Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ

Όλοι στους δρόμους και τις πλατείες!
Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, ώρα 6:00 μ.μ.
προσυγκέντρωση στην πλ. Ομονοίας και πορεία προς την πλ. Συντάγματος
Δεν θα φύγουμε μέχρι να φύγουν!
Έξι χρόνια είναι πολλά
Από το 2010 μέχρι σήμερα, στην Ελλάδα διεξάγεται ένα παγκόσμιο πείραμα υποδούλωσης και κατάκτησης της χώρας, χωρίς στρατιωτικά μέσα.
Χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα!

Επιχειρείται με πρόσχημα και πολιορκητικό κριό το δημόσιο χρέος, η πλήρης μετατροπή της σε αποικία, σε δουλοπαροικία του χρέους. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών βιώνει στο πετσί της τον οικονομικό αφανισμό, την εργασιακή έρημο, την υφαρπαγή της ατομικής ιδιοκτησίας και της αγροτικής γης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την εξάλειψη των αγαθών της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας παιδείας και του εκμαυλισμού της, την πολιτιστική αποχαύνωση, τη διαχρονική καταστροφή της διατροφικής επάρκειας, τη διάλυση των δομών της εθνικής μας άμυνας και την χρεοκοπία των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων.
Τα ψέματα όμως τέλειωσαν.
Σήμερα είναι σε όλους σαφές, ότι δεν διακυβεύεται απλά η εργασία, η μείωση μισθών και συντάξεων. Δεν αρκεί η απλή διαμαρτυρία για τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας. Διακυβεύεται η ίδια η υπόσταση της χώρας, η επιβίωση του ίδιου του λαού, η σωτηρία της πατρίδας.
Στις 14 και 15 Μαΐου
το ΕΠΑΜ καλεί σε κάθε πλατεία πόλης ή χωριού σε όλη τη χώρα σε παλλαϊκή κινητοποίηση με επίκεντρο την Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, για την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής στην χώρα και συνέχιση μέχρι την τελική Νίκη.
Ή αυτοί, ή Εμείς!
Παλεύουμε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που επιβλήθηκε από τους ξένους δανειστές, με την αρωγή, τον δωσιλογισμό και την υποτέλεια όλου του πολιτικού προσωπικού, ανεξαρτήτως ιδεολογίας.
Το ΕΠΑΜ καλεί τους νέους, τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τους ανέργους, τους συνταξιούχους, του ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, τους εργάτες της γης και τους κτηνοτρόφους, τον επιστημονικό κόσμο, τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, να κατέβουν στο Σύνταγμα και να διεκδικήσουν τα κλειδιά της χώρας από την ντόπια φαυλοκρατία και τα ξένα αφεντικά της. Καλεί για παλλαϊκό μαζικό ξεσηκωμό, με άξονα την κοινωνική χειραφέτηση, διεκδικώντας τη λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία, την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής δημοκρατίας στον τόπο μας.
Στις 14 και 15 Μαΐου του 2016, παίρνουμε πίσω την πατρίδα που εξολοθρεύουν, υπερασπιζόμαστε την αξιοσύνη όσων πάλεψαν με την ζωή τους στους αγώνες για δημοκρατία και λευτεριά, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να παραλάβουν οι επόμενες γενιές το μέλλον που δικαιούνται.
Εμπρός λοιπόν για τον μεγάλο ξεσηκωμό!
Σάββατο, 14 Μαΐου, ΞΕΚΙΝΑΜΕ…
Κυριακή, 15 Μαΐου, συντονίζουμε τις δυνάμεις μας με το πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο
Δευτέρα, 16 Μαΐου έως….. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ μέχρι τη δικαίωση
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

9 σχόλια:

  1. Εντελώς αναποτελεσματική μέθοδος χωρίς την παραμικρή πιθανότητα όχι για επιτυχία αλλά ούτε καν για διάρκεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καζάκη,

    Έχω μια απορία αν θέλετε να μας την εξηγήσετε. Πώς ζει ένα μικρό κόμμα σαν το ΕΠΑΜ, από τι πόρους; Προσωπικά ο ίδιος φαντάζομαι δεν εργάζεστε πέρα από την εργασία σας για το καλό της πατρίδας (να στε καλά). Οπότε πώς ζείτε; Το υστέρημά σας δεν μπορεί να διαρκεί 7 χρόνια τώρα, αλλιώς δεν ήταν ποτέ υστέρημα. Και πόσοι είναι αυτοό οι ευεργέτες από τους 1000-2000 που σας ψηφίζουν που υποστηρίζουν τόσους πολλούς από εσάς;

    Επίσης, αν θέλετε, κάντε έναν κόπο και αναλώστε την ενέργειά σας στην απάντηση του ερωτήματος. Δείτε το σαν ένα ερώτημα αν έχετε την καλοσύνη, χωρίς να σας απασχολεί η ταυτότητα του ομιλούντος. Γνωρίζω τις δημοκρατικές σας ευαισθησίες στο να χαρακτηρίζετε τους αντιπάλους σας που έχουν δικαίωμα να έχουν άλλη γνώμη αλλά και τους καλούς σας τρόπους.

    ΥΓ: Όπως καταλαβένετε, σας κάνω δώρο την αύξηση του αριθμού των σχολίων στο υπάρχον μπλογκ με δεδομένους 4-5 που θα σπέυσουν να απαντήσουν. Σας εύχομαι να φτάσετε τα 20 σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχάς η ειρωνεία είναι άχρηστη και το μόνο που κάνεις είναι να χάνεις οποίο δίκιο μπορεί να είχες. Κατηγορείς τον Καζάκη ως αντιδημοκράτη λόγω της αντιμετώπισής του έναντι των άλλων, ενώ κι εσύ υιοθετείς μία τέτοια αντιμετώπιση.

      Μην ανησυχείς, το μπλογκ έχει ήδη επισκεψιμότητα, δεν χρειάζεται εσένα. Την καλοσύνη σου κρατά την εκεί που χρειάζεται.

      Πάντως, από αυτά που ρωτάς μπορώ να απαντήσω στο εξής. Το ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 1000-2000 ψηφοφόρους! Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου το ψήφισαν περί τους 42000 ψηφοφόρους. Οπότε να πας να τρολάρεις τους ΕΕΚ-Τροτσκιστές, εμείς εδώ δεν παίζουμε.

      Διαγραφή
  3. Το εχω επισημανει ξανα:ΕΠΑΜ,ΛΑΕ,ΠΛΕΥΣΗ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεργαζομενοι,μπορειτε να μας οδηγησετε στην Ελευθερια.Πιο πολλα σας ενωνουν αποτισας χωριζουν.
    Αλλιως απο 1-1,5% ο καθενας και θα χορευουν τα ευρωλιγουρια στη βουλη κι εμεις στον σιγανο θανατο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέποντας τον πανικό κ την λύσσα των δύο πρώτων μηνυμάτων που ο ένας αφήνει αιχμές για την ηθική του Δ.Κ ,ενώ ο άλλος λέει να κάτσουμε σπίτια μας ,καταλαβαίνω οτι είναι πολύ η σωστή κίνηση να ξαναβγάλει τον κόσμο στους δρόμους.Δεν με νοιάζει τι αποτέλεσμα θα έχει! Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μιλήσω μόνον για εμένα διότι με τον άλλον τον είρωνα δεν έχω καμία σχέση
      Ούτε πανικός ούτε λύσσα διαφαίνονται στο σχόλιό μου τουναντίον είναι μία ψύχραιμη διαπίστωση από κάποιον ο οποίος μάταια κατέβηκε πολλές φορές στον δρόμο περιμένοντας να δει να μετατρέπεται η αγέλη των διαμαρτυρομένων σε ομάδα συγκροτημένη
      Δεν συμβούλεψα κανέναν να κάτσει σπίτι του και δεν ξέρω από που το συμπέρανες εσύ αυτό
      Εάν εσύ νομίζεις ότι θα πετύχεις κάποιο αποτέλεσμα με το να δώσεις στο σύστημα την ευκαιρία να σε δείρει και να σε πλακώσει στα χημικά την ώρα που απλώς θα κουνάς μία σημαία και θα φωνάζεις συνθήματα μπορείς να το κάνεις και βεβαίως εάν με αυτό φέρεις την ανατροπή εγώ θα σε επαινέσω όπως επαινούν τους άντρες
      Το πιθανότερο είναι πως όποια και όση και αν είναι η αγωνιστική διάθεση του αυριανού όχλου αυτός να γυρίσει σπίτι του την ίδια μέρα άντε το πολύ την επόμενη
      Θυμήσου αυτά που σου γράφω και θα δεις πως όλοι όσοι μαζευτούν εκεί θα περιμένουν από τον Καζάκη ή κάποιον άλλον να ανατρέψει την κατάσταση μόνος του σαν πρόμαχος όλων
      Μήν βιαστείς να με χαρακτηρίσεις σαν διορισμένο αποθαρυντη
      διότι δεν είμαι

      Διαγραφή
  5. Αν δεν πληρώνεις το λαχείο δεν κληρώνει ποτέ για σένα, ο αριθμός του λαχείου που θα είχες. Αλλιώς, χτύπα την πόρτα της τύχης σου, κάθε μέρα και κάποια στιγμή θα τη βρεις ανοιχτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανως η συγκεντρωση δεν προκειται ουτε να ριξει την κυβερνηση ουτε πολυ περισσοτερο να αλλαξει την πολιτικη που ακολουθουν ολες οι κυβερνησεις των τελευταιων (και οχι μονο) χρονων.
    Αν ποτε μπορεσει να γινει μια τετοια συγκεντρωση, να μην πατε γιατι θα ειναι στημενη.
    Μια πολιτικη ομως κινηση που αγωνιζεται να γινει γνωστη και δεν υπαρχει περιπτωση να το πετυχει μεσω των νταβατζηδων της ενημερωσης, δεν εχει αλλο δρομο, απο το πεζοδρομιο.
    Οσο κι αν ο κ. Καζακης ειναι "χαρισματικος" (στην περιπτωση του σημαινει γνωστης του αντικειμενου) οπως διαπιστωσα για αλλη μια φορα στην τελευταια παρουσια του στο ΚΟΝΤΡΑ, δεν φτανει.
    Χρειαζεται τρεξιμο. Ουτε κι αυτο δεν φτανει. Χρειαζεται και η ευκαιρια. Ας κανει ο καθενας οτι μπορει και αν ο θεος βαλει το χερι του, μπορει και να την γλυτωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή