Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ


Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ θα είναι στον αέρα, αυτή τη φορά ζωντανά και με εικόνα (και έλπίζουμε χωρίς "ζιζάνια")

Ο Δημήτρης Καζάκης και η Γεωργία Μπάστα θα "εκπέμψουν" από το νέο studio του ΕΠΑΜ.

Συντονιστείτε στην ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ από την κεντρική ιστοσελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr)

και την ιστοσελίδα της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ (www.ekpompiae.gr)

6 σχόλια:

  1. Βγηκε ο τηλε-πλασιέ Άδωνις Μπουμπούκος-Μανωλίδης στο BBC και είπε οτί ευχαριστεί τη Μερκέλ που έκανε τοσα καλά για την Ελλάδα και για τα τοσα πολλά λεφτά που μας έδωσε, οτι θα της τα πληρώσουμε ολά πισω και οτι θα μείνουμε για πολλές δεκαετίες στο ευρώ.

    Ποιο το σχολιό σου κ.Καζάκη για αυτο το υποκείμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σχολιάσω; Για να σχολιάσω είναι, ή για να πάρουμε μια βρεγμένη σανίδα;

      Διαγραφή
  2. περιμένουμε και στο γιουτουμπ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετο αλλά προτείνω σε όποιον θέλει να δει και το βίντεο απ'την ομιλία του Καζάκη στη Χαλκίδα. Είναι απ'τις καλύτερες και πιο διαφωτιστικές συζητήσεις ακριβώς γιατί μιλάει με απλούς ανθρώπους (άρα απλά και κατανοητά) για όλο το φάσμα των άμεσων προβλημάτων. Εγω προσωπικά την παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον. http://www.youtube.com/watch?v=xT_jac6ToFU

    Μάριος

    Υ.Γ. Καζάκη να ξέρεις υπάρχουν άνθρωποι που σ'ευχαριστούνε για τον αγώνα του επαμ, και ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ σ'αυτόν αργά ή γρήγορα. Η αλήθεια όταν είναι αλήθεια κι οχι μπαρούφα δε πάει χαμένη όταν ακούγεται, μόνο να τη κρύψουν μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως η ομιλία του Καζάκη στη Χαλκίδα ειναι εξαιρετικά διαφωτιστική

      Διαγραφή
  4. Βασικά μια ερώτηση αναφορικά με την χθεσινή εκπομπή ;; ανέβηκε στο διαδίκτυο ;; γιατί δεν τη βγάζει καθόλου ! Πότε θα ανέβει ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή