Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ και πάλι στα FM από Δευτέρα έως Παρασκευή.


Μετά από 7 μήνες επιβεβλημένης σιωπής η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ βρήκε τελικά ραδιοφωνική στέγη. Από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ξενικά πάλι την διαδρομή της στο Ράδιο ART FM (90,6). Αυτήν την Παρασκευή η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά 1-2 μ.μ., αλλά σύντομα θα μεταδίδεται κανονικά 12-2 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.


Οι συντελεστές της εκπομπής θα είναι η Γεωργία Μπάστα, ο Δημήτρης Καζάκης και ο Μάνος Κακλαμάνος σε ρόλο guest star. Αυτή την φορά η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ υπόσχεται να βάλει φωτιά όχι μόνο στα ερτζιανά, αλλά σ' ολόκληρη την κοινωνία.

41 σχόλια:

  1. Άντε μπράβο!!!Μας έλειψε η εκπομπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καζάκη,είναι πολύ συμαντικό που μπορέσατε να βρείτε αυτή τη διέξοδο στο ραδιόφωνο.Η επικοινωνιακή εμβέλεια μιας ραδιοφωνικής εκπομπής έστω και σε ένα μικρό ραδιόφωνο είναι ασύγκριτα ανώτερη από τη διαδυκτιακή.Και μια παράκληση:επειδή είναι πολύ της επικαιρότητας το θέμα της λαθρεμπορίας καυσίμων και επειδή σας έχω ακούσει εδώ και 2χρόνια να το καταγγέλλετε σε σχέση και με τα μαγειρέματα των στατιστικών οικονομικών στοιχείων,θα μπορούσατε να γράψετε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Καζακη, γεια σας
    Μηπως θα μπορουσατε να ενημερωσετε την αναρτηση σας με καποιο δικτυακο λινκ του ραδιοφωνικου σταθμου για τους ακροατες του εξωτερικου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό νέο, όμως να είναι και on demand γιά όσους δεν προλαβαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μπορουσατε να ενημερωσετε το αρθρο με το δικτυακο λινκ του σταθμου για τους ακροατες του εξωτερικου?
    Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δώστε μας σύνδεσμο στο διαδίκτυο. Επίσης σημαντικό είναι να υπάρχει αρχείο εκπομπών αφού πολλοί από μας δεν μπορούμε να την ακούμε την ώρα που εκπέμπει. Αν το site είναι το www.artfmradio.com, δεν βρήκα σχετικό αρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους! Μακάρι! Καλή αρχή, παιδιά! Θα το διαδώσουμε όπου μπορούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανασύνταξη αντίστασης και αναθεώρηση13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:54 μ.μ.

    ελα ρε παιδί μουουουουουυο

    Μάνος: έλα ρε Καζάκη..
    σοβαρά ρε Καζάκη;
    ακούτε ρε τι έχουν κάνει οι άνθρωποι;

    Γιωργία καλή επιτυχία,
    Μήτσο φάτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επιτελους λιγος φρεσκος αερας πραγματικης ενημερωσης μπας κι ανασανουμε απο την παραπληροφορηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άσε τον άνθρωπο ρε φίλε. πάλι να γράψει; αφού τα λέει... (πλάκα κάνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΝΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΣ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΤΕ.ΕΠΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΧΩΝΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΡΙΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΩ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ(Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ), ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! Σε ξανακούμε. Είμαι περίεργος και φανατικός. Μόλις τελείωσα να διαβάζω ένα άρθρο για τη ζωή (Ρωμαϊκή Γαλέρα - ακριβολογώ), στις εγκαταστάσεις της Foxconn (εκεί στην Κίνα) όπου κατασκευάζεται το νέο iPhone (τρομάρα μας, αυτό θα μας σώσει !). ΤΕΤΟΙΕΣ - ΟΛΟΪΔΙΕΣ συνθήκες εργασίας έχουν αποφασίσει να εγκαταστήσουν κι εδώ (και ίσως κι αλλού) οι "κ.κ. Δανεισταί". Πραγματικά, ο παππούς μου (Κωνσταντίνος Σαρρής) το 1916 (12 ετών) δούλευε σε τέτοιες συνθήκες στην Πόλη, σε καρβουνιάρικο, έμενε μέσα εκεί, έτρωγε ( 2 μερίδες τη μέρα + ψωμί, κι αυτό γιατί ήταν μπάρμπας του ο καρβουνιάρης) και 1 χρυσή λίρα για 1 χρόνου δουλειά !. Εννοείται "24/7" όπως λέμε σήμερα και 10-12 ώρες "ανάλογα προς την ζήτησην της αγοράς". Εκεί έχει αποφασιστεί να γυρίσουμε και πιστεύω ότι πριν από αυτό ή κάπου εκεί κοντά θα φάμε κι ένα μαγάλο πόλεμο και λοιμό. Αυτά. Μιχάλης Κάτσικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα στο ραδιοσταθμό του Καρατζαφέρη θα κάνετε εκπομπες; Στο ραδιο Άστυ με το νέο όνομα; http://www.radiofono.gr/node/3336

    Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ενέργεια. Το «χωρις fm» δεν έγινε για να υπάρχει ανεξαρτησία στο λόγο; Πως μπορείτε να πάτε να συνεργαστείτε σε ραδιόφωνο που ανήκει στο ΛΑΟΣ;

    Εσείς από τις εκπομπές είχατε κατακεραυνώσει παλαιότερα τον Καρατζαφέρη για την απαράδεκτη στάση του την περίοδο 2010-2011. Πως είναι δυνατόν να άλλαξε κάτι τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ράδιο Άστυ μετεξελίσσεται σε Ράδιο Art FM υπό την διεύθυνση του δημοσιογράφου Χάρη Μπότσαρη. Στα πλαίσια της αναμόρφωσης του συγκεκριμένου ραδιοφώνου προτάθηκε η αναβίωση της Εκπομπής ΑΕ. Συμφωνήσαμε με βασική προυπόθεση ότι δεν θα υπάρξει κανενός είδους παρέμβαση, ή οριοθέτηση της εκπομπής. Πράγμα που έγινε αποδεκτό. Που είδατε την συνεργασία με το ΛΑΟΣ ή τον Καρατζαφέρη; Είσαστε με τα καλά σας; Που είδατε να παίρνουμε πίσω οτιδήποτε έχουμε πει, η να μετριάζω την κριτική μου; Αντί να φτιάχνεται σκιάχτρα με την φαντασία σας, πείτε συγκεκριμένα που κάνουμε πίσω. Που η Εκπομπή ΑΕ κατέβασε του τόνους, ή άλλαξε τροπάριο; Αν κάποιοι έχουν αποδείξει ότι δεν σηκώνουν παρεμβάσεις και συμφωνίες παρασκηνίου είναι οι συντελεστές της Εκπομπής ΑΕ. Και το ίδιο θα ισχύσει τώρα.

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι συνεργασία με ΛΑΟΣ και Καρατζαφέρη. Αλλά υπάρχει ζήτημα ηθικής τάξης. Ένα απο τα δεκανίκια του συστήματος και συντελεστής του Μνημονίου 2 που κατακεραυνώσατε ουκ ολίγες φορές (όπως διαπιστώνει ο προηγούμενος αναγνώστης) σας φιλοξενεί ως ιδιοκτήτης στο σταθμό του (άλλο ιδιοκτησία και άλλο διεύθυνση) ελπίζοντας να κερδίσει αντι-μνημονιακούς πόντους στηριζόμενος στη βραχύβια μνήμη του κόσμου. Αν εγώ είμαι διακεκριμένος άθεος και ξαφνικά με δείτε στο ραδιόφωνο της εκκλησίας την οποία έχω επιπλήξει σφόδρα για το ρόλο της πως θα σας φαινότανε;

      Χρίστος Πανταζής

      Διαγραφή
    3. Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου. Αρκεί η ρηγτορική σας να μην είχε υποστεί καθίζηση ή συμβιβασμούς λόγω αυτής της φιλοξενίας. Αυτό λέει η κοινή λογική. Αν ακολουθήσουμε την λογική σας, μπορείτε να μου πείτε σε ποιον ραδιοφωνικό σταθμό θα έβγαινε η εκπομπή ΑΕ; Σε ποιον; Ποιος ραδιοφωνικός σταθμός δεν ανήκει σε άνομα συμφέροντα που η εκπομπή ΑΕ δεν έχει καταγγείλει και μάλιστα πολλές φορές επώνυμα; Δεν σας κάνει εντύπωση, ότι σκέφτεσται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που "σκέφτεται" και ο Άδωνης Γεωργιάδης και ολόκληρος ο συρφετός που έχει ξεσηκωθεί για να κόψει την εκπομπή; Έχετε την ίδια αίσθηση ηθικής τάξης; Γιατί δεν σας ενοχλεί η ταύτιση σας με αυτούς και σας ενοχλεί μήπως και αξιοποιήσει την εκπομπή ο Καρατζαφέρης; Κι αν ήταν τόσο εύκολο για τον κάθε Καρατζαφέρη να αξιοποιήσει την εκπομπή, τότε γιατί έχουν ξεσηκωθεί οι "πατριώτες" του ΛΑΟΣ, γιατί δεν το κάνουν κι άλλοι; Κανένας Καρατζαφέρης δεν μπορεί να αξιοποιήσει την εκπομπή, όσο αυτή διατηρεί το επίπεδο και την στόχευσή της. Το έχει αποδείξει άλλωστε. Όσο ήταν στου Κοντομηνά το ραδιόφωνο, το ίδιο δεν έλεγαν κάποιοι άσπονδοι "φίλοι"; Για να τον έχει ο Κοντομηνάς, σημαίνει ότι ο Καζάκης είναι πράκτοράς του. Έτσι είχαν λυσσάξει να λένε και να γράφουν. Τώρα βέβαια γνωρίζουμε ποιος ήταν πράκτορας και ποιος όχι.
      Η εκπομπή ΑΕ δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται τον όποιο Καρατζαφέρη. Γιατί πολύ απλά αυτός εκτίθεται στον κόσμο του και όχι η εκπομπή ΑΕ. Αν μπορούσαν τόσο εύκολα να μας κάνουν μαιντανό και να καπηλευθούν ότι λέμε, δεν θα μας είχαν αποκλείσει από τα μέσα. Και τέλος πάντων μόνο όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Όποιος ξέρει που στέκεται και που στοχεύει δεν φοβάται τίποτε, αρκεί να μένει σταθερός σ' αυτά που πιστεύει και εκθέτει.

      Διαγραφή
    4. ΕΛΕΟΣ !! κε Πανταζή πριν μπείτε στο blog του κυρίου Καζάκη βγάλτε τις ΛΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΣΑΣ. Τι ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ β"ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ???? Ο κύριος Καζάκης προφανώς δε σας διόρθωσε για να μη τον κατηγορήσετε ότι άλλαξε στάση, όμως η αλήθεια να λέγεται...
      το ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ "Ο Χ Ι" στο Β"ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ! "ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΟΣΑΜΑΡΑ ΛΑΔΙ... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
    5. @innocentBOMB ποιο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ "Ο Χ Ι"» ρε πρόβατο; Ο Καρατζαφιόζης ήταν ο πρώτος υποστηρικτής της «ευρωδραχμής»(πολύ πριν οι Γερμανοί μιλήσουν γι αυτό), ο πρώτος που ζήτησε την πρωθυπουργοπίηση του Παπαδήμου ήδη από το Φεβρουάριο του 2009(πριν ξεσπάσει η κρίση) και μέγας προπαγανδιστής ύπερ των «διαρθωτικών μεταρρυθμίσεων». Ο αρχηγός σου είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο που υπάρχει στην εγχώρια πολιτική σκηνή, κάνει ακόμα και το Σαμαρά να μοιάζει με τέρας ηθικής και συνέπειας.


      Κατά τ' άλλα χάρηκα ιδιαίτερα για την είδηση κύριε Καζάκη. Καλό ξεκίνημα και ειλικρινά ελπίζω η παρουσία σας στο ραδιόφωνο του Καρατζαφιόζη να μην επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα της εκπομπής.

      Διαγραφή
    6. Εντάξει κ. Καζάκη. Αν η απάντηση σας σε μία φιλική παρατήρηση είναι να με εξομοιώνετε με την ανάπηρη λογική του Άδωνι τότε δεν έχω να πώ τίποτα άλλο. Δεν με ξέρετε προσωπικά και εγώ σας ξέρω μέσα απο τα κείμενα και τις αναλύσεις σας. Το να σηκώνετε ταμπέλες για κάποιον επειδή δε σας αρέσει κάτι που σας είπε το αφήνω στην κρίση σας. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να ακούγεστε σε ευρύτερο κοινό και δεν είμαι καθόλου ιδεαλιστής. Δεν ξέρω τι έλεγαν για σας όταν ήσασταν στου Κοντομηνά ούτε είπα ότι είστε πράκτορας κάποιου. Αν είχα την πρόθεση ή ανήκα στη συνωμοταξία της βλακείας δεν θα έβαζα το όνομα μου στο τέλος. Και όλα αυτά που λέτε για τα ραδιόφωνα ωραία και καλά αλλά τι σας πείραζε το χωρίς FM αν το διακύβευμα είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία έκφρασης; Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά αυτού που σας λέω με τον τρόπο που σκέφτεται ο Άδωνις σταματάω εδώ. Θα σας παρακαλούσα μόνο αν θέλετε να επιβεβαιώσετε ή να απορρίψετε αυτό που λέει ο κ. innocentBOMB.
      Φίλε innocentBOMB αν θεωρείτε ότι η συγκυβέρνηση Παπαδήμου ήταν καλή για τη χώρα μπορείτε να ρωτήσετε τον κ. Καζάκη για το βασικό λόγο που σχηματίστηκε, το PSI, και κατα πόσο αυτό οφέλησε ή έβλαψε. Το ΛΑΟΣ συμμετείχε ενεργά σ' αυτή τη κυβέρνηση.

      Χ.Π.

      Διαγραφή
    7. Αντί να κλαψουρίζεις ότι σου κολλάω ταμπέλες και τα σχετικά, δεν θα ήταν καλύτερα να απαντήσεις στην βασική μου ερώτηση: Σε τι διαφέρει επί της ουσίας το σκεπτικό σου από αυτό του Άδωνι; Κι αν είναι τόσο δύσκολο να την καταλάβεις, τότε να την κάνω πιο απλή: πώς γίνεται και οι δυο σας, οι τόσο διαφορετικοί, όπως ισχυρίζεσαι να θέλετε το ίδιο πράγμα, ή τέλος πάντων, για να μην κλαίγεσαι πάλι, πώς καταλήγετε στο ίδιο συμπέρασμα; Τόσο δύσκολο είναι να απαντήσεις σε ένα τόσο απλό ερώτημα; Προφανώς. Τώρα πότε και που σε προσέβαλα, αυτό θα το αφήσω στους ειδικούς να το εξιχνιάσουν. Όπως και να ΄χει δεν έχω να αποδείξω τίποτε και σε κανέναν. Γι' αυτό και τελειώνω εδώ. Δεν πρόκειται να κατέβω τόσο χαμηλά ώστε να συνεχίσω μια συζήτηση που αρμόζει σε δεκάχρονα.

      Διαγραφή
    8. Τώρα σε σχέση με το ΛΑΟΣ και το "πατριωτικό ΟΧΙ". Που ακριβώς το είδατε αγαπητέ κύριε; Ξεχνάτε ότι στην επίμαχη συνεδρίαση του Μνημονίου 2, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ δεν καταψήφισε, αλλά απείχε; Είναι το ίδιο η αποχή με την καταψήφιση; Αποχή στην συγκεκριμένη ψηφοφορία σημαίνει "δεν παίρνω θέση", όχι ότι καταψηφίζω. Και δεν πήρε θέση για να έχει τις πίσω πόρτες ανοιχτές για νέα συγκυβέρνηση, αν κατόρθωνε να βγει ξανά στην Βουλή. Το ΛΑΟΣ έχει ανεξίτηλα ταυτιστεί με την μεγαλύτερη απάτη στην νεότερη πολιτική ιστορία, το PSI, για το οποίο θα κληθεί να λογοδοτήσει όταν απελευθερωθεί η χώρα από τους κατακτητές. Έχει ταυτιστεί με την κυβέρνηση δοσιλόγων του Παπαδήμου, η οποία επιβλήθηκε παρά και ενάντια στο σύνταγμα της χώρας μόνο και μόνο για να οδηγηθεί ο λαός και η χώρα στο γενικευμένο ξεπούλημα. Τέλος ακόμη και σήμερα το ΛΑΟΣ δεν έχει τολμήσει να αμφισβητήσει το δημόσιο χρέος, με το οποίο συνθλίβουν τον ελληνικό λαό και ξεπουλανε την χώρα. Δεν έχει τολμήσει να αμφισβητήσει την ΕΕ και το ευρώ. Που ακριβώς βρίσκεται ο πατριωτισμός του;

      Διαγραφή
    9. Εγώ πάντως είδα ότι τόσο στην εκπομπή της 17/9 (η 18 δεν ειμαι σίγουρος) έκανε σαφή δριμεία αναφορά στους 3 συγκυβερνώντες της κυβέρνησης παπαδήμου (και ο καρατζαφέρης μέσα) αλλά και στο ραδιο Λασίθι....Όπως είπα και αλλού, έτσι όπως είναι τα πράγματα κρίνεσαι από αυτά που λες και όχι από ποιο μικρόφωνο τα λες...

      Διαγραφή
    10. Dyskolo den einai na apantiso. Den iksera oti einai dyskolo na katalaveis. Mporeis na katalaveis sto ifos moy oti klapsoyrizo alla den mporoyses na antiliftheis oti den eimai provokatoras typoy Georgiadi?
      I proti diafora loipon einai i porthesi
      To deytero einai poly aplo.
      Epeidi profanos exeis epireastei apo to EAMiko kinima kai kala kaneis fantazesai kapoio igetiko stelexos toy EAM na arthografouse se efimerida symferonton kapoioy poy stirize ton Tsolakogloy me to epixeirima toy typoy "e ti na kanoyme oles oi efimerides elegxontai kai o peiratikos pompos mas de ftanei arketa makrya".
      Safos kai den eimaste sto '40 (leme tora) kai oi epoxes kai oi anhtropoi den einai idioi kai prepei na prosarmozontai. Oi basikes arxes kai aksies omos gia aneksartisia aytonomia kai aytodiathesi paramenoun idies. To katalaves tora i na kano kai kaka!

      To vasiko diakyveyma einai na sikothoume monoi mas sta podia mas ki oxi na antalazoume afentades. Ki ayto den einai ithikos romantismos alla apli logiki. Den mporei na yparksei symvivasmos se kamia startigikis simasias symmaxia tora poy eimaste gonatismenoi giati i isorropia dynameon tha einai enantion mas. To ksepoulima einai ksepoulima akoma ki an allaksei o agorastis.
      Oso gia toys eidikoys mporeis na toys rotiseis an i apantisi se mia kritiki apopsi poy de soy aresei einai to paralirima ti simainei ayto gia sena. Ki otan ksanapas sta dekaxrona esy o daskalos poy exeis synithisei se nainaikoys an kapoio se amfisvitisei valto timoria sti gonia. An eisai toso kinsoras gyrna sto KKE.
      Oso kales kai tekmiriomenes ki an einai oi analyseis sou exoume piksei apo iatrodikastes kai xreiazomaste enalaktikes protaseis. Ayto proypothetei kritiki antimetopisi. An exeis provlima m'ayto den mporo na voithiso.

      Διαγραφή
    11. Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμε μαζί σου και με το θέμα. Κι αυτό γιατί έχεις κατεβάσει το επίπεδο στο νηπιαγωγείο. Εξακολουθείς να μην απαντάς στο βασικό ερώτημα: πώς εσύ ταυτίζεσαι με το Γεωργιάδη; Ποια πρόθεση, ρε κακομοίρη, μια απλή ερώτηση είναι. Πώς γίνεται εσύ ο "επαναστάτης" να καταλήγεις στα ίδια με τον Γεωργιάδη; Κι επειδή δεν πρόκειται να απαντήσεις, σταματώ να ρωτώ.
      Ρωτάς ποιος ΕΑΜικός θα χρησιμοποιούσε εφημερίδες του Τσολάκογλου και άλλες τέτοιες ανοησίες. Μα καλά πόσο βλαμμένος πρέπει να είσαι για να ρωτάς τέτοιο πράγμα; Πόσο ανιστόρητος είσαι; Ξεχνάς ότι υπήρχε λογοκρισία; Δεν δέχονταν το βήμα γιατί απλώς δεν υπήρχε ελευθερία λόγου κι όχι γιατί ήταν τόσο ηλίθιοι ώστε να θεωρούν ότι θα κολλήσουν κατοχικό μίασμα. Έτσι σκέφτονατι μόνο οι θρασύδειλοι που το μόνο που κάνουν είναι 40 χρόνια να κοσκινίζουν, αλλά από ζύμωμα μήδεν. Γι' αυτό και ταυτίζεται η δική σου δήθεν ηρωική σκέψη με την λογική Γεωργιάδη. Χωρίς καν να το καταλαβαίνεις - κι αυτό είναι το δράμα σου - είσαι το alter ego των υποκειμένων τύπου Γεωργιάδη. Όσο για τους ήρωες της αντίστασης, όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς ιστορία, ξέρει ότι δεν έχαναν ευκαιρία να απευθυνθούν στον κόσμο από κάθε βήμα και μετερίζι. Ανεξάρτητα από το ποιος το ελέγχει ή είναι ιδιοκτήτης του. Γι' αυτό και πήγαινε να κρυφτείς στον στάβλο σου, ή στην τρύπα σου, ή όπου στο διάολο θέλεις, αλλά μην μας ξαναενοχλήσεις. Αρκεί η κλαψούρα, μιας και δεν μπορείς να είσαι χρήσιμος στην κοινωνία και το κίνημα, γίνε χρήσιμος στην οικογένειά σου.

      Διαγραφή
  14. ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΤΟ ΝΕΟ.ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άντε ρε Δημήτρη επιτέλους θα συνεχιστεί η "αποστολικη διακονία" καλή επιτυχία και μια παράκληση εάν γνωρίζεις τι ρόλο παίζει αυτή η οργάνωση ΕND "end national debt" και η ellas never die διαφωτίσει μας γιατί πολλοί απορούν με τα λεγόμενα τους....ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αναμετάδωση στο Ηράκλειο θα υπάρχει ρε παιδιά?
    Αν όχι κάντε κάτι μεσω internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα τεχνικό σχόλιο: από το ΕΠΑΜ ανακοινώθηκε ένας σύνδεσμος (http://www.24radio.gr/code/station.php?station_id=724) που όμως απαιτεί ένα Plugin που δεν μπορώ να βρώ για Linux/Firefox. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να ανοιmplayer http://shoutcast.24radio.gr:8080/
    χτεί από ένα streaming software (vlc, totem, ...) ο σύνδεσμος http://shoutcast.24radio.gr:8080/ ή να κατεβάσετε το αρχείο http://shoutcast.24radio.gr:8080/listen.pls
    και να το ανοίξετε (πάλι με vlc,totem,...). Από τη γραμμή εντολών με mplayer:

    mplayer http://shoutcast.24radio.gr:8080/

    ξεκινάει το σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στους 90.6 είναι το ράδιο άστυ

    Υπάρχει σύνδεσμος ροής για το ράδιο άστυ
    από το greek-radio
    http://www.greek-radio.fm/category/athens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παίζει στο linux μιά χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Afto to link tou http://www.24radio.gr/code/station.php?station_id=724 einai to radio tou Karatzaferi (Radio Asty)... Ti symvanei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για όσους από εμάς δουλεύουμε την ώρα μετάδοσης της εκπομπής να υπάρχει αποθηκευμένη είτε στο χωρίς φμ,είτε στο αρτ φμ,αν αυτό είναι δυνατό.
    Είναι αναγκαίος ο λόγος του Καζάκη για να αφυπνίζει τους υπνωτισμένους από τη νοβλανγκ (newspeak) των ΜΜΕ συμπατριώτες μας. Οσο για το ραδιο αστυ νομίζω ότι ο κ.καζάκης δεν κινδυνεύει από τις κακές συναναστροφές.
    Το απέδειξε στη περίπτωση του Κοντομηνά αλλά και του Παπαθεμελή.
    Αρκεί να τους χρησιμοποιεί χωρίς να ton χρησιμοποιούνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει δημιουργηθεί η σχετικη playlist στο κανάλι του ΕΠΑΜ στο ΥouTube, η οποία θα ενημερώνεται με κάθε εκπομπή. Θα τη βρεις ακοπουθώντας αυτό το λινκ:
      http://www.youtube.com/playlist?list=PL92vCae7rJHPQrTbdFzknYEioAZDcGhix&feature=plcp

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ ήδη ακούω την εκπομπή της 14/9. Δημήτριε ξεβράκωσε τους αφορολόγητους με τις οφ σορ,τους τοκογλύφους,τους συνεργάτες τους διαχειριστές της εξουσίας .

      Διαγραφή
  22. Πάνω απο το 99,9 των δημοσιογραφιτζηδων είτε σαν άγνοια είτε σαν προβοκατσια,( σε διατεταμενη υπερεσια) συνεπικουρουμενοι των φορτοπαρασημων δηθεναναλυτων , μας έχουν σπάσει τους ορχεις
    Εχαρηκαμεν δια το νέον ,
    Και συναχτηκαμεν οι μελαγχολουντες φίλοι
    Και σφιξαμε κάμποσα γεμάτα είς υγείας σας δύναμη και καλο βόλι.

    ΕΝΑΣ ΒΟΥΚΟΛΟ-ΑΙΓΟΤΡΟΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Καρατζαφέρης ήταν που όνόμαζε τον Καζάκη "Καζανάκη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. γιαννης απο αθηνα αγαπητε δημητρη χαιρομαι που θα σε ακουμε και παλι!!! λυσε μου μια απορια οταν κοπηκε η εκπομπη αφησες να εννοηθει και φυσικα σε ολους εκει πηγε το μυαλο οτι ο καρατζαφερης σε εκοψε . αν ισχυει πως σε ξαναβγαζει? εκεινος ειχε δηλωσει στον μπογδανο στον ΣΚΑΙ οτι δεν παιρνει αυτος της αποφασεις .... Ο μποτσαρης ειχε γραψει στο block του οτι δεν μπορει να πει τους λογους ... τελικα τι ισχυει ? σε ποιον ανηκει το αρτfm & το αρτ tv? ποιος παιρνει τις αποφασεις? υπαρχει περιπτωσει εαν σου προτεινει ο καραντζαφερης συνεργασια για οποιοδηποτε θεμα να δεχθεις? γιατι οπως ειχες πει εγκατελειψε το πλοιο αφου ειχε βουλιαξει βλεπε στηριξη παπαδημου και μερικων αρθρων του μνημονιου και της δανειακης συμβασεις αν και μετα παραδεχθηκε το λαθος του αλλα η ρετσινια του βγηκε καλη σου δυναμη φιλε μου δημητρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τι αναφέρεσαι; Κοιτάς καθόλου τις ημερομηνίες; Η ανακοίνωση αυτή ήταν για την έναρξη της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ στο ΑΡΤ FM τον Σεπτέμβριο του 2012. Την Καθαρή Δευτέρα του 2013 με ένα τηλεφώνημα μας ανακοινώθηκε ότι η μετάδοση διακόπτεται. Που τα είδες όλα τ' άλλα; Έλεος!!!!

      Διαγραφή