Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Να πώς οι προδότες και οι επίορκοι ετοιμάζουν στρατιωτική επέμβαση στην Ελλάδα.

Το νέο Στρατιωτικό Στρατηγικό Δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων για το στρατό, το ναυτικό και την αεροπορία προβλέπει την πιθανή εφαρμογή "στρατιωτικής ισχύος" και στο πλαίσιο της "επιβολής του νόμου και της ασφάλειας εσωτερικού της χώρας". Με τον τρόπο αυτό το νέο Δόγμα, που ήδη εφαρμόζεται στις ΕΔ, μας γυρίζει πίσω στις μαύρες εποχές όπου ο στρατός μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από την εξουσία για την επιβολή του "νόμου και της τάξης" του καθεστώτος σε βάρος του λαού, των πολιτών και της πατρίδας.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) συνεισφέρουν στο πλαίσιο επιβολής του νόμου και της ασφάλειας εσωτερικού της χώρας συμμορφούμενες με το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο. Μερικές δραστηριότητες αυτού του τομέα, σε ακραίες καταστάσεις, είναι πιθανόν να απαιτήσουν την εφαρμογή Στρατιωτικής Ισχύος. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται επιχειρήσεις για αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών εντός της χώρας, όπως της τρομοκρατίας, της λαθρομετανάστευσης, της ασφάλειας μεγάλων αθλητικών οργανώσεων κλπ...» αναφέρεται στο Στρατιωτικό Στρατηγικό Δόγμα των ΕΔ με τον τίτλο «ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΔ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ», όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική εφημερίδα Δέσμευση στις 12/6 (http://desmevsi.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE…/)

Στο εδάφιο των "απειλών" στην "ασφάλεια του εσωτερικού" το εν λόγω ΣΣΔ αναφέρεται - εκτός όλων των άλλων - στον "πολιτικό τομέα" όπου: «1. Η πολιτική ασφάλεια αφορά στην οργανωτική σταθερότητα των κρατών, των συστημάτων διακυβέρνησης και των ιδεολογιών που τα νομιμοποιούν. 2. Στις πολιτικές απειλές είναι ευάλωτα όλα τα κράτη το καθένα σε διαφορετικό βαθμό. Οι πολιτικές απειλές χαρακτηρίζονται από την ικανότητα να εκδηλωθούν εντός του κράτους ή και εκτός αυτού. Πάντοτε όμως στοχεύουν να πλήξουν την οργανωτική σταθερότητα των κρατών ήτοι την πολιτική ή εθνική ιδεολογία του κράτους και τους θεσμούς που εκπροσωπεί.»
Έτσι οι ΕΔ μετατρέπονται σε καθεστωτικές δυνάμεις με αποστολή την προστασία του καθεστώτος και των ιδεολογιών του. Όπως ακριβώς την εποχή της χούντας.
Ο νέος ΣΣΔ έχει ανακαλύψει "απειλές" και στον "οικονομικό τομέα" όπου «η πιθανότερη οικονομική απειλή είναι η διαμόρφωση μη ομαλού οικονομικού περιβάλλοντος στη Χώρα για τη λειτουργία της οικονομίας της αγοράς, με προεκτάσεις στην αποτυχία επίτευξης κύριων μακροοικονομικών στόχων και τη δυσλειτουργία βασικών δραστηριοτήτων της οικονομίας, όπως στις μεταφορές, στην ενεργειακή πολιτική, στο εξωτερικό εμπόριο, στον τουρισμό κλπ. Κάποιες που έχουν οπωσδήποτε κάποια οικονομική διάσταση είναι το οργανωμένο έγκλημα και τα μεταναστευτικά κύματα.»
Καταλάβατε τι λέει; Ο στρατός μπορεί να χρησιμοποιήσει "στρατιωτική ισχύ" αν τυχόν και απειληθεί η "λειτουργία της οικονομίας της αγοράς" και η "επίτευξη κύριων μακροοικονομιών στόχων". Όπως επίσης και σε περίπτωση "δυσλειτουργίας βασικών δραστηριοτήτων της οικονομίας".
Όταν δηλαδή την επόμενη φορά οι αγρότες διαμαρτυρηθούν και κλείσουν τους δρόμους μπορεί να έχουν να κάνουν με το στρατό. Όπως επίσης κι ο λαός. Αν τολμήσει ο ελληνικός λαός και θέσει εμπόδια στην ομαλή λειτουργία της οικονομίας της αγοράς και των μακροοικονομικών στόχων, όπως καθορίζονται από εξωθεσμικά κέντρα, τότε θα βρει απέναντί του τον στρατό.
Αυτά και άλλα πολλά πρωτοφανή προβλέπονται στο νέο ΣΣΔ. Να θυμίσουμε απλά σ' όσους έχουν ευλύγιστη μέση και αυχένα ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα και το νόμο που διέπει το ΥΕΘΑ, η αποστολή των ΕΔ αφορά αποκλειστικά και μόνο στην εθνική άμυνα της χώρας. Κι αυτή ορίζεται ακολούθως: "Η Εθνική Άμυνα περιλαμβάνει το σύνολο των λειτουργών και δραστηριοτήτων, που αναπτύσσονται από το Κράτος, με σκοπό την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας και της ασφάλειας των πολιτών εναντίον οποιασδήποτε εξωτερικής επίθεσης ή απειλής, καθώς και την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων." (Άρθρο 1, ν. 2292/1995, ΦΕΚ Α'35)
Δηλαδή με άλλα λόγια οι ΕΔ καλούνται να προασπιστούν την πατρίδα και τα εθνικά συμφέροντα αποκλειστικά και μόνο έναντι εξωτερικών απειλών. Ταυτόχρονα καλούνται να προστατεύσουν όχι το καθεστώς αυτό καθαυτό, όπως μας λέει ο νέος ΣΣΔ, αλλά την ασφάλεια του πολίτη εναντίον οποιασδήποτε εξωτερικής επίθεσης ή απειλής. Και φυσικά οι ΕΔ υποχρεούνται να τηρούν τη δημοκρατική αρχή του πολιτεύματος με βάση το Σύνταγμα.
Η προστασία του πολίτη, η δημοκρατική αρχή και το Σύνταγμα απουσιάζουν παντελώς από το νέο ΣΣΔ. Είναι φανερό ότι οι εμπνευστές και οι συντάκτες του εν λόγω ΣΣΔ θέλουν να χρησιμοποιούσουν τις ΕΔ για την προστασία του υφιστάμενου καθεστώτος κατοχής. Ποδοπατώντας με πρωτοφανή τρόπο Σύνταγμα και νόμους, που κατά τ' άλλα τα μέλη και στελέχη των ΕΔ ορκίζονται να υπακούουν και να προασπίζονται.
Η πρώτη και βασική ευθύνη γι' αυτόν τον ΣΣΔ είναι σαφές ότι ανήκει στην πολιτική ηγεσία. Αυτή έδωσε εντολή και καλύπτει ένα τέτοιο έκτρωμα προκειμένου να θέσει και τις ΕΔ στην υπηρεσία των ξένων δανειστών. Είναι ολοκάθαρο ότι όποιος συνέταξε και υπέγραψε έναν τέτοιο ΣΣΔ διέπραξε σφετερισμό εξουσίας και πράξη εσχάτης προδοσίας ανάλογη μ' εκείνη των πρωταιτίων της χούντας. Κι αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι.

12 σχόλια:

  1. μπορει να σταλει εγγραφο διαμαρτυριας και ενημερωσης στις τρατιωτικες μοναδες της χωρας;;;Τι μπορει να γινει ως προς αυτο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη το ΕΠΑΜ έχει κινηθεί με βάση τα προβλεπόμενα από τον νόμο και το Σύνταγμα. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Οι προδότες και οι επίορκοι θα καθίσουν στο σκαμνί.

      Διαγραφή
  2. κ. Καζακη, το τερματησατε... Μιλαμε για την πλεον διαστρεβλωτικη, αντιστρατιωτικη, αντεθνικη, αποψη σας.. Μαλλον συμφωνα με την ιδεολογια σας, οι ΕΔ μας ειναι κατι σαν τις χουντες σε αφρικανικες χωρες!!! Μιλαμε για ΤΗΝ διαστρεβλωση.. Κ για να εχουμε καλο ερωτημα: εσεις πως αποκτησατε προσβαση στο κειμενο του δογματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και λογοκρισια κ. Καζακη??? Αυτη ειναι η... κουμουνιστικη δημοκρατια που ονειρευεστε... χαχαχαχσχα. Θα το διαδωσω σε ολους τους γνωστους μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες στα αφεντικά σου ότι ο πανικός τους δεν θα τους διασώσει. Ήδη έχει επιληφθεί η εισαγγελία. Κι όσο για το Δόγμα έχει δημοσιευτεί ήδη από τη Δέσμευση. Γιατί τα αφεντικά σου δεν κάνουν μύνηση στους δημοσιογράφους που το δημοσιοποίησαν; Και σαν επίορκος δωσίλογος που είσαι, είναι φυσικό να μην τολμάς να βγεις επώνυμα. Να δούμε όμως πώς θα γλυτώσεις εσύ και τα αφεντικά σου από τις κατηγορίες περί κατάλυσης του Συντάγματος και εσχάτη προδοσία.

      Διαγραφή
    2. Επιορκος; Δωσιλιγος; Προδοτης; Εγω κ. Καζακη δεν χαρακτηρισα εσας. Παρα μονο την διαστρεβλωτικη ερμηνεια σας. Αλλα τι να πει κανεις... Δεν ειναι η πρωτη φορα πιυ καταφερεστε με τετοιο απυθμενο μισος εναντιων των ΕΔ κ των Στελεχων.. Αααα... Κ για την ιστορια: αφεντικα μου, ειναι ο ΠτΔ, και ο Ελληνικος Λαος.. Ουτε εσεις, ουτε ο καθε διαστρεβλωτης της πραγματικοτητας. Για αυτο λοιπον ακομα πιο πολυ μας πεισμωνετε κ μας δειχνετε για ποιους Ελληνες πατριωτες θα πολεμισουμε.. Οσο για τους χαρακτηρισμους σας, γραφτηκαν πλεον με μελανι.. Καλη σας μερα κ καλο τριημερο. Ειθε το Αγιο Πνευμα να φωτισει κ εσας κ ολους του Ελληνες, να βλεπουν τα πραγματα ως εχουν κ οχι οπως νομιζουν οτι ειναι..

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη...μαζί σου..
      Μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί!

      Διαγραφή
    4. οι δολιοι και υποκριτες της δηκρατιας μας δυστυχως κρυβονται σαν τους κουκουλοοφορους καποτε,ελπιζουμε απο τα 14 αρθρα του συνταγματος που εχουν παραβιασθει προδοτικα...να επιληφθει καποιος εντιμος εισαγγελεας...ευχομαι !!!

      Διαγραφή
    5. Βρε τσανακογλύφτη του εκάστοτε αρχηγού και υπουργού, εσύ δεν είσαι που είχες πάλι θιχτεί όταν ξεμπρόστιαζα τον Κωσταράκο όταν ήταν ο πρώτος εν ενεργεία Α/ΓΕΕΘΑ που κατάθεσε στεφάνι στο γερμανικό νεκροταφείο των εγκληματιών πολέμου; Δεν ντρέπεσαι να κρύβεσαι πίσω από την στολή και το εθνόσημο; Αφεντικό σου είναι ο Γερμαναράς στο Βερολίνο κι εσύ γιουσουφάκι που πουλάς την πατρίδα σου. Αλοίμονο αν ήταν όλοι στις ένοπλες δυνάμεις σαν κι εσένα. Και είσαι τόσο τσανακογλύφτης που δεν τολμάς καν να μας "διαφωτίσεις" στο πού υπάρχει η "διαστρέβλωση" για την οποία μιλάς. Και κάτι τελευταίο: άσε ήσυχο το Άγιο Πνεύμα και τα Θεία γιατί τα ντροπιάζεις και μόνο που αναφέρεσαι σ' αυτά.

      Διαγραφή
  4. Ρε συ Neo ...πόσο βλάκας μπορεί να είσαι ?
    Δεν φτάνει η απύθμενη και αβυσσαλέα βλακεία σου αλλά ό,τι κάνεις,το κάνεις και με άκομψο τρόπο...
    Καλά...οι ΄΄ δικοί΄΄ σου δε σου έμαθαν τουλάχιστον να μην...΄΄καρφώνεσαι΄΄...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλάβαμε μας λένε καθαρά: αν δεν σας αρέσει με το καλό έχουμε και χούντα!Θέλετε δεν θέλετε θα τη φάτε την €υρωκρατεία!
    Για αυτό πρέπει να οργανωθούμε σε μακροπρόθεσμη βάση ο αντίπαλος δεν αστειεύεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικα σας λυπομαστε.. Τετοια καταντια στην ελληνικη κοινωνια, υστερα απο 40 χρονια δηλητηριο.. Ξυπνηστε Ελληνες.. Το εθνος μας ειναι υπο διαλυση και εσεις βλεπετε φαντασματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή