εξω επιβαλλόμενη, ξαφνικη και πολυ καθυστερημενη (για λογους δικης τους ασφαλειας) επιστροφη στην δραχμη, χωρις σχεδιο χωρις τιποτα απο μια κυβερνηση ζυριζα?

      Διαγραφή
    2. η τελική φάση της ελληνικής τραγωδίας εδώ και 5 χρόνια
      σκηνοθεσία και παραγωγη δ καζακης
      ο κοσμος δεν σε πιστεύει άλλο (μυθοι του αισωπου ο βοσκός με τούς λύκους)
      για αυτό πηρες ποσοστά 0.1%

      Διαγραφή
  11. Επειδή δεν πολυκαταλαβαίνουμε αυτά τα οικονομικά που γράφεις, τι προτείνεις δηλαδή για την αποφυγή της τελικής τραγωδίας;

    Οποιαδήποτε κυβέρνηση με Σαμαρά η με Τσίπρα; Και μη μου απαντήσεις με κανέναν από τους 2 γιατί αλλιώς δεν "βγαίνει" κυβέρνηση.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ελληνική τραγωδία μπορεί να αποφευχθεί μόνο όταν ο λαός σηκώσει ανάστημα και ξεοφρτωθεί ολόκληρο το παρωχημένο κομματικό υλικό της τελειωμένης μεταπολίτευσης. Όσο δεν το κάνει, απλά ο φαύλος κύκλος της καταστροφής και του κοινωνικού ολοκαυτώματος θα συνεχίζεται.

      Διαγραφή
    2. Ποιος λαος ? Ο ΡΑΓΙΑΣ ? Ή αυτοι που χθες ακουγαν τον Σαχλαμαρα στη Λαρισα να τους λεει οτι ο Αχελωος ειναι κατα 80% ετοιμος και θα τον τελειωσει μολις ξαναβγει και αυτοι αντι να τον φτυσουν πανηγυριζαν ? Αμ οι αλλοι του Γιωργακη χωρις ονομα ? Απο που να προστατυεθουμε ?

      Διαγραφή
  12. Αυτό θα πει Παλλαϊκό Υβριδικό Μέτωπο !!! Ολοι οι Ελληνες, πλούσιοι και φτωχοί, φραγκάτοι και άφραγκοι, πεινώντες και αστακομακαρονοσουβλακοφάγοι -ΕΝΩΜΕΝΟΙ- βαδίζουν προς την αποτίναξι της Γερμανικής κατοχής και της ντόπιας πλουτοκρατίας των 10 οικογενειών !!! Σε πείσμα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελε ούτε αγωνιζόταν για εκλογές όπως λέγατε !!!
    Σίγουρα έχει πολύ το άντερο των περισσοτέρων σας για να τα βλέπετε έτσι !!! Και κοντά σε αυτούς κολλάνε και κάτι αλίγδωτοι, αλλά απολίτικοι - ανεγκέφαλοι - κομπλεξικοί-  μυστήριοι - περίεργοι- μπαχαλοαχταρμάδες, που θα μπορούσαν να είναι άνετα και ΧΑβγίτες !!!
    Ολοι σας όμως νεροκουβαλητές της πλουτοκρατίας που κυβερνάει συνεχώς την Ελλάδα από το 1821 μέχρι σήμερα !!!!
    H ελληνική κοινωνία είναι βαθιά ταξική με σαφώς διακριτές τάξεις και συμφέροντα, και ο πολιτικός αγώνας είναι πρωτίστως ΤΑΞΙΚΟΣ, και Μέτωπα χωρίς ταξικό προσανατολισμό είναι καταδικασμένα !!!. Να μου απαντήσεις επίσης: Ολοι αυτοί που θα ψηφίσουν ΝΔΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΟπαπάκια σε ποιά οικονομική κατηγορία ανήκουν ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ίδια ταξική κατηγορία μ' αυτούς που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Και βέβαια είναι ταξικός ο αγώνας. Είναι ταξικός γιατί ο λαός και οι τάξεις που το συνθέτουν πρέπει να απαλλαγούν απ' όλους τους εξουσιαστικούς μηχανισμούς που τους έχουν υποδουλώσει. Όλους τους εξουσιαστικούς μηχανισμούς συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που συντηρούνται από το αστικό ξεπουλημένο κράτος για να μετατρέπουν σε όχλο τις λαικές τάξεις, να τις κρατούν υπόδουλες των μηχανισμών τους, χωρίς αυτοοργάνωση και δυνατότητα ανεξάρτητης κοινωνικής και πολιτικής δράσης, Να γιατί είναι ταξικός ο αγώνας. Γιατί οι τάξεις του λαού οφείλουν να διεκδικήσουν την ανατροπή των εξουσιαστών τους με δεξιά και αριστερή προβιά προκειμένου να επιβάλουν την δική τους πρωτογενή κυριαρχία στη χώρα τους. Τη δική τους αδιαμεσολάβητη εξουσία. Χωρίς τσιπιρίπους και επαγγελματίες κομματάρχες της δεξιάς και αριστεράς. Να γιατί το είδος σου τελεί υπό εξαφάνιση.

      Διαγραφή
    2. Αυτο, που φτιαχνουν μια θεση, που δεν υπαρχει και μετα την πυροβολουν, δεν ειναι λιγο πυροβολημενο;
      Λες και το Επαμ θα παρει αγκαζε τον Μπομπολα!

      Διαγραφή
  13. Με το Α.Σ.Κ.Ε. , που επίσης μιλάει για έξοδο από την ευρωζώνη και Ε.Ε., τι σας χωρίζει κ.Καζάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΑΣΚΕ το γνωρίζω μόνο από τις αφίσες του. Πώς είναι δυνατόν να κρίνω τι λέει; Από τις αφίσες του;

      Διαγραφή
  14. Καζακη στο ειπα και πριν..... Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ........Πρεπει να μπεις στο Κυνοβουλιο ωστε να εχεις τον αμβωνα να κανεις ελεγχο και να κανεις το κηρυγμα, ωστε να σε μαθει ο λαουτζικος στην χωρα. Καλη τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα ρε ελιτιστή διαννοούμενε, "ο λαουτζίκος", "κύρρηγμα" ποιός νομίζεις πως είσαι ο πάπας? Εάν ο Καζάκης ή κάποιος άλλος επαμίτης τολμήσει έστω να σκεφτεί το ενδεχόμενο να χωθεί σε οποιονδήποτε κομματικό μηχανισμό θα σημαίνει το τέλος του ΕΠΑΜ και την απόλυτη ομογενοποίησή στο κατοχικό σύστημα. Το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και τέτοιες λαλακίες είναι απλά απαράδεκτα για οποιονδήποτε αξιπρεπή αγωνιστή! Εκτός εαν η δημοκρατικότητα και το ήθος σου φτάνει μέχρι το ξεπούλημα ή την συνεργασία με τη ΧΑ προκείμένου να γίνει το περιβόητο κύρρηγμα που αποζητάς! Και για να τελειώνουμε μια και καλή με τα παραμύθια, ο Καζάκης μια χαρά άπλετο χρόνο είχε τα τελευταία χρόνια και να μιλήσει στον λαό και να τον ακούσει ο λαός τόσο μέσω του ΕΠΑΜ όσο και από την υπερπροβολή του από τα ΜΜΕ. Και μή τολμήσει κανείς να μου πεί πως τον έχουν φιμωμένο τάχα!!! Δεν έχει υπάρξει μέρα που να μην έχει εμφανιστεί σε κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο κανάλι ή ραδιόφωνο! Συγκρίνετέ το αυτό με την προβολή του Κατσανέβα ή του Αλαβάνου π.χ. και πείτε μου ποιός έχει προβληθεί και ποιός όχι! Το ότι τα εκλογικά αποτελέσματα του ΕΠΑΜ ύστερα πό όλη αυτή την υπερπροβολή είναι μηδενικά όπως λέει και ο ίδιος ο Καζάκης για αυτό φταίει ο ίδιος και το ΕΠΑΜ, όχι ο λαός!!! Και είναι απαράδεκτα φασιστική η μεθοδολογία που προτείνεις της ανευ όρων παραίτησης από αρχές προκείμένου να βολέψουμε τον κώλο μας σε ένα βουλευτικό στασίδι! Εαν δεν είσαι πράκτορας ή προβοκάτορας για να προτείνεις κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν έχεις καμία θέση στο ΕΠΑΜ! Ντροπή σου!

      Διαγραφή
    2. Θα απαντησω και στους δυο σαν ψηφοφορος της Χ.Α ( το δηλωνω εξ αρχης για να μην παραξηγουμαστε) .
      Στον wiz οτι τον αμβωνα τον κατεχουν ο Μπομπολας, ο Κοντομηνας, ο Κυριακου, ο Αλαφουζος ο Βαρδινογιαννης και αλλοι τετοιοι λαικοι αγωνιστες και το μονο που πετυχαινει καποιος μπαινοντας στην βουλη (αν δεν βρεθει στην φυλακη) ειναι να παιρνει μισθο. Μην κατηγορειτε λοιπον αυτον που δεν θελει να παρει μισθο και να φοβαστε αυτους που συνηθιζουν στην μισθοδοσια.
      Στον ανωνυμο 1.43μ.μ να θυμισω οτι την "υπερπροβολη" ο Καζακης την κερδισε με το σπαθι του σαρωνωντας τους ευρωλιγουρηδες που βρεθηκαν στο διαβα του.
      Το οτι και εγω παρολο που με "περιποιηθηκε" μερικες φορες, (τοχει το κακο να βριζει τον κοσμο) τον παρακολουθω, δειχνει οτι μπορει να πειθει κοσμο. Οχι μονο γιατι ειναι καλος ομιλητης αλλα κυριως γιατι δυσκολα (μεχρι στιγμης ποτε κατα την γνωμη μου) δεν βρισκει ισαξιο αντιπαλο.
      Ο ανθρωπος που εχει καταβαλει κοπο και χρονο για την μορφωση του φαινεται ακομη κι αν οπως στην περιπτωση μου διαφωνεις μαζι του σε πολλα.
      Τα "μεγαλα" καναλια καταλαβαν το λαθος τους νωρις, ενω τα μικρα που παλευουν για την τηλεθεαση μια και δεν παιρνουν δημοσια εργα "αμαρτανουν" ποτε ποτε καλωντας τον.
      Αυτη η "υπερπροβολη" ηταν και η αιτια που δημιουργηθηκε το ΕΠΑΜ.
      Δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν και αλλοι αξιολογοι ισως και αξιολογοτεροι, ανθρωποι (μερικους τους εχω ακουσει) στο ΕΠΑΜ, αλλα παντα υπαρχει ο ανθρωπος που διαθετει το καταλληλο "πακετο" για τις αναγκες της στιγμης.
      Να απαντησω και για κατι που ανεφερες για την "συνεργασια" μεχρι με την Χ.Α σαν εσχατη ξευτιλα.
      Αν βρεις καποιο αλλο κομμα πιο κοντα στις θεσεις του ΕΠΑΜ να μου το πεις.
      Προσωπικα πολυ θα ηθελα στο κοινοβουλιο (που δεν θα ειναι πια κυνοβουλιο) να διαφωνουν για το αν θα γινει λογιστικος ελεγχος η πληρης διαγραφη του χρεους και αν θα φυγουμε τρεχοντας απο το ευρω η αν προς το παρον ειναι καλυτερα να προσπαθησουμε να μεινουμε, η αν οι ορδες των Ασιανων μουσουλμανων λαθρομεταναστων θα πρεπει να αντιμετωπιστουν με αυτον η με τον αλλο τροπο.
      Ακομη καλυτερρα αν δεν υπηρχε καν κοινοβουλιο, αλλα πραγματικη δημοκρατια.
      Σημερα αυτο που βλεπουμε ειναι ενα κοινοβουλιο στο οποιο διαγωνιζονται σε ανθελληνισμο και δουλικοτητα.
      Κανενας δεν ανησυχει γαι την εθνικη κυριαρχια αφου την ξεφορτωθηκαμε ετσι κι αλλιως.
      Κανενας δεν ανησυχει για την εισβολη εκατομμυριων μη αφομοιωσιμων αλλοδαπων.
      Κανενας δεν ενδιαφερεται για την μεταναστευση των νεων που με τοσους κοπους και εξοδα μορφώσαμε για να αποτελεσουν το μελλον της Ελλαδας.
      Η συνεργασια στην δημοκρατια δεν ειναι δημιουργια συμμοριων αλλα δημιουργικη διαφωνια.
      Με πρακτορες της παγκοσμιοποιησης και πουλημενους πολιτικους δεν μπορει να υπαρξει καμμια συνεργασια. Με την Χ.Α νομιζω οτι θα μπορουσε να εχει την δημιουργικη διαφωνια που ανεφερα παραπανω.
      Τι συνεργασια μπορει να εχει ενας Ελληνας πατριωτης με οπαδους της παγκοσμιας διακυβερνησης και της πολυπολιτισμικοτητας που απαιτει την Ελλαδα μουσουλμανικη χωρα κατοικουμενη απο Ασιατες να υπακουει στον Γιουνγκερ;
      Θα πρεπει το ΕΠΑΜ να διεκδικησει να πεισει τον κοσμο. Ειναι δυσκολο με πληρως ελεγχομενα ολα τα ΜΜΕ, αλλα στα χαλια που φτασαμε δημιουργουνται και ευκαιριες.
      Συνεργασιες με μπαζα του ΠΑΣΟΚ και εκπτωτα του ΣΥΡΙΖΑ δεν προκειται να φερουν τιποτε αλλο απο το να φορτωθει το ΕΠΑΜ τις αμαρτιες τους.
      Με τους ΑΝΕΛ θα μπορουσε και λογω προγραμματος και κυριως λογω συμβολισμου να ειναι χρησιμη μια συνεργασια μολις ξεκαθαρισουν αν ειναι κομμα με πατριωτικες θεσεις, εναντια στην τραπεζοκρατια και την φουσκοοικονομια, η απλα υλικα κατεδαφισης της ΝΔ προς ανακυκλωση.
      Στην αριστερα δυστυχως, παρολο που υπαρχουν πολλοι Ελληνες πατριωτες, τα κομματα που ξερω ειναι απο αδιαφορα μεχρι ανθελληνικα.
      Νομιζω οτι αυτη ειναι και η μεγαλη αποστολη του ΕΠΑΜ. Να μαζεψει και να δωσει οραμα σ αυτους τους Ελληνες που επι δεκαετιες βομβαρδιζονται απο την αριστερη εκδοχη της παγκοσμιοποιητικης προπαγανδας.

      Διαγραφή
    3. Κατ’αρχην θελω να ευχηθω Χρονια Πολλα σε ολους τους Ελληνες του εσωτερικου και εξωτερικου που οπου και να βρισκονται δεν παυουν να ενδιαφερονται και να πονουν την χωρα μας.

      Δεν ειμαι μελος ή οπαδος ουτε φηφιζω καποιο κομμα, διοτι η κυνοβουλευτικη δικτατορια που κατεστρεψε την Ελλαδα μας, τα τελευταια 40 χρονια, δεν μου το επιτρεπει, λογω εδρας.

      Παρακολουθω ανελειπως τον Καζακη απο την εποχη της πλατειας και φυσικα μου αρεσουν τα περισσοτερα απο αυτα που προτεινει και εχω μαθει πολλα πραγματα απο τα κειμενα του και τις συνεντευξεις του. Φυσικο ειναι να θελω τον Καζακη και κατα ακολουθεια το ΕΠΑΜ να εξαπλωσουν σε ολη την Ελλαδα αυτα που πιστευουν και δηλωνουν, να τους μαθει ολος ο λαος, ωστε καποια μερα να ξυπνησουν οι Ελληνες απο την πλυση εγκεφαλου που τους επιβαλουν τα ΜΜΕξαθλειωσης των μεγαλων αυτων ευεργετων που κατεχουν αυτα τα μεγαλα δολοφονικα και προδοτικα καναλια.

      Αν και δεν ειμαι ‘’Τζημερος’’, εχω αρκετες γνωσεις Marketing και προσπαθω να βοηθησω την ‘’υπερπροβολη’’ του Καζακη με οποιον τροπο νομιζω καλυτερο, αλλα δυστυχως ο Δημητρης ειναι ‘’Ελληνας’’ και ωρισμενα πραγματα και συμβουλες δεν τις αποδεχεται ή παιρνει καιρο να το σκεφτει.....και μετα κανει τις αλλαγες. Τελευταια του ετοιμασα ενα λιγο διαφορετικο Banner για το ιστολογιο.....αλλα ακομη δεν αποδεχθηκε την γνωμη μου!

      Ριξε μια ματια και πες μου την γνωμη σου, αν σου αρεσει;
      http://www.russianworldforums.com/photos/GREECE/kazakis/kazakis-blog.jpg

      Επειδη γνωριζω ολα οσα ανεφερες περι αμβωνα και ποιος κατεχει τα κλειδια γιαυτο του ειπα οτι ο ‘’ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ’’, αλλα αυτος νομιζει οτι αν κανει συνεργασια με τους ΑΝΕΛ θα αναγκαστει να χασει μερος της προσωπικης του τιμης και αξιοπρεπειας; ‘’ Προσωπικά δεν πουλιέμαι για έναν θώκο. Δεν πουλάω ιδανικά, αρχές, ιδεολογία και πατρίδα με αντάλλαγμα την εκλογή μου στο κοινοβούλιο,’’ και πιστευω οπως εσυ οτι ο Καζακης ειναι ‘’ ο ανθρωπος που διαθετει το καταλληλο "πακετο" για τις αναγκες της στιγμης.’’ Και η Ελλαδα σημερα εχει μεγαλη αναγκη απο τετοιους ανθρωπους. Αντε τωρα να του αλλαξεις το μυαλο, προτου αρχισει να μας βριζει και τους δυο!

      Δεν υπαρχει λογος να επαναλαμβανω ολα οσα αναφερεις, επειδη συμφωνω μαζι σου, εκτος απο την συνεργασια με την ΧΑ, πραγμα που ειναι φυσι και θεσι αδυνατον, λογω πιστευω και ιδεολογιας του Καζακη και ψυχολογιας του λαου.

      Συνεργασια με τους ΑΝΕΛ, στο επιπεδο που νομιζει ο Καζακης, χωρις να χασει τιποτα απο την αξιοπρεπεια του ουτε το ΕΠΑΜ, βαζοντας δικλειδες και ορια στην συμφωνια, ειναι λιαν δυνατον, μια και ο Καμμενος εχει μεγαλη κωλοκαψιδα για ανθρωπους του επιπεδου Καζακη ωστε να καταφερει να ξαναβγει στην Βουλη. Σημερα οι ΑΝΕΛ ειναι σε κατασταση διαλυσης και ψαχνουν για σανιδα σωτηριας.... πχ συνεργασια με ΣΥΡΙΖΑ, οταν ο Αλεξης, πολυ πουστηκα, τον πουλησε και εθαψε προκαταβολικα στην συνεντευξη στο Αλφα. Εχω την ηχογραφηση που μετεδωσε ο Τρανγκας και σε ποιανει εμετος να ακους τον Αλεξη να μιλαει.

      Συμφωνω μαζι σου ‘’οτι αυτη ειναι και η μεγαλη αποστολη του ΕΠΑΜ. Να μαζεψει και να δωσει οραμα σ αυτους τους Ελληνες που επι δεκαετιες βομβαρδιζονται απο την αριστερη εκδοχη της παγκοσμιοποιητικης προπαγανδας’’, και συμπληρωνω ... να τους δωσει ελπιδα οτι υπαρχει καλυτερο μελλον για την χωρα και τον λαο, αφου καταφερουν να ξεφορτωθουν τους δοσιλογους, προδοτες υποτελεις και υπαλληλους της διεθνους ληστοσυμμοριας των Αμερικανοεβραιων τοκογλυφων που τοσο υπουλα ανοιξαν την κερκοπορτα για την καταστροφη και διαλυση της Ελλαδας μας.

      Καζακη σκεψου το και αποφασισε συντομα και ... αλλαξε το banner του μπλογκ να δειξεις την προσωπικοτητα σου. Δεν εχεις την πολυτελεια του χρονου να εφαρμοσεις συντομα το σχεδιο εξαπλωσης του ΕΠΑΜ, ομοιο με αυτο της ‘’κοκκινης ορχηστρας’’, διοτι η Ελλαδα διαλυεται και οι κοποι σου θα πανε χαμενοι!

      Διαγραφή
    4. Σου ειπα την γνωμη μου και προσωπικα πιστευω οτι η παρακρατηση του μισθου απο το κομμα για κοινωνικες δρασεις και ακομη και η φυλακιση των βουλευτεων της Χ.Α εχει και την καλη της πλευρα, προφυλασσοντας τους απο τον συχρωτισμο με την εξουσια.
      Αν ερθουν στην εξουσια μετα απο 10 χρονια βολεματος δεν ξερω τι μπορουμε να περιμενουμε, ακομη και απο αυτους που εδειξαν οτι εχουν αρκετη τρελλα για να αντεξουν την φυλακη.
      Και ο ΣΥΡΙΖΑ αν ειχε κερδισει τις προηγουμενες εκλογες δεν θα ειχε καμια σχεση με αυτο που ερχεται τωρα που μπηκαν στην ουρα οι σαλταδοροι.
      Ακομη και οι ανθελληνες παρανοικοι που αποτελουσαν αυτο το κομμα μπορει τουλαχιστον να ειχαν την θεληση να κανουν κατι καλο για τον λαο. Σημερα εγιναν οι συμφωνιες. Οι "αιθεροβαμωνες" που ελεγε και ο Α. Παπανδρεου θα κατεβουν απο το τρενο και τα βαγονια του θα γεμισουν με τους παλιους καλους κλεφτες της παγκοσμιοποιησης.
      Βεβαιως δεν προτεινα συνεργασια του ΕΠΑΜ με την Χ.Α γιατι ουτε το ΕΠΑΜ ουτε η Χ.Α ειναι ετοιμα για κατι τετοιο, ουτε εγω ο αρμοδιος για το συνοικεσιο.
      Πολυ περισσοτερο δεν ειναι ετοιμοι οι Ελληνες για τετοιες συνεργασιες.
      Εκεινο που ειπα ειναι το αυτονοητο, οτι τα κομματα υποτιθεται οτι διαφωνουν δημιουργικα και αφηνουν στον λαο την κριση για την πορεια της χωρας.
      Σ αυτο το πλαισιο ολα τα κομματα προσπαθουν το καθενα απο την μερια του για το καλο των Ελληνων βρισκοντας ιδεες και προτεινοντας λυσεις. Αυτη την αυτονοητη συνεργασια εννοουσα οτι πρεπει να υπαρξει, αφηνοντας κατα μερος τις αδιαλλακτες κορωνες.
      Η Χ.Α υποτιθεται οτι εχει συγγενεια με την ΝΔ; Απο που;
      Τι δουλεια εχει ενα πατριωτικο κομμα με αυτους;
      Οποιος θελει η Ελλαδα να επιβιωσει δεν πρεπει να θεωρει τον χειροτερο του εχθρο αυτον που θελει το ιδιο μ αλλον τροπο αλλα αυτον που την πουλαει.
      Η πραγματικοτητα σημερα ομως ειναι συντριπτικη.
      Τα κομματα δεν διαγκωνιζονται για το ποιο θα ωφελησει την χωρα, αλλα για το ποιο θα την παραδωσει πιο ευκολα.
      Σε αυτο αντιστεκονται κατα την αποψη μου τοσο το ΕΠΑΜ οσο και η Χ.Α ο καθενας με τις δικες του θεσεις και αποψεις.
      Το ποιος πιστευει αυτα που λεει και ποιος οχι, μπορει να ψαχτει.
      Το σιγουρο ομως ειναι οτι μια χωρα που ακομη και στα λογια ολα τα κομματα του κοινοβουλιου πλην Χ.Α θελουν να την παραδωσουν δεν εχει την πολυτελεια να ειναι τοσο εκλεκτικη.
      Οποιος μπορει απο οπου μπορει ας βοηθησει να τους ξεφορτωθουμε.
      Οσο θεωρω αναγκαιο να σαρωθουν οι απατριδες φιλελευθεροι της δεξιας απο την Χ.Α, αλλο τοσο αναγκαιο θεωρω να υπαρξει μια πατριωτικη δυναμη στην αριστερα που θα κτυπησει τον στρεβλο διεθνισμο που επικρατει.
      Ας παρουμε την πατριδα μας πισω και μετα ας μαλωνουμε οσο θελουμε για το τι θα την κανουμε.

      Διαγραφή
    5. φιλε Γιαγκο εχεις ψαρωσει απ τις διωξεις τις ΧΑ και τους θεωρεις ηρωες..Ξερεις γιατι τους εκατσε μεσα ο Σαμαρας;;;;;Η αρχη εγινε με το δολοφονια του Φυσσα,ενος ελληνα δλδ που θα ξεσηκωνε θυελλα αντιδρασεων..Η ΝΔ ηταν τοτε σε δεινη θεση και ηθελε να το παιξει προστατης του νομου..Επειδη ομως μετα η ΝΔ ηθελε να δημιουργησει τη θεωρια των δυο ακρων εγινε η δολοφονια των 2 χρυσαυγιτων εξω απ τα γραφεια..Τι εγινε λοιπον τοτε;;Βγηκε ο Κασιδιαρης και αντι να δωσει τροφη στη θεωρια των ακρων οπως υπολογιζαν αυτος χρεωσε τη δολοφονια σε Σαμαρα και Δενδια...Αυτο οπως καταλαβαινεις ηταν αιτια πολεμου..Και επειδη στη χρυση αυγη μερικοι το παιζαν τσαμπουκαδες[ιστορια με μπαλτακους κλπ] τους εχωσε ο Σαμαρας με το πατημα που βρηκε ο Σαμαρας απ τη δολοφονια του Φυσσα...Φυσικα σ ενα ΕΠΑΜ δε θα μπορουσε να φερθει ετσι ο Σαμαρας πρωτον διοτι ο Καζακης δεν ειναι μαχαιροβγαλτης η κατι τετοιο και δευτερον δεν ειναι συστημικη δυναμη..Η χρυση αυγη ηταν παντα συστημικη δυναμη..Παντα εχει συνεργασια με τους μπατσους στην καταστολη διαδηλωσεων,εγινε γνωστη απ τον Πρετεντερη οταν πρωτος της παρουσιασε σαν δυναμη που μπαινει στη βουλη...Ετσι την εμαθε ολη η Ελλαδα και οδηγηθηκε η ψηφος οργης του κοσμου προς τα εκει.Καλο παιχνιδακι,εξυπο για δυνατα μυαλα..Που μονο κατι τυποι σαν και εμας μπορουν να το αντιληφθουν..
      Οπως αντιλαμβανομαστε και το γιατι δεν ειναι ολοι στη φυλακη..Αφου ειναι εγκληματικη οργανωση επρεπε να ειναι στη φυλακη ολοι σαν μελη αυτης..Αλλα δεν ειναι,αρα το συστημα πρωτον δειχνει να τους ανεχεται και δευτερον οτι δεν μπηκαν επειδη ειναι εγκληματικη οργανωση αλλα επειδη ορισμενοι εβγαλαν γλωσσα σ αυτον που τους ανεβασε..Επισς εχουν σχεσεις με την οικονομικη ολιγαρχια του τοπου μας..Πριν την ιστορια με το Φυσσα απολαμβαναν μιντιακης αβαντας..Ειχαν στηριξει με θεση τους και την eldorado gold στις σκουριες οπου κατεχει μετοχες κι ο Μπομπολας και ολα καλα.Μετα ομως τη δολοφονια και σε συνδιασμο του οτι εχει ανοιξει ενας πολεμος μεταξυ Βαρδινογιαννη-Μπομπολα αρχισε κι ο Μπομπολας να τα στριβει καθως ο Βαρδινογιαννης την αβανταρε χοντρα τη ΧΑ.Ετσι παρατηρησαμε οτι στο mega η χρυση αυγη χτυπιοταν και αντιθετα στο star συνεχιζε και ευνοειτω..
      Ετσι εγιναν τα πραγματα και τα αλλα ειναι απλα σταχτη στα ματια των ηλιθιων..
      Οι θεσεις του καθε κομματος πρεπει να συνοδευονται κι απ τις αναλογες πραξεις και στασεις...
      Το ΕΠΑΜ δεν ειναι δυνατον να συνεργαστει ποτε με τη χρυση αυγη γιατι πρωτον οι δευτεροι ειναι ΝΑΖΙ και δευτερον διοτι ειναι εναντιον της δημοκρατιας δλδ θελουν το λαο υπο ζυγο ενω εμεις στο ΕΠΑΜ θελουμε το λαο το ιδιο κυριαχο κι οχι μια καστα ανθρωπων αντ αυτου

      Διαγραφή
    6. Οπως ξεκαθαρα εγραψα δεν υπαρχει καμια περιπτωση συνεργασιας ουτε απο τους "ναζι" με τους "εαμοβουλγαρους".
      Απο καταλοιπα του Σταλιν ειναι λιγο δυσκολο να δεχτω μαθηματα δημοκρατιας.
      Βλεπεις ποσο ευκολα ειναι τα λογια; Το να κατηγορεις ειναι ευκολο. Το δυσκολο ειναι να προσπαθεις να καταλαβεις και επειδη ακριβως ειναι δυσκολο γι αυτο και δεν υπαρχουν οντως πολλα περιθωρια.
      Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.
      Υποτιθεται ομως οτι τα κομματα συνεργαζονται με βαση το συνταγμα για το καλο της χωρας, και οι πολιτες δεν ειναι εχθροι επειδη ανηκουν σε διαφορετικα κομματα.
      Τα υπολοιπα που μου λες ειναι μαλλον αστεια.
      Δηλαδη αν ειχε δοθει τροφη στην θεωρια των δυο ακρων θα βαζανε και το ΣΥΡΙΖΑ στην φυλακη; Για μια στραβη δηλωση του Κασιδιαρη εγινε τετοιος πανικος; Τον Κασιδιαρη περιμεναν; Ολοι οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ παρελαυνουν καθε φορα για να υπερασπισουν οποιον τρομοκρατη συλληφθει.
      Δηλαδη το βρισκεις πιο λογικο απο το οτι του κοβαμε ψηφους οπως ειπε κι ο Μπαλτακος;
      Πιο λογικο απο οτι ειπε ο Ρουπακιωτης. Οτι ο Σαμαρας κατι επρεπε να πει στους Εβραιους και στους Ευρωπαιους που τον πιεζαν;
      Απο την πρωτη μερα που η Χ.Α μπηκε στην βουλη, στα καναλια εγινε θεμα συζητησης το πως θα την βγαλουν εκτος νομου.
      Για το θεμα των σκουριων εχει κανει και επερωτησεις και επισκεψεις επι τοπου και καταγγελιες για τα γκολντεν μποις του ΣΥΡΙΖΑ που εχουν μετοχες στην ελντοραντο. Η θεση της Χ.Α ειναι ξεκαθαρη. Καμια ιδιωτικη εταιρια δεν μπορει να εκμεταλλευεται τον πλουτο του κρατους.
      Βεβαια ειναι μια βελτιωση να μην μου λες για τους εφοπλιστες και τους σκοτεινους χρηματοδοτες, τους 7.000 υπαλληλους, τα οπλοστασια, τις επιχειρησεις με τους Πακιστανους, τα νταβατζηλικια, και τις λοιπες σαχλαμαρες. Ευτυχως οι διωξεις ειχαν και κατι καλο. Αποδειξαν οτι λεγατε πολλες. Τωρα για τα υπολοιπα τι να πω. Δεν σου ευχομαι να τυχει και το ΕΠΑΜ της αναλογης προβολης γιατι ειλικρινα θελω να το δω να ανεβαινει. Να δουμε πως θα το καταφερει ο Καζακης αν δεν γινει "μαχαιροβγαλτης" . Δεν ξερω αν το κοφτερο μυαλο σου εχει βρει εναν τροπο να σπασει το φραγμα των ΜΜΕ που βεβαια δεν προκειται να σας προβαλλουν αν μπορουν να τ αποφυγουν.
      Αν η Χ.Α δεν ειχε επι δεκαετιες αντισταθει στην αριστερη τρομοκρατια και δεν ειχε την φημη των τραμπουκων ειναι αληθεια οτι δεν θα εμπαινε στην βουλη. Κανενας δεν θα την ειχε ακουσει.
      Προς πληροφορηση σου παντως η Χ.Α εχει δυο νεκρους και δεκαδες τραυματιες απο την δραση των "παιδιων". Εχει τρια γραφεια της τιναγμενα και αλλα τοσα καμενα. Εχει επιθεσεις πανω απο μια φορα σ ολα τα υπολοιπα. Εχει αντισυγκεντρωσεις σε καθε της συγκεντρωση. Εχει καμενες περιουσιες οπαδων και μελων της.
      Για να βαλουν ολα τα μελη φυλακη θα ηταν και δυσκολο αν και εγω προσωπικα και αλλα δυο χιλιαδες μελη με εγγραφο μας στον εισαγγελεα δηλωσαμε οτι ειμαστε μελη της ιδιας εγκληματικης οργανωσης και πρεπει να φυλακιστουμε κι εμεις η να αφεθουν και οι υπολοιποι. Εκεινο που περιμεναν ειναι οτι θα βρουν ενοχοποιητικα στοιχεια με την αιφνιδιαστικη συλληψη των βουλευτων με την διαδικασια του αυτοφωρου. Βρηκαν κατι φωτογραφιες που διερρευσαν αμεσως στον τυπο προς αξιοποιηση, αλλα τιποτε το αξιοποινο.
      Το μονο που μπορουσαν καταπατωντας καθε νομο να κανουν ειναι να αφησουν το κομμα σε δυο εκλογικες αναμετρησεις χωρις ηγεσια και χωρις λεφτα και χωρις προβολη.

      Διαγραφή
    7. Για τα κατασκοπικα που μου αναφερεις για τις σχεσεις της ΝΔ με την Χ.Α τι να πω. Ολοι ξερουν οτι η Χ.Α ειχε κατα περιοδους σχεσεις με κομματι της ΝΔ. ειδικα πριν το 1990. Οσο η ΝΔ πηγαινε προς τον φιλελευθερισμο τοσο λιγωτερες επαφες ειχε. Ο υπερπατριωτης Σαμαρας εχοντας μαζι του αρκετους που δηλωναν εθνικιστες ισως περιμενε κατι αλλο και ισως να ειχε κατι αλλο απο την Χ.Α αν δεν ειχε διαλεξει τον δρομο της παγκοσμιοποιησης.
      Δεν καταλαβαινω γιατι εσεις μπορειτε να μιλατε με το ΚΚΕ η τον ΣΥΡΙΖΑ και η Χ.Α απαγορευεται να συζηταει με την ΝΔ.
      Απο την στιγμη βεβαια που η ΝΔ του Σαμαρα διαλεξε τον δρομο της, εγω προσωπικα οπως και οι περισσοτεροι ψηφοφοροι της θα την εγκαταλειπαμε αν τολμουσε να ακολουθησει.
      Αλλωστε για να σου λυσω και μια απορια το 7% που πηρε η Χ.Α ηταν αυτουσιο το ποσοστο που εδιναν οι δημοσκοπησεις στο ΛΑΟΣ και κανενας Πρετεντερης δεν ηταν υπευθυνος γι αυτο, Γι αυτο και το ποσοστο αυτο ειναι "μπετον αρμε" και οχι ψηφος διαμαρτυριας οπως λενε καποιοι χαζοι. Οι ψηφοφοροι του ΛΑΟΣ ηξεραν πολυ καλα τι ηθελαν και τωρα που ειναι στην Χ.Α ξερουν ακομη τι θελουν.
      Η ηγεσια ομως του κομματος, σε αντιθεση με τον Καρατζαφερη μας απεδειξε με τον καλυτερο τροπο οτι ειναι αξια εμπιστοσυνης και οτι εννοουσε αυτα που ελεγε.
      Για τις σχεσεις της Χ.Α με την αστυνομια καλυτερα θα ηταν να βγαλεις τις αριστερες τσιμπλες και να αναρωτηθεις το σωστο. Γιατι η αστυνομικοι υποστηριζουν μια εγκληματικη οργανωση τραμπουκων;
      Προφανως γιατι δεν βαρανε τον κοσμο, δεν καινε τις περιουσιες του, δεν ριχνουν μολοτοφ.
      Σε καθε συγκεντρωση της Χ.Α τα ΜΑΤ περνουν ξεκουραστες υπερωριες.
      Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι οταν μας την πεσουνε "τα παιδια" θα κανουμε τις κοτες και αυτο ειναι που δεν μας συγχωρουν. Ηταν συνηθισμενοι να κανουν μαγκιες στο πεζοδρομιο και τους κακοφανηκε οταν τους ξυλοφοτωσανε.
      Οπως πολυ τους κακοφανηκε το ξυλο που εφαγαν στο Περαμα οι ΠΑΜιτες και απο μαγκες και κοκορια γινανε ρουφιανοι και κουκουλοφοροι.
      Δεν ειχα υπ οψιν μου οτι ο Βαρδινογιαννης μας αβανταρει. Τωρα που το εμαθα θα κανω καυγα στην τοπικη που στις τελευταιες εκλογες καναμε ερανο για να πληρωσουμε τα ψηφοδελτια.
      Οσο για το οτι μας υποστηριξε το STAR, τι να πω. Δικιο θαχεις γιατι βαρεθηκα να βλεπω τους βουλευτες της Χ.Α να κανουν παρελαση απο τα παραθυρα του.

      Διαγραφή
    8. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ...Πρωτα απ ολα η θεωρια των δυο ακρων δεν θα επετρεπε να βαλει τον ΣΥΡΙΖΑ στη φυλακη γιατι θα σημαινε αυτοματως ΧΟΥΝΤΑ..Ενω στη χρυση αυγη βρηκε το πατημα οτι ο λαος σε μαγλο βαθμο τη θεωρει ναζιστικη και τους ανθρωπους της αδιστακτους..Φαινονται αλλωστε απ τις φατσες και το φερσιμο τους οτι προκειται για ατομα του υποκοσμου[και μη μου πεις παλι για τους πολιτικους-το ξερουμε οτι αυτοι ειναι χειροτεροι]..
      Ο Σαμαρας μ αυτη τη θεωρια ηθελε να πληξει δυναμεις σαν το ΕΠΑΜ οι οποιες εναντιωνονται πληρως στο συστημα..Διαβασε τι προβλεπει ο αντι-ρατσιστικος να δεις...Και κατα δευτερον ηθελε να πληξει εκλογικα τον ΣΥΡΙΖΑ εξομοιωνοντας τον με τους αναρχικους που ταχα τα σπανε στις διαδηλωσεις[ολοι ξερουμε οτι ειναι ασφαλιτες,εχουμε δει παμπολα ντοκουμεντα]
      Η δηθεν αριστερη τρομοκρατια ειναι ενα μακροπνοο σχεδιο της CIA απ τις αρχες το 70 αλλα αμα εισαι πανασχετος ακομη και σημερα πιστευεις οτι ο Ξηρος πχ ειναι ο φαντομας και η αστυνομια δεν μπορουσε να τον βρει......
      Του Κασιδιαρη οι δηλωσεις δεν ηταν καθολου στραβες.Ηταν στη σωστη κατευθυνση γι αυτο και ο Σαμαρας κι ο Δενδιας τα πηραν..Δεν το περιμεναν..Γιατι ο Κασιδιαρης ως φανατικος ναζιστης οραματιζεται φασισμο με παλιους ορους ολοκληρωτισμου..Εκει την πατησαν και πιστεψαν οτι οι εξω θα τους επετρεπαν να ριξουν τον μπερντε της δηθεν δημοκρατιας..Οι εξω θελουν ακομα πιο mainstream φασισμο,στα συγχρονα δεδομενα[με οικονομικους ορους]
      Ρωτας γιατι οι αστυνομικοι υποστηριζουν μια ομαδα τραμπουκων....Μηπως γιατι και οι μπατσοι ειναι τα ιδια σκατα;;Μηπως διοτι γινεται ιδεολογικη κατηχηση στους αστυνομικους;;Ειναι γνωστα πραγματα αυτα,δεν ειναι καινουργια..Πριν απο λιγο καιρο ο Καζακης αποκαλυψε οτι αυτη την κατηχηση επι χουντας ειχε αναλανει ο Πλευρης...
      Το STAR δε σας αβανταρε;;Μεχρι και τις γκομενες του Κασιδιαρη μαθαμε απο εκει.Τη φαγητο αρεσει να φτιαχνει η Ζαρουλια στον αντρουλη της,συζητησεις στα μεσημεριαναδικα..Αβαντα στα δελτια...Μεχρι που ο Σαμαρας τα εβαλε με τη χρυση αυγη και σταματησε η αβαντα....Αλλα και η δυσφημιση ειναι κι αυτη διαφημιση και μαλιστα καλυτερη...Το θεμα ειναι να σε προβαλλουν...και η ΧΑ προβαλλεται..
      Η ΧΑ υπαρχει σ ολα τα σαιτ για το παραμικρο.Το ΕΠΑΜ για κανενα λογο...Κανουν ολοι σαν να μην υπαρχει..Ενω εχει σημαντικη δραση.
      Επισης το ΕΠΑΜ εχει βαλει στην ιδια μοιρα και τους αντι-φασιστες με τους ΝΑΖΙ της ΧΑ διοτι ο τροπος που εναντιωνονται στο φασισμο ειναι ταυτοσημος με τον ιδιο το φασισμο..
      Επισης το να ταυτιζεις ολους του κομμουνιστες με τους σταλινιστες ειναι μεν βολικο για την ιδεοληψια σου αλλα δε σημαινει οτι ειναι κι αληθεια....
      Κι εχεις βαθια αυτη την ιδεοληψια γιατι δε θα μου ελεγες αυτο που μου ειπες αν δεν την ειχες δλδ το εξης:Γιατι λες,να μην εχει σχεση η ΧΑ με τη ΝΔ και εσεις να εχετε το δικαιωμα να εχετε σχεσεις[καπως ετσι]...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ρε καραγκιοζη το ΚΚΕ κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχουν υπογραψει προδοτικες συνθηκες,γι αυτο και μονο το λογο....Δεν ειναι θεμα αριστερας και δεξιας...ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΥΒΛΟ

      Διαγραφή
    9. Μπραβο!!! αντεξες να γραψεις σχεδον δυο ολοκληρα σχολια χωρις να βρισεις τον συνομιλητη σου. Εισαι απο τους πιο συζητησιμους εδω μεσα.
      Εγω παντως αντεχω οσο θελεις. Η λογικη μου λεει οτι οποιος διαφωνει μαζι μου η θα με μαθει κατι η λεει βλακειες. Στην μια περιπτωση θα ωφεληθω και στην αλλη δεν εχω λογο να νευριαζω εγω γιατι ο αλλος ειναι χαζος.
      Εκτος απο το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ μνημονια δεν υπογραψε ουτε η Χ.Α και μαλιστα ειναι και η πιο ξεκαθαρη στην θεση της. Επισης στην αρχη ουτε η ΝΔ δεχοτανε να υπογραψει.
      Για θυμισε μου γιατι ειμαι κοροιδο τουβλο;
      Για συνεργασια δεν μιλησε ποτε κανενας οχι μονο με τους υπογραψαντες μνημονια αλλα και με αυτους που ξερουμε οτι θα τα συνεχισουν οπως ο ΣΥΡΙΖΑ η τα εκθετα της ΝΔ που περασαν μια βολτα απο τους ΑΝΕΛ.
      Ειμαστε οπως λεει το συνθημα μας "μονοι εναντιον ολων".
      Η συζητηση ομως ειναι αλλο πραγμα.
      Το να βγαινει ο Μπαλτακος και να λεει οτι εχουμε συνταγματικη εκτροπη και χειραγωγηση της δικαιοσυνης και σεις να ρωτατε γιατι μιλαγε με τον Κασιδιαρη ειναι για γελια.
      Μιλαγαν γιατι οι ανθρωποι μιλανε μεταξυ τους και οι συγκεκριμενοι ειναι και ιδεολογικα συγγενεις. Μπορει να αγαπιουνται κιολας. Απαγορευεται ν αγαπας μελη αλλων κομματων;
      Η νοοτροπια του "δεν συζηταω" με οποιον εγω θεωρω οτιδηποτε, ειναι αντιθετη με το "ενδεχεται και αλλως εχειν".
      Ολη η δημοκρατια βασιζεται στην παραδοχη οτι καποιοι αλλοι μπορει να εχουν δικιο και εγω αδικο. Αλλιως καταληγουμε παλι στον Σταλιν.
      Εγω δεν ειπα κανεναν σταλινιστη. Σου επεσημανα οτι ειναι πολυ ευκολο να το κανω απαντωντας σου στην προσφωνηση "ναζι" και στην κατηγορια για αντιδημοκρατικοτητα.
      Ετσι αντι για συζητηση γινεται καυγας και αντι για να βρουμε τι μας ενωνει τραβαμε στα ακρα οτι μας χωριζει και δυστυχως αυτο ειναι που κανει τις δυναμεις ενος λαου να διαιρουνται.
      Στα υπολοιπα μαλλον εσυ εχεις πλακα.
      Δηλαδη αν τα καναλια δεν ελεγαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ εγκληματιες τους χρυσαυγιτες αλλα τους συριζαιους θα εβρισκαν λιγωτερο υλικο σχεσεων με τραμπουκους και τρομοκρατες να τους φορτωσουν;
      Αν ο Ντογιακος επαιρνε εντολη "να γαμησει" τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ, θα κωλωνε;
      Αν μπουκαρανε στα σπιτια τους και ανοιγαν τους τραπεζικους λογαριασμους και τα τηλεφωνα τους θα εβγαιναν οπως οι χρυσαυγιτες ασπιλοι κι αμολυντοι;
      Αν καθοτανε ενα μηνα το ΣΔΟΕ και η αντιτρομοκρατκη να τους ψαχνουν δεν θα βρισκαν ατασθαλειες και τραμπουκισμους τουλαχιστον για τα καναλια;
      Μονο το βιντεο του καροτακια να βγαζανε στην φορα τους ειχαν τελειωσει.
      Το να μου λες οτι ο Σαμαρας ηθελε απλως να τους εκθεσει σαν ακραιους και ο Κασιδιαρης του το χαλασε και γι αυτο εκανε αυτα τα αισχη, ειναι αστειο.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνευει γιατι ειναι ενα κομμα που οπως ολα τα αλλα ζηταει μια πολυπολιτισμικη Ελλαδα που την διοικει ο Γιουγκερ και την κατοικουν μαζεματα φυλων. Δεν ενοχλει την παγκοσμιοποιηση.
      Το αντιρατσιστικο μονο η Χ.Α το καταψηφισε και το ΕΠΑΜ δεν ηταν εκει.
      Δεν θελω να πω τι σταση θα κραταγε αλλα οτι δεν ειναι στην βουλη.
      Αντισυστημικα κομματα δεν εχουν θεση εκει και τα καναλια φροντιζουν γι αυτο. Η και οι εισαγγελεις.
      Αυτο που δεν περιμεναν ειναι οτι ΟΛΟΙ οι ψηφοφοροι που ειχε καταφερει να μαζεψει ο Καρατζαφερης θα εφευγαν και θα ψηφιζαν την ανυπαρκτη Χ.Α. βαζοντας της στην βουλη και επιμενοντας στην επιλογη τους παρολες τις διωξεις, γιατι δεν ηταν ευκαιριακοι διαμαρτυρομενοι αλλα συνειδητοι εθνικιστες.
      Ακομη κι αν δεν το καταλαβαινεις ειμαστε η μοναδικη ελπιδα να σταματησει το ξεπουλημα της Ελαδας.
      Ειμαστε οι μοναδικοι που ζηταμε την πατριδα μας πισω.
      Το ΕΠΑΜ θα ηταν ετσι κι αλλιως συμμαχος σ αυτο αν ηταν στην βουλη.
      Δεν χρειαζεται καμια ειδικη συνεργασια.
      Δυστυχως οπως εχεις δει ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξεις κομμα αν δεν θελουν τα καναλια.
      Αν δεν υπηρχε το διαδικτυο θα ηταν τελειως αδυνατο.
      Ελπιζω οτι μετα το σιγουρο ναυαγιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταφερουν να ξαναμαντρωσουν τον κοσμο και θα επωφεληθει και το ΕΠΑΜ.

      Διαγραφή
    10. Ti λες ρε φιλε...Τι μου τα λες ολα αυτα ρε φιλε οταν μου αποφευγεις να πεις οτι οι χρυσαυγιτες ειναι ΝΑΖΙ..Ειναι η δεν ειναι;;;;Κι αν ειναι θα πρεπει να τη θεωρουμε σαν ενα κομμα οπως τα αλλα;;Δηλαδη να μπαινουμε σε μια συζητηση με ανθρωπους που υμνουν τους σφαγεις της Ελλαδας που αφανισαν το 1/6 της χωρας,που βιασαν που εκαψαν και που οι απογονοι τους ειναι ακομη πιο φανατικοι...;;
      Το τι ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ το ξερουμε ολοι και τα χουμε πει πολλακις..
      Αν ο Ντογιακος ηθελε να εξαφανισει το ΣΥΡΙΖΑ η το ΕΠΑΜ θα τα βρισκε σκουρα γιατι ο κοσμος που ακολουθει αυτα τα κομματα ειναι κοσμος που εχει αισθημα ελευθεριας σ αντιθεση με τα λουμπεν στοιχεια της ΧΑ...Εχεις δει ποτε χρυσαυγιτη η τελος παντων αυτης της μεριας του κοσμου που να διεκδικει κοινωνικα και δημοκρατικα δικαιωματα;;Παντα με τη μερια της ταξης και του κρατους ειναι..Οποτε απ αυτους δε φοβαται το συστημα...Απ τον κοσμο που παραδοσιακα εμφορειται απο δημοκρατικα αισθηματα απο αισθημα ελευθεριας,απ αυτους φοβαται το συστημα..Κι επειδη μονο με χουντα μπορει να το καταστειλει δυναμικα κι επειδη δεν μπορει προς το παρον να την εγκαταστησει γι αυτο κανει κινησεις μετρημενες,πονηρες που καταστελλουν τον κοσμο με αλλον τροπο...Τον αποπροσανατολιζουν...Με λιγα λογια αυτο που φοβουνται ειναι η πιθανοτητα ενος νεου ΕΑΜ,Δλδ μιας παλλαικης οργανωσης που διεκδικει την εθνικη απελευθερωση.
      Απαντησε μου ομως εσυ αν η χρυση αυγη ειναι Ναζιστικη οργανωση και συνεχιζουμε την κουβεντα

      Διαγραφή
    11. Οφαρα, ο Γιαγκος ειχε θειο Χιτη και ειναι υπερηφανος γι αυτο. Καλυφθηκες;;

      Διαγραφή
    12. Οσο ειναι το ΕΠΑΜ η καποιο αλλο αριστερο κομμα σταλινικο επειδη καποιοι μπορει να εχουν συμπαθεια σ αυτο το καθεστως, τοσο και η ΧΑ ειναι ναζι.
      Δεν ξερω ποσοι τετοιοι μπορει να υπαρχουν. Το πολυ πολυ ακομη και αν εχεις δικιο εσυ, το 0,3%. Οσοι ηταν πριν τρια χρονια, αν θεωρησουμε οτι κρυβονται τοσο καλα.
      Εκεινο που μπορω να σου πω γιατι το ξερω, ειναι οτι τετοιες ιδεες οποιος τις εχει τις κραταει για τον εαυτο του και δεν υπαρχει περιπτωση ουτε να τολμησει να μιλησει για ολοκληρωτικα καθεστωτα στον κοσμο της ΧΑ. Οχι στους 500.000 που την ψηφισαν αλλα ουτε στους οργανωμενους.
      Το προγραμμα μας προβλεπει πολυ δημοκρατικοτερο πολιτευμα απο το σημερινο, αν κι εγω θα ηθελα κατι περισσοτερο απο μια παραλλαγη του κοινοβουλευτισμου..
      Σιγουρα ειμαστε πολυ περηφανοι για την αντισσταση των παπουδων μας το 1940-41 και το αποδεικνυουμε τιμωντας ανελιπως και την μαχη των οχυρων και ολες τις εθνικες επετειους και καμμια σχεση δεν εχουμε με την λογικη των διεθνιστικων ιδεολογιων.
      Αυτα για την "Μανα των λαων" και την "μητερα Ρωσσια" δεν εγιναν ποτε "μαμα Γερμανια" και ουτε υπαρχει περιπτωση ποτε να γινουν.
      Ουτε υπαρχει περιπτωση κανενας να τολμησει να προσπαθησει να βγαλει λαδι τους Γερμανους η τους Ιταλους για τα εγκληματα τους, αλλα ουτε και ειχα ποτε την αισθηση οτι καποιος ηθελε να το κανει.
      Η Ιταλια και η Γερμανια ηταν αντιπαλοι μας και στον πρωτο παγκοσμιο πολεμο. Η Ιταλια μαλιστα αν και θεωρητικα συμμαχος ηταν αυτη που βρεθηκε απεναντι μας σε ολες τις εθνικες διεκδικησεις ενω η Γερμανια ακομη και πριν τον πολεμο σαν συμμαχος των Τουρκων εβαλε το χερι της στις σφαγες των Ελληνων.
      Για μας δεν υπαρχουν καθεστωτα. Υπαρχουν κρατη και συμφεροντα.

      Με ρωτας αν εχω δει χρυσαυγιτη να διεκδικει κοινωνικα και δημοκρατικα δικαιωματα.
      Για μας ομως δεν υπαρχουν τετοια εξω απο την πατριδα.
      Οταν η πατριδα ειναι δικη μας εχουμε και ολα τα δικαιωματα, οταν δεν ειναι δικη μας ειμαστε δουλοι σε οποιον την κατεχει.
      Αυτοι που την παραχωρουν ειτε σε ευρωπαιους επιτροπους ειτε σε ισλαμιστες εισβολεις πιστευοντας οτι την εκδημοκρατιζουν και προωθουν τα κοινωνικα δικαιωματα των κατοικων της ειναι τουλαχιστον ηλλιθιοι.
      Αυτοι που θελουν να την παραχωρησουν και στους δυο ταυτοχρονα ειναι...... Καμινηδες. Δεν βρισκω πως αλλιως να τους χαρακτηρισω. Η φυση δεν ξαναβγαλε τετοια ανωμαλια και δεν εχει ονομα.
      Εσυ ομως αν και προφανως μου μιλας για πατριδα, εχεις στοχοποιησει τους χρυσαυγιτες που πιστευεις οτι θα καταλυσουν την "δημοκρατια" και οχι τους αλλους που καταλυουν την πατριδα.
      Το τι εκανε "ο κοσμος που εμφορειται απο δημοκρατικα αισθηματα" το βλεπεις γυρω σου.
      "Η γενια του πολυτεχνειου" μετατραπηκε αμεσως σε κονομησαριους.
      Εμεις βεβαια ποτε δεν ειπαμε οτι μισουμε τα Ελληνοπουλα που εγιναν αστυνομικοι, ουτε βεβαια εχουμε στο νου μας να καιμε τις περιουσιες του κοσμου. Αυτα τα αφηνουμε για τα πρεζονια αγωνιστες της αριστερας, που θεωρουν οτι αυτοι ειναι εξυπνοι και οι αστυφυλακες που για να μπουν στην σχολη εβγαλαν βαθμο περιπου ιδιο με τους γιατρους, ειναι ανεγκεφαλοι.
      Εμεις μισουμε τους κλεφτες και προδοτες πολιτικους, τους νταβατζηδες καναλαρχες και τους τραπεζιτες που τους χρηματοδοτουν ολους απο τα λεφτα που τους επιτρεπουν να κλεβουν. Γι αυτο μ ενα χρονο στην βουλη βρεθηκε το κομμα σ αυτη την θεση.
      Αν φοβοντουσαν τον "κοσμο που εμφορειται απο δημοκρατικα αισθηματα" , αυτον θα εβαζαν στην φυλακη και οχι τους τους "ναζι".
      Θα μου πεις και γιατι σας λενε ναζι;
      Γιατι λεμε κατι τετοια για τους αριστερους.

      ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ .
      ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΖΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΤΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
      Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !

      Ειμαι ναζι γιατι νομιζω οτι αυτα τα λογια του Χιτλερ περιγραφουν ακριβως αυτο που βλεπω τα τελευταια 40 χρονια.
      Θα σου εγραφα και τι λεει ο Μπακουνιν, αλλα θα με πιασει το αντιρατσιστικο.



      Διαγραφή

    13. Ακου κι αλλα "ναζιστικα"
      Θα σε λυπησω, αλλα η δημοκρατια εχει καταλυθει πριν απο 24 αιωνες. Και να θελαμε να την καταλυσουμε, που θα την βρουμε;

      ΛΕΓΩ Δ ΟΙΟΝ ΔΟΚΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΗΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ, ΤΟ Δ ΑΙΡΕΤΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΝ

      Αυτα λεει ο Αριστοτελης που οχι μονο ειχε αρκετο μυαλο αλλα ειχε ζησει και σε δημοκρατικα και σε ολιγαρχικα πολιτευματα.
      Οι εκλογες ειναι χαρακτηριστικο της ολιγαρχιας.
      Μπορουμε αν θελεις να το αναλυσουμε αλλα προς το παρον εγω το εχω σαν δεδομενο. Το ιδιο νομιζω και το ΕΠΑΜ αν και δεν ξερω ποσοι καταλαβαινουν ακριβως τι σημαινει αυτο.
      Αντιπαλος της ολιγαρχιας ειναι τοσο η δημοκρατια οσο και η δικτατορια.
      Θεωρω τον Παπαδοπουλο η τον Μεταξα, καλυτερο απο το σημερινο ολιγαρχικο πολιτευμα. Αυτο δεν σημαινει ουτε οτι δεν θα προτιμουσα κι απο τα δυο ενα σωστο πολιτευμα, ουτε οτι δεν καταλαβαινω οτι μια δικτατορια μπορει να ειναι καταστροφικη. Θεωρω επισης οτι ο Χιτλερ δεν ηταν χειροτερος απο τους Αγγλογαλλους και τους Αμερικανους.
      Το να βλεπω τους τραπεζιτες με οπλο τον φιλελευθερισμο και τον κοινοβουλευτισμο να προσπαθουν να επιβαλλουν την παγκοσμια κυριαρχια τους και σημερα οπως και τοτε και να επιτιθονται σε οποιον τους χαλαει την σουπα δεν ειναι κατι που μπορω να αποφυγω. Ειναι ολοφανερο.
      Ουτε κανταφικος ειμαι ουτε σανταμικος, ουτε σιιτης φιλοιρανος, ουτε Ρωσσοφιλος. Τι να κανω ομως; Να δεχτω οτι οι Αμερικανοι ενδιαφερθηκαν ξαφνικα για την καλοπεραση των Ουκρανων και των Αραβων;
      Κατι τετοια λεμε και γινομαστε χουντικοι και ναζι.
      Εννοειται οτι μιλαω για τον εαυτο μου αλλα σ αυτο το πλαισιο κινειται ο περισσοτερος κοσμος της Χ.Α.


      Για τον ανωνυμο φιλο που προφανως εχουμε ξανασηζητησει (οσο ηταν δυνατον) θα επισημανω οτι αυτο που εγραψα ηταν οτι η διαγωγη των κουμουνιστων στο χωριο μου ηταν τετοια που εκανε ενα παιδι 17 χρονων να καταταγει στα ταγματα και να πολεμαει τους πατριωτες του.
      Εννοειται οτι Χιτης για μενα ειναι τιτλος τιμης, αφου αυτοι ηταν που πολεμησαν για να μην φτασουμε στα χαλια των Αλβανων και των Βουλγαρων, αλλα δεν ειμαι καθολου περηφανος σαν Ελληνας γι αυτην την αδελφοσφαγη.
      Εσυ βεβαια το μονο που καταλαβαινεις απ ολο αυτο ειναι αυτο που καταλαβαινεις κι απ ολα τ αλλα .Τιποτα.
      Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο που εμαθες τοσα χρονια.
      Να καλυπτεις την ασχετοσυνη σου στο κοπαδι και να κολλας ταμπελες που στο μαντρι σου ειναι ντροπιαστικες για να νοιωθεις οτι συμφωνεις με τους πολλους και αρα εχεις δικιο.
      Αλλα αν οι πολλοι ειχαν δικιο τοτε μονιμα δικιο θα ειχαν οι Κινεζοι.

      Διαγραφή
    14. Ναι, Γιαγκο, σας πηραν τις φακες και σας αφησαν τα γιδια. Διοτι ως γνωστον πιο ευκολα τσουκαλοβραζεις τις φακες ως ανταρτης, παρα
      πετας τη γιδα στο ξυλοκαρβουνα.
      Βρε αστα τα σαπια, που πιασεις και τον Αριστοτελη στο στομα σου για να δικαιολογησεις το τσιρακι της ΝΔ κια των εφοπ-ληστων.
      Πλακα παντως εχει το παραμυθιασμα που κανεις στον εαυτο σου. Παντα απολαυστικα αυτα που γραφεις. Μια νοτα ευθυμιας☺. Να σχολιαζεις να γελαμε.

      Διαγραφή
    15. Δυστυχως απο τοτε μεχρι και σημερα τα γιδια μας κυνηγανε.

      Διαγραφή
    16. εχεις γνωση της ιστοριας οσο μια κοτα ξερει απο μπασκετ...Η αντισταση λοιπον ηταν μονο το 40-41..Μετα τι εγινε;;Τιποτα;;Αυτοι που πολεμησαν στο αλβανικο τι εγιναν;;Δε συνεχισαν;;;Συνεχισαν με το μερος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ κατα κυριο λογο..Και τι εκαναν οι ταγματαλιτες και οι Χιτες που εσυ υμνεις και νιωθεις περηφανος στους αναπηρους της αλβανιας;;;Τους εκτελεσαν στα τελη του 43[αν θυμαμαι καλα]..
      Δε θα παραδεχοταν λες οι χρυσαλητες οτι ειναι Ναζι ουτε στο στενο πυρηνα της..Προφανως αγνοεις τα βιντεο τις φωτογραφιες τα τατουαζ τα ζητω η νικη[sieg hail] κτλ..Δεν τα γνωριζεις;;Εισαι οσια παρθενα..
      Και αφου η δημοκρατια γεννα διαφθορα οπως υπονοεις γιατι το προγραμμα της ΧΑ ειναι πιο δημοκρατικο απ το τωρινο ,οπως λες;;;Δε θα γεννησει διαφθορα εκει;;
      Και τι παει να πει δε θεωρω τον Χιτλερ χειροτερο απ τους Αγγλους;;Στο ζυγι θα τους βαλουμε;;Δηλαδη να βγαλουμε λαδι τον Χιτλερ επειδη οι Αγγλοι ηταν χειροτεροι..Βεβαιως οι Αγγλοι ηταν χειροτεροι.Ομως αυτο που επιδιωξε ο Χιτλερ ηταν ακομη πιο χειριστο κι αν δεν ηττατο τοτε ισως να ηταν λιγο διαφορετικος ο κοσμος μας...
      Οι Χιτες και οι ταγματασφαλιτες δεν ηταν εθελοντικα ταγματα..Υπηρχε στρατολογια και αμοιβη..Μην πεηφανευεσαι λοιπον.Οι πιο πολλοι πηγαν για να ζησουν..Φυσικα υπηρχαν και οι φανατικοι..
      Ξερεις και τον Μαρξ ρε μεγαλε ξερεις και το μαρξιστικο ψεμα;;Ποιος εισαι ρε γιγαντα;;Εχεις διαβασει εστω παραγραφο απ τον Μαρξ;Και δε φτανει που ξερεις και τον Μαρξ αλλα και τον Αριστοτελη..Μας αναλυεις αφου σε βλεπω ορεξατο το δημοκρατικο προγραμμα της ΧΑ;;Θα χετε ακομη και κληρωτες ρε υπεργιγαντιοι;;Γιατι εγω την ελληνικος χρυσος του Μπομπολα και κατι εφοπλισταδες σας αφησα να υποστηριζετε....

      Διαγραφή
    17. Για τους ταγματασφαλητες και τα σχετικα εχω κανει μια κουβεντα με τον κ. Καζακη σε αλλη αναρτηση που ειχε θεμα τον Κανελλοπουλο πριν απο μερικες εβδομαδες. Αν θελεις μπορεις να τα διαβασεις και αν επισης θελεις μπορω και να συνεχισω μαζι σου εκει που διακοψαμε.
      Θα διαπιστωσεις οτι οι κοτες μπορει να ειναι πολυ καλες στην καλαθοσφαιριση.
      Τα περι ναζι και λοιπα νομιζω οτι στα απαντησα. Δεν εκανα καν τον κοπο να αμφισβητησω τα λεγομενα σου, αφ ενος γιατι νομιζω οτι δεν χρειαζεται και αφ ετερου θα ηταν ακομψο να αρχισω να γραφω εδω αποσπασματα απο τα βιβλια του Μιχαλολιακου.
      Δεν υπονοησα ποτε πως η δημοκρατια γεννα την διαφθορα. Ειμουνα σαφης οτι αυτο το πολιτευμα ειναι ολιγαρχικο και στην ουσια οι βουλευτες δωροδοκουνται. Οποιος ειναι καλο παιδι μπαινει στην βουλη και την περναει κοτσανι. Οποιος δεν ειναι καλο παιδι κλεινουν ολες οι πορτες και αν μπει απο το παραθυρο αντιμετωπιζεται σαν εγκληματιας.
      Οταν εχεις να διαλεξεις, η να υπερασπισεις τον λαο που σε βριζει και χειροκροταει τους δημιους του, η να αραξεις και να χαρεις την πλουσια ζωη του βολευτη, ειναι πολυ ευκολο να ξεχασεις τις οποιες ιδεες ειχες.
      Αυτο φοβαμαι εγω και οχι τις υποτιθεμενες ολοκληρωτικες ιδεες μιας ελαχιστης μειοψηφιας.
      Το προγραμμα της Χ.Α θα το βρεις στην ιστοσελιδα της αν ενδιαφερεσαι.
      Οπως σου ειπα προσπαθω να μην κανω καταχρηση της "φιλοξενιας".
      Παντως κληρωτους δυστυχως δεν προβλεπει. Σου ειπα αλλωστε οτι αν και δημοκρατικοτερο του παροντος συνταγματος, ειναι απλως μια παραλλαγη του κοινοβουλευτισμου.
      Προσπαθησα μονο να βρω την παραγραφο για τον χρυσο, αλλα δυστυχως απο εχθες καποιοι "δημοκρατες" κανουν παλι ηλεκτρονικη επιθεση στην ιστοσελιδα και δεν μπορεσα.
      Απο τον Μαρξ εχω διαβασει τοσα ωστε να καταλαβω οτι ειναι χασιμο χρονου να διαβασω και τα υπολοιπα. Δεν εχω εκατο ζωες. Εχω μια και πρεπει να επιλεγω με προσοχη που τρωω την ωρα μου.
      Εχω διαβασει και λιγο Μπακουνιν. Ακου τι λεει για τον Μαρξ. Μαλλον αυτον θα διαβαζε κι ο Χιτλερ γιατι λεει ακριβως τα ιδια στο "Αγων μου"

      Ο ΜΑΡΞ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΝΟΗΜΟΝΩΝ, ΡΑΔΙΟΥΡΓΩΝ, ΕΥΣΤΡΟΦΩΝ, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ. ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ,

      ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ.

      ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΠΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ.
      ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΜΙΑ ΣΕΚΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΕΝΑ ΛΑΟ ΑΠΟ ΒΔΕΛΛΕΣ, ΕΝΑ ΑΔΗΦΑΓΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΞ Η ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΚΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, Ο ΜΑΡΞ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΦΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ; Ω! Ω! Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ

      (polemique contre les Juifs)
      Profession de foi d’un démocrate socialiste russe précédé d’une étude sur les juifs allemands (Lettre au Le Réveil, Paris, 1869).

      Διαγραφή
    18. O Maρξ και ο Μπακουνιν ειναι επι πολυ καιρο φιλοι.Δευτερον ο Μαρξ δεν ηταν εβραιος καθοτι κομμουνιστης και αθεος.....Τριτον ο Μαρξ εχει γραψει το εβραικο ζητημα..Κανε ενα κοπο και ψαξε την περιληψη του εβραικου ζητηματος να δεις τι περιπου γραφει ο Μαρξ ως απαντηση στον Μπρουνο Μπαουερ...Σε καμια περιπτωση τα παραπανω λογια που εγραψες για τον Μπακουνιν και το Μαρξ δεν ειναι αληθινα..Ειναι απ τα γνωστα δηθεν ντοκουμεντα που βγαζουν οι φασιστες απ την κοιλια τους..
      Ο Μαρξ και η διδασκαλια του δεν ειναι δογμα για να τον διαβαζεις σαν να διαβαζεις το κορανι;;Δεν ειναι δογμα..Ο Μαρξ κυριως θεμελιωσε τη σκεψη και τη συλλογιστικη απανω στην ιστορια και την διαλεκτικη της..Επισης αξιζει να διαβασεις το βιο του Μαρξ για να διαπιστωσεις οτι καθε παρα πλουσιο βιο ειχε..Μονο ο φιλος και συναγωνιστης του Φρ.Ενγκελς ηταν πλουσιος[βιομηχανος] που τον βοηθησε μετα απο ενα σημειο στη ζωη του..
      Το τι πιστευεις για τη ΧΑ φαινεται φιλε..Στρουθοκαμηλιζεις..Το οτι του κυνηγα ο Σαμαρας δεν τους καθιστα αυτοματως τιμιους..Δεν ειναι παντοτε ετσι..Πολλες φορες αλλα οχι παντα...Οσο για τον ελληνικο χρυσο η ΧΑ τοτε ειχε τοποθετηθει αναφανδον υπερ της επενδυσης.Τα θυμομαστε πολυ καλα

      Διαγραφή
    19. http://www.xryshaygh.com/search/results/4c6b57af5660a1ac700fad4b5f1549c9/P10
      Επειδη δεν σταματας το παραμυθι για τον Ελληνικο χρυσο σου δινω την σελιδα με την σχετικη αναζητηση στην ιστοσελιδα της Χ.Α
      Υπαρχουν δεκαδες αρθρα για το θεμα. Να δουμε αν θα βρεις αυτα που λες.

      Επειδη μαλλον δεν θα ασχοληθεις παρε το ρεζουμε απο ενα αρθρο.

      "Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση εθνικοποίηση των Μεταλλείων Χρυσού, που ανήκουν στον ελληνικό λαό καθώς και την πλήρη και ειλικρινή ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το έργο και την επίδρασή του στον άνθρωπο και το περιβάλλον"

      Και απο ενα ακομη

      "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πάγιες θέσεις για αυτά τα ζητήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας. Άμεση εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας, με τελικό αποδέκτη των κερδών τον ίδιο τον ελληνικό λαό και όχι μεγαλοεργολάβους που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Κεντρικός γνώμονας φυσικά είναι και η προστασία του περιβάλλοντος, κάτι στο οποίο δεν στοχεύουν οι ξένες εταιρείες, που αποσκοπούν στη γρήγορη εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της χώρας μας και δεν ενδιαφέρονται για τις επιπτώσεις που προκαλεί στους βιότοπους ο πρόχειρος σχεδιασμός και εκτέλεση των εξορύξεων."

      Παρε και απο το προγραμμα της Χ.Α το οποιο μπορεις να βρεις επισης στην ιστοσελιδα μας.

      Δυστυχώς το ελλαδικό κράτος δεν επενδύει σε αυτές τις τεράστιες δυνατότητες της
      χώρας, αλλά ξεπουλά τον εθνικό μας πλούτο σε ξένες εταιρείες (Glory Resources ιδι-
      οκτήτρια του ορυχείου στις Σάπες Ροδόπης και Eldorado Gold μητρική της European
      Goldfields). Παράλληλα στο παιχνίδι μπαίνουν και οι εγχώριοι εργολάβοι – καναλάρχες
      με φωτογραφικές διατάξεις και συμφωνίες που κυριολεκτικά ποδοπατούν το ελληνικό
      δημόσιο. Μείζον σκάνδαλο η εκχώρηση του χρυσού της Χαλκιδικής σε εταιρία συμφε-
      ρόντων Μπόμπολα (ιδιοκτήτη του Mega και του «Άκτωρα» που εισπράττει υπέρογκα
      διόδια για εθνικές οδούς-καρμανιόλες).
      Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑ-
      ΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ και η απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον
      ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Όπου δεν
      υπάρχει επαρκής τεχνογνωσία για εξορύξεις, το Ελληνικό Δημόσιο θα γίνεται μέτοχος
      των κοινοπραξιών που θα πλειοδοτούν στους σχετικούς διαγωνισμούς.

      Διαγραφή
    20. Το κειμενο του Μπακουνιν εχει τιτλο στο κατω μερος τον οποιο μπορεις να ελεγξεις οπως εκανα κι εγω και διαπιστωσα οτι ειναι αυθεντικο.
      Ειχα μια δυσκολια γιατι βγηκα σε Γαλλικη σελιδα, αλλα η ηλεκτρονικη μεταφραση αρκει για τον ελεγχο. Βρηκα επισης και μια σελιδα στα Αγγλικα.
      Εκει εμαθα οτι αυτο ειναι απο αρθρο/επιστολη σε εφημεριδα που δεν προλαβε να γινει βιβλιο, σαν απαντηση σε καποιον βαλτο απο τον Μαρξ που τον κατηγορουσε ως πρακτορα του πανσλαβισμου.
      Οι Μαρξ και Μπακουνιν ηταν "εσωκομματικοι" αντιπαλοι. Αλλα περιεργως αυτοι οι διεθνιστες κατηγορουσαν ο ενας τον αλλο για εθνικιστες.
      Καθολου περιεργο. Στις συνομιλιες μου με τον κ. Καζακη εφερα και καποια ντοκουμεντα για την διενεξη του Εβραιου ιδρυτη του πρωτου κουμουνιστικου κομματος στην Ελλαδα, του Μπεναρογια με τον εκδοτη του Ριζοσπαστη Γιαννιο, ο οποιος υποστηριζε οτι η "φεντερασιον" το κομμα δηλαδη του Μπεναρογια αποτελειτο απο ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Εβραιους.
      Τελικα ο Γιαννιος εγκατελειψε το ΚΚΕ. Οι Εθνικιστες Εβραιοι οχι.
      Το Εβραικο ζητημα του Μαρξ το εχω διαβασει και οντως ειναι μια απαντηση στον Μπαουερ ο οποιος απο οτι καταλαβα ζηταει απο τους Εβραιους να "χειραφετηθουν" απο την θρησκεια τους για να μπορεσει και το "χριστιανικο" κρατος να τους χειραφετησει.
      Ο Μαρξ αν και φαινεται να κατηγορει τους Εβραιους για την ροπη τους προς το χρημα, καταληγει στο συμπερασμα (σωστο κατα την αποψη μου) οτι και οι χριστιανοι εγιναν Εβραιοι σ αυτο το θεμα και λεει οτι το θεμα θα λυθει για ολους οταν τελειωσει ο καπιταλισμος.
      Με λιγα λογια διαφωνει οτι για να γινουν δεκτοι οι Εβραιοι σαν ισοτιμοι στα κρατη που μενουν πρεπει πρωτα οι ιδιοι να κανουν κατι γι αυτο.
      Εγω το μεταφραζω οτι δεν χρειαζεται οι Εβραιοι να σταματησουν να πιστευουν οτι ειναι οι εκλεκτοι, απο το σπερμα του Αβρααμ που ο Θεος τους εταξε τον κοσμο. Αρκει να μην ειναι φιτσουλες.
      Πιο ενδιαφερον μου φανηκε ο τροπος που κι αυτος και ο Μπαουερ, ο οποιος υπηρξε και "δασκαλος" του απ οτι ξερω, βλεπουν το κρατος σε αντιπαραθεση με τους πολιτες του.
      Το κρατος ομως η ειναι η οργανωση των πολιτων του οποτε οι πολιτες το αποδεχονται η ειναι ο καταπιεστης των κατοικων του, οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος να το ανεχονται.
      Το να συζηταμε για το πως ενα κρατος δεν θα μας καταπιεζει , για μενα ειναι καταντια. Το κρατος πρεπει να μας ανηκει.
      Οσο για τον Εγκελς, παλι δεν εχω διαβασει πολλα, αλλα εχω ενα που μου αρεσει και νομιζω οτι καλο θα ηταν να το διαβαζουν και οι αριστεροι

      «η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε δυο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια από τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Για να σχηματίσεις από όλους αυτούς ένα ενιαίο κόμμα απαιτούνται ασυνήθιστα μεγάλες δυνάμεις. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι...».

      Φαντασου τι θα ελεγε τωρα που οι εργατες ειναι Πακιστανοι, Αφγανοι, Νιγηριανοι, Αλβανοι και οι Γυφτοι ολων των Βαλκανιων.
      Εγω οταν τα λεω αυτα με λενε φασιστα και ρατσιστη.
      Και βεβαια η διαλεκτικη δεν ειναι μαρξιστικη αλλα Σωκρατικη και η λογικη εχει θεμελιωθει και εξαντληθει απο τον Αριστοτελη στο "Οργανο".
      Κανε εναν κοπο να ασχοληθεις μ αυτους και μετα θα με δικαιολογησεις οταν λεω οτι δεν αξιζει τον κοπο να διαβαζεις Μαρξ.
      Στο Ευαγγελιο λεει οτι καθε δεντρο κρινεται απο τους καρπους του (κλεμμενο κι αυτο απο την αρχαια Ελλαδα). Δεν εχεις παρα να παρατηρησεις τα αποτελεσματα των θεωριων του Μαρξ.
      Και για να σου βγω και λιγο "δημοκρατικα".
      Ο Μαρξισμος εχει το ιδιο εγγενες προβλημα με τον Εθνικοσοσιαλισμο.
      Ουσιαστικα παραδιδει την εξουσια σε ενα κομμα και καταληγει σε δικτατορια.
      Ο εθνικοσοσιαλισμος τουλαχιστον απαιτει το κομμα που κυβερναει δικτατορικα να ειναι εθνικο.
      Γι αυτο και ολοι οι ναζι του Χιτλερ ηταν Γερμανοι, ενω το ανωτατο σοβιετ του Λενιν ηταν τα 2/3 Εβραιοι.

      Διαγραφή
  15. Καζακη ακουσα την εκπομπη στο εροι την 29 δεκ, το σημειο που ευστωχα επικεντρωσες "στην τελικη αναμετρηση,...,να αντιπαρατεθούν οι πραγματικες δυναμεις της κοινωνιας", εκει ειναι που χρειάζετε να πουμε ενα ερωτημα, ποιες ειναι οι πραγματικες δυναμεις σε μια κοινωνια? Δεν ειναι τιποτα αλλο απο το θετικο , το αρνητικο. Και αυτο για αρχη, γιατι πισω απο ολα ειναι η ζωη, η ο θανατος και ο μονος τροπος να το αντιμετωπήσει κανεις, ειναι με αυτο που κρατανε αιωνιο μυστικό οι αγιωριτες μοναχοι...βιωσε το θανατο ενω εισαι εν ζωη..., μονο εν ζωη μπορεις να το βιωσεις αυτο, γιατι αν πεθανεις μετα εχασες την ευκαιρια,...μόνο αν πεθάνεις πρην πεθάνεις μπορεις να δεις την δικη σου δυναμη αλλα και νεα βαση ζωης. Αυτα απο μενα, επιλεγω να επεμβαίνω που και που σε αυτα που λετε αλλα και στο κινημα σας γιατι εχουν επιλέξει σωστα να κανουν τα πρωτα βηματα σε αγωνια για τους ιδιους η για το συναθρωπο. Ενω οι περισσωτεροι αλλοι , τεραστια μεριδα του κοσμου εχει παραδωσει τον εαυτο τους... ο νοων νοητο.... στο χαζο twitter kosmoyannis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. άρθρα όπως αυτό:
    http://analitis.gr/tessera-psemata-gia-endechomeno-trapezikis-krisis/
    τα λένε διαφορετικά και πιο αισιόδοξα.
    Εσείς κε Καζάκη επιμένετε να τρομοκρατείτε και να συγχύζετε το λαό ως προς το ΣΥΡΙΖΑ που είναι η μόνη του ελπίδα αυτή τη στιγμή μόνο και μόνο για να περάσετε τη δική σας γραμμή την οποία μάλλον θεωρείτε αδιαπραγμάτευτη.
    Μάθετε λοιπόν ότι θα μπορούσατε να είστε πιο χρήσιμος στο λαό αν κάνατε και καμιά θυσία όπως στο σκάκι για να γίνει στο τέλος το ματ αλλά το θυμικό σας δεν σας το επιτρέπει κάτι που φαίνεται άλλωστε και από πολλά σας σχόλια.(όταν λέω θυσία εννοώ τουλάχιστον να μην βρίζετε και να μην προσπαθείτε να τους βγάλετε άσχετους και ξεπουλημένους.)
    Έτσι δεν πείθετε ότι θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με τους γνωστούς μεγάλους σχηματισμούς και δυστυχώς γίνεστε η κατσίκα που ρίχνει την καρδάρα με το γάλα και κατουράει και από πάνω.
    Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσατε να παίξετε καθοριστικό ρόλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεργασία με τους υαπίτιους της σημερινής και αυριανής τραγωδίας δεν μπορεί να υπάρξει. Προσωπικά δεν πουλιέμαι για έναν θώκο. Δεν πουλάω ιδανικά, αρχές, ιδεολογία και πατρίδα με αντάλλαγμα την εκλογή μου στο κοινοβούλιο. Ξέρω ότι έτσι συνηθίζεται να πολιτεύεται κανείς χθές και σήμερα. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι προς βρώσιν εξουσιαστικών μηχανισμών, που λοβοτομούν το μυαλό και ευνουχίζουν την πράξη. Αν αισθάνεσθαι καλύτερα με το δικό σας ξεπούλημα, το οποίο επαναλαμβάνει ο "ψηφολαός" σ' ολόκληρη την μεταπολίτευση και πάμε από το κακό στο χειρότερο, μπορείτε άνετα να ρίξετε σε μένα την ευθύνη. Είμαι και θα παραμείνω αμετανόητος "εχθρός του λαού".

      Διαγραφή
    2. Το κακό με τον Σύριζα, ανωνυμε, είναι ότι δεν αποτελει την μόνη ελπίδα όπως λες, αλλά λύση απελπισίας, το μη χειρον βέλτιστον. Έτσι πορευτηκε μεχρι τωρα ο περισσοτερος κοσμος στην μεταπολίτευση, με αυτή τη μαγική συνταγή, γι'αυτό καταντησαμε όπως καταντησαμε. Θα μπορούσε ο Συριζα, αν ήθελε, να γινει λυση ελπίδας, αλλα δεν θελει ή δεν τολμά. Κατά τα άλλα σου φταίει ο Καζάκης. Λογικό, πάντα ο αγγελιοφόρος φταίει.

      Διαγραφή
    3. κ.Καζάκη, στους υπαίτιους της σημερινής και αυριανής τραγωδίας δεν συμπεριλαμβάνετε τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛΛ; Δεν το πιστεύω πως θα φτάσετε στο σημείο να κάνετε τέτοια τεράστια κωλοτούμπα προδίδοντας όχι απλά τις αρχές του ΕΠΑΜ αλλά την ίδια τη δική σας την ιστορία και να συνεργαστείτε με κανέναν από δαύτους! Μου έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση η πρωτοφανώς λιτή ανακοίνωση του ΓΤ του ΕΠΑΜ περι συνάντησης ΕΠΑΜ με ΑΝΕΛΛ για την οργάνωση συνεργασίας! κ.Καζάκη εάν είστε τόσο λαμόγιο που ετοιμάζεστε να ξεπουλήσετε το ΕΠΑΜ για ένα κοινοβουλευτικό έδρανο να μας το πείτε να ξέρουμε τουλάχιστο ότι είστε με την πλευρά του εχθρού!

      Διαγραφή
    4. Ναι ρε, να παει να τα βρει με τα γκρουπουσκουλα τύπου ανταρσυα. Σας έχουμε πάρει χαμπαρι.

      Διαγραφή
    5. http://www.avgi.gr/article/5179005/antarsua-me-al-alabano

      Συμφωνα με την Αυγη, ηλεκρτονικο φυλλο της 1.1.15 οι συνεργασιες ειναι η εξης:

      Στην τελική ευθεία βρίσκεται η εκλογική συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την Αριστερή Μετωπική Συμπόρευση, η οποία περιλαμβάνει το Σχέδιο Β' του Αλέκου Αλαβάνου και την Παρέμβαση, η οποία αποτελεί διάσπαση της ΚΟΕ. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΣΕΚ προβάλλει αντιρρήσεις για τη συγκεκριμένη συνεργασία, υποστηρίζοντας πως η συνεργασία με το Σχέδιο Β συνιστά δεξιά μετατόπιση. Σημειώνεται δε πως υπήρξε διάσπαση και στο ίδιο το Σχέδιο Β', καθώς ένα κομμάτι του θα συνεργαστεί εκλογικά με το ΕΠΑΜ και τη Δραχμή 5 Αστέρων του Θ. Κατσανέβα.

      Σε ό,τι αφορά τη συμπόρευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την Αριστερή Μετωπική Συμπόρευση, έχει ήδη συστηθεί ομάδα εργασίας που επεξεργάζεται την εκλογική διακήρυξη και τα ψηφοδέλτια. Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο Πανελλαδικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το οποίο θα συνεδριάσει στις 6 Ιανουαρίου. Σε ό,τι αφορά τις αιτιάσεις του ΣΕΚ για το Σχέδιο Β, το πρώτο σημειώνει ότι αποτελεί μια "δύναμη της πατριωτικής Αριστεράς που περιορίζεται στον στόχο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας, του ελέγχου στο εθνικό νόμισμα και μιας Κεϋνσιανής διαχείρισης σαν απάντηση στην κρίση του συστήματος".

      Χ.Σ.

      Ποιος ειναι ο ΧΣ και ποιο μισο θα συνεργαστει με ποιο αλλο μισο;;


      Διαγραφή
    6. ανωνυμε 1.48 αυτα τα γραφουν επωνυμα,οχι ετσι

      Διαγραφή
  17. dimitri xronia pola kalh xronia me ygia
    se parakalo vresta me ton kameno kai katevitai mazi
    sygnomi giua ta greekglish ala eimai mesa se xeno krouazieroploio (1080 atoma pliroma -2 ellines) kai to pliktrologio einai mono angliko
    spiros nautikos apo kerkyra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ακριβώς εννοείς να τα βρεί ρε μιγκάλε; να ξεπουληθεί ο ίδιος και να ξεπουλήσει το ΕΠΑΜ για μία έδρα? Θέλετε και να λέγεστε ΕΠΑΜίτες ορισμένοι; Δε ντρέπεστε λίγο;

      Διαγραφή
    2. Εσύ ρε φιλαρακι είσαι επαμ; Εαν ναι, γιατί όταν στο συνέδριο σας πηρατε απόφαση οτι συνεργαζεστε και με ΑΝΕΛ και με Σύριζα, εσύ αλλά και κανένας άλλος δεν εκφρασατε τις αντιρρήσεις σας και τις ενστάσεις σας; Επομένως ή μας το παίζετε ενωτικοί και παλλαϊκοί ή γράφετε στα παλιά σας παπούτσια τις αποφάσεις του συνεδρίου σας. Και να ρωτησω.
      Γιατί στην ανακοίνωση σας για την επαφη σας με τους ΑΝΕΛ δεν αναφέρετε τι τους ειπατε και τι σας ειπαν; Συζητάτε πίσω απο κλειστές πόρτες και κανεις δεν ξέρει τίποτα;

      Διαγραφή
    3. Και πώς αλλιως θα πάρετε μια έδρα για να αποκτήσετε φωνη; Με τον ανταρσυα που σας θεωρεί εθνικιστές ή με το 0,00001% του Κατσανέβα και το 0,00002% του Αλαβάνου; Γιατί ξεπουλιεται ο Καζάκης αν συνεργαστει με τον Καμμένο και δεν ξεπουλιεται με τους αλαβανοκατσανεβηδες;;; Το IQ πιθήκου που λέει ο Καζάκης, σε τι ποσοστο υπάρχει μέσα στο επαμ;

      Διαγραφή
    4. Να τα βρει σημαίνει καθαρη συμφωνία χωρίς την μεσολάβηση χρηματος. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ρε νεοέλληνα που ρωτας και ξαναρωτας; Εαν πριν δυο χρόνια ο Καζάκης δεν δεχόταν την χρηματικη παράμετρο αλλά μονο την συμμετοχη του στο ψηφοδέλτιο ΑΝΕΛ χωρίς να διαλυσει το ΕΠαΜ που και να το ήθελε δεν το μπορει, που ακριβως θα υπήρχε η εξαγορα του; Ουτε οι ιαχωβαδες δεν σκέφτονται όπως εσύ 1:50'. Τώρα θα ηταν βουλευτής του επαμ και όχι του Καμμένου. Δεν μας κάνουν χάρη αφού με 0,90% που πηραμε δικαουμασταν τρεις βουλευτές αν υπήρχε απλή αναλογική.

      Διαγραφή
  18. Απο δω και περα και μεχρι τις εκλογες θα πηξουμε στα ''ωραια'' σχολια απο πολιτικες διανοιες, τυπου γαυρος Ολυμπιακαρα, αχαχαχαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ -ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗ T.V.EITE ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΒΗΜΑ.
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ=https://www.youtube.com/watch?v=GONvPkTyel8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ. Δεν το είχα ακούσει.

      Διαγραφή
    2. Ο εχθρός του λαού

      *Του Ερρίκου Ίψεν *

      *Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται Γιώργος Γεωγλερής, Κώστας Σαντοριναίος, Εύα Κοταμανίδου, Χρήστος Δαχτυλίδης, Ντίνος Λύρας, Φάνης Χηνάς, Σπύρος Καλογήρου, Ματίνα Καρρά, Μανώλης Πελέτης, Δημήτρης Πελέτης, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Ανδρέας Βλάμης, Τάσος Περζικιανίδης, Λάμπρος Τσάγκας, Στράτος Παχής, Ναταλία Στεφάνου* *Σκηνοθεσία Γιώργος Γιαννίσης*

      http://www.dailymotion.com/video/x15qan4_o-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%8D_people

      Διαγραφή
  21. Για να μπει ο Καζάκης στην βουλή χρειάζονται 250.000 ψήφοι. Το 3%.
    Ενώ μέσω συνεργασίας μπορεί να μπει και με τις 50 χιλ. ψήφους που πήραμε στις δυο τελευταιες ψηφοφορίες.
    Εγώ εντοπιζω το πρόβλημα στο οτι ο Καζάκης ψάχνει να βρει διαφορες αφορμές για να μην συνεργαζεται. Ανασφάλειες; Μπορεί.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν πουλιέμαι για μια έδρα στη Βουλή και η προσχώρηση σ' ένα κόμμα με σκοπό την είσοδο στο σημερινό ή αυριανό κοινοβούλιο σημαίνει πολιτική εξαγορά. Σημαίνει ότι εφαρμόζεις αυτά που καταγγέλεις στους άλλους. Αν το κάνω αυτό, πώς θα καταγγέλω συμπεριφορές και επιλογές που γεννούν Καπερνάρους, Νταβρήδες, Μαρκόπουλους, κοκ; Μήπως γιατί εγώ έχω δίκιο, ενώ αυτοί άδικο; Η εξαγορά είναι εξαγορά, είτε γίνεται για καλό, είτε για κακό σκοπό. Κι όταν θέλεις να ξεριζώσεις εκ βάθρων αυτό το σάπιο σύστημα, το πρώτο πράγμα που φροντίζεις είναι να δείχνεις με το παράδειγμά σου τη διαφορά. Να αποδεικνύεις ότι η εξουσία, ή η προοπτική καρέκλας δεν μπορεί να σε επιρεάσει, δεν είναι το κυρίαρχο, Αλλιώς είσαι το ίδιο πριμαντόνα όπως και οι υπόλοιποι. Έστω κι αν τραγουδάς πιο καλά.

      Διαγραφή
    2. Δε μπορείς να κάνεις συμφωνία με το "διάβολο".... και να βγεις κερδισμένος...

      Διαγραφή
  22. Μου εχει τυχει και αλλη φορα να δυστασουν να προβαλουν αυτα που λεω,
    Συνηθος λογο εγωισμου, μια ομως φορα γιατι ανησυχουσαν μη τους παρω αυτα που νομιζαν πως ειχαν οι ιδιοι δημιουργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα πραγματα είναι απλα. Χωρίς θεσμική αλλαγή μην περιμένετε τίποτα. Κληρούχοι βουλευτές, αιρετοί εισαγγελεις , μη πολιτικο προσωπο ο πρόεδρος δημοκρατίας, προθυπουργος με απόλυτη πλειοψηφία και μετα κάτι μπορεί να γίνει. Πες μας ρε Καζάκη οτι θέλεις να κανεις αυτά και θα είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν με έχεις διαβάσει, ούτε ακούσει, αλλά δεν έχεις διαβάσει τα προγραμματικά κείμενα του ΕΠΑΜ. Αν το είχες κάνει, θα ήξερες ότι είναι περιττά αυτά που ρωτάς.

      Διαγραφή
  24. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
    Κύριε Καζάκη, χωρίς να θεωρώ τις εκλογές το σημαντικότερο και μοναδικό όπλο που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος στον αγώνα του για ανατροπή, πιστεύω και οτι δεν πρεπει να αγνοηθεί εντελώς.
    Το ΕΠΑΜ θα συμμετέχει με κάποιο τρόπο στις εκλογες και ποιος μπορεί να είναι αυτός;
    Οι ημερομηνίες είναι πολύ πιεστικές. Και μάλλον επιλέχθηκαν για να εμποδίσουν μερικές δυνάμεις να κατέβουν στις εκλογές.
    Εαν κατέβει το ΕΠΑΜ, τι στοχο βάζει;
    Θυμάμαι στις εκλογές του 2012 να λετε στο περιπτερο του ΕΠΑΜ στην Καλλιθεα οτι εχουν ηδη γινει συνομιλιες για πιθανη συγκυβερνηση με Ανεξαρτητους Ελληνες και Ανταρσια.
    Επειδη το περιπτερο του ΕΠΑΜ και των Ανεξαρτητων Ελληνων ηταν διπλα-διπλα και υπηρχαν πολυ καλες σχεσεις μεταξυ των μελων των δυο κομματων, όλοι συζητουσαμε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης. Η λεξη συγκυβέρνηση χρησιμοποιείτο τοτε άσχετα εαν αυτό σημερα φαντάζει εξωπραγματικό. Σήμερα υπαρχουν επαφες μεταξύ ΕΠΑΜ ΑΝΕΛ ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
    Επισης θυμαμαι οτι ειχατε πει οτι το ποσοστο που αναμενατε ηταν απο 3,5% με 4,5% και να μην εκπλαγουν μερικοι αν μετα τις εκλογες δουμε συγκυβερνηση Ανεξαρτητων Ελληνων-Επαμ-Ανταρσια!
    Τώρα το ποσοστο σας που το αναμενετε; Ειτε μόνοι σας κατεβειτε ειτε με συνεργασια;
    Γερ. Ρωμανός - Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ να είχα μιλήσει για συγκυβέρνηση του ΕΠΑΜ με κανέναν. Ούτε θυμάμαι να είχα θέσει εκλογικό ποσοστό ως στόχο. Δεν το συνηθίζω, έστω κι αν κάνω τις εκτιμήσεις μου, όπως όλοι. Το αν θα συμμετάσχει το ΕΠΑΜ σ' αυτές τις εκλογές θα το συνεκτιμήσουν τα μέλη του.

      Διαγραφή
    2. Μα και στις ευροεκλογες εκτιμουσατε διψηφιο ποσοστο για το ΕΠΑΜ. Τουλαχιστον αυτό μετέφεραν μέλη σας που σας είχαν ακούσει να λέτε. Αφού όμως λέτε οτι κάνετε εκτιμησεις όπως όλοι, ποια είναι η εκτιμηση του ποσοστου που θα έπαιρνε τώρα το ΕΠΑΜ εαν κατέβαινε μονο του; Η δική μου εκτιμηση είναι κάτω απο 0,5% επειδή η πόλωση υπέρ του Σύριζα είναι τεράστια. Ο δε ανταρσυα θα πάρει ακόμα πιο κάτω.

      Διαγραφή
  25. Καλη Χρονιά...
    Στην ιστοσελιδα των ΑΝ.ΕΛ. υπάρχει αυτή η ανακοίνωση.
    Μήπως μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση και τι αποφασίσθηκε να γίνει; Ηταν μια απλή εθιμοτυπική συνάντηση ή κάτι περισσοτερο που μπορεί να μας κανει να χαρούμε;

    (( ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, αποτελούμενη από τον Α’ συντονιστή Θ. Συμβουλόπουλο και τον Β’ συντονιστή Γ. Αθανασιάδη.
    Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και αφορούσε τη δυνατότητα συνεργασίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του ΕΠΑΜ. ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα υπάρξει αναλυτική δημόσια τοποθέτηση από το ίδιο το ΕΠΑΜ. Αυτή τη στιγμή η ΠΓ έχει εισηγηθεί τα δεδομένα της συνάντησης στου πυρήνες και τα μέλη του Μετώπου καλούνται να αποφασίσουν.

      Διαγραφή
    2. Έχω μια ενημέρωση απο πλευράς ΑΝΕΛ γύρω απο το τι ειπώθηκε στην εν λόγω συνάντηση. Περιμένω όμως την ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για διασταύρωση των στοιχειων.

      Διαγραφή
  26. Κε Καζάκη, πως σχολιάζετε το παρακάτω άρθρο στο tvxs: http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/tessera-psemata-gia-endexomeno-trapezikis-krisis

    Η κατάσταση που παρουσιάζει (τουλάχιστον για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος της Ελλάδας) είναι μάλλον διαφορετική από την εικόνα που δίνετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν υπαρχει καποιος μεσαιος δρομος που μπορει να ακολουθησει μια κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ.
    Τα πραγματα ειναι απλα. Ή όλα (αποχωρηση απο το ευρω και διαγραφη του χρεους) ή τιποτα (αποδοχη των μνημονιων και υπογραφη-τηρηση των επομενων που θα ερθουν).

    Τι θα διαλεξουν ?

    Στη πρωτη περιπτωση μπαινουν οι βασεις για τη σωτηρια της χωρας και του λαου και η οργη των ξενων ελιτ αλλα και διαφορων εγχωριων κεντρων θα ειναι λυσσωδης.

    Στη δευτερη περιπτωση συνεχιζεται η υπουδουλωση και η ανθρωπιστικη και οικονομικη καταστροφη και ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρεφει στο 3-4% αλλα παιρνει τα συγχαρητηρια του Σοιμπλε και του Γιουνγκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι οι ολιγαρχες, καναλαρχες και γενικα οι τοπικες ελιτ εχουν τοσο μεγαλο φετιχ με τη παραμονη στο ευρω την ιδια στιγμη που διαλυεται ολη η οικονομια και ο ιδιωτικος τομεας.

    Τοπικα επιχειρηματικα συμφεροντα δεν υπαρχουν που πληγονται απο το ευρω ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...... Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Μωραϊτάκης μετά την τρίτη ψηφοφορία και ζητά απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας, που υπολογίζονται στα 16 δισ. μέσα στο 2015.

    Αναλυτικά η .... Eπιστολή TOY ... KYPIOY:

    Κύριο Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

    Αξιότιμε Kύριε Πρόεδρε,

    Οι έκτακτες και πρόωρες εκλογές της 25/1/2015, KAI .... MΠΛA MΠΛA MΠΛA .... (EXEI 7-8 ΣHMEIA !!!)
    .............

    Σας παρακαλώ οι απαντήσεις σας να είναι κατατοπιστικές προκειμένου να γίνουν κατανοητές από τους απλούς πολίτες. Ευχαριστώ θερμότατα που συμβάλλετε στην ενημέρωση του ελληνικού λαού.

    Με τιμή,

    Αλέξανδρος Γ. Μωραϊτάκης


    THN AΠANTHΣH PE ΓYΦTOKOΠIAΣMA (Αλέξανδρο Γ. Μωραϊτάκη)
    ΘA THN ΠAPEIΣ MAZI ME TO ΣYNOΘHYΛEYMA ΣOY AΠO TOY AYPIANO YΠ.EΞ. THΣ XΩPAΣ ΠOY EΣEIΣ OΛOI PHMAΞATAI ! KAI MAΛIΣTA H AΠANTHΣH ΘA "ΔOΘEI" XΩPIΣ ... "Με τιμή" ! ΔIOTI EΣEIΣ OΛOI ΔEN EXETAI ... T-I-M-H !!!! NOYMEPA THΣ KAKIAΣ ΩPAΣ THΣ XΩPAΣ KAI TOY EΘNOYΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...... Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Μωραϊτάκης μετά την τρίτη ψηφοφορία και ζητά απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας, που υπολογίζονται στα 16 δισ. μέσα στο 2015.

    Αναλυτικά η .... Eπιστολή TOY ... KYPIOY:

    Κύριο Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

    Αξιότιμε Kύριε Πρόεδρε,

    Οι έκτακτες και πρόωρες εκλογές της 25/1/2015, KAI .... MΠΛA MΠΛA MΠΛA .... (EXEI 7-8 ΣHMEIA !!!)
    .............

    Σας παρακαλώ οι απαντήσεις σας να είναι κατατοπιστικές προκειμένου να γίνουν κατανοητές από τους απλούς πολίτες. Ευχαριστώ θερμότατα που συμβάλλετε στην ενημέρωση του ελληνικού λαού.

    Με τιμή,

    Αλέξανδρος Γ. Μωραϊτάκης


    THN AΠANTHΣH PE ΓYΦTOKOΠIAΣMA (Αλέξανδρο Γ. Μωραϊτάκη)
    ΘA THN ΠAPEIΣ MAZI ME TO ΣYNOΘHYΛEYMA ΣOY AΠO TOY AYPIANO YΠ.EΞ. THΣ XΩPAΣ ΠOY EΣEIΣ OΛOI PHMAΞATAI ! KAI MAΛIΣTA H AΠANTHΣH ΘA "ΔOΘEI" XΩPIΣ ... "Με τιμή" ! ΔIOTI EΣEIΣ OΛOI ΔEN EXETAI ... T-I-M-H !!!! NOYMEPA THΣ KAKIAΣ ΩPAΣ THΣ XΩPAΣ KAI TOY EΘNOYΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Υπάρχει αρθρο σας στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στο φύλλο 31/12?? Είναι δυνατόν?? Αν ισχύει μιλάμε για κατήφορο και ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα πρωτοσέλιδα φαίνεται αυτό…
      www.frontpages.gr/d/20141231/27/Ελεύθερη-ώρα
      Πήγα και βρήκα στο περίπτερο την εφημερίδα και έχει το άρθρο σας "Ένα βήμα πιο κοντά σε πολεμική αναμέτρηση Ρωσία και ΝΑΤΟ" αναφέροντας ως πηγή το blog σας.
      Σημ. Εννοείται δεν είμαι ο 6:23

      Διαγραφή
    2. [IMG]http://i58.tinypic.com/27xe2s7.jpg[/IMG]

      http://i58.tinypic.com/27xe2s7.jpg

      πως γεινετε να μη ξερει ο καζακης αφου λεει η εφημεριδα "Αρθρο του Δ Καζακη" και εχει φωτογραφια του

      31/12/14 http://www.naftemporiki.gr/frontpages/latest/imerisies-politikes/eleytheri-ora/full

      Διαγραφή
    3. Αυτο συμβαινει συχνα. Εννοω τετοιου τυπου εφημεριδες να παιρνουν κειμενα απο μπλογκς και να τα βαζουν ολοκληρα ή κομματια τους, εαν τους εξυπηρετουν, ασχετο εαν ο μπλογκερ στο συνολο του ειναι εντελως εναντια σ οτι εξυπηρετει η εφημεριδα.
      Εχω δει πχ κομματια συνεντευξης του Πανουση σε αλλο μεσο να το αναδημοσιευει το Πρωτο Θεμα.

      Διαγραφή
    4. Γιατί θα πρέπει να ξέρω τι δημοσίευσε η συγκεκριμένη εφημερίδα, ή η όποια εφημερίδα από την στιγμή που πήρε συγκεκριμένο κείμενο που έχω δημοσιοποιήσει ήδη στο διαδίκτιο; Ξεκολλάτε επιτέλους!

      Διαγραφή
    5. Ο Καζάκης να τους κανει αγωγη για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας......

      Διαγραφή
    6. εκτός και αν έχει ενημερωθεί (και επι αμοιβής όσο και αν σου φαινεται περίεργο)

      Διαγραφή
  32. Ας ελπίσουμε κάποτε να εκλεγεί μια πατριωτική κυβέρνηση που στα πρωτα 24 ώρα θα εκδοσει ένταλμα σύλληψης κατά των δοσιλογικων καθαρμάτων Σαμαρά-Τουρκογλου-Τζέφρυ-Παπαδημιου αλλα και των Παπακωνσταντινου-Στουρναρα-Προβοπουλου-ΓΚΙΚΑ Χουρδουβδελη και θα τους μπουζουριασει στα κελιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΖΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΡΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καζακη ακουσα την εκπομπη στο εροι την 29 δεκ, το σημειο που ευστωχα επικεντρωσες "στην τελικη αναμετρηση,...,να αντιπαρατεθούν οι πραγματικες δυναμεις της κοινωνιας", εκει ειναι που χρειάζετε να πουμε ενα ερωτημα, ποιες ειναι οι πραγματικες δυναμεις σε μια κοινωνια? Δεν ειναι τιποτα αλλο απο το θετικο , το αρνητικο. Και αυτο για αρχη, γιατι πισω απο ολα ειναι η ζωη, η ο θανατος και ο μονος τροπος να το αντιμετωπήσει κανεις, ειναι με αυτο που κρατανε αιωνιο μυστικό οι αγιωριτες μοναχοι...βιωσε το θανατο ενω εισαι εν ζωη..., μονο εν ζωη μπορεις να το βιωσεις αυτο, γιατι αν πεθανεις μετα εχασες την ευκαιρια,...μόνο αν πεθάνεις πρην πεθάνεις μπορεις να δεις την δικη σου δυναμη αλλα και νεα βαση ζωης. Αυτα απο μενα, επιλεγω να επεμβαίνω που και που σε αυτα που λετε αλλα και στο κινημα σας γιατι εχουν επιλέξει σωστα να κανουν τα πρωτα βηματα σε αγωνια για τους ιδιους η για το συναθρωπο. Ενω οι περισσωτεροι αλλοι , τεραστια μεριδα του κοσμου εχει παραδωσει τον εαυτο τους... ο νοων νοητο.... στο χαζο twitter kosmoyannis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η σημερινή είδηση οτι οι ΑΝΕΛ καταρτίζουν τα ψηφοδέλτια τους χωρίς να αναφέρει συνεργασια με Καζάκη, δεν είναι και τόσο καλη είδηση. Αυτό που μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος είναι πώς να δεχθούν οι ΑΝΕΛ συνεργασία όταν ο Καζάκης δυο μέρες πριν με αναφορές του στο μπλογκ του και στην εκπομπη του στο ίντερνετ, είχε τορπιλισει την συνάντηση αυτή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτικη αναλυση απο τα Λιντλ ο 8:09 μμ
      Και σημερα αν ελεγε ο Καζακης, παω στους ανελ, ο καμμενος θα εκανε τουμπες κια θα εστρωνε κοκκινο χαλι.
      Κα(η)μενε, ιδεα δεν εχεις πως λειτουργει η ελλην. πολιτικη σκηνη.

      Διαγραφή
    2. καλά είστε με τα καλά σας που ο καζακης θα συνεργαστεί με το λαμόγιο τον καμμένο ,ή μήπως ξεχάσατε την εμπλοκή του στο κόλπο του χρηματιστηριου το 1999.Τώρα που έχει βγάλει το χρήμα στην ελβετία,μαζί με τον αριστερόστροφο λαζόπουλο,μας το παίζει αντιμνημονιακος

      Διαγραφή
  36. σκεφτικα και γω και ισως με απασχολήσει πολυ ακομα, πως θαταν καλητερα , συριζα με ανελ , συριζα με ποταμι , ή συριζα με ποταμι και ανελ , η συριζα αυτοδυναμος.

    ολα ειναι αδιεξοδα ομως, απο την στιγμη που η νεα κυβερνηση δε αποφασισει να διαγραψει μνημονια, μεσοπροθεσμα και να ακυρώσει ολους τους νομους που εχουν ψησιστεί εδω και μια δεκαετια και να καταργήσει το ταιπεδ. Να διαγραψει ολους τους φορους απο το λαο και τις μικρες επιχειρησεις. Δε εχω αυταπατες ομως και ετοιμαζομε για ανατροπες, και εχω καταφηγει το τελευταιο καιρο και σε προφητειες που λενε για στημενο παιχνιδι με επιλογη καταλληλων σεναριων:
    α)
    για να ερθουν σα σωτηρες σε διεθνες επιπεδο και να λενε ας εκλέξουμε ενα παγκοσμιο ηγετη να μας λυσει τα προβληματα.
    β)
    αποδοχη μεθοδων ελεγχου των μαζων με μικροτσιπ παρεχοντας αρχικα διευκολήνσεις η αντιθετα δημιουργόντας προβλήματα σε οσους δεν αποδεχοντε τις μεθόδους τους.

    η πλακα ειναι πως αν ειχαμε μια σωστη κυβερνηση και εβαζε μερικα πουτανοπαιδα σε το γιωργακι το βενιζελο το αντωνακι και μερικους ακομα θα μπορουσε ανετα να ερθει η ιστορια στα ισια.
    Βεβαια το χρημα παλι θα εβρισκε τροπους και τωρα με τοσα δισ που εχουν κλεψει σιγουρα παλι θα εβρισκαν, π.χ. να βουλιαξουν κανενα καραβι με καμια 300 ατομα μεσα , να καψουν καμια πελοπονησο , καμια ροδο , κανενα πολεμο με τους τουρκους... ουυυ και τι δε θα βρούνε , οποτε ειναι μονοδρομος μια Κουβα-δοποιηση χαχα της χωρας, ψψψ εγραφα μια ωρα για να πω και γω ενα μοναδικο συμπερασμα. Άν δε θέλουμε να μας παρει το "ποτάμι" θα πρέπει να έχουμε Κουβαδοποίηση. Φοβερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστη κυβέρνηση να τους έβαζε φηλακή εννωώ

      Διαγραφή
  37. με προφαση την οικονομία θα κανουν ενα σωρο βλακιες στη φορολογία εις βάρος του κοσμακι, οσες βλακίες καναν οι προηγούμενοι επι100, ειναι στημενο το παιχνιδι

    είναι λεχριτες ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μακριά από μας οι κυνομαχίες !!!
    Ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλλει να κατανοήσουμε εμείς οι μειοψηφίες ότι είμαστε μειοψηφίες , γιατί η γλώσσα μας αυτά που λέει, αυτά και εννοεί. Πολύ καλά και σταθερά εκφράζουμε την ισχύ του δικαίου ,που στην εποχή μας μάλλον δεν είναι ζητούμενο, γιατί το δίκαιο της ισχύος (των ισχυρών δηλαδή) έχει εκμαυλίσει μεγάλες μάζες. Κάποιοι ας πούμε που δεν έφαγαν από τα κλεμμένα , θα ήθελαν να έχουν φάει και ο μόνος τρόπος , η μόνη ευκαιρία είναι να κυβερνήσουν και αυτοί, για να φάνε τώρα που έρχεται η σειρά τους. Καλό θα ήταν οι σκεπτόμενοι πολίτες να ξεπερνούσαν τους φράχτες των πολιτικών μαντριών τους και να σκέφτονταν απλά και ταξικά. Είδατε κανέναν εργάτη να γίνεται βουλευτής; εμένα δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου. Εργατοπατέρες βέβαια πουλημένους είδαμε. Προφανώς , δεν επιτρέπει το τρέχον σύστημα σε έναν εργάτη να διεκδικήσει το εκλέγεσθαι, γιατί τα πενιχρά οικονομικά του τον αποκλείουν. Για ποια δημοκρατία ,λοιπόν, μιλάμε; Πρόκειται για ένα σύστημα που απαιτεί παχυλά βιογραφικά , σπόνσορες και συστατικές επιστολές με βαριές κομματικές "υπογραφές" ,για να ανοίξει τις πόρτες στο εκλέγεσθαι, ενώ το μόνο που θα έπρεπε να απαιτεί η δημοκρατία είναι ο τίτλος του "ενεργού ,σεμνού δημοκράτη πολίτη".
    Στην περίσταση αυτή που ζούμε, το σύστημα έφτασε σε αδιέξοδο και για να ανανεώσει το «συμβόλαιο» με το λαό προχώρησε στον αιφνιδιασμό των εκλογών. Τα μεγάλα κόμματα που έχουν το βήμα να αντιπαρατεθούν άρχισαν κιόλας τον προεκλογικό αγώνα , ενώ τα μικρά ψάχνουν και ψάχνονται. Ωστόσο, δεν προλαβαίνουν να αντιπαρατεθούν με ενωμένες τις δυνάμεις τους. Κι αν το καταφέρουν τελικά, το ζητούμενο θα είναι ένα ποσοστό3% που θα επιτρέψει μια αντιπροσώπευση στη νέα Βουλή. Υπάρχουν προσωπικότητες , που πρέπει να αναδειχθούν, γιατί τους έχει ανάγκη το μέλλον. Η συνεργασία είναι αναγκαία , με ισότιμη παρουσία και σεμνότητα, χωρίς αρχηγιλίκια και ανταγωνισμούς. Στη βάση ο λαός που υποφέρει το μόνο που θέλει είναι να απαλλαγεί από τα δεινά του , που αντικειμενικά επέφεραν τα κόμματα που κυβέρνησαν και όχι κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν κυβέρνησαν καν, πόσο μάλλον τα εξωκοινοβουλευτικά . Οι εντελώς αθώοι του συστήματος πρέπει να προβληθούν ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. Μακριά οι τυχοδιώκτες. Την κριτική στον Συριζα ας την αφήσουμε στους Σαμαροβενιζέλους και στα ρυάκια. Ας τους γαυγίζει ο Άδωνις . Εμείς θα τους τα ψάλουμε αργότερα μέσα ή έξω από τη Βουλή, αν αποδειχθεί ο Τσίπρας κατώτερος των περιστάσεων και διαψεύσει το λαό. .....(συνέχεια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. (συνέχεια)
    Αν έχουμε στοιχειώδη πολιτισμό σήμερα , το χρωστούμε στην αριστερά , όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε- ίσως λανθασμένα- όλα τα ανήσυχα και ασυμβίβαστα με εξουσίες πνεύματα , που όλα αυτά τα χρόνια κρατούν τη σημαία του «καθολικού ανθρωπισμού» , που δεν έχει σύνορα. Χωρίς αυτούς θα είχαμε γίνει κανίβαλοι. Όταν ακούω να μιλούν τα λαμόγια για την «καταστροφική αριστερή ιδεοληψία» τρελαίνομαι, γιατί νιώθω ότι προσβάλλουν τους ποιητές μου, τους αγωνιστές καλλιτέχνες που με την τέχνη τους- ενάντια στην άθλια σαβουρο υποκουλτούρα της αποβλάκωσης- μορφώνουν, προσβάλλουν τους δασκάλους μου, τους γονείς μου, που στερήθηκαν και το ψωμί , για να μάθω γράμματα. Σα δε ντρέπονται !!! Το σύστημα αυτό που με βλάκες στην ηγεσία βραβεύει Ρουβάδες , και τιμωρεί δασκάλες που δε σκοτώνουν ποιητές(θυμάστε την ταλαιπωρία της δασκάλας με το τραγούδι του Κεμάλ ;) πρέπει να το τσακίσουμε. Ωστόσο αυτό που οφείλει να αναδείξει η αριστερά , είναι ο αντιεξουσιαστικός της χαρακτήρας . Ο Βελουχιώτης στην ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου δεν θέλησε να ορισθεί αρχηγός! Το αρχηγιλίκι το χάρισε στον φιλόδοξο Ζέρβα . Για τον εαυτό του διεκδίκησε επίμονα το σχέδιο κα την εφαρμογή του . Αυτό θεώρησε ο μεγάλος Άρης ότι προείχε. Όχι οι τίτλοι τιμής και τα παράσημα , αλλά το έργο.
    Ο λαός που σκέπτεται, γιατί υπάρχει και όχλος- μην το ξεχνάμε αυτό -, στη βάση είναι ενωμένος Οι ίδιοι άνθρωποι, ακούνε ή διαβάζουν και επικροτούν και τον Μπογιόπουλο και τον Καζάκη και τον Δελαστικ και άλλους σοβαρούς διανοητές ενταγμένους ή μη κομματικά. Αν όχι όλοι , τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς πρέπει να αναδειχθούν. Όσο για τον Καμένο έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου και δε χρειάζεται να τον αντιπολιτεύεται ο Καζάκης . Το «ξύλο»του , το τρώει από μέσα με τις επιλογές των στελεχών του . Ήταν ή δεν ήταν ένας δελφίνος της δεξιάς; Πόσο αθώος πολιτικά ήταν ,όταν - όπως διαβάζω- εμπλέκεται στο σκάνδαλο με το χρηματιστήριο του 1999;Το έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο : δε χρειαζόταν τόσο σκληρή αντιπαράθεση. Αν ο Καζάκης τα έβρισκε με τον Καμένο , θα δυσαρεστούσε κάποιους ανένταχτους έντιμους αγωνιστές, που αντιλαμβάνονται την ανεπάρκεια και ανυποληψία των στελεχών του καί αυτών που κατονομάζει ο Καζάκης καί της κ. Κουντουρά , που με δυσκολία κρύβει τα ακροδεξιά της φρονήματα. Κύριε Καζάκη , μην μπλέκεις με τα πίτουρα και μην απαντάς σε ανώνυμους ή επώνυμους φασίστες . Άνοιξες τα μάτια τόσων ανθρώπων και είναι κρίμα να ρίχνεις το επίπεδό σου. Το ΕΠΑΜ μόνο του δε θα τα καταφέρει με τέτοια πόλωση να μπει σε αυτή τη Βουλή, ούτε και τα άλλα μικρά κόμματα. Πρέπει να συμπορευτεί με αγωνιστές και όχι με περιστασιακούς τυχοδιώκτες . (βαρβάρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αμφιβάλω εαν ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να κάνει κατι. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και παρότι τα κυβερνητικά συστημικα κομματα εχουν πιάσει πάτο ( από 85% παίρνουν 25%), έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερο και τα ίδια άθλια πολιτικά σκουπίδια και καθάρματα μας κυβερνούν ενώ και οι επερχομενοι "σωτήρες" είναι (κατά πάσα πιθανότητα) για τα πανηγύρια.....

    Τα χρόνια περνούν και όλο και περισσότερες ζωές καταστρέφονται. Όπως η δική μου ζωή που βρέθηκα στην ξενιτια στην άλλη άκρη του κόσμου και δεν έχω ξαναδεί τα αδέρφια μου εδώ και 4 χρόνια. Χάνεις τους φίλους σου. Ξεκινάς από το μηδέν στο άγνωστο...

    Δεν θα το περίμενα ποτέ αυτό να γινει δέκα χρόνια πριν. Η σταθερότητα που νομίζαμε οτι θα ειχαμε στη ζωή χάθηκε.

    Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Άνθρωποι αυτοκτόνησαν, άλλοι έμειναν άστεγοι, άνεργοι χωρίς αλλα εισοδήματα, οικογένειες διαλύθηκαν...

    Ελπίζω κάποτε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να δικαιωθούν με την απελευθέρωση της πατρίδας μας και τη αμειλικτη τιμωρία των αυτουργών, όλων αυτών των πολιτικών μπασταρδων

    Για την ώρα όμως δεν το βλεπω να έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κε Καζακη μπορειτε παρακαλω να σχολιασετε το αρθρο του Πανου Παναγιωτου στο TVXS σχετικα με τους μυθους που εσκεμμενα,, χρησιμοποιει η μνημονιακη προπαγανδα προς εκφοβισμο των ψηφοφορων,αναφορικα με την εξαρτηση της ελληνικης οικονομιας και του τραπεζικου συστηματος απο την ΕΕ την ΕΚΤ και τον ELA. Αν ετσι εχουν τα πραγματα υπαρχουν περισσοτερες δυνατοτητες για μια αντιμνημονιακη κυβενηση και ποια ειναι τα ορια της ; Αρης Λαμπροπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ φοβάμαι ότι τα επιχειρήματα του κ. Παναγιώτου είναι αίολα. Δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα των συστημικών τραπεζών. Οι τράπεζες είναι κουφάρια από κάθε άποψη. Έχουν κλέψει τις καταθέσεις, έχουν μεγάλο άνοιγμα σε μη εξυπηρετήσιμα επιχειρηματικά χρέη και θαλασσοδάνεια, ενώ είναι πεδίο προνομιακής κερδοσκοπίας ξένων και ντόπιων αρπακτικών. Δεν είναι βιώσιμες αυτές οι τράπεζες και οφείλουν να κλείσουν για να δημιουργηθούν από μηδενός νέες τράπεζες δημόσιου συμφέροντος και ειδικού σκοπού.

      Διαγραφή
    2. απο που θα βρεθουν τα κεφαλαια για τις νεες τραπεζες? προφανως και σε τοπικο νομισμα εννοειτε..ειδαλλως? Αυτο προϋποθετει νεα κεντρικη τραπεζα και εκδοση "παλι" χρεωγραφων απο τις νεες "εικονικες" τραπεζες τα οποια θα τα εγγυηθει το κρατος & σε "νομισμα Fiat" συνεπως χρησιμοποιειται τα ιδια εργαλεια του συστηματος που αντιμαχεστε.
      Αποκρυπτετε εσκεμμενα το τροπο λειτουργια του τραπεζικου συστηματος με χρηση νομισματος ''Fiat'' δλδ χωρις collateral για να στηριζετε θεσεις που ακομη και η Β.Κορεα δεν ακολουθει.
      Ποια θα ειναι, μετα απ'ολα αυτα, η όποια αγοραστικη δυναμη των κατοικων σ'αυτο το δρομο που συμπαρασυρει ολη τη κοινωνια? Ποσο θα υποτιμηθει το νεο νομισμα, και ποσο θα διολισθαινει? Ποια θα ειναι τα επιτοκια δανεισμου των νεων τραπεζων προς τη κοινωνια? ή μηπως δεν χρειαζονται τα δανεια?? Για το πληθωρισμο Βαϊμαρης που θα επακολουθησει...κουβεντα?? ή μηπως θα τον ελεγχετε διοικητικα? και αν ναι, συμπεραινω οτι θα απαγορευσετε και τις εισαγωγες προφανως.
      Προφανως επικροτειτε την αταξικοτητα και προσδοκατε την ισοπεδωση ολων των ταξεων ανεξαρτητως ικανοτητων & δυνατοτητων.
      Βρισκεστε σε ιδεολογικη ανευθυνοτητα & προκαταληψη, κοινως στο Μεσαιωνα, Κυριε

      Διαγραφή
    3. Διαβάστε πρώτα το σχέδιο του Σικάγο που πρότειναν το 1932 ως διέξοδο από της κρίση του 1929-32 και ύστερα μιλάμε για το ποιος ζει στο μεσαίωνα. Όσο για τη Βαίμάρη και τον υπερπληθωρισμό της και μόνο η επίκλησή του, χωρίς να ξέρεις τίποτε γι' αυτόν, δείχνει την άγνοια που σε κατατρέχει. Ο υπερπληθωρισμός της Βαϊμάρης παρήχθη από το γεγονός ότι μια χιμάζουσα οικονομία έπρεπε να πληρώνει τις υπέρογκες υποχρεώσεις της σε πολεμικές αποζημίωσεις και χρέη σε χρυσό. Ανοίξτε κανένα βιβλίο "κύριε", μάθε την άλφα-βήτα και ύστερα μάθε να σκέφτεσαι. Καλά κάνεις πάντως και υπογράφεις ως "ανώνυμος". Έτσι προφυλάσσεις το όνοματεπώνυμό σου από την απόλυτη ξεφτίλα των απόψεών σου.

      Διαγραφή
  42. Νεο κομμα απο κολοΓΑΠ, αν δε μπει κολοBenny στη βουλή , παιζει να θέλει ο κολοΓΑΠ να τον εκδικηθεί και να συγκαταθέσουν να τον χώσουν φυλακή το χαζομόγγολο το παιδοβούβαλο το Benny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. κ.Καζακη, πως κρινεται τη . του Αποστολου Γκλετσου και το Κινημα Αλλαγης του Τζεφρυ Παπαντρεου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τελικά, την εδωσες τη γραμμη. Το επαμ δεν συμμετεχει αλλά ψηφίζει Σύριζα για να επιταχυνει τις εξελιξεις. Σταυρωνει τσιπρεους ή λαφαζανεους υποψήφιους; Να μας το πεις κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραμμή παίρνουν τα κομματίσκυλα και το κοπάδι που τους ακολουθεί. Μην ψάχνεις εδώ ή στο ΕΠΑΜ για "γραμμή", αλλά στα κομματικά μαντριά που συνηθίζεις να βόσκεις.

      Διαγραφή
  45. Καζακη πες του χριστοφορίδη οτι ειναι παρανομο να εισαι βουλευτης και ιδιοκτητης εφημερίδας (ΜΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα πες το του εσύ, του Χριστοφορίδη. Κανένας από το ΕΠΑΜ δεν έχει την καούρα να του πει οτιδήποτε για το θέμα της "πολιτευτικής" του επιλογής. Προσωπικά θα του έλεγα μόνο το εξής: ότι τα ποσταρίσματα του χωνιού στο φατσοβιβλίο με το βυζί της μιας και τον κώλο της άλλης μου τα 'χουν κάνει τσουρέκια. Ξεκολλάτε ρε.

      Διαγραφή
  46. Ποιός θα τολμήσει να υποστηρίξει κάτι διαφορετικό; Όταν ο θεός δείχνει το δρόμο, οι πιστοί, απλα ακολουθούν. Πιό θεός, πεθαίνεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πού είναι η αναλυτική απάντηση που αναφέρεις πιο πανω σχετικα με την συνάντηση με τους ΑΝΕΛ; Οι ΑΝΕΛ λένε οτι στην συνάντηση προσφέρθηκαν σε σας θέσεις σε ψηφοδέλτια αλλά εσείς θέλατε να αλλάξει και ο τιτλος του κόμματος και να λέγεται κάτι άλλο. Οπου έτσι θα έχανε την κρατική επιχορήγηση για τις εκλογές. Θα βαζατε εσείς τις 700 χιλ.ευρώ; Ποιος φταίει; Δεν πάνε πολλές ημερες που είχες ζητησει την παραίτηση Καμμένου απο την ηγεσία των ΑΝΕΛ. Το πας για διαλυση τώρα μάλιστα που υποδεικνύεις αριστερή ψήφο. Εδεσε το γλυκό. Θα καταλήξετε, όσοι σου μείνουν, σε ενα θλιβερό αριστεριστικο συνονθύλευμα. Οπου θα μπορείς να αξιοποιησεις όλα όσα έμαθες τοσα χρόνια στο κκε. Αλλα για να μπορείς να ζητάς τέτοια τρελα πράγματα ή είσαι εσύ μεγάλος και επιβάλλεσαι ή συμβιβαζεσαι λίγο μέχρι να γίνεις μεγαλος. Αλλιως ζεις σε εναν κοσμο ιδεατό και όχι στον πραγματικό που ισχύουν αλλα πραγματα για την ωρα. Τα οποία δεν θα μπορεσεις ποτε να επιρρεάσεις και να τα αλλαξεις. Θέμα τακτικής που αγνοεις παντελώς.
    Α. Παν. / Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να κάνεις κράτει στη μαλακία (πάντα κατά Θουκιδίδη). Το ΕΠΑΜ δεν δημιουργήθηκε για να τραβιέται στο παραπέντε σε εκλογικές συνεργασίες σκοπιμότητας με τον οποιοδήποτε. Σκοπός του δεν είναι να χωθεί στη Βουλή, όπως-όπως και με όποιον νάναι. Έκανε μια φορά εκλογική συνεργασία στο παραπέντε και το πλήρωσε. Δεν πρόκειται να ξανακάνει το ίδιο λάθος. Το ΕΠΑΜ λειτουργεί συλλογικά. Το συνέδριό του μιλά για συνεργασίες που οικοδομούνται στο δρόμο με όρους αμοιβαίας αξιοπιστίας και ισοτιμίας. Κι αυτή η απόφαση του συνεδρίου είναι δεσμευτική για όλους μας. Δεν πρόκειται να μας εκβιάσει κανένας σε μια εκλογική συνεργασία στο παραπέντε, ή στο και πέντε. Όποιος βολεύεται με τέτοιες πρακτικές, ας πάει σ' όποιο κομματικό μαντρί γουστάρει. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Το ΕΠΑΜ δεν δημιουργήθηκε για κομματόσκυλα, ούτε για μαλθακούς τω πνεύματι (πάντα κατά Θουκιδίδη), αλλά για αγωνιστές με σκοπό την εθνική απελευθέρωση. Όχι για μια θέση στη βουλή, επειδή κάποιοι μαλακοπίτουρες πιστεύουν ότι έτσι λύνεται το πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Το αν θα γίνουμε γκρουπούσκουλο επειδή αρνούμαστε να συρθούμε σε στημένες εκλογικές συνεργασίες με τους όρους που μας θέτουν, θα το δείξει η πράξη. Και μόνο το γεγονός ότι το ΕΠΑΜ είναι περίλαμπρος νύφη για τους ΑΝΕΛ και για άλλους λόγω της οργάνωσής του - τουλάχιστον έτσι λένε οι ίδιοι - αυτό σημαίνει πολλά για όποιον καταλαβαίνει. Για τους κρετίνους που βλέπουν κυνοβούλιο και τους τρέχουν τα σάλια, δεν θα μπορέσουμε...

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις πόσες ...περίλαμπρες νύφες εμειναν στο τέλος γεροντοκόρες;;;

      Διαγραφή
    3. Αυτό που ξέρω είναι ο κανόνας. Κι ο κανόνας είναι οι περίλαμπρες νύφες για γίνονται εξώλης και προώλης γιατί διαλέγουν να πάνε με τον καθένα.

      Διαγραφή
  48. Βρε Δημήτρη διάβασα την ομιλία του Γιωργάκη για το νέο κομμα του και δεν υπάρζει περίπτωση να μη σε παρακολουθούν οι συμβουλάτορές του κι όσοι του γράφουν τους λόγους. Ολόκληρες φράσεις απο το φρασεολόγιό σου έχουν πάρει!

    Γιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη εσυ λες πως ο καζακης δεν χρησιμοποιει φρασεολόγιο αλλων ?
      δε το λεω για να τους δυκαιολογήσω ουτε για να προσβαλω το κυριο καζακη, παντως ισχύει αυτο που λες, οι πραξεις , οι αγωνες, οι σκεψεις , οι προθεσεις τους , ποιες ειναι ?

      Ετσι πρεπει να τα βλεπει κανεις, ειτε προκειτε για καζακη ειτε για τους μπασταρδους αυτους που ειναι στην εξουσια

      Διαγραφή
    2. Παντως με εκεινο ''το κεφαλι στο ντορβα'', που ειπε ο Παπαρας, τον Καζακη σκεφτηκα. ☺

      Διαγραφή
  49. Εσύ 10:29' δεν εχεις δικο σου λεξιλόγιο; Δεν πρόλαβε να πει ο Καζάκης στο e-roi την λεξη "μπάσταρδοι" και άρχισες αμέσως να την παπαγαλιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή