Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Να μην επιστρέψουμε το ξεκλήρισμα της ιδιωτικής περιουσίας.

Με την παρουσία μας στα ειρηνοδικεία δεν γλιτώνουμε μόνο περιουσίες από αετονύχηδες, αλλά διαδηλώνουμε ότι όλα θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Κι όποιος επωφεληθεί από πλειστηριασμό, απλά θα χάσει τα λεφτά του.
Ο σχεδιασμός των τοκογλύφων για αυτή την Τετάρτη 31/5/17 περιλαμβάνει, πάνω από 72 πλειστηριασμους σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι 31 αφορούν περιουσίες στην Αττική, ενώ οι 8 είναι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
*Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπαίνει στο παιχνίδι του ξεπουλήματος της περιουσίας μας και το κράτος, αφού οι 3 πλειστηριασμοι από τους 31 της Αττικής έχουν ως επισπεύδων ΔΟΥ
Μη ξεχνάτε ότι τα σχέδια των τοκογλύφων επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερο πόνο και εξαθλίωση για τον Ελληνικό λαό αφού σε λίγο καιρό η συμμορία τους, θα προσπαθήσει να αρπάξει με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ψήφισαν 153 βουλευτές στο 4ο μνημόνιο, πάνω από 10.000 ακίνητα μέσα στο 2017 και περίπου 15.000 ακίνητα το 2018.
ΟΛΟΙ στα ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη από 15:30 μ.μ έως 17:00 μ.μ

2 σχόλια:

  1. Καποιο βιβλιο που να εξηγει την νομισματικη πολιτικη με απλα λογια για τους αμυητους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξεπούλημα και το ξεκλήρισμα καλά κρατεί, όπως επίσης και η προπαγάνδα υπέρ του ευρώ με ασύστολα ψεύδη.

    Δημήτρη, διάβασε εδώ ένα σχετικό άρθρο: "To GREXIT & οι συνέπειές του στην Ελληνική οικονομία & κοινωνία". (σελ.1&4)

    http://eaaa.gr/wp-content/uploads/2013/03/3os_4os_2017.pdf

    Ο αρθρογράφος, απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας (με ειδικότητα στα οικονομικά παρακαλώ), αναφέρεται το όνομα σου ως παράδειγμα (μαζί με άλλους) "Δραχμιστές" που θέλετε να καταστρέψετε τη χώρα!

    Από πού να το πιάσει κανείς; Από το γεγονός ότι αυτά που λες εσύ για το εθνικό νόμισμα δεν έχουν καμιά σχέση με όσα λένε οι υπόλοιποι που αναφέρει; (με εξαίρεση το Λαφαζάνη ίσως;). Από την διαστρέβλωση των θέσεων του ΕΠΑΜ για εθνικό κρατικό νόμισμα με εκείνες του GREXIT όπως παρουσιάζεται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ; Για τα ψεύδη ότι το δημόσιο χρέος δεν διαγράφεται; «Καμία χώρα μετά από πτώχευση δεν απαλλάχθηκε από το δημόσιο χρέος της στην ιστορία της ανθρωπότητας απο τον 18ο αιώνα μέχρι σήμερα».(έλεος!!!) Για αυτά που αναφέρει για τον πληθωρισμό και την ισοτιμία που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα; Για το εμπορικό ισοζύγιο για το οποίο περιορίζεται μόνο στο έλλειμμα που αφορά στα «αγαθά», ξεχνώντας (σκοπίμως, από ασχετοσύνη;) το ισοζύγιο των «υπηρεσιών» που είναι για την Ελλάδα πλεονασματικό;

    Αν δούμε τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος του 2016 θα δούμε ότι έχουμε:

    Εισαγωγές αγαθών 41.068,6
    Εξαγωγές αγαθών 24.486,7
    Έλλειμμα αγαθών -16.581,9

    Και για τις υπηρεσίες του 2016:

    Εισπράξεις 25.014,6
    Πληρωμές -9.703,2
    Πλεόνασμα 15.311,4

    Άρα η διαφορά μας είναι συνολικό έλλειμμα περίπου 1,2 δις και όχι 31,6 όπως θέλει να μας παρουσιάσει ο κύριος αυτός.

    Το μόνο θετικό στην «ενημερωτική» (ο Θεός να την κάνει) εφημερίδα των αποστράτων το άρθρο στην τελευταία σελίδα: «Η Δύναμη του Προνομίου Έκδοσης Χρήματος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή