Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Κινητοποίηση 22 Μαΐου στην πλατεία Συντάγματος

Την Κυριακή, 22 Μαΐου, θα ψηφιστεί το νέο πολυνομοσχέδιο κόλαφος 7.000 σελίδων, που περιλαμβάνει την παράδοση του συνόλου της δημοσιονομικής πολιτικής και του δημοσιονομικού μηχανισμού του κράτους σε μια «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων», καθώς επίσης και το νέο υπέρ - Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα και πράσινα δάνεια των πολιτών, μια σειρά αποτρόπαιων μέτρων αύξησης άμεσης και έμμεσης φορολογίας ύψους 1.8 δις ευρώ και βέβαια την τροπολογία για τον γνωστό κόφτη που στοχεύει σε μισθούς , συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες.
Το ΕΠΑΜ θα δώσει το παρόν του στην πλατεία Συντάγματος, σε ένα μαζικό και λυτρωτικό συλλαλητήριο, με ένα νέο ΟΧΙ, που θα ανοίξει τον δρόμο για μια Ελλάδα λαϊκά κυρίαρχη και εθνικά ανεξάρτητη, απελευθερωμένη από κάθε είδους τυραννία, εξάρτηση και κατοχή.
Αθήνα 19 Μαΐου 2016
Ο Τομέας Κινητοποιήσεων του ΕΠΑΜ

4 σχόλια:

  1. Από το βιντεο της συγκέντρωσης στις 14 Μαη δεν φαίνεται μια μαζικη προσέλευση κόσμου ικανή να αλλάξει τα πράγματα. Ωστόσο το ΕΠΑΜ προγραμμάτισε και δεύτερη συγκέντρωση στις 22 Μάη.
    Δημήτρη καλή δύναμη στον αγώνα που κάνεις απο το 2011 παραμένοντας σταθερός στις θέσεις σου.
    (Κώστας απο Λάρισα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην περιμενετε ν αλλαξει κατι με πικετοφοριες, ντουντουκες και εκλογες. αν δεν χρησιμοποιησετε βια κε Καζακη, απλα ματαιοπονειται. αυταπατασθε οπως θα ελεγε καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε ρε Καζακη, παρε χιλιους και μπουκαρετε στο κυνοβουλιο να τους πλακωσετε στο ξυλο, καταλυστε το πολιτευμα της φαυλοκρατιας, αλλιως δεν γινετε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πολιτικοί ξεπουλάνε τη χώρα και τον πλούτο της.
    Η δημοκρατία ευτελιστηκε στην πιο χυδαία δημαγωγία.
    Οδηγούν τα παιδιά της Ελλάδας σε ΔΟΥΛΕΙΑ και ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ!
    Πολίτες και ένστολοι, η Πατρίδα πεθαίνει .
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ !
    Ιδρυσατε κομμα χωρις να υφισταται "δημοκρατικη" λυση για τη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή