Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Νέο Ηράκλειο - Κυριακή 6/3/2016, 11:00 π.μ.

Ομιλία - Συζήτηση: Λύσεις για τα πολιτικά, οικονομικά & κοινωνικά προβλήματα
Ομιλητής: Δημήτρης Καζάκης, Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, 11.00πμ
Κινηματογράφος ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Λ. Ηρακλείου 386 & Πολυτεχνείου
Ν. Ηράκλειο Αττικής

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα Δήμήτρη, συγνώμη για το άσχετο ερώτημα σε άσχετο topic, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σου για την τακτική σύνδεσης ή μη του προσφυγικού με τα θέματα αξιολόγησης που θα πρέπει να κάνει ή να μην κάνει η κυβέρνηση. Για το θέμα αυτό παρατηρώ ότι πολλοί αρθρογραφούν (από Βενιζέλο μέχρι Βαρουφάκη) υπέρ της μη συσχέτισης τους. Ποιά είναι η δική σου άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι συντηρητικος ανθρωπος και δεν εχω ψηφισει ποτε αριστερα.Σας διαβαζω ομως και σας ακουω σχεδον καθημερινα.Σκεφτομαι λοιπον εδω,απο τα ξενα που ζω.....πως να φερης σε επαφη τον Καζακη με τον Καραμπελια,χωρις να πλακωθουν μεταξυ τους και αυτους παλι με τον π.Ανανια Κουστενη,μηπως και αυτος ο λαος σηκωθει στα ποδια του και ζητησει πισω την πατριδα του.Μηπως και ο λαος αποκτησει θαρρος,και παψει να υποτασσεται στους απογονους του Καρλομαγνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γραφεις κυριε ρουτζουνη; απο αυτους περιμενεις; σωθηκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμενω να σωθω,απο ολους αυτους, που νομιζω οτι αγωνιουν για το μελλον του Γενους μας.Περιμενω να σωθω,απο αυτους που αγωνιζονται, για οτι, οι αλλοι μας μισουν.Για την γλωσσα μας και την Ορθοδοξια μας,για την αντισταση του λαου μας και την θεληση του να επιζηση.Η ισοπεδωση της Σερβιας και το ειδος των διαχωριστικων γραμμων στην Ουκρανια,μας βοηθουν να καταλαβουμε το πως μας αντιμετωπιζουν, και τι θα χρειασθη να υπερασπισθουμε.

      Διαγραφή
  4. Φίλτατε Ρουτζούνη σε νιώθω.
    Και εγώ μέχρι τον Ιούλη στα ξένα ήμουν. Και ποιος ξέρει πότε θα ξαναφύγω πάλι...

    Αλλά η πατρίδα δεν σώζεται από όλους όσους αναφέρεις.
    Αυτοί δοκιμάστηκαν και ΑΠΕΤΥΧΑΝ στην πράξη.
    Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο λαό αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΑ.
    Έχει έρθει το τέλος της Ελλάδας όπως την ξέραμε.
    Και το τέλος το έφεραν ΑΥΤΟΙ:
    Τα παλιά κόμματα και οι διάφοροι Καζάκηδες και Καραμπελιάδες που πρόδωσαν το λαό.
    Ξυπνήστε να δούμε από εδώ και πέρα τι κάνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συστήματα τηλεματικής. Υποθέτω να είναι -ξέρω γω- όπως είδα: πληροφορίες δρομολογίων αστικών συγκοινωνιών. Πώς να ξέρω τώρα αν περιλαβαίνει και τα τρένα. Υποθέτω τα λεωφορεία. Κλείνω τώρα την μετάδοση της ΕΡΤ από το δίκτυο. Χάνονται Αττική και ψευτοδιευκολύνσεις στην πρόσβαση των πληροφοριών με το κινητό. Στην ΕΣΣΔ είχαν τον κομουνισμό των γραφειοκρατών και των δολοφόνων και εδώ έχω "τον Καιρό στην ώρα του". Δηλαδή: αφού είναι δελτίο καιρού από την κρατική-δημόσια τηλεόραση...δεν μπορεί παρά να εκπέμπεται ως πρόγραμμα στην ώρα ακριβώς που έχει αναγγελθεί. Ναζιστικές ηλιθιότητες της απολύτου υποκρισίας. Κι ας δυστυχούν οι Έλληνες και ας πεθαίνουν. Τι τους νοιάζει τους γραφειοκράτες-δολοφόνους; Ο καιρός είναι στην ώρα του. Άρα, δεν γίνεται μαζική εξόντωση του πληθυσμού μας. Αφού έχουμε τέλεια κινητά, είναι δυνατή μία ύπαρξη ενός φονικού σφάλματος στην ωραία Ευρωζώνη; Αδύνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή