Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ασκήσεις απολογητικής εκ Περισσού

Είναι πραγματικά εντυπωσιακοί οι εκ Περισσού. Ενώ ανακαλύπτουν παντού "οπορτουνιστές" που ταυτίζονται, ή δίνουν εξετάσεις στον καπιταλισμό, δεν τους ενοχλεί καθόλου να ταυτίζονται οι ίδιοι με τα ζωτικά ψεύδη του καθεστώτος. 'Ετσι δεν τους νοιάζει διόλου το γεγονός ότι ταυτίζονται με την επίσημη προπαγάνδα που εναγωνίως προσπαθεί να σβήσει το στίγμα του χούντας και του δοσιλογισμού από το καθεστώς της.

Ο κ. Κουτσούμπας χθες απέρριψε τα λεγόμενα περί “χούντας σήμερα”, καθώς αυτοί που το λένε “δεν πρέπει να έζησαν τη δικτατορία”. Ακριβώς, δηλαδή, ότι δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Σοφία Βούλτεψη και οι υπόλοιποι ηρακλειδείς του καθεστώτος. Ενώ ερωτηθείς αν το ΚΚΕ αναγνωρίζει και σέβεται το σημερινό πολίτευμα, απάντησε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: “Το αναγνωρίζεις ή όχι, συμφωνείς ή δε συμφωνείς δε σημαίνει τίποτα εφόσον υπάρχει. Το θέμα είναι πώς παλεύεις, για το τι κάνεις. Θέλεις να μείνει έτσι όπως είναι, θέλεις να κάνεις μικρές τροποποιήσεις δήθεν για να το διορθώσεις ή θα πας για να το ανατρέψεις συνολικά; Εμείς είμαστε με την τελευταία εκδοχή.”

Ο κ. Κουτσούμπας δεν μας έκανε την χάρη να μας εξηγήσει πώς γίνεται κι αυτός ο μέγας επαναστάτης, ταυτίζεται τόσο εύκολα με την επίσημη προπαγάνδα του καθεστώτος. Ούτε βέβαια εξήγησε πώς ο ίδιος ερμηνεύει και τι σημαίνει, αν όχι χούντα και κατοχή, η κατάλυση του συντάγματος και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας από το αποικιακό καθεστώς που έχουν επιβάλλει οι ξένοι δανειστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.

Αλήθεια, πώς θα χαρακτήριζε ο ίδιος κάποιον που ερμηνεύει την κυρίαρχη πολιτική κατάσταση υιοθετώντας τους επίσημους μύθους του καθεστώτος; Απολογητή; Οπορτουνιστή; Προδότη; Πράκτορα του καθεστώτος; Ή όλα αυτά μαζί;

Επίσης δεν μας εξήγησε τι σημαίνει αυτό το διφορούμενο "το αναγνωρίζεις ή όχι, συμφωνείς ή δε συμφωνείς δε σημαίνει τίποτα εφόσον υπάρχει." Αν αγωνίζεσαι να ανατρέψεις ένα καθεστώς εκ βάθρων - όπως ισχυρίζεται ο κ. Κουτσούμπας - τότε σημαίνει ότι δεν το αναγνωρίζεις. Εκτός κι αν το αναγνωρίζεις επειδή υπάρχει και απλά πουλάς φούμαρα ότι δήθεν αγωνίζεσαι να το ανατρέψεις μπας και ξεγελάσεις κανένα αφελή.

25 σχόλια:

  1. Κι εσύ Δημήτρη μου γιατί σκας ; Αν δεν συμφωνεί για τον όρο χούντα ας μας πει αυτός τι καθεστώς έχουμε ; Απλά συντάσσεται με την άποψη της Βούλτεψη ότι Δημοκρατία είναι να μπορείς να εκφράζεις την άποψή σου ...Το αν αυτό που λες είναι ψέμα ή προπαγάνδα ποσώς τους ενδιαφέρει ...Φτάνει μόνο να μπορείς να πεις κάτι Το αν αυτό είναι πιο επικίνδυνο από τη χούντα αφού η στέρηση δικαιώματος σε κάνει να αντισταθείς ενώ το να μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει δίνει τη δυνατότητα άλογου λόγου στον καθένα ποσώς τον ενδιαφέρει ...έστω κι αν αυτό οδηγεί σε έναν άκρατο υποκειμενισμό ...Γι αυτό αντί συζήτησης δια λόγου επιλέγουν τη διαφωνία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές το τι κάνει το ΚΚΕ!Όταν έχει καταλυθεί το Σύνταγμα,κάθε έννοια δικαίου ή κοινωνικού κράτους κι οι εργαζόμενοι-όσοι απέμειναν-αποδεκατίζονται και έπαψαν να έχουν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,τι κάνει το ΚΚΕ στην πράξη γι'αυτό;Δε θα έπρεπε ήδη να έχει δημιουργήσει μέτωπα πάλης με το καθεστώς στους ίδιυς τους χώρους δουλειάς,στις γειτονιές,στις πλατείες για να το ανατρέψει;Τι περιμένει επιτέλους για να πράξει το αυτονόητο;Τη δευτέρα παρουσία ή την ολοκληρωτική ισοπέδωση;Γιατί μένουν στη Βουλή-παρωδία και δε βγαίνουν όλοι έξω να καλέσουν τον κόσμο σε λαικό μέτωπο για την ανατροπή του καθεστώτος;Τι ακριβώς σκέφτονται ,τι περιμένουν και με ποιους συναγελάζονται;Με τους σφαγείς ,με τους επίδοξους "σωτήρες";Μας δουλεύουν κανονικά ως καλοί πράκτορες του ίδιου καθεστώτος...ξέρουν πολύ καλά τι θα συμβεί αν πέσει το καθεστώς...δεν τους ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @12:22
      Όλη σου η τοποθέτηση είναι συμβουλές και παρατηρήσεις για το τί πρέπει να κάνουν οι ΚΚΕδες για να σε "σώσουν", αφού ασφαλώς περιμένεις Μεσσίες για να τους αναθέσεις να αγωνιστούν για σένα. Τί νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις εσύ; Πότε και με ποιούς; Θέλεις να μας πεις μήπως έτσι βοηθήσεις την πλειοψηφία που είναι μόνο για αγανάκτηση και αδιέξοδη κριτική από τον καναπέ;

      Διαγραφή
  3. Τους θυμάμαι τον Οκτώβριο του '11 στη πλατεία, αφου είχαν φυλάξει με περισσή αντικαπιταλιστική ανδρεία τη βουλή, να τρέχει ο φραπες με τα σάλια απτο στομα και να βελάζουν εν χορώ σαν τα πρόβατα στη Φάρμα των Ζώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι. Τον αντικομμουνισμό σου δεν τον αγοράζει κανείς διότι είναι πολύ "μπαγιάτικος", άσε που υπάρχουν πολύ καλύτεροι από εσένα που ρίχνουν και ξύλο, παίρνουν μίζες, εκβιάζουν, ρουφιανεύουν κλπ. Για εσένα άλλωστε τα αφεντικά είναι σίγουροι ότι, μόλις σφυρίξει ο τσοπάνος που θα σου ξαναβάλουν μπροστά σου, θα ξαναγυρίσεις "λαχανιασμένος" στο μαντρί του 85% των ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ όπου άνηκες μέχρι πρότινος.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι αντικομμουνιστής, είμαι αντι-ΚΚΕ, μη μπερδεύεσαι. Και μόλο που δεν ψήφισα ποτέ ούτε Πασοκ ούτε ΝΔ, τιμή μου να ανήκω στο 85% της κοινωνίας, γιατί αυτό είναι ο λαός, η πλειοψηφία, κι αυτό έκανε πάντα τις μεγάλες επαναστάσεις, όχι οι ξεφτυλισμένες σέχτες και οι 'επαναστάτες' της κόκκινης παντούφλας σαν και του λόγου σου.
      Και επειδή σας πονάει να σας θυμίζουν την 20η Οκτώβρη του '11 θα σου θυμίσω και γω κάτι. Πέθανε άνθρωπος εκείνη μέρα στο Ζάππειο, απο καρδιακή προσβολή λόγω των δακρυγόνων. Στο τάφο του -μπορεί να το διαπιστώσει κανείς ιδίοις όμμασι- το Κόμμα, η κόκκινη ουρά των "ΠΑΣΟΚΝΟΥΔΟΥ" δηλαδή, έγραψε: "δολοφονήθηκε απο παρακρατικούς". Αυτό είναι το "Κ"ΚΕ. Καραγκιόζη.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  4. Τους θυμαμαι στο πανεπιστημιο τους Κνιτες. Λοβοτομημενοι και κολλημενοι ηταν και θυμιζαν μαρτυρες του ιεχωβα στο στυλ να μοιραζουν πορτα πορτα φυλλαδια. Οποιος παρεκλινε απο τη γραμμη, αφοριζοταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά ένας-ένας, όχι όλοι μαζί οι ανοιχτομάτηδες, προοδευτικοί και αγωνιστές στο ΕΠΑΜ. Γίνεται πανικός.

      Διαγραφή
    2. Η διαφορα μας οσον αφορα τη βαση ειναι οτι οι επαμιτες παλευουν για το καλο του λαου,ενω εσεις παλευετε για το καλο του Κομματος...Κανετε πολυ καλη καλη δουλεια αλλα για το κομμα..

      Διαγραφή
  5. Δημήτρη και συναγωνιστές, και στα δικά μας:

    FT: Portugal’s ex PM José Sócrates detained on suspected tax fraud

    Police have detained José Sócrates, Portugal’s former Socialist prime minister, on suspicion of being involved in tax fraud, money laundering and corruption, the country’s attorney-general’s office said on Saturday.

    http://www.ft.com/cms/s/0/74cbc4f0-7234-11e4-83e6-00144feabdc0.html#axzz3Jnh3WA77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kύριε Καζάκη απ' ό,τι φαίνεται σας αρέσει να προβάλλεστε και δεν "εννοείτε" τα βαθύτερα μηνύματα που σας έρχονται από παντού, συμπεριλαμβανομένων και εμάς των αναγνωστών σας.

    Φυσικά είστε ελεύθερος να αποφασίζετε εσείς για τη ζωή σας και η ευθύνη ολοκληρωτικά δική σας, πλην όμως επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω τι σας έγραψα πριν μέρες: Να σταματήσετε να ενημερώνετε, να φύγετε, να κλείσετε το ιστολόγιό σας, να ασχοληθείτε με τη σωτηρία τη δική σας και των δικών σας ανθρώπων!

    Οι νεοέλληνες ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ πια και οι φωνές σαν τη δική σας ενοχλούν! Η αλήθεια περί τραπεζών για παράδειγμα είναι πρωτοφανής και έτσι είναι, αλλά ο καναπές βουλιάζει τις συνειδήσεις μας γιατί αν αποκαλυφθεί πως είναι δομημένο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της εποχής μας οι ζωές μας θα γίνουν αέρας, όπως ΑΕΡΑΣ είναι και το χρήμα που κυκλοφορεί!

    Τα σχόλια των αναγνωστών είναι ενδεικτικά της ποιότητας του λαού.

    Ό,τι γίνει, αν γίνει, όποτε γίνει, αναφορικά με την οικονομία, την κυβέρνηση, τις τράπεζες (κραχ, δήμευση καταθέσεων κλπ.), ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ 100% σαν έθνος!

    Πρέπει να καεί το πελεκούδι για να ξυπνήσουμε. Η φωνή σας είναι βοώντος εν τη ερήμω, σεβαστή μεν και λογική αλλά πέφτει σε ώτα ανηκέστως αρρωστημένου λαού...

    Δεν είμαι πεσιμιστής από τη φύση μου, τυγχάνει όμως να έχω ασχοληθεί πολύ και να "ξέρω", εξ ου και το ύφος των γραφομένων, για τα οποία ζητώ συγγνώμη αν σας πικραίνω.

    Φύγετε όσο είναι νωρίς κι έχουμε χρόνο!

    Γ. Αθανασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως περίεργα τα λες φίλε. Και πολύ μυστήρια ακούγεται η επιμονή σου. Ειδικά η δεύτερη παράγραφος στο σημείωμά σου που δίνει έντονα την αίσθηση προειδοποιητικής απειλής.
      Φράσεις όπως «είστε ελεύθερος να αποφασίζετε εσείς για τη ζωή σας», «η ευθύνη ολοκληρωτικά δική σας» ή οι παραινέσεις «να σταματήσετε να ενημερώνετε», «να φύγετε», «να κλείσετε το ιστολόγιό σας», «να ασχοληθείτε με τη σωτηρία τη δική σας και των δικών σας ανθρώπων» ή «Φύγετε όσο είναι νωρίς», κάθε άλλο παρά αθώα ακούγονται.

      Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό το οποίο «τυγχάνει να έχεις ασχοληθεί πολύ και να "ξέρεις"»(;!). Κι ούτε βέβαια «πικραίνεις» κανέναν. Προβληματισμό απλώς προκαλείς για το τι «ξέρεις», για τις προθέσεις σου και κυρίως για το ρόλο σου.

      Διαγραφή
    2. Άλλη μια επιβεβαίωση (για μένα) ότι ο λαός δεν ακούει! Αντιδράσεις σαν κι αυτή επιβεβαιώνει τον κανόνα, δεν είναι η εξαίρεση.

      Τα έγραψα άπαξ, ο νοών νοείτω.

      Οι αντιπαραθέσεις είναι μάταιες. Όποιος θέλει ας ψάξει να μάθει, μόνο έτσι "εκτιμάται" η αλήθεια. Αν δίνεις έτοιμη τροφή την ξερνάνε και δεν την εκτιμούν.

      Μάλλον είναι σημάδι ΚΑΙ για μένα να μην ξαναγράψω τίποτα...

      Καλό ξημέρωμα σε όλους μας!

      Γ. Αθανασίου

      Διαγραφή
    3. "Τα έγραψα άπαξ, ο νοών νοείτω".

      Όχι, δεν το έγραψες άπαξ, το έγραψες δις. Σε δύο σημειώματά σου κ. Αθανασίου επαναλαμβάνεις τις ίδιες προτροπές προς τον Καζάκη να τα παρατήσει όλα και να φύγει για να γλιτώσει τη ζωή την δική του και της οικογένειάς του.
      Αν και είναι ακατανόητη τέτοια επιμονή που δίνει έντονα την αίσθηση της απειλητικής προειδοποίησης, να δεχθώ ωστόσο ότι οι προθέσεις σου είναι καλοπροαίρετες. Και λοιπόν; Έχεις την ψευδαίσθηση ότι βοηθάς τον Καζάκη; Ή μήπως νομίζεις ότι τα σύννεφα των κινδύνων που πληθαίνουν για όσους έχουν τη λεβεντιά να αγωνίζονται τα αντιλαμβάνεσαι μόνον εσύ;

      Αν έχεις όντως πληροφορίες από τα μέσα όπως αφήνεις και πάλι να διαφανεί (πχ "όποιος θέλει ας ψάξει να μάθει, μόνο έτσι εκτιμάται η αλήθεια" κλπ), γιατί δεν επικοινωνείς με το ΕΠΑΜ ή με προσωπικό μήνυμα προς τον Καζάκη για να μεταφέρεις τις "απόρρητες" πληροφορίες σου; Ειδάλλως, οι δημόσιες παραινέσεις τέτοιου είδους στοχεύουν μόνο σε ένα πράγμα: στην καλλιέργεια αισθημάτων φοβίας και παραίτησης.

      Με ευθιξία γεροντοκόρης που έθιξαν την παρθενιά της, απαντάς χολωμένος ότι μάλλον δεν θα ξαναγράψεις τίποτα. Αν έχεις κάτι δημιουργικό να γράψεις, να το κάνεις και θα είναι ευπρόσδεκτο. Αν όμως τα δημόσια γραπτά σου συντείνουν αποκλειστικά στη διάχυση φόβου, ηττοπάθεια και παραίτησης, τότε συμφωνώ με την πρότασή σου. Να μην ξαναγράψεις. Γιατί με τη διασπορά του φόβου και της παραίτησης στους αγωνιστές και στο σώμα της κοινωνίας, η ευχή σου για "καλό ξημέρωμα σε όλους μας" δεν πρόκειται ποτέ να ευοδωθεί.

      Διαγραφή
  7. Δημήτρη καλησπέρα,

    Γνωρίζω ότι είναι λίγο άσχετο με το παρόν θέμα, αλλά τι γνώμη έχεις για τον Λεβέντη? Άκουγα σήμερα διάφορα αποσπάσματα από ομιλίες που έχει κάνει ανά καιρούς και έχω πέσει από τα σύννεφα...

    Σε ευχαριστώ προκαταβολικά,
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το δια ταυτα το ακουσες ποτε;;;

      Διαγραφή
    2. Eχεις διαβασει την επισημη ιστοσελδα του κομματος του Λεβεντη;
      Θα φριξεις. Ειναι υπερ του ΕΕ, της ΕΕ και ΕΖ. Οι θεσεις τους ειναι νεοφιλελευθερες σε πολλους τομεις, αναγνωριζουν το χρεος και δεν εχουν αντιληφθει, τι τρεχει.
      Σε γενικες γραμμες ειναι ολιγιστοι, ηπια διατυπωμενο.

      Διαγραφή
  8. Κε ΚΑΖΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
    ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Κ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν χρωστάει στην εφορία να τις βάλει σε τραπεζική θυρίδα, αυτό ανεφερε προσφατα στη ραδιοφωνικη εκπομπή.

      Διαγραφή
    2. Ο Καζακης δεν δινει τετοιες συμβουλες. Σου λεει την κατασταση και μετα εσυ θα αποφασισεις.
      Εσυ εισαι υπευθυνος για τις αποφασεις σου. Δεν εισαι τουριστας στη ζωη σου. Γιατι θες να αποφασισει καποιος για σενα, αντι εσυ για σενα;
      Θα σου πω τι εκανα εγω την τελευταια διετια, σταδιακα, αφηνοντας μονο τοσο ρευστο στη τραπεζα, οσο χρειαζεται για τις δουλειες μου.
      Λιρες και στο χωμα.

      Διαγραφή
  9. Ευτυχώς ο Δημήτρης δε δέχεται υποδείξεις τέτοιου είδους.Θέλουν πολλοί να φύγει,γιατί τους χαλάει τη "σούπα",που κατάντησαν τα μυαλά μας και χάνουμε χρόνο,ενέργεια να ακούμε Λεβέντες και άλλους πληρωμένους κράχτες-βαλβίδες εκτόνωσης,που λένε μισές αλήθειες.Ο Δημήτρης ΜΟΝΟ την είπε ολόκληρη θαρρετά και βέβαια πανηγυρικά επιβεβαιώνεται συνέχεια,γιατί απλά έχει σφαιρική γνώση ,επιστημονική ματιά και νιώθει την ιστορία όσο κανείς,γιατί τη γνωρίζει ουσιαστικά και βαθιά.Το Ε.Πα.Μ είναι το μόνο λαικό μέτωπο που έχει ΟΛΟΚΛΗΡΗ πολιτική πρόταση κι ο σπόρος έπεσε για να φέρει καρπό...και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα φέρει,γιατί όσο και να ψάξει κάποιος-χαμένος κόποτε-δε θα βρει άλλη ολοκληρωμένη και ρεαλιστική πρόταση...αν ενοχλεί κάτι αυτήν την εξουσία είναι η ενότητα του λαού σε κοινό εθνικοαπελευθερωτικό όραμα αναγέννησης της χώρας κι αυτό θα γίνει νομοτελειακά,αλλά πρέπει να το αξίζουμε μια τέτοια τύχη...γιατί η ελευθερία κατακτιέται και δε χαρίζεται...ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ...ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ "ξέρεις",εγώ "ξέρω",όλοι γενικώς "ξέρουμε" τη μαύρη μας την τύφλα!Το βαθύτερο "παιχνίδι"είναι θέμα ηθικής τάξης,που θέλουν δε θέλουν θα επιβληθεί γιατί είναι βέβαιο ότι ο πλανήτης θα σωθεί και πολλοί πια εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση.Το "άνωθεν"επιβαλλόμενο matrix καταρρέει με πάταγο ,για να απελευθερωθεί ο άνθρωπος από τα δεσμά-τις πεποιθήσεις τις διεστραμμένες-τα "πιστεύω"τα άκαιρα κι όλες τις μπαρουφολογίες και τα αρρωστημένα μυαλά που ματώνουν κάθε μέρα τον πλανήτη και τον σέρνουν στο θάνατο.Ο άνθρωπος πια αναζητά την κρυμμένη γνώση,ξαναθυμάται τις ρίζες του,την ουσία της ύπαρξής του και οι "ιεραρχίες"του χθες τελειώνουν.Όλοι και όλα πανηγυρικά θα αποκαλυφθούν και θα κριθούν στο φως.Είναι η ανάγκη που γεννά τη "μοίρα"κι όχι το αντίθετο που μας δίδαξαν οι "δάσκαλοί"σας κύριε Αθανασίου!Όλος ο πλούτος της Ελληνικής σκέψης-γιατί αυτός είναι ο μόνος αληθινός πλούτος-βρίσκεται καταγεγραμμένος στην Ελληνική μυθολογία και ο Όμηρος αποτυπώνει το σημερινό "ταξίδι"του Οδυσσέα-Έλληνα!Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να νικήσουν οι "ισχυροί"του εικονικού κόσμου που επικαλείστε και που σκορπάνε το φόβο,την ηττοπάθεια και τη σιγή του θανάτου.Τι άλλο μπορούν να κάνουν άλλωστε αφού είναι μέσα τους νεκροί,χωρίς πνοή και συναίσθημα;Ό,τι στερήθηκε ο άνθρωπος από δική τους υπαιτιότητα θα το "γευτεί"...και στερήθηκε την ίδια του την ψυχή,τον εαυτό του,το νόστιμον ήμαρ...αλλά το βρίσκει -έστω και επώδυνα ,γυρνώντας την πλάτη του στους "εμπνευστές" του θανάτου.Μάθετε λοιπόν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δε φοβούνται ούτε το "θάνατο"που αυτοί οι γελοίοι αντιπροσωπεύουν,γιατί είναι μεγάλη τιμή γι'αυτούς να πεθαίνουν για τη σωτηρία της ψυχής τους,της" ρίζας" τους,της πατρίδας τους!Η ώρα πλησιάζει για τη Μεγάλη Έκρηξη και τα "σκάγια"θα πέσουν όπου πρέπει...Τίποτα και κανείς δε σταματάει το ρου της Ιστορίας,γι'αυτό ας φυλάγονται αυτοί που πρέπει κι όχι ο κ.Καζάκης που γνωρίζει και τι λέει και τι κάνει..και περίτρανα αποδεικνύεται ποιο είναι το ήθος και το ποιόν του-όσοι τον καταγγέλλουν είναι γιατί δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να φτάσουν την αξία του!Ο συναγωνιστής κ.Καζάκης δεν έχει μάθει στις "εύκολες"νίκες,ούτε και να χάνει γνωρίζει όμως...κι είμαστε κι εμείς οι συναγωνιστές του εδώ για να τον στηρίξουμε όπως μας στηρίζει κι αυτός με όλη του τη θέρμη..Ευχαριστούμε και για το σχόλιο περί "ποιότητος"των αναγνωστών της σελίδας!.Έλλη Διαμαντοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άρτζι μπούρτζι και Λουλάς…... ή ...... Άρτζι μπούρτζι και O Λουλάς ;;;;;;;;


    "Αβραμόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέφτονται Σαμαράς-Βενιζέλος! !!

    ΓIA ΔYO ΛOΓOYΣ ΔEN ΘA ΓINEI .... "ΠPOEΔPOΣ" O ABPAMOΠOYΛOΣ:

    1. EΠEIΔH EINAI ... TOYPIΣTAΣ KAI ΠOΛITIKOΣ TOYPIΣTAΣ !

    2. EΠEIΔH ΘA ΓINEI O ..... Γ.Χάμπους !! (EΠEIΔH EINAI .... KAΛOΣ !)

    --------------------ΠOIOΣ EINAI O .... Γ.Χάμπους ;;;------------------

    ".... ΔEN Eχω πρόβλημα αν ο Eπόμενος Πρόεδρος θα EINAI Kεντροδεξιός ή Kεντροαριστερός, APKEI NA EINAI .... KAΛOΣ !!!» TONIZEI σε συνέντευξή του στην Eλληνική έκδοση της «Huffington Post» ο ... πρόεδρος της .... Βουλής .... Βαγγέλης Μεϊμαράκης. !!!

    OYTE KAI EMEIΣ ΘA EXOYME ΠPOBΛHMA NA EINAI O ... Γ.Χάμπους !!!!

    ΠOIOΣ EINAI O .... Γ.Χάμπους ;;;

    EINAI AYTOΣ, O Γ.Χάμπους που ZEI ME ENA ΠANTPEMENO ZEYΓAPI (ΣTH ΣOYHΔIA) EXONTAΣ EPΩTIKEΣ ΣXEΣEIΣ KAI ME TON ANTPA KAI THN ΓYNAIKA, ......... ελπίζει ότι ο NOMOΣ θα αλλάξει στο Mέλλον, ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τους Φρίντλαντς με τους οποίους ZEI MAZI !!!!

    PE ... Βαγγέλη PEEE ... Μεϊμαράκη !!! AYTON TO Γ. (ΓAMMA) Χάμπους, AΣ KANEI H .... "BOYΛH" ΣOY ΠPOEΔPO THΣ ΣKOTOΔINHΣ ΣAΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Έντονους φόβους για το μέλλον της χώρας αν δεν καταφέρει να ξεφύγει από τις «καταδυναστευτικές δεσμεύσεις» με τους πιστωτές της, εκφράζει ο Μίκης Θεοδωράκης σε δήλωση-παρέμβαση που ανέβηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του

    Σύμφωνα με τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη, «ακόμα και ο πιο δύσπιστος Έλληνας σήμερα έχει καταλάβει ότι οι πιστωτές μας δεν θέλουν να μας αφήσουν από τις δαγκάνες τους και γι' αυτό το λόγο η τρόικα θέτει όλο και πιο σκληρούς όρους. Γιατί η Ελλάδα είναι γι' αυτούς "λαβράκι" και θέλουν να μας "τηγανίζουν" στον αιώνα τον άπαντα. Πρέπει να ξεφύγουμε από τα δόντια τους μια για πάντα, αν θέλουμε να εξακολουθήσουμε να είμαστε ελεύθεροι Έλληνες».

    Και προτείνει δύο λύσεις: «Πρώτον: Ουδετερότητα. Δεύτερον: Σύναψη στενών οικονομικών σχέσεων με Κίνα-Ρωσία (ή και με την Ευρώπη αν καταφέρει να απαλλαγεί τελείως από την Τρόικα). Με τον όρο ότι θα βοηθήσουν αφ' ενός να ξοφλήσουμε άμεσα και οριστικά το εθνικό μας χρέος και αφ' ετέρου να αξιοποιήσουμε τον εθνικό μας πλούτο με συμβάσεις κοινοπραξιών, σύμφωνα με τις οποίες θα μπορούμε να συνεκμεταλλευθούμε τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, εδάφους, υπεδάφους, υποθαλάσσιες και κυρίως βεβαίως τον αμύθητο πλούτο των υδρογονανθράκων της ελληνικής ΑΟΖ, που σύμφωνα με τις μελέτες επιστημόνων, σε βάθος χρόνου, ανέρχεται σε πολλά τρισεκατομμύρια ευρώ».


    Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο Μίκης Θεοδωράκης, η σύναψη τέτοιων συμβάσεων κοινοπραξιών είναι εντελώς νόμιμη σύμφωνα με όλες τις διεθνείς μας συμβάσεις, το δε αναμενόμενο όφελος (ακόμα και το άμεσο, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα μελέτη της Deutsche Bank) είναι τόσο μεγάλο, ώστε να μπορεί να θεωρηθεί βέβαιη η συμφωνία με τις δυνάμεις αυτές (Κίνα, Ρωσία, Ευρώπη χωρίς τρόικα), για να απαλλαγούμε άμεσα από όλες τις δεσμεύσεις μας με τους ακόρεστους πιστωτές μας.

    «Προσωπικά έχω ταχθεί εδώ και πολύ καιρό υπέρ της πρώτης λύσης. Όμως είτε έτσι είτε αλλιώς, το βέβαιο είναι ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Θα πρέπει άμεσα να γίνει κάτι για την οριστική απαλλαγή μας από τις καταδυναστευτικές δεσμεύσεις μας με τους πιστωτές μας» καταλήγει"
    ------------------
    MEΓAΛE ΦIΛE MIKH !! OΛA KAΛA KAI AΓIA !! AΛΛA, EMEIΣ T. X.Π., ΘA ΔIAΦONIΣOYMAI ΣE ΦIΛOΣOΦIKO KAI ΠPAKTIKO EΠIΠEΔO ΣE ΔYO ΘEMATA-ΣHMEIA !!

    1. EMEIΣ TA XPΩMATIΣMENA ΠAIΔIA (T.X.Π.), ΔHΛΩNOYMAI EΠIΣHMOΩΣ KAI ΘA TO ΠOYMAI ENTIMΩΣ, OTI O TOΠOΣ MAΣ, H XΩPA MAΣ, H ΠATPIΔA MAΣ (T.X.Π.), ΔEN XPΩΣTA ΣE KANENA TIΠOTA !! TO "ΣHMEPA" TO ΠIΣTOΠOIEI KAI ANAΔPOMIKA !!!

    2. O/H/H/ T.X.Π., ΔEN ANHKEI ΣE KANENAN ! OYTE ΣTH ΔYΣH, OYTE ΣTHN ANATOΛH !! ANHKEI ΣTON EAYTO THΣ, ANHKEI ΣTO MEΛΛON TΩN NEΩN ΓENNNIΩN THΣ !! EMEIΣ .... KAΘOPIZOYME, KAI OΠOIOΣ KAΘOPIZEI ΔEN EINAI OYΔETEPOΣ !!

    Y.Γ. H ΣXEΣH MAΣ ME THN PΩΣIA, ΠPEΠEI NA ΓINOYN KAI NA EINAI ΘEMEΛIEIAKEΣ KAI OYΣIAΣTIKEΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ)
    ΙΔΕΕΣ ΖΗΤΗΣΑ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ?
    Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ "ΤΥΧΕΡΟΣ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΛΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΘΥΡΙΔΩΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή