Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Για να πέσει η κυβέρνηση πρέπει να επιβάλλουμε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και στο σύνολο της αντιπολίτευσης να σηκωθεί να φύγει από το κοινοβούλιο,

"Έχουμε δώσει όρκο βαρύ, όρκο αίματος στους γονείς και τα παιδιά μας. Ετούτος ο αγώνας δεν πρόκειται να σταματήσει έως ότου τους δούμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου" δήλωσε ο γ.γ. του ΕΠΑΜ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Καζάκης, κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του γ.γ. του ΕΠΑΜ πριν τις ευρωεκλογές που πραγματοποιήθηκε συμβολικά έξω από το κτίριο της Παλιάς Βουλής, στην πλατεία όπου βρίσκεται το άγαλμα του Κολοκοτρώνη επί της οδού Σταδίου.

Μάλιστα, με αφορμή το σύνθημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης "Στις 25 ψηφίζουμε στις 26 φεύγουν" ο κ. Καζάκης δήλωσε: "Ποιοι ακριβώς φεύγουν, να το ψάξουμε λιγάκι, γιατί κάτι μου μυρίζει πως αυτός που φεύγει, είναι τα δικά μου παιδιά, τα δικάς σας παιδιά , τα παιδιά μας που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους να σηκωθούν να φύγουν από αυτή τη χώρα. Γιατί για να φύγουν οι Σαμαρο -- Βενιζέλοι και όλο αυτό το συνονθύλευμα δεν το βλέπω και να καταλήξει:

"Για να ανατραπεί αυτό το καθεστώς, να φύγουν αυτές οι κυβερνήσεις υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Να επιβάλλουμε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και στο σύνολο της αντιπολίτευσης να σηκωθεί να φύγει από το κοινοβούλιο, να παραιτηθεί εδώ και τώρα μαζί με το λαό μαζί με τον κόσμο, κάτω, να δημιουργήσει πραγματική εξουσία, λαοπρόβλητη, λαϊκή, η οποία θα επιβάλλει την ανατροπή αυτού του καθεστώτος, των πολιτικών και των δυνάμεων που το στηρίζουν, αλλιώς δε θα δούμε κανενός είδους ανατροπή. Στις 25 για εμάς δεν τελειώνει τίποτα,στις 26 γινόμαστε ακόμα πιο ισχυροί!"

Το λόγο στην κεντρική εκδήλωση έλαβε η 92χρονη ΕΑΜίτισσα και πλέον ΕΠΑΜίτισσα Γεωργία Αγγελογιανοπούλου Κλαμπατσέα. Η κ. Κλαμπατσέα έστειλε το δικό της μήνυμα αντίστασης, παραφράζοντας τους τελευταίους στίχους από ένα παλιό αντιστασιακό τραγούδι: "Μάνα μου γλυκιά μου Ελλάδα, το ΕΠΑΜ της λεβεντιάς ας ανάψει τη λαμπάδα τη τιμής της λευτερίας".

Και ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Βούρος που διάβασε το άνεκδοτο δημοτικό ποίημα του Αιμίλιου Βεάκη που γράφτηκε στις 18 Αυγούστου του '41.

Σε γιορτή αντίστασης και ανατροπής μετετρέψαν οι απολυμένοι εργαζόμενοι των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ την κεντρική εκδήλωση του ΕΠΑΜ. "Η ΕΡΤ ευχαριστεί το ΕΠΑΜ με όλη τη ψυχή της, από το βάθος της καρδιάς των εργαζομένων που δε νομιμοποίησε τη ΝΕΡΙΤ,που έδινε το δικαίωμα να βγει διακαναλικά το ΕΠΑΜ. Το διακαναλικό εμείς το κάνουμε στο πεζοδρόμιο!" υπογράμμισαν.

Τέλος, το παρών στην κεντρική εκδήλωση του ΕΠΑΜ έδωσε και ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου.


Από το Χωνί, 24/5/2014

23 σχόλια:

  1. καραγκιοζ μπερντε25 Μαΐου 2014 στις 3:00 μ.μ.

    Άιντε ρε Δημητρη, αν και ιστορικα 'ανηκαμε' σε διαφορετικους χωρους, αποφασισαμε για να μπορουμε να δουμε τα παιδια μας στα ματια και τωρα και στο μελλον, να δωσουμε το λιθαρακι μας για την εισοδο σας στο ευρωκοινοβουλιο.
    Καλο βολι σε ολους τους αγωνιζομενους πατριωτες(ο καθεις με τον τροπο του) και καλη λευτερια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοινή Διακήρυξη, η οποία περιλαμβάνει οκτώ (8) σημεία, θα υπογράψουν το απόγευμα στα Ιεροσόλυμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου στη Διακήρυξη, μεταξύ άλλων TA KYPIΩTEPA ΘA EINAI:

    1. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN ΠONTIΩN KAI TΩN ΞEPIZΩMO TOYΣ
    2. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN APMENIΩN
    3. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN ΠONTIΩN KAI TΩN ΞEPIZΩMO TOYΣ
    4. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN APMENIΩN
    5. ANAΓNΩPIZOYN THN ΓENOKTΩNIA TΩN ΠONTIΩN KAI TΩN ΞEPIZΩMO TOYΣ
    ............. ETΣI AΠΛA !!! :-))

    YΓ: TA AΛΛA 3 AΠO TA 8 ΣHMEIA BAΛTE TA ... EΣEIΣ !!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αποτελεσματα των εκλογών είναι απογοητευτικά. Από τη μια αποχή, από την άλλη υπάρχουν πολλοί λοβοτομημενοι που ψηφίζουν ακόμα ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ, ΚΡΕΑΤΟ-ελιά και ξεροποταμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τις χιλιάδες "λαού" που ψήφισαν ελιά ΝΔ και ποταμι επιμένεις να λες οτι δεν υπάρχει δεξιά κι αριστερά ;;; Οτι αυτός ο λαός έχει δυνατότητες να απελευθερωθεί και οτι ολοι εμεις που τον περιφρονούμε γι αυτο που είναι, όχλος χαμένων ψυχών μεταξύ παραλίας/αποχής και ψήφου στο βιαστή του, είμαστε φασιστικής λογικής και λογικής σέχτας; Εσὐ οργώνεις όλη τη χώρα και μηντιακά κατασκευάσματα των 100 ημερών ή παλαιοκομματικά ερείπια τύπου Πολύδωρα μαζεύουν άκοπα χιλιάδες ψήφων.
    Δε μπορώ να περιγράψω την απογοήτευσή μου.
    Εξήντα χρονων ο πατέρας μου, εσωτερικός μετανάστης απ'τα δεκαπέντε του όταν ήρθε με το τρένο στην Αθηνα απτη βορεια ελλάδα γιατί οι γονείς του δεν είχαν να τον ζήσουν. Σάραντα χρόνια δουλευε για μια συνταξη 800 ευρω κι αυτη ποιος ξερει για πόσο. Κι εγω 28 με ενα πτυχιο για τα σκουπίδια χωρίς προοπτική πέρα απ'τη μακροχρόνια παραμονή στο πατρικό και το μεροδούλι μεροφάι. Και ο λαός που λιβανίζουμε με τη ψήφο του μας καταδικάζει ακομα περισσότερο. Φτάνει πια.

    Στέφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις προβέψεις σου Δημήτρη για τις αντιδράσεις της συμπολίτευσης ("πηραμε το μηνυμα αλλά... συνεχίζουμε) έπεσες μέσα όπως και στη κριτική σου στο Σύριζα. Απο την άλλη δε γίνεται να μη προβληματιστουμε με τις επιδόσεις των δοσιλόγων και των παραφυάδων τους. Εντάξει ο Σύριζα τα κανε μούσκεμα με τη τακτική του. Ποιοί ψήφισαν το Ποτάμι όμως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ρε παιδιά ;

    Τέλος, όποιος προβληματίζεται για τα ποσοστά του επαμ, ας ρίξει μια ματια στο σαητ της Χρυσής Αυγής για να καταλάβει τι σημαίνει να πέφτει χοντρό χρήμα, άρτιο marketing και τεχνογνωσία.

    Με πονάει να βλέπω να μας περνάνε κομματίδια της πλάκας τύπου Κυνηγοί.

    Γιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπερήφανος λαός ή χειραγωγήσιμο πλήθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Δημήτρη, ίσως ήταν λάθος κίνηση να μην εκμεταλλευτούμε τα 45 λεπτά δημοσιότητας της (παράνομης) ΝΕΡΙΤ.
    Τον εχθρό τον πολεμάς από μέσα, με τα ίδια του τα όπλα....
    Ότι θέλαμε να κάνουμε με την στρεβλή ΕΕ, να μπούμε και να την διαλύσουμε, το ίδιο κατά τη γνώμη μου έπρεπε να κάνουμε και με τη ΝΕΡΙΤ : Να την αξιοποιήσουμε, τόσο για να γίνουν ευρέως γνωστές οι απόψεις του Ε.ΠΑ.Μ, , όσο και για να την αποδομήσουμε.
    Τέτοιες ευκαιρίες δεν θα μας παρουσιάζονται εύκολα. Νομίζω ότι προείχε η ευρεία ενημέρωση του κόσμου και μετά η συνέπεια του ΕΠΑΜ στους εργαζομένους της ΕΡΤ...
    Αυτοί, πιστεύω, έπειτα από συνενόηση και κουβέντα θα πείθονταν για τον ιερό σκοπό της κίνησης "προδοσίας" τους από μέρους του Ε.ΠΑ.Μ.
    Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αλλά το 0,85% είναι πολύ χαμηλότερο των προσδοκιών μου...
    Η δυναμική που θέλαμε να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει, δυστυχώς αποδείχτηκε φρούδες ελπίδες....
    Ξέρω ότι ο αγώνας , για καθένα από εμάς δεν τελειώνει εδώ...
    Αλλά θυμάμαι αυτό που επανειλημμένα έχεις πει : πόσο ακόμα πιο πολύ στον πάτο πρέπει να βρεθούμε για να καταλάβουμε τα αυτονόητα...κοίτα ποιοι εξελέγησαν στους μεγάλους δήμους της χώρας και βγάλε συμπέρασμα για το τι ποιότητας λαό έχουμε...
    Αν δεν ισχύει το παραπάνω τότε τα απότελέσματα των ευρωεκλογών πρέπει να χειραγωγούνται ασύστολα από τη Singular logic του υπόδικου Βγενόπουλου...

    Με τιμή

    Κώστας Τρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η χωρα των γουλιμηδων ξαναχτυησε,εντος των ημερων θα χτυπαει και το κεφαλι στον τοιχο,πλην ματαιως .Η βλακεια ειναι ανικητη.Τα λαμογια επισης πολλα και ανικητα.Οι υπολοιποι καλα κουραγιο. Α μπραβο ρε βαγγελα ουτε ο χουντινι δεν θα τα καταφερνε ετσι.Δικαιωθηκε ο Κονδυλης ο στρατηγος ετσι?που προ πολλων ετων ειπε ως δικτατωρ Αν ηξερα ποιοι ειναι οι ελληνες θα τους κυβερνουσα απο δεκανεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεχίζω το σχόλιο "Υπερήφανος λαός ή χειραγωγήσιμο πλήθος;"

    Ο λαός βαριέται να ψάξει ή είναι "ακόμα αγράμματος" κατά τον Μακρυγιάννη...

    Είναι ακόμα εγκλωβισμένος στην κομματαρχία έως υπόλειμμα του Εμφυλίου πολέμου που τον πριμοδότησαν οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής για να μπορέσουν να ελέγχουν την θέληση των πολλών και να μπορέσει η Ελλάδα να μπει στην συμφωνηθέντα σφαίρα επιρροής τους.

    Είναι το ΕΠΑΜ αριστερό κόμμα?
    Εκτίμηση μου είναι αν ρωτήσετε αυτούς που είναι ψαγμένοι ( δηλ το έχουν ακούσει) θα σας απαντήσουν πως γέρνει πάνω από 50% στα αριστερά. (κάντε το τεστ στον απλό κόσμο)

    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, είναι ότι γιαυτό το λόγο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ την έννοια του ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ αγώνα.
    Ο κόσμος αν θέλει αριστερό κόμμα μάλλον ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κτλ
    Ο κόσμος αν θέλει δεξιό κόμμα ψηφίζει ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ κτλ

    Με τα παραπάνω θέλω να πω πως είναι εγκλωβισμένος και το ΕΠΑΜ μάλλον δεν έχει περάσει το ΜΗΝΥΜΑ του για το ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της πατρίδας πρώτα και μετά να συζητήσουμε για το δεξιά ή αριστερά.

    Κατά την γνώμη μου, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ποιος είναι ο εχθρός, διότι τοποθετεί στην αντίληψη του το ΕΠΑΜ σαν ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ αριστερό κόμμα.
    Κατά την γνώμη μου με αυτό τον τρόπο εξηγούνται τα μεγάλα ποσοστά στην Ε.Ε που μιλούν για επιστροφή στα ΕΘΝΙΚΆ ΚΡΑΤΗ και ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    Τελειώνοντας υποψιάζομαι πως αν το ΕΠΑΜ θέλει να μεταδώσει το μήνυμα της Εθνικός ανεξαρτησίας θα πρέπει να δώσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ στο να εξηγήσει τη σημαίνει Ε.Ε .....

    ΘΩΜΑΣ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΕΠΑΜ είναι στην ουσία μια πολύ μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που μέχρι τώρα έχει φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απεριόριστα μαζί σας. Πιθανολογώ μάλιστα, ότι πολλοί που θα ψήφιζαν ΕΠΑΜ έδωσαν την ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ, για να μεγαλώσουν την ψαλίδα από τη ΝΔ. Όμως η δουλειά που έχει γίνει από τον κο. Καζάκη και από όλους τους άλλους φίλους και αγωνιστές στο ΕΠΑΜ είναι απλά τεράστια. Και έχει σπείρει παντού αυτό που λείπει πάνω από όλα: Κοινωνική και πολιτική συνείδηση. Στην ουσία δεν υπάρχει μόνο ένας "κος Καζάκης" πια, αλλά εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Και ίσως, λέω, ίσως, να μην είναι ποτέ το ΕΠΑΜ για να μπει σε "βουλές" ή άλλου τέτοιου είδους δήθεν κτήρια. Γιατί η δουλειά βάσης που γίνεται δεν έχει σχέση ούτε με προβολές ούτε με αυτοπροβολές. Ακόμα μία επαναστατική πρόταση: Αν δεν υπήρχε το ΕΠΑΜ, μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε βγει πρώτος, αλλά η ΝΔ, ακόμα μία φορά. Τόση είναι η αποκτήνωση της πολιτικής και κοινωνικής ταυτότητας αυτού του έρημου λαού. Το ΕΠΑΜ με τη δράση του δρα σαν διελκυστίνδα στο ρεύμα της (όποιας) σκέψης στην κοινωνία. Την διατρέχει, υποσυνείδητα και την μορφώνει. Την εκπολιτεύει και της δίνει κοινωνική και οικουμενική διάσταση.

      Πιστεύω, αν πάψουμε όλοι να θέλουμε να δούμε το ΕΠΑΜ (με απεσταλμένους) σώνει και καλά στις βουλές να μας "εκπροσωπήσει", θα απελευθερωθούμε μέσα μας ακόμα περισσότερο. Γιατί το ΕΠΑΜ δεν είναι κόμμα. Είναι τρόπος ζωής.

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ

      Πιστεύω, αν πάψουμε όλοι να θέλουμε να δούμε το ΕΠΑΜ (με απεσταλμένους) σώνει και καλά στις βουλές να μας "εκπροσωπήσει", θα απελευθερωθούμε μέσα μας ακόμα περισσότερο. Γιατί το ΕΠΑΜ δεν είναι κόμμα. Είναι τρόπος ζωής.

      Διαγραφή
  11. Ευρώπη σήμερα και χθές...

    Ο αρχιτέκτονας του Ευρωπαικού οικοδομήματος ήταν ο Βάλτερ Χάλσταιν, ο νομικός του Ναζιστικού καθεστώτος, που είχε κληθεί από το IG Farben να φτιάξει τα σχέδια μιας μετά το πόλεμο Ενωμένης Ευρώπης.
    Αφού ΑΠΕΚΡΥΒΗ το ναζιστικό παρελθόν του κλήθηκε από το καγκελάριο Αντενάουερ να συντάξει το σύνταγμα της Ευρώπης που ήθελε το καρτέλ. Ηταν διαπρεπής νομικός και ένας από τους 12 υπογράφοντες της Συμφωνίας της Ρώμης στις 25 Μάρτη του 1957. Από το 1958 - 1967 ήταν ο πρώτος πρόεδρος της αρχέτυπης Κομισιόν εγκαθιστώντας όλες τις διοικητικές δομές που βλέπουμε ή δεν βλέπουμε σήμερα. Ολα τα βασικά κείμενα τω πρώτων συμφωνιών μέχρι το 1957 φτιάχτηκαν από αυτόν το δαιμόνιο άνθρωπο και υπογράφτηκαν από ανθρώπους που δεν είχαν εντρυφήσει στη νομική επιστήμη. Δηλαδή ξεγελάστηκαν ή δελεάστηκαν, ακόμα και οι καλύτεροι από αυτούς (οι 6 της Σικελίας).
    Σχετικά με το παρελθόν του Χαλσταιν είναι εντυπωσιακό ότι ΟΛΑ τα έγγραφα του, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ήταν πανεπιστημιακός καθηγητής, ΠΡΙΝ την λήξη του πολέμου,ΧΑΘΗΚΑΝ και ξαφνικά, μετά τον πόλεμο, βρίσκεται να εκδίδει περίπου 100 εργασίες το χρόνο. Ο ειδικός του καρτέλ στις πατέντες ήταν ο Οφουελς, ένας έμπιστος του Χαλσταιν, του οποίου επίσης το Ναζιστικό παρελθόν απεκρύβη.
    Εγινε ο ιδρυτής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Γερμανίας μετά το πολεμο.

    Ο Hallstein είχε υπηρετήσει το ναζιστικό καθεστώς ως ένθερμος υποστηρικτής της ναζιστικής νομοθεσίας, και στο Πανεπιστήμιο του Rostock, Γερμανίας.
    Στις 23 Ιανουαρίου του 1939, τρία χρόνια μετά την έκδοση των ρατσιστικών νόμων της Νυρεμβέργης από ναζί συναδέλφούς του – και μόνο λίγους μήνες ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ της επίθεσης των ΝΑΖΙ στην Πολωνία

    μίλησε για τη μελλοντική ευρωπαϊκή νομοθεσία υπό γερμανική ηγεσία (“Rechtseinheit Großdeutschlands »).

    Ο ίδιος δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ιδεολογία που υπηρετούσε λέγοντας ότι: «. Ένας από τους πιο σημαντικούς νόμους (στις ναζιστικά κατεχόμενες ευρωπαϊκές χώρες) είναι ο νόμος για την προστασία του γερμανικού αίματος και τιμής”

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
    Ενώ οι πολιτικοί και στρατιωτικοί συμμέτοχοι του ναζισμού δικάστηκαν και οι περισσότεροι εκτελέστηκαν, αντίθετα οι νομικοί και οικονομικοί παράγοντες του καρτέλ αναβαθμίστηκαν σύντομα ώστε να αναληφθεί, να επιχειρηθεί και να επιτευχθεί η τρίτη απόπειρα κατάληψης της Ευρώπης.

    ΨΑΧΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυριε Καζακη καταρχας συγχαρητηρια για το ποσοστο που πηρατε,αν και δεν σας εχουν γνωρισει ολοι ελαχιστοι ξερουν την προσπαθεια σας,γιατι οι πολιτες απογοητευμενοι δεν ασχολουνται με πολιτικη.

    Τωρα ηθελα να σας ρωτησω τι θα κανετε στην αναθεωρηση του συνταγματος,ποιες οι θεσεις σας.Παραπεμψτε με και αλλου σε καποιο συνδεσμο εαν δεν υπαρχει χρονος,κοιταξα στη σελιδα του ΕΠΑΜ αλλα δεν βρηκα.

    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς το σύστημα είναι πανίσχυρο . Γιατί ο λαός πιστεύει σ'αυτό και όχι στον εαυτό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημητρη μη χανεις το κουριαγιο σου.

    Το ξερεις πολυ καλα οτι τα αποτελεσματα...... ειναι σιγουρα αλειωμενα ...... μια και η εταιρια που μεταδιδει τα αποτελεσματα δεν τα ανακοινωνει ανα εκλογικο κεντρο, ωστε να δωσει την ευκαιρια στους τοπικους αντιπροσωπους των κομματων να τα ελεχξουν εαν φυσικα επιτρεπεται, ακομη, η παρουσια τους στην καταμετρση των ψηφων. Ετσι γινετεαι στην Αγγλια.

    Το συστημα, γνωστο ηταν οτι θα χρεισιμοποιησει ολα τα τερτιπια και οπλα που εχει στα χερια του για νε μεινει στην εξουσια. Ειδες την προβολη που ειχε και το αποτελεσμα του κυριου με το καρωτο......

    Ο Διαγεγραμενος τεκτονας δεν σου ανταποδωσε τις χαρες που του εκανες να βγαινεις στις εκπομπες του ωστε να παιζει το παιχνιδι του και μην το ξεχασεις ......

    Θυμησου τι σου ειπα πριν απο πολυ καιρο....... ''Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα'' και σημερα λε λυπη μου σου λεω..... ΤΟ δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου''!

    Το θηριο ειναι πολυ μεγαλο για να νικηθει, ευκολα, το πλανο του ΕΠΑΜ ειναι αργο και η Ελλαδα δεν εχει χρονο για αλλη καθυστερηση .... σκεψουτο διοτι βλεπω εκλογες συντομα...... Οι Γερμανοι διαβαζω ... θελουν σταθεροτητα.

    Καλη τυχη στους αγωνες σου. και μπραβο για το ΟΧΙ στην Νεριτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Έχουμε δώσει όρκο τιμής στα παιδιά και τους γονείς μας... Ακόμη και ένας από εμάς να μείνει, θα δώσει τον αγώνα μέχρι τέλους".

    Δημήτρη, δεν είσαι μόνος...κι εμείς οι ΕΠΑΜίτες, τον κρατάμε τον λόγο μας.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συναγωνιστή Δημήτρη
    εμείς θα συνεχίσουμε να προετοιμάζουμε τον κόσμο για την στιγμή εκείνη που το ντόπιο και ξένο κατεστημένο θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το λαγούμι. Θα ωριμάσουν οι συνθήκες και θα έρθει η στιγμή. Ας μην ανησυχούμε θα έρθει η ώρα τους.
    Να μην ξεγελιόμαστε!! αν αυτή τη στιγμή αναγκάζαμε την αντιπολίτευση να εγκαταλείψει τη Βουλή, δυστυχώς δεν θα έκανε μέτωπο με τον Λαό αλλά θα ζητούσε εκλογές για να γίνει συμπολίτευση. Εδώ ακριβώς είναι η δική μας δουλεία, να μπορέσουμε να αφυπνιστεί ο κόσμος και αντί για εκλογές να επιβάλει απονομή δικαιοσύνης και Συνταγματική Εθνοσυνέλευση.
    Καλή δύναμη σε όλους τους Συναγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημήτρη μήπως ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε τους πρώην ΕΠΑΜίτες,
    στα δυτικά ήδη εχουν συνκροτηθεί και όσο πάνε μεγαλώνουνε,
    καλό είναι κάποια στιγμή να ρίχνουμε και λίγο νερό στο κρασί μας
    και να ψαχτούμε και εμείς για τα δικά μας λάθη.
    Δεν μπορεί σε όλα να είμαστε σωστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αφου πρωτα ζητησες συνεργασια μαζι τους .. ελεος εισαι ...

    να υποθεσω θα ξεφυτρωσουν κι αλλα γραφεια του ΕΠΑΜ απο τα μυρια των θαυμαστων σου που τα αυτοχρηματοδοτουν ? χαχαχαχαχαχαχαχα



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το πολιτικό σύστημα είναι ΟΛΟ στο κόλπο!Αυτοί όλοι ,που ανατριχιάζουν στο άκουσμα της λογοδοσίας και τιμωρίας των ενόχων είναι κι αυτοί μέσα-βλ.Αλαβάνος!Ο κατακερματισμός κι η συμμετοχή και της "κουτσής Μαρίας"είχε στόχο να χτυπηθεί το ε.πα.μ!Στην αρχή έδειχναν κάρτες και μετά ανησυχία,κουνήματα στις καρέκλες,που άρχισαν να τρίζουν...κόπηκαν οι κάρτες..κι έπεσε η "αγία"νοθεία-παλιά μου τέχνη κόσκινο!Τι θα κάνουν σου λένε,θα λυγίσουν ...αυτοί σχεδόν 3 χρόνια να χτυπιούνται στους δρόμους κι οι του Ποταμού με 3 μήνες πρώτη μούρη στο φακό!ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;ΝΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ;ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ,ΠΟΥ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΑΜ ενα κομμμα ανυπαρκτο οπως βλεπουμε κατοπιν εκλογων αλλα διχως επιχορηγηση απο τον πρωτο καιρο της ιδρυσεως του εχει γεμησει με γραφεια την πλαση !

    Σε 4 -5 νομους μαλιστα οπως το διαπιστωσα ο ιδιος το ΕΠΑΜ εχει γραφεια παραπανω απο το ΠΑΣΟΚ απο τη ΝΔ το Συριζα το ΚΚΕ δηλαδη απο κομματα που εχουνε κατακλεψει τον Ελληνικο λαο νομμιμα ειτε παρανομα .. ακομη κι απο τη Χρυση Αυγη των 500 000 ψηφοφορων εχει παραπανω γραφεια το Επαμ που δεν ελαβε φραγκο .. ουτε και ψηφο ..

    κι γεννατε το ερωτημα εσας ποιος σας χρηματοδοτει ? ολοι ξερουμε αρκει νε μελετησουμε τα πραγματικα πιστευω σας .. ειναι φυσι και θεση αδυνατον οι φτωχοι οπως τους εκπροσωπειτε και η μεσαια κοινωνικα και πλουτοκρατικα μεριδα του ελληνικου λαου να αυτοχρηματοδοτει τα τοσα γραφεια ..

    που εκτος απο τους 4 -5 νομους που ειμαι μαρτυρας ο ιδιος , παω στοιχημα οτι εχετε παραπανω κτιρια κι απο τα λοιπα κομματα συνολικα σε ολη την επικρατεια !

    τελος εξαιρεση ο Παπαθεμελης

    σουξου μουξου ο Μητροπουλος του Συριζα

    τυχαια η στηλη του Χωνιου που προωθει το Συριζα κι του ΚΚΕ απο τον πρωτο ακομη καιρο

    στα πλαισια του αντιμνημονιου η οποια συνεργασια ποθησατε με ΚΚΕ ειτε Συριζα οπως την εκφρασατε on camera ,

    ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΗΤΙΚΟ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΣΑΣ ΨΑΞΕΙ !

    Τελος προσωπικα θα εκτιμουσα πιο πολυ εαν εκφραζατε τα πιστευω σας απανταχου παρα απο ενα σημειο κι μετα να κρυβεστε σε καθε ομιλια κι να μετατρεπεστε σε εθνικιστη βαση των λογων σας απο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ κι Κομμουνιστης κι σκληρος Μαρξιστης οπως δηλωνατε στα πρωτα χροναι ιδρυσεως του ΕΠΑΜ ..

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ! ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε ανώνυμε 5:18π.μ.
    Πιθανόν τώρα να νιώθεις ότι χιλιάδες πλήθη σε χειροκροτούν για τις "φοβερές πληροφορίες " που αποκαλύπτουν ένα νέο water gate!!!
    Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ότι κανείς δεν σε εμποδίζει να πας σε ένα από τα ......κτίρια που μας ανήκουν !!!! και να ρωτήσεις τα μέλη μας.
    Αντί να ξεφουρνίζεις ότι κουταμάρα κατεβαίνει στο κεφάλι σου.
    Το ποια είναι η σχέση σου με την πραγματικότητα το καταμαρτυρείς μόνος σου με
    τις εικόνες που μεταφέρεις .
    Αν δεν σεβόμουνα τον αγώνα που δίνουν τα μέλη μας, που πάρα την οικονομική και ηθική τους εξόντωση, κυριολεκτικά με αίμα αυτοοργανωνονται σε πυρήνες και στηρίζουν από το υστέρημα τους το Μέτωπο, να είσαι σίγουρος ότι θα έμπαινα στον πειρασμό να τρολάρω και να σου πω για τις χορηγίες που παίρνουμε από την CIA, NSA, STAZI, παρέα με την χήρα του Μάο.
    Να σαι σίγουρος ότι αυτά που λες είναι για μας απλά ένα άχαρο black humor.
    Όσο για τον Καζ. πιστεύω ότι ευχαρίστως θα μοιραζόταν μαζί σου τα χρέη του μια και είναι στην ίδια μοίρα με εμάς. Είναι ένας από εμάς .
    Οπότε φίλε ανώνυμε μη παιδεύεσαι δεν υπάρχει κάτι κρυφό στο ΕΠαΜ έλα σε ένα πυρήνα μας η ακόμα πάρε με τηλέφωνο να βρεθούμε και να σου λύσω όλες σου τις απορίες με ειλικρίνεια και διαφάνεια . Βλέπεις σε εμάς οι αξίες και οι αρχές μας δεν είναι για πρωταθλητισμό, ούτε γουστάρουμε να κοροϊδέψουμε κανένα.
    Δεν ξέρω εσύ πόσο κοστολογείς την αξιοπρέπεια σου και τις ιδέες σου αλλά εμάς δεν υπάρχει υλικό αγαθό που θα τις αγοράσει, παρά μόνο η ίδια μας η ζωή.
    Στη διάθεσή σου gianatha@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή