Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ... ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΙΣ 5:30 μμ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ...

Δεν απευθύνομαι σ' εκείνους που έχουν αυτοκτονήσει πνευματικά και ηθικά πιστεύοντας ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει, όλοι μας πρόδωσαν και άλλα τέτοια. Αυτοί έχουν ήδη αυτοκτονήσει, απλά φοβούνται να τραβήξουν την σκανδάλη, ή να κάνουν το απενενοημένο άλμα στο κενό και έτσι απλά σέρνονται κυριολεκτικά από μέρα σε μέρα περιμένωντας το μοιραίο επινοώντας όλο και πιο χυδαίες δικαιολογίες προκειμένου να μην κάνουν το καθήκον τους απέναντι στις οικογένειές τους και την πρατρίδα τους.

Δεν απευθύνομαι επίσης σ' εκείνους που εξακολουθούν να βάζουν πάνω από την ανάγκη και τον κοινό σκοπό, τις δικές τους ιδεοληψίες, θρησκευτικές ή άλλες, προκειμένου να διαιρέσουν και να διχάσουν τον κόσμο. Αυτοί που βάζουν σήμερα πάνω από τον αγώνα για την πατρίδα το ποιος είναι αριστερός ή δεξιός, το θρήσκευμα και άλλα παρόμοια, βρίσκονται ήδη στην αντίπερα όχθη. Είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους δωσίλογους που μας κυβερνάνε.

Ούτε απευθύνομαι σ' εκείνους που εξακολουθούν ακόμη και τώρα, αυτή την ύστατη στιγμή, να παραμένουν έρμαια των κομματικών μηχανισμών και της κοπαδοποίησης που επιβάλλουν οι αγύρτες των ηγεσιών τους. Είναι βαρίδια για τον λαό και τον αγώνα του.

Απευθύνομαι σε όλους εκείνους που παρά τους φόβους τους, τις ανασφάλειες και τις διαψεύσεις τους, δεν το βάζουν κάτω. Δεν περνά από το μυαλό τους ότι θα τα παρατήσουν και σαν δαρμένα κοπρόσκυλα θα λουφάξουν στη γωνιά τους για να ψοφολογήσουν ήσυχα. 

Απευθύνομαι σ' όλους αυτούς που δεν πρόκειται να κάνουν την χάρη στους προδότες, του δωσίλογους και στα μαύρα αφεντικά τους. Που δεν θα αφήσουν να τους αρπάξουν την χώρα με μπαμπεσιά οι ίδιοι που στην ναζιστική κατοχή δεν μπόρεσαν να το καταφέρουν με 15 σιδερόφρακτες μεραρχίες.

Απευθύνομαι σ' αυτούς που ξέρουν πώς να κερδίζουν το σήμερα και το αύριο με την δουλειά τους, γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν πώς να κερδίσουν την χώρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους. 

Απευθύνομαι σ' όλους αυτούς που δεν ξέχασαν, ούτε πρόδωσαν το αίμα που χύθηκε για να είναι αυτή η χώρα ελεύθερη.

Απευθύνομαι δηλαδή στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Ήρθε η ώρα. Είναι στο χέρι μας να μετατρέψουμε με τη συμμετοχή μας στη σημερινή μαζική διαδήλωση έξω από την Βουλή σε ζωντανή δημοσκόπηση της διάθεσης και του φρονίματος του ελληνικού λαού.

Ήρθε η ώρα να αποδείξει στην πράξη ο καθένας από εμάς ότι το λέει η καρδιά του, ότι τιμά τις δημοκρατικές και πατριωτικές παραδόσεις του λαού μας.

Δεν πρέπει να αφήσουμε κανενός είδους αμφιβολία για το τι θέλει ο λαός. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμιά "αντιμνημονιακή" ηγεσία να βρει άλλοθι για την δική της ηττοπάθεια, για την δική της προδοσία στην δήθεν αδιαφορία του κόσμου, στο ότι δήθεν δεν είναι "ώριμος" ή έτοιμος ο κόσμος. 

Ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι δεν έχουμε κανέναν ανάγκη να μας δείξει το τι πρέπει να κάνουμε. Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε τους ηγέτες που αληθινά μας αξίζουν. Ήρθε η ώρα να γίνουμε ο εφιάλτης τους μέχρι την τελική απελευθέρωση της πατρίδας και του λαού.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΙΣ 5:30 μμ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ Η ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ.

3 σχόλια: