Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους κάποιοι από τους βουλευτές της ΧΑ...

Μόνο κάποιος σαν τον Σαμαρά με υπουργό δημόσιας τάξης τον Δένδια και συμβούλους τον Βορίδη, τον Λαζαρίδη, τον Κρανιδιώτη και Σία θα μπορούσε να στήσει μια τέτοια παράσταση ώστε ακόμη και μια καθαρά εγκληματική οργάνωση σαν την ΧΑ, να φαίνεται ως μια άδικα διωκόμενη πολιτική οργάνωση.


Τελικά τι πάνε να κάνουν; Να ξεπλύνουν τους συμμορίτες του Μιχαλολιάκου; Ή τρέμουν τις αποκαλύψεις των αρχισυμμοριτών μιας και όλοι οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν ότι ΧΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κράτος και παρακράτος είναι όλοι μαζί μαλλιά κουβάρια.

Ίσως ο τρόμος τους μήπως και φανεί η διαπλοκή των ηγεσιών της συγκυβέρνησης και του μηχανισμού των «συμβούλων» και των παρατρεχάμενών τους με το παρακράτος και την ΧΑ, τελικά οδηγήσει σε απαλλαγή της συμμορίας του Μιχαλολιάκου.

Εκτός κι αν η απελπισία τους είναι τέτοια που προτιμούν να δουν μια κυβέρνηση ΧΑ από μια κοινωνική εξέγερση που θα τελείωνε με το καθεστώς μια κι έξω. Πάντως σε κάθε περίπτωση το καθεστώς βρίσκεται σε τέτοιο αδιέξοδο νομιμοποίησης, σε τέτοιο πανικό μπροστά στην ογκούμενη κοινωνική οργή, που είναι ικανό για τα πάντα.

Τώρα είναι η ώρα όλες οι αληθινά δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις που αγωνίζονται για την ανατροπή του καθεστώτος να δημιουργήσουν έναν ριζικά αντίπαλο πόλο στο λεγόμενο «συνταγματικό τόξο». Τώρα είναι η ώρα να πάρει ο καθένας τις ευθύνες του. Να μην επιτρέψουμε αυτή την φορά μια επανάληψη του 1936, ή του 1967.

Για να δούμε. Έχουμε όλοι συνέλθει, ή ορισμένοι εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμη στη νιρβάνα που δημιουργεί η χρόνια εξάρτηση από αντικαπιταλιστικά ή ταξικά βαρβιτουρικά της ιδεολογίας. Τι λέτε να προέχει σήμερα; Η διεκδίκηση της δημοκρατίας από τον ίδιο τον λαό, ή τα ιδεολογικά κολλήματα που διαχωρίζουν μπροστά στον κοινό εχθρό;

Είναι φανερό πια ότι ο Σαμαράς και η πολιτική συμμορία του επωάζει το αυγό του φιδιού. Τι θα κάνουμε εμείς; Θα το παίξουμε ανίδεοι όπως οι ηγεσίες της αντιπολίτευσης που κρυμμένες στις ιδεολογικές προφάσεις τους κάνουν τεμενάδες στην «αυθεντία του κράτους δικαίου» της κυβερνώσας συμμορίας, ή θα αφήσουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν προκειμένου να οργανώσουμε την εξέγερση του απλού κόσμου, του λαού, ώστε να τους ανατρέψουμε πριν είναι πολύ αργά;


Εμείς είμαστε έτοιμοι. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε και ποιος άλλος είναι το ίδιο έτοιμος.

24 σχόλια:

  1. Μάλιστα...τωρα αφού καθαγιαστήκανε από την δικαιοσύνη και ηρωποιηθήκανε μπορουνε να χρησιμοποιηθούν ανετα...στην alacard δημοπραττια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. K KAZAKH ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ--- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΙΑ---
    ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλαχιστον τωρα, ελπιζω να καταλαβες, οτι θεωρησες λαθος.

      Διαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
    ΕΠΩΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ
    ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    Αν δεν τους εκτελούσαν στα 12 μέτρα δεν θα ήσουν ευχαριστημένος γιατί εσύ μην ξεχνάμε είσαι δημοκράτης .
    Για πες μου η δημοκρατία που θέλεις πότε εφαρμόστηκε και σε πια εποχή γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ιδέα για το τι είναι αληθινή δημοκρατία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μικρονοικε τυπε, αναθεμα κι αν καταλαβαινεις τιποτα. Ουτε το ποσο αυτοεξεφτελιζεσαι μ αυτα που γραφεις, που το μονο, που δηλωνουν, ειναι, ποσο λιγα εγκεφαλικα κυτταρα εχεις, που υπολειτουργουν.

      Διαγραφή
    2. Γιατι πρεπει να εφαρμοστει καπου πρωτα για να παρουμε το προτζεκτ;;;
      Η προγονοι μας το 5 αιωνα πΧ απο που πηραν την ιδεα;;Αυτοι τη δημιουργησαν τη δημοκρατια.
      Και ποιος σου ειπε οτι δημοκρατης σημαινει νουλα που δεν αποδιδει ακομη και με σκληρο τροπο τα δικαια.Δηλαδη τους Σαμαροβενιζελους και το ΓΑΠ επειδη ειμαστε δημοκρατες δεν θα πρεπει να τους κατσουμε φυλακη για 5 χιλιαδες χρονια η ακομη και να τους εκτελεσουμε;;
      ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΣ ΑΥΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ

      Διαγραφή
  4. Αφού "ξεμπέρδεψε" με το ένα άκρο, ήρθε και η ώρα για το άλλο: Όλους εμάς που λέμε για έξοδο από Ευρώ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Αυτό ήταν το κόλπο ε; Ετοιμαστείτε για τα Μακρονήσια. Προπονηθείτε και στο κολύμπι, να δικαιώσουμε αυτούς που θα λένε να το βουλώσουμε γιατί θα μας έχουν στείλει διακοπές στα ελληνικά νησιά.
    Να λοιπόν η ευκαιρία για να φτιαχτεί το Μέτωπο πάλης μεταξύ όλων των δυνάμεων που με τον Α ή Β τρόπο αναφέρονται στρατηγικά στην προοπτική εκτός ΟΝΕ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και επ' αυτού πρέπει να πιέσει κι ο κόσμος του ΚΚΕ το κόμμα του, απλά για λόγους αυτοσυντήρησης. Βλέπω το ΚΚΕ να αυτοκτονεί και τρελαίνομαι.
    Δωσίλογοι, ταγματασφαλίτες,, ιμπεριαλιστές αυτή τη φορά δε θα σας περάσει.
    (δείτε την είδηση στο http://tvxs.gr/news/ellada/samaras-prepei-na-antimetopisoyme-kai-allo-akro)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Καζάκη μάλλον πάει να εφαρμόσει ο σαμαρας στην πράξη τη θεωρία των δύο άκρων.
    «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το άλλο άκρο που μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ».
    http://tvxs.gr/news/ellada/samaras-prepei-na-antimetopisoyme-kai-allo-akro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δε σου κανει κοπο βγαλε ενα αρθρο για τα περι "εξτρεμισμου" που ανεφερε ο Σαμαρας για οσους θελουν να βγει η Ελλαδα απ'το ευρω.

    http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=389631

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τελευταιο του σαμαρα το ακουσες Δημητρη οτι ο νεος στοχος ειναι αυτοι που αντιτιθονται στην Ε.Ε κατα τα φαινομενα ο πραγματικος στοχος αυτης αυτου του μπαχαλου τηςχ.α ειναι αυτοι .Μας βλεπω σε καμπιγκ στην Γιαρο και στον Αγ.Ευστρατιο

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΧΑ είναι τά τάγματα εφόδου μιάς παράταξης που αιματοκύλισε την Ελλάδα και σήμερα (στην εποχή που ζώ) τυχαίνει να εκφράζεται διαχρονικά μέσω συνδιασμών που έχω γνωρίσει όπως ΔΗΑΝΑ, ΕΠΕΝ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και πολλών άλλων που δέν ξέρω ή δέν θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια που ζώ.
    Το Συνταγματικό τόξο όμως είναι κατα την γνώμη μου κάτι άλλο.
    Είναι φανερό ότι ενώ η ΧΑ η οποία αποτελεί κατ’εμέ αποκλειστικά το στρατιωτικό σκέλος της αυτής της παράταξης κατά την εκτίμησή μου δέν παράγει ουσιαστικά πολιτική, η ΝΔ όμως η οποία σήμερα αποτελεί τον κορμό στο πολιτικό σκέλος αυτής της παράταξης, παράγει.
    Αφού με ευκολία ενσωμάτωσε παλιούς και καινούργιους πολιτικούς και κόμματα τους χρησιμοποιεί στην κατασκευή της πολιτικής της του συνταγματικού τόξου, ελπίζοντας οτι οι δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις θα αντιπαλευτούν το συνταγματικό τόξο έτσι ώστε να σπρωχθούν στο πεδίο δράσης της ΧΑ.
    Να πέσουν δηλαδή απλοί άνθρωποι που θέλουν να αλλάξει κάτι σ’αυτόν τον τόπο, σάν φρούτο στην αγκαλιά των κυβερνητικών εγκληματιών.
    Αυτό νομίζω οτι είναι και ο σκοπός τους.
    Δέν ξέρω πώς εγώ (σαν λαός) μπορώ να αντιμετωπίσω τέτοιο κίνδυνο.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με το μηντιακό υπερθέαμα και τις φαιδρές συνομωσίες του Μαξίμου το κοινοβούλιο θα πάθει ό, τι έπαθε η γαλλική εθνοσυνέλευση απο τον Λουδοβίκο Βοναπάρτη. Έχει ξεφτιλιστεί τόσο πολύ (δεν μπορεί ούτε να άρει την ασυλία των βουλευτών της ως ολομέλεια χωρίς να τρέμει την αγόρευση- δηλαδή την ίδια την ουσία του, χωρίς να μιλήσουμε για την εικόνα που δίνει προς τα έξω ή για τις Π.Ν.Π.) που θα υποβαθμιστεί στη καλύτερη των περιπτώσεων ως κοινοβούλιο προεδρικής "δημοκρατίας". Για τη λεγόμενη Ανώτατη Δικαιοσύνη δε θα σχολιάσω, στην Ελλάδα μοιάζει βγαλμένη απο κάποιο συμβούλιο ευγενών της εποχής του Λουδοβίκου ΙΔ'. Ξέρετε, εκείνους τους τύπους με τα αστεία ρούχα καΙ τους μεγάλους τίτλους που μιλούσαν μόνο όταν ο βασιλικός λαιμός ήταν απασχολημένος να πίνει τη βασιλική σοκολάτα του.

    Γιώργος Κ.

    Υ.Γ. Δημήτρη πολύ καλή και έντονη η παρουσίαση του βιβλίου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα κ. Καζακη. Κατ΄αρχας θελω να ξεκαθαρισω οτι συμφωνω απολυτως σχετικα με την υπαρξη δεσμων μεταξυ των ναζιστων της Χ.Α. και του παρακρατους που καλυπτεται πισω απο το επισημο κρατος-εξουσια. Επισης ειναι αδιαμφισβητητο οτι η Χ.Α. χρησιμοποιειται για καθε βρωμικη δουλεια που δεν μπορει (ακομα) να κανει ανοιχτα η κυβερνηση με αποκορυφωμα τη διολου τυχαια χρονικα δολοφονια στο Κερατσινι του Παυλου Φυσα. Ωστοσο, πιστευω οτι υπαρχει και μια αλλη πτυχη που δεν εχει λαβει την απαραιτητη προσοχη. Εκτος απο τη δραση της Χ.Α. (που προστατευει ανοιχτα το επισημο καθεστως) πριν μερικους μηνες υπηρξε καταγγελια του πρεσβη της χωρας στον Καναδα, κ. Λεωνιδα Χρυσανθοπουλου, πως η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε συμφωνία με ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικής προστασίας, την Academi -πρώην Blackwater-, η οποία έγινε γνωστή για τη δράση των μελών της στο Ιράκ το 2003. Ουσιαστικα δηλαδη η κυβερνηση προσελαβε ιδιωτικο στρατο (και μαλιστα συμφεροντων της οικογενειας Rothschild) για τη φυλαξη του κοινοβουλιου σε περιπτωση παλλαικου ξεσηκωμου. Θα ηθελα να μας πειτε αν μπορειτε τη γνωμη σας επ αυτου του ζητηματος. Παραθετω και την αντιστοιχη πηγη.

    Πηγή: Ελληνας πρέσβης: Η φύλαξη της Βουλής δόθηκε στην Blackwater, στους μισθοφόρους του Ιράκ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/88764#ixzz2gbTDrKS2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει μιλησει ο Καζακης για την Akademi πολλους μηνες πριν. Η ιδια εταιρια ανακοινωσε την συνεργασια της με την ελληνικη κυβερνηση, για να ανεβασει μεταξυ αλλων και την αξια της μετοχης της στο χρηματιστηριο.

      Διαγραφή
  11. αρε Καζάκι, εδω και 3 χρόνια έχεις προτίνει δεκάδες σχεδια, το ένα καλύτερο από το άλλο για το πως θα ρίξει ο λαός τη δοσολογική κυβέρνηση και τελικά αυτοί θα πέσουν από μόνοι τους. Ξεβράκωσαν οι κυβερνώντες τα φιλαράκια τους στη χρυσή μόνο και μόνο για να μας δείξουν στο τέλος πόσο κολλητάρια είναι. άντε να πεισθεί τώρα ο φοβισμένος μικρόνοος δεξιούλης ψηφοφορός, ο οποίος δεν θέλει να έχει σχέσεις με χουλιγκανισμούς και αίματα, ότι ο σαμαράς μπόρει να εγγυηθει την οποιαδήποτε κοινωνικη ειρήνη. Αν δεν υπήρχε το αδικοχαμένο παλικάρι, θα απολαμβάναμε αυτη τι στιγή μια από τις μεγαλύτερες πολιτικες κωμωδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο φερόμενος ως πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ποιο είναι το άλλο άκρο

    www.iefimerida.gr/news/124450/σαμαράς-εξτρεμιστές-όσοι-υποστηρίζουν-έξοδο-από-την-εε-και-το-νατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σχεδιο ειναι ιδιοφυες, οχι αστεια. Θα παραδωσουν εξαγνισμενους πισω στη κοινωνια τα πρωτοκλασατα στελεχη, κατι βαριδια και κατι μεσαιοι μονο θα την πατησουν, για χαρην της εικονικης καθαρσης. Ετσι η ΧΑ θα ειναι επιτελους ,,σοβαρη,, κατα τον Μπαμπην ευαγγελιον, ωστε να μπαινει τσοντα στις κυβερνησεις. Οσο για τους χαπατα, που τους ψηφισαν, θα συνεχισουν να τους ψηφιζουν, γιατι τοσο τους κοβει. Δεν θα εκτιναχθουν τα ποσοστα τους, αλλα ουτε και θα εξαφανιστουν. Θα ειναι μια βολικη τσοντα. Σιγα μην καταλαβει το λουμπεναριο, τι σοι τσιρακια και δουλακια του συστηματος εστειλε στη βουλη.
    Και μετα η κυβερνηση, με το νομικο προηγουμενο, που δημιουργησε, θα κυνηγησει το αλλο ακρο*, που ηταν απο την αρχη ο στοχος της. Αυτους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελουνε εξοδο απο την ΕΕ, εθνικο νομισμα, εθνικη κυριαρχια και να ναι ο λαος νοικοκυρης στον τοπο του.

    Καταλαβατε τωρα συναναγνωστες μου, γιατι σε κατι κομματα στο καταστατικο τους αναφερουν για σαφη ευρωπαικη κατευθυνση; Γιατι δηλωνουν πολιτικη μεσα στα ευρωπαικα πλαισια και θελουν ευρωπαικες διασκεψεις; Γιατι καποιοι λενε πολυ προσεχτικα, ναι δραχμη, αλλα οχι τωρα, μετα, αργοτερα, πρωτα να φτιαξουμε την πρωτογενη παραγωγη μας και μετα, να μην βγουμε τωρα απο το Ε;
    Επι Μπαοροζο δεν ηταν, που περασε καποια οδηγια του τυπου, οποιο κομμα δεν ειναι υπερ της ΕΕ, δεν θα μπορει να κατεβαινει στις εκλογες ή κατι τετοιο; Σαν τη πρωην Γιουγκοσλαβια, που απαγορευονται τα κομματα στις κατα τοπους εθνικες εκλογες, αμα θελουν την επανενωση της παλι.
    Ζητω η νεα μεσαιωνικη φεουδαρχια προσαρμοσμενη στις επιταγες τις τραπεζοκρατιας, των καρτελ και τραστ φαντς. Ολη η γη χωρισμενη σε μικρα φεουδα επιρροης και σε ειδικες οικονομικες ζωνες. Και συ μικρε ραγια, να προσπαθεις να προσαρμοστεις καθε φορα στη νεα αρρωστημενη κατασταση. Σου χω νεα: δεν θα τα κατεφερεις ΠΟΤΕ να ζησεις με αξιοπρεπεια μεσα σε μια τετοια κατασταση. Μονο η ανατροπη ειναι ο μοναδικος δρομος.

    * Μια χαρα τοποθετει η κυβερνηση τ ακρα. Το ενα ειναι η ΧΑ, οι υποτελεις, και το αλλο ειμαστε εμεις, που δεν θελουμε να ειμαστε υποτελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις το καθεστώς πέτυχε να αποδείξει ότι δεν αστειεύεται.Οχι μόνο προφυλακίζει τον βουλευτή και αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος με το αντισυνταγματικό άρθρο 187 ΠΚ (σύμφωνα με την διαχρονική αφήγηση σύσσωμης της αριστεράς και των προοδευτικών συνταγματολόγων και ποινικολόγων) ,αλλά δηλώνει χωρίς περιστροφές ,ότι αυτή η μεταχείριση επιφυλάσσεται για κάθε οργάνωση ,που θέλει την έξοδο της χώρας από το ευρώ ή /και την ΕΕ.
    Είδαμε το τυράκι στη παγίδα (σύλληψη και προφυλάκιση ΧΑ) και δεν είδαμε τη παγίδα.Η λογική των δύο μέτρων και δύο σταθμών,όπως και η ιησουίτικη αρχή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,στη περίπτωση μας αποδεικνύονται ιδιαίτερα καταστροφικές.Να μην απορούμε λοιπόν για τη τύχη που θα επιφυλάξουν στους 27 κατηγορούμενους της ιερισσού ,με την εφαρμογή του άρθρου 187.Εξ άλλου η ανακοίνωση της Αμερικανοεβραικής Επιτροπής (American Jewish Committee)με την οποία συναντήθηκε δις ο σαμαράς ,η πρώτη στις 28.8 και η δεύτερη κατά τη τελευταία του επίσκεψη δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών.Στο στόχαστρο μπαίνει κάθε "violent extremisme" και όχι μόνο ο νεοναζισμός.
    Τα κόμματα της αριστεράς (κοινοβουλετικής και μη) ,οι αντιεξουσιαστές και οι αντιφά ομάδες δεν κινδυνεύουν.Γιατί ως γνωστόν κρύβουν πίσω από τον αντιφασισμό τη πλήρη υποταγή στα μνημόνια και τις πολιτικές της τρόικα.Γι αυτό και μέχρι σήμερα δεν οργάνωσαν ,ούτε μία διαδήλωση ενάντια στη τρόικα και τους υπαλλήλους της,που μας κάνουν τη τιμή να επισκέπτονται πλειστάκις την διεφθαρμένη χώρα μας.Ούτε βέβαια διαμαρτυρήθηκαν κατά της Task Force ,που όλοι γνωρίζουν την αποστολή και τη φυσική της έδρα στην οδό Πειραιώς.
    Η καμπάνα θα χτυπήσει για μέλη αντισυστημικών κινημάτων ,αλλά και κατά φυσικών προσώπων ,που τολμούν να έχουν διαφορετική άποψη σε σχέση με το συστημικό,φιλομνημονιακό,φιλο ΕΕ, τόξο.
    Ηδη ο Δελαστίκ δοκίμασε στο πετσί του τα 'χάδια' του "συνταγματικού τόξου" ,από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ που τον απέλυσε,μέχρι την έμμεση στοχοποίηση για χρυσαυγιτισμό από την Εφημερίδα των Συντακτών και τον Ιο,για να μην αναφερθούμε στο αρδην και την ανταρσυα (στο βαθύ κόκκινο χαρακτηρίσθηκε από αρθρογράφο σαν "το πιο βαθεια δεξιό ρεφορμιστικό στοιχείο της ανταρσυα").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Δημήτρη θαυμάζω το κουράγιο σου, αλλά ειλικρινά πιστεύεις ότι σε μια χώρα με μέσο όρο ηλικίας 40-45 μπορεί να γίνει εξέγερση και ανατροπή ;
    Προσωπικά πιστεύω ότι το παιχνίδι έχει χαθεί.Εαν θελουμε να σωθούμε έστω κάποιοι μετά το ΕΠΑΜ ήρθε η ώρα να ιδρυσουμε τον νέο ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η εξέγερση του λαού θα βαφτεί σε αίμα, τραυματισμούς και συλλήψεις. Δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε συμπλοκές με την αστυνομία ή το στρατό. Η πολιτική ανυπακοή και η γενική απεργία πονάνε το 99% πολύ περισσότερο από το 1%. Η ιδιωτική τους ζωή δεν επηρεάζεται και άρα απλά θα περιμένουν μέχρι να καμφθεί η αντίσταση του λαού.

    Χρειαζόμαστε άμεση πίεση στο 1% και όχι έμμεσες δράσεις. Για παράδειγμα, στην κρίση της Αργεντινής πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις μπροστά από το σπίτι του Υπουργού Οικονομικών Domingo Cavallo. Το αυτοκίνητο του προέδρου Fernando de la Rúa δέχθηκε επίθεση με πέτρες και αυγά, σε προσπάθεια να ξεφύγει από διαδηλωτές.

    Να σημειωθεί ότι οι ταραχές στην Αργεντινή ξεκίνησαν με τον περιορισμό στην ανάληψη καταθέσεων που επέβαλλε η κυβέρνηση για να συγκρατήσει τη μαζική ανάληψη και την επακόλουθη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος. Ας το κάνουμε και εδώ πριν να είναι αργά γιατί το κούρεμα πλησιάζει.

    Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την αυτονομία και δημιουργικότητα κάθε ακτιβιστή με παρενόχληση της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Να τους πιέσουμε μέχρι να γίνει η ζωή τους αφόρητη. Οι μαζικές δράσεις δεν είναι τόσο αποτελεσματικές και η ζημιά στο 99% είναι ανεπίτρεπτη. Το ότι η βία είναι αναπόφευκτη δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να την ελαχιστοποιήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνει ο κάθε άνθρωπος ότι έχει τη δύναμη να ελέγξει και να τιμωρήσει τους δημόσιους λειτουργούς από μόνος του, χωρίς να περιμένει την κρίσιμη μάζα, τη μαζική εξέγερση ή οτιδήποτε άλλο τον καθηλώνει και τον καθιστά εξαρτώμενο.

    Φοβάμαι το ενδεχόμενο να ανατρέψουμε την παρούσα κυβέρνηση και έπειτα να ανέλθει μια κυβέρνηση που θα είναι απλά μια βελτιωμένη έκδοση. Τότε τι κάνουμε; Ξανά από την αρχή; Ενώ αν υπάρχουν Αυτόνομες Ομάδες ενεργών ανθρώπων που ελέγχουν αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και τους τιμωρούν αν τολμήσουν να θίξουν τα συμφέροντα του λαού, η κατάσταση αλλάζει ριζικά και μπορούμε πλέον να πάμε σε έναν πιο ανθρώπινο κόσμο. Πρέπει να ενσωματωθεί στη νοοτροπία και συνείδηση του απλού ανθρώπου ότι αποτελεί ευθύνη και υποχρέωσή του να ελέγχει ενεργά τους αντιπροσώπους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αξιότιμοι κύριοι,θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται να καταδικάζεται ολόκληρη η Χ.Α. για την δολοφονία του Φύσσα και άλλα εγκλήματα,απο τον τύπο και όχι μόνο,δίχως καν ακόμη να έχει γίνει δίκη; Με συγχωρείται κύριε Καζάκη αλλά νομίζω ότι αφήνεται την εμπάθεια σας,γι'αυτό το χώρο,να επηρεάζει την αντικειμενικότητα σας.Δεν νομίζω πρέπον να γινόμαστε,Δικαστές,Ένορκοι και Δήμιοι για τον οποιονδήποτε αντιπαθούμε.Αλλού ανήκει η λογική της συλλογικής ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ξυπνητούρια. Η ΧΑ από το 1987 έχει εμπλακεί σε πάνω από 20 απόπειρες δολοφονίας και 5 εν ψυχρώ δολοφονίες. Ιδεολογία της; Ο ναζισμός, η νοσταλγία του Χίτλερ και ο σατανισμός που αποθεώνει την πιο απόλυτη εξουσία και βία. Στελέχη της εκτίουν ποινές κάθηρξης έως ισόβια. Το 1998 μετά από μια τέτοια δολοφονία και υπό τον φόβο μήπως οι αρχές την κυρήξουν εκτός νόμου, η ΧΑ ανέστειλε την λειτουργία της. Κι έτσι αρχικά εμφανίστηκε ως πατριωτική παράταξη, ενώ ο Μιχολαλιόκος μαζί με τον Καρατζαφέρη ήταν ένας από τους ιδρυτές του ΛΑΟΣ. Όταν είδε η συμμορία του Μιχαλολιάκου ότι δεν κινδυνεύει από τις αρχές και ότι είχε την κάλυψη του Χρυσοχοίδη στο υπουργείο δημόσιας τάξης έτσι ώστε να το παίξει ως δύναμη αγανακτησμένων πολιτών σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας εναντίον των λαθραίων μεταναστών, στο κύκλωμα διακίνησης των οποίων διαπρέπει και η ΧΑ, τότε επανεργοποιήθηκε η εγκληματική οργάνωση. Όσο η ΧΑ έκανε επιχειρήσεις σκούπα με ξουλοδαρμούς και βιαιοπραγίες εναντίον μεταναστών, το υπούργείο Δημόσιας Τάξης συνιστούσε στους δημοσιογράφους να παρουσιάζουν ευμενώς τη δράση των επιτροπών "αγανακτησμένων κατοίκων" που πίσως κρίβονταν χρυσαύγουλοι, νταβατζήδες, βαποράκια κι όλος ο καλός κόσμος που συναπαρτίζει τον σκληρό πυρήνα της ΧΑ. Αυτά τα ξέρουμε χρόνια. Τα ξέρουν όλοι και τα έκρυβαν επιμελώς τα ΜΜΕ. Όταν λοιπόν μια οργάνωση έμπλέκεται κατ' εξακολούθηση σε βιαιοπραγίες με οργανωμένες ομάδες της που φτάνουν σε φόνο, τότε εγκληματική οργάνωση είτε είναι ΧΑ, είτε όχι. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω καμιά άλλη πολιτική οργάνωση που να διαπράτει βιαιοπραγίες με συγκροτημένες ομάδες της επικεφαλής των οποίων έχουν βρεθεί αρκετές φορές βουλευτές της. Χρειάζεται κανείς να είναι δικαστής, ή ανακριτής για να καταλάβει ότι είναι εγκληματική οργάνωση; Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην είναι ηλίθιος, ή υπάνθρωπος όπως οι μπαγλαμάδες του Μιχαλολιάκου που μόλις του πιάσανε υιοθέτησαν την τακτική της κότας. Εμείς δεν είμαστε ναζί! Τα τατουάζ που έχουμε με σβάστικες που έχουμε στο σώμα μας, είναι παιδικές επιπολαιότητες... Η ξεφτίλα των θρασύδειλων υποκειμένων του υποκόσμου σ' όλο της το μεγαλείο.

      Διαγραφή
    2. Αξιότιμε κύριε Καζάκη,απ'όσο ξέρω,σε κάθε πολιτισμένη χώρα ισχύει το κριτήριο της αθωότητας.Θεωρητικά τουλάχιστον,όταν κατηγορηθεί κάποιος για κάτι,πρέπει η δικαιοσύνη να αποδείξει την ενοχή του,αλλιώς θεωρείται αθώος.Όταν λοιπόν η Χ.Α. κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άλλα αδικήματα,αυτά πρέπει να αποδειχθούν,αλλιώς δεν υπάρχει ενοχή.Τώρα ο καθένας απο εμάς,μπορει να εκφράζει απόψεις και γνώμες,αλλά αυτές σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν γεγονότα αλλά υποθέσεις.Όταν λοιπόν τα ΜΜΕ προβάλουν την πιθανή ενοχή της Χ.Α.,ώς την μοναδική ετυμηγορία,σαν τετελεσμένο γεγονός τότε αναλαμβάνουν τον ρόλο του Δικαστή και Εισαγγελέα μαζί.Το ίδιο βέβαια ισχύει όχι μόνο για την Χ.Α. αλλά και για τον καθένα που κατηγορείται για κάτι και προτού βγεί δικαστική απόφαση καταδικάζεται απο τα ΜΜΕ ή οποιονδήποτε άλλο.

      Διαγραφή
    3. Έμενα δεν με ενδιαφέρει τι θα πει η "δικαιοσύνη" για την ΧΑ και ποτε θα το πει.
      Επομένως δεν θα περιμένω την ετυμηγορία της η οποία κατα 99,9% θα είναι μούφα.
      Εσύ Υπερκείμενε θα αφηνες το παιδι σου να πηγαινει στο σπίτι κάποιου που ηδη το έχει κακοποιησει μια φορά, αλλά η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικησει στα δικαστήρια;;;
      Με βαση αυτή τη λογική, θα στο πηδάει για καμια δεκάρια χρόνια ακόμα!!!

      Διαγραφή