Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

H δεύτερη συνέλευση ελευθέρων επαγγελματιών


Την Δευτέρα 1/9/14 έγινε η δεύτερη συνέλευση ελευθέρων επαγγελματιών στο στέκι του Νότιου Τομέα.

Έγινε για ακόμη μια φορά μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των ελεύθερων επαγγελματιών, δικηγόρων, οικονομολόγων για το αδιέξοδο που μας έχουν οδηγήσει και κατατέθηκαν προτάσεις για τη συνέχιση του αγώνα μας με περισσότερη αποφασιστικότητα και σύμπνοια μέχρι την τελική νίκη για την επιβίωσή μας.  


Αποφασίστηκε όλοι μας να διερευνήσουμε, να καταγράψουμε και να συναντηθούμε – αν είναι δυνατόν - με όλες τις συλλογικότητες των ελευθέρων επαγγελματιών, που υπάρχουν σήμερα, με σκοπό τη δημιουργία Ενιαίου Μετώπου, μιας και τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε όλοι μας (Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες).

Συμφωνήσαμε στην έκδοση σχετικού ενημερωτικού εντύπου και τη δημιουργία ομάδων, που θα αναλάβουν να ενημερώσουν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες (γειτονιά – γειτονιά και πόρτα – πόρτα) για το μέλλον που μας επιφυλάσσουν εμάς και τα παιδιά μας.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι μας, ότι αν δεν συνταχθούμε και δεν διεκδικήσουμε από κοινού τα στοιχειώδη Συνταγματικά μας Δικαιώματα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα μας τελειώσουν! 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!
Καλούμε για ακόμη μια φορά όλους σας (και όσους μπορείτε να ενημερώστε και να έρθουν μαζί σας) να παρευρεθείτε στην επόμενη συνάντησή μας, για να διαμορφώσουμε τις ομάδες δράσεις και να ξεκινήσουμε – δεν έχουμε χρόνο για σπατάλη.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!!  ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Επόμενη συνάντηση: Δευτέρα 8/9/14, 7:30 το απόγευμα στο στέκι του Νότιου Τομέα  – Λακωνίας 27 Άλιμος –  στάση Μετρό Αλίμου.  


Μόνοι και διασπασμένοι είναι η καλύτερη συνταγή για αποτυχία!!

4 σχόλια:

  1. Γιατί "επιλέξαμε "τη μοναξιά,την κενοδοξία,τα αδιέξοδα,τις "λογικές"της διαίρεσης,του κατακερματισμού;Δεν κατανοούμε ότι το καθεστώς μας "φόρτωσε"αυτή την "αμαρτία",τη διάσπαση,την καχυποψία,τη μικροψυχία;Πώς μπορούμε να επιτύχουμε την αναγέννηση αυτού του τόπου,αν δεν ομονοήσουμε στο στοιχειώδες,στη σωτηρία της ζωής και της πατρίδας μας;Γιατί καταφεύγουμε στη βάσανο των ατομικών "λύσεων",την ώρα που αυτές είναι αδύνατες;Ακόμα να κατανοήσουμε την πρόκληση των καιρών;Δεν παλεύεται η κατάθλιψη κι η απελπισία παρά μόνο με τη συλλογική δράση.Ο Γ.Α.Π είχε δίκαιο σε ένα πράγμα,"ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" ,είχε πει.ΑΠΟΦΑΣΗ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δε μοιραζεις το πολιτικο σου προγραμμα ανορθωσης της οικονομιας .. ? Αυτο δε ξερουν πισω απο τις πορτες .. οχι τον καταγγελτικο σου λογο ..

    Να δουμε τι θα πει ο κοσμακις ..

    Αλλα ξερω θα μου πεις να ψαξω στο ιντερνετ .. χαχαχαχαχαχαχαχαχα τρεχα γυρευε .. πεστο κι στι γρια που ψηφιζει .. οτι δε κρυφτηκες ποτε κι οτι εχεις ξεκαθαρο πολιτικο λογο ..

    τον οποιο ακομη κανεις δε γνωριζει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πειτε πορτα πορτα κι στους ανεργους που σκανε ενα επιδομα 360 ευρο , στη γρια που σκαει 300 εως 1000 φευγα συνταξη , στις θιτσες που πηραν συνταξη απο τα 55 , σε μενα που σκαω 1000 ευρο στον ιδιωτικο χωρο ,

    τι μισθο θα σκαω με εσας στην εξουσία με την υποτιμημένη δραχμή , αναλογικα σε σχεση με σημερα , να γελασει κι καθε πικραμενος , κι για ποσο διαστημα .. κι να υποδειξεις το προγραμμα σου για να με πεισεις οτι δε θα με κανεις να βγω στο δρομο κι να σκοτωνω για το παιδι μου ...

    Αυτα τα πολιτικα μπιπ τα σιχαθηκε ο κοσμος .. Κι ο τελευταιος ταβερνιαρης θα σε ειχε διαολοστειλει πολιτικα πιστευω αν ακουγε το προγραμμα σου .. ειτε θα σε αδειαζε με τις αντερωτησεις του ..

    Τελος στα χαρτια που θα μοιραζεις να γραφεις Κομμουνιστης που σαν αρχηγος πρεσβευεω μακρυα απο καθε ειδους ιδεοληψιες την απελευθερωση της πατριδος .. γιατι πλασαρεσαι σαν πατριωτης ? πατριωτης ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ να λες ! εκτος κι αν θες να εξαπατησεις τον κοσμο .. γιατι το κρυβεις στην μεγαλη μαζα ?

    Να ξερει ο καθενας που θα σε ψηφισει το πως το μετεπειτα θα κρυβει λιγο η πολυ απο αχαλινωτο Σταλινισμο η οτι αλλο παρεμφερες ..

    Τολμας να τα αναρτησεις αυτα ? Γιατι τα ιδια θα σου λεγα κι μπροστα απο την πορτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ρε Βαγγελη, δεν βαρεθηκες τα ιδια και τα ιδια;;

      Διαγραφή