Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Πολεμική επιχείρηση της κυβέρνησης εναντίον του λαού των νησιών.

Οι δυνάμεις κατοχής προσβάλουν από της 3ης πρωινής της Τρίτης τα ηρωικά νησιά της Χίου, της Λέσβου, της Σάμου. «Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους,» όπως σημείωνε σε μια ανάλογη περίπτωση το πρώτο πολεμικό ανακοινωθέν της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Και είναι αλήθεια. Ας μην έχει κανείς αμφιβολία. Η επέμβαση των κυβερνητικών δυνάμεων στα νησιά για να επιβάλουν τις γνωστές επιτάξεις, δεν είναι μια απλή επιχείρηση καταστολής των λαϊκών αντιδράσεων. Πρόκειται για μια κλιμάκωση του υβριδικού πολέμου που διεξάγεται με αιχμή του δόρατος τον εγκλωβισμό μεταναστών και προσφύγων με σκοπό την αλλαγή του καθεστώτος κυριαρχίας στο ανατολικό Αιγαίο και κύρια στα νησιά του.
Η όλη επιχείρηση σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με την μορφή απόβασης σε εχθρικό έδαφος. Σ’ αυτήν δεν συμμετέχουν δυνάμεις καταστολής, αλλά δυνάμεις κατοχής, που έχουν σαν στόχο να επιβάλουν επιτάξεις στην πατρώα γη των νησιωτών προς το συμφέρον ξένων δυνάμεων και κέντρων. Οι νησιώτες έχουν κάθε δικαίωμα να αμυνθούν του πατρίου εδάφους με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο.
Άλλωστε, αυτό που συντελείται στα νησιά με την επιχείρηση είναι η δια της βίας στέρηση του δικαιώματος του λαού να ζει με ασφάλεια και ευημερία στα πάτρια εδάφη του. Πρόκειται δηλαδή για μια επιχείρηση που έχει ως στόχο να στερήσει από τους νησιώτες τα πιο θεμελιώδη συνταγματικά τους δικαιώματα. Κι όταν επιχειρείται κάτι τέτοιο, τότε το Σύνταγμα επιτάσσει τα γνωστά: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε… Ας μην το ξεχνάμε.
Να γιατί οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις των πολιτών στα νησιά ξεπερνούν πλέον τα όρια της διαμαρτυρίας. Συνιστούν και οφείλουν να συγκροτήσουν μια οργανωμένη εθνική αντίσταση εναντίον των δυνάμεων που επιχειρούν να τους αποσπάσουν πάτρια εδάφη.

Κι ας μην αυταπατώνται όσοι συναινούν, ή συμμετέχουν σ’ αυτήν την επιχείρηση ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από «εκτελούμε εντολές». Οι δυνάμεις που επιχειρούν εναντίον των νησιωτών δεν είναι παρά σύγχρονα τάγματα ασφαλείας στην υπηρεσία μιας κυβέρνησης δωσίλογων, που εκτελεί εντολές έξωθεν. Όπως τα παλιά τάγματα ασφαλείας, έτσι και τα σημερινά υπηρετούν πρωτίστως τα γερμανικά συμφέροντα κατοχής και τις επιδιώξεις του τουρκικού επεκτατισμού.
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί η κυβέρνηση βιάζεται τόσο πολύ στην επιβολή των επιτάξεων και των νέων στρατοπέδων συγκέντρωσης στα νησιά; Γιατί βιάζεται τόσο, ώστε να μην ενδιαφέρεται για το αν θα χύσει αίμα από τους νησιώτες που αντιστέκονται;
Ο λόγος είναι απλός. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς, αντιπρόεδρος της Κομισιόν και υπεύθυνος για την μεταναστευτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης - γόνος μια πολιτικής οικογένειας που υπηρετεί δουλικά τα γερμανικά συμφέροντα στην Ελλάδα από την εποχή του εθνικού διχασμού και του πρώτου παγκοσμίου πολέμου - ετοιμάζεται να προβεί σε εξαγγελίες για το μεταναστευτικό.
Πρόκειται για τροποποιήσεις της συμφωνίας με την Τουρκία, ώστε να δικαιολογηθούν οι νέες χρηματοδοτήσεις προς αυτήν. Πάντα ερήμην της Ελλάδας. Και φυσικά για την επιλεκτική ενεργοποίηση του Δουβλίνου, όπως ζητά επίμονα η Γερμανία προκειμένου να ξεφορτωθεί τους ανεπιθύμητους γι’ αυτήν μετανάστες και πρόσφυγες. Πάντα με το αζημίωτο για τους εμπόρους της δυστυχίας στην Ελλάδα.
Η Γερμανία μέσω της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του κ. Σχοινά πιέζει αφόρητα να κατασκευαστούν το ταχύτερο δυνατό οι νέες «δομές» στα νησιά για να εγκλωβιστεί το μεγαλύτερο μέρος εκείνων που με τη βία η Τουρκία μεταφέρει από την περιοχή του Ιντλίμπ της Συρίας.
Σύμφωνα με δημοσιευμένες πληροφορίες πρόκειται για 800 χιλιάδες πρόσφυγες εκ των οποίων 500 χιλιάδες ανήλικα. Δηλαδή, η χαρά του Γερμαναρά παιδεραστή. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους έως σήμερα βίαιους εκτοπισμούς άμαχου πληθυσμού, τον οποίο η δήθεν πολιτισμένη Δύση αποκαλεί «κύμα προσφύγων», αθωώνοντας τους εισβολείς και κατακτητές του εδάφους της Συρίας.
Πρόκειται κυρίως για άμαχους ομήρους που χρησιμοποιεί μαζικά τόσο ο Τουρκικός στρατός, όσο και οι μισθοφόροι τζιχαδιστές που ενισχύει και προστατεύει η Τουρκία, προκειμένου να μην δέχονται συστηματικές επιθέσεις από την αεροπορία και το βαρύ πυροβολικό της Συρίας.
Κι ενώ πρόκειται για γενοκτονία εναντίον αμάχων, αλλά και για καταφανές έγκλημα πολέμου από μεριάς της Τουρκίας, η οποία όχι μόνο δεν επιτρέπει στον εγκλωβισμένο πληθυσμό να καταφύγει προς την πλευρά των απελευθερωμένων εδαφών της Συρίας, αλλά τον εξαναγκάζει να συγκεντρώνεται στα Συροτουρκικά σύνορα, οι ΗΠΑ, η ΕΕ και οι επίτροποι του ΟΗΕ μιλούν για «ανθρωπιστική κρίση». Και ζητούν – άκουσον, άκουσον – να σταματήσουν τα Συριακά στρατεύματα τις επιχειρήσεις απελευθέρωσης των κατεχομένων εδαφών της Συρίας.
Φανταστείτε να είχαμε εμείς κάτι ανάλογο στην Θράκη. Κι εκεί όπου ο ελληνικός στρατός νικούσε και απελευθέρωνε τη Θράκη από τους τζιχαδιστές εισβολείς και τον Τούρκο κατακτητή, να έρχονταν όλοι αυτοί οι φίλοι, εταίροι και σύμμαχοι ζητώντας κατάπαυση του πυρός λόγω «ανθρωπιστικής κρίσης».
Οι μάζες αυτές που βίαια μεταφέρουν οι Τούρκοι από την Συρία πρέπει να απομακρυνθούν επειγόντως από τα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία. Κι αυτό γιατί είναι συχνό πλέον φαινόμενο οι λαϊκές εξεγέρσεις ανάμεσά τους εναντίον των κατακτητών που τους εξαναγκάζουν σε φυγή. Όπως ακριβώς συμβαίνει καθημερινά πλέον εναντίον των Αμερικανών στην περιοχή Ντέιρ αλ-Ζορ και αλλού.
Η Τουρκία θέλει επειγόντως να ξεφορτωθεί τους ταραξίες Σύρους αμάχους, αλλά και να δημιουργήσει ένα ανοιχτό δίαυλο διαφυγής για όσους περισσότερους τζιχαδιστές μισθοφόρους μπορεί, ώστε να μην πέσουν στα χέρια των Συριακών στρατευμάτων. Τόσο η Τουρκία, όσο και η Δύση, (ΗΠΑ-ΕΕ) δεν μπορούν να ανεχθούν την εξάρθρωση από την κυβέρνηση Άσαντ ενός τόσο χρήσιμου στρατού μισθοφόρων, που αριθμεί από 20 έως 60 χιλιάδες.
Τα ελληνικά νησιά λοιπόν είναι η καλύτερη επιλογή για την Τουρκία τόσο για το πρώτο, όσο και για το δεύτερο. Τόσο για να εγκλωβίσει τον άμαχο πληθυσμό της Συρίας, ακόμη και στην περίπτωση που η περιοχή του Ιντλίμπ απελευθερωθεί και ομαλοποιηθεί η ζωή της. Όσο για τις χιλιάδες τζιχαδιστών που θα πρέπει να μετακινηθούν σε χώρους όπου μπορούν να παραμείνουν χωρίς νόμιμα έγγραφα.
Η Τουρκία έχει έρθει σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, όπως και με την Ελλάδα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η Ελλάδα συστηματικά στηρίζει την Τουρκία τόσο στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, όσο και στον ΟΗΕ.
Να λοιπόν γιατί η κυβέρνηση πασχίζει με κάθε μέσο να οικοδομήσει τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πρέπει να «φιλοξενηθούν» δεκάδες χιλιάδες από την Τουρκία. Όμηροι άμαχοι από τη Συρία, χωρίς καν τη δυνατότητα να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους, όπως και χιλιάδες μαχητές των τζιχαδιστών.
Με το αζημίωτο βέβαια για το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινου πόνου και δυστυχίας, όπως είναι οι ΜΚΟ, αλλά και τα κομματικά κυκλώματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, κοκ.
Όσο για το ποιος θα ασκεί κυριαρχία στα νησιά, ε, αυτό δεν νοιάζει κανέναν στα επίσημα κλιμάκια του κράτους και της κυβέρνησης. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η καριέρα, ανεξαρτήτως αφεντικού και πρωτίστως το γνωστό μας μπαξίσι, που στις μέρας μας ανθεί περισσότερο από ποτέ.
Άλλωστε αυτή θα είναι η κορύφωση όλων αυτών που μας διδάσκουν φτηνό ανθρωπισμό με τον εγκλωβισμό λαθραίων μεταναστών και προσφύγων στα ελληνικά νησιά. Η μετατροπή τους σε δεσμοφύλακες ομήρων και νταβατζίδες τζιχαδιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου