Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Εγκληματίες κοινού ποινικού δικαίου όσοι εισηγούνται την 3η δόση

Εγκληματίες κοινού ποινικού δικαίου όσοι εισηγούνται την 3η «ενισχυτική», ή «αναμνηστική» δόση των εμβολίων mRNA. Οι εισηγήσεις τους δεν πηγάζουν από κανενός είδους «επιστήμη», αλλά από πολιτικές εντολές και σκοπιμότητες. Αυτό αποκάλυψαν οι δύο ειδικοί επιστήμονες της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας Τροφίμων και Ποτών των ΗΠΑ (FDA), δηλώνοντας στις αρχές του τρέχοντος μηνός ότι αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εντολή του Λευκού Οίκου να εγκρίνουν εν λευκώ την «3η δόση».

Παρά τις ασφυκτικές πολιτικές πιέσεις σε δημόσια συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής του FDA, στις 17-09-21, η FDA απέρριψε την αίτηση έγκρισης της 3ης “ενισχυτικής” ή “αναμνηστικής” δόσης των εμβολίων mRNA, για μαζική εφαρμογή στον πληθυσμό άνω των 16 ετών, με συντριπτική πλειοψηφία 16 – 2, ενώ ακούστηκαν από εμπειρoγνώμονες που κατέθεσαν στην επιτροπή συντριπτικά στοιχεία για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Η δε Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ανακοίνωσή της έχει προειδοποιήσει τα κράτη – μέλη για τις πιθανές «ποινικές ευθύνες» για όσους εισηγούνται την 3η δόση χωρίς προηγούμενη άδεια από την αρμόδια Ευρωπαϊκή Αρχή (ΕΜΑ).

Τότε γιατί δεν επιλαμβάνεται η ελληνική δικαιοσύνη εναντίον όσων εισηγούνται την 3η δόση στην Ελλάδα; Και γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη – με την συνεπικουρία των κομμάτων της αντιπολίτευσης – εμφανίζεται να την προωθεί; Αλήθεια, υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα για να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες;

Η πρώτη χώρα που δοκίμασε την 3η δόση είναι το Ισραήλ, αφού όπως έγινε γνωστό, ο Νετανιάχου είχε υπογράψει ειδική συμφωνία με την Pfizer για “εργασίες στον πληθυσμό” δηλ., για μετατροπή του πληθυσμού της χώρας σε πειραματόζωο. Απ’ ό,τι φαίνεται το ίδιο έχει κάνει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη με διακομματική συναίνεση, για τη  μετατροπή ολόκληρου του πληθυσμού σε πειραματόζωο. Με το αζημίωτο πάντα.

1 σχόλιο:

  1. << Τότε γιατί δεν επιλαμβάνεται η ελληνική δικαιοσύνη >>.....ε μα γιατί δεν υπάρχει πραγματική δικαιοσύνη σ' αυτήν την χώρα! Η καθοδική πορεία της δικαιοσύνης δεν είναι καινούριο φαινόμενο είναι παλιό, αλλά τώρα χτύπησε πάτο. Και εκτός απ' αυτό δεν υπάρχει ίχνος αντιπολίτευσης, παρά διάφορες ομάδες αφαίμαξης του μηνιάτικου. Η αντιπολίτευση μοιάζει με μούμια του μουσείου του Καΐρου. Ποιος από την αντιπολίτευση είπε αυτά που διαβάζουμε εδώ τώρα; Ποιος υπέδειξε
    ή υπενθύμισε απ' αυτήν την αντιπολίτευση, το καθήκον της δικαιοσύνης εφ' όσον αυτή κοιμάται σαν την κοιμωμένη του Χαλεπά ;;; Αυτό που έχουμε δεν είναι Δημοκρατία, αλλά κοινοβουλευτικός φασισμός, γιατί όταν η δικαιοσύνη είναι απούσα, ο φασισμός και η αγυρτεία χορεύουν αγκαλιά. Ποτέ άλλοτε η δικαιοσύνη έφτασε σε τέτοιο σημείο. Ποτέ άλλοτε δεν κουρελιάστηκε έτσι το Σύνταγμα! Όχι μόνο χτύπησε πάτο, αλλά έχει γίνει και χαλκομανία επάνω του. Η κυρία με τα δεμένα μάτια, την ζυγαριά και το σπαθί έχει σταμπαριστεί στον πάτο σαν σε αρχαίο νόμισμα που ίσα-ίσα διακρίνονται οι φιγούρες. Άντε τώρα να την ξεκολλήσεις, θα πέσει όλη η.....Καμόρα επάνω σου ουρλιάζοντας, << Μην επεμβαίνεις στην Δικαιοσύνη! >> την στιγμή που έχει επέμβει το σκοτάδι "κάποιων άλλων".
    Από τις κεφαλές της Δικαιοσύνης αρχίζει το κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή