Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Εθνάρχη Μακαρίου 1 – Γέφυρα Κολοκυνθούς

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ

Νομικοί του ΕΠΑΜ και ο Δημήτρης Καζάκης θα αναλύσουν την πολιτική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Μέτωπο προκειμένου οι έλληνες πολίτες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την φοροεπιδρομή εναντίον τους και να μην πληρώσουν τους παράνομους και καταχρηστικούς φόρους.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στο κολαστήριο που μας έχουν επιβάλει ξένα και ντόπια αρπακτικά.

Κανένα νοικοκυριό στην ανέχεια. Κανένα νοικοκυριό στην λαιμητόμο της δήμευσης. Κανένα νοικοκυριό αιχμάλωτο των τραπεζών.

Να είστε εκεί. Έχουν να ακουστούν πολλά!

Ενημερωθείτε, Αντισταθείτε, Οργανωθείτε στο ΕΠΑΜ!

Εμπρός για την Γενική Πολιτική Απεργία διαρκείας!

17 σχόλια:

  1. Γεια σας κ.Καζάκη,θα μπορούσαμε και εμείς που μένουμε στην επαρχία να παρακολουθήσουμε τη συζήτηση μέσω online streaming? Αν όχι θα υπάρξει κάποια προβολή της συζήτησης σε δεύτερο χρόνο?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EKTAMIEYTHKAN ΣΗΜΕΡΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΣΤΟ ΜΙΚΥ ΣΙΤΥ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_e519188f-d423-4213-bd32-52258dba8bfb&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. ΚΑΖΑΚΗ καλημέρα.

    Σας παρακαλώ να κάνετε μια σύντομη σύγκριση ανάμεσα στο Φορολογητέο εισόδημα και τα φορολογηθέντα κέρδη των Νομικών Προσώπων απο τη μια και στο Φορολογητέο εισόδημα και τα φορολογηθέντα κέρδη των επιτηδευματιών (ατομικές επιχειρήσεις και ελ.επαγγελματίες) απο την άλλη.(ΠΕΡΊΠΟΥ ΌΠΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ "Η μαύρη προπαγάνδα με όπλο την φοροδιαφυγή ")

    Δηλαδή ποια είναι η σύνθεση των καταβλητέων άμμεσων φόρων ΟΛΟΥ του ιδιωτικού τομέα (εννοείται εκτος των μισθωτών του ιδιωτικού τομεα.)ανάμεσα σε Νομικά και φυσικά πρόσωπα (ατομικές και ελ.επαγγελματίες).
    Δεν μπορω να ανεχθώ την προπαγάνδα ότι οι Ελ.επαγγελματίες και οι ατομικές επιχειρήσεις ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΏΝ ΕΣΟΔΩΝ 10 ΔΙΣ!!!! (Προσέξτε ΦΟΡΟΣ - ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 10 δις όχι αποκρυφθεν φορολογητέο εισόδημα , έτσι λέει ο Πρετεντέρης όπου βρεθεί που σημαίνει οτι δεν θα χρειαζόταν μνημόνιο. Μας έχει κάνει να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας στα καφενεία και στις παρέες αυτό το επιχείρημα)

    Οσοι νέοι μεχρι στιγμής είμασταν τίμιοι και δηλώναμε τα πραγματικά μας κέρδη και δεν είμαστε πλούσιοι -κέρδη απο 7000 εώς 15.000) ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ με 35% φορολογικό συντελεστή!!! αν λάβουμε υπόψη μας και προκ/λη φόρου 60% +τελος επιτηδεύματος + τον ΟΑΕΕ που λένε οτι δεν θα εκπιπτει απο πουθενά (μεχρι πέρσι εξέπιπτε απο το φορολογητέο εισόδημα μας με την υποβολή της δήλωσης , φέτος μόνο το 10% απο τον προκύπτοντα φόρο και απο του χρόνου καθόλου!!!) ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

    Και δεν το καταλαβαίνει κανένας γιατι συμφωνα με ΟΛΑ τα ΜΜΕ εμείς φταίμε για το μνημονίο ΑΦΟΥ ΚΛΕΒΟΥΜΕ - ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ 10 ΔΙΣ ΦΟΡΟ.

    Υ.Γ

    Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2013.
    Σελίδα 28.

    Το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2012 εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 340.600
    εκατ. ευρώ ή 169,5% του ΑΕΠ δηλαδή + 4,2% αύξηση του χρέους.
    Δηλαδή το PSI δεν κατάφερε τίποτα απολύτως!!!Οχι μόνο δεν μείωσε το χρέος αλλα λόγω ύφεσης αυξήθηκε!
    Ούτε η πιο απαισιόδοξη έκθεση είχε τολμήσει να βγάλει τέτοιο νούμερο!
    Εσείς βέβαια τα λέγατε αλλά ποιος άκουγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μια μερίδα ελ.επαγγελματιών που αποκρύβει έσοδα. Όπως φυσικά υπάρχει μια μερίδα πολιτικών που χρηματίζεται, μια μερίδα δικαστών που συναλλάσσεται, μια μερίδα δημοσιογράφων που διαπλέκεται και η λίστα δεν τελειώνει.
      Ομοίως με την λογική του οριζόντιου 35% για τους ε.ε. προτείνω τη λύση της οριζόντιας επιβολής τρίμηνης φυλάκισης ετησίως για όλους τους προηγούμενους. Διότι η διαφθορά, η μίζα και το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα θεριεύει κυρίως εξαιτίας των μεγάλων πακέτων που παράγεται από τη δράση αυτών. Αν η διαφθορά λοιπόν κοστίζει στην Ελλάδα δεκάδες δις κάθε χρόνο, χάρις στην πρόταση μου το ελληνικό κράτος θα γλιτώσει από εγκληματικές δράσεις κσότους όσο δύο μνημόνια.
      Κι ας δούμε πόσο τάχα μου δύσκολο είναι να εντοπίσουν την φοροδιαφυγή των ε.ε.
      Πείτε μου αλήθεια, με ποιά ανθρώπινη λογική μπορεί κάποιος να μην βλέπει πως οι ελ.επαγγελματίες που συναλλάσσονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με υπαρκτές νόμιμες εταιρείες - όχι με ιδιωτική πελατεία - μπορούν να φοροδιαφεύγουν; Όταν μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς εξαναγκάζονται σε αυτού του είδους τη σχέση για να κοστίζουν λιγότερο; Πώς ακριβώς οι μηχανικοί ας πούμε, που δουλεύουν με μπλοκάκι στς τεχνικές εταιρείες μπορεί κάποιος να διανοηθεί ότι δεν κόβουν αποδείξεις; Πώς κάποιος στον χώρο της Πληροφορικής μπορεί να πληρωθεί από εταιρεία χωρίς να κόψει απόδειξη; Γνωρίζετε εταιρείες που αναθέτουν την μηχανογράφηση τους σε εξωτερικούς συνεργάτες και δεν .. θέλουν αποδείξεις και τιμολόγια; Γνωρίζετε προγραμματιστές ή τεχνικούς δικτύων που να πηγαίνουν στο σπίτι σας και να σας φτιάχνουν τον .. σερβερ κι ύστερα να σας λένε αν θέλετε απόδειξη με ΦΠΑ ή όχι;
      Γνωρίζετε ότι στο χώρο μου της πληροφορικής, κάνουμε δουλειές για τις οποίες προπληρώνουμε το ΦΠΑ και το 20% παρακράτησης για να παρακαλάμε να πληρωθούμε μήνες μετά;
      Όταν το κράτος θέλει να μου επιβάλλει φόρο 35% από το πρώτο ευρώ, χωρίς αφορολόγητο και χωρίς να αναγνωρίζει πρακτικά καμία δαπάνη, με εξωθεί σε ανοικτό πόλεμο. Μου λέει πως δεν έχω τα στοιχειώδη δημοκρατικά ανθρώπινα δικαιώματα της ισοπολιτείας και πως με θεωρεί κλέφτη εξ ορισμού. Το κράτος που ως μηχανικό δεν με αναγνωρίζει ποτέ ως άνεργο - τα μέλη του ΤΣΜΕΔΕ έχουν το απίστευτο προνόμιο να μην δικαιούνται ποτέ να μπουν στο Ταμείο Ανεργίας, αλλά παρόλα αυτά πληρώνουν εισφορές αλληλεγγύης - με ωθεί το ίδιο στην ανεργία αφού είναι αδύνατο να μπορώ να επιβιώσω κρατώντας το μπλοκάκι μου και πληρώνοντας τα απίθανα τεκμαρτά κλπ χαράτσια, τις απανωτές υποχρεωτικές περαιώσεις, τα "έκτακτα" που δεν τελειώνουν ποτέ και στο τέλος από ότι περισσέψει να δώσουμε και το 35% !!!

      Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!

      Η "κυβέρνηση" μου με θεωρεί επαγγελματία ψεύτη.
      Κι εγώ τους θεωρώ δοσίλογους, αρπακτικά, μίσθαρνα όργανα και υπαλληλίσκους οσφυοκάμπτες.
      Το ποιός έχει δίκιο θα φανεί μόνο αν θελήσει ο λαός να σηκωθεί από τον καναπέ.

      Διαγραφή
    2. εγω τα εκλεισα τα βιβλια (πληροφορικαριος σε 4 εταιρειες) ακριβως γι'αυτο τον λογο. θα ασχοληθω αποκλειστικα με λιανικη και μαυρα και ας βγαζω τα μισα και λιγοτερα. να δουμε ποιος θα αντεξη περισσοτερο. παντως τα 20+ χιλιαρικα που μαζευαν απο παρακρατησεις και φορους, του απο τον ιουνιο και περα, δεν θα τα παρουν απο εμενα.

      Διαγραφή
    3. Ζητώ από τους πληροφορικάριους οι οποίοι είναι σχετικοί με προγραμματισμό δικτύων να προτείνουν ένα τρόπο διαδικτυακό διαφανή αν υπάρχει για την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων.

      Ηλίας Α. Λυμπέρης

      Διαγραφή
    4. Με μία μόνο πρόταση αγαπητέ φίλε, το ζήτημα αυτό είναι αρκετά ευαίσθητο καθώς ο συνδυασμός αφενός της "διαφάνειας" = ακεραιότητας αποτελεσμάτων και της "μη διαφάνειας" = προστασίας της μυστικότητας είναι δύο αντίρροπες επιδιώξεις.
      Αν καταργήσετε την μία, τότε μπορείτε να επιτύχετε 100% την άλλη...

      Διαγραφή
    5. Προς hermes (Ηλίας Α. Λυμπέρης)
      Με 30 χρονια σοτυς Η/Υ και περιπου τοσα στην ασφαλεια συστηματων, μπορεις να προστατευσεις τα στοιχεια απο τους cracker/hacker και φυσικα τους χρηστες και αυτο για ενα χρονικο διαστημα. Απο τον διαχειριστη του συστηματος που εχει στα χερια του το υλικο και λογισμικο δεν μπορεις να προστατευσεις τιποτα. Το προβλημα ειναι στον διαχειριστη των στοιχειων. Προσωπικα δεν εμπιστευομαι ουτε το 'λοττο' γιατι αν καποιος στο κεντρικο συστημα θελει, μπορει να βρει τι συνδυασμός ΔΕΝ εχει παιχτει... Το πως προστατευονται ολα αυτα με διαδικασιες κλπ κλπ για μενα δεν εχουν αξια καθως υπαρχει παντα ο ανθρωπινος παραγων.

      Διαγραφή
    6. Και εγώ από τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στην πληροφορική ξέρω ότι ισχύει το Ναπολετάνικο ρητό "ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει".
      Έχει ακουστεί και η άποψη για open source λογισμικό για την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων αλλά όπως λες πάλι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την διαχείριση.

      Για μένα τα δημοψηφίσματα όπου ο οποιοσδήποτε θεωρείται κατάλληλος ψηφοφόρος για να ψηφίζει οτιδήποτε, οδηγούν στην καταστροφή ή στον εκφυλισμό.

      Ενώ η ψηφοφορία όπου καλούνται να προτείνουν πιθανές επιλογές και να ψηφίσουν μεταξύ των επιλογών αυτών, άνθρωποι που κατανοούν ένα θέμα αυτό είναι αξιοκρατική διαδικασία και είναι η πιό επιθυμητή επιδίωξη αρκεί το τελικό θέμα να είναι η ελευθερία και η ευημερία όλων.

      Επίσης στην περίπτωση της φιλολαϊκής αξιοκρατικής ψηφοφορίας, μάλλον να μην αποτελεί καλή λύση η ανωνυμία των ψηφοφόρων για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι η πραγματικότητα μπορεί να απαιτήσει την βοήθεια κάποιον άλλων επιλογών ή ανθρώπων, επι πλέον του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

      Για παράδειγμα στο θέμα των ηλεκτρονικών τυχερών παιγνιδιών οι παρόντες σχετικοί με την πληροφορική συμφωνούν ότι η διαφάνεια στα ηλεκτρονικά παιγνίδια μπορεί να φαλκιδευτεί;
      Και για την ηλεκτρονική ψηφοφορία μπορεί η διαφάνειά της να φαλκιδευτεί;

      Η απάντηση απ' ότι είδαμε είναι ότι ναί και στις δύο περιπτώσεις η διαφάνεια στα ηλεκτρονικά παιγνίδια μπορεί να φαλκιδευτεί;

      Επίσης από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία έχουμε και επιπλέον στοιχεία προς εξέταση, καθώς επίσης είναι χρήσιμο και άλλοι σχετικοί με το συγκεκριμένο θέμα να εκφράσουν την γνώμη τους.

      Ηλίας Α. Λυμπέρης

      Διαγραφή
  5. εδώ μπορείς να την παρακολουθήσεις

    http://www.ustream.tv/recorded/25881703

    http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_e519188f-d423-4213-bd32-52258dba8bfb&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εν αναμονη της Βερολινεζας προτεινω
    ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 40. ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΠΙΤΙΑ -ΜΑΓΑΖΙΑ.
    χωρις καμμια κομματικη προβολη.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Καζάκη.Θα ήθελα να σας επισημάνω κάτι σχετικά με την θέση και άποψη σας για την χρυσή αυγή.Επειδή τηρείτε 2 μέτρα και 2 σταθμά ως προς την αντιμετώπιση των άκρων δίνοντας συγχωροχάρτι στην αριστερά (με σκεπτικό ότι πρέπει να ξεχνάμε ό,τι μας διχάζει,πράγμα που δεν αντιμετωπίσατε αμφιδρομα,εξ ού και η αγανακτισμένη αντίδραση σας στην εφημερίδα δημοκρατία που τόλμησε να αναφερθεί στο ιστορικό τη σφαγής του Μελιγαλά) εν αντιθέσει με την κατ εκτίμηση σας ταύτιση της χρυσής αυγής με τους "ταγματασφαλίτε"στην οποία δεν δείχνετε καμμιά ανοχή πολλώ δε μάλλον συγχωροχάρτι.Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης έναντι της ΤτΕ για την ΕΟΖ Θράκης αναφέρατε ότι η Χ.Α δεν έχει τα κότσια να παραβρεθεί και εάν το τολμούσε θα την περιποιώσασταν καταλλήλως.
    Τολμώ να πω,ότι ως απόγονος οικογένειας που έχασε 3 μέλη της ,το 1 μάλιστα 16 ετών και από τις 2 πλευρές,γι αυτό και πάντα κρατούσα ίσες αποστάσεις,αντικειμενικότητα και ψυχρή λογική,συμβάλλετε στην διχόνοια του λαού ο οποίος αυτήν την στιγμή είτε σας αρέσει είτε όχι,στο άντρο της ανομίας δεν εκπροσωπείται από άλλον πλην της Χ.Α.
    Μου είναι γνωστο το ιστορικό και οι καταβολές της οργάνωσης,δεν διαπνέομαι από έχθρα κατά κανενός κακομοίρη αλλά στην συγκεκριμένη συγκυρία να γνωρίζετε ότι κανείς δεν περίμενε τίποτα περισσότερο από την Χ.Α δεδομένων των δυνατοτήτων της σε μορφωτικό,πολιτιστικό,ιστορικό και πολιτικό επίπεδο.Επελέγη σαν λυση έσχατης ανάγκης προκειμένου να αντιδράει σύμφωνα με τις δυνατότητες της οι οποίες ήταν δεδομένες και τα καταφέρνει μια χαρά.
    Σε ίση απόσταση λοιπόν μεταξύ αριστεράς η οποία ανέκαθεν απετέλεσε τον εν δυνάμει σύμμαχο αυτών που στα λόγια εχθρεύεται και πολεμάει,και χρυσής αυγής που εσείς θεωρείτε σωματέμπορους και βαρώνους ναρκωτικών,χωρίς όμως να το αποδεικνύετε,(έχετε και εσείς υποστεί ανυπόστατες και λασπώδεις κατηγορίες),φοβόμαστε λιγώτερο την Χ.Α παρά τους αναρχοαριστερούς που στήνουν γεγονότα και μάλιστα καθόλου πειστικά,που υπερασπίζονται την ΝΤΠ για παγκόσμια κυβέρνηση και κυριαρχία χωρίς σύνορα και εθνότητες,που αναγνωρίζουν μια μόνο τάξη την εργατιά ,και έναν μόνο ανώνυμο εχθρό το κεφάλαιο,που κάνουν πορείες με συνθήματα "Ελλάδα,Συρία,που Μακεδονία",που αποκαλούν δολοφόνους όσους αμύνονται για την προστασία της ζωής τους,που το παίζουν στο πλευρό του λαού ενώ κολυμπάνε στο χρήμα,και που θεωρούν εχθρό όποιον δεν συμβαδίζει μαζί τους (κάτι σαν ισλαμιστές με σκοπό ζωής την σαρία) ,που διδάχτηκαν ιστορία του τύπου κατσιαπλιάδες και Αρβανίτες ο Καλοκοτρώνης και ο Καραισκάκης και ότι δεν πρέπει να υπάρχουν εθνικά σύνορα γιατί αυτό είναι εφεύρεση του κεφαλαίου για να μαντρώνει πρόβατα και τέλος που το μυαλό τους είναι απλά πορωμένο.
    Από ότι παρακολουθώ η Χ.Α επιλέγει δικά σας κείμενα για να προωθήσει ,μιας και οι δικές της δυνατότητες δεν το επιτρέπουν,προσπαθεί κι ας μην έχει τα φόντα και τέλος παρά τον ανηλεή πόλεμο εκ μέρους πάντων (ίωσς ο λαός να έκανε λάθος όταν έλεγε ότι το γεμάτο καρπό χτυπάνε όλοι),μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεσθε,υποβοηθώντας στο μερίδιο που σας αναλογεί την διάπαση του λαού,το προεμφυλιακό κλίμα και εν τέλει την νίκη του πανίσχυρου και αδιεμβόλητου συστήματος.
    Μην φανταστείτε ότι διαπνέομαι από οτιδήποτε θελήσετε να μου προσάψετε.Η ανένταχτη σκέψη μου,η ανηλεής αναζήτηση της αλήθειας με έφερε κοντά στο κίνημα σας στο οποίο και είμαι μέλος ,δεν φανατίστηκα ποτέ από καμμιά ιδεολογία ώστε να θεωρώ ό,τι την αφορά εκ προοιμίου ορθό, θεώρησα σωστές όλες τις επιλογές σας,παρακολουθώ όλες τις ομιλίες σας,διασταυρώνω στοιχεία και διδάχτηκα πολλά που θέλω να μοιραστώ και να γνωρίσω στον κόσμο που θα πάει αδιάβαστος,αλλά σε αυτήν την φάση και παρά την επιθυμία μου για την άμεση επαφή με τον κόσμο,ο φόβος μου ότι θα συμβάλλω και εγώ μαζί σας στην περαιτέρω διάσπαση του λαού,τοποθετώντας του σκιάχτρα διαφορετικά από αυτά που θα έπρεπε να φοβάται,διστάζω.
    Συγχωρήστε μου την κατάχρηση του χρόνου σας,αλλά από φίλους περιμένουμε την αλήθεια και την επισήμανση των λαθών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασκώ ανελέητη κριτική στην αριστερά, στους κομματικούς μηχανισμούς και τις ηγεσίες της, πολύ πιο σκληρή απ' αυτήν που εσείς αναφέρετε. Ωστόσο, δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι Χρυσή Αυγή και αριστερά. Όχι λόγω ιδεολογίας, αλλά κοινής λογικής.
      Καταρχάς, δεν είπα ποτέ ότι θα «κανονίσω» την Χρυσή Αυγή, ή κανέναν άλλον. Δεν συνηθίζω να πουλάω τσαμπουκά. Το προνομιακό όπλο με το οποίο σπάω κόκαλα δεν είναι η σιδερογροθιά, ή ότι άλλο χρησιμοποιούν οι τραμπούκοι, αλλά η γλώσσα, το γραπτό και το επιχείρημα. Αυτά που είπα και συνεχίζω να υποστηρίζω είναι τα εξής:
      1. Η ΧΑ δεν έχει συμμετάσχει σε καμιά πολιτική, ή κινηματική ενέργεια ενάντια στο καθεστώς κατοχής. Είναι ψέμα αυτό; Η μόνη παρουσία μελών της είναι με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Και πιστέψτε με τους έχουμε δει χιλιάδες φορές.
      2. Η ηγεσία της ΧΑ αποτελείται από δηλωμένους ναζί και σατανιστές από εποχής ιδρύσεως. Είναι κι αυτό ψέμα; Από πότε οι ναζί και οι φασίστες έγιναν πατριώτες; Ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του έχουν για χρόνια τονίσει την συγγένειά τους με τους ταγματασφαλίτες, που ο λαός έλεγε γερμανοτσολιάδες. Δείτε τον παραλληλισμό. Και τότε στην κατοχή, οι ντόπιοι συνεργάτες των ναζί, που ευθύνονται για σφαγές ανάλογες με εκείνες των γερμανών, αλλά ποτέ δεν τιμωρήθηκαν, φόρεσαν την στολή του τσολιά για να ξεγελάσουν τον πατριώτη Έλληνα ότι είναι κι αυτοί «πατριώτες». Τότε οι Έλληνες δεν ξεγελάστηκαν, θα ξεγελαστούν τώρα, επειδή οι νοσταλγοί των Ες-Ες φόρεσαν πατριωτική προβιά;
      3. Λέτε ότι δεν αποδεικνύω την εμπλοκή των πρωτοπαλίκαρων της ΧΑ με τον υπόκοσμο. Προφανώς δεν γνωρίζετε ότι το πρωτοπαλίκαρό της, ο Κασιδιάρης, διώκεται για ένοπλη ληστεία σε τράπεζα, για βιαιοπραγίες και ένα σωρό άλλα κακουργήματα. Είναι μόνο ο Κασιδιάρης; Ψάξτε το ποιόν των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και θα δείτε. Όπως και του ίδιου του Μιχαλολιάκου. Επιτρέψτε μου επίσης, λόγω μακράς διαμονής μου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, να γνωρίζω ότι ορισμένοι από τους "αγανακτισμένους κατοίκους", που φρόντισαν τα ΜΜΕ να προβάλουν, είναι σεσημασμένοι στην γειτονιά. Πρόκειται για μπράβους της νύχτας, μαστροπούς και εμπόρους πρέζας. Όλοι οι παλιοί κάτοικοι τους ξέρουν.
      4. Συμμορίες μελών της ΧΑ εμπλέκονται σχεδόν καθημερινά σε μαχαιρώματα και προπηλακισμούς μεταναστών. Μόνο το αστυνομικό δελτίο να πάρει κανείς, από τότε που η ΧΑ μπήκε στην Βουλή έχει εμπλακεί άμεσα, ή έμμεσα σε πάνω από 40 μαχαιρώματα και βιαιοπραγίες που σχετίζονται σχεδόν αποκλειστικά με μετανάστες. Αν αυτή δεν είναι συμμορίτικη δράση, τότε τι είναι; Ή μήπως ο μαχαιροβγάλτης είναι εντάξει επειδή μαχαιρώνει και μάλιστα άνανδρα κάποιον κακομοίρη, μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστης;
      5. Αν δείτε τις δράσεις "κοινωνικής αλληλεγγύης" της Χρυσής Αυγής δεν είναι τίποτε περισσότερο από φιλανθρωπία με σκουπίδια που της προμηθεύουν μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ (ξένης ιδιοκτησίας)και προϊόντα που κατασκευάζονται στο εξωτερικό από πολυεθνικές. Έτσι υπερασπίζεται τον κόπο και την δουλειά του έλληνα εργαζόμενου και παραγωγού; Αλήθεια, ο εξαθλιωμένος μετανάστης τους ενοχλεί μέχρι μαχαιρώματος, αλλά οι ξένες αλυσίδες των πολυεθνικών που συνθλίβουν ολόκληρη την χώρα δεν τους ενοχλούν καθόλου. Γι’ αυτό και χτυπάνε τα ψιλικατζίδικα των μεταναστών, αλλά στέκουν σούζα στα παραρτήματα των πολυεθνικών;
      Λέτε ότι χρησιμοποιεί κείμενά μου η ΧΑ. Αυτό είναι αλήθεια. Όμως τα χρησιμοποιεί για να ξεγελάσει τον απληροφόρητο ότι δήθεν είναι πατριωτική οργάνωση. Πόσο πατριωτική είναι μια οργάνωση που δεν θέτει καν θέμα μονομερούς διαγραφής του χρέους, εξόδου από το ευρώ και την ΕΕ, αλλά και θεμελίωσης της δημοκρατίας στον τόπο που την γέννησε; Θα σας το πω όσο πιο απλά μπορώ: Ο Έλληνας, από ιστορικής καταγωγής αν θέλετε, δεν μπορεί να μην είναι δημοκράτης με την πιο βαθιά και περιεκτική έννοια του όρου. Από την αρχαιότητα ο Έλληνας είχε ταυτιστεί με την δημοκρατία. Όταν έλεγαν «πας μη Έλλην, βάρβαρος», η διαχωριστική γραμμή δεν ήταν η «φυλετική» καταγωγή, αλλά η βαθιά δημοκρατική παιδεία. Γι’ αυτό και τα πρωτοπαλίκαρα της ΧΑ όχι μόνο δεν είναι πατριώτες, δεν είναι καν Έλληνες. Είναι μιάσματα, σπορά βαρβάρων.

      Διαγραφή
  8. Δικαιολογητικά για την συμμετοχή στη συλλογική αγωγή του Ε.ΠΑ.Μ. με αίτημα την αναγνώριση πλαστότητας των απεσταλμένων εκκαθαριστικών εφορίας http://www.ekpompiae.gr/

    Για να συμμετάσχετε στην αγωγή:
    1) κατεβάστε τις οδηγίες συμπλήρωσης από εδώ
    2) κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση-εξουσιοδότηση από εδώ
    3) κατεβάστε την ονομαστική κατάσταση εναγόντων από εδώ
    4) Συμπληρώστε σύμφωνα με τις οδηγίες συμπλήρωσης
    5) Υποβάλλετε τα δικαιολογητικά στο Ε.ΠΑ.Μ., το αργότερο έως την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και ειδικότερα, ως εξής:

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
    Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή:
    Κεντρικά γραφεία ΕΠΑΜ: Σφακτηρίας 23 , Κεραμεικός, μετρό Κεραμεικός, το πρωί από ώρα 10.00 έως 13.00 και απόγευμα από ώρα 17.00 ώς 20.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σημαντική φωνή ο Καζάκης. Ίσως ο μεγαλύτερος οικονομικός αναλυτής σε όλη την πλάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή