Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Σύμπραξη ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ και κοινή κάθοδο στις εκλογές.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ Ή ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ.
ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΑΠΌ ΚΟΙΝΟΥ.
Ο πρόεδρος του ENIAIOY ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ), κ. Δημήτρης Καζάκης, και ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΑΚΚΕΛ), κ. Βάκης Τσιομπανίδης, συμφώνησαν στη σύμπραξη των δυνάμεών τους και ανακοίνωσαν κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές. Το πολιτικό πλαίσιο της σύμπραξης αυτής, έχει ως κύριο πρόταγμα το τρίπτυχο: Εθνική Ανεξαρτησία, Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, Κοινωνική Απελευθέρωση.
Με άξονα το τρίπτυχο αυτό, ως μίνιμουμ προϋπόθεση κοινής αποδοχής, το ΕΠΑΜ και το ΑΚΚΕΛ συμφώνησαν να αναλάβουν πρωτοβουλία συσπείρωσης ευρύτερων πατριωτικών - δημοκρατικών δυνάμεων, καλώντας τις δυνάμεις αυτές να συστρατευθούν σε κοινή κάθοδο στις εκλογές, συνεργαζόμενες σε μετωπικό σχήμα, οι βάσεις του οποίου τέθηκαν με τη συμφωνία συνεργασίας των δύο κομμάτων.
Μόνον με μια τέτοια μετωπική συστράτευση, ο χώρος των ευρύτερων δημοκρατικών, πατριωτικών δυνάμεων, θα καταφέρει να δώσει και πάλι ελπίδα στον ελληνικό λαό, αφυπνίζοντας το θάρρος και τη μαχητικότητα του.
Αθήνα, 8 Ιουνίου 2019
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

1 σχόλιο: