Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ευτυχώς που δεν πάει χαμένη η ψήφος σας!

Τα εξωνημένα μέσα μαζικής εξαπάτησης, αλλά και μια δημοσιογραφία από τις χειρότερες της υφηλίου, μας παρέχουν απλόχερα γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το σκάνδαλο Γεωργούλη-Χρονοπούλου. Και οι δυο πρωταγωνιστές του επίμαχου σκανδάλου, ευρωβουλευτές με τη ψήφο του Έλληνα.

Φαντάζομαι την υπερηφάνεια των ψηφοφόρων τους. Φαντάζομαι το μέγεθος της δικαίωσης των προσδοκιών τους. Οι εν λόγω ευρωβουλευτές έγιναν γνωστοί όχι για την πολιτική τους, ούτε για τις θέσεις που υπερασπίστηκαν στο ευρωκοινοβούλιο, αλλά για τα χούγια και τα απόκρυφα της προσωπικής τους ζωής.

Θυμάμαι τον κ. Γεωργούλη που παραμονές των ευρωεκλογών γύριζε από κόμμα σε κόμμα για να δει ποιο θα τον προτάξει σε εκλόγιμη θέση για το ευρωκοινοβούλιο. Προτίμησε τον ΣΥΡΙΖΑ όχι για πολιτικούς, ή ιδεολογικούς λόγους, αλλά γιατί η προσφορά ήταν καλύτερη. Αφήστε που είχε και το επώνυμο της μητέρας του, που στα ακροατήρια της χρεοκοπημένης αριστεράς θυμίζει αγώνες μιας άλλης πάλαι ποτέ ηρωικής εποχής.

Βλέπετε στη σημερινή αριστερά, η επωνυμία δίνει το απαραίτητο άλλοθι στους χαβιαρόχανους του χώρου για να συγκρίνουν το ανύπαρκτο ανάστημά τους με όλους εκείνους που δεν δίστασαν να ξοδέψουν τη ζωή τους στους αγώνες για τη δημοκρατία, για μια νέα Ελλάδα. Πώς αλλιώς οι σημερινοί κοπρίτες της κομματικής αλητείας θα καπηλευθούν αγώνες και θυσίες που δεν έδωσαν ποτέ κι ούτε πρόκειται να δώσουν, αλλά έχουν προδώσει προ πολλού;

Η δε κ. Χρονοπούλου στρατολογήθηκε από το ΠΑΣΟΚ μέσα από μια ατελείωτη σειρά αναπληρωματικών της κ. Καϊλή. Κομμένη και ραμμένη πάνω στο ίδιο πατρόν κι από τους ίδιους ραφτάδες. Ίδια κοψιά, ίδιο εξωφρενικά χαμηλό επίπεδο πολιτικής ηθικής και ευφυίας.

Κι έτσι ξεκίνησε ο τουρισμός πολυτελείας και για τους δυο τους. Άλλωστε η εκλογή της συντριπτική πλειοψηφίας των ευρωβουλευτών ισοδυναμεί με χρυσοπληρωμένες διακοπές διαρκείας στις Βρυξέλλες κι όπου αλλού θέλουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Όσο για αμοιβές, εκατομμύρια πάνω και κάτω από το τραπέζι. Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε για παράδειγμα τον κ. Χατζηδάκη, ή τον κ. Παπαδημούλη για να μάθετε πώς δεκάδες ανεπρόκοποι και εξ επαγγέλματος ανεπάγγελτοι έκαναν περιουσία εκατομμυρίων χάρις στη ψήφο τους στο ευρωκοινοβούλιο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρχουν χαϊβάνια να ψηφίζουν. Και μάλιστα να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την ψήφο τους, γιατί ευτυχώς δεν πήγε χαμένη. Δεν πήγε δηλαδή σε «μικρά κόμματα» που δεν έχουν την τύχη να προσελκύουν τέτοια καμάρια της πολιτικής σαν τον κ. Γεωργούλη και σαν την κ. Χρονοπούλου.

Κάποτε το πανελλήνιο γελούσε και ειρωνευόταν τους Ιταλούς που εξέλεγαν ως βουλευτή την πορνοστάρ Τσιτσιολίνα. Σήμερα, για να μην πάει χαμένη η ψήφος, η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος στην Ελλάδα ψηφίζει όχι μία και δύο, αλλά πλήθος Τσιτσιολίνες – αρκεί να τις υποδείξει ο Μεγάλος Αδερφός των ΜΜΕ – προκειμένου η πολιτική και οικονομική μαφία να ελέγχει τα κόμματα, το κράτος, αλλά και τους πολιτειακούς θεσμούς της χώρας.

Ευτυχώς λοιπόν που δεν πάει χαμένη η ψήφος σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου