Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Ομιλία του Δ. Καζάκη και στελεχών του ΕΠΑΜ, Δημαρχείο Νίκαιας, Κυριακή 14/4, ώρα 18:30


Η Τοπική Οργάνωση Πειραιά του ΕΠΑΜ, σας καλεί στην εκδήλωση-ομιλία του πυρήνα Νίκαιας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 6:30 μμ στο Δημαρχείο Νίκαιας, Παναγή Τσαλδάρη 10.
Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Καζάκης, Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, ο Αντώνης Παπαντωνίου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ και ο Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, μέλος του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.
Ο αγώνας είναι εκεί έξω και κανείς μας δεν περισσεύει.

4 σχόλια:

  1. Δημήτρης Πλουμπίδης του Νίκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μεγάλη μάχη για τις λιγότερες δυνατόν απώλειες. Είναι βολεμένος; Προδότης; Ανίκανος να καταλάβει ότι το ευρώ δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ζωής μας; Τι είναι αυτός, ωραίε Καζάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι απ' όλα. Κάτι τέτοιοι τύποι με κάνουν να πιστεύω ότι έχουν τέτοια απωθημένα με τους πατεράδες τους, που κάνουν τα πάντα για να δικαιώσουν τους βασανιστές και δημίους τους.

      Διαγραφή
    2. Πολιτικός υπάλληλος είναι. Γραφειοκράτης. Όπως και ο γιος του Λ. Κύρκου. Ο Λεώ καριέρα στην εκμεταλλευτική δραστηριότητα, σαν πολιτικός, τσιλιαδόρος σε φόνους (έτσι έλεγε), ο γιος του, Μίλτος, ανέβηκε στο μεγάλο πολιτικό αξίωμα: του ευρωβουλευτή. Κανένας δεν ξέρει σε ποιο σημείο της κλίμακας η οικογενειοκρατία τελειώνει και σε ποιο σκαλοπάτι αρχίζει η εύκολη και στημένη σταδιοδρομία μέσα στην γραφειοκρατία μιλώντας και διαδίδοντας την πολιτική και την αριστερά, τη νομική επιστήμη και ενίοτε και την ποίηση και την ελευθερία και την καλοσύνη. Δεν ξέρω. Δεν τους θέλουμε.

      Διαγραφή
  2. Κι επειδή είναι γιος του Νίκου Πλουμπιδη;;; Δηλαδή θα εκτιμάμε τη γνώμη του , με τη λογική των οικογενειών - δεινοσαύρων , βλ. Μητσοτακεικο, Καραμανληδες, Παπανδρεου;;,

    ΑπάντησηΔιαγραφή