Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Να πώς εκκολάπτονται οι νέοι Τσολάκογλου του έθνους

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ναζί κατακτητών σε μια πρωτοφανή επίδειξη εθνικής υποτέλειας. Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου η Γερμανική πρεσβεία οργάνωσε εκδήλωση μνήμης στο στρατιωτικό νεκροταφείο  των ναζί που σκοτώθηκαν στην ελληνική επικράτεια κατά τον πόλεμο και την κατοχή. Το συγκεκριμένο στρατιωτικό νεκροταφείο βρίσκεται σε ακατοίκητη περιοχή του Διονύσου και είναι ένα από τα δυο στρατιωτικά νεκροταφεία που υπάρχουν στον Ελλαδικό χώρο. Το άλλο βρίσκεται στο Μάλεμε. Στο νεκροταφείο του Διονύσου βρίσκονται 9.973 νεκροί στρατιώτες των ναζιστικών δυνάμεων κατοχής της Ελλάδας.

Τα προηγούμενα χρόνια οι εκδηλώσεις μνήμης στο νεκροταφείο φρόντιζαν να κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε κλειστό κύκλο και αφορούσαν κυρίως μνημόσυνα από συγγενείς των νεκρών. Βλέπετε το κοινό περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων, ήταν ακόμη ζωντανό. Οι μνήμες των σφαγών και των θυμάτων από τον ναζί κατακτητή, ήταν και παρέμεναν νωπές. Οι Έλληνες είχαν τα περισσότερα θύματα και τις μεγαλύτερες καταστροφές από τους ναζί από οποιαδήποτε άλλη κατεχόμενη χώρα στην Ευρώπη. Και χάρις στις κυβερνήσεις υποτέλειας της Ελλάδας οι νεκροί και οι θυσίες έχουν παραμείνει έως σήμερα ανεκπλήρωτες.

Το γιατί βέβαια παρέμειναν τα δυο αυτά στρατιωτικά νεκροταφεία των Γερμανών κατακτητών στο ελληνικό έδαφος, σχετίζεται πρωτίστως με πολιτικές σκοπιμότητες. Οι Γερμανοί ακόμη και με τους νεκρούς τους θέλησαν να διατηρήσουν την στρατιωτική τους παρουσία στην Ελλάδα. Οι παλιοί δοσίλογοι και συνεργάτες τους παρέμειναν στη διακυβέρνηση της Ελλάδας κι έτσι καταλήξαμε με τα Γερμανικά νεκροταφεία, ενώ δεν υπάρχει - τουλάχιστον επίσημα - στρατιωτικό νεκροταφείο ούτε των Ιταλών, ούτε των Βούλγαρων κατακτητών της ίδιας περιόδου. Τα μόνα άλλα νεκροταφεία ξένων στρατιωτών που υπάρχουν στο ελληνικό έδαφος είναι των συμμάχων.

Φέτος όμως η Γερμανική πρεσβεία θέλησε να κάνει στρατιωτικό και πολιτικό μνημόσυνο για τους νεκρούς στρατιώτες των ναζί. Ζήτησε μάλιστα από το Επιτελείο να σταλεί ορθόδοξος ιερέας για να τελέση επιμνημόσυνη δέηση με όλο το θρησκευτικό τυπικό. Έτσι κι έγινε. Στάλθηκε από το Επιτελείο στρατιωτικός ιερέας ο οποίος και πρωτοστάτησε στην όλη τελετή. Μάλιστα, ρίγη συγκίνησης - όχι βέβαια εθνικής - τον κατέλαβαν όταν ο Γερμανός πρέσβης ζήτησε "συγνώμη" για τις θηριωδίες και τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού, που επίσημα η Γερμανία δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη.

Την έκπληξη όμως έκανε ο Μιχαήλ Κωσταράκος, αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος όχι μόνο παραβρέθηκε στην τελετή, αλλά κατάθεσε στεφάνι στη μνήμη των ναζί στρατιωτών. Με τον τρόπο αυτό, προφανώς, ο κ. Κωσταράκος έδωσε τα διαπιστευτήριά του σ' εκείνους που φρόντισαν να αναδειχθεί σε νέο πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα. Βεβαίως, τον κ. Κωσταράκο δεν θα τον δείτε ποτέ σε αντίστοιχες εκδηλώσεις τιμής στην εθνική αντίσταση του ελληνικού λαού. Ούτε να καταθέτει στεφάνι σε μνημεία της εθνικής αντίστασης. Τέτοιες ευαισθησίες δεν διαθέτει. Άλλωστε το εθνόσημο που φέρει στη στολή του, είναι διακοσμητικό. Απ' ότι φαίνεται δεν σημαίνει τίποτε για τον ίδιο και τους επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων.

Αυτή η πρωτοφανής ενέργεια, κορυφαίο δείγμα εθελοδουλείας και υποτέλειας, εντάσσεται στην προσπάθεια της επίσημης Γερμανίας να αποκαθάρει το παρελθόν της από το ναζιστικό στίγμα. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση παραβρέθηκαν κι άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί των ελληνικών(;) ενόπλων δυνάμεων, στρατιωτικοί ακόλουθοι των χωρών του ΝΑΤΟ, κοκ. Το μήνυμα είναι σαφές. Ο πόλεμος και η κατοχή δεν είχαν πολιτικό και ιδεολογικό περιεχόμενο. Δεν ήταν ένας πόλεμος λαϊκός, απελευθερωτικός εναντίον των ορδών του φασισμού και του ναζισμού, αλλά ένας διακρατικός πόλεμος με νικητές και ηττημένους. Κι έτσι στην εκδήλωση οι νικητές τιμούσαν του ηττημένους.

Ποιον ακριβώς αντιπροσώπευε ο κ. Κωσταράκος και οι επιτελείς του στην συγκεκριμένη εκδήλωση; Πάντως όχι την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μόνο τους δοσίλογους στραγηγούς εκπροσωπούσαν που υπονόμευσαν την μαχητική διάθεση του στρατού και τελικά υπέγραψαν την συνθηκολόγηση των ελληνικών όπλων μπροστά στις χιτλερικές ορδές. Το λέμε αυτό γιατί μόνο αυτοί, μόνο οι δοσίλογοι στρατηγοί, αντιλήφθησαν τον πόλεμο ως διακρατικό κι όχι ως πατριωτικό και εθνικοαπελευθερωτικό, ως πόλεμο μέχρις εσχάτων του ελληνικού λαού.

Και μόνο η παρουσία του κ. Κωσταράκου δικαιώνει τη στάση της επίσημης Γερμανίας που ακόμη και σήμερα επιμένει ότι τα θύματα από τις θηριωδίες των ναζί κατακτητών ήταν "νόμιμες" ενέργειες ενάντια στην "παράνομη" αντίσταση του ελληνικού λαού. Γι' αυτό και αρνείται να δικαιώσει τα αιτήματα για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό αναγκαστικό δάνειο υπέρ των κατακτητών. Φανταστείτε ότι ο κ. Κωσταράκος κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν μιας χώρας, που όχι μόνο άσκησε φρικτή κατοχή σε βάρος της Ελλάδας, αλλά αρνείται ακόμη και σήμερα να υπογράψει συνθήκη ειρήνης με τη χώρα μας. Όπως έχει κάνει με όλες τις άλλες νικήτριες χώρες μετά το τέλος του πολέμου.

Κι έτσι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τιμά τους στρατιώτες του κατακτητή και αποδέχεται την χλεύη της "συγνώμης" του εκπροσώπου μιας χώρας που αρνείται πεισματικά να άρει το καθεστώς εμπόλεμης δύναμης με την Ελλάδα. Γιατί άραγε; Μήπως για να βρουν δικαιολογία μιας νέας στρατιωτικής κατοχής της χώρας; Αυτή τη φορά προς όφελος του ευρώ και της ευρωπαικής ολοκλήρωσης; Πάντως αν το σχεδιάζουν τα επιτελεία των Βρυξελλων και του Βερολίνου, ξέρουν από τώρα σε ποιους νέους Τσολάκογλου μπορούν να στηριχθούν.

34 σχόλια:

 1. mia ροχαλα σε αυτους τους στρατηγους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. AKOYΣON AKOYΣON ..... "ΠOΛITIKON" !!! ----- ..... (NA H πνευματική χρεοκοπία της Ελλάδας !!!)

  ".... ΔEN Eχω πρόβλημα αν ο Eπόμενος Πρόεδρος θα EINAI Kεντροδεξιός ή Kεντροαριστερός, APKEI NA EINAI .... KAΛOΣ !!!» TONIZEI σε συνέντευξή του στην Eλληνική έκδοση της «Huffington Post» ο ... πρόεδρος της .... Βουλής .... Βαγγέλης Μεϊμαράκης. !!!

  OYTE KAI EMEIΣ ΘA EXOYME ΠPOBΛHMA NA EINAI O ... Γ.Χάμπους !!!!
  ΠOIOΣ EINAI O .... Γ.Χάμπους ;;;
  EINAI AYTOΣ, O Γ.Χάμπους που ZEI ME ENA ΠANTPEMENO ZEYΓAPI (ΣTHN ΣOYHΔIA) EXONTAΣ EPΩTIKEΣ ΣXEΣEIΣ KAI ME TON ANTPA KAI THN ΓYNAIKA, ......... ελπίζει ότι ο νόμος θα αλλάξει στο μέλλον, ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τους Φρίντλαντς με τους οποίους ZEI MAZI !!!!

  PE ... Βαγγέλη PEEE ... Μεϊμαράκη !!! AYTON TO Γ. (ΓAMMA) Χάμπους, AΣ KANEI H .... "BOYΛH" ΣOY ΠPOEΔPO THΣ ΣKOTOΔHYNHΣ ΣAΣ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάντα βρίσκουν πρόθυμους Τσολάκογλου,αλλά πια το πρόβλημα είμαστε εμείς που δεν τους βλέπουμε ως τέτοιους,γιατί δε γνωρίζουμε την ιστορία μας,παρά μόνο θραύσματα παραχαραγμένης αφήγησης,που δεν ήταν ικανά μέχρι τώρα να μας εξ-υπνήσουν από τον ύπνο του καταναλωτικού ¨κτήνους",που υπάρχει μόνο για να υπηρετεί μια ματαιόδοξη ύπαρξη,ένα ψεύτικο "όνειρο",που έγινε εφιάλτης...Κι ακόμα να βάλουμε μυαλό.Πορευόμαστε στις ίδιες "λογικές",που μας αφανίζουν,στο "λιγότερο κακό"ενώ γνωρίζουμε ότι έτσι πάμε στον όλεθρο.Γνωρίζουμε ότι μόνο ριζοσπαστική είναι η λύση...Από τον καιρό των πλατειών την ακούμε κι η συμβολή του Δημήτρη στην οργάνωση,στην στοιχειοθέτηση,την απόδειξη και την εμπέδωσή της είναι ανεκτίμητη και σίγουρα θα δικαιώσει τον τεράστιο αγώνα του...Ενώ λοιπόν γνωρίζουμε κατά βάθος,γιατί παρασυρόμαστε από τη ροή των καιροσκόπων,τυχοδιωκτών της "πολιτικής"ξεφτίλας;Δεν ακούμε τα μηνύματα ελευθερίας,ελπίδας,που σε όλο τον κόσμο ξεφυτρώνουν;Τίποτα δε διδασκόμαστε από τα παθήματά μας κι ακούμε όλες τις σύγχρονες Σειρήνες,που τρέφουν την ψυχοπαθολογία μας,εκτός από τη φωνή της λογικής;Τι παράνοια είναι αυτή;Πιο καθαρά από ποτέ πια φαίνεται ότι εχθροί του εαυτού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι...κι επιτέλους πρέπει να προσωποποιηθούν οι ευθύνες,γιατί δε μπορεί να πληρώνουν κι αθώοι εξαιτίας της παράκρουσης κάποιων γελοίων αλαζόνων μικροαστών,που δεν εννοούν να κατανοήσουν ότι είναι συνυπεύθυνοι για το έγκλημα που συντελείται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι χρυσαβγιτες κατεθεσαν στεφανι ? Ο τροφιμος του Κορυδαλλου Χρηστος Παππα(ρα)ς ειχε και φωτογραφιες που προσκυνουσε στο γερμανικο στρατιωτικο νεκροταφειο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ευτυχώς που υπάρχει ο ένας και μοναδικός πατριώτης ο Καζάκης με τις γνωστές ανθελληνικές του θέσεις για τα Σκόπια και τους μετανάστες για να κρίνει τους πάντες. Θα έπρεπε πάντως Καζάκη να ντρέπεσαι και για ένα άλλο πράγμα, για την πολιτικάντικη εκμετάλλευση του θανάτου του ΚΥΡΙΟΥ Κιλτσίκη του Θαλείν τον οποίο και εσύ και οι πυρήνες σου κατέβριζαν και συκοφαντούσαν ασύστολα όταν δε σας έκανε τη χάρη να σας ακουμπάει τις εισπράξεις αλλά σας έπιασε ο πόνος τάχα με το θάνατό του. Μπορεί απλά κάποιος να ανατρέξει στο βίντεο του 2ου συνεδρίου παρωδία του ΕΠΑΜ και στις εκπομπές ΑΕ εκείνης της περιόδου για να διαπιστώσει την αλήθεια των λόγων μου. Προτού βγείς και μοιράσεις συλλυπητήρια λοιπόν γελοίε κολοτούμπα, να ζητήσεις ένα τεράστιο συγνώμη πρώτα σε εκείνον και την οικογένειά του για τις πράξεις και τους λόγους σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το συνηθες παραληρημα και τρικυμια εν κρανιω του γνωστου γαυρος Ολυμπιακαρα ο Ανώνυμος 20 Νοεμβρίου 2014 - 7:39 μ.μ.

   Διαγραφή
  2. δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση έχει δίκιο ο ανώνυμος 7.39. Καλό θα ήταν να μην υπερασπίζεστε άκριτα τον Καζάκη, άνθρωπος είναι θα κάνει και λάθη, απο κει και ύστερα δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα ορισμένων να σπεύδουν να τον δικαιολογούν ακόμα και στα λάθη του, προφανώς είναι ικανοποιημένοι με την κατάντια και τη συρρίκνωση στην οποία έχει περιέλθει το μέτωπο από τη μη αναγνώριση κανενός λάθους.

   Διαγραφή
  3. σε λιγο θα μας πεις οτι τον δολοφονησε κιολας

   Διαγραφή
  4. Ανωνυμε 3:11,
   ο ανωνυμος 7.39 ειναι το γνωστο τρολλ γαυρος Ολυμπιακαρα.
   Εντελως ψυχωτικος ειναι και τιποτα αλλο. Πουθενα δεν εχει δικιο, διοτι εχουμε ακουσει, τι ειχε πει ο Καζακης για τον συγχωρεμενο και το Θαλειν, και δεν εχει καμια σχεση με το γνωστο παραλληρημα του γαυρος Ολυμπιακαρα.

   Διαγραφή
 6. Πρέπει να έχεις τη στοιχειώδη παιδεία για να κατανοήσεις ότι οι Ελληνικές θέσεις είναι πέρα και πάνω από όλα οι ανθρωπιστικές θέσεις,που σέβονται πάνω από όλα την ανθρώπινη υπόσταση και δεν "ξιφουλκούν",δε συμβιβάζονται με τις "λογικές"ούτε του στενού προσωπικού συμφέροντος,ούτε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!Συγγνώμη ,είναι όμως έξω από τη δική σου "λογική"αυτές οι παράμετροι...τόσο που δε σέβεσαι ούτε τη μνήμη ενός πρόσφατα αδικοχαμένου ανθρώπου...Έλεος πια με την"κριτική"άσχετων πραγμάτων που εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. κι αρα το γερμανικο νεκροταφειο στην κρητη πρεπει να καει ..

  κι ειν το ιδιο οσοι τους εθαψαν , τους εκαναν μνημοσυνο , περασαν κι τους ειδαν , οι καθηγητες που πηγαν μαθητες εκει , κι αλλοι απειροι κρητικοι και μη ..

  για μενα απλα προβαλεις μια πατριωτικη ρητορικη εσκεμμενα .. να θυμισω το πως ο κυριος ειναι δηλωμενος κομμουνιστης .. το οποιο δεν ειναι κακο ..

  απλα ειναι τεχνασμα κατ εμε τα οσα λες ..

  οπως κι το να γινουμε αφεντικα στον τοπο μας ..

  κι αλλα απειρα που εχουν λεχθει ..

  ο κ. καζακης αποδεδειγμενα σε πολλα βιντεο σε σχεση με τους ορους πατριδα εθνος αφεντικα στον τοπο μας .. εχει καποια αλλη λογικη σε σχεση με το μεσο Ελληνα ο οποιος ακουγωντας αυτα καταληγει εννοιοτε κι να λεγει να σου ο ακροδεξιος καζακης ..

  επι παραδειγματι το εθνος δεν εχει να κανει με την καταγωγη .. τι ρατσα .. οπως το εχει συνδεσει στην ελλαδα ο μεσος ελληνας .. αλλα παραταυτα .. ο μεσος ελληνας δε γνωριζει πως ισως και επι καζακη να γενουμε εθνος κογκολεζοι κι ταιλανδοι .. πως ειμαστε σημερα ..

  αλλα με χαρτια κι σφραγιδες απαντες ..

  οταν ο κυριος ειναι κατι τουναντιον αυτου ( ! )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειλικρινα, διαβαζοντας, τι συμπερασματα βγαζουν μερικοι, διαβαζοντας τα κειμενα σου Καζακη, με εντυπωσιαζει.
   Αρα, λεει ο Τζινιους, εσυ λες, να καει το νεκροταφειο, αχαχαχ.
   Τελος παντων, ολο το σχολιο εντασσεται στο λογικο του παραλογου.

   Διαγραφή
  2. ο Καζακης αναλυει ακαδημαικα μερικες εννοιες ιστορικες..Αυτο δε σημαινει οτι θελει να κανει την Ελλαδα πολυφυλετικη οπως νομιζεις εσυ...Για το παλιο βιντεο που μαλλον ειδες και λεει ο Καζακης ανεξαρτητως καταγωγης εννοει οτι ειναι ισοτιμος πολιτης οποιος μεταναστης ειναι εδω με την οικογενεια του και εχει τακτοποιησει τη ζωη του εδω περα..Και φυσικα αναπαρηγαγε το οραμα του Ρηγα Φερραιου σε μια συγκινησιακη ατμοσφαιρα για την ιδρυση του ΕΠΑΜ..Αλλωστε και να εχει τετοιες αποψεις ο Καζακης τον τελικο λογο τον εχει το ΕΠΑΜ κι αν ποτε παρουμε την τυχη στα χερια μας το λογο θα τον εχει ο λαος

   Διαγραφή
 8. Αγαπητέ Δημήτρη δεν είναι ο μοναδικός όλο το Ελληνικό κράτος είναι στελεχωμενο από τσολακογλου έχουν φροντίσει απο καιρό δεν υπάρχει ούτε ένας απο απλό προϊστάμενο και πάνω ο οποίος δεν ειναι τής νοοτροπίας τσολακογλου το σύστημα έχει φροντίσει .Όποιος σήμερα έχει οποιαδήποτε δημόσια θέση ειναι ύποπτος συνεργασίας με τους κατακτητές μας

  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αδικείτε τον εαυτό σας κ. Καζάκη. Η απόδοση τιμής στους νεκρούς, φίλιους και ενάντιους, συνιστά βασικό στοιχείο πολιτισμού. Υπενθυμίζω ότι οι έλληνες, μετά την μοναδικής σπουδαιότητος μάχη του Μαραθώνα εκτός της ταφής των νεκρών τους, ετίμησαν δια της ανέγερσης τύμβου και τους νεκρούς Πέρσες. Υπήρξαν και τότε μηδίσαντες, αλλά η έκβαση των περσικών πολέμων ήταν νικηφόρος, καθότι υπερίσχυσαν οι αρετές, ως ο σεβασμός στους νεκρούς, ανεξαρτητως προέλευσης. Η γενικευμένη καχυποψία ενέχει κύνδυνο παρανόησης.
  Ιωάννης Σουλιώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. συγκρινεις αγγουρια με καμηλες...Καμια σχεση η μια περιπτωση με την αλλη

   Διαγραφή
  2. Είναι λάθος το ότι "οι Έλληνες… ετίμησαν δια της ανέγερσης τύμβου και τους νεκρούς Πέρσες" όπως γράφεις. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο σύμφωνα με όλες τις ιστορικές αναφορές και τις έρευνες, άλλωστε πώς θα μπορούσαν ποτέ να "τιμήσουν" -και μάλιστα με τύμβο(!)- αυτούς που ήρθαν να τους υποδουλώσουν; Οι νεκροί Πέρσες θάφτηκαν μάλλον σε ομαδικό τάφο (εικάζεται ότι είναι το σημείο όπου βρέθηκαν εκατοντάδες οστά ατάκτως τοποθετημένα κατά την κατασκευή του κωπηλατοδρομίου).

   Και βέβαια, ποτέ ούτε τότε ούτε μεταγενέστερα η αθηναϊκή δημοκρατία δεν απέδωσε σπονδές ή οποιεσδήποτε τιμές στους νεκρούς Πέρσες (κάτι δηλ. αντίστοιχο με την πρόσφατη "επιμνημόσυνο δέηση" ή την κατάθεση στεφάνου από τη σημερινή στρατιωτικοπολιτική ηγεσία). Θα δεχθώ ότι το γερμανικό νεκροταφείο στον Διόνυσο καλώς υπάρχει (άλλωστε εγκαινιάστηκε ερήμην μας, από το στρατό κατοχής) και είναι αρκούντως τιμητικό για τους γερμανούς το ότι οι πατεράδες τους και οι παππούδες τους αναπαύονται στην ελληνική γη, παρότι ήρθαν ως άρπαγες, καταστροφείς και φονιάδες. Αλλά αν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ότι το να ανταποκρίνεται η στρατιωτική ηγεσία στο κάλεσμα της γερμανικής πρεσβείας να τιμήσει τους ναζί συμπατριώτες της και φονιάδες μας –και μάλιστα σε συνθήκες κατοχικής και πάλι επικυριαρχίας της- ισοδυναμεί με εθελοδουλία και υποτέλεια, τότε φοβάμαι ότι δεν έχουμε καταλάβει ούτε πού βρισκόμαστε ούτε τους περαιτέρω εξευτελισμούς που μας ετοιμάζουν…

   Διαγραφή
 10. Ο καζακης ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ της Ελλαδας.
  Ο καζακης ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
  Ο καζακης ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ
  ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  Ο Κωσταρακος ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ και κανει οτι θελει
  Θα κριθει εαν χρειαστει, ΜΟΝΟ σε ΠΟΛΕΜΟ
  Στον πολεμο ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΖΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σιγά βρε, μην ξεφωνίζεις έτσι, θα σου σκιστεί καμιά μπανέλα απ' το σουτιέν

   Διαγραφή
  2. Στον μόνο πόλεμο που μπορεί το σκυλολόι σου να διαπρέψει είναι στη σφαγή και την προδοσία του ελληνικού λαού. Και σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν, ήρωα του αδερφάτου της στρογγυλής ξεφτίλας.

   Διαγραφή
 11. Η κοματοκρατια και οι καζακηδες τελειωνουν.
  Η κοινωνια ειναι ετοιμη να αναλαβει την εξουσια του κρατους.
  Καζακη μη παιζεις με το θεσμο του ΓΕΕΘΑ
  Σκυλολοι ειναι το συναφι των κομματων και των πολιτικων απ'οτι δειχνουν οι προσφατες δημοσκοπησεις.
  Καλτσον δεν φοραω γιατι ειμαι αξιωματικος εν ενεργεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καθικι εν ενεργεια εισαι που δε βλεπεις την καταντια του στρατευματος και τους ξεπουλημενους αξιωματικους..Βρωμιζες τα εθνοσημα που φορας παλιορουφιανε

   Διαγραφή
 12. Καζακη γιατι δεν απαντας σχετικα με τις δημοσκοπησεις; Σου προτεινω να μετανοησεις για τη συμπεριφορα σου απεναντι στη κοινωνια, και να αποσυρθεις σιωπηρα και ειρηνικα στο σπιτι σου. Τι θελεις να γινεις; Στο μνημα σου δεν θα γραψουν ποτε "ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ". Ηρεμησε και ζητα συγνωμη για τη συγχυση που προκαλεσες στη κοινωνια. Ειμαι απο το Ρεθυμνο και ξερω το ρολο σου. Ζητα συγνωμη και για τη προσβολη στο θεσμο του Α/ΓΕΕΘΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οταν ερθει στο Ρεθυμνο να χεις τ αρχιδια να του τα πεις εκει

   Διαγραφή
  2. Αυτή την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα είμαι στην Κρήτη. Αν έχεις τα κότσια έλα να μου ζητήσεις τον λόγο πρόσωπο, το πρόσωπο. Εκτός κι αν κάτι σαν του λόγου σου φοράτε τις βράκες για να κρύβουν πώς τα κάνετε επάνω σας.

   Διαγραφή
 13. Λέτε να δούμε τον Κωσταράκο να πολεμάει δίπλα δίπλα με την Azof battalion στην Ουκρανία? Τι euroστρατηγός είναι,,?? πρέπει να συνηθήσει στα ναζιστικά σύμβολα... Και μια στιγμή για ποιόν μιλάμε τώρα και θιχτήκατε μερικοί,, για αυτόν που εκτόξεύσε την καριέρα του απο την στιγμη που έσκασε το μνημόνιο? Πόσες εθελόδουλες κυβερνήσεις υπηρέτησε να μετρήσουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Εσύ "μεγάλε σωτήρα" του αδερφάτου των προδοτών10.40 που κάνεις ό,τι θέλεις επειδή είσαι αρχηγός,ποιος σου είπε ότι είναι "πολιτικός"ο κ.Καζάκης κι όλοι εμείς στο Ε.Πα.Μ;Αν είμαστε σαν τα μούτρα σας θα "απολαμβάναμε"αρχηγηλίκια,"τιμές"και "δόξα"της ξεφτίλας και του βούρκου που μας ρίξατε μέσα εμάς και τις οικογένειές μας χωρίς σε τίποτα να φταίμε!Αν μπορούσαμε να είμαστε υποτακτικοί πόσο δύσκολο θα ήταν να συνταχτούμε με τους προδότες;Έχουμε άλλες αξίες κι αρχές όμως ,που δυστυχώς για εσάς ξύπνησαν μέσα μας το Ελληνικό ανέσπερο "φως"και δεν είναι μόνο επαμίτες που το αναδεικνύουν σήμερα αυτό το "φως",αλλά κι άλλοι συμπολίτες και άνθρωποι πάνω από όλα,που δε θα σταματήσουν να το "εκπέμπουν"μέχρι να αναγκαστείτε όλοι εσείς να κρυφτείτε στις τρύπες σας σαν "καλοί τυφλοπόντικες"!Το "ποτάμι"πάει μπρος και -για κακή σας τύχη-ήδη έχει μπει στη σωτήρια ροή.Είστε ήδη ηττημένοι-κι η Κόλαση κι ο Παράδεισος είναι εδώ και δίνουν την τελευταία τους μάχη...Όσοι μόνο έχουν κάνει "θεό"το τομάρι τους,ας φροντίσουν να πάρουν θέση...αν προλαβαίνουν.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμε φασιστάκο του 10.40 , δες τι απαντάει ένας Δημοκράτης αξιωματικός και πρωην Α/ΓΕΕΘΑ για την απίστευτη ενεργεια του Κωσταράκου και βγάλε τον σκασμό , δεν τα λέει μόνο ο Καζάκης http://www.onalert.gr/stories/polla-richter-apo-ton-epitimo-agettha-manouso-paragioudaki/38749

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Για σας ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
  Εχετε κατανοησει οτι υπερασπιζομαι τον ΘΕΣΜΟ του Α/ΓΕΕΘΑ και οχι τον ανθρωπο που του ανεθεσαν αυτο το καθηκον;
  Εχετε κατανοησει οτι η κομματοκεντρικη δημοκρατια ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ;
  Εχετε κατανοησει οτι η Ελληνικη Κοινωνια ειναι ετοιμη να αναλαβει τις τυχες της ΜΟΝΗ της χωρις τα κομματα και τα κομματακια τυπου ΕΠΑΜ, και Χρυσης Αυγης;
  Εχετε κατανοησει οτι τα κομματα και τα κομματακια κατεστρεψαν και καταστρεφουν την Ελλαδα; Οτι διχαζουν τους Ελληνες;
  Καζακη η ωρα του ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΥ των κομματων πλησιαζει.
  Ποιος σας ειπε οτι εχουμε δεσει κομπο τη δημοκρατια με τα κομματα στην εξουσια και οτι Δημοκρατια χωρις κομματα δεν νοειται;
  Ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ, με την προστασια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ αποφασιζουμε να προχωρισουμε στο μελλον μας.
  ΔΕΝ θελουμε πλεον ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ και ΚΟΜΜΑΤΑ στη ραχη μας.
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ και δειτε μπροστα σας.
  (Καζακη υπηρετω στον Εβρο και δεν θα σου κανω τη τιμη να με γνωρισεις. Ως πιστος και υπακουος εντολεας των δανειστων μας που εισαι, σου ευχομαι να μετανοησεις για την απαισιοδοξια που προκαλεσες και προκαλεις σε ευπιστους και απογοητευμενους ανθρωπους )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καθίκι δοσίλογε, πουλημένο τομάρι, τον άλλο μήνα θα βρίσκομαι στον Έβρο και θα έρθω να σε γνωρίσω. Για να δω όταν θα είσαι επώνυμος και μπροστά σου θα εχεις το θράσος που έχεις τώρα ως ανώνυμος. Και μην νομίζεις ότι δεν σε ξέρω και δεν μπορώ να σε βρω. Αυταπατάσαι. Ετοιμάσου γιατί θα σε επισκεφθώ σύντομα και μάλιστα εκεί που υπηρετείς.

   Διαγραφή
  2. Αυτός ο κωλοστρατός μ' αυτούς τους κωλοφασίστες το μόνο που του χρειάζεται είναι η διάλυση. 85% Χρυσαυγίτες είναι κι όλοι τους θεωρούν ότι πρέπει να καταργηθούν τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα, λες και το κόμμα τους η ΧΑ δεν ειναι κόμμα (ε, καλά, δεν είναι: εγκληματική οργάνωση είνα). Χούντα κανονική δηλαδή υπάρχει ακόμη μέσα στον ελληνικό φασιστικό στρατό. Ποτέ δεν πέθανε. Το έζησα ως φοιτητής που ταξίδευμα με στρατιωτικούς, το έζησα ως φαντάρος, το έζησα και ως δικαστικός αντιπρόσωπος όταν στα τμήματα όπου ψήφιζαν οι στρατιωτικοί κι οι μπάτσοι οι φασίστες υποψήφιοι ξέσκιζαν (απ' την εποχή ακόμα που δεν υπήρχαν επίσημα φασιστικά κόμματα). Διάλυση και πάλι διάλυση. Αυτός ο στρατός δεν είναι ελληνικός. Είναι φασιστικός.

   Διαγραφή
 17. Περιφερομενος αγυρτης τυχοδιωκτης εισαι. Η υβρεολογια σου δειχνει τον εσωτερικο σου '"πλουτο".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, μόνο που εγώ έχω ονοματεπώνυμο και δεν είμαι σαν και σένα να κρύβομαι στην ανωνυμία, όπως οι κουκουλοφόροι της κατοχής, τα προγονικά σου. Στάσου και θα δεις τι "πλούτο" έχω όταν σε πετύχω από κοντά.

   Διαγραφή
 18. Χαχαχ υπακουος εντολεας των δανειστων καλο .Καλα μιλάμε ο τυπος ειναι καμμένος .Και συ ρε δημητρη μη τσιμπας αφου βλεπεις ειναι βαλτος.Παντως εγω ξερω οτι αν καποιος προκαλει απαισιοδοξια είναι κατι τυποι σαν τον σαμαροβενιζελο,τον δραγασάκη,το λοβέρδο (μακρια απο μας)μεταλαγμένα οντα όπως το αδωνόπερμαν και τη παγκαλοπάρδαλη,μαλλον κιαυτος σε αυτην τη κατηγορια ζώωων ειναι.
  ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή