Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Νέα πανδημία εκκολάπτεται στα εργαστήρια του ΠΟΥ…

Τον κώδωνα του κινδύνου για την εμφάνιση νέας θανατηφόρας πανδημίας «κρούει» ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος σε συνέδριο στη Γενεύη πρόκειται να ενημερώσει σχετικά τις χώρες ώστε αυτές να πάρουν άμεσα μέτρα και να προετοιμάσουν το σύστημα υγείας τους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μετέφερε την πληροφορία, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ πρόκειται για έναν ιό ο οποίος θα είναι κατά 70% θανατηφόρος. Δηλαδή, ποσοστό θνησιμότητας βουβονικής πανώλης, ή λίγο πιο κάτω του έμπολα.
Και μόνο αυτή η μπούρδα της Παγώνη αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για ανοησίες. Πρόκειται για καλλιέργεια κλίματος φοβίας προκειμένου να υιοθετηθεί αγόγγιστα το Πανδημικό Σύμφωνο, με βάση το οποίο σε καιρό πανδημίας το δημοκρατικό πολίτευμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα τίθενται σε αναστολή.
«Συγκριτικά ο κορωνοϊός θεωρείται μια ήπια νόσος», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη προσθέτοντας πως ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 τον ερχομό του covid. Άλλη μια μεγάλη μπούρδα, μιας και ο ΠΟΥ ήδη από το 2007 είχε υιοθετήσει το πρωτόκολλο βιολογικής απειλής του Μπους, με βάση το οποίο ακόμη και μια απλή ίωση θα μπορούσε να θεωρηθεί απειλή και να αντιμετωπιστεί με μέτρα οριζόντιας καταστολής και πολέμου.
Κατά την εν λόγω Παγώνη, ο ΠΟΥ κινείται στην ίδια κατεύθυνση, πράττει το ίδιο και τώρα με στόχο, τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό να είναι έτοιμα για τη νέα πανδημία. Με άλλα λόγια για να μετατραπούν οι δομές και οι υποδομές υγείας μιας χώρας σε μέσα διαχείρισης έκτακτων καταστάσεων με τη λογική ενός χειρουργείου εκστρατείας.
Η Ματίνα Παγώνη, σημείωσε ακόμα πως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ιό, καθώς πρόκειται για μια άγνωστη νόσο προς το παρόν, χωρίς να έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο και ενδεχομένως να προέλθει από άγρια ζώα.
Κι αυτή η κυρία αυτοσυστήνεται ως γιατρός. Προσέξτε επιστήμη. Ένας άγνωστος ιός, που δεν ξέρουμε τίποτε γι' αυτόν ακόμη, αλλά η εν λόγω Παγώνη γνωρίζει πόσο θανατηφόρος και επικίνδυνος είναι. Γνωρίζει την επικινδυνότητα, αλλά και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα νέας πανδημίας, έστω κι αν δεν έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο!
Απλά, στα εργαστήρια του ΠΟΥ και του ιατροφαρμακευτικού συμπλέγματος, επεξεργάζονται ενταντικά έναν ακόμη ιό από το ζωικό βασίλειο. Κι όταν θα έρθει η ώρα να τον αμολύσουν στον πληθυσμό, θα επικαλεστούν τη γνωστή ανόητη θεωρία ότι με κάποιον μυστικιστικό, μεταφυσικό τρόπο, μεταπήδησε από τα ζώα στον άνθρωπο.

1 σχόλιο:

  1. Διαβάστε τί λέει η Commission για το Πανδημικό Σύμφωνο και πόσο όμορφα και ιδανικά το παρουσιάζει: https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
    Η υιοθέτηση του συμφώνου και η υποστήριξη στον WHO είχε εκφραστεί ήδη από το Μάιο του 2021 με απόφαση του ευρωπαϊκού συμβουλίου.
    Δείτε εδώ:
    https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2021/05/20/eu-supports-start-of-who-process-for-establishment-of-pandemic-treaty-council-decision/

    ΑπάντησηΔιαγραφή