Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Στο Μικρόφωνο 6-8 μμ στο e-roi.gr

Σήμερα Παρασκευή 1/11/2019 στην εκπομπή "Στο Μικρόφωνο" 6-8 μμ www.e-roi.gr θα συμμετάσχουν ο Δημήτρης Καζάκης, ο Ηρακλής Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Σιάρχος.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Δημήτρη, υγεία και καλή δύναμη.

    Σε άκουσα προχτές σε εκπομπή όπου σε αποστροφή του λόγου σου ανέφερες ότι κινέζικες εταιρείες όπως η COSCO συνάπτουν στην Ελλάδα λεόντειες συμβάσεις για παραχωρήσεις χειρότερες από εκείνες που κάνουν με αφρικανικά κράτη πχ Κένυα.
    Θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο αν το ΕΠΑΜ, και άνθρωποι που δεν φοβούνται να διαβάσουν, να δουλέψουν και να αρθρώσουν πειστικό λόγο, έκανε και δημοσίευε άρθρα και μελέτες που να καταδεικνύουν με σαφήνεια και επιχειρήματα όλα αυτά. Για αυτά που ο απλός κόσμος μπορεί να υποψιάζεται αλλά που δεν θέλουμε να μένουν μόνο ως συνθήματα ή κρίσεις που ο άλλος μπορεί να αμφισβητεί ως "απόψεις" και όχι ως "τεκμηριωμένη πραγματικότητα".
    Καταλαβίνω ότι ζητάω "έτοιμη τροφή" και το επιχείρημα σου μπορεί να είναι "τότε γιατί δεν το κάνεις εσύ;" αλλά αυτό που στην ουσία θέλω να πω είναι πως αυτού του τύπου η διαφώτιση είναι πιστεύω καθήκον ενός πολιτικού φορέα που θέλει να παρεμβαίνει και να μάχεται στην κοινωνία. Ετσι ώστε να ευαισθητοποιεί συνειδήσεις και να προχωρά τον αγώνα του.

    Σε ευχαριστώ πολύ για τον αγώνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή