Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Αυτές οι εκλογές ίσως αποδειχθούν οι πιο κρίσιμες για τη χώρα από το 1946.

Ο ελληνικός λαός καλείται να ψηφίσει, ίσως, στις πιο κρίσιμες εκλογές ολόκληρης της μεταπολεμικής περιόδου. Όπως οι εκλογές της 31ης Μαρτίου 1946 όχι μόνο άνοιξαν το δρόμο προς τον εμφύλιο, αλλά έδωσαν και το απαραίτητο άλλοθι νομιμότητας για τους δημίους του ελληνικού λαού, έτσι και σήμερα.

Τότε οι δυνάμεις της εθνικής αντίστασης, οι δυνάμεις του ΕΑΜ επέλεξαν την αποχή κι έτσι διευκόλυναν τις δυνάμεις του δωσιλογισμού, αλλά και τους Βρετανούς πάτρωνές τους, να αποκτήσουν κοινοβουλευτικό μανδύα νομιμότητας για να εντείνουν τη δολοφονική εκστρατεία τους εναντίον κάθε δημοκράτη, πατριώτη αγωνιστή στο όνομα της μάχης κατά του κομμουνισμού. Η αποχή εκείνη την εποχή ανήλθε στο 50% του τότε εκλογικού σώματος, δίνοντας τη δυνατότητα στις συμμορίες των ενόπλων πρώην ταγματαλητών, μπουραντάδων και άλλων δωσίλογων της κατοχής, να πάρουν σβάρνα τα σπίτια όσων δεν πήγαν να ψηφίσουν, σ' ένα αιματηρό πογκρόμ που σπάνια έχει καταγράψει η ιστορία.

Ο εμφύλιος μετά από αυτό φάνταζε μονόδρομος. Ένας εμφύλιος από τον οποίο ποτέ δεν λυτρώθηκε η ελληνική πολιτεία και κοινωνία. Οι επίγονοι του δωσιλογισμού συνεχίζουν να κυβερνούν μέχρι σήμερα, εδραιωμένοι πάνω στην υποτέλεια και το κρατικομονοπωλιακό έγκλημα. Μόνο που ο δωσιλογισμός σήμερα δεν ταυτίζεται απλά και μόνο με τις ηγεσίες της δεξιάς. Έχει αφομοιώσει πλήρως και τις επίσημες ηγεσίες της αριστεράς.

Οι εκλογές σήμερα έχουν ανάλογη κρισιμότητα. Τα αποτελέσματά τους θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα συνεχίσει να αιμορραγεί κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά υπό το χειρότερο καθεστώς ελεγχόμενης χρεοκοπίας που έχει ζήσει ποτέ στην ιστορία της. Ιδίως τώρα που επίκειται νέα διάσωση του τραπεζικού καρτέλ με περικοπές αποταμιεύσεων, εισοδήματος και δουλειών.

Θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα ακρωτηριαστεί εθνικά τόσο ως προς τα βόρεια σύνορά της - με την εφαρμογή των μνημονίων κι όχι μόνο της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία κατέλυσε στην πράξη τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913 σε βάρος της Ελλάδας και των τότε σύμμαχών της. Όσο και ως προς το Αιγαίο, τη Θράκη και κυρίως την Κύπρο, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για μια ακόμη φορά ως εφαλτήριο πολέμου της Τουρκίας εναντίον του ελληνισμού.

Θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα μετατραπεί και επίσημα σε νέα Ουκρανία προκειμένου οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ να συνεχίσουν την παγκόσμια κλιμάκωση του πολέμου εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας. Ήδη η Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στον πόλεμο, όχι μόνο με οπλισμό, αλλά και με τη συμμετοχή των ελληνικών ιπτάμενων ραντάρ στο ουκρανικό μέτωπο. Συμμετέχει επιτρέποντας στις ΗΠΑ να αποθηκεύει τακτικά πυρηνικά όπλα, τα οποία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει εναντίον της Ρωσίας. Συμμετέχει επιτρέποντας σε δυνάμεις ταχείας επέμβασης των ΗΠΑ να εκπαιδεύονται μαζί με αντίστοιχες ελληνικές, προκειμένου να ενισχύσουν τους ναζί του Κιέβου στα μέτωπα της Ουκρανίας.

Κι όλα αυτά χωρίς κανενός είδους ενημέρωση, ή πολύ περισσότερο κύρωση της ελληνικής βουλής.

Οι εκλογές αυτές θα κρίνουν αν από την επομένη θα έχουμε τις όποιες ελευθερίες έχουν απομείνει σ' αυτόν τον τόπο. Θα κρίνουν αν θα μας επιβληθεί ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, το οποίο δοκιμάστηκε πειραματικά κατά την περίοδο της πανδημίας, για τη διεξαγωγή ενός νέου εμφυλίου εναντίον των «ψεκασμένων», που παλεύουν ενάντια στη γενοκτονία και τον εθνικό ακρωτηριασμό της Ελλάδας.

Το νομικό πλαίσιο για να μας δέσουν όλους χειροπόδαρα το έχουν ήδη έτοιμο. Τη συναίνεση των κομμάτων την έχουν εξασφαλισμένη. Το μόνο που δεν ελέγχουν ακόμη είναι το εκλογικό αποτέλεσμα.

Τρέμουν στη σκέψη μήπως και εισέλθουν στην αυριανή Βουλή σχηματισμοί σαν τη Συμμαχία Ανατροπής που δεν θα διστάσουν να αντιπαρατεθούν με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Και δεν θα διστάσουν να βάλουν το κεφάλι τους στο ντορβά για να μην περάσουν τα σχέδιά τους εναντίον της πατρίδας και του λαού μας.

Η ψήφος μας αυτή τη φορά θα κρίνει πολλά περισσότερα απ' ότι κρίθηκαν το 1946. Θα κρίνει την ίδια την ύπαρξη του έθνους μας, ως μαχόμενου. ελεύθερου και κυρίαρχου έθνους. Θα κρίνει την τύχη της χώρας μας και της ειρήνης μπροστά στο νέο παγκόσμιο πόλεμο που απεργάζονται οι χρηματαγορές και τα πολιτικά τους επιτελεία στη Δύση. Οι καιροί ου μενετοί.

1 σχόλιο:

  1. Λυπήθηκε η ψυχή μου πραγματικά!
    Τα όσα έχεις κάνει γι` αυτόν το χαζό λαό....!
    Και όλα πήγαν στράφι στον Ραγιά!
    Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και ας τους να βουλιάξουν στη δυστυχία τους, αφού μόνοι τους περνούν τον χαλκά κάθε φορά!
    Δεν υπάρχει επιστροφή πια! Όχι απ` αυτό το αποτέλεσμα!
    Αισθάνομαι την πικρία σου και πονάω για το μάταιο τούτου του Αγώνα, κι ας αποδείξει στο τέλος η ιστορία οτι δεν ήσαν μάταιος
    Μόνος σου σηκώνεις Σταυρό κι εμείς μονάχα μοιρολογάμε!
    Θέλει βούρδουλα ο Έλληνας. Δυστυχώς!
    Ποιος ξέρει πότε θα έρθει η ώρα να σηκώσει κεφάλι;!
    Αλλά αργεί ακόμα. Έτσι δεν είναι;!
    Σου αξίζει μια καλύτερη μοίρα από αυτή που έχεις διαλέξει, γιατί είσαι πράγματι ξεχωριστός κι αξιόλογος σαν άνθρωπος αλλά και σαν Έλληνας!
    Λυπάμαι που ποτέ δεν ήξερα πώς να περπατήσω πλάι σου, κι έστω την ύστατη αυτή ώρα να σήκωνα λίγο από το βάρος που πλακώνει τα στήθη σου αυτή τη μαύρη ώρα!!!!
    Ο Θεός να σ` έχει πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή