Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

O Καμμένος προσφέρει την Κάρπαθο στο ΝΑΤΟ ως αεροπορική βάση εξόρμησης.

Στο όνομα του ήρωα Ηλιάκη και της εθνικής ανεξαρτησίας, ο υπουργός άμυνας(;) προσφέρει την Κάρπαθο ως αεροπορικό ορμητήριο του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου. Επειδή κατά τον υπουργό ο λαός της Καρπάθου είναι φιλόξενος τον μετατρέπει σε όμηρο των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και των πολεμικών του σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή.
Η παράδοση της Καρπάθου στο ΝΑΤΟ δεν είναι ιδέα του Καμμένου, αλλά του Ντέιβντ Χάρις, εκπροσώπου της Αμερικανικού Εβραϊκού Κονγκρέσου (οργάνωση βιτρίνα του παγκόσμιου σιωνισμού και ένθερμος θιασώτης της πολεμικής επέκτασης του Ισραήλ). Με τον τρόπο αυτό το Ισραήλ υπό τη σκέπη του ΝΑΤΟ θα αποκτήσει αεροπορική βάση στο Αιγαίο για τις πολεμικές του επιχειρήσεις όχι μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά και ευρύτερα.
Η κίνηση αυτή είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά. Πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση έλληνας υπουργός άμυνας προτείνει επίσημα την επέκταση της ζώνη των βάσεων και της επιχειρησιακής δράσης του ΝΑΤΟ στην ελληνική επικράτεια. Μόνο η χούντα είχε κάνει κάτι ανάλογο. Η χούντα και τώρα ο Καμμένος. Από το ευχαριστώ τους Αμερικάνους του Σημίτη στα Ιμία στο προσφέρω την Κάρπαθο στο ΝΑΤΟ του Καμμένου. Ως πότε θα ανεχόμαστε πουλημένους και δοσίλογους για υπουργούς και κυβερνήτες;
Δείτε σε ένα 8λεπτο βίντεο τις δηλώσεις Καμμένου για το τι προβλέπεται να γίνει στην Κάρπαθο
https://www.youtube.com/watch?v=B-Q1EP2-wr0

12 σχόλια:

  1. Εάν ο Καμμένος έκανε την κίνηση με την λογική ότι βάζει μπροστά δυνάμεις του ΝΑΤΟ ως αποτρεπτική δύναμη σε τουρκικά σχέδια είναι πολύ γελασμένος. Αν γνώριζε ιστορία και γεωγραφία θα ήξερε οτί στον πόλεμο της Κύπρου, οι βρετανικές βάσεις που ήταν εγγυήτρια δύναμη βάσει του συντάγματος άφησαν τους Τούρκους να κάνουν την παρέλαση τους. Γνωρίζω βετεράνο του πολέμου που εντόπισε Βρετανό πιλότο μέσα σε αεροπλάνα της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που κατέριψε ο στρατός. Ξέρω και μαρτυρία στρατιώτη που μπήκανε στο στρατόπεδο UNέδες ρουφιάνοι για βγάλουν φωτογραφίες. Για αυτό δεν πάω τους φράγκους κύριε Καζάκη. Είναι ρουφιάνοι και υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο με το UNεδες μου το χει πει κι εμενα βετερανος. Περναγαν οι πρωτα οι εγγλεζοι και μετα τσουπ να σου κι οι Τουρκοι. Οταν καταλαβαν τι παιζει, αρχισαν το κρυφτουλι και ειναι μεχρι τωρα σιγουρος, οτι αυτο το κρυφτουλι τους εσωσε και γυρισε ζωντανος.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει και βίντεο στο ΥΤ από το κανάλι ΣΙΓΜΑ, όπου Κύπριος καταδρομέας έφτασε σε χωριό με γυναικόπαιδα. Εκεί την ίδια ώρα ήρθε λεωφορείο των UN. Λέει ο καταδρομέας στον οδηγό πάρε και αυτά τα γυναικόπαιδα. Ο οδηγός επέμεν πως έπρεπε να πάρει μόνο τους ξένους. Τότε ο καταδρομέας διέταξε άλλον στρατιώτη να οδηγήσει το λεωφορείο πέρνοντας μαζί του και τα γυναικόπαιδα του χωριού.

      Διαγραφή
  2. Τι ακριβώς θα χάσει η χώρα αν γίνει και άλλη μια βάση στην Κάρπαθο, και τι θα κερδίσει, αυτό απασχολεί εμένα. Τι θα πει είμαστε όμηροι του ΝΑΤΟ; Χωρίς το ΝΑΤΟ τι θα είμαστε μέσα σε αυτή την ανώμαλη περιοχή όπου υπάρχει η χώρα μας; Με την Τουρκία μέσα στο ΝΑΤΟ, με όλες τις χώρες βόρεια από την Ελλάδα να είναι όργανα του ΝΑΤΟ, θέλετε μήπως η Ελλάδα να βγει από το ΝΑΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νησί του Σαν Ντιέγκο στον Ινδικό το έχεις ακουστά; Θέλεις μια τέτοια βάση στο Αιγαίο; Γιατί; Για να εμπλέκεται η Ελλάδα σε κάθε πολεμική περιπέτεια που ξεκινά το ΝΑΤΟ; Τι κέρδισε η Ελλάδα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ; Την τουρκική απειλή και την χρόνια αμφισβήτηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Ο Καραμανλής μας έβγαλε από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ ως μέτρο ενάντια στην εμπλοκή του στον Αττίλα και τη χούντα. Από τότε από όλες τις κυβερνήσεις γινόταν προσπάθεια δραστικού περιορισμού της εμπλοκής της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ. Ο Μητσοτάκης μας επανέφερε επίσημα στο στρατιωτικιτό σκέλος και 3 χρόνια αργότερα, μας έκαναν δώρο τα Ίμια. Το ΝΑΤΟ έχει πρωταγωνιστήσει στο μορατόριουμ κυριαρχικών δικαιωμάτων σε βάρος της Ελλάδας γύρω από τις 3.000 βραχονησίδες που διεκδικεί η Τουρκία. Σήμερα, όπως και το 1998 που διέλυσε με βομβαρδισμούς τη Γιουγκλοσλαβία, επιχειρεί να ξανάψει φωτιά στα Βαλκάνια, όπως έχει ανάψει στην καρδιά της Ευρώπης με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Κι ο Καμμένος τι κάνει; Κάτι ανήκουστο για όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης: εκχωρεί νησιά ως βάσεις. Αν είναι έτσι κι είμαστε τόσο ραγιάδες και πουλημένα τομάρια, γιατί δεν δίνουμε και τα υπόλοιπα νησιά στη νατοϊκή επιτήρηση, για να μην μας κοστίζει κι η ύπαρξει μονάδων του ελληνικού στρατού. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.

      Διαγραφή
    2. αυτος μαλλον θα καταλαβει μονο αν πεσει μια βομβα στο κεφαλι του

      Διαγραφή
  3. Οι κυβερνώσες μαριονέτες δίνουν γη και ύδωρ στους επικυρίαρχους. Η σημερινή Ελλάδα δεν έχει διαφορά απο μια τυπική αφρικανική αποικία της βρετανικής αυτοκρατορίας η αντίστοιχα την Κίνα του 19ου αιώνα οπου οι δυτικές χώρες επέβαλλαν την παραχώρηση ειδικών οικονομικών και εμπορικών ζωνών αλλα και εδαφών (πχ Χονγκ Κονγκ).

    Εκεί το πάνε και με το "ελλαδικό" προτεκτοράτο και θα εχουμε εκποίηση οτι πολύτιμου υπάρχει . Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα πάρουν και άλλη εξτρα βάση, η επικράτεια θα γεμίσει ειδικές οικονομικές ζώνες για τις πολυεθνικές, Γερμανική εταιρία θα αποκτήσει 14 αεροδρόμια, τα λιμάνια θα τα πάρουν Κινεζικες και άλλες εταιρίες, και ακολουθουν ενέργεια, ορυχεία, ορυκτός πλούτος κλπ

    Ακόμα και εκατονταδες παραλίες αναμένεται να πωληθούν σε ιδιώτες και θα μπεί περιφράξη. Ίσως βάλουν και ταμπέλα "απαγορεύεται η είσοδος σε σκυλια και έλληνες". Τεράστιο μερος των ελλήνων πολιτών αδυνατούν να επισκεφτούν και να κάνουν διακοπές στην ελληνική γη ενώ αλλοδαποί (πολλοί προερχόμενοι απο χώρες που στο παρελθόν κατέστρεψαν η κατέκτησαν την Ελλάδα πχ Γερμανοί, Τούρκοι κλπ) σουλατσάρουν και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νήσια.

    Ενώ απο τη μια οι έλληνες πολίτες υπερ-φορολογούνται για την ιδιοκατοίκηση, το κράτος δίνει προνόμια σε ξένους επενδυτές ακινήτων (ειδικο φορολογικό καθεστωώς, μακροχρόνια αδεια παραμονής και "ιθαγένεια" ). Δηλαδή, η έννοια του έλληνα πολίτη εχει ξεφτυλιστεί με τους γηγενείς κατοίκους αυτής της χώρας να θεωρούνται κατώτεροι απο το καθεστως.

    Η Ελλαδα ειναι μιας νέας μορφής προτεκτοράτο και έχει απωλέσει την κυριαρχία της πάνω σε θέματα νομοθετικης, δημοσιονομικης, νομισματικής, εμπορικής, φορολογικής, αμυντικής, και μεταναστευτικής πολιτικης. Όλα αυτά πλέον ελέγχονται απο υπερ-εθνικούς οργανισμούς, τους λεγόμενους "θεσμούς" κατα την Μπαρουφάκεια ορολογία.

    Εαν δεν σπάσουν τα κατοχικά δεσμά, ειναι σοβαρό ενδεχόμενο ο αφανισμός του ελληνικού έθνους. Θα έχουμε μια μη αναστρέψιμη οικονομική και δημογραφική παρακμή οπως συμβαίνει με τη Βουλγαρία που τα τελευταία 25 χρόνια βρίσκεται σε μόνιμη παρακμή με το πληθυσμό της να έχει μειωθεί σε 7 εκ. (απο 9 εκ το 1990), τις αλλοτε ισχυρες ενοπλες δυνάμεις της να εχουν συρρικνωθεί, και τη βιομηχανική της βάση να εχει αφανιστει



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δωσιλογισμός περνάει πλέον σε ένα νέο επίπεδο. Θα διδάσκεται στα εγχειρίδια της σχολής προδοτών του μέλλοντος. Βλέπουν ο Τσολάκογλου κι ο Ράλλης από εκεί κάτω και θα νιώθουν μικρά γατάκια μπροστά στο γίγαντα Καμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΝΑΤΟ δεν βάζει τρικλοποδιές μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία, και σε άλλα μέλη του, εναλλάξ και ανάλογα με τις περιστάσεις. Ευτυχώς για τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και όσους άλλους κερδίζουν από χώρες σαν την Ελλάδα και την Τουρκία, είμαστε λαοί με με φανατισμένους εσωτερικούς αντιπάλους, λαοί διχασμένοι και ανίκανοι να περιορίσουν τη διαφθορά. Θα σας φέρω παράδειγμα ότι μόνο μια κοινότητα (Ανάβρας) στην Ελλάδα δεν έφαγε τα ευρωπαικα αναπτυξιακά προγράμματα και τα διαχειρίστηκε σωστά, και σήμερα έχει βιωτικό επίπεδο ανώτερο από τους Γερμανούς. Επίσης, ένας συνεταιρισμός (μαστίχας Χίου) λειτούργησε σωστά, όλοι σχεδόν οι άλλοι τα έφαγαν κανονικά. Χώρες λοιπόν όπως η Ελλάδα και η Τουρκία, ανίκανες σε τοπικό και σε κρατικό επίπεδο να αναπτύξουν τις οικονομίες τους, πάντα θα έχουν μεγάλη ανάγκη από νταβατζήδες και αφεντικά. Ας γίνει κάθε δήμος μια Ανάβρα και η Ελλάδα θα γίνει τελικά χώρα. Ολόκληρος λαός, δεν διαθέτει λίγες εκατοντάδες Τσουκαλάδες; Αν όχι, ο λαός αυτός πρέπει να τους φτιάξει.

    Το ΕΠΑΜ μπορεί να οργανώσει τις δικές του λαικές επιχειρήσεις ή συνεταιρισμούς, και να δείξει έτσι έμπρακτα στο λαό πως μπορεί να φτιάξει την οικονομία του; Εναλακτικό νόμισμα τύπου Wörgl δεν μπορεί να κυκλοφορήσει τουλάχιστον ανάμεσα σε μέλη του ΕΠΑΜ ή κάποιων τοπικών κοινωνιών; Τοπικές ελεύθερες ανεξάρτητες τράπεζες ή ταμιευτήρια δεν μπορούν να γίνουν; Αν περιμένουμε από την κάθε κεντρική εξουσία να βρει λογική και να κάνει έργο, ίσως το χάσουμε το βαπόρι για τα καλά.

    Δεν είμαι δικηγόρος του Καμμένου, ούτε με πληρώνει κανείς να λιβανίζω τον Καμμένο, ούτε κανένα συμφέρον έχω.

    Ένας άνθρωπος που δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους η χώρα μας πρέπει να γίνει ενεργή εντός τους ΝΑΤΟ είναι ο Δρούγος. Ο Καμμένος προσπαθεί να αποκαταστήσει μια προβληματική σχέση που έχουμε με τις ΗΠΑ και νομίζω καλά κάνει. Ο μη έχων ισχυρούς συμμάχους καλύτερα να μετακομίσει εις άλλη γη από τώρα, διότι αργά ή γρήγορα θα χάσει αυτή που έχει. Ο φανατικός διχασμός σχετικά με την επιλογή συμμάχων από το 1821 μέχρι σήμερα έφερε πολλά από τα δεινά που περνάμε.

    Οι στρατιωτικοί μας θέλουν ΝΑΤΟ όχι επειδή είναι δουλοπρεπείς, αλλά επειδή γνωρίζουν κάτι από στρατηγική και ιστορία. Ο Καραμανλής είπε ότι έκανε λάθος που δεν άρχισε πόλεμο με την Τουρκία, και επίσης ότι έκανε λάθος με το να βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Αν δεν ήταν υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ όλη η περιοχή γύρω μας, τότε να βλέπαμε και αλλού. Τώρα όμως είναι καθαρή αυτοκτονία να μιλάμε για εκτός του ΝΑΤΟ υποθέσεις της στρατηγικής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να με συγχωρείς αυτή είναι η γνωστή θεωρία του ραγιά. Μας την ταίζουν σαν δηλητήριο όλοι οι εθνοπροδότες από την εποχή που σήκωσε ανάστημα ο Ρωμιός. Με το ΝΑΤΟ δεν έχεις, ούτε μπορείς να ασκήσεις εθνική κυριαρχία. Όποιος θέλει αφεντικά και νταβατζίδες είναι πουλημένο τομάρι και του αξίζει μια κρεμάλα στο Σύνταγμα. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες από μαλάκες για μαλάκες. Κανένας σοβαρός αναλυτής διεθνών σχέσεων δεν θέλει το ΝΑΤΟ στα πόδια της χώρα του. Μόνο οι πουλημένοι. Το ξαναλέω: είναι τυχαίο που καμιά ελληνική κυβέρνηση από την μεταπολίτευση δεν τόλμησε να επεκτείνει επίσημα το δίκτυο βάσεων του ΝΑΤΟ; Χωρίς το ΝΑΤΟ θα ήμασταν μια ανεξάρτητη χώρα, χωρίς να αντιμετωπίζουμε γκρίζες ζώνες και "συμμάχους" που απεργάζονται σχέδια απόσπασης εθνικού εδάφους. Χωρίς το ΝΑΤΟ θα είχαμε άρτιες ένοπλες δυνάμεις επιχειρησιακά προσαρμοσμένες στο εθνικό αμυντικό δόγμα προάσπισης εθνικού εδάφους και ανεξαρτησίας. Κι όχι ρεμπέτ ασκέρι κατά πώς γουστάρει το ΝΑΤΟ. Χωρίς το ΝΑΤΟ δεν θα είχαμε βάσεις που απειλούν άμεσα την εθνική μας άμυνα, παρεμβάλονται στον τρόπο κινητοποίησης και επιχειρήσεων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων με αποτέλεσμα να είμαστε στο έλεός τους. Χωρίς το ΝΑΤΟ θα μπορούσαμε να συνδράμουμε στην Κύπρο και θα είχε τελειώσει η τουρκική εισβολή τελείως άδοξα για την Τουρκία. Χωρίς το ΝΑΤΟ θα μπορούσαμε να είχαμε αναπτύξει μια ισχυρότατη βιομηχανία άμυνας και εξοπλισμών, έτσι ώστε να εξασφαλίζαμε την αυτάρκεια σε πολύ μεγάλο βαθμό των ενόπλων μας δυνάμεων. Χωρίς το ΝΑΤΟ θα είχαμε στελεχικό δυναμικό στις ένοπλες δυνάμεις που θα υπηρετούσε την πατρίδα κι όχι τις στρατηγικές επιδιώξεις του ΝΑΤΟ, στις οποίες πάντα είναι και η επιβολή μιας νέας χούντας όποτε η κατάσταση με τον ελληνικό λαό ξεφύγει. Χωρίς το ΝΑΤΟ θα είχαμε τη δυνατότητα μιας πολυσχιδούς εξωτερικής πολιτικής και γεωστρατηγικών συμμαχιών στη βάση της ισοτιμίας και της αμοιβαιότητας, που θα κατοχύρωναν έναντι κάθε εξωτερικής απειλής τα σύνορα και την ανεξαρτησία μας.
      Οι στρατιωτικοί που θέλουν το ΝΑΤΟ δεν ξέρουν τι σημαίνει υπηρετώ την πατρίδα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει φέρω εθνόσημο. Είναι της ίδιας λογικής με τον Παπαδόπουλο και τους χουνταίους. Και το χειρότερο είναι όταν κι αν τους δοθεί εντολή από το ΝΑΤΟ θα κατασφάξουν πατρίδα και λαό.
      Και τέλος επειδή δεν μπορώ άλλο με τις ανιστόρικες μαλακίες, θα σου πω κάτι πολύ απλό: Από πότε το να μην προσφέρω εθνικό έδαφος στο ΝΑΤΟ, όπως την Κάρπαθο, σημαίνει ότι αποχωρώ απ' αυτό; Από πότε το να μην είμαι δοσίλογος, σημαίνει ότι δεν θέλω τη συνεργασία; Ή στήνω κώλο, ή τίποτε; Αυτά τα πουτανίστικα όχι σε μένα. Τρέχα να βρεις άλλους νταβατζίδες.

      Διαγραφή
  6. Ακόμα και η ίδια η Ρωσία ζητούσε να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, για λόγους ασφάλειας. Η Ελλάδα, με μια Τουρκία, ένα Ισλάμ στα σύνορα, δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στο ΝΑΤΟ με καμία δύναμη. Μόνο αν υπάρχει άλλη ισχυρότερη δύναμη θα μπορούσε κάποια χώρα να φύγει από το ΝΑΤΟ και να κάνει άλλη συμμαχία.

    Ραγιάς πρώτα από όλα είναι αυτός που υπηρετεί τα πάθη του και όχι τη λογική του. Ο Ραγιάς είναι ανελεύθερος πρώτα από όλα επειδή δεν μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να διεξάγει νικηφόρο αγώνα. Ο Ραγιάς λειτουργεί παρορμητικά, αναποτελεσματικά, και γι' αυτό χάνει την ελευθερία του.

    Ο Ρωμιός σήκωσε τα όπλα όχι μόνο ενάντια στον Τούρκο και τον κατακτητή, αλλά και ενάντια στον συμπατριώτη του, με πολύ μεγαλη μανία. Ρωμιός έκαψε το στόλο του και δολοφόνησε τον Καποδίστρια, για χάρη κάποιων συμμάχων, ενάντια σε άλλους σύμμαχους. Ρωμιός ψήφισε το 1920. Ο Ρωμιός έφτιαξε και στρατόπεδα επι Μεταξά και αργότερα στα ξερονήσια έσκιζε άλλους Ρωμιούς. Το μίσος και η αγριότητα του Ρωμιού προς το Ρωμιό είναι το κλειδί της υπόθεσης, δείγμα εθνικής βαραβαρότητας, ανωριμότητας. Άνευ εθνικής ενότητας και σωστών στρατηγικών επιλογών, ο Ελληνισμός θα παραμένει υπόδουλος στη δική του βαρβαρότητα, και πάντα θα ψάχνει να κατηγορήσει ξένους. Εδώ φέρνω το αντίθετο παράδειγμα, τους Αυστριακούς, που μετά το πόλεμο ήταν μια πεινασμένη χώρα, εξευτελισμένη, με ζώνες κατοχής από διαφορετικές στρατιωτικές δυνάμεις. Με λογική, όλες οι παρατάξεις της Αυστρίας ακολούθησαν κοινή πολιτική, σεβάστηκαν η μια την άλλη, ακολούθησαν κοινή στρατηγική, εξέλεξαν έντιμους και σοβαρούς ανθρώπους, κέρδισαν τον σεβασμό των πάντων, και σήμερα είναι μια από τις καλύτερες χώρες που δεν έχει ανάγκη κανένα ΝΑΤΟ. Καμία Αυστριακή πολιτική δύναμη δεν έριξε ευθύνες σε ξένους. Όλοι κοίταξαν πως θα φτιάξουν τη χώρα τους και πως θα κάνουν φιλίες και όχι έχθρες με τους πάντες στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, οι πάντες, Αμερικάνοι, Ρώσοι, Άραβες, ΕΕ, Ισραηλινοί, Κινέζοι, δίνουν τα λεφτάκια τους στην Αυστρία.

    Ο λαός μας πρέπει να βρει αδιάφθορους και ικανούς, για να τους παραδόσει την εξουσία, όπως έκαναν στην Ανάβρα με τον Τσουκαλά, και όπως έκαναν στη Χίο με τον Σταγκούλη. Έτσι μπορεί να φτιάξει ένας λαός την εθνική του ανεξαρτησία, και να κερδίζει την εκτίμηση των πάντων. Τσουκαλάδες και Σταγκούληδες σε μεγαλύτερη ποσότητα έφτιαξαν την κάθε σοβαρή χώρα. Όταν οι τοπικές κοινωνίες δεν δίνουν την εξουσία σε τέτοιους, και τους τρώνε ζωντανούς, δεν έχουν μέλλον ούτε αυτές ούτε οι χώρες τους.

    Ο αγώνας πάνω από όλα πρέπει να είναι ηθικής και πολιτιστικής ανάταξης και ανάπτυξης τουλάχιστον των τοπικών οικονομιών. Μια όποια κίνηση η οποία θα καταφέρει να φτιάξει δύο-τρεις τοπικές οικονομίες, θα ανοίξει τα μάτια του λαού. Οι κατάρρες μόνο προς ΝΑΤΟ, ΕΕ και ραγιάδες δοσίλογους είναι φυγή από την πραγματικότητα. Όταν στη χώρα μας δώθηκαν ευρωπαικά κονδύλια για ανάπτυξη, και όταν μόνο ο Τσουκαλάς τα αξιοποίησε, και σχεδόν όλοι οι άλλοι τα έφαγαν, δεν φταίνε μόνο οι ξένοι για την κατάντια μας. Μελετήστε το έργο του Τσουκαλά και τους λόγους του, και μάθετε από αυτούς μια άλλη πραγματικότητα για τη χώρα μας.

    Χωρίς τη σωστή διάγνωση, δεν υπάρχει καμία θεραπεία. Εσάς και κανένα δεν θέλω για νταβατζήδες. Ανθρώπους με λογική και ήθος ψάχνω να βρω, αλλά αυτό νομίζω ότι έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο στην πατρίδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε ΝΑΤΟ, ούτε άλλες εξουσίες έξω από σένα. Τοπικές οικονομίες με σεβασμό στο περιβάλλον, για τους ντόπιους έχει νόημα. Συνειδητώς αυτεξούσια άτομα είναι το ιδανικό. Όλοι εναντίον ενός και ένας εναντίον όλων, σημαίνει ότι κάνει κουμάντο ο φόβος.
    Συνεργάσου. Πάρε πρωτοβουλία, κανένας δεν μπορεί να ζήσει την ζωή σου για σένα.

    Ηλίας Α. Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή