Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Κάπως περίεργη η όλη υπόθεση Χαϊκάλη

Ο κ. Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι έγινε προσπάθεια χρηματισμού του ώστε να ψηφίσει για Πρόεδρο. Την προσπάθεια την έκανε κάποιος Αποστολόπουλος. Ο εν λόγω κύριος εμφανιζόταν για αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα ως "ειδικός σύμβουλος" στο πλευρό του κ Καμμένου. Πολύ περίεργα δεν είναι όλα αυτά; 

Το ότι Έλληνες βουλευτές χρηματίζονται είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μιχελάκης, ο οποίος φέρεται να χρηματίστηκε από γνωστό επιχειρηματία για να περάσει τροπολογία υπέρ του. Η δικογραφία εναντίον του κ. Μιχελάκη παραμένει στα αζήτητα σε κάποια συρτάρια του κοινοβουλίου. Κανένας δεν νοιάστηκε να φέρει την υπόθεση στη δημοσιότητα και στη δικαιοσύνη.

Αντίθετα με την υπόθεση Χαϊκάλη γίνεται κακός χαμός. Γιατί; Το πρώτο και βασικό ερώτημα που τίθεται είναι το εξής απλό. Τι σόι κόμμα είναι αυτό που μπορεί να βρεθεί στην ηγεσία του, δίπλα στον αρχηγό του, ένας τόσο τυχάρπαστος τύπος, σαν τον Αποστολόπουλο, που αποδεικνύεται τουλάχιστον ως ύποπτο στοιχείο; Πώς γίνεται κάτι τέτοιο; Πώς αναριχάται και σε μηδέν χρόνο βρίσκεται στην ηγεσία ενός κόμματος ένας που στην καλύτερη περίπτωση κάνει διευκολύνσεις με τράπεζες και χρήμα;

Ο κ. Καμμένος μαζί με τον βουλευτή του κ. Χαϊκάλη βγαίνουν λάβροι εναντίον του Αποστολόπουλου, αλλά το γεγονός παραμένει. Ο κ. Αποστολόπουλος ήταν δικό τους παιδί. "Φίλος" για χρηματικές εξυπηρετήσεις του κ. Χαϊκάλη και δεξί χέρι του κ. Καμμένου, ως "ειδικός" επί άγνωστων μέχρις στιγμής θεμάτων. Και ξαναρωτάω: τι σόι κόμμα και τι σόι πολιτική ηγεσία είναι αυτή που αναδεικνύουν τέτοια κουμάσια στην κορυφή τους; Είναι σοβαρό το επιχείρημα που είπε ο κ. Καμμένος, ότι του συστήθηκε ως "ειδικός" και αυτός τον "αξιοποίησε" ως δεξί του χέρι; Έτσι ξέρει ο κ. Καμμένος να επιλέγει στελέχη στο κόμμα του; Μέσα από ποια διαδικασία; Με χρίσμα του αρχηγού;

Αν είναι αλήθεια - όπως μας διαβεβαιώνουν - οι κ. Χαϊκάλης και Καμμένος ότι ο δικός τους άνθρωπος επιχείρησε να τους εξαγοράσει, τότε οφείλουν όχι μόνο να ζητήσουν την επέμβαση εισαγγελέα εναντίον του κ. Αποστολίδη, αλλά θα πρέπει να παραιτηθούν και οι δυό τους από τις θέσεις στο κόμμα τους. Πρωτίστως ο κ. Καμμένος. Δεν μπορεί ο αρχηγός ενός κόμματος να αναδεικνύει ως δεξί του χέρι κάποιον που σήμερα τον καταγγέλει για μεσάζοντα χρηματισμού και να μην απολογείται για την επιλογή του. Δεν έχει τεράστια πολιτική ευθύνη ο κ. Καμμένος για την επιλογή Αποστολόπουλου; Δυο τινά είναι πιθανόν να συμβαίνουν: Είτε ο Αποστολόπουλος ξεγέλασε τον Καμμένο για τα "προσόντα" του προκειμένου να αναδειχθεί. Είτε τον χρησιμοποιούσε κι ο κ. Καμμένος για τις δουλειές στις οποίες καταγγέλεται σήμερα ότι είναι "ειδικός".

Με άλλα λόγια δυο τινά συμβαίνουν. Είτε ο κ. Καμμένος είναι παντελώς ανίκανος, γιατί είναι αδιανόητο να μην μπορεί να αντιληφθεί τις ικανότητες ενός τόσο στενού του συνεργάτη, που ο ίδιο τον επέλεξε. Είτε είναι κι αυτός μπλεγμένος σε σκοτεινές υποθέσεις, σαν κι αυτές για τις οποίες φέρεται να ειναι "ειδικός" ο κ. Αποστολόπουλος.

Πάντως αν ο κ. Χαϊκάλης και ο κ. Καμμένος είχαν την παραμικρή τσίπα και αίσθηση ευθύνης, θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί από τις πολιτικές τους θέσεις ώστε να κυνηγήσουν ως άτομα τον "φιλαράκο" τους στη δικαιοσύνη. Και να μην τον αφήσουν σε χλωρό κλαδί μέχρι να αποκαλυφθεί η όλη υπόθεση. Έτσι θα εξιλεώνονταν και στο κόμμα τους για το γεγονός ότι διατηρούσαν στενότατες πολιτικές και προσωπικές σχέσεις με ένα τέτοιο τύπο.

Δεν μπορείς να βγαίνεις να καταγγέλεις τον δικό σου άνθρωπο, το δικό σου στέλεχος κι όλα ύστερα να είναι μέλη-γάλα. Η παραίτησή τους θα έδειχνε, αφενός, ότι συναισθάνονται το μέγεθος της καταγγελίας που κάνουν και, αφετέρου, ότι σέβονται τα απλά μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του κόμματός τους, οι οποίοι ούτε ρωτήθηκαν για την αναρίχηση του κ. Αποστολόπουλου, ούτε έχουν καμιά ευθύνη για το ποιους επιλέγει ο αρχηγός τους για συνεργάτες του.

Κι αν τόσο εύκολα μπορεί ένας τύπος σαν τον Αποστολόπουλο να αναριχηθεί στην ηγεσία ενός κόμματος σαν τους ΑΝΕΛ και στο πλευρό του αρχηγού, τότε πόσοι ακόμη σαν τον κύριο αυτό υπάρχουν σ' αυτό το κόμμα; Πόσοι ακόμη θα αποδειχθούν τουλάχιστον ύποπτοι τύποι; Πόσοι ακόμη "ξεγέλασαν" τον αρχηγό των ΑΝΕΛ κι έχουν ελέω Θεού επιλεγεί σε καίριες θέσεις του κόμματος;

Και τέλος πώς μπορεί ένα κόμμα να διεκδικεί τη δημοκρατία, όταν ο αρχηγός του λειτουργεί ως μονάρχης και όταν αποδεικνύεται ότι οι προσωπικές του επιλογές είναι τουλάχιστον ατυχείς, αυτός δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του; Κι αντί να παραιτηθεί από ευθυξία μαζί με τον βουλευτή του, για να αναπληρωθούν και οι δύο από άλλα, πιο ικανά, πιο έντιμα και με μεγαλύτερη ευθυκρισία στελέχη του κόμματός τους, αυτοί επιχειρούν να αξιοποιήσουν την όλη υπόθεση για να αποκομίσουν εκλογικά οφέλη. Εκτός κι αν στο κόμμα των ΑΝΕΛ οι κ. Καμμένος και Χαϊκάλης είναι αναντικατάστατοι και υπεράνω όλων.

Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω γνωρίσει στο χώρο των ΑΝΕΛ εξαιρετικά πιο ευθείς πολιτικά και κατά πολύ πιο ικανούς από τον κ. Καμμένο και τον κ. Χαϊκάλη, αλλά δεν τους έχω δει να αναδεικνύονται στο κόμμα τους, μιας και απ' ότι φαίνεται προτεραιότητα έχει ο όποιος τυχάρπαστος πλευρίσει τον Αρχηγό. Κι έτσι ο άξιος, αξιολόγος κι αξιοπρεπής κόσμος που θέλει άδολα να αγωνιστεί για την πατρίδα του μέσα από το κόμμα των ΑΝΕΛ αναγκάζεται να κουβαλά στην πλάτη του τον κάθε πολιτικό τυχοδιώκτη που επιλέγει αυθαίρετα ο αρχηγός του. Μόνο και μόνο για τον βγάλει βουλευτή και ύστερα να τον δει να φεύγει για τη ΝΔ, να μπαίνει σε φασιστικά ακροδεξιά μορφώματα με το δεξί χέρι του Σαμαρά, τον Μπαλτάκο, να εμφανίζεται ότι χρηματίζει και χρηματίζεται για πολιτικούς σκοπούς, κοκ. Πόσες ακόμη τέτοιες επιλογές οφείλει να ανεχθεί; 

58 σχόλια:

  1. Απλά αναρριχώνται μόνο οι ευτελείς,οι τυχοδιώκτες κι οι "πρόθυμοι"στα συστημικά αυτά κόμματα...Όλοι η "καλή κοινωνία"των παραγόντων και παραγοντίσκων που κινούνται σε κλειστά κυκλώματα και κομματικά μαντριά είναι του ιδίου φυράματος!Μόνο τα ονόματα των μαντριών αλλάξουν...αλί στον κοσμάκη που ακόμα τους εμπιστεύεται και τους ακούει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καμένος αποχωρεί από τη πολιτική και ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά κωμωδία με το Χαϊκάλη σε σκηνοθεσία Λακη Λαζόπουλου . Το έκαναν για promotion το βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Καζάκη λυπαμαι, αλλά είναι ακριβώς η νοοτροπία του "ξερω ολοι τα παίρνουν και γι αυτο το παίζω οτι τίποτα δεν με εκπλήσσει" που επιτρέπει να εκτρέφονται τετοια φαινόμενα. Δηλαδή ο Σαμαράς δεν όφειλε να παραιτηθεί ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και έπρεπε. Το έχω ήδη πει από το e-roi.gr και το έχω γράψει. Κι αν διαβάσατε το κείμενο δεν ασχολούμαι με την ουσία της υπόθεσης, γιατί δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Αν έχει δίκιο ο κ. Χαϊκάλης, τότε ο Αποστολόπουλος έδρασε εξαιρετικά ερασιτεχνικά. Από την ιστορία γνωρίζουμε ότι η επιχείρηση εξαγοράς βουλευτών συνοδεύεται πάντα με απειλή κατά της ζωής ώστε να εξασφαλιστεί η ομερτά. Γι' αυτό και την εξαγορά την αναλαμβάνουν τύποι που τους τρέμει ο υποψήφιος κι όχι τυχάρπαστοι τύποι σαν τον Αποστολόπουλο. Αν όντως ο Αποστολόπουλος επιχείρησε τον χρηματισμό, τότε εμένα μου φαίνεται πιο λογικό να το επιχείρησε από μόνος του πιστεύοντας ότι έτσι ξαναμπαίνει στο παιχνίδι με ανταλλάγματα από τους Σαμαροβενιζέλους ή τον ξένο παράγοντα. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι κυβερνώντες και κυρίως ο ξένος παράγοντας θέλησε να βγάλει πρόεδρο. Αν ήθελε, να είστε απολύτως σίγουρος, ότι θα εξασφάλιζε τους 180 με εξαγορές και εκβιασμούς που κανείς από τα καμάρια της βουλής δεν θα τολμούσε να αρνηθεί.

      Διαγραφή
    2. Έτσι όπως το λέτε κ. Καζάκη, αποκλείετε να βγει πρόεδρος στην τρίτη ψηφοφορία. Πού το βασιζετε αυτό; Τόσο πολύ ξέρετε το παρασκήνιο ή τόσο πολύ ξέρετε τι έχει αποφασιστεί στα ενδότερα των επικυρίαρχων στρατηγίων; Εγώ εκτιμώ οτι θα είναι διαφορετικό προσωπο την 3η φορά, τέτοιο που να πουν ευκολότερα το ΝΑΙ διάφοροι που το ππαίζουν σήμερα δύσκολοι.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ γενικά, αλλα στην προκειμένη περίπτωση ο ξένος παράγοντας είτε δεν το θέλησε, είτε το φοβήθηκε και ίσως οι ντόπιοι πράκτορες πήραν την πρωτοβουλία γιατί φοβουνται την διαπόμπευση και ξέρουν ότι ειναι αναλώσιμοι.
      Θυμάμαι την καταγγελία σου (που ο ίδιος ο Καμμένος ποτέ δεν αμφισβήτησε) για την τοποθετηση σου ως επικεφαλής του επικρατείας τους, και θεωρώ ότι κανείς απ το μπουρδ3λο της β. Σοφίας & Αμαλίας δεν είναι παρθένα.
      Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε τα εξης:
      1. Απειλή για τον Χαϊκάλη είναι η καταγραφή από κάμερα του Αποστολ . 2. Κάμερα τοποθετημένη στη θέση πυρανιχνευτή (φαντάζ́ομαι) ενός τέτοιου ξενοδοχείου από έναν αφελή ερασιτέχνη;
      3. Δημιουργία τρομακτικού δεδικασμένου, όπως το παρουσίασε ο Κακλαμάνος.
      4. Το εντυπωσιακό ανάποδο άξελ που έσκασε από την Ιατρίδη και το προηγούμενο με Ξουλίδου.
      5. Η βιαστική και ξεμπροστιασμένη επίθεσή των κατοχικών μμε.
      6. Η προσπάθειά για το 3ο ραντεβού με προσημειωμένα χαρτονομίσματα
      7. Δούρειοι ίπποι υπάρχουν διαχρονικά στην πολιτική ιστορία μας. Και στο επαμ υπήρξαν & ίσως υπάρχουν ακόμ́α. Και ιερά τοτέμ τύπου Γλέζου υπάρχουν.
      8. Η ΜΑΝΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
      ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 40 ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

      Υ.Γ.: Γ@μω το σπηλαιο του Πλάτωνα γ@μω αντε να πεισεις τους αλλους ότι ο γαϊδαρος δεν πετάει.
      Συνεχισε γιατί δεν μας εμεινε & τιποτ άλλο...
      Σχεδον χωρίς ελπίδα,
      Γιάννης (συνεπώνυμος της κουφάλας)

      Διαγραφή
  4. το ερωτημα ειναι με την ολη ιστορια αν αποφευχθηκε η χρηματιση αλλων ηλιθιων, τουλαχιστο οσο αφορα την εκλογη προεδρου τρομοκρατιας;.

    μαλον ναι. και εχει ενδιαφερον η ολη ιστορια αναδεικνύει πως παρολα τα δις που εχουν κλεψει, δεν εχουν ουτε καν αυτοι: ρευστο. εχουν κλεψει ολο το χρημα,

    με την ιστορια επαναπατρισμου 10 δις ( μερος απο τα 20 δις κλεμενα απο την ιστορια τ1-τ2,...,-τ10,...τΑπειρο που κανανε ο κλεφτης ο παπανδρεου με προβοπουλο ) που λεγανε πρην κανα δυο μηνες ισως να μπορουσαν να κανουν κατι αλλα και παλι δε μπορουν να σηκώσουν τοσο χαρτονομισμα, δεν ειναι εφικτο , ουτε καν σε 500αρικα. οποτε η ολη ιστορια περι χρηματισμου χαικαλι ειναι καταλυτική.

    οι 160 ισως γινουν 162 , 163 . Οποτε παμε σε εκλογες.

    αρχες φλεβαρη, ενα κραχ χρηματιστηριακο πολυ πιθανο απο 30/12 εως τους πρωτους μηνες μετα την αναδειξη νεας κυβέρνησης. διλαδη χονδρικα 1/1/15 - 1/6/15 .

    Αν ειμαστε τυχεροι η νεα κυβέρνηση να ακυρώσει ολα τα νομοσχεδια που περασαν παρακάμπτοντας την βουλη και περασαν δια μέσου παπουλια. αλλιως δε βγαίνει τιποτα απο πτην ολη ιστορια για το κοσμο και η ολη ιστορια θα συνεχίζει να οφελει μονο αυτους, οποτε θα μπουμε σε αγριες καταστασεις ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

    καπου στην ολη φαση θα βγει και η χρυση αυγη , δε μπορουν να τους κρατησουν αλλο μεσα, μιλαμε για το τριτο κομα στης εκλογες, που σιγουρα πανε για 11% αλλα ισως δωσουν ενα κοματι ψηφοφόρων τους κανενος βουλευτη τους να παει προς καμμενο για να μπει στη βουλή ο καμμένος.

    ολα αυτα και αλλα πολα το 15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο βενιζέλος δε τη γλειτώνει τη φυλακη , τωρα ποσο καιρο θα κατσει εκει μεσα δε ξέρω, 5 ? 6 μηνες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τις εκλογές τι γίνεται; Θα σας δουμε συνεργαζόμενους με κάποιους ή θα το τραβηξετε παλι μόνοι σας;
    Πάντως, όλο και πιό αραιά σε βλέπουμε στα μμε. Πρεπει να βρεις εναν τρόπο να σε βλέπουν και να σε ακούνε περισσότεροι. Να κουλάρεις και λιγάκι γιατί μερικές φορες στο e-roi που ακουω ξεφεύγεις. Αν υπήρχε ΕΣΡ στο ίντερνετ θα πληρωνες πολλά πρόστιμα. Δεν λέω οτι δεν αξίζουν το βρίσιμο καποιοι. Αλλά αν βριζεις τον θεό του πιστεύοντας οτι ο άλλος θα γίνει άθεος, είσαι λάθος. Θα σου πάρει λιγοτερο χρονο αν το πας με ήπιο και λογικό τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε.Καζάκη, δεν τους έχω ικανούς τους κ.κ.Χαικάλη και Καμμένο να έχουν στήσει για πολιτική σκοπιμότητα αυτή την ιστορία και να είναι ο άλλος, ο Αποστολόπουλος θύμα τους. Πρόκειται για πολιτική αφέλεια και των τριών. Αυτός που θίγεται περισσότερο , κατά τη γνώμη μου, είναι ο τέταρτος , ο κ. Λαζόπουλος , αλλά μερικές φορές και οι πιο ευφυείς "μπλέκονται με τα πίτουρα". Έχει πολλή βρωμιά η πολιτική.(Ξέρετε, οι περιστρεφόμενες καρέκλες... ζαλίζουν). Οι σκέψεις μου από την επίθεση που δέχονται οι κ.κ.Καμμένος, Χαικάλης από τα ΜΜΕ και όχι μόνο: Εκ πρώτης όψεως αν "πήγαν για μαλλί ,βγήκαν κουρεμένοι". Συμβαίνει όμως συχνά και κάτι άλλο. Έγραψε κάποτε ο Τίτος Πατρίκιος: "Οι εξουσίες θεωρούν ότι ο αγγελιοφόρος είναι η αιτία της καταστροφής και εκτελούν τον αγγελιοφόρο". Δηλαδή, συμβαίνει συχνά να ενοχλεί περισσότερο και από την ίδια την πράξη , η κοινοποίησή της και το πρόσωπο που την κοινοποιεί. Γι αυτό "τους την έπεσαν" όλοι οι έχοντες οφέλη από τέτοιες παρεμβάσεις . Το λάδωμα , όπως άκουσα και από δική σας εκπομπή ίσχυε και θα ισχύει, είναι θεσμός. Οικονομικοί και πολιτικοί κύκλοι έχουν το αλισβερίσι τους και το χρειάζονται . Το ΕΠΑΜ πρέπει να κρατάει τις αποστάσεις του από τέτοια θλιβερά συμβάντα . Εγώ θα περίμενα να παραιτηθούν και οι 160 βουλευτές που ψήφισαν υπέρ και ο κος Δήμας, ο υποψήφιος πρόεδρος . Να διαλυθεί αυτή η Βουλή. Αλλά ποιος από αυτούς διαθέτει πολιτική ευαισθησία; Άραγε και μέσα από το ΕΠΑΜ δεν θα πέρασαν άτομα που το έβλαψαν; Κυριε Καζάκη, σέβομαι τις γνώσεις σας και τον αγώνα σας, αλλά, πριν μια υπόθεση ξεκαθαρίσει, στις κρίσεις μας ας είμαστε επιφυλακτικοί. Στα παιχνίδια εξουσίας ,ας τους αφήσουμε μόνοι τους να βγάλουν τα μάτια τους. Εμείς ας μη βοηθήσουμε σε αυτό. Εμπιστεύεσθε τη δικαιοσύνη; Εγώ δεν πιστεύω πια ούτε σε σωτήρες πολιτικούς , ούτε σε μιλημένους δικαστές. Ευελπιστώ κάποτε να διδαχτεί από τα παθήματά του ο λαός και να τους δείξει ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς όλους αυτούς που καρπώνονται το μόχθο του , επειδή έμαθαν πέντε "πονηρά" γράμματα παραπάνω. (βαρβάρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα μπορεί ο ένας απατεώνας (ΑΝΕΛ: ψευδόμαστε λαϊκοδεξιά στο λαό, του μιλάμε δήθεν με αγάπη και ενδιαφέρον, αλλά στην πραγματικότητα τον μισούμε και τον σιχαινόμαστε) μπορεί λέω να παγιδεύσει τον άλλο απατεώνα(...); Δεν θα εμπιστευόμουν τον Χαϊκάλη και τον Φύρερ του ούτε ενα γάιδαρο να ποτίσουν, ή να μεταδέσουν μια κατσίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εμενα αυτο μου εκανε εντυπωση.
    Ενω εχουν θαψει θεματα και θεματα τα ΜΜΕ, με αυτο γινεται οντως ο κακος χαμος.
    Δηλ. δεν μπορουσαν τα μεγαλα καναλια να μην το αναφερουν και να διακινειται μονο στο νετ, οπως τοσα αλλα; Δεν μπορουσαν να το κρυψουν δηλ. επειδη οι Ανελ ειναι στη βουλη;
    Αμ, η μηνυση του Σαμαρα; Γιατι ριχνει κι αλλο λαδι, ανεβαζοντας τους τονους; Γιατι δεν κρατησε πιο χαμηλο προφιλ, οπως με τον Μπαλτακο;
    Η γνωμη μου ειναι οτι ολα αυτα τα κανει ο Καμμενος για τη δικη του πολιτικη επιβιωση. Το κομμα του, οπως ειχατε πει, διαλυεται σιγα σιγα. Μεχρι τις επομενες εκλογες θα εμενε ισως μονος του. Η συναντηση με τον Μητσοτακη μια μερα πριν τον κακο χαμο δεν ηταν τυχαια. Αν και μαλλον ο Δρακουμελ, θα του ειπε να το θαψει, αλλα μπορει ο Καμμενος να μην ικανοποιηθηκε με τα ανταλλαγματα και το δημοποιησε. Το αστειο ειναι οτι για πολλους, αυτη τη στιγμη, οι Ανελ φανταζουν ως μαχητες κατα της διαφθορας.

    Υποτιθεται ο Αποστολοπουλος συστηθηκε στο Καμμενο απο τον Σαμαρα τον καιρο που ηταν ακομα ο ιδιος ο Καμμενος στην ΝΔ κai τον τον αξιοποιησε σαν ειδικο για τα CDS, τοτε που ετρεχε το Παπανδρεικο στο δικαστηριο. Εγραφε και σφοδρα αντιμνημονιακα κειμενα στο νετ, ως ''Δευκαλιων''. Ο δικηγορος του ειναι ο αρχικος δικηγορος του Κασιδιαρη για την βιντεοσκοπηση του Μπαλτακου. Αλλη περιεργη; συμπτωση.

    Ε, καλα, τωρα για το πως επελεγε μεγαλοστελεχη ο Καμμενος, οποιος του χτυπαγε την πορτα τον μαζευε. Το καλυτερο χουνερι του το κανε ο ευρωβουλευτης του, χαχαχαχα, που τωρα κανει οτι δεν τους ξερει τους Ανελ, που ειχε περασει κι ενα φεγγαρι απο το Επαμ, αλλα εσεις τον καταλαβατε νωρις και του δειξατε την εξοδο με τον τροπο σας και πολυ καλα κανατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλλον αποφασισαν ολοι μαζι να ξεφορτωθουν το Σαμαρα, δεν εχω αλλη εξηγηση. Αλλα αυτος τσιναει σαν γαιδουρι. Καθολου περιεργο για εναν τυπο που 10 χρονια κοιταζε το ταβανι μεχρι να γυρισει ξανα στην ενεργο πολιτικη, λεει πολλα για την ψυχοπαθεια του.
    Την καλυτερη αποπειρα δωροδοκιας παντως την εκανε ο Σαμαρας εχθες στο . Οποιος ψηφισει προεδρο, θα μπει στη κληρωση, μεχρι και για υπουργειο. Ριξτε το τωρα που γυριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι αρκετοί οι σενοί συνεργάτες του Καμμένου που δείχνουν τις κάκιστες επιλογές του, για να μην πω για το ελλειμματικό του κριτήριο. Βλ. κα. Γιαταγάνα, και άλλα μπουμπούκια.που μας εντυπωσίαζαν ενίοτε με αξιοσημείωτες διαδρομάρες...

    Πλην της Ραχήλ Μακρη, μου είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να βρω άλλον αξιόλογο μέσα σ'αυτό το κόμμα. Και τη Μακρή την έδιωξε ο ίδιος. Άλλη περίτρανη απόδειξη του κριτηρίου του, που δεν είναι μόνο σχεδόν ανύπαρκτο, αλλά και αψυχολόγητο. (για να μην πω ύποπτο...)

    Ο κ. Καμμένος Έκανε μια φιλοτιμη προσπάθεια (οταν αρχικά έφυγε από ΝΔ και δημιούργησε τους ΑΝΕΛ) να δείξει αντιμνημονιακό και πατριωτικό πρόσωπο. Η προσπάθειά του αυτή σήμερα, μου κάνει μάλλον ως εξαπάτηση και ασυναρτησία. Έχουμε ενδεικτικά τα εργα και τις ημέρες των ατόμων που διάλεξε να βάλει στο κομμα του και να κάνει συνεργάτες του. Επίσης έχουμε από τη μια το λαύρο των καταγγελιών του κατά των ευρωκρατών και από την άλλη, την τεμενάδα προς τους ίδιους ευρωκράτες, που εκφράζεται συχνά πυκνά με τις αναφορές του περί "ευρώπης των λαών"...Τρέχα γύρευε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ Καζακη εχετε γενικα μια εμμονη (και πριν το συγκεκριμενο περιστατικο) να αποχωρησουν οι ΑΝΕΛΚ απο τη βουλη.. το μονο που θα καταφερναν θα ηταν να τριβουν τα χερια τους αλλοι... Οσο για τον κ Αποστολοπουλο ηταν πρακτορας πολλων κομματων οχι μονο των ΑΝΕΛ... σε ολα τα κομματα το επαιζε ειδημων και πολλοι ξεγελαστηκαν με τον ιδιο τροπο..τελευταια και η Υπερβαση. Και αυτοι να παραιτηθουν λοιπον γιατι τον εμπιστευθηκαν.........Απο ολη την ιστορια αυτη μονο αυτο εχετε να πειτε? Λυπαμαι γιατι εχετε πεσει και εσεις στο πειρασμο της διχονοιας και παιζετε ετσι το παιχνιδι τους... Ασχετα με το ποσο πειστικος η οχι ειναι ο Χαικαλης η ουσια ειναι μια κυκλοφορουν σακοι με μαυρα χρηματα, δωροδοκουν αβερτα, ομολογει ο Αποστολοπουλος ο ιδιος την ενεργεια του, δωροδοκει με υπουργεια ο πρωθυπουργος δημοσια και εσεις βλεπετε την παραιτηση ευθιξιας του Καμμενου /Χαικαλη....Εγω λεω να ενωσετε τις δυναμεις μαζι μας και να αφησετε τα χαζα σχολια επειδη προλαβαν οι ΑΝΕΛ να κοψουν το δρομο για περαιτερω εκφοβισμους. Ο λαος υποφερει και θελει να φυγουν οι προδοτες μονο αυτο μετρα Μονο με την ενωση θα τους ριξουμε...ολα βτα αλλα ειναι λογια ακομα πιο πολλα λογια

    Καθηγητρια Φ Αθανασοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι δεν συμπαθούμε την πολιτική ηθική του προέδρου των ΑΝΕΛ και τις εσωκομματικές μεθοδεύσεις του είναι δεδομένο. Το ότι δεν συμπαθούμε τις απόψεις των περισσοτέρων εντός, εκτός και επί τα αυτά στελεχών των ΑΝΕΛ στα πιο καίρια ζητήματα (πλην της θέσης να ανατραπεί αυτή η "κυβέρνηση") είναι επίσης δεδομένο. Το ότι έχει μαζέψει τη σάρα και τη μάρα ο αρχηγός κι αυτό είναι δεδομένο - αλλά αυτό έχει και διπλή ανάγνωση: υπάρχουν στο κόμμα από Μελάδες μέχρι Ρ.Μακρή (ναι, μέχρι πρότινος φυσικά) και Μαριάδες δηλ. πολλά λουλούδια και "λουλούδια", πολλοί αριβίστες και άλλοι τόσοι με προσωπικές ατζέντες. Οπως υπάρχει και καλοπροαίρετος κόσμος που τους πιστεύει. Το ότι ο αρχηγός έχει εμμονές και άγνοια σε κάποια πράγματα κι αυτό σωστό είναι. Οτι ο Χαικάλης είναι αφελής μπορούμε κι αυτό να το δεχτούμε. Το ότι όμως σκηνοθέτησε όλη την ιστορία για να τινάξει στον αέρα το πολιτικό σκηνικό από το τίποτα, ή για να κερδίσει ο ίδιος κάτι, αυτό δεν το δέχομαι. Και πιστεύω πως η κεντρική μας τοποθέτηση για το θέμα, έχει δεκάδες άλλα σημεία να σταθούμε και να καταγγείλουμε, να καταδείξουμε τη σαπίλα και τη διαπλοκή κομμάτων - δικαιοσύνης - επιχειρηματιών - κοινού εγκληματος, πολύ πριν φτάσουμε να θεωρούμε ότι το κύριο ζήτημα είναι "να παραιτηθεί ο Χαικάλης". Νομίζω αδικούμε σε αυτό και την υπόθεση και την οπτική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " ή για να κερδίσει ο ίδιος κάτι""
      Ο χαικαλης ισως οχι, το κομμα ισως; Πολιτικη επιβιωση; Μια μοναδουλα παραπανω θα την αρπαξει κια θα μπει στη βουλη ως πολεμιος της διαφθορας.
      "το κύριο ζήτημα είναι "να παραιτηθεί ο Χαικάλης"
      Δεν ειναι αυτο το καιριο ζητημα στο κειμενο.

      Διαγραφή
    2. Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε τι σημαίνει η έννοια προσωπική αξιοπρέπεια και φιλότιμο. Αν εγώ ήμουν βουλευτής και με έπιαναν για να με χρηματίσουν, τι θα εκανα; Το αυτονόητο. Πρώτα θα ενημέρωνα το κόμμα μου και ύστερα θα ζητούσα από τις εισαγγελικές αρχές να παγιδεύσουν - δηλαδή να πιάσουν στα πράσα - αυτόν που επιχειρούσε τον χρηματισμό. Μόλις τον έπιαναν, θα έβγαινα δημόσια με δηλώσεις και θα κατέθετα την παραίτησή μου για να μην θεωρήσει κανείς ότι όλα αυτά γίνονται για τα ψηφαλάκια, ή την επανεκλογή μου. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να έχανα τη βουλευτική έδρα, αλλά θα ξεσκέπαζα την όλη υπόθεση και θα πρόσθετα μπόνους στο κόμμα μου με την αδιαμφισβήτη πλέον ηθική, αξιοπρέπεια και φιλότιμό μου. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει αυτό κανείς, ή έχουν μαγαρίσει τόσο πολύ το μυαλό και την ψυχή μας που είναι αδύνατο να καταλάβουμε τι σημαίνει αξιοπρεπής πολιτική στάση;

      Διαγραφή
    3. Αυτό που λες οτι θα έκανες, δεν σημαίνει οτι είναι και το σωστο. Λειτουργεις ΠΟΛΥ συναισθηματικα και αυτο ειναι τεραστιο λαθος. Χυνεις την καρδαρα πολυ ευκολα. Την καρδαρα αυτην δεν την γεμιζεις μόνος σου αλλά όλοι μαζι μέσα και κοντά στο επαμ. Αρμεγουμε και περιμενουμε πολλοι να πιουμε. Αλλα ερχεσαι και την χυνεις. Να μαθεις να λειτουργεις σαν ομαδα και οχι εγωιστικα. Εαν δηλαδή το επαμ μετα απο μεγαλο κόπο, βασανα και χρημα σε εκλέξει βουλευτή γιατί σε χρειαζεται να παλαιψεις και μέσα απο την βουλή, εσύ με την πρωτη μαλακια που θα κανει ο πρώτος τυχοντας θα παραιτηθείς; Αυτό θα το αποφάσισεις μόνος σου ή θα πρεπει να το αποφασίσουν οι συναγωνιστές σου; Με αυτό που λες, ξέρουν ακριβως οι αντίπαλοι του επαμ τι ακριβως πρεπει να κανουν για να σε θέσουν εκτός μάχης. Θα βάλουν απο τον πρωτο μηνα εναν κ. Τίποτα να σε δωροδοκισει και εσύ παραιτούμενος θα περιμένεις μετα απο 4 χρονια να ξανά βγεις. Κάπου πάσχει το επιχείρημα σου. Και μαζί πασχουμε και πολλοί άλλοι μέσα και κοντα στο επαμ.

      Διαγραφή
    4. 'Με τον τρόπο αυτό μπορεί να έχανα τη βουλευτική έδρα, αλλά θα ξεσκέπαζα την όλη υπόθεση και θα πρόσθετα μπόνους στο κόμμα μου με την αδιαμφισβήτη πλέον ηθική, αξιοπρέπεια και φιλότιμό μου.' Καζάκης
      σφαξε με αγά μου να αγιασω....
      Μια φορά κνίτης, για παντα κνίτης....
      Αν μαρτυρησω για το Κομμα, μετα θανατον θα πάω στον μαρξιστικό παραδεισο.
      Δεν πειράζει που θα παραιτηθω έστω και αν τρίβουν τα χέρια τους οι αντιπαλοι μας που δεν θα είμαι στη βουλή να τους τα λέω, φτανει το επαμ να μου έχει εμπιστοσυνη οτι δεν τα παίρνω. Μα αν πιστεύαμε οτι τα παίρνεις, γιατί να σε θέλαμε βουλευτή; Εσύ είσαι ικανός να παραιτηθείς για να αποδείξεις οτι είσαι άνδρας εαν κάποιος σε αμφισβητήσει. Μάλλα λογια αρμενιζεις στραβά και παρ το ίσια μη τρακαρεις.

      Διαγραφή
  14. Αντε κύριε Καζάκη σας εύχομαι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μαζί με την κυρία Βούλτεψη. Ούτε το πασοκ τέτοια δήλωση για το θέμα! Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς. Για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ φροντίζει ο αρχηγός σου. Χαρακτηριστικό δείγμα ο Αποστολόπουλος το κελεπούρι που ο αρχηγός σου το δανείστηκε από τον Σαμαρά και σήμερα τον επιστρέφει πίσω. Πιο κομματόσκυλο πεθαίνεις!

      Διαγραφή
  15. Πιστεύω ότι αυτά που λες είναι ανοησίες. Πώς αλλιώς δηλαδή γίνεται ο χρηματισμός; Ο Χαικάλης τα πήγε στον εισαγγελέα τα στοιχεία και ο εισαγγελέας μια βδομάδα δεν έκανε τίποτα και εφόσον βγήκε ο Λαζόπουλος και μίλησε και έκαναν τη συνέντευξη τύπου κινήθηκε το αυτόφωρο. Αυτό δε σου λέει τίποτα; Διαστρεβλώνεις το θέμα και το υποτιμάς όπως κάνουν τα μέσα ενημέρωσης και τα κόμματα ενώ είναι πολύ σημαντικό με ευρύτερες πολιτικές και θεσμικές προεκτάσεις.
    Όσον αφορά το θέμα της Ρωσσίας που ανέφερες στην εκπομπή σου. Καταρχήν το ρούβλι έπεσε γιατί έπεσε η τιμή του πετρελαιου που είναι το κύριο εξαγώγιμο προιόν της Ρωσσίας. Αυτό έχει στηθεί από τους Αμερικανούς και τους Σαουδάραβες οι οποίοι τεχνηέντως έριξαν την τιμή σε επίπεδα που για τη Ρωσσία είναι ασύμφορο να παράγει. Τί σχέση έχουν οι ολιγάρχες με αυτό; Εφόσον όπως λες ο Πούτιν τα έχει καλά με την "ολιγαρχία" και όχι με το λαό γιατί στις εκλογές παίρνει πάντα 50- 60%; Οι Χοντοκόρσκι Μπερεζόφσκι, Αμπράμοβιτς και οι λοιποί δεν ήταν ολιγάρχες; Τί ήταν παιδιά του λαού; Τη δεκαετία του 90 υπήρχε μία πολύ επικίνδυνη ολιγαρχία (στην πραγματικότητα ένα είδος μαφίας) στη Ρωσσία την οποία ο Πούτιν την τελείωσε και εθνικοποίησε σημαντικούς φορείς της οικονομίας. Με την Αμερική έχει πάει κόντρα από τη στιγμή που υπερασπίζεται την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της Ρωσσίας γιαυτό και η Αμερική του κάνει όλο αυτόν τον πόλεμο με τις βάσεις, τις κυρώσεις, το θέμα της Ουκρανίας και τώρα με την πτώση της τιμής του πετρελαίου. Όταν λες να πάει κόντρα στους Αμερικανούς τι εννοείς; Να διακόψει οποιαδήποτε σχέση με την Αμερική ή να κηρύξει τρίτο παγκόσμιο πόλεμο; Ψάξε λίγο καλύτερα το θέμα και μην κάνεις ότι τα ξέρεις όλα γιατί εκτείθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανόητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Ο εισαγγελέας κινείται όταν δέχεσαι να παγιδεύσεις αυτός που πάει να σε χρηματίσει. Όποιος κινείται στην αγορά το ξέρει αυτό πολύ καλά. Όταν δεν απευθύνεσαι στον εισαγγελέα με επαρκή στοιχεία, ούτε δέχεσαι να τον παγιδεύσεις για να συλληφθεί επ' αυτοφόρω, τότε κάτι συμβαίνει.
      Όσο για την Ρωσία δεν ξέρεις επίσης τι λες. Φυσικά και δέχτηκε επίθεση το ρούβλι. Όμως για να στηριχθεί το νόμισμα θα πρέπει ο Πούτιν να βάλει χέρι στα υπερσυσσωρευμένα πλούτη της ολιγαρχίας που τον στηρίζει. Κι αυτό σημαίνει απαγόρευση ή έστω περιορισμό της εξαγωγής κεφαλαίου, εθνικοποιήσεις, κοκ. Είναι ο Πούτιν διατεθειμένος να τα κάνει αυτά; Δεν το βλέπω. Όσο για το επιχείρημα του εκλογικού ποσοστού, τι να σου πω; Με κατατρόποσες. Είδες μήπως σε τι ποσοστό του εκλογικού σώματος το παίρνει αυτό το ποσοστό; Και φυσικά αν το κρητίριο είναι το εκλογικό ποσοστό τότε και ο Γεώργιος Παπανδρέου το 1964 που πήρε 58%, ο Καραμανλής το 1974 που πήρε 54% και ο Ανδρέας Παπανδρέου που το 1981 πήρε 48% θα πρέπει να τα πήραν τα ποσοστά γιατί στηρίζονταν και νοιάζονταν για τον λαό. Κούνια που σε κούναγε. Ο Πούτιν εκφράζει τις διαθέσεις μιας ολιγαρχίας που θέλει να λεηλατεί τη χώρα της ήσυχα κι ήρεμα, χωρίς απειλές από τις ΗΠΑ, ως κυρίαρχη δύναμη. Αυτό εκφράζει ο Πούτιν. Την εθνική κυριαρχία της Ρώσικης ολιγαρχίας έναντι της αφομοίωσης από τους δυτικούς και πρωτίστως από τις ΗΠΑ. Αν δεν το καταλαβαίνεις, τι να κάνω; Εγχείρηση εγκεφάλου να δω αν έχεις κουκούτσι μυαλό;

      Διαγραφή
  16. Εάν ο αρχηγός ενός κόμματος οφείλει να παραιτείται εάν μια επιλογή του αποδειχθεί τραγικά λανθασμένη, τότε γιατί δεν παραιτηθήκατε μαζί με την πολιτική γραμματεία του ΕΠΑΜ έπειτα από το φιάσκο του Παπαθεμελή το 2012;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτο, δεν ήταν φιάσκο του Παπαθεμελή το 2012, εκτός κι αν μια καθαρά ισότιμη εκλογική συνεργασία που κανένας άλλος δεν έχει ποτέ τολμήσει να κάνει είναι κάτι επιλήψιμο. Δεύτερο, κατέθεσα την παραίτησή μου για πολλούς λόγους στο 2ο συνέδριο του ΕΠΑΜ, αλλά το σώμα δεν την έκανε δεχτή. Τρίτο: Δεν επέλεξα προσωπικά, ούτε γνωρίζω κανέναν μέσα στο ΕΠΑΜ με τα ειδηχθή προσόντα του Αποστολόπουλου, του Μελά, του Νταβρή, του Καπερνάρου, κλπ-κλπ. Αν για οποιονδήποτε λόγο είχα την ευθύνη για την επιλογή τέτοιων προσώπων, τότε θα είχα παραιτηθεί και θα είχα πάει σπίτι μου. Τέλος, στο 3ο συνέδριο του ΕΠΑΜ όλα τα μέλη των κεντρικών οργάνων του κινήματος που είχαν ολοκληρώσει δυο θητείες σ' αυτά αποχώρησαν προκειμένου να υπάρξει ριζική ανανέωσή τους. Όταν βρείτε άλλο πολιτικό σχηματισμό με τέτοια δημοκρατική ευαισθησία, τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
  17. Κύριε Καζάκη βάλτε κάτω τα κουκιά και σας παρακαλώ πείτε αν συμφωνείτε μαζί μου σε αυτήν την υπόθεση.Η ΑΝΕΛ με αυτή την ιστορία μπαίνουν στη βουλή.Εάν συνέβαινε καμιά στραβή και δεν έμπαιναν στη Βουλή θα υπήρχε σοβαρή περίπτωση να αναγκαζόντουσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να συνεργαζόντουσαν σε μελλοντική κυβέρνηση από την τρόικα.Πράγμα που θα χάλαγε τη Ντόρα Μπακογιάννη -λογικά επόμενη αρχηγό της ΝΔ-καθώς θα αναγκαζόταν να αναλάβει πολιτικό κόστος -κουρέματος καταθέσεων,νέων μνημονίων και όσα σκοπεύει να κάνει τροίκα εμφανίζοντας τα ως αντίποινα για το ΣΥΡΙΖΑ.Ενώ αν μπουν τώρα θα γίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,Ποτάμι,ΑΝΕΛ.
    Στις 16 Δεκεμβρίου!! συναντήθηκαν Μητσοτάκης και Καμμένος,στο βίντεο στο άσχετο γίνεται αναφορά στον κ.Σαμαρά,ενώ μέχρι και ο Στέφανος Μάνος βγήκε και μίλησε για πολιτική εξαγορά.Είναι τόσο παράλογο να σκέφτομαι ότι βρίσκεται η φαμίλια Μητσοτάκη πίσω από αυτά.Είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι τέτοιο και όλα τα άλλα σενάρια μου φαίνονται παράλογα.
    Όσο για αυτούς που λένε ότι πολεμήθηκαν από τα ΜΜΕ,καλό είναι να σκεφτόμαστε το σενάριο ότι τα ΜΜΕ μας ξέρουν καλύτερα από ότι πιστεύουμε.Ξέρουν ότι υπάρχει μια κατηγρία ατόμων πως τους πιστεύει και μια κατηγορία ατόμων που τους βρίζει και χειραγωγούν και τις δύο κατηγορίες.Έτσι λοιπόν μάλλον αβαντάρισμα κάνουν στους ΑΝΕΛ όταν τους βάζουν πρώτη είδηση και προπαγανδίζουν παρά τους επιτίθενται.Αμά ενοχλιόντουσαν δεν θα τους αφιέρωναν καθόλου χρόνο,όπως κάνουν με το κίνημα των πλειστηριασμών,όπως κάνανε με τα stress test,όπως κάνανε με το ψηφοδέλτιο για τα δάση προχθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχαχαχαχ, μερικοι δεν παιζεστε.
    Ο Καμμενος πολεμιος της διαφθορας, αχαχαχαχ.
    Που το ειδατε μωρε αυτο;
    Για την πολιτικη του επιβιωση παλευει ο ανθρωπος, να γινουν τωρα εκλογες, να παρει καμια μοναδουλα παραπανω να τρουπωσει στα σιγουρα στη βουλη και να στρογγυλοκατσει στα εδρανα παλι.
    Και επειδη την ΕΕ δεν την νοιαζει ποιος θα κυβερνα, το εχουν δηλωσει, μαλλον γιατι τα βρηκαν με το συριζα, μπορει και παιζει τετοια παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αξιότιμε κ. Καζάκη
    σε ομιλίες σας και σε σχόλιά σας της περιόδου πριν την δημιουργία του κόμματος του ΕΠΑΜ μιλούσατε για συνάντηση με τον κ. Καμμένο και για την προσπάθειά του να σας μισθοδοτήσει ή τέλος πάντων να σας αποζημιώσει για να πάτε μαζί του χωρίς να δημιουργήσετε κόμμα. Θυμάμαι καλά; και αν ναι θα χρησιμοποιούσατε ποιες εκφράσεις σήμερα για την προσπάθειά του εκείνη;

    Γιώργος Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που έχω πει και είναι αναμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι παραμονές των εκλογών του Μαϊου 2012 συζητούσαμε για κοινή κάθοδο του ΕΠΑΜ με τον Καμμένο. Εμείς ζητούσαμε ένα ψηφοδέλτιο ισότιμης συνεργασίας όπου ο καθένας θα έτρεχε για τους δικούς του υποψηφίους. Φυσικά στη βάση μιας κοινής διακύρηξης, η οποία θα εξέφραζε το επίπεδο κοινών στόχων και κοινών θέσεων πάνω στα πιο επείγοντα ζητήματα της χώρας. Ο κ. Καμμένος αφού στην αρχή συμφώνησε, εξαφανίστηκε για μεγάλο διάστημα και τέλος εμφανίστηκε με την εξής εναλλακτική πρόταση: Να ενταχθούν στελέχη του ΕΠΑΜ ως "συνεργαζόμενα" πρόσωπα στο δικό του ψηφοδέλτιο, υπό την δική του ομπρέλα και πρόγραμμα. Αν το δεχόμασταν θα έχριζε εμένα επικεφαλής του επικρατείας του ψηφοδελτίου και δυο-τρια άλλα στελέχη του ΕΠΑΜ θα έμπαιναν σε εκλόγιμες θέσεις. Κι επειδή το ΕΠΑΜ δεν είχε πόρους, ήταν διατεθειμένος να μας δώσει χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του κινήματος. Η δική μας απάντηση ήταν σαφής. Η πρόταση αυτή ισοδυναμεί με πολιτική εξαγορά και δεν πρόκειται να τη δεχτούμε. Δεν την δεχτήκαμε, αλλά βρήκε άλλους να την δεχτούν, όπως τον κ. Μαριά, τον κ. Δημαρά και γενικά τη σάρα, τη μάρα και το κακό συναπάντημα. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

      Διαγραφή
    2. Είσαι σίγουρος οτι ο τροπος που απαντησατε ηταν ο σωστός; Γιατί δεν κάνατε κάτι άλλο; Να μην δεχθείτε θέση στο επικράτειας, αλλά π.χ. στην β Αθηνών. Οπου οι δικοί σας 1 ή 2 υποψηφιοι, με όσα δικά σας χρήματα, μελη, φιλους κλπ διαθετετε θα δινατε τον δικο σας αγώνα με τα προταγματα σας; αποτι ξέρω ο Μαριας δεν πήγε στο επικράτειας αλλά σε εκλογική περιφέρεια στην Κρήτη αν δεν κάνω λάθος. Είναι ωραίο να βλέπουμε εναν τυπο σαν τον προαναφερόμενο να βρίσκεται αυτός στην ευρωβουλή και όχι εσύ; Παίρνοντας την έδρα, τι σε εμποδίζει να λες αυτά που θέλεις όταν μάλιστα δεν θα έχει γίνει το οικονομικο ντηλ με τον καμμενο για να σε εκβιάζει; κάτσε στο ροή και βριζε να σε ακούν 100 νοματαιοι. Εγώ προσωπικά βαριεμαι να ακούω κάποιον κάθε μέρα που βρίζει εκτός εαυτού τους πάντες και ιδίως αυτους που το συνέδριο έχει αποφασίσει οτι μπορούμε να συνεργαστούμε χωρίς να λέει οτι το κάνουμε μονο με την Βάση και οχι με την ηγεσία.
      Αν κάποιος μου έλεγε οτι πρεπει να παραιτηθεί ο γραμματέας του επαμ προκειμενου να συνεργαστούμε, αυτό θα με έθιγε.

      Διαγραφή
    3. Όταν λες το ίδιο συμβαίνει και τώρα τι έννοιες; Διότι μέλη των ΑΝ.ΕΛ λένε το αντίθετο. Οτι ο Καμμένος τωρα ειναι που δεν σε θελει καθόλου σε συνεργαζόμενο ψηφοδέλτιο. Εχεις πει πολλά εναντιον του που δεν τα είχες πει πριν απο τις προηγουμενες εκλογες.

      Διαγραφή
    4. Ρε φίλε ποιός σου είπε ότι εγώ θέλω να συνεργαστώ μ' ένα τέτοιο κόμμα; Στείλε χαιρετίσματα στους Ιατρίδη, Νταβρή, Κουράκο, Μελά, Γιοβανόπουλο: Αθάνατοι οι βουλευτές που ανέδειξαν οι ΑΝΕΛ και στήριξαν την συγκυβέρνηση και το επερχόμενο μνημόνιο τρία. Αθάνατος κι ο Καπερνάρος με το συμμετοχή του στο ακροδεξιό φασιστικό μόρφωμα του Μπαλτάκου, δεξί χέρι του Σαμαρά. Αθάνατος και το δεξί χέρι του μεγάλου αρχηγού μέγας οικονομολόγος Αποστολόπουλος. Αθάνατοι κι αυτοί που πήγαν στην ΝΔ και ήταν τα αστέρια των ΑΝΕΛ. Αθάνατοι!!!

      Διαγραφή
    5. Και πες στον αρχηγό σου ότι στο ΕΠΑΜ άδικα ψάχνει για πουλημένα τομάρια. Έχει μαζέψει αρκετά. Του αρκούν και για την επόμενη βουλή. Εμείς δεν πουλιόμαστε ούτε για δοτές έδρες, ούτε για χρήματα.

      Διαγραφή
  20. ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ! Πρωτον δεν αναφερεσαι στο γεγονος οτι υπαρχει πολιτικο θεμα στο ολο ζητημα οταν ο Αποστολοπουλος λεγει πως θα δωσει φραγκα στον Χαικαλη κατ εντολη Σαμαρα κατουσιαν ! Ο Αποστολοπουλος δυσκολα να στησει κατι τετοιο μαζι με το Χαικαλη γιατι διακινδυνευε τη συνεχιση της ζωης του στη φυλακη , δεν επεστει τιποτε κι αυτο οχι χαρις τους Ανελ προφανως κι οι Ανελ δεν εχουν βιζμα στην εισαγγελεια και δει στον Ντογιακο ! Αρα δεν υπαρχει σεναριο στησιματος ! Το αν ο Καμμενος εκανε λαθος με την επιλογη του Αποστολοπουλου ως συνεργατη του αυτο ειναι κατι συνηθες για τον ιδιο αν σκεφτεις σε πιο κομμα ηταν για 15 χρονια .. κι δεν αποτελει αντεπιχειρημα ενοχης του Καμμενου ειτε του Χαικαλη για το συγκεκριμενο ζητημα !

    Δεν αναφερεις το πραγματικο γεγονος αλλα επιτιθεσαι στους Ανελ , οσο κι αν διαφωνεις μαζι τους , οφειλεις να παραδεχτεις οτι η κυβερνηση φερεται περιεργα σε ολη την υποθεση , ψευδη στα μμε , προπαγαδνα για το ζητημα και καμια μηνυση στον Αποστολοπουλο , οφειλεις να δεις την ομολογια Αποστολουπουλου για την ενοχ Σαμαρα , μαζι με τις καταγγελιες της Χρυσης Αυγης , του Μπαλτακου , κι του τελευταιου καλα λογοκρυμενου ηχητικου του Σαμαρα για τον Παναθηναικακια !

    Οτιδηποτε αλλο στηριζει την κυβερνηση ! Κι ακομη κι αν οι Ανελ ειναι ενοχοι ως πρωιν στελεχοι της ΝΔ για δεκαδες εγκλημματα ακομη κι για τη σημερινη κατασταση ( μπορει να μη υπεγραψαν αλλα εφεραν τις συνθηκες εκεινες στη θητεια τους στη ΝΔ ) ακομη κι αν δεχτουμε οτι υπηρχε καποιου ειδους εκβιασμου με τοσα μαγνητοφωνα κι καμερες , ειτε ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ στη μοιρασια , το ολο θεμα ΧΤΥΠΑΕΙ την κυβερνηση κι αναδυκνυει την ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κι πως ελενχεται απο το Σαμαρα και εν προκειμενω και μονο δε μπορουμε να επιτεθουμε στους Ανελ .. ! Παρα σε οτι αφορα το συγκεκριμενο γεγονος να τους στηριξουμε .. ( επισης αυτο που λες να παραιτηθουν απο την πολιτικη και να κυνηγησουν τον Αποστολοπουλο αυτο δεν εχει καμια λογικη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς φρόντισε να διαβάζεις και να αναφέρεσαι συγκεκριμένα σ' αυτό που διαβάζεις κι όχι σε ότι κατεβάζει το μυαλό σου. Για μένα δεν υπάρχει γεγονός χρηματισμού μέχρι να αποδειχθεί. Προσωπικά δεν έχω πειστεί από κανένα "ντοκουμέντο". Όλα μπορούν να ερμηνευτούν με δυο ή τρεις τρόπους. Οι Χαϊκάλης-Καμμένος δεν κινητοποίησαν τις εισαγγελικές αρχές για να παγιδεύσουν τον Αποστολόπουλο αυτές. Γιατί; Όλα όσα λέγονται είναι ισχυρισμοί στον αέρα. Γελοιοποιούν το όλο ζήτημα και το υποβιβάζουν σε τέτοιο βαθμό που επιτρέπουν στον καθένα να πιστέψει ότι θέλει. Δεν συνηθίζω να καταπίνω αμάσητο ότι παραμύθι κυκλοφορεί. Ούτε εκείνα που με συμφέρουν πολιτικά. Είναι θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας. Δεν πρόκειται να κατέβω στο επίπεδο της κυβερνητικής ηθικής και πρακτική μόνο και μόνο επειδή με βολεύει πολιτικά.
      Όποιος νομίζει ότι δεν έχει σημασία με τι τρόπο χτυπάμε τους κυβερνώντες, αν το κάνουμε με παραμύθια, συνωμοσιολογίες και ψέματα, ή όχι, τότε είναι ίδιος με τους κυβερνώντες και δεν με αφορά. Ανήκει στο απέναντι στρατόπεδο και είναι ίδιος με αυτούς που κυβερνούν σήμερα. Εγώ παλεύω ενάντια σ' ένα ολόκληρο καθεστώς κι όχι μόνο ενάντια σε μια κυβέρνηση, Κι επομένως δεν με αφορούν οι γλοιώδεις τύποι της πολιτικής που κάνουν αντιπολίτευση με κρυφό ή φανερό σκοπό να γίνουν βεζύρηδες στη θέση του βεζύρη.
      Τέλος, αυτό που λέω να παραιτηθούν από τις θέσεις ευθύνης στο κόμμα τους, είναι αυτό που θα έκανε κάθε αξιοπρεπείς άνθρωπος για να καθαρίσει το όνομά του, ή για να δείξει την ευαισθησία του. Εκτός κι αν έχουν πολλά να κρύψουν πίσω από τον κομματικό μηχανισμό τους. Πρόκειται για πράξεις στοιχειώδους αξιοπρέπειας. Αν ξέρεις - που πολύ αμφιβάλω - τι σημαίνουν αυτές οι έννοιες.
      Τέλος, από που έως που επιτίθεμαι στους ΑΝΕΛ; Εγκαλώ για πράξεις, παραλείψεις και πολιτικές ευθύνες δυο κορυφαία στελέχη τους, που με τον τρόπο χειρισμό του όλου θέματος όχι μόνο προκαλούν την νοημοσύνη μας, αλλά και εκθέτουν και το ιδιο το κόμμα τους. Είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσει κανείς; Έλεος!

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ να ξανασχολιασω , δε θα σε κουρασω άλλο , ξεκαθαριζω δεν ειμαι ΑΝΕΛ γιατι ειναι ενοχοι και δει Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ κατα τη θητεια του στη ΝΔ για πολλα εγκλημματα κι κλοπη δημοσιου χρηματος ειτε επειδη ο ιδιος εκλεψε ειτε επειδη ο ιδιος ΥΠΕΘΑΛΨΕ προδηλα κλεφτες κι αλλα πολλα .. ενδεικτικο της πολιτικής ξεφτιλας αυτου του κομματος ειναι πως ο Καμμενος εψηφισε τα παντα περι της βουλευτικης ασυλιας απο το 2001 ακομη στη θητεια του στη ΝΔ , και σημερα καταφερεται κατα αυτης ! Αυτη ειναι η πολιτικη μου αποψη ! Κι μιας κι κατεβαινεις στις εκλογες θα ηθελα και τη γνωμη σου για την άποψη μου σε οσα προανεφερα αν συμφωνεις ειτε διαφωνεις !

      Αλλα δε μπορω να μη στηριξω κατι που κατα τη γνωμη μου ξεμπροστιαζει την κυβερνηση ! Οπως συμφωνω με θεσεις του Επαμ , της Χρυσης Αυγης , του Πασοκ , ακόμη και η ΝΔ εχει ψηφισει θετικα νομοσχέδια για τον τόπο ! Το γενικο καθοριζει καποιον , γιατι ειδικως ολοι διαφωνουμε ειτε συμφωνουμε καπου ! Ακομη κι ο Χιτλερ επραξε σωστα για τον τοπο του σε καποια επιμερους , ενω ειναι οτι απαιχθεστερο ! Ετσι και με τους ΑΝΕΛ ενω ειναι ενα ματσο ΜΠΙΠ , μα εν προκειμενω εχουνε δικιο , δε τους ξεπλενει κανενας εαν το παραδεχτει !

      Κατα την ιδια λογικη τη δικη σου αφου στηριζεις τη δικαιοσυνη και ευρυτερα τους νομους και περιμενεις αποδειξεις, στηριζεις προφανως και τις εξοριες σε κομμουνηστες απο τοσες κυβερνησεις του παρελθοντος , ειτε ακομη καλυτερα τοσα προφανη σκανδαλα που εχουνε κουκουλωθει υπο τον μανδυα της νομμιμοτητος ! Αρα δεν ειναι θεμιτο να λες πως περιμενεις αποδειξεις ! Αν παλι δεν αναφερεσαι σε αποδειξεις του δικαστηριου αλλα αυτα αφορουν την κριση σου .. πως ειναι δυνατον να θεωρεις ασημαντη την ομολογία Αποστολοπουλου οτι εχει σχεσεις με το Σαμαρα κι προσφερει 700 χιλιαρικα ? Θεωρεις χωρις πραγματομνομοσυνη μονταζ τη συνομιλία κατά την κρίση σου ? Επειδη το λέγει ξεκάθαρα ! Θεωρείς μοντάζ το βίντεο Μπαλτάκου ? Θεωρεις μοντάζ το ηχητικό Σαμαρά για τον Παναθηναικάκια ? Επειδη ολοι τα εχουμε ακουσει κι ειτε ειναι μονταζ ειτε ειτε οντως ισχυουν ολα αυτα !

      Να παραιτηθουν οι ΑΝΕΛ συμφωνω αλλα οχι με αφορμηση το συγκεκριμενο γεγονος οπως υποννοεις εσυ γιατι αυτο δεν εχει λογικη τουλαχιστον δεν την αντιλαμβανομαι εγω , γιατι με τη συγκεκριμενη υποθεση δεν εχουνε βρωμησει το ονομα τους ! κι απο τα γραφομενα σου δεν αποδεικνυεται πως εχει βρωμησει !

      Τελος εγω επιτιθεμαι στους ΑΝΕΛ σε αντιθεση με σενα .. αλλα τους επικροτω για τη συγκεκριμενη πραξη τους ( που δε τη θεωρω αθωα οντως δε λεννε την αληθεια 100 % αλλα καθοτι αναδεικνυει αυτη την χειραγωγηση της δικαιοσυης με τροπο μη θεμιτο - γιατι ενας ελενχος στη δικαιοσυνη πρεπει να υπαρχει απο την κυβερνηση για να σταθει ενα κρατος - ειδαλως ενας τρελος μη εκλεγμενος θα καθοριζε πολιτικες εξεληξεις κατα το δοκουν αν το θελε - πραμα αντδημοκρατικοτερο ολων )

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .. ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΣΤΕΙ .. ΤΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ? ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ? ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ..

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,,



      Διαγραφή
    3. Καζάκη άσε τα μέλη των ΑΝ.ΕΛ να αποφασισουν για το ποιος θα είναι επικεφαλής και ποιος βουλευτής τους. Κάνε κουμάντο στο κομμα σου. Και μη μου πεις οτι ο Καμμένος λειτουργει ερήμην των μελών του διότι και εσύ αυτά που λες και με τον τροπο που τα λες δεν τα αποδέχονται ολοι στο κόμμα σου. Ουτε όλα τα κόμματα πρεπει να έχουν την οριζόντια οργάνωση που έχετε επιλέξει εσείς σαν μέτωπο. Το οτι εχεις αποσυρθεί απο τα οργανα δεν σημαίνει οτι δεν επιρρεαζεις τους αλλους. Ο τωρινός επικεφαλής πρεπει να υποβάλλεται εκ μερους σου σε καθημερινό ιδιαιτερο σεμιναριο. Κανονικός κλώνος....

      Διαγραφή
    4. Φίλε μου πιο κομματόσκυλο πεθαίνεις! Στείλε χαιρετίσματα στους Ιατρίδη, Νταβρή, Κουράκο, Μελά, Γιοβανόπουλο: Αθάνατοι οι βουλευτές που ανέδειξαν οι ΑΝΕΛ και στήριξαν την συγκυβέρνηση και το επερχόμενο μνημόνιο τρία. Αθάνατος κι ο Καπερνάρος με το συμμετοχή του στο ακροδεξιό φασιστικό μόρφωμα του Μπαλτάκου, δεξί χέρι του Σαμαρά. Αθάνατος και το δεξί χέρι του μεγάλου αρχηγού μέγας οικονομολόγος Αποστολόπουλος. Αθάνατοι κι αυτοί που πήγαν στην ΝΔ και ήταν τα αστέρια των ΑΝΕΛ. Αθάνατοι!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος 24 Δεκεμβρίου 2014: Αρνούμαι να δεχθώ τα ήξεις-αφήξεις που λέγονται εκατέρωθεν. Το μόνο που κατόρθωσαν Χαϊκάλης-Καμμένος είναι να ξεφτυλίσουν ένα ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα. Κι επειδή γνωρίζω από την ιστορία πώς γίνονται αυτά, ξέρω ότι μόνο έτσι δεν γίνονται. Αν ο ξένος παράγοντας ήθελε να ψηφίσουν πρόεδρο, θα προσκυνούσαν όλοι. Θα έκαναν σ' όλους μια πρόταση που δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν. Αυτό λέει η ιστορία.
      Το μόνο σίγουρο και πέρα από κάθε αμφιβολία είναι το γεγονός ότι ο Αποστολόπουλος είναι δικό τους παιδί, δεξί χέρι του αρχηγού. Για μένα αυτό και μόνο συνιστά casus beli. Το συγκεκριμένο κύριο δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Αυτό που έχει καταλάβει για τον εν λόγω κύριο είναι ότι πρόκειται από εκείνους που αναριχόνται γιατί προσφέρονται για όλες τις δουλειές. Είναι γενικοί κουμανταδόροι. Ή τουλάχιστον έτσι εμφανίζονται. Από τέτοια κοράκια είναι γεμάτοι οι διάδρομοι των κομματικών μηχανισμών της δεξιάς και της αριστεράς. Κόμματα και αρχηγοί που χρειάζονται ανθρώπους για όλες τις δουλειές σαν τον Αποστολόπουλο, τότε είναι ικανοί για όλα.

      Διαγραφή
    6. Τι πάθατε Χριστουγεννιάτικα ; κανένας από σας δεν έχει καταλάβει ότι στον κόσμο μας η εντιμότητα όχι μόνο προτέρημα δεν είναι, αλλά μέγιστο ελάττωμα; Οι εξουσιαστές δεν θέλουν έντιμους ανθρώπους γύρω τους , γιατί τις βρωμιές τους μόνο βρωμιάρηδες σαν και του λόγου τους μπορούν να τις καλύπτουν . Το όλο σύστημα έχει επενδύσει στην ηλιθιότητα και στη μετριότητα . Γι αυτό προχωρά ακάθεκτο . Για να καταλάβετε έγραψα και πριν δυο μέρες λίγο πιο πάνω, αλλά δεν το προσέξατε. Ακόμα και αν η υπόθεση ήταν για το αρχείο, η τόση βιασύνη δε σας προβλημάτισε; Πήγε ένας αφελής ποντικός να κρεμάσει την κουδούνα στην ουρά του γάτου και τα υπόλοιπα ποντίκια, αντί να το γλεντήσουν, βοήθησαν με τη στάση τους να απαλλαγεί ο γάτος από τον «ενοχλητικό» θόρυβο. Ποιος βγήκε κερδισμένος από την ιστορία αυτή ; Και ο Καζάκης στους χαμένους είναι ,κατά τη γνώμη μου. Και το σύστημα και οι πολίτες θέλουν στρογγυλεμένα λόγια και ευέλικτους γάτους πολιτικούς. Η εντιμότητα είναι χαρακτηριστικό περιθωριακό. Κύριε Καζάκη ,νομίζω πως υπερβάλετε στις κρίσεις σας επί του θέματος . Όχι πως εκτιμώ το κόμμα του Καμένου , αλλά αυτό που συμβαίνει με την υπόθεση Χαικάλη , το βίωσα με ένα σκάνδαλο στον επαγγελματικό μου χώρο . Ενώ τους πήγα την αλήθεια στο πιάτο , κουκούλωσαν την ιστορία , χαρακτήρισαν ανεπαρκή τα στοιχεία που κατέθεσα, με απείλησαν , με εκφόβησαν και το «θαυμάσιο» είναι ότι όλα τα λαμόγια του χώρου ενώθηκαν εναντίον μου και ο διευθυντής και οι πιο πάνω από αυτόν . Έμεινα με το δίκιο μου και δυο τρεις φίλους , που ήταν βέβαια δίπλα μου , όμως κοιτούσαν και κατά την άλλη πλευρά. Οι υπόλοιποι «συνάδελφοι» , παθητική ουδετερότητα, ούτε να ακούσουν . Είμαι εκπαιδευτικός και ,επειδή αυτή η βρωμιά έγινε από εκπαιδευτικούς «συναδέλφους» μου , που διδάσκουν «ηθική» σε μαθητές με τη στάση τους απελπίστηκα. «Θεριά οι ανθρώποι, δεν μπορούν το φως να το σηκώσουν», που έλεγε ο Βάρναλης . Ο διευθυντής και οι πιο πάνω προιστάμενοι, κάτι γλοιώδη ανθρωπάκια , που κατάπιναν καθήκον σ΄ όλη τους τη ζωή , προσκυνημένα ανδράποδα, για να κουκουλώσουν την υπόθεση , να μη διασυρθεί το σχολείο, ακόμα και ψευδομάρτυρες έστειλαν στις δυο ΕΔΕ που έγιναν . Ως και χαφιέδες έβαλαν δίπλα μου . Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι υπέστην. Από την άλλη πλευρά , τα λαμόγια, οι ψευδομάρτυρες και οι χαφιέδες , πήραν και αξιώματα . Έγιναν υποδιευθυντές , διευθυντές, θα γίνουν τώρα και πρόθυμοι αξιολογητές να αξιολογήσουν χαιβάνια σαν εμένα , που πορεύονται «με το σταυρό στον ώμο» . Έτσι και από τέτοιους «δασκάλους» εκπαιδεύονται οι αυριανοί πολίτες . Γι αυτό ο Χρόνης Μίσσιος ένα χρόνο πριν πεθάνει είχε πει σε συνέντευξη ότι αν είχε παιδί δεν θα το έστελνε στο σχολείο . Τα λαμόγια με χαρακτήρισαν γραφική , οι φίλοι αφελή , που πίστεψα ότι θα βρω το δίκιο μου . Σιχάθηκα και έφυγα. Γι αυτό σας έγραψα πριν δυο μέρες: "Οι εξουσίες θεωρούν ότι ο αγγελιοφόρος είναι η αιτία της καταστροφής και εκτελούν τον αγγελιοφόρο". Δηλαδή, συμβαίνει συχνά να ενοχλεί περισσότερο και από την ίδια την πράξη , η κοινοποίησή της και το πρόσωπο που την κοινοποιεί. Ο κόσμος δε θέλει να αλλάξει , γι αυτό δεν αλλάζει . Το σύστημα πορεύεται με βρωμιάρηδες, αρχιαπατεώνες και απατεωνίσκους συνεργούς . Όσοι αφελείς πιστέψουν ότι μπορούν να το ανατρέψουν, μας έχει δείξει η ιστορία τι παθαίνουν . Σταυρώνονται και την άλλη μέρα αγιοποιούνται, από το ίδιο σύστημα που τους σταύρωσε .
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους σας και μακάρι να καταλάβουν κάποτε οι ποντικοί ότι ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούν να νικήσουν τον πονηρό γάτο και ,βέβαια, αφού βγουν από την ασφάλεια της φωλιάς τους.
      (βαρβάρα)

      Διαγραφή
  21. Έχω έναν ξάδερφο, τον Μπάμπη τον Φιδέμπορα, πες τον και Αποστολοπουλο.
    Ο,τι πρόβλημα μπορεί να έχεις,στο λύνει με τις γνωριμιες του.
    Έστειλαν τον γιο σου στον Έβρο, θα μιλήσει στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πολύ φίλος του.
    Διορίστηκε η κόρη σου σε ακριτικη περιοχή; μην σε νοιαζει καθόλου, αύριο το πρωί θα έρθει στην Αθήνα, κολιταρι ο υπουργός Δ. Διοίκησης.
    Έχεις πρόβλημα με την εφορια; την Πολεοδομία, τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ, τον διαχειριστή της πολυκατοικιας σου; για ολα εχει λύση ο Μπάμπης!

    Έστω οτι κάποιος τον πιστεύει, πες στον Χαικαλη, του δίνει κι ενα πεντοχιλιαρο για να επισπευσει τις διαδικασίες, δεν βλέπει να γίνεται δουλειά, τσαντιζεται, παίρνει ενα μαγνιτοφωνο και τον καταγραφεί να διαβεβαιωνει αύριο το πρωί θα εκδοθεί (φωτογραφικο) προεδρικό διάταγμα που θα λύνει το πρόβλημά του.
    Παίρνει την κασσετα και κάνει καταγγελία στην εισαγγελεια.
    Το προεδρικό διάταγμα δεν εκδίδεται.
    Η εισαγγελεια σε ποιόν θα ρίξει ευθύνες για έγκλημα που δεν έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχ, α γεια σου. Αυτο θυμιζει αυτη η ιστορια.
      Ρουσφετι απο παπατζη σε κοροιδο, που στραβωσε στη πορεια.

      Διαγραφή
  22. Στις 6 Δεκεμβρίου έγιναν οι καταγγελίες του Χαϊκάλη για την απόπειρα χρηματισμού. Δεν ήταν καταγγελίες απλού πολίτη αλλά βουλευτή οι οποίες συνοδεύονταν από ντοκουμέντα. Θα περίμενε κάποιος πως σε μία χώρα που η Δικαιοσύνη ανησυχεί για τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και την προσπάθεια εκτροπής τους, πως θα ξεκινούσε προσπάθεια να διαλευκανθεί τί συμβαίνει. Στην Ελλάδα σύμφωνα με την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, μερικές δεκάδες χιλιάδες πολίτες παρακολουθούνται ακόμη και μετά από ανώνυμες καταγγελίες. Λογικό λοιπόν, δε θα τους κατηγορούσε κανείς, να διατάξουν την παρακολούθηση τηλεφώνων των εμπλεκόμενων από τη στιγμή που απειλείται όχι η διάπραξη κάποιου αδικήματος, αλλά η πλαστογραφία της λαϊκής θέλησης και η εκτροπή του Συντάγματος.

    Δεν το έκαναν. Δεν το κάνουν ούτε σήμερα που το ζητά ο Χαϊκάλης. Όχι μόνο αυτό, αλλά χρειάστηκε να γίνουν οι δημόσιες καταγγελίες του Λαζόπουλου για να «δραστηριοποιηθεί» η Δικαιοσύνη και να περαιώσει την υπόθεση σε μερικές μέρες. Με τον τρόπο φυσικά που την περαιώνει.

    Η υπόθεση αυτή όμως, η οποία εκ των πραγμάτων θα κριθεί πολιτικά όσο προσπαθούν να την καλύψουν με νομικισμό και υποκριτική νομολαγνεία, βάζει επί τάπητος ένα άλλο σοβαρό θέμα. Αυτό της διαρροής των ηχητικών με τον πρωθυπουργό να δίνει εντολή στον «Παναθηναϊκάκια» για νομικό σεξ σε κατηγορούμενους.

    Ας μη γελιόμαστε. Ο Κασιδιάρης κατονόμασε ως εντολοδόχο -«Παναθηναϊκάκια» τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών. Και να λοιπόν τώρα, σε μια υπόθεση που δείχνει τον πρωθυπουργό όπως αυτή του Χαϊκάλη, ο Εισαγγελέας Εφετών κύριος Ισίδωρος Ντογιάκος, φαίνεται να τρενάρει το άνοιγμα των επικοινωνιών του Αποστολόπουλου. Ο κύριος Ντογιάκος ήταν επίσης ενήμερος για την παγίδευση του Αποστολόπουλου από την Αστυνομία. Παγίδευση που δεν απέδωσε γιατί κάποιος ειδοποίησε τον Αποστολόπουλο να μην πάει. Το ποιός είναι αυτός, η Εισαγγελία δε θέλει να το μάθουμε, όπως και πολλά άλλα, αφού δεν διατάζει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για τους εμπλεκόμενους.

    Κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά είναι ο κύριος Ντογιάκος που υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθεί πως σχετίζεται κιόλας, αφού το επίμαχο βίντεο με τις εντολές Σαμαρά δε διερευνήθηκε ποτέ. Διαρρέει ένα βίντεο υποκλοπής του ίδιου του πρωθυπουργού αλλά κανένας δε νοιάζεται ποιός τον υποκλέπτει; Κανένας δε νοιάζεται αν υπάρχει τέτοια χυδαία και αγοραία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από τον πρωθυπουργό της χώρας; Η ίδια η Δικαιοσύνη κι ο κύριος Ντογιάκος δεν ενδιαφέρονται αν κατηγορούνται αδίκως στη συνείδηση των πολιτών με όσα έχουν διαρρεύσει ώστε να δώσουν εντολή έρευνας;

    Η Εισαγγελία Εφετών οφείλει να ανοίξει τις τηλεπικοινωνίες για να μάθει η ίδια και στη συνέχεια οι πολίτες, στο όνομα ποιού δρούσε ο κύριος Αποστολόπουλος ο οποίος εμφανίζεται ως συνοδοιπόρος τριών τουλάχιστον πρωθυπουργών. Οφείλει ακόμη να διατάξει έρευνα για τη διαρροή του ηχητικού που εμφανίζει τον πρωθυπουργό να δίνει εντολές στον κύριο Ντογιάκο. Κι ο κύριος Ντογιάκος οφείλει το συντομότερο να απομακρυνθεί μέχρι να περατωθούν οι έρευνες. Διαφορετικά ο καθένας έχει δικαίωμα να υποθέτει πως δεν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο παναθηναϊκάκια αλλά για παράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μετά τη Βουλτεψη και τον Γεωργιαδη , τωρα κι ο Καζακης μας καθυσηχαζει πως δεν υπαρχει πολιτικο ζητημα ..

    Αν τολμας δημοσιευε το .. σε κατηγορω σαν πολιτης κι σε κρινω σα πολιτικο κ μονο ..

    Ας γραψω ομως και την κριση μου για σενα . Εσυ τα εχεις αρπαξει . Ενδειξεις κι οχι αποδειξεις γιατι δεν εχω την αρμοδιοτητα να σε ψαξω αν μπορουσα θα σε ειχα γυρισει αναποδα να δω τι θα πεσει απο τις τσεπες σου ..

    Ας δουμε λοιπον τις ατρανταχτες ενδειξεις ..

    1 ) εμφανηστικες στο ευρυ κοινο απο το πουθενα μια κρισιμη πολιτικη περιοδο ! κι φιλοξενηθηκες με διθυραμβικα σχολια απο ολους σχεδον τους παρουσιαστες των μεγαλων καναλιων ! Επισης λειτουργουσες σαν συνεργατης των εκπομπων δηλ δεν υπηρχε καμια επιθεση στο προσωπο σου παρα πληρης καλυψη απ ολους !

    2 ) Εχεις παρα πολλα γραφεια στην επικρατεια ! που δε μπορουν να δικαιολογηθουν απο τις εισφορες των μελων σου ! αν λαβουμε υποψιν τα εκλογικα σου ποσοστα ! Πολλω δε μαλλον αν σκεφτουμε οτι εισαι κι εναντια του κεφαλαιου ! Αυτο ειναι πρωτοφανες για τα παγκοσμια χρονικα τοσα λιγα ατομα να εχουνε τοσα πολλα γραφεια ! Εχεις σπασει το ρεκορ του εθελοντισμου ! Κομματακι δυσκολο !

    3 ) Η βρωμια προυποθετει μη αφθαρτο παρελθον ! Το δικο σου ? Μελος του ΚΚΕ ! Συνεργατης του Δελατολα ! Συμπραξη με τον Πασοκο Παπαθεμελη κατεβηκες σενα κομμα ! κι αλλα ..

    4 ) Βρωμια προυποθετει αντιφασεις στην ιδεολογια σου . Εισαι δηλωμενος κομμουνιστης απο τους σκληρους Σταλινικους της χωρας μας ενω σε κατατοπους
    ομιλιες σου δημιουργουσες την αισθηση του ακροδεξιου πατριωτη . Δεν ειναι τυχαιο που αρκετοι σε θεωρουν τετοιο . Γιατι σαν τετοιος παρουσιαζοσουν κρυβωντας εντεχνως με φρασεολογιες που παντα ηταν ιδιες ομολογουμενος το διεθνισμο κι μαρξισμο σου ..

    5 ) Διεθνισμο κι μαρξισμο σε τοσα βιντεο στα πρωτα βημματα του ΕΠΑΜ που προσωπικα εσυ διεψευσες μεχρι και τα ιδια σου τα λογια σε βιντεο , για το ποιοι πρεπει να γινουν Ελληνες στον τοπο μας ! Ανεξαρτητως καταγωγης και ποσοτητος αλοδαπων τους οποιους θα εδινες και πληρη δικαιωματα ! Μετα το εκανες γαργαρα .. κι αλλα πολλα τετοια ..

    6 ) Εκφραζεσαι σαν τιμωρος του συστηματος ! Ελα ομως που κι εδω βλεπουμε απο γκαφες σου πως μονο κομματκη ρητορικη ειναι το παραπανω και τιποτε αληθινο ! Εδω μεσα μαλιστα ειναι γραμμενο απο σενα πως ολοι ειναι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ στην ελληνικη βουλη ! Αναρωιεται κανεις το λοιπον πως γινεται να εχεις ζητησει συνεργασια με ΚΚΕ κι ΣΥΡΙΖΑ αφου εδω μεσα τους χαρακτηρισες δοσιλογους ?

    Πως γινεται να κανεις αγακαλιες με τον Πασοκο νυν Συριζαιο Μητροπουλο εναν Δοσιλογο οπως εγραψες εδω !

    Πως υβριζεις την αριστερα και καλα οταν απο τα πρωτα βημματα στο Χωνι ( γιατι τωρα θα πεις οτι δε το ελενχεις το χωνι ) προωθουσες αποψεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ..

    Ε ολα αυτα μεγαλε δε γινεται ~ .. κι αλλα χιλιαδες για το προγραμμα σου .. που δεν εχει νοημα να αναλυσουμε αρκουν τα παραπανω αλλωστε μεχρι σημερα κανεις δε γνωριζει το οικονομικο σου προγραμα κι αποφεγεις να το αναλυεις στα αρθρα σου .. τυχαιο ? δε νομιζω . . Κομουνιστης και δημοκρατης δε γινεται παντως .. ουτε εχει καμια λογικη αυτο που προτινεις εξοδο απο ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ .. κι δε τολμας καν να ανοιξεις συζητησεις περι αυτου ..

    Ευτυχως σε εχει καταλαβει ο κοσμος ..

    Σε καμαρωνει απο τις υβρεις σου στον καθενα κι εδω μεσα ..

    Εχει γελασει με τις πολιτικες αναλυσεις σου στα ΜΜΕ δεν ειμαστε και τοσο ζωα ωρε ειχες πεταξει τις μπαρουφες ..

    Και τα περι δοσιλογων αποδειχτηκαν καραμελα .. οπως εδειξα σε ολους λιγο παραπανω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τόσες σε έκταση και τέτοιες σε πλήθος οι διαστρεβλώσεις που έχεις αραδιάσει ώστε δεν αξίζει ν’ ασχοληθεί κανείς μαζί σου. Θα αναφερθώ ωστόσο σε ό,τι σχετίζεται με γεγονότα.

      Γράφεις: "και φιλοξενηθηκες με διθυραμβικα σχολια απο ολους σχεδον τους παρουσιαστες των μεγαλων καναλιων"
      Απάντηση: Φιλοξενήθηκε -όχι "από όλους" αλλά από ορισμένους παρουσιαστές- στην αρχική περίοδο των μνημονίων, τότε που δεν είχαν ακόμη καταλάβει τι εκφράζει ο Καζάκης. Όταν έγινε αντιληπτό το τι εκφράζουν οι θέσεις του, κόπηκε η οποιαδήποτε προβολή.

      Γράφεις: "Επισης λειτουργουσες σαν συνεργατης των εκπομπων δηλ δεν υπηρχε καμια επιθεση στο προσωπο σου παρα πληρης καλυψη απ ολους"
      Απάντηση: Ήταν φιλοξενούμενος σε εκπομπή ενός άξιου δημοσιογράφου (Μ. Κακλαμάνος) σε ραδιόφωνο του Κοντομηνά. Έφαγαν σύντομα πόρτα και ο Κακλαμάνος και ο Καζάκης. Πολύ καιρό μετά υπήρξε εκπομπή σε ραδιόφωνο του Καρατζαφέρη. Σύντομα έφαγε πόρτα κι από εκεί. Πιστεύεις ότι διαστρέφοντας τα γεγονότα θα καταφέρεις να πείσεις κανέναν;

      Γράφεις: "Εχεις παρα πολλα γραφεια στην επικρατεια ! που δε μπορουν να δικαιολογηθουν απο τις εισφορες των μελων σου"
      Απάντηση: Τα γραφεία των πυρήνων του ΕΠΑΜ ανά την επικράτεια τα ερμηνεύεις ως …γραφεία του Καζάκη; Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι; Και πώς μπορεί να γνωρίζεις εσύ αν τα μέλη του ΕΠΑΜ στις κατά τόπους περιοχές είναι ή όχι σε θέση να καλύπτουν τα έξοδα των γραφείων τους, ή εάν οι χώροι των γραφείων αποτελούν παραχωρήσεις ή προσφορές των μελών κλπ;
      Και κάτι τελευταίο: δωσίλογους αποκάλεσε ο Καζάκης όσους κυβέρνησαν τα τελευταία 4,5 χρόνια, δεν αποκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

      Από κει και πέρα δεν θα αναφερθώ στις υπόλοιπες ανοησίες που αραδιάζεις γιατί είναι φανερό ότι προέρχονται από άνθρωπο που του λείπει η στοιχειώδης πολιτική παιδεία και υπόβαθρο. Με άλλα λόγια, δηλώνω αδυναμία στο να επιχειρήσω να ανασκευάσω με λογικούς όρους την ακατάσχετη μπουρδολογία που προέρχεται από το συνδυασμό βλακείας και φανατισμού.

      Διαγραφή
  24. Κύριε Καζάκη, εντάξει όλα όσα αναφέρεις περί καμμένων χαικαληδων κλπ. Όμως πολλοί πιστεύω οτι θα θέλαμε να ξέρουμε υπο ποίους όρους θα έβλεπες συμμετοχη σου σε ψηφοδέλτιο άλλου πολιτικού φορέα σήμερα; Και ποιός μπορεί να είναι αυτός ο φορέας; Το ΚΚΕ, ο Σύριζα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Αν.Ελ. ή κάποιος άλλος; Ή κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανήκω στο ΕΠΑΜ. Θα συμμετείχα σε ψηφοδέλτιο αν το αποφάσιζε το ΕΠΑΜ στα πλαίσια μιας ευρείας πολιτικής συμμαχίας σε ισότιμη βάση. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κανένας δεν παίρνει υπό την ομπρέλα του τον άλλο. Βαδίζουμε χώρια, αλλά χτυπάμε μαζί. Προσωπικά δεν θα συμμετείχα σε κανένα υπάρχων κομματικό ψηφοδέλτιο. Αν πίστευα ότι υπάρχει κάποιος σχηματισμός - πέρα του ΕΠΑΜ - που κατ' ελάχιστο αντιπροσωπεύει τις πεποιθήσεις μου και την πολιτική δουλειά στον κόσμο που θέλω να κάνω, τότε θα ήμουν εκεί χωρίς υποχρεωτικά να είμαι στο ψηφοδέλτιό του. Τα περί "συνεργασίας" εντός κομματικού ψηφοδελτίου είναι μόνο για όσους θέλουν να κρύβουν την πολιτική τους εξαγορά πίσω από επινοήσεις.

      Διαγραφή
  25. Κατάλαβα οτι αν γινουν εκλογες δεν υπαρχει περιπτωση να σε δουμε σε ψηφοδέλτιο αφού οι όροι που βαζεις δεν υφίστανται. Αλλά και δεν προλαβαίνουν να δημιουργηθούν μέσα σε 40 ημερες. Το επαμ θα συμμετεχει; Αν όχι, τι στάση προτείνετε να κρατήσουν όσοι σας ψήφισαν σε προηγούμενες φορές; Αποχή ή Σύριζα για να επιταχυνθούν οι εξελίξεις; Περιμένουμε να μας πείτε κάτι ο,τι κι αν είναι αυτό. Υπαρχετε όχι μονο για να παρατηρείτε τα πραγματα αλλά και για να προτείνετε συγκεκριμενη στάση που πρεπει να κρατησουμε σε ενα ζήτημα που ειτε το θέλουμε ειτε όχι, απασχολεί ολους τους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην με μπερδεύεις με τον εαυτό σου. Εγώ δεν είμαι παρατηρητής των εξελίξεων όπως εσύ. Αγωνίζομαι να ανατραπεί το καθεστώς. Αγωνίζομαι μπας και συνειδητοποιήσουν κάποιοι σαν κι εσένα ότι πρέπει να κουνηθούν, να κινητοποιηθούν, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους κι όχι να ενδίδουν σε ψεύτικα διλήμματα. Κι αν δεν γίνει τώρα, περίμενε τα χειρότερα.

      Διαγραφή
    2. Με τον Χαϊκάλη ηταν όλα ψέματα και γιαυτό ο Αντώνης έθαψε την υπόθεση. Δεν τον έπαιρνε, μη και του βγάλουν κι αλλες κασέτες.

      Διαγραφή
  26. Ο μόνος που συμφώνησε με την κυβέρνηση εναντιον Χαϊκάλη και Καμμένου ήσουν εσύ κε Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πως ειναι δυνατον φιλε μου να περναμε γεννεες 14 τον Κατακαημμενο κ το κομμα του στις 21/12 κ παραλληλα να κουβεντιαζουμε μαζι τους για κοινη καθοδο στις εκλογες ; Αυτα ειναι τρελλα πραγματα. Τωρα μας προτρεπεις να ψηφισουμε Συριζα. τι ειναι αυτα ρε Δημητρη ; τι ξερεις κ δεν μας το λες στα ισα ; Γιατι μου ειναι αδιανοητο να πιστεψω οτι συμβαινει κατι αλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι με τα καλά σου; Οι συζητήσεις δεν σημαίνουν ταύτιση, ούτε καν συνεργασία. Και που το ακουσες ότι προτρέπω για ΣΥΡΙΖΑ; Πότε θα μάθετε να ακούτε τι λέει, ή τι γράφει ο άλλος και να μην κατασκευάζεται με το μυαλό σας παραμύθια; Έλεος!

      Διαγραφή
  28. Δεύτερον , πραγματικά ντρέπομαι που κάθεστε ενώ ο κόσμος έχει τρελαθεί από όσα έρχονται και θα έρθουν, και το κάνατε και θέμα με τίτλο ( δηλαδή ήμαρτον ) με κάτι το οποίο είτε ρεζιλεύει τον Καμμένο είτε όχι , μικρή η σημασία αυτή την κρίσημη ώρα. Εγώ δεν αναλύω το κατά πόσο σοβαρή είναι η υπόθεση και τι αναδεικνύει , εγώ σχολιάζω το κατα πόσο δέχεστε να πέφτετε στην ίδια παγίδα που προσπαθούν να ρίξουν τα βρωμοκάναλα τον κόσμο , και κατά πόσο δέχεστε να παίξετε τον ίδιο ρόλο με τα βρωμοκάναλα γιατί με αυτό το άρθρο αυτό κάνατε . Επειδή αναγνωρίζω από άλλες πράξεις το φιλότιμο σας θα σας συμβούλευα να το σταματήσετε γιατί το μόνο που καταφέρατε είναι η αρνητική άποψη για εσάς..

    Τρίτον , ούτε υπήρξα υποστηρικτής σας , ούτε σας αντιμάχομαι , αλλά όσο αυτά τα πουλημένα τομάρια εκεί μέσα κάνουν ότι γουστάρουν , όσο δημιουργούνται συνεχώς αποκούμπια τους (Ποτάμια, Ψαριανοί, Γκλέτσοι κλπ.) , εσείς όλοι οι φιλότιμοι - αγωνιστές - αντιμνημονιακοί κοιτάξτε να αφήσετε στην άκρη κωλοεγωισμούς και βλακείες , είτε φταίει ο Καμμένος είτε φταίτε εσείς και κοιτάξτε να κάνετε ένα κίνημα που θα μπει στην βουλή και θα ελέγχει τον Τσίπρα στο τι θα κάνει

    Βαρεθήκαμε αναλύσεις , πορείες , συλλαλητήρια και ρομαντικές θεωρείες για το πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος χωρίς τοκογλύφους τσιράκια και πολυεθνικά συμφέροντα ...... Έχετε όλοι σας τα .........ρια ?/? ?

    Αφήστε στην άκρη - μόνο εις το όνομα αυτού του μεγάλου αντιμνημονιακού αγώνα όλα τα άλλα και μετά τσακωθείτε , δεν με ενδιαφέρει ......... αλλιώς ας κάτσει ο Καμμενος στο 3% , εσείς έξω απο την βουλή να τα λέτε απο το ραδιόφωνο και από αίθουσες συνεδριάσεων και ο καθένας από εκεί που ξέρει .......!
    (Συνεχίζω στο παρακάτω άρθρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για να προλάβω μια απάντηση..............
    Δεν αγωνίζομαι με τον τρόπο που εννοείτε εσείς το , αλλά στον μικρόκοσμο μου και με τα μέσα ή με τις λίγες ώρες που διαθέτω έχω καταφέρει αναλογικά να πείσω ποιο πολλούς γνωστούς μου και φίλους μου για το τί θεωρώ ότι παίζει και τι πρέπει να γίνει ...... Δεν έχω το στομάχι να γίνω πολιτικάντης ή να γίνομαι γνωστός μέσα από θεωρείες,.έχω πολύ μεγαλύτερο αγώνα στο σπίτι μου να κοιτάξω , σας λέω την αποψή μου , δεν σας μαλώνω ( το τονίζω αυτό , γιατι αρπάζεστε και εύκολα )


    Τέλος, οι απαντήσεις σας ήταν προσωπικές , επιθετικές , εγωιστικές και γραφικότατες ( Χαιρετείστε τον Γιοβανοπουλο , χαιρετείστε τον Αποστολόπουλο ) όταν πρόκειται για άνθρωπο που πάνω από τα πιστεύω του και τα εγώ του βάζει τον αντιμνημονιακό αγώνα(γιατί αυτό θέλω να σας θεωρώ ακόμα και τώρα .....)!
    Και να τονίσω ότι αν ήταν να κρίνω τον καθένα από αυτούς που εμπιστεύεται και έχει γύρω του μόνο , τότε δεν θα μιλούσα σε άνθρωπο. Εσείς κάποτε συμπλεύσατε με άνθρωπο που είχε γίνει Υπουργός με βαρύ και βαθύ ΠΑΣΟΚ και μετά εκπροσωπούσε ότι ποιο ακροδεξιό και συντηρητικό και παπαδίστικο στην Θεσσαλονίκη .Και εσάς δεν σας βγήκε καν έτσι , τον γνωρίζατε από πρίν .....................!!!!! Αυτό τι σημαίνει ???? ότι είστε αφερέγγυος σε αυτά που λέτε ή ότι είστε ανίκανος να δείτε τι σας πασάρουν ????.

    Ο μέσος Έλληνας θα σε κρίνει σοβαρά στην ψήφιση νόμων και σε αυτά που εκπροσωπείς μέσα στην αρένα και όχι σε οτιδήποτε άλλο κουτσομπολίστικο και κίτρινο που είναι μόνο για τα δελτία του Σκαι και του Μega .........!!!


    ΥΓ. Με βαριά καρδιά βλέπω ότι πρέπει να στηρίξω αντημνιονιακό ή τουλάχιστον όπως έτσι φέρεται προς το παρόν κόμμα, που θα ΜΠΕΙ στη βουλή ΣΙΓΟΥΡΑ και θα με υποστηρίξει με καταψήφιση μνημονίων και όχι με θεωρείες ......!!!
    Μπορεί να πέσω και έξω και να αποδειχθεί μεγαλύτερη η προδοσία ακόμα και από τον ήδη δεδομένο εχθρό !
    Ίδωμεν !!!!
    Με σεβασμό , ένας 30χρονος παρ'ολίγον ψηφοφόρος σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, δεν έμαθες ποτέ σου τι σημαίνει αξιοπρέπεια. Δεν σε ανάθρεψαν ώστε να μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε κοροϊδεύει. Δεν έκανες καν το κόπο να σκεφτείς τι γράφεις και τι λες. Ακολουθείς την πεπατημένη. Οι "δικοί μας" αντιμνημονιακοί είναι καλοί ότι ψέματα κι αν λένε, ότι κι αν κάνουν, όσο βρώμικοι κι αν αποδεικνύονται. Μόνο οι "άλλοι" είναι κακοί. Αν είσαι όντως 30 και σκέφτεσαι έτσι, τότε για σένα έχω μόνο οίτκο. Είσαι ένας νέος άνθρωπος με αντιλήψεις και ηθική ήδη καμμένη, χωρίς μέλλον και παρών. Δεν μπορείς ούτε καν να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει. Να επεξεργαστείς επιχειρήματα ή αντεπιχειρήματα σ' αυτά που λέει ο άλλος. Το μόνο που κάνεις είναι να αγανακτείς γιατί εγώ δεν ακολουθώ τη δική σου διάτρητη ηθική και τα δικά σου κλισέ σκέψης.
      Προσωπικά χέστηκα ποιανού ψηφοφόρος είσαι. Αν νομίζεις ότι με τιμωρείς μ' αυτόν τον τρόπο τότε είσαι παντελώς ηλίθιος. Πιο ηλίθιος απ' ότι νομίζεις. Αν νομίζεις ότι είναι θεωρίες η προσπάθεια να ξεσηκωθεί ο κόσμος, ότι είναι θεωρίες να τον οργανώσουμε για να λυτρωθεί, οτι είναι θεωρίες να είσαι αμείλικτος σε ζητήματα πολιτικής ηθικής και πράξης, τότε σε λυπάμαι. Και κυρίως λυπάμαι για την υποτιθέμενη ηλικία σου. Έχεις γεράσει πριν καν φτάσεις στα 30.
      Και τέλος, όχι κύριε δεν πρόκειται να γίνω βορά της αρένας για το ηλίθιο φιλοθεάμων κοινό του καναπέ σαν του λόγου σου. Η ηθική μου και οι αρχές μου δεν μου το επιτρέπουν. Εγώ αγωνίζομαι για την πατρίδα και τον λαό μου - έστω κι αν περιλαμβάνει μειράκια στο μυαλό σαν κι εσένα - όχι για μια θέση στο κυνοβούλιο. Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση αυτής της χώρας, για μια καλύτερη ζωή, όχι να γίνω άλλοθι αδράνειας και απραξίας ηλίθιων ψηφοφόρων. Αυτό δα μου έλειπε.

      Διαγραφή
  30. Εαν ετουτη την στιγμη Κ.Καζακη που φλεγεται το συμπαν ,εσεις το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι bloging - μπλα μπλα απο ιντερνετικα ραδιοφωνα και τσιτωμα νευρων απο παρολιγον ψηφορους σας , ειστε ανεπαρκης...δεν ξερω ποιος μπορει να χαραζει τετοια στρατηγικη στο κινημα αυτο ,το μονο που ξερω ειναι πως πρεπει να εχει αυτοκτονικες τασεις...σας λυπαμαι ολους εκει μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή