Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Άξιοι απόγονοι του Άγγελου Έβερτ και των μπουραντάδων της ναζιστικής κατοχής

Οι 8 από όσους είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, διότι διαδήλωναν εναντίον των πλειστηριασμών, παρέμειναν υπό κράτηση για να περάσουν από εισαγγελέα με κραυγαλέα ψευδείς κατηγορίες. Μια ακόμη απόδειξη του πάρτι δήμευσης που συντελείται στη Θεσσαλονίκη με γνωστά και λιγότερο γνωστά κυκλώματα.

Δεν θα άφηναν να τους χαλάσει το πάρτι ένα κίνημα πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς. Κι έτσι δόθηκε εντολή τους πραιτοριανούς της εξουσίας, οι οποίοι ντροπιάζουν το εθνόσημο που φέρουν, να επέμβουν και να προσαγάγουν του "ταραξίες". Δεν έχει καμιά σημασία αν δεν υπήρχε κανενός είδους παράβαση. Και μόνο το γεγονός ότι η παρουσία τους στο ειρηνοδικείο εξέθετε γνωστούς αγνώστους του κυκλώματος, που νέμεται τους πλειστηριασμούς των τραπεζών και της εφορίας εναντίον των πολιτών και βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία, αρκούσε για να δοθεί η εντολή. 


Το κύκλωμα ενεργεί στα σκοτάδια. Δεν χρειάζονται αυτόπτες μάρτυρες. Και οι πραιτοριανοί έδρασαν κατά πώς ξέρουν. Διαφύλαξαν τα αρπακτικά, τα λαμόγια, τους νονούς του κυκλώματος από τους πολίτες.

Δεν πρέπει ο πολίτης να μάθει να διεκδικεί το δίκιο του. Οφείλει να του αρκεί το γεγονός ότι οι δελφίνοι της εξουσίας του μνημονιακού και αντιμνημονιακού χώρου, ξιφουλκούν για τις δόσεις της δήμευσης των ιδιωτικών περιουσιών των Ελλήνων από τους δανειστές και το καθεστώς δουλοπαροικίας που έχουν επιβάλλει. Και να ελπίζει στο ποιος είναι καλύτερος στα συσσίτια, ή στην φιλανθρωπία. Οι Σαμαροβενιζέλοι, ή Τσιπραδραγασάκηδες; Σπουδαία επιλογή!

Το αν τα κατάφεραν να μας τρομακρατήσουν θα το δουν την επόμενη Τετάρτη στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Θα το δουν και θα τρίβουν τα μάτια τους. Πάντως ένα να ξέρουν. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

26 σχόλια:

  1. Τον σεβασμό μου και την απέραντη εκτίμηση μου σε αυτά τα άτομα..... Μάχονται υπέρ βωμών και εστιών. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα άλλο αξιοσημείωτο γεγονός που συνέβη στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ήταν πως , ενώ εξαιτίας της έντασης που υπήρχε μέσα στην αίθουσα λόγω και της παρουσίας πολλών αστυνομικών και του μεγάλου όγκου των συγκεντρωμένων πολιτών , ένας άνθρωπος λιποθύμησε . Κανείς από τους αστυνομικούς δε νοιάστηκε γι ' αυτό , παρά κάποιοι από τους πολίτες κάλεσαν ασθενοφόρα . Όταν πέρασε καμιά ώρα και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι προσαγωγές και έβαζαν τους 17 στα περιπολικά , κατέφθασαν με τις σειρήνες ενεργοποιημένες δύο ασθενοφόρα για τον λιπόθυμο , ο οποίος είχε συνέλθει μόνος του , ευτυχώς .Τα ασθενοφόρα είδαν το στιγμιότυπο των προσαγωγών και απομακρύνθηκαν αμέσως , χωρίς να σταματήσουν καθόλου . Ούτε δίκες , ούτε νοσοκομεία , ούτε σχολεία . Ολη η Ελλάδα μόνο φτωχοκομεία !!!!! Μη σου τύχει να πάθεις κάτι , την πάτησες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Οι Γερμανοί μας κυνηγούν μα εμείς δεν τους ακούμε
    εμείς θα τη σαλτάρουμε ώσπου να σκοτωθούμε". Ο σαλταδόρος: Μιχάλης Γενίτσαρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μέσα σε αυτους είναι και μερικοί που μάχοντε για ανθρώπινες αξίες, ανώτερα ιδανικά και λάμπουν σα λαμπάδες στο σκοτάδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι σιγουρο οτι ολες οι κατιγορίες ειναι ψευδείς, ειναι υποχρεωση του έλληνα να διαμαρτήρετε σε τετιες περιπτώσεις και αρμόζει και σε αρθρα του συντάγματος αν θυμαμε καλα που δίνουν το δυκαιωμα στο λαο να υπερασπίζετε τη δημοκρατία οταν απειλείτε απο καθεστοτικούς νόμους και νοοτροπίες,

    οπώτε πως θα αποτρέψεις το κοσμο που παριστατε στην εισοδο μιας πορτας σε δημόσιο χωρο?, μονο με ψευδείς κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νιώθω ντροπή που δεν συμμετέχω στο κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί Φίλοι
    Ολοι λιγο πολύ έιαστε καταθετες χρημάτων στις τραπεζες. Η Τράπεζα πήρε τα χρηματά μας και τα δικά της και των μετόχων της και τα δάνεισε σε κάθε πικραμένο που ηθελε να αποκτήσει σπίτι με δανεικά.
    Τώρα εγώ ο καταθέτης θέλω τα χρηματά μου. Ο δανειολήπτης δεν πληρώνει πέστε μου από που θα βρεθούν τα χρήματα να μου τα επιστρέψει η τράπεζα????

    Λοιπόν ΑΜΕΣΗ κατάργηση του λαικίστικου Νόμου Κατσέλη (που μας έβαλε σε περιπέτειες) και ΑΜΕΣΗ κατάσχεση των υποθηκών και των εγγυητών.
    Ας ξεκαθερίσει το τραπεζικό τοπίο και η αρπαχτή. Και η Κυβέρνηση ας διαθέσει τροχόσπιτα για αν μείνουν ΟΧΙ ομως από τον φορολογούμενο λαό.

    Μάλλον ήρθε ο καιρός να πούμε "ελιά έλια και κότσο βασιλιά" και θα έχει πλάκα με τέτοια φαγωμάρα που έχει πέσει να ζητήσουν τον κοκο το ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητε Ανώνυμος 5 Δεκεμβρίου 2014 - 11:45 π.μ.

      Πολλα ναρκωτικα, να το κοιταξεις.

      Διαγραφή
    2. Η πρώτη κατοικία είναι δικαίωμα κάθε πολίτη. Ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις ότι χιλιάδες οικογένειες θα μείνουν στο δρόμο επειδή οι τραπεζίτες και οι κυβερνώντες καταχράστηκαν τις αποταμιεύσεις μας; Μήπως έχεις προσωπικό όφελος από τους πλειστηριασμούς; Σε λάθος μπλογκ μπήκες να κάνεις την προπαγάνδα σου...Όσο για το βασιλιά που νοσταλγείς, μην ανησυχείς, και οι σημερινοί δωσίλογοι πολιτικοί που μας στερούν το εισόδημα και το σπίτι μας, δε διαφέρουν σε τίποτα από τους ξενόφερτους βασιλιάδες ή τους συνταγματάρχες της επταετίας. Απάτριδες και υπηρέτες ξένων συμφερόντων είναι, ικανοί μόνο για μια νέα εθνική τραγωδία. Όπως η Μικρασιατική Καταστροφή, που έγινε από το βασιλιά σε συνεργασία με τους τυχοδιώκτες πολιτικούς της εποχής.

      Διαγραφή
    3. Ποιό τρόλ πεθαίνεις.Αν δεν είσαι τρόλ και τα εννοείς αυτά που γράφεις έχεις κάψει εγκέφαλο.

      Διαγραφή
    4. Συνήθως είμαι ευγενικός και χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όταν απευθύνομαι σε κάποιον που δεν τον ξέρω στο διαδίκτυο αλλά...εσύ ξεπερνάς τα όρια και άρα...
      ΒΡΕ ΒΟΔΙ...ας υποθέσουμε ότι έτσι είναι όπως τα λες...
      Δε μου λες ΒΡΕ ΒΟΔΙ...σκέφτηκες ας πούμε ότι αυτός που πήρε δάνειο για να αγοράσει ένα σπίτι ας πούμε το 2005 το αγόρασε 150 χιλιάδες ευρώ με εμπορική αξία ακινήτου τουλάχιστον 170-180 χιλιάδες ευρώ και τώρα εάν αυτό βγει στον πληστειριασμό δεν θα πάει πάνω από 40 χιλιάδες στην καλύτερη των περιπτώσεων και εσύ ως ΄΄καταθέτης΄΄ θα πάρεις σε ...μεγάλες δόσεις...αυτά τα ΜΕΓΑΛΑ που έχει το...ΒΟΔΙ ?
      Δεν καταλαβαίνεις ...ΒΡΕ ΒΟΔΙ...ότι ούτε εσένα ούτε την τράπεζα ούτε τους μετόχους τους συμφέρει ο πληστειριασμός σε τέτοιες περιόδους σφοδρής κρίσης αξιών ?
      Δεν μου λες ...ΒΡΕ ΒΟΔΙ...εσύ έστελνες επιστολές στην τράπεζα που έχεις τις καταθέσεις σου τα προηγούμενα χρόνια όταν διάβαζες στα ενημερωτικά δελτία της ότι η σχέση καταθέσεων/δανείων ήταν 100/100 έως 100/130 για να τους εγκαλέσεις ? Οταν έπαιρνες μέρισμα από τα κέρδη των μετοχών τχν τραπεζών λόγω των υψηλών κερδών από τα δάνεια που έδιναν ...έστειλες κάποια επιστολή για να ευχαριστήσεις αυτούς που ζητούσαν και τους έδιναν τα δάνεια τα οποία αποπλήρωναν σε ποσοστό άνω του 92% ?
      Δεν μου λες ...ΒΡΕ ΒΟΔΙ...εγκάλεσες κάποιον πριν 8 και 9 και 10 χρόνια για το γεγονόςότι ζητούσε δάνειο για να πάρει σπίτι ή τότε έκανες...τουμπεκί ψιλοκομμένο...επειδή έβαζες φράγκα στην τσέπη από αυτούς που πλήρωναν τα δάνεια τους για το σπίτι τους και έδιναν χρήματα στους μηχανικούς στους αρχιτέκτονες στους εργολάβους στους οικοδόμους στα υλικά οικοδομών στους υδραυλικούς στους ηλεκτρολόγους στους πλακάδες στους ψυκτικούς στους διακοσμητές στους ταπετσέρηδες στους επιπλάδες στους τζακάδες στα λευκά είδη στις ηλεκτρικές συσκευές στους σιδηρουργούς στους ξυλουργούς στους μεσίτες ...στις τράπεζες στην εφορία στην ΔΕΗ στην ΕΥΔΑΠ...
      Συγνώμη ζητώ από τα...ΒΟΔΙΑ...

      Πέτρος

      Διαγραφή
  8. Τελικά Δημητρη Δεν υπερβάλλα στο mail που σου είχα στείλει στην εκπομπή σου πρών ημερών για την δράση τις Λαϊκής στάσης Πληρωμών στο Ειρηνοδικείο Ηρακλειου ότι με ρίσκο την σωματική μας ακεραιότητα και την προσωπική μας ελευθερία ...
    Το ότι δεν έχουμε σύλληψη στο Ηράκλειο ακόμα νομίζω ότι το έχουμε κερδίσει εδώ και 20 μήνες που βρισκόμαστε στο Ειρηνοδικείο κάθε Τεταρτη ...
    Φυσικά τώρα όπου η αποτροπή πλειστηριασμών εξαπλώνεται σε όλοι την Ελλάδα πρέπει να είμαστε και εδώ έτοιμη για όλα... αλλα έλα όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι όπως και οι συναγωνιστές τις Θεσσαλονίκης και όλοι όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κάθε Τεταρτη στα Ειρηνοδικεία τις Ελλάδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Τράπεζα πήρε τα χρήματά σου και τα περισσότερα από αυτά τα βγαλε στο εξωτερικό στις στημένες offshore που έχει εκεί τα παιξε στη δευτερογενή, τα χασε και με το πρόσχημα ότι κάποιοι δεν πληρώνουν (οι οποίοι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εταιρίες, όμιλοι, εφοπλιστές και μεγαλοκατασκευαστές) έβαλε την κυβέρνηση να τις ανακεφαλαιοποιήσει ξανά και ξανά με τα δικά σου λεφτά και να κάνει κατασχέσεις στα σπίτια του κοσμάκη σε όσους τουλάχιστο από αυτούς δεν έχουν ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη. Άμα θέλεις καταλαβαίνεις με ποιον πρέπει να τα βάζεις, άμα δεν θέλεις να καταλάβεις τότε πρέπει να το ψάξεις καλύτερα ίσως από μένα και εάν καταλήξεις σε άλλο συμπέρασμα εδώ είμαστε να το συζητήσουμε με επιχειρήματα όμως κι όχι με επιφανειακές γενικεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ξερει μια χαρα αυτα ο ανωνυμος 11:45 π.μ. Απλα εχει διαλεξει μερια και καπως πρεπει να το δικαιολογησει.

      Διαγραφή
  10. Μου προκαλουν τασεις εμετου τα πολιτικα σκουπιδια που καταστρεφουν την Ελλαδα...

    Να δουμε πως θα ξεμπερδεψουμε απο αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σας συναγωνιστες....
    Ειμαι ενας απο τους 8 στους οποιους απαγγελθηκε η κατηγορια της "παρονομης βιας " αρθρο 330 του Π.Κ.
    Η παρουσια του ιδιου Αστυνομικου Διευθυντη Θεσσαλονικης με πολιτικα , η παρουσια των ΜΑΤ απο τις 3 η ωρα στην εισοδο του Δικαστικου Μεγαρου της πολης και η παρεμποδιση των συγκεντρωμενων να εισελθουν σ αυτο καθως και η ολη παρουσια της αστυνομιας στις 2 αιθουσες του θα γινονταν οπι πλειστηριασμοι , αφου μας καταφεραμε να περασουμε μεσα στο Μεγαρο, δειχνουν οτι ολα ηταν σχεδιασμενα.
    Το κυριοτερο ολων δε ηταν οτι οι προσαγωγες ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ κατα την διαρκεια της μιας ωρας που στις καταμεστες απο πολιτες αιθουσες "παιζοταν" το να ματαιωθουν οι πλειστηριασμοι. Οι προσαγωγες εγινα στα εξωτερικα σκαλια του Μεγαρου , αφου ειχε αποχωρησει ο μεγαλος ογκος των πολιτων. Εκει μειναμε 17 ατομα , οπου με υπουλο τροπο μας περικυκλωσαν ασπιδοφοροι και μας ανακοινωσαν οτι θα προσαχθουμε στο Τμημα Πλ. Δημοκρατιας 500 μετρα απο τα δικαστηρια.
    Ειναι σαφες οτι ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ για να τρομοκρατησουν ολους τους υπολοιπους. Στην "αναγνωριση " , που γινοταν με το περασμα μας ανα πενταδες απο ενα δωματιο με ενα τζαμακι - καθρεφτη απο την μια πλευρα και τους "μαρτυρες " απο την αλλη ( μου κανει λιγο σε κουκουλοφορους σε συγχρονη εκδοχη ) υποτιθεται οτι ξεχωρησαν τους 8 που ασκησαν παρανομη βια. Μπουρδες!!!!!! Η μεθοδευση ειναι προφανης.
    Μετα την απαγγελεια κατηγοριων γυρω στις 12.30 την νυχτα - δημαδη μετα απο 6 και ωρες , οι "βιαιοπραγησαντες " αφεθησαν ελευθεροι.
    Θελω να πω εδω οτι , το συνολο των 17 προσαχθεντων , σταθηκε με αξιοπρεπεια , υπομονη , και αισθημα ενοτητας μεσα στο τμημα. Σ αυτο βοηθησε η αμεση ανταποκριση των δικηγορων που μας βοηθησαν , η αμεση αντιδραση της Ε.Ν.Α. του Ε.ΠΑ.Μ. που εστειλε δικηγορο και τα μελη της που ηταν διαθεσιμοι στα τηλεφωνα για ολους μας ανεξαιρετως ( ο Τασος και η Χριστινα ξερουν τι εννοω ακριβως) . Τα παιδια που ηταν κατω και μας περιμεναν , μας εδιναν κουραγιο ....
    Τους ευχαριστω ολους και του διαβεβαιω οτι ο αγωνα συνεχιζεται και θα μας βρει ολους οπου το καθηκον μας καλει
    Α. Αποστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητά σας, για την υπομονή σας και την αίσθηση ενότητας, σε όλους τους συμμετέχοντες.

      Ηλίας Α. Λυμπέρης

      Διαγραφή
  12. http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2014/12/blog-post_5.html
    Αν θέλεις απάντησε στο σχόλιο που κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Δημήτρη πού έχεις εξαφανιστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι αρρωστος,κρυωμενος κατι τετοιο..Μητσο φρουτα να τρως φρουτα γιατι μου φαινεσαι λιγο φιλασθενος

      Διαγραφή
  14. Φίλε Δημήτρη εύχομαι περαστικά και καλή ανάρρωση!

    Άν έχεις λίγο χρόνο ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο και κάνε ένα μικρό σχολιασμό - ερμηνεύονται σωστά κάποια γεγονότα ή είναι για τα σκουπίδια στο σύνολό του;

    http://e-amyna.com/2014/12/07/%CE%B7-%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CF%81%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8E/




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Καζάκη χρησιμοποιείτε συχνα τον ορο 'οικιστικό δάνειο' ενω το σωστο είναι 'στεγαστικό δάνειο'. Κάποιος που σας ακούει νομίζει οτι ενα οικιστικό δάνειο δεν τον αφορα αφού αυτός έχει πάρει στεγαστικό ειτε για σπίτι ειτε για επαγγελματική στέγη. Δεν είναι τόσο σημαντικό αλλά και η εμμονή σας σε αδόκιμο ορο δεν βοηθά. Γενικά τα ελληνικά σας είναι σωστα, αλλά μπορούν να γίνουν λίγο καλυτερα εαν προσέχετε. Το κερασάκι μπαίνει στην τούρτα και όχι στην σαντιγί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δε σχολιάζεις τα ελληνικά ενός δυσλεκτικού όπως δε σχολιάζεις την αρτιότητα βαδίσματος ενός κουτσού.
      Βλάσης

      Διαγραφή
    2. Όπως ο Καζάκης δεν σχολιάζει την τυφλοτητα του Κουρουπλή μήπως;
      Γερ. Στεφ.

      Διαγραφή
    3. Τόσο δύσκολο είναι για εναν δυσλεκτικο να μαθει την λεξη στεγαστικό;

      Διαγραφή
  16. Οποιος απαιτει απο τους δανειοληπτες να παραδωσουν τα σπιτια τους στις τραπεζες, θα πρεπει αν θελει το αιτημα του να εχει εστω μια επιφαση δικαιου, να απαιτησει να πανε φυλακη αυτοι που τους τα εδωσαν, ενω ηταν υποτιθεται οι ειδικοι για να κρινουν αν μπορει να ξεπληρωθουν. Θα πρεπει επισης να ζητησει πισω ολες τις διευκολυνσεις και χρηματοδοτησεις που πηραν οι τραπεζες απο τον Ελληνικο λαο, του οποιου θελουν να παρουν τα σπιτια.
    Οποιος ηταν επιπολαιος και πηρε δανειο, πανω απο τις δυναμεις του, η οποιος δεν υπολογισε την σημερινη κατασταση, θα πρεπει να αντιμετωπιστουν ως θυματα απατης εκ μερους των τραπεζιτων οι οποιοι ηταν και οι μονοι που δεν μπορουν να ισχυριστουν αγνοια του αντικειμενου.
    Τα ιδια ισχυουν και για το δημοσιο χρεος. Δεν μπορει να ζητανε απο τους λαους να πεινασουν για να ξοφλησουν δανεια που παρθηκαν ερημην τους. Οι ειδικοι για να κρινουν που πρεπει να δανειζουν και που οχι ηταν οι τραπεζιτες. Αυτοι πρεπει να πανε φυλακη και να ξεπληρωσουν οσα μπορεσουν απο την χασουρα των επενδυτων τους οποιους κατεστρεψαν με λαθος επιλογες απο την προσωπικη τους περιουσια (αμα την βρει κανεις εκει που την εχουν κρυψει). Οι λαοι δεν μπορει να κρινονται υπευθυνοι για το οτι οι τραπεζιτες μαζι με τους πολιτικους κλεβανε τους επενδυτες τους, δινοντας δανεια σε χρεοκοπημενες οικονομιες.
    Θα δωσω και μια προσωπικη μαρτυρια για ενα σχετικο θεμα που δεν εχω ακουσει να συζητιεται ποτε.
    Το 2005 πηρα ενα στεγαστικο με επιδοτηση επιτοκιου απο τον ΟΕΚ. Οταν η τραπεζα μου ειπε οτι το επιτοκιο ειναι 6,5% σταματησα την διαδικασια γιατι εκεινον τον καιρο το αντιστοιχο επιτοκιο εκτος ΟΕΚ ηταν 3,5%. Αφου ρωτησα και τις υπολοιπες τραπεζες και διαπιστωσα οτι το επιτοκιο ηταν το ιδιο, κατεληξα στον ΟΕΚ να μαλωνω με τον διευθυντη και τον υποδιευθυντη.
    Ειναι ενδεικτικο της νοοτροπιας, οτι στην αρχη δεν καταλαβαιναν ουτε γιατι εκανα θεμα, αφου με την επιδοτηση το επιτοκιο επεφτε στο 1,5%.
    Οταν τους ρωτησα αν ο ΟΕΚ με τα λεφτα των φορολογουμενων επιδοτει εμενα η την τραπεζα, αρχισαν να τα μασανε. Απαντηση δεν πηρα ουτε στο ποιος ουτε στο γιατι συμφωνησε να πληρωνει ο ΟΕΚ 6,5% επιτοκιο οταν στην αγορα ηταν 3,5%.
    Υποθετω οτι καποιος εβαλε μερος της διαφορας στην τσεπη.
    Χιλιαδες τσεπες γεμισαν κα γεμιζουν απο τετοιες διαδικασιες και καποιοι ψαχνουν να βρουν ενοχους αναμεσα στον λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή