Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Γιατί θίχτηκε από την αλήθεια ο Κωνσταντίνος Πλεύρης;

Στις 6 Νοεμβρίου ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μου επιτέθηκε προσωπικά από το κανάλι Kontra, όπου αγοράζει χρόνο ως τηλεβιβλιοπώλης. Το πρόβλημά του είναι ότι τον είπα προδότη και δοσίλογο, ενώ αυτός σήμερα φορά την προβιά του "πατριώτη" και του "μαχητή του ελληνισμού". Όταν σεσημασμένοι φασίστες, προδότες και πράκτορες οργίζονται εναντίον σου σημαίνει ότι κάτι καλό κάνεις για τον λαό και την πατρίδα σου. Πόσο μάλλον όταν ενοχλήθηκε ο μαιτρ του φασισμού και της εθνοπροδοσίας στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Αυτό που είπα και ενοχλήθηκε τόσο πολύ ο Πλεύρης είναι ένα αδιαφιλονίκητο γεγονός. Αν δεν υπήρχε η μετατροπή της εσχάτης προδοσίας σε "στιγμιαίο" αδίκημα το 1975, από την κυβέρνηση Καραμανλή και τον Άρειο Πάγο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης θα είχε δικαστεί και καταδικαστεί σε ισόβια για τον ρόλο του επί χούντας. Με το "στιγμιαίο" γλύτωσαν όλοι οι συνεργάτες και στηλοβάτες της χούντας από την κατηγορία περί εσχάτης προδοσίας. Τους προστάτεψε η μεταπολίτευση για να τους έχουμε ακόμη και σήμερα, άλλους να πρωταγωνιστούν ακόμη στο πολιτικό σύστημα της χώρας κι άλλους να πλασάρουν τον φασισμό και το ναζισμό τους ως "εθνική ιδεολογία". Όπως ακριβώς κάνει σήμερα ο Πλεύρης.

Τσιμουδιά για την "ταμπακέρα"

Τι απάντησε ο Πλεύρης; Δεν είπε τίποτε για την "ταμπακέρα". Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Μου χρέωσε ότι τον είπα δοσίλογο της κατοχής, ενώ αυτός τότε ήταν μόλις 2 χρονών. Κι ότι ζήτησα να δικαστεί με το άρθρο 134 Π.Κ. περί εσχάτης προδοσίας επειδή μιλά ενάντια στη δημοκρατία. Μάλιστα, είχε το θράσος να μου κάνει και "μάθημα νομικών", λέγοντας ότι με το οικείο άρθρο δικάζονται μόνο όσοι με βία ανατρέπουν τις βάσεις του πολιτεύματος. Τέλος, εν είδη δικής του προσωπικής τονωτικής ένεσης, με αποκάλεσε "άνανδρο" γιατί δεν τον κάλεσα να τα πω μπροστά του.

Για να δούμε λοιπόν ποιος είναι ο άνανδρος. Ο Πλεύρης, όπως συνηθίζει ο συρφετός στον οποίο ανήκει, δεν τόλμησε να απαντήσει σε ότι είπα, αλλά έφτιαξε μια δική του βολική εκδοχή όσων ανέφερα γι' αυτόν. Μάλιστα για να απαντήσει εκ του ασφαλούς δεν τόλμησε ούτε καν να παίξει ζωντανά το μικρό απόσπασμα της δικής μου αναφοράς σ' αυτόν. Να λοιπόν ποιος είναι άνανδρος.
Γιατί άραγε ο Πλεύρης δεν τόλμησε να σχολιάσει αυτά που στ' αλήθεια είπα; Διότι είναι αλήθεια. Και η αλήθεια πονάει όταν το παίζεις ελληναράς, ενώ είσαι υμνητής του Χίτλερ, προδότης και πράκτορας. Για να μην μακρηγορούμε θα παραθέσουμε τι αποδέχτηκε το δικαστήριο, όπου προσέφυγε ο Πλεύρης εναντίον του Νίκου Κλειτσίκα για το βιβλίο του «Το ελληνικό φοιτητικό κίνημα και ο αντιδικτατορικός αγώνας στην Ιταλία» (Εκδόσεις «Προσκήνιο», Αγγελος Σιδεράτος, Αθήνα 2000) όταν το 2001 υπέβαλε αγωγή κατά του συγγραφέα και του εκδότη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Πλεύρης σεσημασμένος φασίστας

Η απόφαση 6207/2004 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αναφέρει για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη ότι "το 1960 ίδρυσε τη φασιστική οργάνωση της "4ης Αυγούστου"". Η συγκεκριμένη οργάνωση, αν και ανοιχτά φασιστική, δεν ερευνήθηκε ποτέ για διασυνδέσεις της με τον υπόκοσμο και το παρακράτος, αλλά και για εμπλοκή της σε τρομοκρατικές ενέργειες με σκοπό την προετοιμασία του εδάφους για φασιστική εκτροπή.

Πάντως ο Πλεύρης πρέπει να ήταν βαθύτατα μπλεγμένος με τους αρχιπραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου, γιατί αμέσως μετά προσλαμβάνεται σε περίοπτες θέσεις της χούντας.

Ο Πλεύρης όργανο της χούντας

Να τι αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου: «Μετά την 21η Απριλίου 1967 διορίστηκε καθηγητής στη Σχολή Γενικής Μορφώσεως του Αρχηγείου Στρατού, όπου φοιτούσαν ανώτεροι αξιωματικοί και των τριών κλάδων, διδάσκοντας κοινωνιολογία και προπαγάνδα. Ακόμα διορίστηκε καθηγητής στις Σχολές Αστυνομίας Πόλεων και Χωροφυλακής, διδάσκοντας δικά του βιβλία. Παράλληλα, μετά την 21η Απριλίου 1967 διορίστηκε σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού. Οντας στενός συνεργάτης του Ι. Λαδά διορίστηκε επί υφυπουργίας του διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του».

Ο Πλεύρης πράκτορας της ΚΥΠ

Η συμμετοχή του Πλεύρη στη χούντα ήταν μόνο σε επίπεδο ιδεολογικο-πολιτικής ταύτισης; Όχι βέβαια. Να τι αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου: «Ο ενάγων είχε σχέση με την ΚΥΠ, πράγμα που δεν αρνείται. Δηλώνει δε στην αγωγή του ότι δεν θεωρεί το χαρακτηρισμό του ως πράκτορα της ΚΥΠ, που του αποδίδεται στο βιβλίο, ως δυσφημιστικό. Ασχολήθηκε μάλιστα με τους έλληνες μετανάστες στη Δυτική Ευρώπη προκειμένου να διαπιστωθεί από το τότε καθεστώς η ύπαρξη, η οργάνωση και ο τρόπος δράσης της αντιδικτατορικής δράσης τους στο εξωτερικό. Στο βιβλίο παρατίθεται αυτούσια μια "Αναφορά περί της εν γένει ανθελληνικής δράσεως εις Ιταλίαν", από την οποία προκύπτει ο τρόπος σκέψεως και δράσεως των προσώπων που ενεργούσαν για λογαριασμό τού υπό τις διαταγές του ενάγοντος τμήματος της ΚΥΠ».

Ο Πλεύρης δηλαδή ήταν επίσης αναγνωρισμένος πράκτορας της ΚΥΠ, τουλάχιστον επί χούντας και μάλιστα με αποστολή να καταδίδει πατριώτες 'Ελληνες που αγωνίζονταν από το εξωτερικό εναντίον του καθεστώτος. Ένα καθεστώς που, όπως αποδείχτηκε στη δίκη των πρωταιτίων της χούντας, ήταν ξενοκίνητο και επιβλήθηκε υπό την άμεση καθοδήγηση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Πόσο περισσότερο προδότης, θα μπορούσε να είναι κανείς;

Ο Πλεύρης με φασίστες τρομοκράτες

Για τον Πλεύρη η εσχάτη προδοσία είναι πταίσμα. Δεν του φτάνουν όλα αυτά, συνεργάζεται ενεργά και με σεσημασμένες φασιστικές οργανώσεις της Ιταλίας. Να τι αναφέρει πάλι η δικαστική απόφαση: "Οπως ο ίδιος ο ενάγων αναφέρει στη συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στο ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό "L' Europeo" το 1976, στην Ιταλία ταξίδεψε το 1969 και το 1973, είχε δε προσωπικές επαφές με τους Ιταλούς φασίστες Pino Rauti, Giulio Maceratini, Pino Romualdi, Clemente Graziani, Michele Di Bella, Gianna Preda, Caradonna, Servello, Cerullo και άλλους. Οπως ο ίδιος αναφέρει γνώριζε επίσης τον Almirante, με τον οποίο αλληλογραφούσε. Από τη συνέντευξή του αυτή ο ενάγων φαίνεται ότι γνώριζε και μάλιστα πολύ καλά ηγέτες και στελέχη τόσο του ιταλικού νεοφασιστικού κόμματος MSI, τους οποίους αποκαλούσε περιφρονητικά μισίνους, όσο και της φασιστικής οργάνωσης Ordine Nuovo και της Avanguardia Nazionale, τις οποίες θεωρούσε πιο αξιόπιστες και σοβαρές, προφανώς διότι ήταν πιο οργανωμένες και δεν δίσταζαν να δράσουν ώστε να επιτύχουν το σκοπό τους, που ήταν να δημιουργήσουν στην Ιταλία μια χαώδη κατάσταση πολιτικής αναταραχής που θα οδηγούσε στην κατάλυση της δημοκρατίας και στην εγκατάσταση δικτατορικού καθεστώτος με πρότυπο το ελληνικό».

Να θυμίσουμε εδώ ότι αυτό το φασιστικό κύκλωμα της Ιταλίας, όπως αποκαλύφθηκε από τις δικαστικές αρχές της Ιταλίας στη δεκαετία του 1990, είχε δημιουργηθεί με την υποστήριξη των ΗΠΑ και αποτελούσαν μέρος της επιχείρησης Gladio του ΝΑΤΟ. Δηλαδή, της επιχείρησης που προέβλεπε τον εξοπλισμό ομάδων για πράξεις σαμποτάζ και τρομοκρατίας σε περίπτωση που στη χώρα αναδεικνυόταν κυβέρνηση μη αρεστή στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. Αυτές οι φασιστικές οργανώσεις έδρασαν στην Ιταλία τη δεκαετία του '70 και ΄80 με μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων με εκατοντάδες νεκρούς.

Η αντίστοιχη επιχείρηση στην Ελλάδα, ονομαζόταν από το ΝΑΤΟ "κόκκινη προβιά". Και δεν ξέρουμε αν ο Πλεύρης συμμετείχε σ' αυτήν. Δεν έχει διεξαχθεί καμιά σχετική δικαστική έρευνα, σαν αυτή που έγινε στην Ιταλία. Σίγουρο είναι το γεγονός πώς αν δεν είχε μετατραπεί σε "στιγμιαίο" το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ο Πλεύρης θα αντιμετώπιζε τις ανακριτικές αρχές για το ρόλο του στη χούντα, την ΚΥΠ, τις φασιστικές οργανώσεις και είμαι σίγουρος ότι θα είχαν αποκαλυφθεί οι διασυνδέσεις του με πολύ πιο σκοτεινά κυκλώματα, ακόμη κι απ' αυτά που γνωρίζουμε σήμερα.

Να πούμε για όσους δεν ξέρουν ότι η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αποφαίνεται, διά της υπ' αριθμόν 684 Αποφάσεώς της, ότι το "αδίκημα της εσχάτης προδοσίας" της 21ης Απριλίου 1967, ήταν "στιγμιαίον". Ως εκ τούτου απαλάχθηκαν όσοι συνεργάστηκαν με την χούντα! Τον Πλεύρη και τη δράση του, καθώς και τους ομοίους του, τους προστάτεψε τόσο η μεταπολίτευση του Καραμανλή, όσο και η μεταπολίτευση του Ανδρέα Παπανδρέου. Προφανώς, τέτοιοι προδότες είναι πάντα χρήσιμοι σε κυβερνήσεις που υπηρετούν το καθεστώς υποτέλειας σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Ο Πλεύρης υμνητής των Ες-Ες

Αυτά τα ολίγα για τον "μαχητή του Ελληνισμού" Κωνσταντίνο Πλεύρη, ο οποίος εκτός όλων των άλλων είναι και θιασώτης του Χίτλερ, των Ες-Ες και των κρεματορίων. Μια μικρή ματιά στα βιβλία του να ρίξει κανείς θα φρίξει. Χαρακτηριστικό δείγμα από το βιβλίο του "οι Εβραίοι", που λατρεύει και ο έτερος ομοϊδεάτης και ομογάλακτος του Πλεύρη, Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασι και τρόπο ζωής. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι δεν ήσαν εγκληματίαι... αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό... είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίσθησιν τιμής... απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής».

Πόσο εθνοπροδότης μπορεί να κανείς όταν εκθειάζει τα καθάρματα που ματοκύλισαν αυτόν τον τόπο με εκατοντάδες σφαγές αθώων Ελλήνων όπως του Διστόμου; Όχι μόνο εθνοπροδότης, αλλά και παντελώς άνανδρος. Γιατί μόνο άνανδροι προδότες και καθάρματα του υποκόσμου μπορούν να εκθειάζουν τα ναζιστικά εγκλήματα. Και μ' αυτούς δεν υπάρχει πεδίο διαλόγου. Στο μόνο πεδίο που μπορούμε να συναντηθούμε είναι εκείνο της ανοιχτής αναμέτρησης. Μας χωρίζει αίμα με δαύτους. Το αίμα του ελληνικού λαού που ζητά ακόμη δικαίωση. Και δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να ξεμαγαριστεί ο τόπος μας από ολόκληρη την φάρα τους.

Και τέλος, για την ιστορία, μιας και ο Πλεύρης, εκτός από εθνοπροδότης, φασίστας και πράκτορας, του αρέσει να το παίζει και "δάσκαλος" επί παντός επιστητού, θα του πούμε μόνο τα εξής: Το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα ορίζει την πράξη και τη συμμετοχή σε πράξεις εσχάτης προδοσίας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρξει ξανά το όνειδος του "στηγμιαίου" κι έτσι την γλυτώσουν οι συνεργάτες των πρωτεργατών του σφετερισμού και της προδοσίας. Για να μην επαναληφθεί, δηλαδή, το όνειδος του 1975 και την σκαπουλάρουν τύποι σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη. Ας το έχει υπόψη του, γιατί αυτή την φορά δεν πρόκειται να γλυτώσει κανένας από την φάρα του.

61 σχόλια:

  1. Από το Ποντίκι http://www.topontiki.gr/article/87399/Ekpaideutis-parastratiotikis-organosis-tou-apartxaint-o-proin-uparxigos-tis-Xrusis-Augis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οδοστρωτηρας οπως παντα. ευγε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι οδοστρωτηρας πραγματι...Ωστοσο κατι γατακια πρεπει να την παιρνουν την απαντηση κατα προσωπο..ετσι για να βλεπουμε να χανουν τα λογια τους και να γελαμε..Να χαρουμε κι εμεις λιγο που τρωμε ηττες απ τα ποντικια εξ αιτιας του ΚΚΕ και του ΤΣΙΡΙΖΑ,των εθνομηδενιστων

      Διαγραφή
  3. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το άρθρο σου Δημήτρη-όπως πάντα εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο,γιατί αυτά ακριβώς είναι τα τραύματα που σηκώνουμε σαν σταυρό στην πλάτη μας ως λαός.Τα τραύματα,οι πληγές και το αίμα που σωρεύτηκε τόσα χρόνια στο συλλογικό ασυνείδητο από τέτοια καθάρματα,που ματοκύλισαν τον Ελληνισμό...αλλά δεν ξεχνάμε.Πόντος,Κύπρος,Κρήτη,Μακεδονία...όλος ο Ελληνισμός τώρα θα βρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη δικαίωση των πόθων...γιατί αυτή τη φορά ο λαός θα μείνει ενωμένος και οι ίδιοι θα πέσουν στην παγίδα που μας στήνουν...Λίγο ακόμα υπομονή και η αλήθεια θα λάμψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λεγόμενος "εθνικιστικός" χώρος έχει αποδειχτεί οτι ειναι μια μάζωξη δοσιλόγων, νοσταλγών των ναζι και της στρατιωτικης δικτατορίας, διαφόρων πρακτορίσκων, ρουφιανων, στρατοκ@βλων, και άλλων γραφικών-περιθωριακών στοιχείων. Κανενα ελληνικο πατριωτισμο δεν εκπροσωπουν ουτε προβαλλουν.
    Και ο ενας ειναι ποιο απατεώνας απο τον αλλο.

    Το τηλε-κόμμα Καρατζαφερη στηριξε τη κρισιμη στιγμη τη κυβέρνηση ΔΝΤ του τραπεζιτη Παπαδημιου ενω τα στελεχη του (Μπουμπουκος, Τσεκουρατος, Πλευρης Τζουνιορ κλπ) την εκαναν προς ΝΔ οπου τωρα γλυφουν εκει που καποτε εκαναν οτι εφτυναν. Ο Καρατζαφυρερ εμπλεκεται σε απατεωνιες με οφσορ και αλλες λαμογιες (ιδιοκτησια τηλεοπτικου σταθμου κλπ) ...

    Μετα η Χ.Α αποδειχτηκε αλλη μια μεγαλη απατη. Εκτος απο το γεγονος οτι ειχαν ως στελεχη διαφορους αναλφαβητους τραμπουκους, νταβατζηδες, μπραβους κλπ, ειχαν μια ναζιστικη ρητορικη και εικονα (με blackshirts, σβαστικες, σκινχτεντς, κλπ) με αποτελεσμα να αποπροοσανατολιζουν αφου τα ΜΜΕ βρηκαν ευκαιρια και ασχολουνταν με τα τατουαζ σβαστικες του Κλασιδιαρη αντι ο κοσμος να ασχολειται με το ξεπουλημα της Ελλαδας. Ο Πακιστανολιακος μαλιστα προωθει τη παχυσαρκη κορη του συνεχως ενω διορισε ολο του το σοι (ξαδερφια, ανιψια κλπ) σε θεσεις στη βουλη ενω οι ¨επιτηδειοι" ευρωβολευτες του αλληλοδιορισαν στις Βρυξελλες τις κορες τους.

    Υπαρχει και συνομιλια των στελεχων της ΧΑ Λαγου-Δεβελεκου οπου λενε οτι η ΧΑ ειναι τελειως σαπια και διεφθαρμενη, γεματη λαμογια και ανικανους

    https://www.youtube.com/watch?v=MlWuXJKOXYM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκεινη η υποθεση της τοκογλυφιας και των αδικαιολογητων σε ποσοτητα και αξια χρυσων λιρων με τον φιλτατον και πατριωτην κ. Πλευρη, πατηρ του κομμαντος υιου, αληθεια τι απεγινε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για την απάντηση στο φασίστα. Εμετικές οι αποκαλύψεις για τη δράση του. Πώς είναι δυνατόν να επαίρονται όλοι οι κυβερνώντες μετά τη μεταπολίτευση ότι έχουμε δημοκρατία όταν ψηφίζουν νόμους - εκτρώματα που απαλλάσσουν τους προδότες από κάθε τιμωρία; Άκου στιγμιαίο αδίκημα η επταετής χούντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είσαι χίλιες φορές καλά Δημήτρη για όσα είπες για το τομάρι αυτό!Πόσοι και πόσοι θέλουν να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για τα αίσχη,για το αίμα που χύθηκε εξαιτίας τους...Κι αυτοί το παίζουν και Έλληνες στο πνεύμα,στη σκέψη...τα γελοία θρασύδειλα φασιστοειδή ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΚΛΕΚΤΟΙ"-ΖΩΑ,ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός απο ΚΥΠατζής και έμπορας του φασιστοεθνικισμού, ο Πλεύρης έχει κατηγορηθεί απο εθνικιστικούς κύκλους ως λαμόγιο (ιστορία με το Ελλήνιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σιγά μεγάλε πατριώτη Καζάκη μή σου φύγει κανένας πόντος από τον πολύ αγώνα. Ο πλεύρης είναι το ίδιο πατριώτης με σένα, το ίδιο πατριδοκάπηλος με σένα δλδ και με πολύ σκοτεινό παρελθόν όπως κι εσύ. Μη νομίζεις πως επειδή αποφεύγεις συστηματικά να δηλώσεις δημόσια το ποιός είσαι και από που ήρθες ότι τρώνε όλοι κουτόχορτο ή δε σε γνωρίζουν από την εποχή του χημείου ακόμα.Να δεχθώ πως ο πλεύρης είναι κυπατζής και πράκτορας όπως τον αποκαλείς, άλλωστε οι κυπατζίδες μέσα στο ΕΠΑΜ μπορεί και να σε έχουν διαβεβαιώσει, εσύ που όπως δήλωσες στην Πάτρα κρατάς τεφτέρια και φωτοτυπίες από τους πράκτορες που μισθοδοτεί το ΚΚΕ τι είσαι νομίζεις? Εάν όντως έχεις στην κατοχή σου τέτοια στοιχεία γιατί δεν τα δημοσιοποιείς ή δεν τα καταθέτεις στη δικαιοσύνη? Μήπως τα χρησιμοποιείς για ύποπτες συναλλαγές πίσω από τα φώτα της δημοδιότητας? Μήπως αυτό το αλισβερήσι σου εξασφαλίζει ασυλία ώστε το ΚΚΕ να μην αποκαλύψει το ποιόν και το ρόλο που έπεξες καθώς ήσουν δεξί χέρι του Φλωράκη το βρώμικο 89? Προτού επιδοθείς σε επιδόσεις λάσπης λοιπόν απέναντι στους πάντες, κοίτα πρώτα τη δική σου καμπούρα και ξεκαβάλα και λίγο το καλάμι γιατι υπάρχει και κόσμος που σε ξέρει πολύ πιο καλά από τις μερικές δεκάδες υποστηρρικτών σου. Εννοείται πως περιμένω απάντηση και ακριβή στοιχεία της διαδρομής σου στο ΚΚΕ και αναλυτικό βιογραφικό σου. Ειδάλλως είναι το ίδιο και χειρότερο με αυτό που κατηγορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε πρώτα επώνυμα ποιος είσαι και ύστερα τα λέμε. Αν και το "βρώμικο 89" παραπέμπει σε σκατοπασόκο του ότι αρπάξει η τσέπη μας. Προφανώς γι' αυτό δεν τολμάς να γράψεις επώνυμα. Κι επειδή χρησιμοποιείς γνωστές κλισέ φράσεις, αλλά και το ? στα σχόλιά σου, ε, τότε είσαι το γνωστό σούργελο που σε πληρώνουν για να τρολάρεις στο blog μου, εδώ και δυο-τρία χρόνια. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

      Διαγραφή
    2. γραψε το ονοματακι σου ρε κοροιδο μη φοβου μωρη μαριαμ....

      Αποστολος Ακαμωτακης

      Διαγραφή
    3. "σκατοπασόκος" και "ΚΥΠΑΤΖΗΣ" , εννοείτε σαν αυτούς που έχετε στο ΕΠΑΜ κύριε Καζάκη; Κοιτάχτε δίπλα σας εαν ψάχνετε τέτοιους, οι οποίοι το έχουν παραδεχθεί και δημοσίως, και αφήστε κατά μέρους τον βόρβορο λάσπης που εξαπολύετε κάθε φορά που σας βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα! Και εν τέλει εσείς οφείλετε να απαντήσετε με ποιό δικαίωμα κρατάτε στο σπίτι σας απόρρητα έγγραφα που ενοχοποιούν ποινικά μέλη του ΚΚΕ; τι είστε; εισαγγελέας, εκβιαστής, πράκτορας ή αντίστοιχης ηθικής πολιτικός σαν τον Βενιζέλο που κρατούσε σπίτι του απόρρητα έγγραφα εθνικής σημασίας; Εάν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια Καζάκη να πεις δημόσια με ονόματα το περιεχόμενο των φωτοτυπιών από τα μυστικά αρχεία και να τα δημοσιοποιήσεις στην ιστοσελίδα σου και στις αρμόδιες αρχές! Είμαι σίγουρος πώς δεν θα ήθελες να σε εκλάβουν οι αναγνώστες σου σαν πράκτορα ούτε σαν απατεώνα συκοφάντη! Κόψε τις εξυπνάδες και τις ύβρεις λοιπόν και πράξε τα δέοντα!

      Διαγραφή
    4. Λες και δεν ξέρω ποιος είσαι. Λες και δεν ξέρω το ποιον σου και από που τα παίρνεις για να συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Λές και δεν ξέρω τις διασυνδέσεις σου, για τις οποίες σε πέταξαν έξω οι πυρήνες του ΕΠΑΜ, όταν εντάχθηκες για να στρατολογήσεις. Γι' αυτό και δεν τολμάς να γράψεις επώνυμα. Κλανομεντόλ. Ωραίες οι φαντασιώσεις σου πρακτορίσκο, αλλά αλλού. Αν τολμάς βγες επώνυμα και κατήγγειλε, αλλά το σκυλολόϊ σου δεν έχει τα κότσια. Στα μουλωχτά, στα σκοτάδια, στην ανωνυμία, όπως προσπάθησες κι όταν για λίγο βρέθηκες μέσα στο ΕΠΑΜ. Βλέπεις σε πήραν χαμπάρι έγκαιρα και σε έδιωξαν κακήν κακώς. Εισοδιστές πράκτορες στο ΕΠΑΜ δεν θα ανεχθούμε. Κατ' άλλα συνέχισε. Δικαιώνεις τον μισθό σου και εμάς που σε προπηλακίσαμε γι' αυτό που είσαι.

      Διαγραφή
    5. αφού όπως λέτε κ.Καζάκη ξέρετε (προφανώς διαθέτετε και όλα τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία) για το ποιος είναι, τις διασυνδέσεις του από ποιους μισθοδοτείται και το πόσα παίρνει, γιατί δεν τα καταγγέλλετε εσείς επωνύμως ώστε να τον ισοπεδώσετε; μήπως τελικά εσείς είστε χειρότερος συκοφάντης και ψεύτης?

      Διαγραφή
    6. O Ανώνυμος 10 Νοεμβρίου 2014 - 6:04 μ.μ. ειναι ο καλος παλιος γνωστος γαυρος Ολυμπιακαρα, αχαχαχ.
      Αρρωστια και ψυχοπαθεια ο τυπος ή η τυπισσα, αχαχαχαχ.

      Διαγραφή
  10. Ντοκουμέντο με τα χρήματα που ελάμβανε ο Πλεύρης ως ΚΥΠατζης : https://wikileaks.org/wiki/Greek_KYP_intelligence_payroll_including_politicians,_1981

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ ανώνυμε,6.04-αν είχες μυαλό-θα κατανοούσες ότι θίγεις πρώτα από όλα όλους εμάς που αγωνιζόμαστε στο Ε.Πα.Μ ως ανεπαρκείς να αναγνωρίσουμε το τι κάνουμε μέσα στο μέτωπο...όπου είμαστε συναγωνιστές με το Δημήτρη κι όχι οπαδοί ή πρόβατα υπό καθοδήγηση.Πώς κρίνεις τον αγώνα σήμερα σε τέτοια κατάντια που έφτασαν τη χώρα;Μήπως γύρισες ανά την Ελλάδα τρεις και τέσσερις φορές στο κάθε μέρος για να πεις την αλήθεια,να ενημερώσεις τον κόσμο για να αναλάβει την ευθύνη της ζωής του;Ή μήπως ο κ. Καζάκης,που επιβεβαιώνεται λέει ψέματα κι οι άλλοι βγαίνουν αληθινοί;Μήπως κυνηγήθηκες κι απειλήθηκες με χίλιους τρόπους;Μήπως έβαλες "το κεφάλι σου στη φωτιά" καταγγέλλοντας δημόσια τους πιο στυγνούς κλέφτες και ψεύτες με το όνομά τους;Βγήκες στους δρόμους να σταθείς δίπλα στους κατατρεγμένους συμπολίτες μας;Πώς αγωνίζεσαι ακριβώς...και δε μας το λες να ακολουθήσουμε το παράδειγμά σου,μπας και βγούμε από την κόλαση που ζούμε;Να ντρέπεσαι για την πρακτορίστικη "λογική"σου και την χαφιεδίστικη έξη που φαίνεται ότι σε διακατέχει ακριβώς γιατί δεν έχεις την ψυχή και την ανδρεία να ξεχωρίσεις τον πατριώτη από τον προδότη,αφού όλα για σένα είναι συναλλαγή και συμφέρον.Τόσο αξιολύπητα ιταμή είναι η ύπαρξή σου;Μήπως και τη γυναίκα σου με κριτήρια τέτοια την "κατέκτησες";Αλήθεια ποια οφέλη είχε στο ΚΚΕ ο Δημήτρης και ποια περιμένει να έχει τώρα με όλο αυτό τον Τιτάνειο αγώνα που δίνει;Σίγουρα κάτι "πρωτότυπο"θα επινοήσεις πάλι να πεις...Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι αυτό που κάνει δεν πληρώνεται με τίποτα;Αυτή είναι η "παιδεία"σου και με γνώμονα τη δική σου διαστροφή κρίνεις και τις πράξεις των άλλων;...ή μήπως όλα αυτά δείχνουν τον πανικό των αφεντικών σου που ξεμπροστιάζονται μέχρις ενός κι άρχισαν επιτέλους να νιώθουν τι "αξίζουν"να πάθουν;Φυσικά μόνο τον κ.Καζάκη φοβούνται γιατί αυτός μόνο-δυστυχώς- έχει τα κότσια και τις γνώσεις να τους αντιπαρατεθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άσε τις παρόλες Καζάκη. Εαν έχεις κότσια βγες και κάνε διάλογο μαζί του σε κάποια εκπομπή είτε στο ροή είτε στην τηλεόραση. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ο δολοφόνος της μάνας σου σε καλεί να κάνετε διάλογο για τον ρόλο της δολοφονίας κι εσύ πας, τότε δυο πράγματα συμβαίνουν: Είτε είσαι τελείως μαλάκας. Είτε είσαι το ίδιο μ' αυτόν. Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο που θα δικάζεται η φάρα για εθνοπροδοσία.

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζεις ότι μετά από 70 χρόνια ήρθε η ώρα να κάνουμε και κάποιον διάλογο με σκοπό να τελειώνουμε από τα εμφυλιοπολεμικά κάποια στιγμή;

      Εμένα τότε τον έναν θειό μου τον κυνήγαγαν τότε να τον φάνε οι κομμουνιστές και τον αδελφό του, τον άλλο θειό μου, οι δεξιοί. Η γιαγιά μου κόντευε να τρελλαθεί.

      Αυτές τις μαλακίες κάναμε και μας κατσικώθηκαν σήμερα οι "δανειστές" στην πλάτη μας. Ξεκόλλα από τα κομματικά. Δεν υπάρχουν δεξιοι και αριστεροι, καποια στιγμή πρεπει να δουμε την Ελλάδα. Τα κομματικά μας έχουν φαέι τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
    3. Με ποιον διάλογο; Με σεσημασμένο προδότη και πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών; Ρε σεις, πόση βλακεία ποια θα πρέπει να αντέξει κανείς με σας! Έλεος, πια!!!!

      Διαγραφή
    4. Τα ίδια λέει κι αυτός για σένα "έξυπνε", τι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;

      Όπως εσύ λες τη φάρα του προδότες έτσι και αυτοί λένε εσας προδότες και πράκτορες των σοβιετικών.

      Ο ένας Έλληνας να βγάζει το μάτι του αλλουνού. Η κατάντια του έθνους.

      Διαγραφή
    5. Αποτελείς κατηγορία ηλιθίου από μόνο σου. Γι' αυτό μας κατάντησαν εδώ που μας κατάντησαν. Χάρις σε κάτι μαλακοπίτουρες σαν κι σένα. Βρε ηλίθιε, το θέμα δεν είναι τι ισχυρίζεται ο ένας κι ο άλλος, αλλά τι αποδεικνύεται στην πράξη. Κι ο εν λόγω Πλεύρης είναι με απόφαση δικαστηρίου - που ο ίδιος προκάλεσε - προδότης, συνεργάτης της χούντας και σεσημασμένος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να μην καταλαβαίνει την διαφορά;

      Διαγραφή
    6. κι εσυ ως πράκτορας λογίζεσαι μιας και όπως είπες δημόσια έχεις φωτοτυπήσει εν κρυπτώ απόρρητα έγγραφα του ΚΚΕ στο οποίο εργάστηκες και τα κρατάς σπίτι σου. Τα ίδια σκατά με τον Πλεύρη είσαι κόκκινε φασίστα!

      Διαγραφή
    7. A) Σε ποιο δικαστήριο αποδείχτηκε το "σεσημασμένος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών" που λες;

      Β) Και εσύ υπηρετησες ένα κόμμα που τα έπαιρνε από ξένη δύναμη (με βάση τα αρχεία αυτης της ξένης δύναμης), άρα και εσύ υπήρξες (ηθελημένα ή άθελα) πρακτοράκι των σοβιετικών σε μια περιοδο της ζωής σου.

      Γ) Από το "μαλακοπίτουρας" και τα υπόλοιπα βρισίδια καταλαβαίνει κανείς το επίπεδό σου και το επίπεδο του διαλόγου που μπορεί να κάνει καποιος μαζί σου.

      Διαγραφή
    8. Σε είπα ηλίθιο, αλλά προσβάλω τους ηλίθιους. Βρε τενεκέ ξεγάνωτε δεν διαβάζεις το κείμενο που σχολιάζεις; Ρωτάς κιόλας ποιο δικαστήριο, όταν παρατίθεται ακόμη και ο αριθμός της απόφασης; Το μαλακοπίτουρας είναι πολύ λίγο για το είδος σου.

      Διαγραφή
    9. Η απόφαση Καζάκη δεν γράφει πουθενά ότι ήταν πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, ότι ανήκε σε φασιστική οργάνωση του εξωτερικού γράφει. Εν ολίγοις και ακροδεξιοί και ακροαριστεροί έιστε τα ίδια.

      Εσείς είσασταν "πρακτοράκια" των σοβιετικών και οι πλεύρηδες "πρακτοράκια" της διεθνους φασιστικής.

      Ξεκολλάτε.

      Διαγραφή
    10. Να τι λέει βρε βλαμένε η απόφαση: «Ο ενάγων είχε σχέση με την ΚΥΠ, πράγμα που δεν αρνείται. Δηλώνει δε στην αγωγή του ότι δεν θεωρεί το χαρακτηρισμό του ως πράκτορα της ΚΥΠ, που του αποδίδεται στο βιβλίο, ως δυσφημιστικό. Ασχολήθηκε μάλιστα με τους έλληνες μετανάστες στη Δυτική Ευρώπη προκειμένου να διαπιστωθεί από το τότε καθεστώς η ύπαρξη, η οργάνωση και ο τρόπος δράσης της αντιδικτατορικής δράσης τους στο εξωτερικό. Στο βιβλίο παρατίθεται αυτούσια μια "Αναφορά περί της εν γένει ανθελληνικής δράσεως εις Ιταλίαν", από την οποία προκύπτει ο τρόπος σκέψεως και δράσεως των προσώπων που ενεργούσαν για λογαριασμό τού υπό τις διαταγές του ενάγοντος τμήματος της ΚΥΠ».
      Πράκτορας της ΚΥΠ με αποστολή την κατάδωση πατριωτών για αντιδικτατορική δράση. Τι είσαι επιτέλους; Ηλίθιος, Πανηλίθιος, ή Πλεύρης;

      Διαγραφή
    11. Εαν είσαι στην ΚΥΠ Καζάκη ανήκεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ μυστική υπηρεσία δεν είσαι προδότης αγαπητέ.

      Απλως δουλεύεις για την εξουσία που είναι εκείνη την εποχή στα πράγματα, όπως οι πασόκοι δούλευαν για το σύστημα πασοκ τα χρόνια της εξουσίας του πασοκ, οι νεοδημοκρατες για το σύστημα ΝΔ τα χρόνια που έχει εξουσία η ΝΔ, όπως θα κάνουν και οι συριζαίοι στο αμέσως χρονικό διάστημα που θα είναι εξουσία ο σύριζα. Ουδεν το μεμπτον.

      Επειδή ξέρω οτι θα πεις ότι τότε όμως ήταν χούντα σου προαπαντώ ότι και τα χρόνια του πασοκ από κάποιο σημείο και μετά χούντα ήταν με επίφαση εκλογών αλλά και τώρα χούντα είναι ή διαφωνείς;

      Προδότης είσαι όταν ανήκεις σε ξένες μυστικές υπηρεσίες ή όταν τα παίρνεις από ξένη δύναμη όπως το ΚΚΕ τα χρόνια που ήσουν εσύ στο κόμμα αυτό. Προς τιμήν σου τουλάχιστον σηκώθηκες και έφυγες αυτό στο αναγνωρίζω.

      Και επιτέλους σταμάτα να βρίζεις, δεν κερδίζεις στον διάλογο βρίζωντας, το ξέρεις αυτό.

      Διαγραφή
    12. Αντε και πέταξες τη μάσκα. Μετά μου διαμαρτύρεσαι γιατί σε βρίζω. Η ΚΥΠ δεν ήταν ποτέ "ελληνική" μυστική υπηρεσία. Ήταν και παραμένει υποχείριο της CIA και μπλεγμένη σε πολύ σκοτεινές ιστορίες σε βάρος του ελληνικού λαού. Επί χούντας η ΚΥΠ συνεργαζόταν με τους σιωνιστές του Μοσέ Νταγιάν, ο οποίος εκπαίδευε επαγγελματίες δολοφόνους στο έδαφος της Ελλάδας για να χτυπήσουν στόχους σε Αραβικές και Ευρωπαικές χώρες. Φυσικά υπό την κάλυψη της CIA. Ο Πλεύρης μάλιστα δεν είχα απλά σχέσεις με την ΚΥΠ, αλλά όπως ομολογεί ο ίδιος ήταν πράκτορας και καταδότης πατριωτών που αγωνίζονταν εναντίον της χούντας. Και ποιος ξέρει σε τι άλλα χοντρά και πολύ σκοτεινά κόλπα ήταν και είναι μπλεγμένος. Από τη στιγμή που είσαι πράκτορας μυστικών υπηρεσιών και καταδότης, για όλα είσαι ικανός. Τελεία και παύλα με όλα εσάς τα σούργελα που τολμάτε να μιλάτε για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ενώ είσταστε σεσημασμένοι δοσίλογοι από την κούνια.

      Διαγραφή
    13. Τελικά ρε φίλε είτε μιλάει κανείς σε σένα είτε σε τοίχο είναι το ίδιο πράγμα.

      Διαγραφή
  13. Οι διαφωνίες λύνονται με διάλογο. Όποιος τον αποφεύφει τον φοβάται Καζάκη.. Μάλιστα σε κάλεσε τουλάχιστον 5 φόρές να μιλήσετε για τις ιδέες Σου. Εμπρός πήγαινε να τον διασύρεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει καμιά διαφωνία μαζί σας κ. Πλεύρη, που δεν έχετε ούτε καν τον ανδρισμό να υπογράφετε τα σχόλια των βαλτών σας. Για να υπάρξει διαφωνία θα πρέπει να υπάρχει κοινή βάση. Δεν ανήκουμε στο ίδιο είδος και το είδος σου - μια παρά φύση καρκινογενής μετάλλαξη - οφείλουμε να το εξαλείψουμε, όπως τον καρκίνο.

      Διαγραφή
    2. Κατά τα άλλα οι άλλοι είναι οι φασίστες. Εσείς που αποκαλείτε ανθρώπους καρκινογενή μετάλλαξη, άλλου είδους που πρέπει να εξαλειφθεί τι είστε; Έτσι μιλούσε και ο Χίτλερ. Είστε αντιχιτλερικοί κατ'όνομα, αλλά χιτλερικοί κατ' ουσίαν.

      Διαγραφή
    3. Διαλογο με προυποθέσεις. Αν ο φασίστας θέλει διάλογο και αρνήσαι, δεν υπάρχει δικαιολογία. Δυστυχώς ο φασίστας σε νικησε...

      Διαγραφή
    4. Με τον φασίστα δεν κάνεις διάλογο, τον εξοντώνεις. Όπως έκανε ο ελληνικός λαός στη ναζιστική κατοχή. Αν σας ενοχλεί, μην φοβάστε έρχεται η ώρα σας.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμε φασιστόμουτρο, δεν αποκαλώ τους ανθρώπους καρκινογενή μετάλλαξη, αλλά εκείνους - σαν τον Πλεύρη - που συμμετείχαν ενεργά στη δολοφονία και τον βασανισμό ενός ολόκληρου λαού, εκείνους που ήταν καταδώτες πατριωτών, εκείνους που είναι θαυμαστές των κρεματορίων του Χίτλερ. Μόνο μια άρρωστη φύση μπορεί να έχει τέτοιες ιδιότητες. Οι ψυχίατροι θα σου εξηγήσουν τι εννοώ. Εκτός κι αν φοβάσε μην τυχόν και αποκαλύψουν τον ψυχισμό σου.

      Διαγραφή
  14. Δημήτρη πιο επικίνδυνοι από τον Πλεύρη είναι οι δήθεν αριστεροί. Απο μαζοχισμό άκουσα τον Ανδρουλάκη (Μίμη) στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Χωρίς λόγο έκραξε το σύστημα της Βενεζουέλας.

    Αν μπορείς σε ειδική εκπομπή να αναφέρεις το παράδειγμα της Βενεζουέλας και αν μπορεί να εφαρμοστεί Ελληνική εκδοχή της Μπολιβαριανής επανάστασης με βάση τον Κολοκοτρώνη . Επίσης σύγκριση του συντάγματος της Βενεζουέλας (1999) με αυτό του Βενιζέλου να δούμε ποιοι είναι δημοκράτες και ποιοί κρύβουν έναν Πλεύρη μέσα τους.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διάλογο κ. Καζάκη, ή αλλιώς πως θα λύσετε τις διαφορές σας. Φοβάστε είναι καταφανέστατον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την διάλεκτόν σας προδοθήκατε. Τοιούτην διάλεκτον μόνο οι Πλεύρηδες και οι Παπαδόπουλοι. Πολύ ανδρισμόν έχετε εις την τοιούτον φάρα σας. Ούτε επωνύμως δεν τολμάτε να γράψετε.

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι άναδρος το βρήκες, εσύ που δεν πας τι είσαι ρε;;
      Λεονίδας Καμπούρης.

      Διαγραφή
    3. Ουτε το ονομα του, δεν ξερει να γραψει, αχαχαχαχ.

      Διαγραφή
    4. Ουτε το "Λεωνίδας" δεν ξέρεις να γραφείς σωστα. Εντάξει μας έπεισε. Είσαι ο ...Λεονίδας Καμπουρης...

      Διαγραφή
  16. Ο εθνικο-ταγματασφαλιτικος χωρος εχει μεγαλυτερη πολυδιασπαση και απο το κομμουνιστικο χωρο (ΚΚΕ ΜΛ, ΜΛ ΚΚΕ , ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ, ΜΑΟΙΚΟΙ, ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ, ΓΚΕΒΑΡΙΚΟΙ, ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ κλπ).

    Απο τη μια ειναι εδω και χρονια στα μαχαιρια Πλεβρης με Μοσχαρολιακο.
    Μετα, ο μοσχαρολιακος ειχε κοντρα με το ΛΑΟΣ (καρατζαφυρερ) αλλα και το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ του Τσεκουρατου. Τσεκουρατος και Μπουμπουκος ειναι στα μαχαιρια με το Καρατζαφυρερ. Ολοι οι παλιοι χρυσαβγιτες εχουν κραξει το Μοσχαρολιακο οπως ο περιανδρος και ο Κουσουμβρης. Τωρα, και η ΧΑ παει για διαλυση αφου εχουν βγει συνομιλιες του Λαγου οπου κραζει τη σαπιλα εντος ΧΑ αλλα παραδεχεται και ξυλοδαρμο μελων του ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοι ενωνονται μονομιας οταν ο εχθρος[η αριστερα] δυναμωνει.Γιατι δεν εχουν ιδεολογια παρα μονο απο συμφερον και μισαλλοδοξια κινουνται

      Διαγραφή
  17. Ματοκύλισαν; Κύριε Καζάκη, την κάνατε τη γλώσσα μας κουρελόχαρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δυστυχώς, η ορθρογραφία μου είναι φριχτή. Κι όπως φαίνεται ατύχησα. Δεν θα με προσλάβοουν εκεί όπου δουλεύεται κι εσείς.

      Διαγραφή
    2. που το ειδες το λαθος;;;;;;;;;;Εχεις ανοιξει καθολου Καζαντζακη να δεις πως γραφει;;;Κοροιδο ε κοροιδο

      Διαγραφή
  18. Κύριες και κύριοι το 1989, ήταν οντως ενα βρώμικο κόλπο αφού για την Ελλάδα βοηθούντος μαζί και της ηγεσίας του τοτε κκε, δημιουργησε εδω το ιδανικό περιβάλλον της μετασοβιετικής εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρώμικο ήταν το 1974 - 2014. Δημοκρατία δεν είχαμε ποτέ γιατί άτομα σαν και εσένα που μιλάς για 89 έχουν κομμακομματικό αίμα στις φλέβες σου . Άνοιξε κανένα βιβλίο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Είσαι κότα.Λυράτη!
    βγες σε εκπομπή αν τολμάς, να δεις πως ο πλευρης θα σου κάνει τα μούτρα σου κύμα, και εσένα και των αναίσχυντων συκοφαντιών σου.
    Φυσικά δεν περιμένουμε δείγματα δημοκρατικού διαλογου από άνθρωπο που ζητα από το Σαμαρικό παρακράτος να κλείνει το στόμα σε αντιφρονούντες γιατί του ξινίζει η άποψη τους.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
    Για βγες στον φακό αν τολμάς!
    Θα γκέλα μαζί σου και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε φασιστόμουτρο, δεν θα κατέβω στο επίπεδο σεσημασμένων του υποκόσμου και του παρακράτους σαν κι εσένα. Θα εξηγηθούμε αλλιώς. Η ώρα σας φτάνει.

      Διαγραφή
    2. Aυτο, οτι κατηγορουμε τον καημενο τον Πλευρη για τις ιδεες του, τι sic!
      Σιγα μην τον κατηγορουμε και για τις σκεψεις του, αχαχαχαχ.
      Οχι ρε Καζακη και βεβαια να μην πας, με τη κοπρια, καμια σχεση δεν θελουμε να χεις. Ο τυπος ειναι περηφανος για οτι εχει ΚΑΝΕΙ, για τις πραξεις κατηγορειται ζωντοβολα, οχι για τις ιδεες του. Αλλα σας βολευει να κανετε τα θυματα επιτηδες, γιατι εσεις ειστε οι κοτες.

      Διαγραφή
  21. Είναι γελοίοι οι "εθνικόφρονες" πλευρηδες και οι μιχαλολιακοι και εχουν μια γελοία εικόνα με επιρροές και σύμβολα που εχουν κάνει copy paste λίγο ναζιστικό κόμμα Γερμανίας, λίγο Μουσολίνι, λίγο Φράνκο, λίγο χούντα 1967, δικτατορία Μεταξά, κου κλουξ δημιουργώντας ενα τραγελαφικό γραφικό εκτρωματικό υβρίδιο .....

    Και τι δεν εχουν :
    1) μαύρα μπλουζάκια στα μέλη ("blackshirts")
    2) σύμβολο το μαιανδρο που όμως τον εχουν κάνει να θυμίζει σβάστικα και είναι σε κόκκινο φόντο (όπως η σημαία των ναζί)
    3) φασιστικος χαιρετισμός (που επιμένουν στη χρήση του αποκαλώντας τον ελληνικό η δωρικό )
    4) εμφάνιση skinheads με καραφλες, αρβυλα και αναβολικά σε οργανωση ταγμάτων εφόδου που κρατάνε σκουποξυλα με ελληνικές σημαίες και πλακωνονταν ως χούλιγκαν με αντίπαλες πολιτικές οργανωσεις
    5) τα ανώτερα στελέχη φοράνε συχνά καφέ πουκάμισα (" brownshirts" όπως τα SA )
    6) τελετές KKK με δαδες και πυρσους
    7) στρατιωτικου τύπου ύμνοι και παραγγέλματα
    8) ισοβιος αρχηγός που δεν αμφισβητείται από κανέναν και προβάλλεται οτι έχει "υπερφυσικές" ικανότητες και αντιγράφει το τρόπο ομιλίας Μουσολίνι και Χίτλερ

    Μόνο καραγκιόζηδες και ερασιτέχνες θα επεδίωκαν πολιτική καριέρα με αξιώσεις με τέτοια αισθητική. Οπότε ήταν λογικό να τους φάει πολύ εύκολα το καθεστώς μπουζουριαζωντας τους στη φυλακή και τα ΜΜΕ να προβάλλουν συνεχώς τη ναζιστική τους εικόνα και να ειναι αποβλητοι ακομα και από τη Λεπέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτοί οι τύποι μας έφτασαν σε αυτό το χάλι!Η στενομυαλιά,η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο!Γνωρίζετε τι σημαίνει διάλογος;Πώς βρωμίζετε τέτοιες λέξεις;Ο διάλογος προυποθέτει κοινή βάση,όπως κι η δημοκρατία.Φρόντισαν χρόνια με τους -ισμούς αυτή η κοινή βάση να μην υπάρξει ποτέ,αλλά ατύχησαν γιατί ο λαός κρατιέται εξ ανάγκης τόσο ενωμένος όσο ποτέ και θα τον βρει τον κοινό του βηματισμό όσο κι αν χτυπιέστε,όσο κι αν ξοδεύεστε στο παραλήρημα των όποιων ιδεολογημάτων σας έχουν ποτίσει τόσα χρόνια κάποιοι ξιπασμένοι φιλοτομαριστές εθνοπροδότες-θρασύδειλα και ξεδιάντροπα ανθρωποειδή!Η ώρα αυτή έρχεται που θα μπείτε όλοι στις θέσεις σας κι ως "μωρές παρθένες"θα ζητάτε έλεος από το λαό που τον ξεπουλάτε για να κρατήσετε ζωντανή την αρρώστια και την ιδεοληψία σας,που σας κατάντησε χειρότερους κι από τα ζώα της ζούγκλας κι ακόμα δεν εννοήσατε τη μαυρίλα και την τύφλα που σας έζωσε.Αν είναι δυνατόν να μπορεί ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια να συνομιλήσει με τον Πλεύρη!Πόση γελοιότητα και ντροπή να αντέξουμε πια!Δεν καταλαβαίνουμε ότι δε μπορεί να υπάρχει διάλογος με το βόθρο και τα λύματα,που μας κατάντησαν επαίτες,υποτελείς,υπηρετώντας τόσα χρόνια τις ληστοσυμμορίες που μας "κυβερνάνε";Έλεος πια με την αρρώστια και την ανοησία...κλάψτε καλύτερα για την κατάντια σας,μήπως και νιώσετε λίγο άνθρωποι!Έλλη Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Πλευρης καλα τον βολεψε τον μπουλη το γιοκα του, το "καταδρομεα" της καρπαζιας του Μεγαλου πευκου. Πρωτα βολευτης στο κομμα τηλε-πτωμα του Καρατζαφυρερ και μετα στη Νεα δικτατορια του Αντωνη Σαμ@λ@κα. Ολοι αυτοι οι τυποι ενδιαφερονται μονο για τη παρτυ τους. Υπηρετουν το καθεστως κατοχης αλλα πουλανε και "πατριδα" μπας και πουλησουν κανα βιβλιο η εκλεγουν στη βουλη. Ειναι μπιζνες οπως κανουν και οι χριστεμποροι και οι τηλε-ευαγγελιστες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Κωστας Πλευρης ανηκει στο ΛΑΟΣ που ειναι τοσο πατριωτες που την οφ σορ που παιρνουν τις μιζες την εχουν ονομασει ομηρος η καπως ετσι .Οχι παιζουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φανταστείτε τον Καζάκη να συζητάει με τον πλευρη και μετα, να ...ζηλέψουν και να τον καλέσουν μιχαλολιακοι και κασιδιαρηδες να κανει το ίδιο και μ'αυτους. Δεν έχουμε αλλη δουλεια να κανουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι τραγικος εισαι ρε Καζακη... Βαζεις μονο ταμπελες με επιχειρηματα του κωλου. Ο Πλευρης οτι και να λες και χωρις να τον υποστηριζω εχει δικιο σε πολλα πραγματα. Αν σε ενοχλει και σενα ο ευθης τροπος που τα λεει προβλημα σου. Αντε γεια γλυφτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν είμαι απολογητής του Πλεύρη,ούτε συνήγορός του.Όμως για ποια δημοκρατία μπορούμε να μιλάμε σήμερα;Όταν επί της αισχρής αυτής μεταπολιτευτικής"δημοκρατίας"έλαβαν χώρα τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορική πορεία του Έθνους;Από το ξεπούλημα της Κύπρου του Αιγαίου,Μακεδονίας,έγερσης Κρητικού και Θρακικού ζητηματος από τους εξ'ανατολών τουρκομογγόλους(τους αποκαλώ με την καταγωγή τους),την οικονομική(και όχι μόνο)κατοχή της χώρας,ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ(ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΣΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΠΟ το δημογραφικό και την υπογεννητικότητα,την ανεργία ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ,ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ,το ξεπούλημα του ορυκτού(υποθαλασσίου και υπεδαφείου)και εθνικού πλούτου,της δημοσίας περιουσίας,μέχρι και την"λάθρα" και λαθραία μεταναστεύση κεφαλαίων,που δεν φορολογήθηκαν ποτέ(και μη)αποκτηθέντων με μη σύννομους τρόπους σε τράπεζες του εξωτερικού και σε"φορολογικούς παραδείσους"και ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.Όπου κι'άν στρέψεις το βλέμμα,σοβεί η καταστροφή,τα συσίτια,η φτωχοποίηση,η μιζέρια,η κατάθλιψη η απελπισία,η απογοήτεύση,η απόγνωση,η διαψεύση ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΤΟΥ(ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ) ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.Ο υποφαινόμενος τυγχάνει κάτοχος δύο πτυχίων και ενός μεταπτυχιακού(με επαρκή γνώση αγγλικών γαλλικών)σχολών πρώτης ζήτησης(18170 μόρια και άνω),αποκτηθέντα(λόγω ανέχειας και ορφάνιας από τον ένα γονέα)με εργασία από οικοδομές και"τενεκέ στην πλάτη"μέχρι εργοστάσια ζωοτροφών,άκρως βαρέων και ανθυγειϊνών απασχολήσεων και εργασιών,αχθοφόρος επί χρόνια σακκιών με ζωτροφές σε εργοστάσια κάπου εις τα Μέγαρα,στις ελιές ,στα σκαψίματα της αμπέλου,στη συλλογή καρπών,στο λιοπύρι και την παγωνιά μέχρι και τον(πάλαι ποτέ)"ΜΙΜΙΚΟ"ΚΑΣΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΠΙΣΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ στα πτηνοσφαγεία(εκεί να δείτε βρώμα(ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΟΣΟ ΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ)ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ(χειρότερη από τα κοτέτσια στα Μέγαρα και τους"μύλους"με τις ορνιθοτροφές και τα καρκινογόνα φάρμακα,τα αλευροποιημένα ψάρια,ρέγγες και κρέατα,τη σόγια το αραβοσίτι,που όταν"έπεφταν"στους μύλους,δεν έβλεπες τη μύτη σου από τη σκόνη(αυτή η κατάσταση για χρόνια,σε καθημερινή βάση,επί οχτάωρο,οι περισσότεροι εργάτες αυτών των εργοστασίων δεν ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,για χρόνια τους ΑΡΝΕΙΤΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΪΝΆ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.Ο υποφαινόμενος λοιπόν,υπαιτιότητα του"ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΠΩΛΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΪΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΗΜΗΤΟΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ,ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ,ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ(ΤΕΣΑΡΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ)ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΜΕΙΡΑΚΙΑ(ΤΟΤΕ) ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΝΟ,ΑΠΕΙΡΟ ΜΟΧΘΟ,ΚΟΠΟ,ΙΔΡΩΤΑ,ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ.Αν Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ(ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΡΟΪΔΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΕΙΚΟΣΙΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ'ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ)ΚΑΘ'ΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ,ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙKΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"KAI ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ",ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ,ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ"ELIT"ΈΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΑ,ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ,Ι5 Ή"ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ"ΚΑΙ"ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ"ΔΙΠΛΑ Η ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑ"ΜΠΑΖΕΙ"ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΛΩ,ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;(ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΟΥΔΕΠΟΤΕ,ΑΠ'ΌΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.σΗΜΕΙΩΤΈΟΝ ΌΤΙ ΤΥΓΧΆΝΩ(ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΈ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝ,της Δαμανάκη ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ πριν τη διάσπαση του'90-91,με αγώνες,κάθε μέρα"Ριζοσπάστη","ΠΡΩΤΗ"(πάλαι ποτέ εφημερίδα της"Αριστεράς"κέντυπα της αριστεράς,βιβλιοθήκη ολοκληρη μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή