Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!


6 σχόλια:

  1. Δημήτρη εκπληκτική δουλειά! Με την ανάλυση σου δίνεις διέξοδο στον ελληνικό λαό και παρέχεις το απαιτούμενο ιδεολογικό υπόβαθρο.
    Πρέπει να βρούμε πολιτική λύση να διώξουμε αυτό το σάπιο σύστημα τώρα. Κάθε λεπτό που χάνεται είναι κρίσιμο. Απαιτείται παλλαϊκή συστράτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη, θα ήθελα να κάνω δυο επισημάνσεις:
    α. Η δανειακή σύμβαση είναι μετέωρη επειδή όταν την υπέγραψε ο Παπακωνσταντίνου (8-5-2010) δεν του είχε χορηγηθεί ακόμα η σχετική εξουσιοδότηση (11-5-2010). Επειδή οι δανειστές μας ξέρουν πως υπάρχει περίπτωση να κριθεί άκυρη, προσπαθούν μέσω της συναίνεσης (180 βουλευτές) ή μέσω μιας νέας δανειακής σύμβασης να νομιμοποιήσουν την πρώτη.
    β. Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωΐ ο κ. Κουκουλόπουλος στον ΑΝΤ1, ο Παπακωνσταντίνου ενημέρωσε στη χθεσινή ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ ότι έχει συμφωνηθεί η χρεωκοπία της χώρας μας σε 3-4 χρόνια, ώστε να μετατραπεί όλο το χρέος προς τους ιδιώτες τοκογλύφους σε διακρατικό χρέος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (πλήρης απώλεια εθνικής κυριαρχίας) και μετά να μας φουντάρουν.

    http://www.youtube.com/watch?v=ghoZNWYrZ-0&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Καζάκη δεν προλαβαίνουμε να τους βγάλουμε πριν μας δανείσουνε ξανά. Με την ΝΔ θα συμφωνήσουν να μας κρατήσουν στο Ευρώ. Θέλουνε την μίζα, και κυρίως τα υπόλοιπα χρυσαφικά και απόλυτη κυριαρχία των ασθενικών χωρών για να μπορέσουν πιο εύκολα να δημιουργήσουν μια Ευρώπη με λιγότερες διαφορετικές φωνές και έτσι να υπάρχει ισχυρότερη κεντρική κυβέρνηση. Νομίζετε ότι το δάνειό μας θα πάει στην Κεντρική Ευρ. Τράπεζα μέσα σε 2 χρόνια έχοντας φαλιρίσει κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.capital.gr/stoupas/images/largeImages/7afc5d57-da00-40de-a733-bd6165ffd78b.jpg
    Που θα κόβατε κ. Καζάκη απο τα έξοδα για να κλείσετε την τρύπα του πρωτογενούς ελλείμματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεδομένου της ύπαρξης πρωτογενούς χρέους, πως θα τα βγάλει πέρα η χώρα εάν αύριο έχουμε δραχμή. Τι θα κόβατε ? Μπορούμε να είμαστε συγκεκριμένοι? Ας παρουσιάσει κάποιος ένα ισολογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποια νοικοκυριά μιλάτε όταν λέτε ότι έχουν χάσει 20.000 ετησίως; Πόσο είναι το συνολικό εισόδημα του μέσου νοικοκυριού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή