Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ακόμη μια φορά με το σήριαλ Μπαλτάκου-Κασιδιάρη

Παρακολουθείτε καθόλου τα τηλεοπτικά σήριαλ Μπαλτάκου-Κασιδιάρη; Οχετός στη νιοστή. Από την μια η επίσημη πλευρά της κυβερνώσας παράταξης που αγωνίζεται να αποστασιοποιηθεί από τον Μπαλτάκο. «Δεν το ξέραμε. Φαινόταν καλό παιδί,» κι άλλα τέτοια για κάποιον που επί 35 χρόνια ήταν δεξί – μάλλον ακροδεξιό – χέρι του κ. Σαμαρά. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο χουντικός βίος και η ακροδεξιά πολιτεία του Μπαλτάκου είναι γνωστή από πολύ παλιά. Πάει σόι το βασίλειο.

Ο τρόμος της ηγεσίας Σαμαρά πριν το τελικό πέναλτι

Το ομολόγησε εμμέσως πλην σαφώς κι ο Βενιζέλος λέγοντας ότι είχε προειδοποιήσει τον Σαμαρά για τον Μπαλτάκο. Αν και δεν μας διευκρίνισε τι τον έκανε να τρέξει από τους πρώτους προκειμένου να νομιμοποιήσει τους ομοϊδεάτες και ομογάλακτους της ΧΑ, ναζί της Ουκρανίας που κατέλαβαν με την βία την εξουσία στο Κίεβο. Μάλλον το ίδιο κίνητρο που επέτρεψε την κυβερνητική συγκατοίκηση αυτού του μέγα «αντιφασίστα» με την ηγετική ομάδα της ΝΔ, ενώ ήξερε – όπως ομολόγησε – ότι ο Σαμαράς έχει συγκεντρώσει ομογάλακτους και ομοϊδεάτες της ΧΑ.


Το δράμα για την κυβέρνηση είναι ότι ο Μπαλτάκος δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ξέρουν ότι πρόκειται για μια ολόκληρη σφηκοφωλιά που έχει συσπυρώσει γύρω του ο Σαμαράς και η οποία τον βοήθησε να πάρει τα ηνία της ΝΔ, αλλά και να κρατηθεί στην ηγεσία της.

Γι’ αυτό και δεν κινείται η κυβέρνηση εναντίον του Κασιδιάρη και της συμμορίας του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κασιδιάρης είναι υπόδικος. Τι εμποδίζει την κυβέρνηση να κινήσει διαδικασίες σύλληψης τόσο του ίδιου του Κασιδιάρη για παραγωγή και διακίνηση προϊόντων παράνομης εγγραφής, αλλά και όσων άλλων ενέχονται σε κάτι τέτοιο; Τι φοβάται; Ο Σαμαράς και το επιτελείο του τρέμει μήπως εμφανιστούν τα άλλα βιντεάκια που εκθέτουν κι άλλους από τους ομογάλακτους και ομοϊδεάτες της ΧΑ, που έχει συγκεντρώσει γύρω του.

Οι εγγυητές του πολιτεύματος, βοήθεια!

Από την άλλη, ο Κασιδιάρης και η παρέα του δηλώνει ότι η ΧΑ αποτελεί τον εγγυητή του πολιτεύματος και μάλιστα του συντάγματος. Πώς; Πότε και που το υπερασπίστηκε; Στις γιορτές μίσους και εμφυλίου, όπου δεν χάνει ευκαιρία να εμφανίζεται ως παραστρατιωτική συμμορία και να βρυχάται για το «αίμα και την τιμή» όλων αυτών που για να γλυτώσουν την καταδίκη τους ως συνεργάτες της κομαντατούρ πρωτοστάτησαν στον εμφύλιο σπαραγμό του ελληνικού λαού;

Ταυτόχρονα, διαρρέει ότι έχει κι άλλα βιντεάκια που εκθέτουν την ηγεσία της ΝΔ, αλλά θα τα κρατήσει για να τα διαπραγματευθεί η συμμορία του, συγνώμη το κόμμα του, καθώς βρίσκονται κατηγορούμενοι. Αυτό δήλωσε ευθαρσώς ο Κασιδιάρης στην εκπομπή του Τράγκα.

Τι μας λένε, λοιπόν, οι στυλοβάτες του πολιτεύματος και του συντάγματος; Ότι το όλο ζήτημα γι’ αυτούς είναι η υπόγεια, στα παρασκήνια και στα κρυφά, διαπραγμάτευση με όλους αυτούς που έχουν καταγγείλει ως προδότες. Έτσι είναι. Όταν είσαι εγγυητής του πολιτεύματος και σε κλείνουν μέσα με άδικες – όπως ισχυρίζεσαι – κατηγορίες, τι κάνεις; Φροντίζεις να τους μιμηθείς προκειμένου να διαπραγματευθείς στα κρυφά για την πάρτη σου. Άσε με ήσυχο, γιατί θα βγάλω τα άπλυτά σου στον αέρα. Αυτό επιχειρεί σήμερα η συμμορία Κασιδιάρης και Σία.

Αλήθεια, έτσι κάνουν οι αληθινοί πατριώτες; Έτσι κάνουν όσοι θέλουν να ανατρέψουν τους προδότες και να αποκαταστήσουν το Σύνταγμα; Και βέβαια όχι. Αυτή η στάση είναι στάση συμμορίτη. Αυτά τα υπόγεια δούναι-λαβείν ταιριάζουν μόνο σε συμμορίτες, σε ομοϊδεάτες και ομογάλακτους που βρέθηκαν συγκυριακά αντίπαλοι, αλλά δεν τους χωρίζουν ζητήματα ουσίας, ζητήματα αρχής. Αν για την πάρτη τους σήμερα και υπό τον φόβο του ανακριτή, οι υποτιθέμενοι αθώοι της ΧΑ είναι τόσο επιρρεπείς σε υπόγειες διαπραγματεύσεις με τους δωσίλογους, σκεφτείτε μόνο τι είναι ικανοί να δεχθούν προκειμένου να γλυτώσουν.

Από κοντά, σαν τυπικός ακροδεξιός κολαούζος, εμφανίστηκε κι ο Καρατζαφέρης. Θυμάστε ποιος είναι; Ο θιασώτης του Λουκά Παπαδήμου. Εμφανίστηκε για να εισπράξει κι αυτός μερίδιο από τον φασιστικό βόρβορο που ξεχύνεται ανεξέλεγκτα στα ΜΜΕ. Μόνο εμετό προκαλούν οι τοποθετήσεις όλων τους.

Η υπόγεια διαπραγμάτευση ανάμεσα στην φασιστική ακροδεξιά ομάδα του Σαμαρά με τους ομόλογούς της στην ΧΑ, απ’ ότι φαίνεται βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Κι εμείς είμαστε καταδικασμένοι από τα ΜΜΕ να είμαστε μάρτυρες αυτού εμετικού φασιστικού σκηνικού, αυτού του βόρβορου με αποκαλύψεις και ιστορίες που απευθύνονται στα πιο χαμηλά και ταπεινά ένστικτα της κοινωνίας. Θέλουν να μας κάνουν ίδιους μ’ αυτούς. Να υιοθετήσουμε την ηθική τους και να μας βάλουν να επιλέξουμε ποιον ακροδεξιό υπόκοσμο της πολιτικής προτιμούμε, του μνημονίου και του κ. Σαμαρά, ή του αντιμνημονίου και της ΧΑ;

9 σχόλια:

  1. 1. TI EΦYΓE O ... MΠAΛΛΛΛTAKOΣ ;; MΠA, ....MΠA-ΛTA-ΛKOΣ !!! KAI O ΣAMAPAΣ ΠΩΣ ΘA ΦYΓH ;;; ΣA (TON) MAPA ;;; Merci !!!!
    2. Παράλληλα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε ότι η Ρωσία δεν θα πρέπει να επιστρέψει σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις -MKO- να χρησιμοποιηθούν για «καταστροφικούς» σκοπούς «όπως συνέβη στην Ουκρανία» .....OΠΩΣ ΣYNNEBH KAI ΣTHN ....EΛΛAΔA, KAI ΣTHN ....EΛΛAΔA !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=o6P4a1G68y4 Απλά όνειδος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔ Χ.Α ΛΑΟΣ,ΔΡΑΣΗ,ΑΝ.ΕΛΛ,Πολύδωρες Το ίδιο μαγαζί,ιδιοκτησία των αποικιοκρατών που μας δουλεύουν ψιλό γαζί (τσακωμένοι κ καλά) Δημιουργούν κόμματα αλα καρτ ή μιας χρήσης στήνουν "αποστασίες" όπως και τις προηγούμενες δεκαετίες απο τον εμφύλιο και μετά με μόνο σκοπό την πλάνη του λαού και το ξεπούλημα του τόπου!Οι υπερπατριώτες που θα μας σώσουν απο την προκατ καταστροφή με πρωταγωνιστή το και καλά αριστερό αντίπαλο δέος συριζα ,δλδ το νέο πασοκ που χειραγωγεί και αυτό τον λαό με παραμύθια .Οχι άλλο κάρβουνο 180 χρόνια τώρα, όχι άλλο παρακράτος!!Ξεφτίλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Γι’ αυτό και δεν κινείται η κυβέρνηση εναντίον του Κασιδιάρη και της συμμορίας του"

    Μας δουλεύεις Καζακη ???

    Έγιναν άρσεις ασυλίας και μαλλον θα τους βαλουν όλους Φυλακή (αν και στοιχεία δεν υπάρχουν). Με κατηγορητήρια της πλάκας που περιλαμβάνει τηλεφωνικές φάρσες με απόκρυψη (δες φάκελο Δενδια ).
    Όσο για το Κασιδιαρη, το "έγκλημα" που διέπραξε ήταν ότι είχε αεροβόλο με άδεια.

    Μιλαμε για καθαρά στημένη πολιτική δίωξη όπως ανέφερε και ο Μπαλτακος.
    Αντί να επικεντρωθούν εκει, τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες (όπως και ο Καζακης) ασχολούνται γιατί ο Μπαλτακος έκανε συζητήσεις με στελέχη της ΧΑ. Όχι για όλα αυτά που αποκάλυψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ επιφανειακη προσεγγιση, για να μην πω αφελεστατη.
      Δεν αποκαλυψε τιποτα.
      Εμεις που δεν πιστευουμε στον Αη βασιλη, τα βλεπαμε ηδη.

      Διαγραφή
    2. Μάθε να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος. Έστω κι αν το καταλαβαίνεις. Αυτό που λέω είναι το εξής απλό. Ο Κασιδιάρης διοχέτευσε παράνομη εγγραφή συνομιλίας με τον Μπαλτάκο και ομολόγησε ότι διαθέτει κι άλλες, αυτός και η παρέα του. Αυτό με βάση τον ισχύοντα νόμο, συνιστά κακουργηματική πράξη. Και ρωτώ: γιατί η κυβέρνηση που έχει δείξει τόση μήνη εναντίον της ΧΑ, όπως ισχυρίζονται τα καλόπαιδα, δεν άρπαξε την ευκαιρία να ασκηθούν πρόσθετες κακουργηματικές διώξεις εναντίον του Κασιδιάρη και της παρέας του για τις παράνομες εγγραφές; Τι την σταματά; Προφανώς το γεγονός ότι ο Σαμαράς θέλει να διαπραγματευθεί με την ΧΑ στο παρασκήνιο την δημοσιοποίηση και των υπολοίπων εγγραφών. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Κι εγώ πάλι ρωτώ: γιατί η ΧΑ έχει ανάγκη αυτή την διαπραγμάτευση στα σκοτεινά, στο παρασκήνιο, αφού τα στελέχη της είναι αθώα; Πώς γίνεται "πατριώτες" να κάθονται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης στο παρασκήνιο, στα σκοτεινά με αυτούς που καταγγέλλουν ως προδότες; Όποιος έχει κοινή λογική μπορεί να αντιληφθεί την απάντηση. Τόσο η παρέα Σαμαρά, όσο και η παρέα Κασιδιάρη με όποιον κι αν κρύβεται πίσω τους, είναι διαφορετικές συμμορίες της ίδιας πολιτικής καμόρα, της ίδιας μαφίας. Γι' αυτό και συναλλάσονται πολιτικά με τους όρους που ξέρουν μόνο στον υπόκοσμο.

      Διαγραφή
    3. Η αληθεια ειναι οτι ασκησε διωξη η ιδια εισαγγελεας που εκτος του οτι ηταν η πρωτη στην οποια απολογηθηκαν ηταν και αυτη που εκρινε οτι δεν συντρεχει λογος εξαιρεσης της Κλαπα ακομα και αν ειχε υπογραψει τις προφυλακισεις των Γερμενη, Ηλιαδη δυο μερες και του Μπουκουρα τρεις, πριν απο την απολογια τους.
      Επισης βγηκε και εισαγγελικη παραγγελια απο την Κουτζαμανη οτι οποιος δημοσιευσει κατι (που να αποδεικνυει οτι ειναι στημενη) θα διωχθει ποινικα.
      Δηλαδη οποιος δημοσιευσει στοιχεια εναντιον των υπουργων, του πρωθυπουργου και της ηγεσιας του Α. Παγου για καταλυση του πολιτευματος θα παει φυλακη.
      Δεν σε βλεπω να ασχολεισε ιδιαιτερα μ αυτο το αισχος.
      Επισης κανεις λαθος και δεν υπαρχει καμμια παρανομια οχι μονο γιατι υπαρχουν γνωμοδοτησεις του Αρειου Παγου οτι τα προιοντα υποκλοπης δεν χρησιμοποιουνται για να κατηγορησουν αλλα οι κατηγορουμενοι μπορει να χρησιμοποιουν τετοιους τροπους για να αποδειξουν την αθωωτητα τους.
      Ειναι χαζο να μιλαμε για προσωπικα δεδομενα με το υλικο της δικογραφιας απο τους υπολογιστες και τα σπιτια των χρυσαυγιτων να παιζεται επι μηνες στα καναλια μετα σχολιασμου απο κομματικους μαιντανους.
      Με κρυφη καμερα πηραν και τον Καμμενο να μιλαει για τον Παχτα και τον εστειλαν στο δικαστηριο.
      Με κρυφη καμερα καθισε στο εδωλειο ο Τομπουλογλου που πιαστηκε να ζηταει μιζες.
      Να σου θυμισω δε οτι και ο νομος αυτος περασε οταν ο Τριανταφυλοπουλος ξεμπροστιασε μερικα λαμογια και τα υπολοιπα θορυβηθηκαν και μαλλον θα επρεπε να ζηταμε την καταργηση του νομου αυτου παρα να τον επικαλουμαστε ακομη και εκει που δεν μπορει να ισχυσει.
      Οσο για τις παρασκηνιακες διαπραγματευσεις που υποθετεις χωρις να γνωριζεις, ακομη κι αν γινονται δεν ειναι εγκλημα ουτε κατ αναγκην σημαινει ξεπουλημα η παραδοχη ενοχης.
      Σημαινει οτι το πολιτικο παιχνιδι παιζεται δυστυχως με πολυ βρωμικους ορους και σ αυτο συμβαλλεις κι εσυ κι ολη η αριστερα και δεξια, που προτιμουν να παιζουν πολιτικα παιχνιδακια αντι να υπερασπιζονται την δικαιοσυνη.
      Αν οι στημενοι δικαστες και αυτοι που τους εστησαν εβρισκαν απεναντι τους θεσμους που να λειτουργουν οπως πρεπει, τιποτε δεν θα ειχε γινει.
      Οταν ομως φτανουν σε τετοια χαλια ωστε για την δολοφονια ενος "αριστερου" πολιτη να χαλανε τον κοσμο απο τον Προεδρο μεχρι τους κλητηρες επεμβαινοντας ωμα στην δικαιοσυνη για την οπωσδηποτε καταδικη με καθε τροπο του κατηγορουμενου και παραλληλα ξεκινουν και διωξεις για ολο τον πολιτικο χωρο που ανηκε ενω για την εν ψυχρω δολοφονια απο τρομοκρατες δυο "ακροδεξιων" να αρνειται να στειλει και συλλυπητηρια στις οικογενειες η εστω να προτρεψει τις διωκτικες αρχες να συλλαβουν τους ενοχους, μετα ψαχνεις για παρασκηνια.
      Δεν υπαρχουν παρασκηνια.
      Το οικονομικο συστημα ειναι μια φανερη απατη για να ξετιναξει τους λαους προς χαριν των τραπεζιτων.
      Το πολιτικο μας συστημα ειναι ενα ακραια ολιγαρχικο κατασκευασμα που βοηθαει κοροιδευοντας του πολιτες, να γινει η μεταφορα πλουτου.
      Οι θεσμοι ποτε δεν φτιαχτηκαν για την προστασια των πολιτων αλλα για την ποδηγετηση τους.
      Η δικαιοσυνη που αποδιδεται εξ ονοματος του λαου χωρις να ελεγχεται απο τον λαο ειναι απλως το εργαλειο ελεγχου του.
      Οσο προσπαθειτε να δειτε στα παρασκηνια που ετσι κι αλλιως δεν μπορειτε θα μας κλεβουν και θα μας υποδουλωνουν στα φανερα.
      Ετσι κι αλλιως ακομη και με την δικη σας λογικη ο καλυτερος τροπος για να καταπολεμηθει ο "φασισμος" ειναι να δειχθουν και να πολεμηθουν οι ενοχοι για την δυστυχια του λαου.
      Εσεις ομως εξακολουθειτε να τους καλυπτεται οσο μπορειτε.

      Διαγραφή
    4. "Το πολιτικο μας συστημα ειναι ενα ακραια ολιγαρχικο κατασκευασμα που βοηθαει κοροιδευοντας του πολιτες, να γινει η μεταφορα πλουτου.
      Οι θεσμοι ποτε δεν φτιαχτηκαν για την προστασια των πολιτων αλλα για την ποδηγετηση τους."Συμφωνώ αλλά μια ερώτηση η Χρυσή Αυγή είναι εκτος συστήματος;Δες την ιστορία της και την εξέλιξη της τις τελευταίες δεκαετίες ποια η σχέση της με το πολιτικό κατεστημένο!!Μήπως η δικαστική "αδικία" και "πλάνη" συμβαίνει για να την αβαντάρει να ντοπάρει τις οπάδους της,να μεγαλώσει το μίσος κ την κοντρα μεταξύ Ελλήνων;Αδερφέ μου θέλουν να δημιουργήσουν δύο πόλους για να σκοτωθούμε και έχουν στήσει το σκηνικό!Αν τους το επιτρέψουμε θα είναι το τέλος του ελληνισμού, το τέλος του κόσμου!!!

      Διαγραφή
    5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ9 Απριλίου 2014 - 1:28 μ.μ.
      καμια ελπιδα.

      Διαγραφή