Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ- ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Το ΕΠΑΜ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 17:30 σε ανοικτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του ΕΠΑΜ στην Αθήνα, Βερανζέρου 4, 4ος όροφ., με θέμα:
" Εδαφικές και θαλάσσιες διεκδικήσεις της Τουρκίας μετά την πρόσφατη συμφωνία της με τη Λιβύη. - Τί προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο"
Εισηγητές:
Δημήτρης Καζάκης: Ο ελληνοτουρκισμός ως εκδοχή του καθεστώτος κατοχής και εκποίησης της Ελλάδας..
Κέρρυ Μαυρομμάτη, Δρ Διεθνούς Δικαίου, θα τοποθετηθεί σχετικά με το Δίκαιο της Θάλασσας & θέματα ΑΟΖ κατά το Διεθνές Δίκαιο.
Ηρακλής Παπαδόπουλος, Δικηγόρος Αθηνών, θα τοποθετηθεί για τα δικαιώματα της πατρίδας μας, κατά το Διεθνές Δίκαιο, και πώς απεμπολήθηκαν από τις ελληνικές κυβερνήσεις.
Θα ακολουθήσει συζήτηση όπου θα τοποθετηθούν και θα υποβάλλουν ερωτήσεις οι παραβρισκόμενοι συναγωνιστές και φίλοι.
Η εν λόγω πρωτοβουλία, σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας, και τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν, θα αποτελέσουν παρέμβαση του πατριωτικού, δημοκρατικού, λόγου στο δημόσιο διάλογο.
Πληροφορίες στα τηλφ: 210- 3422156 & 210- 3428676

1 σχόλιο:

  1. Στις πιο κρίσιμες στιγμές που βρέθηκε ποτέ το ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΘΝΟΣ, εκδηλώσεις σαν την προαναγγελθησα, εκτός του ενημερωτικού ρόλου, έχουν και μια ακόμη σημασια:του ψυχολογικου "βάλσαμου", αφού το καθεστώς ασκώντας ολοφάνερα υβριδικό ή/και ψυχολογικό πόλεμο κατά των Ελλήνων πολιτών (κυρίως απτό Μάιο 2010) έχει διαλύσει τον κοινωνικό ιστό, αλλά χειρότερα έκανε τους πολίτες να κλειστούς στο εαυτό κ στο σπίτι τους. Άρα τέτοιου είδους δημόσιες εκδηλώσεις έχουν θεμελιακή σημασια.Οσο για τους εξαίρετους ομιλητές, όχι απλα κατέχουν το θέμα επαρκώς, αλλά τα στοιχεία κ δεδομένα που παραθέτουν, πάντα επανεκκινουν καταλυτικα τον κοινωνικό διάλογο κ θέτουν ζημωσεις στον Πατριωτικό Δημοκρατικό χώρο κ όχι μόνο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι Άπαντες, "κρυφοδιαδαζουν" κ "κρυφό ακούν" τα λεγόμενα κ γραπτά του ΕΠΑΜ κ ας μην αντανακλατε εκλογικά. Ο ρόλος του ΕΠΑΜ βαθυσημαντος όλα αυτά τα χρόνια. Άρα Αξίζει η Συμμετοχή στην εκδήλωση για πάρα πολλούς λόγους. Κανένας Μόνος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή