Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Το ΕΠΑΜ ανατρέπει τα πολιτικά δεδομένα.

ΣΗΜΕΡΑ στο www.e-roi.gr στο Μικρόφωνο με τον Δημήτρη Καζάκη:
Το Συνέδριο του ΕΠΑΜ ψήφισε τη Νομική Δέσμευση του Μετώπου προς τον ελληνικό λαό, με βάση την οποία δεσμεύεται να υλοποιήσει άμεσα τη διαγραφή των δημόσιων και ιδιωτικών χρεών, την κατάγρηση των δημευτικών φόρων, την αποκατάσταση των ιδιοκτησιών που εκπλειστηριάστηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, την επιστροφή άνευ αποζημίωσης ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας που εκποιήθηκε από τα "ταμεία", κοκ.
Η πιο σημαντική όμως δέσμευση είναι πώς αν το ΕΠΑΜ αθετήσει τις δεσμεύσεις του, ή ή "τυχόν συνδρομή με οιονδήποτε τρόπο του ΕΠΑΜ στη συνέχιση της ίδιας μνημονιακής πολιτικής", τότε εκ προοιμίου ομολογεί την ενοχή του σε εγκληματικές πράξεις σφετερισμού και εσχάτης προδοσίας εναντίον του ελληνικού λαού.

Στην περίπτωση τυχόν προδοσίας των δεσμεύσεών του ΕΠΑΜ, "η ηγεσία του ΕΠΑΜ και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται τη δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους."
Με άλλα λόγια το ΕΠΑΜ προκαταβολικά δεσμεύεται με ομολογία ποινικής ενοχής και πονική ρήτρα τη δήμευση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων των μελών της ηγεσίας του και της κοινοβουλευτικής του ομάδας, αν τυχόν αθετήσει τις δεσμεύσεις του προς τον ελληνικό λαό. Πρόκειται για μια ομολογία που έχει νομική ισχύ και μπορεί ο καθένας να αξιοποιήσει εναντίον του ΕΠΑΜ εάν αυτό προδώσει, αν γίνει σαν τον Τσίπρα.
Ποτέ κανένα άλλο πολιτικό σχήμα στην ιστορία αυτής της χώρας δεν τόλμησε να δεσμευτεί απέναντι στον ελληνικό λαό μ' αυτόν τον τρόπο και να βάλει τα περιουσιακά στοιχεία των μελών του προκαταβολικά ως εγγύηση ότι δεν πρόκειται να προδώσει. Αυτό είναι αληθινό συμβόλαιο με το λαό.

2 σχόλια:

  1. Ελληνικες ΕΔ. Ο μονος εγγυητης της νομιμοτητας, της σταθεροτητας και της συνταγματικοτητας. Οι ΕΔ αποτελουν κομματι του Ελληνικου λαου. Οι ΕΔ μας, ειστε ολοι εσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο λόγο ΔΕΝ γίνεται αναφορά στην εισαγωγή εθνικού νομίσματος και στην κρατικοποίηση της κεντρικής τράπεζας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή