Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Το ΕΠΑΜ στην μάχη των εκλογών!


Με απόφαση του συνεδρίου του, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο αποφάσισε να δώσει την πολιτική μάχη των εκλογών. Η προκήρυξη των εκλογών για την 6η Μαΐου από τον Λουκά Παπαδήμο βρήκε τις περισσότερες οργανώσεις του ΕΠΑΜ σε οργασμό δουλειάς. Οι απαιτήσεις τεράστιες από ένα κίνημα που έχει μόλις 8 μήνες ζωής. Όμως οι σχέσεις και οι «δεσμοί αίματος» που οικοδόμησε με πολύ πλατιά στρώματα του λαού, δεν του επιτρέπουν να μην ανταποκριθεί στις εκκλήσεις των μελών και των φίλων του.
Ναι, το ΕΠΑΜ κατεβαίνει στις εκλογές! Και κατεβαίνει για να αναδείξει έναν ριζικά διαφορετικό τρόπο αντιπολίτευσης απέναντι στο νεοκατοχικό καθεστώς και στην προσκυνημένη αριστερά όλων των αποχρώσεων. Και κατεβαίνει σε συνεργασία με δυνάμεις, πρωτοβουλίες και κινήσεις, αλλά και με ανεξάρτητους αγωνιστές, που συναντήθηκαν στον αγώνα για την αφύπνιση και κινητοποίηση του λαού ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας. Κατεβαίνει στηρίζοντας τον μοναδικό αντικατοχικό πόλο αντίστασης του λαού. Το μοναδικό ψηφοδέλτιο που μπορεί δίκαια να υπερηφανευτεί ότι προέρχεται και εκφράζει αυτούσια τον ίδιο τον λαό.
Οι οργανώσεις του ΕΠΑΜ σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με τους φίλους του Μετώπου και όλους του συναγωνιστές στους κοινούς αγώνες καλούνται έως το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης 19/4 να επιλέξουν τους υποψηφίους της εκλογικής μάχης. Η τήρηση της προθεσμίας αυτής έχει καίρια σημασία μιας και ο νόμος προβλέπει την κατάθεση υποψηφιοτήτων εντός 9 ημερολογιακών ημερών από την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.
Οι οργανώσεις θα πρέπει επίσης να φροντίσουν για την εξοικονόμηση των αρχικών εκλογικών εξόδων που ανέρχονται σε τουλάχιστον 300 ευρώ ανά υποψήφιο της περιοχής τους.
Όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η προσωπική στράτευση του κάθε μέλους και φίλου του ΕΠΑΜ στον προεκλογικό αγώνα. Ο σωστός σχεδιασμός της προεκλογικής δράσης κάθε οργάνωσης με συνεχή παρουσία στις γειτονιές (εξορμήσεις, τραπεζάκια, περίπτερα) δουλειά πόρτα-πόρτα και με συσκέψεις θα εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από εμάς και τη δουλειά μας εξαρτάται.
11/4/2012

173 σχόλια:

  1. Μακάρι να βγείτε νικητής κε Καζάκη, μακάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Καζάκη

    Σε παρακολουθώ εδώ και ενάμιση χρόνο από το διαδίκτυο. Μια φρορά πέρσι, στο Σύνταγμα, μιλήσαμε κιόλας.

    Πιστεύω πως πρέπει το ΕΠΑΜ να συμμαχήσει με κάποιους ώστε να μπορεί να πιάσει 3%. Αλλιώς εγώ λέω οτι δεν θα το ψηφίσω, επειδή οι εκλογές αυτές είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών και πρέπει μέσα στη Βουλή οι συσχετισμοί να ευννοούν το λαό και όχι αυτούς τους εγκληματίες που μας κυβερνάνε.

    Το ίδιο λέω και για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ότι πρέπει να διασφαλιστεί, με κάποιο τρόπο, η είσοδός της στη Βουλή, αλλιώς μιλάμε για χαμένη ψήφο.

    Άκουσα την εκπομπή ΑΕ της 11/4 και εκφράζεις κι εσύ ακριβώς αυτό τον προβληματισμό και μιλάς για συμμαχίες. Πιστεύω πως έχεις δίκιο. Δεν πρέπει να κατέβει το ΕΠΑΜ αν η εκτίμηση είναι για πολύ κάτω από 3%. Να γίνουν συμμαχίες, αν υπάρχει χρόνος αλλιώς να πάνε αυτές οι ψήφοι στο μη χείρον.

    Καλή δύναμη σε κάθε περίπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον κ.κ!
      Είναι κρίμα σήμερα που 85% του λαού είναι ενάντια στο μνημόνιο να μην υπάρχει ένα κόμμα που να λέει τα αυτονόητα όπως τα 5 προτάγματα του ΕΠΑΜ που επεξηγώ.

      Τι θα γίνει τελικά με τους Έλληνες??? Δεν μπορούμε να ενωθούμε και να στείλουμε τους δοσίλογους στην δικαιοσύνη μια και καλή? Αν η 'Σπιθα', 'Ανταρσία', 'Ανεξάρτητοι','Σύριζα' συμφωνούν με τα παρακάτω γιατί δεν γινόμαστε ΜΙΑ γροθιά? Αφου το ΕΠΑΜ ούτε καν διεκδικεί δόξα και τιμές . Απλώς θέλουμε να γίνει η δουλειά με πρώτο στόχο να ελευθερωθούμε από τον ζυγό της Τρόικας, ΔΝΤ, των μονοπωλίων και των ψευδών ΜΜΕ.

      Ο λαός να απαιτήσει από όλα αυτά τα κόμματα τα εξής:


      1. Με βάση το διεθνές δίκαιο, δεν αναγνωρίζουμε το δημόσιο χρέος.

      2. Θα ξηλώσουμε τις συμφωνίες όλων των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης.

      3. Θα αναθεωρήσουμε την σχέση Ελλάδας με την Ε.Ε προς όφελός μας, θα διαφυλάξουμε τα σύνορα της Ελλάδας, και θα υιοθετήσουμε εθνικό νόμισμα αν αυτό είναι που χρειάζεται.

      4. Θα τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους που λήστεψαν το δημόσιο και θα δημευτεί η περιουσία τους, είτε είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

      5. Θα συντάξουμε και θα ψηφίσουμε νέο δημοκρατικό Σύνταγμα ώστε ανά πάσα στιγμή η βουλή να εκπροσωπεί την βούληση του λαού, και ο λαός να είναι αφεντικό στον τόπο του.

      Δεν υπάρχει χρόνος, ούτε έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε το μαγαζάκι μας. ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

      Διαγραφή
  3. Οι απόψεις μου ίσως βοηθήσουν:

    Ο κομμουνισμός δημιουργήθηκε από μιά αφρόκρεμα εβραίων τραπεζιτών, επίσης ο Μάρξ ήταν ραβίνος γιος ραβίνου. Επιπλέον, ο Μάρξ έμαθε όσα ήξερε ποιό πολύ διαβάζοντας βιβλία παρά μέσα από την ζωή.

    Ο κομμουνισμός είναι υπερβολικά εναντίον του καπιταλισμού παραβλέποντας άλλα σημαντικά πράγματα όπως το άτομο, επίτηδες. Τι θα κάνει ο κομμουνισμός όταν σταματήσει να υπάρχει ο καπιταλισμός, εφόσον η υπαρξή του εξαρτάται τόσο πολύ από την εναντίωσή του στον καπιταλισμό. Μάλλον θα διαλυθεί κι αυτός.

    Γιατί ξεχνάει το άτομο, μήπως επειδή δεν θέλει πραγματικά να βοηθήσει το άτομο, αλλά γενικά και αόριστα να μιλάει για το πόσο βοηθάει το λαό. Ή μήπως τον κομμουνισμό (όπως τον καπιταλισμό) τον βολεύει ο λαός ως μάζα και ως όχλος δηλαδή ως μία τυφλή δύναμη.

    Όταν ξεπεράσουμε και τον καπιταλισμό και τον κομμουνισμό, μπορούμε να προχωρήσουμε στο να επιτρέψουμε στον κάθε άνθρωπο να ζήσει ελεύθερος.

    Μόνο ένα νόμο χρειαζόμαστε: αγάπη και κατανόηση.

    Μιά ανάλογη κίνηση διεθνώς νομίζω ότι θα ενδιαφέρει κάποιους απο εμάς:
    http://www.scribd.com/fullscreen/88782623?access_key=key-1ss2kehcrerllgyofh14

    Όποιος δεν είναι εναντίον μας είναι μαζί μας.

    Ηλίας Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. ΚΑΖΑΚΗ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ κ.κ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ. ΚΑΜΕΝΟ-ΔΗΜΑΡΑ-ΚΟΥΒΕΛΗ ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΜΑΖΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ! ! !

    Κ.Μ.
    ΒΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μια δυνατή και έκυπνη καμπάνια μπορεί το ΕΠΑΜ να πιάσει καλό ποσοστό, αλλά θα χρειστούν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι να δώσουν την ψυχή τους και όλο του το χρόνο. Άριστη μάχη δίνει ο Καζάκης στο ράδιο και το Χωνί, αλλά δεν βλέπω δυναμική παρουσία στο διαδύκτιο. Αντίθετα, ο Καμμένος πάει πολύ καλά διότι έχει πολύ σημαντική παρουσία στο διαδύκτιο, με ιστολόγιο συνεχόμενης ροής και καθημερινή παρουσία σε φεισμπουκ και τουίτερ. Αυτά είναι τα περισσότερο δυνατά ΜΜΕ σήμερα, και το ΕΠΑΜ δεν έχει καλή παρουσία σε αυτά, από όσο μπορώ να δω. Πανούσης, Ζουγανέλης, Πουλικάκος, Καλογερόπουλος θα μπορύσαν να ανεβάσουν τα ποσοστά του ΕΠΑΜ, αλλά υπάρχει ανάγκη και από μια δύο προσωπικότητες γνωστές που δεν θα είναι από τον καλιτεχνικό χώρο.
    Μαζί με Δημαρά - Καμμένο - Μαριά, γιατί όχι. Κάκο ψόφο να έχουν τα λεγόμενα "αριστερά" και ¨δεξιά", η ανθρωπότητα πλέον περνάει σε άλλο στάδιο και δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους αρχαίους διαχωρισμούς.
    http://ohifront.wordpress.com/2012/04/13/το-επαμ-στην-μάχη-των-εκλογών/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν ενωθούν οι πραγματικές αντιμνημονιακές δυνάμεις, οι κρισιμότερες εθνικές εκλογές θα χαθούν. Όλοι μαζί, αλλιώς θα συζητάμε μεταξύ μας: "Ποιος είναι ο πιο τίμιος;" ή "Ποιος δεν θα μας προδόσει;" και δεν θα βρίσκουμε απάντηση προεκλογικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει πολυδιάσπαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπερα και χρονια πολλα απο μενα.

    Ο προβληματισμος για τις συμμαχιες ειναι πολυ μεγαλος. απο την μια ειναι αναγκη για να δημιουργηθουν συμμαχιες για να αυξηθει η αντιμνημονιακη δυναμη και απο την αλλη εχουμε αντιμνημονιακα μετωπα τα οποια διαφωνουν στους κυριους πυλωνες μετα την αντιμνημονιακη εποχη.

    Ο Καμμενος προτεινει ιδιωτικοποιηση της παιδειας και καταργηση της μονιμοτητας. Ο κουβελης θελει να παραμεινουμε στο Ευρω. Πως μπορει να συμμαχισεις λοιπον με αυτα τα κομματα οταν η ιδεολογια σου και οι στοχοι δεν εχουν καμια σχεση? Ακομη και αν γινει συμμαχια ετσι οπως ειναι τα "μεγαλα" αντιμνημονιακα κομματα-κινηματα θα διαλυθουν στη συνεχεια κατα την εφαρμογη των πραξεων.

    Δεν αρκει το αντιμνημονιο αλλα και μια σωστη πολιτικη μετα με γνωμονα τον ανθρωπο! Ειδαμε πως επεσαν οι κυβερνησεις σε ισπανια και Ιταλια χαρηκαν πολλοι αλλα αυτες που εκλεχτηκαν μετα συνεχιζουν το ιδιο καταστροφικο εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κΕ Καζάκη, στο αντί ΝΤΠ είχατε δηλώσει πως υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ανεξάρτητων Ελλήνων και Ε.ΠΑ.Μ. Τι απέγινε αυτή η επικοινωνία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα ήθελα και εγω πολύ να το μάθω.
      Αν υπάρχει κάποια ελπίδα είναι μόνο αν ενωθεί ο κ. Καζάκης με τον κ. Καμένο.
      Είναι οι δύο αντιμνημονιακοί με τη μεγαλύτερη αναγνωρισημότητα αυτή τη στιγμή !!

      Καλό θα ήταν να τοποθετηθείτε κ. Καζάκη . Μετεκλογικά υπάρχει πιθανότητα να ενωθείτε ;

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώς μπορείτε και συζητάτε για συνεργασία με τον Καμένο ? Σας έπεισε για άσπιλο επαναστάτη τόσο πολύ που θεωρείτε ότι διαφέρει από τους υπόλοιπους? Τι σχέση έχει ο κος Καζάκης που είναι πολιτικά αγνός και πραγματικά ένας απο εμάς με όλους αυτούς που αλλάζουν στρατόπεδα εν μια νυκτί προκειμένου να αποφύγουν το γιαούρτωμα, επειδή φοβήθηκε την οργή του κόσμου περισσότερο από τους άλλους συναδέλφους του. Μην συμβιβαζόμαστε άλλο με πράγματα που δεν μας εκφράζουν αληθινά μόνο και μόνο από φόβο ότι δεν θα βγει το μικρό κόμμα! Να παλέψουμε για να βγει , θα το πούμε στην οικογένεια, στη δουλειά, στο φίλο μας , στην γειτονιά, θα το διαδώσουμε και θα το στηρίξουμε με επιχειρήματα λογικά. Πού ξέρετε? μπορεί τελικά να γίνει η έκπληξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαντέ αν δεν σε πάρει ο Καζάκης, ο Κυπριώτης μπορεί να σου κάνει καλό conne με το ΠΑΣΟΚ. Τους ξέρει όλους. Παλιούς υπουργούς Εθνικής Αμύνης, τον Κάρολο Παπούλια, άσε που ήταν και υποψήφιος δήμαρχος επί μνημονίου με το ΠΑΣΟΚ και υπέρμαχος του Καλλικράτη.
    Θα μιλήσεις με Κυπριώτη και θα σου βρει όλες τις άκρες. Από Γιωργάκη Παπανδρέπου μέχρι Βενιζέλο. Μιλάμε για στέλεχος του Κινήματος όχι αστεία.
    Και όταν μιλάμε για Κίνημα, ένα είναι το Κίνημα! ΠΑΣΟΚάρα όχι αστεία..
    Το ξέρω ότι δεν με πιστεύεις.
    Για ρίξε μια ματιά εδώ:
    http://unconventionalnews.eu/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/kypriotis-pasokos-kazakis.html
    Και θα διαπιστώσεις ότι και λίγα γράφω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ.

      Διαγραφή
    3. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΣΩΣΤΑ! ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ..

      Διαγραφή
  13. Εγώ τα σχόλια μου για τον Κυπριώτη να τα αποσύρω?
    Γιατί μάλλον δεν σας ενοχλούν ε?
    Τα ξέρατε ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ έχω μια απορία: Η συνεργασία με τον Παπαθεμελή (ο οποίος και περιορισμένης απήχησης είναι και απαξιωμένος στα μάτια των προοδευτικότερων δυνάμεων) είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει το ΕΠΑΜ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα σχολια σου για τον κ.ΚΥΠΡΙΩΤΗ κρατηστε τα για σας τους αμετανοητους κ.Μουρελατο.Τουλαχιστον εκεινος προσπαθει να διορθωσει τυχον λαθη του ΕΣΕΙΣ τι κανετε ???/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς ακριβώς προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του?
      με τα ΑΙΣΧΗ του Συνεδρίου, την εκδίωξη Πατέλη, την εξανάγκαση σε φυγή των Πατρινών, την περιθωριοποίηση του ΕΠΑΜ και την μετατροπή του σε γκρουπούσκουλου που θα πάρει κάτω από 3% στις εκλογές, εξυπηρετώντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τα σχέδια της Goldman Sachs, όπως αυτά αναφέρονται στην τελευταία της έκθεση?
      Δεν ντρέπεστε λίγο πια?
      Χάθηκε η τσίπα επάνω σας?
      Όταν εγώ έτρωγα τα δακρυγονα έξω από την φλεγόμενη Μαρφίν, ο Κυπριώτης τι έκανε?
      Έπαιρνε το χρίσμα για δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ από το Ραγκούση?
      Το επικροείτε ΚΑΙ αυτό??!!! Μπράβο σας!
      Με αυτούς να μείνετε τότε Έφη. Γιατί τέτοιοι ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

      Όσο για εμάς κάνουμε, αυτοί οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που απομείναμε, ότι μπορούμε.

      Ενημερώνομε τον κόσμο να μην μπλέκει σε ΔΗΘΕΝ αντιμνημονιακά ΜΑΝΤΡΙΑ τύπου ΕΠΑΜ.

      Τι άλλο να κάνουμε που είμαστε 3 και ο κούκος?!!!

      Επανάσταση? Αυτήν την αφήνουμε στον... Κυπριώτη!!!

      Διαγραφή
    2. Ο μόνος που θα βγει ωφελημένος από αυτή τη συμμαχία είναι ο Παπαθεμελής. Μπράβο, γίνατε το σωσίβιο του Παπαθεμελή-Παπαθεμελή-απόψε ένας ναύτης το κορμί μου αμελεί.

      Διαγραφή
  16. Σας ακούσαμε...μας εμπνεύσατε...σας προπαγανδίσαμε...και τώρα συμμαχείτε με νεκρόζώντανα βαμπίρ...Συγχαρητήρια για την απόφαση ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ! Είμαι σίγουρος ότι το τεράστιο αντιμνημονιακό ανάστημα του πολιτικού ανδρός θα συμβάλλει τα μάλλα στην αποδέσμευση της χώρας από το δεσμό του χρέους και των συμβάσεων! Συγχαρητήρια και για το πολιτικό ανάστημα των συγκροτούντων το ΕΠΑΜ (υμών συμπεριλαμβανομένου) για αυτήν την ιστορικής σημασίας πολιτική σύγκλιση! Είμαι σίγουρος ότι οι ιστορικοί του μέλλοντος θα εξάρουν μετά διθυράμβων την πολιτική αυτή απόφαση που θα μας λυτρώσει όλους! Συγχαρητήρια και πάλι Συγχαρητήρια!!!
    Υ.Γ. : Προτείνω ως λογότυπο της εκλογικής συμμαχίας ΟΧΙ να είναι μια φωτογραφία ντεμί-ανφας του Στελάρα με ένα Βελούδινο μπλε φρυγικό σκούφο στο κεφάλι
    Υ.Γ. : Τελικά αυτή η χώρα και το έθνος που την κατοικεί είναι όντως ανάδελφη: Κανένας παγκοσμίως δεν κατέχει τέτοιο ρεκόρ πολιτικής αναξίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Γιώργο έχεις δει την φωτογραφία με το πιάτο γίγαντες?
      Αυτή είναι καλύτερη :)
      Την άλλη με το πρόβατο που ψηφίζει Ενιαίο Παλλαϊκό Μαντρί?
      Δεν ξέρω ποια να διαλέξω :)

      Διαγραφή
    2. Το 30.856 σταυροι, 0,45% του Παπαθεμελη το 2009 δεν ειναι ευκαταφρονητο και σε βαζει στην βουλη. Περα τουτου, δεν μπορει το ΕΠΑΜ να γινει ΣΥΡΙΖΑ οπου ο ενας μας ξυνιζει και ο αλλος μας βρωμαει. Ειναι οντως γελοιος ο Παπαθεμελης αλλα οταν κανεις εκκληση για πανστρατια τους δεχεσαι ολους. Μην ειμαστε υποκριτες.

      Διαγραφή
  17. Εγώ λέω να ενωθεί το Ε.ΠΑ.Μ (έστω και προσωρινά) με Καμμένο και Δημαρά και έτσι θα έχουμε πολύ καλές ελπίδες να βγάλουμε πρωτιά.
    Μετά βάλτε τα ευαίσθητα θέματα όπως έξοδο από το Ευρώ σε δημοψήφισμα.
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_447.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ακουσες φανταζομαι οτι ο Καμμενος εταξε λεφτα στον Καζακη για να την κανει απο ΕΠΑΜ.

      Διαγραφή
  18. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε καλύτερα τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε, καθώς επίσης το που βρισκόμαστε στο παρόν.
    Κατόπιν πρέπει να υποστηρίξουμε το επιθυμητό και να καταστρατηγήσουμε το ανεπιθύμητο. Είτε έχουμε επιτυχία στις εκλογές αλλά όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κατανοούμε και να δρούμε υπεύθυνα, ο καθένας από την θέση του και χωρίς απαραίτητα να περιμένει κατανόηση από αυτούς που βρίσκονται σε άλλες θέσεις.

    Παράδειγμα ο Matthias Rath, στην ομιλία του στο Βερολίνο το Μάρτιο του 2012,

    http://activistika.blogspot.com/2012/04/blog-post_6843.html

    Ηλίας Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://activistika.blogspot.com/2012/04/codex-alimentarius.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όπως προκύπτει από τη συμφωνία 14 σημείων μεταξύ Ανεξάρτητων Ελλήνων και Άρματος Πολιτών, η συμμαχία αυτή κατατάσσεται στις μνημονιακές και φιλοκατοχικές δυνάμεις.

    Δεν καταργούν τα μνημόνια (η λέξη μνημόνιο δεν αναφέρεται καν), δεν διαγράφουν το χρέος, δεν αναθεωρούν το σύνταγμα με γνώμονα τη ενίσχυση του δημοκρατικού του χαρακτήρα, δεν προτίθενται να διεξάγουν δημοψήφισμα για το θέμα παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη και την Ε.Ε., δεσμεύονται όμως για την τήρηση των διεθνών υποχρεώσεων της Ελλάδας και για την παραμονή της ως αποικία της Βορειοευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας.

    Ο θεμέλιος λίθος της πολιτικής τους φαίνεται να είναι το "ναι μεν, αλλά".
    - Ναι μεν σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου, αλλά μόνο για την αποτύπωση του χρέους, όχι την διαγραφή του.
    - Ναι μεν τήρηση των διεθνών υποχρεώσεων όσο δεν είναι σε βάρος του λαού, αλλά δεν ορίζουν το σημείο που η επιβάρυνση του λαού δικαιολογεί παύση πληρωμών.
    - Ναι μεν εξέταση των δικαιωμάτων μας βάσει του διεθνούς δικαίου, αλλά μόνο για να αρνηθούμε τους επαχθείς όρους εξυπηρέτησης του χρέους, και όχι το ίδιο το χρέος.
    - Ναι μεν αναθεώρηση του συντάγματος, αλλά με επίκεντρο την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, και όχι την ενίσχυση της δημοκρατίας (παρεμπιπτόντως, δεν παίρνει θέση σχετικά με την απαίτηση της Ε.Ε. για ενσωμάτωση στο σύνταγμα της οδηγίας για εξυπηρέτηση του χρέους κατά προτεραιότητα).

    Τι είδους αντιμνημονιακή/αντικατοχική συμμαχία είναι αυτή, που δεν αναλαμβάνει ούτε μία αντιμνημονιακή/αντικατοχική δέσμευση; Είναι ακριβώς το αντίθετο της συμφωνίας εκλογικής συνεργασίας που προτείνει το ΕΠαΜ! Αν θέλουν να μάθουν πώς συγκροτείται μια αντιμνημονιακή και αντικατοχική συμμαχία, ας ρίξουν μια ματιά στη συμφωνία ΕΠαΜ - Δημοκρατικής Αναγέννησης και στις δεσμεύσεις που ανέλαβαν απέναντι στον λαό.

    Δυστυχώς, όπως εξελίχθηκε ο Καμμένος, δεν βλέπω πως θα μπορούσε να συνέργαστεί μαζί του το ΕΠαΜ. Και το χειρότερο είναι οτι ο κόσμος θα τον ψηφίσει ως αντιμνημονιακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριάκο δεν ξέρω τι πίνεις ακριβώς.
      Αν είναι αλκοόλ θέλω να μάθω την μάρκα.
      Ναρκωτικά δεν παίρνω οπότε αν είναι αυτό μην μου πεις.

      Κυριάκο εάν είναι αντιμνημονιακό το ΕΠΑΜ με Κυπριώτη - Ιεροδιάκονο μέσα, ε τι να πω?
      Γιατί δεν παίρνετε και ΓΑΠ και τον Μιχαλολιάκο τον Χρυσαυγίτη, να έχετε πιο original καταστάσεις και αρκείστε στα απλά υποκατάστατα?

      Θα μου πεις αφού έχουμε το γίγαντα Παπαθεμελή που έχει κάνει μαζί μας φοβερή συμμαχία με τεράστια λαϊκή απήχηση. Τι να τους κάνουμε αυτούς?

      Σωστό και αυτό.

      Φιλική συμβουλή ως υστερόγραφο:

      Πείτε του Καζάκη να πάει μέχρι την Παρασκευή να κάνει την παραδουλεύτρα στο σπίτι του Καμμένου μπας και τον βάλει στο ψηφοδέλτιο.

      Ο Καμμένος, αν και Νεοταξίτης κάργα, στο πολύ κατά βάθος είναι καλό παιδί.
      Θα τον λυπηθεί και θα τον βάλει στο Επικρατείας σε εκλόγιμη.

      Διαγραφή
    2. @ νυχτερινή βάρδια Γ.Α.Δ.Α.

      Τα επιχειρήματά σου, όπως πάντα, τσακίζουν κόκκαλα. Ειδικά εκείνο με τα ναρκωτικά και το άλλο με την παραδουλεύτρα.

      Ο αντιμνημονιακός δε φαίνεται από το ποιός είναι, αλλά από το τί δεσμεύεται να κάνει για τη χώρα του. Εσύ, για παράδειγμα, δεσμεύτικες να troll-άρεις μέχρι τελικής πτώσης. Τόσο, που αναρωτιέμαι αν το κάνεις, όχι από επάγγελμα, αλλά για τη χαρά του trolling.

      Διαγραφή
    3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RBn1aVZr3oM

      Διαγραφή
    4. http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_e1ed3b02-115e-41b2-a7d7-d47b360d74a7

      Διαγραφή
  21. Πες μου ενα τροπο ρε μητσο να ψησω εναν ανθρωπο που μεχρι τωρα του ελεγα για ΕΠΑΜ ΚΑΖΑΚΗ και επανασταση εναντια στους δοσιλογους να ψηφησει την αποτυχια της πολιτικης που στη θεσαλονικη δεν υπαπχει σαν λεξη και λεγεται παπαθεμελης.Αν ειναι δυνατον ρε φιλε να μου λες οτι δεν κατεβαινω με τον καμενο η¨με το συριζα και κατεβαινω με τον παπαθεμελη....Δεν μπορει να εχω πεσει τοσο εξω στην εκτιμηση που σου εχω δεν ειναι δυνατον να με προδωσεις πριν καν σε εμπιστευτω δεν ειναι δυνατον να παλεψω με τους συντροφους μου για να φυγει η χολερα που μας κυβερνα και εσυ να μου φερνεις τον καρκινο στο κινημα.Αν παλι αποφασισεις να επιμεινεις στην θεση για τον παπαθεμελη να ξερεις πως στην αγρια του βολου το ρευμα που εχει το επαμ γρηγορα θα βραχυκυκλωσει και θα παθουμε ηλεκτροπληξια..ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι σκατά ρε φίλε Κ?
    Μια χαρά τα πάνε:
    Πήραν ΚΑΙ τον Παπανικόλα:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5My_3G0Svxc

    http://www.youtube.com/watch?v=TcnzXiGzEYM

    http://www.youtube.com/watch?v=crF3V3KxoSs

    Μιλάμε για μεταγραφές ΒΟΜΒΑ.

    Καζάκη θα το ξεπεράσεις ΣΙΓΟΥΡΑ το 50% !!!

    (στους πρώην τροφίμους ευαγών ιδρυμάτων χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πως σου φανηκε Κωστα Καζακη πραγματικα φιλοτιμε ανθρωπε,που αντι να ενορχηστρωσεις ενα νεο ηθος κ αγωνα για δημοκρατια σ αυτον τον τοπο.ηρθε ο Καμμενος και σου πηρε ολο σου τον κοπο κ απεμεινες να κανεις συμμαχιες με ζομπι της πολιτικης .Κριμα γιατι ειχες φιλοτιμο.Αλλα τωρα πια κακα τα ψεμματα,τελειωσαν ολα.Αργησες να κατεβασεις το Επαμ κ για ενα μηνα εχασες ολο το παιχνιδι.Τωρα καλα κρασια,πα να ψηφισω οικολογους καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αναφέρεστε σε συνεργασίες με διάφορους. Γιατί δεν μελετάτε όλοι σας την συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων του κυρίου Λεβέντη; Άσχετα με το τι λένε για τον κο Λεβέντη και τι έχει περάσει σαν εικόνα. Τον έχετε παρακολουθήσει; Δεν είναι σοβαρός; Δεν λέει την αλήθεια; Δεν μιλάει για πρόγραμμα εφικτό με λύσεις και μειώσεις από τους έχοντες και όχι από τις κατώτερες τάξεις. Πιστεύω πως λόγω της σύντομης προεκλογικής περιόδου, που δεν αφήνει χρόνο στα νέες κινήσεις των ανεξάρτητων μικρών κομμάτων να προετοιμαστούν και να ενημερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, θα έπρεπε να σκεφτούν μια συνεργασία με έναν καθαρό, παλιό πολιτικό που δεν έχει πάρει φράγκο, έχει αρνηθεί οικονομικές βοήθειες, γνωρίζει τα πάντα για τους προδότες και έχει πρόγραμμα. Τέλος το γεγονός ότι όλα τα μέσα εξημέρωσης δεν του δίνουν βήμα και τον έχουν καταντήσει φάντασμα, αξίζει να μας προβληματίσει και να σκεφτούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέματα. Εύχομαι επιτυχίες για το καλό του συνόλου και του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τα μπερδεψες μητσο,καπου εκει στους τελευταιους μηνες του 11 αρχισες να χανεις τη μπαλλα,κριμα που την τοσο μεγαλη λαικη απηχηση και διαθεση για συμμετοχη που καταφερες πραγματι με την προσωπικοτητα και την ρητορικη να εγειρεις την εξουθενωσες σε πραγματικα χρονο ρεκορ με την χυδαιολογια,την υβρεολογια,τον ακρατο λαικισμο και τον βοναπαρτισμο.και τωρα τι?μειναμε με τον παπαθεμελη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΖΑΚΗ σε ευχαριστουμε που δεν εισαι εισουν και δεν θα γινεις ποτε σου "πολιτικος".
      Γιαυτο κερδισες την ψηφο μας!!!

      Διαγραφή
    2. Όχι φίλε δεν μείνατε μόνο με τον Παπαθεμελή.
      Ξέχασες και ... τον Παπανικόλα χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  26. Τα περισότερα σχόλια φίλοι συνφορουμίτες αποτελούν έξοχο υλικό για κάποιο ψυχίατρο
    Θα διαγνώσει όλες τις ψυχικές ασθένειες που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της ψυχιατρικής.
    Για να μη προχωρήσω σε διαγνώσεις,εξ άλλου δεν είναι ο τομέας μου,ας περιοριστώ σε κάποιες λογικές παρατηρήσεις.
    Οταν κάποιος συμμετέχει σε ένα μέτωπο (ΕΠΑΜ) όπου χωράνε δεξιοί ,αριστεροί ,κεντρωοι κ.λ.π. γιατί σήμερα κραυγάζει κατά της απόφασης συνεργασίας με τον Παπαθεμελή;
    Μήπως δεν εχουν γίνει προσεγγίσεις άλλων πολιτικών φορέων (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λ.π.) οι οποίες κατέληξαν σε αποτυχία;
    Τι φταίει ο Παπαθεμελής εάν ήταν ο μόνος που απάντησε θετικά;
    Και αν ήταν θέμα αρχής η μη προσέγγιση του Παπαθεμελή γιατί αυτό δεν τέθηκε στο συνέδριό σας;

    Εχω την εντύπωση,παρατηρώντας από απόσταση τα διαδραματιζομενα στο ΕΠΑΜ,ότι οι αντιδράσεις δεν θα ήταν τόσο αρνητικές εάν η λίστα των συνεργασιών ήταν ευρύτερη και συμμετείχαν σχήματα του (αυτοαποκαλούμενου) αριστερού χώρου (γιατί είναι μεγάλη η συζήτηση εάν υπάρχει στην ελλάδα αριστερά)

    Οσο αφορά την απόφαση συνεργασίας με τον Παπαθεμελή
    1)Στο βαθμό που ο πολιτικός χώρος του Παπαθεμελή προσυπογράφει τα προτάγματα του ΕΠΑΜ είναι ρατσιστικό να λοιδωρείς αυτή τη συνεργασία γιατί το κόμμα του είναι μικρό και δεν έχει τα ποσοστά της Παπαρήγα ,του Καμένου ή του Τσίπρα
    2)Αντί να ασκείται ανελέητη και εν πολλοίς κακόπιστη κριτική στην απόφαση συνεργασίας καλύτερο θα ήταν να ασκηθεί κριτική σε αυτούς που αρνήθηκαν τη συνεργασία στη βάση των προταγμάτων του ΕΠΑΜ (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΑΜΕΝΟΣ,ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ)
    3)Ακόμη θα έπρεπε να ασκήσετε κριτική στον χώρο του Λαφαζάνη και της Ισκρα που ενώ συνεχίζουν να υποστηρίζουν την έξοδο από το Ευρώ,συνεχίζουν τη συνεργασία με τον Ευρωλάγνο Τσίπρα.Ο τελευταίος σε πρόσφατη επιστολή του στη Κομμισιόν,με αφορμή δημοσίευμα του Βήματος της 1/4/12,περί προεκλογικού διαφημιστικού σποτ της ΕΕ,που θα παρουσιάζε την ελλάδα και την ΕΕ να πορεύονται χέρι-χέρι,ζήτησε να μην βγει στα ΜΕ γιατί θα έκανε μεγάλο κακό στα κόμματα που είναι αριιστερά αλλά εχουν φιλο-ΕΕ πολιτική.
    Φαίνεται ότι οπι ευρωδήμιοί μας συμμορφώθηκαν στην έκκληση Τσίπρα ,γι αυτό δεν απολαύσαμε τη χουντική προπαγάνδα του Ευρώ και της ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ξέρεις από ψυχιατρική από ότι φαίνεται επωνυμε ανώνυμε δεν μας λες και την άποψη σου για τον... Παπανικόλα χαχαχαχα

      ΥΓ Ρε Καζάκη κάτι είπες στο Ράδιο σου ότι ξέρεις τις IP και θα βρεις ποιος σου την λέει. Βλέπεις κανέναν να κρύβεται?!!!! Επώνυμε για ψάξε τον και αυτόν. Μανία καταδίωξης λέγεται μάλλον αυτό που έχει.
      Τον κυνηγούν ΑΝΩΝΥΜΑ φαντάσματα τα οποία όμως του δείχνουν φόρα παρτίδα τις διευθύνσεις, τα ονοματεπώνυμα και τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! Τόσο "ανώνυμα" είναι. Πιθανώς στο κεφάλι του Καζάκη και μόνο.

      Διαγραφή
  27. Ελπίζω ο κος Καζάκης να ακυρώσει σύντομα την συνεργασία του με τον Παπαθεμελή. Δεν είναι μόνο το πρόσωπο του, είναι πως και κανένας που γνωρίζω και στηρίζει το ΕΠΑΜ δεν εγκρίνει τον Παπαθεμελή. Πως γίνεται επομένως ένα τόσο δημοκρατικό κίνημα να παίρνει αποφάσεις που είναι αντίθετες στην συντριπτική πλειοψηφία της βάσης του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο δημοκρατικό κίνημα φίλε?
      Σας είπε στο συνέδριο για παπαθεμελή και παπανικόλα?
      Μόνος του το αποφάσισε ο "μέγας δημοκράτης"!
      Φέουδο των Καζάκη - Κυπριώτη είναι το ΕΠΑΜ.
      Και αντίλογος ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ.

      Διαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στήριξη στον Καζάκη λοιπόν γιατί είναι ο μόνος που έχει ξεκάθαρη θέση κατά του μνημονίου. Βαρέθηκα να ψηφίζω κάποιον για να τιμωρήσω κάποιον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @perisian για ψάξου καλύτερα και θα βρεις και άλλους με ξεκάθαρη θέση ενάντια στου μνημονίου.Ενάντια στο μνημόνιο είναι πολλοί ενάντια σε ένα σύστημα που μας χρεοκόπησε είναι λίγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το spam των οικολόγων πράσινων είναι όλα τα λεφτά.
    Ευχάριστες στο αυτί αοριστολογίες ,χωρίς αιχμές και ρήξεις.
    Πριν λίγο καιρό ψηφίσθηκε ο νόμος για τη βιοποικιλότητα .
    Στο νόμο αυτό προβλέπεται στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης κατασκευή φωτοβολταικών και πάρκων ανεμογεννητριών σε όλα τα βουνά της χώρας από εθνικά πάρκα και καταφύγια άγριας ζωής ,μέχρι τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλους.
    Η μόνη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι με ευκαιρία την πρόθεση της εκκλησίας να τοποθετήσει φωτοβολταικά στη Πάρνηθα ,σε ιδιόκτητο οικόπεδο(αν τα τοποθετούσε ιδιώτης δεν θα΄υπήρχε αντίδραση).
    Ακόμη στο νέο ΓΟΚ προβλέπεται ανάκληση αποφάσεων αναδάσωσης με συνοπτικές διαδικασίες και εγκατάσταση αναψυκτηρίων,ταβερνείων,γηπέδων και αλλων εγκαταστάσεων σε αναδασωτέες περιοχές,κατά παράβαση αποφάσεων του ΣτΕ.
    Τι έκαναν οι οικολόγοι πρασινοι για να μη περάσουν οι περιβαλλοντοκτόνοι νόμοι,που εχουν σαν δικαιολογία τη διευκόλυνση των επενδυτών;
    Ποια η αντίδραση των οικολογων πράσινων όταν το ευρωπαικό δικαστήριο ακύρωσε απόφαση του ΣτΕ που απαγορεύει τη δόμηση σε αναδασωτέες περιοχές ,με το σκεπτικό ότι προκαλείται περιουσιακή ζημιά στον ιδιώτη που αγόρασε τη συγκεκριμένη έκταση;
    Η μήπως ότι έρχεται εξ Ευρώπης είναι υπεράνω κριτικής (Η ΕΕ πέραν του καλού και του κακού)

    ΥΓ1 Οσο για τα ενδοεπαμικά κουτσομπολιά και λυντσρίσματα(Παπανικόλες,Κυπριώτιδες κ.λ.π.) δεν με αφορούν,όπως πιστεύω και κάθε άνθρωπο που βλέπει τη ζωή του και τη χώρα να ισοπεδώνονται από την επέλαση του εφιαλτικότερου νεοφιλελευθερισμού που είδε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία (λιτότητα με αύξηση φορολογίας,παρακράτηση κρσατικών εσόδων προς όφελος των δανειστών κ.λ.π.).Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πολιτική κριτική και στα πλαίσια αυτής της κριτικής είναι και η παρέμβαση που έκανα σε προηγούμενο ποστ,αλλά απάντηση δυστυχώς δεν πήρα ακόμη.
    ΥΓ2 Το κύριο ζήτημα που τίθεται σήμερα δεν είναι ποιος είναι υπερ και ποιος κατά των δανεισμών και των μνημονίων.Το κομβικό ζήτημα είναι ποια μέσα επιστρατεύει κανείς για την ανατροπή των μνημονίων.Αυτοί που ομνύουν στο όνομα της ΕΕ και της Ευρωζώνης (Καμένοι,Συριζαίοι,Σαμαράδες,Βενιζέλοι,Καρατζαφέρηδες,χρυσαυγίτες,μπακογιαννικοί κ.λ.π.) προφανώς και μας δουλεύουν όταν μιλάνε κατά των μνημονίων,αφού η ΕΕ είναι αυτή που μας τα επιβάλλει,σαν πολιτικός εκφραστής των εθνικών και υπερεθνικών οικονομικών ελίτ,που εξυπηρετεί.Από την άλλη η λογική του ΚΚΕ ότι δεν μπορείς να κάνεις αντιμνημονιακή πάλη εκτός ΠΑΜΕ ,θέτει το ιστορικό ζήτημα αν υπάρχει αντίσταση εκτός ΚΚΕ .Ο Καζάκης έδειξε ότι υπάρχει τρίτος δρόμος ,δοκιμασμένος από την Ισλανδία αλλά και από την Αργεντινή και τον Ισημερινό.Η συνεργασία με Παπαθεμελή ήταν συνέπέια της άρνησης (ρητής ή σιωπηρής) των υπόλοιπων δυνάμεων να συμπτύξουν κοινό μέτωπο στη βάση των 5-6 προταγμάτων που έθεσε το ΕΠΑΜ.
    Ας δούμε το δάσος (αρνηση δημιουργίας κοινού μετώπου από αντιμνημονιακά κόμματα) και ας σταματήσουμε να βάλουμε κατά του δένδρου (συνεργασία Παπαθεμελή-ΕΠΑΜ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @eponymous2012 Ο καζάκης δεν έδιξε τον τρίτο δρόμο αλλά ένα δρόμο ίδιο με του ΚΚΕ.Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου είναι απέναντί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κύριε Καζάκη, λέτε ότι είναι φασιστικό και ρατσιστικό για τα μέλη του ΕΠΑΜ να προβληματίζονται για τον Παπαθεμελη που ήταν ΠΑΣΟΚ, διότι το ΕΠΑΜ δεν ρωτάει αν κάποιος έιναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή οτιδήποτε άλλο, αρκεί να συμφωνεί με τα 5 προτάγματα και να κάνει αγώνα ενάντια στον κοινό εχθρό.
    Συμφωνώ με αυτό στο επίπεδο απλών πολιτών και συναγωνιστών, αλλά όταν κάνεις "κοινό αγώνα, ισότιμη συνεργασία" με πολιτικά πρόσωπα, υπάρχει και το πρόβλημα της διαπλοκής και για αυτό φοβούνται πολλοί!
    Διότι η Ελλάδα της μίζας και του βολευόματος στηρίζεται πάνω σε άτομα πολιτικά που έχουν κρυφές διαπλοκές με επιχειρηματίες, πολυεθνικές κλπ. Φυσικά λοιπόν πολλά μέλη του ΕΠΑΜ λένε: "Γιατί εγώ να συσχετιστώ με άτομα που στο παρελθόν , (ή ίσως και τώρα ακόμα),είναι κάπως συνδεδεμένα με κόμματα που αποδεδειγμένα έχουν κάνει διεφθαρμένο παιχνίδι?!"
    Αυτό τον προβληματισμό πρέπει λοιπόν να τον λύσετε, να εγγυηθήτε για τους συμμάχους μας, και να τα εξηγήσετε αυτ΄απλά και ειλικρινά, όχι να το ξεπεράσετε με ρητορικές, και όχι λέγοντας ότι είμαστε όλοι βλάκες ή φασίστες!
    Με λίγα λόγια η λερωμένη βουλή η οποία τώρα ΔΕΝ εκπροσωπεί την βούληση του λαού χρειάζεται καθάρισμα. ΑΛΛΑ, αυτοί που θα την καθαρίσουν πρέπει να είναι και αυτοί καθαροί! Χρειάζεται νέα άτομα με καθαρό παρελθόν, και πεπειραμένους καθαρούς. Αυτό πιστεύω είναι στο μυαλό όλων.
    Εσείς τι λέτε για αυτό? Πως θα ξεχωρίσετε ένα καθαρό μέλλον από το βρόμικο παρελθόν που μας έχει καταντήσει στην χρεοκοποία και την προδοσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ μόνο μια απορία έχω παιδιά...αυτή τη στιγμή τα αντιμνημονιακά κόμματα είναι περισσότερα και σε αριθμό και σε εκλογική δύναμη από τα ομολογουμένως ξοφλημένα φιλομνημονιακά...Γιατί, που να πάρει και να σηκώσει, δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας; Γιατί, αντί για αλλοπρόσαλλες συμμαχίες (ο Δημαράς με τον Καμμένο, η νεολαία του Δημαρά με τον ΣΥΡΙΖΑ, εσείς με τον Παπαθεμελή), δεν προσπαθήσατε για μία, ΜΙΑ φορά να παραμερίσετε τις ιδεολογικές διαφορές σας και να προχωρήσετε όλοι μαζί; Ναι, το ξέρω, έχετε όλοι διαφορετικές απόψεις. Άλλος θέλει να φύγει από το ευρώ, άλλος θέλει να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, άλλος δεν θέλει τίποτα απ'τα δύο. Όμως, διάολε, όλοι συμφωνείτε ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλο μνημόνιο. Δεν καταλαβαίνετε ότι, αν δεν δει ο κόσμος ότι είστε διατεθειμένοι να κάνετε έστω και προσωρινά στην άκρη τις διαφωνίες σας και να χαράξετε μια κοινή πολιτική με τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα, θα απογοητευτεί και θα ψηφίσει τους ίδιους απατεώνες που ψήφιζε τόσα χρόνια τώρα; Ας γίνει μια αρχή τώρα, να έρθει στην εξουσία μια κυβέρνηση κατά του μνημονίου, και αργότερα αν δεν τα βρίσκετε με τους άλλους προσπαθήστε να πείσετε το λαό για την υπεροχή των θέσεών σας. Όμως τώρα προέχει να σταματήσουμε την καταστροφική πορεία της χώρας προς τη χρεωκοπία, και αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αν δε σταματήσει ο καθένας να σηκώνει δικό του μπαϊράκι χωρίς να είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με άλλους. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι, διαιρεμένους θα μας πατήσουν ξανά στο λαιμό. Σκεφτείτε το...δύο βδομάδες μένουν ακόμα ως τις εκλογές. Προλαβαίνετε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αυτη την προταση εκανε ο καζακης σε ολους και μονο o παπαθεμελης δεχτηκε, αλλα 3-4 μικρα κομματα και 30-35 κινηματα πολιτων.
      ΟΛΟΙ οι αλλοι σφυριζουν αδιαφορα. Τους ενδιαφερουν τα στασιδια στη βουλη και η βουλευτικη αποζημιωση μονο.

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο Παπαθεμελής και επί ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι αγνός πατριώτης που δεν θέλει βουλευτική αποζημίωσή και ούτε να μπει στην βουλή και όταν ήταν υπουργός τον μισθό του τον έδινε στους φτωχούς ..Αλλά αφού συμφωνεί μαζί μας σε 2-3 σημεία να πάνε στο διάολο οι Λεπτομέρειες αυτές.Ακούσατε μια καραμέλα του Καζάκη για αποζημιώσεις και την αναπαράγεται.Όποιος είναι μαζί μας είναι αγνός πατριώτης όποιος δεν δέχεται να είναι μαζί μας είναι δοσίλογος που θέλει βουλευτικούς μισθούς.Έχετε καταντήσει και εσείς πρόβατα και δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.Ξαναλέω καλή η κοινή συμπόρευση αλλά πρέπει να ταξικά χαρακτηριστικά και αντισυστημικά.Δεν αρκεί να είσαι αντιμνημονιακός γιατί αυτό περιλαμβάνει από το ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΎΑ μέχρι και την Κατσέλη,Καμμένο και χρυσά αυγά.Καλή συμπόρευση με τα λαμόγια του παρελθόντος λοιπόν.

      Διαγραφή
    3. αντε βρες ακρη.. κι εγώ απορία το έχω και το εύχομαι διαρκώς κάθε μέρα που περνάει.. αλλά μάλλον θα υπάρχουν τεράστια συμφέροντα για να μας κρατάνε όλους μη-ενωμένους...
      κρίμα..
      προσωπικά μετά τις εκλογές και αν δεν γίνει κάποιο θαύμα θα πάω εξωτερικό. τόσο χάλια δε θα είναι πουθενά! δυστυχώς πολλοί ακόμα θα ακολουθήσουν τον δρόμο της ξενιτιάς μετά το βράδυ των εκλογών.. αν δεν γίνει κάποιο θαύμα...

      Διαγραφή
    4. Εννοείται ότι υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που μας κρατάνε διαιρεμένους:

      Διάβασε την έκθεση της Goldman Sachs που ΠΑΝΗΥΓΥΡΙΖΕΙ για την πολυδιάσπαση της "Άκρας Αριστεράς" και της "Άκρας Δεξιάς" (έτσι όπως κατάντησε το ΕΠΑΜ ανήκει μάλλον στην δεύτερη) και θα δεις ότι ο κύριος Καζάκης ο οποίος με τα λόγια πολεμάει την Goldman, στην πραγματικότητα με τις πράξεις του βοηθάει το έργο των εχθρών του. Εάν αυτή δεν είναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, τότε ποια είναι κύριε Καζάκη?

      Ιδού και η έκθεση της Goldman μεταφρασμένη και με παράθεση της αρχικής πηγής για του λόγου το αληθές:

      http://unconventionalnews.eu/ellada/312-goldman-sachs-greek-elections.html
      Ανάλυση από Έλληνα δημοσιογράφο (όχι τον γράφοντα):

      "Η Goldman όμως θεωρεί ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί για τους εξής λόγους:

      -Δεδομένου του εκλογικού νόμου(με μπόνους 50 εδρών στο πρώτο κόμμα),ακόμα και με τη συνολική εκλογική δύναμη 30-40% από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί, τα δύο κόμματα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση πλειοψηφίας σε περίπτωση που συνεργαστούν.

      -Τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι πολλά, αλλά αποσπασματικά και διαιρεμένα. Υπάρχουν έντονες ιδεολογικές διαφορές μεταξύ των κομμάτων της αριστεράς και πολύ περισσότερο μεταξύ εκείνων της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς. Τα προγράμματα και οι επιδιώξεις είναι πολύ διαφορετικές. Η πιθανότητα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να σχηματίσουν ένα σταθερό και συνεκτικό συνασπισμό είναι αρκετά χαμηλή."

      Και τα λόγια της ΙΔΙΑΣ της Goldman:

      "We think (Goldman) this is unlikely for the following reasons:

      Given the electoral law described above, even under current polling rates, the two leading parties (PASOK and ND) would likely gather enough parliamentary votes (>151) to form a majority government jointly.

      The opposition parties are plentiful but fragmented. There are stark ideological differences among the parties of the left – and much more so between those of the far left and the far right. The agendas and the pursuits are very different, as are the positions on EMU participation.

      The probability that the opposition parties form a stable and coherent
      coalition of their own is fairly low, in our view.

      Polling companies continue to warn that the high percentage of undecided voters creates a wide margin of error around current polls. Given the high public support for the EUR (typically north of 60% in past surveys), the current polls probably understate the actual ballot results for PASOK and ND (the parties most clearly pro-EUR)."

      Αυτά είναι τα απερίγραπτα πολιτικά χάλια στα οποία φέρατε την χώρα εσείς και οι όμοιοί σας. Εκούσια ή ακούσια (μου είναι άγνωστο αλλά και ΑΔΙΑΦΟΡΟ διότι μόνο το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει) βοηθάτε τους τοκογλύφους που μας κατέστρεψαν, μέσα από τη συμμετοχή σας στις εκλογές.

      Μετά τις εκλογές θα το αποδείξω ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ αυτό.
      Δόξα τω Θεώ εγώ τον μελέτησα τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου, εν αντιθέσει με τους ψηφοφόρους σας.
      Εσείς που είστε και οικονομολόγος δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε?
      Μαθηματικά Λυκείου ξέρετε. Τα χρησιμοποιήσατε?

      Διαγραφή
    5. @ redpower

      Πότε έγιναν αντιμνημονιακοί το ΚΚΕ, η Κατσέλη και ο Καμμένος και δεν το μάθαμε; (Για τα Χρυσά Αυγά δε μιλάω, γιατί δε με παίρνει ο χώρος να περιγράψω πόσο προδότες είναι). Αντιμνημονιακός δεν είναι εκείνος που διαφωνεί στα λόγια με το μνημόνιο, αλλά εκείνος που δεσμεύεται να το ακυρώσει. Κανείς απ' τους παραπάνω, αλλά και άλλοι φερόμενοι ως αντιμνημονιακοί, δεν αναλαμβάνει τέτοια υποχρέωση. Κάποιοι δεν μιλούν καν για το μνημόνιο, λες και δεν υπάρχει. Δεδομένου οτι η συντριβή του βιωτικού μας επιπέδου τα δύο τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής των συμφωνιών από το Μάιο του 2010 και μετά, εσύ πώς θα τους έλεγες αυτούς πολιτεύονται χωρίς ζητούν το ξήλωμα αυτών των συμφωνιών, πατριώτες;

      Όσο για τα ταξικά και αντισυστημικά πιστοποιητικά των αγωνιστών, εμείς δε μαζευτήκαμε για να παίξουμε Ταξικό Πόλεμο, ή Κομμουνιστές και Καπιταλιστές, ή Καουμπόηδες και Ινδιάνους, ή ότι άλλο νομίζουν κάποιοι οτι θα έπρεπε να παίζουμε. Εμείς προσπαθούμε να σώσουμε τη χώρα μας από την κατοχή και τη λεηλασία. Όταν η χώρα χάνεται και ο λαός συντρίβεται, δε χρειαζόμαστε ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές, αλλά πρακτικές προτάσεις που θα μας βοηθήσουν να υπερβούμε τις διαφορές μας και να παλέψουμε μαζί ενάντια στον κοινό εχθρό. Η μάστιγα αυτής της χώρας στην πρώτη κατοχή, ήταν εκείνοι που θεωρούσαν την ιδεολογία τους σημαντικότερη από την απελευθέρωση.

      Και ναι, τα προτάγματα της συμμαχίας του ΟΧΙ είναι τέτοια που όποιος δε συμφωνεί μαζί τους, είναι προδότης. Όχι επειδή το λέμε εμείς, αλλά επειδή τα προτάγματα είναι αυτά που είναι. Εκτός και αν μπορείς να μου βρεις κάποια άλλη λέξη που να περιγράφει αυτόν που είναι ενάντια στην ανατροπή του καθεστώτος κατοχής, ενάντια στην καταγγελία των συμφωνιών που καταστρέφουν τη χώρα, ενάντια στη στάση πληρωμών, ενάντια στην αναθεώρηση του συντάγματος με σκοπό την ενίσχυση του δημοκρατικού του χαρακτήρα κλπ κλπ. Εμένα, η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό για κάποιον τέτοιο, είναι "προδότης". Και δεν είναι προδότες επειδή δεν είναι μαζί μας, αλλά επειδή αρνούνται να αναλάβουν αντικατοχικές δεσμεύσεις. Ας δεσμευόταν για τα παραπάνω το ΚΚΕ και ας μη συμμαχούσε με το ΟΧΙ. Ας δεσμευόταν ο Καμμένος, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποιοσδήποτε, ωστε να υπάρχει κάποιος να ψηφίσουμε, και δε θα υπήρχε ούτε ΟΧΙ, ούτε ΕΠαΜ.

      @ Evangelos Mourelatos

      Δηλαδή μας λες οτι η μοναδική προσπάθεια συνεργασίας που υπερβαίνει τους ιδεολογικούς διαχωρισμούς και τις κομματικές επιδιώξεις, στη βάση καθαρά πρακτικών προτάσεων, απαλλαγμένων από ιδεολογικές αναφορές, συμβάλλει στη διάσπαση και εξυπηρετεί τους τοκογλύφους;
      TROLOLOLOLOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  35. Φοβερό τρολάρισμα έπαθα πλάκα.
    Τόσο πολύ σας πείραξε λοιπόν η συνεργασία με τον Παπαθεμελή?
    Μα γιατί όμως?
    Μέσα στους κόλπους του ΕΠΑΜ και ανάμεσα στα μέλη του υπάρχουν πολίτες από όλες τις ιδεολογικέςπλευρές.
    Το μόνο που από την αρχή μας ενώνει όλους είναι αυτές οι αρχές μας για τις οποίες αγωνιζόμαστε και τις οποίες ο Παπαθεμελής τις δέχτηκε.
    ιατί εγώ να είμαι καλύτερος από τον Παπαθεμελή που μέχρι τώρα ψήφιζα ΝΔ?
    Εσείς αλήθεια που τρολάρετε τρελά τι θα ψηφίσετε στις εκλογές?
    Τελικά όντως είναι να απογοητεύεσε με την λογική των Ελλήνων.
    Πάτε να θάψετε τον μοναδικό άνθρωπο που άνοιξε τα μάτια σε χιλιάδες Έλληνες,που σε όσα έχει πει έχει αποδειχτεί ότι ήταν αλήθειες,που έχει γνώσεις και μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε την βόλεψή σας και τους σκοτεινούς σκοπούς σας.
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν πολύ σύντομα θα σας παρασύρει και θα σας πνίξει μαζί με όλα όσα πιστεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό με το τρολ ο Καζάκης στο έμαθε να το λες?
    Όταν και αυτός και εσύ θα μάθετε τα στοιχειώδη της πολιτικής επιστήμης και των οικονομικών για να μπορείτε να συζητήσετε σοβαρά, χωρίς να μιλάτε για τρολ, πράκτορες και ρουφιάνους, ελάτε να συζητήσουμε.
    Μέχρι τότε συνεχίστε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα:
    Ο Καζάκης να κάνει πλύση εγκεφάλου στους απελπισμένους συμπολίτες μας που προσπαθούν από κάπου να πιαστούν γιατί έχασαν την γη (τα λεφτά - αυτά ήταν η ουσία όλης τους της ύπαρξης) κάτω από τα πόδια τους, και εσύ να υφίστασαι αυτή την πλύση εγκεφάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "troll" μάθαμε να το λέμε παρακολουθώντας κάτι τύπους σαν εσένα να πετάνε λάσπη στις προσπάθειες των άλλων χωρίς να έχουν επιχειρήματα ή αντιπρόταση.

      Διαγραφή
    2. Πάντα όταν κάποιος εναντιώνεται στις απόψεις μας βρίσκουμε κάποιο κοσμητικό επίθετο να του επισυνάψουμε. Όταν είναι ανώνυμος ο αντίπαλός μας τον αποκαλούμε ασφαλίτη ,χαφιέ και κουκουλοφόρο-σωστά κατά τη γνώμη μου- και όταν σχολιάζει επωνύμως πάλι κάτι βρίσκουμε. Ο νεολογισμός troll που είναι slang του ιστοχώρου δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική διαφωνία , είτε αυτή στηρίζεται σε ορθά πολιτικά επιχειρήματα είτε όχι. Η συνεχής επίκληση στη λέξη troll μου θυμίζει τον γνωστό "Αντικομμουνισμό" που επικαλείται συνεχώς το ΚΚΕ όταν κάποιος τους χαλάει τη γλαρόσουπα...Μαζευτείτε!
      Υ.Γ. : Αν θέλετε να δείτε πραγματικά troll ανατρέξτε σε δημοσιεύσεις στο Indymedia στα έτη 2008-10....

      Διαγραφή
  37. Επιχειρήματα έχω. Εσείς δεν έχετε. Και όποιος δεν έχει επιχειρήματα πετάει ένα χαρακτηρισμό του τύπου τρολ και καθαρίζει.
    Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.
    Διότι οι νοήμονες αναγνώστες καταλαβαίνουν ποιος έχει επιχειρήματα και ποιος μιλάει με τσιτάτα, ξύλινη γλώσσα, χαρακτηρισμούς και λόγια του αέρα.
    Όσο για την αντιπρόταση υπάρχει στην ιστοσελίδα μου. Ψάξε λίγο και θα την βρεις.
    Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι εφαρμόσιμες προτάσεις ΔΡΑΣΗΣ και όχι λόγια του αέρα από παρηκμασμένους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι νοήμονες αναγνώστες καταλαβαίνουν ποιος έχει επιχειρήματα και ποιος μιλάει με τσιτάτα, ξύλινη γλώσσα, χαρακτηρισμούς και λόγια του αέρα, γι αυτό σε κράζουν. Προσπάθησα να διαβάσω το blog σου αλλά δεν τα κατάφερα, γιατί μόλις διάβασα τον τίτλο ¨9/11 - Η Πτώση των Πύργων Από Εκρηκτικά Ήταν Μια Μασωνική Τελετή Μαύρης Μαγείας" δάκρυσα απ' τα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kυριακο, πασχει απο ,,λιακοπουλιαση,, διχως να το ξερει.

      Επισης, ειναι ,,πρακτορακος,, της ΝΤΠ, και παλι διχως να το καταλαβαινει, γιατι με τοση θολουρα και τοση συνομωσιολογια που διαδιδει, εμποδιζει την αληθινη πληροφορηση. Οποτε, στην ουσια, ποιον εξυπηρετει;

      Καταλογιζει πολιτικη ανικανοτητα στον Καζακη που δεν συμβιβαστηκε για τα βρει με τους ηδη συμβιβασμενους. Εγω, εδω δακρυσα απο τα γελια.

      Αναρωτιεμαι, αυτη η ειρωνια και η ξερολιαση διχως στοιχεια και επιχειρηματα, βασιζομενη μονο σε θεωριες συνομωσιας, αυθαιρετα συμπερασματα και συνειρμους, διαστρευλωνοντας λεγομενα και κειμενα, λες και δεν μπορει να καταλαβει, τι διαβαζει, σε τι ακριβως εξυπηρετει τη πατριδα;

      Διαγραφή
  39. Ναι μωρέ καλή νίκη στα παιδιά. 50% θα πάρουνε στους τροφίμους του Δρομοκαϊτείου.
    Εκεί θα εκλέξουν κυβέρνηση, και θα κυβερνάνε το Ίδρυμα και τους τροφίμους του.
    Μόνο για εκεί κάνουν όσοι απέμειναν πιστοί σε αυτό το παρανοϊκό εγχείρημα.
    Α και 2 παρατηρήσεις:
    1) ¨9/11 - Η Πτώση των Πύργων Από Εκρηκτικά Ήταν Μια Μασωνική Τελετή Μαύρης Μαγείας" αυτό σε ποιο site το είδες ρε? Στο δικό μου? Ούτε αυτό δεν είσαι άξιος να κάνεις. Να βρεις το site μου.
    2) Μερικά μαθηματικά Γυμνασίου τώρα, για να καταλάβεις (εάν σου είναι δυνατό) γιατί τα γκρουπούσκουλα τύπου ΕΠΑΜ ευνοούν τους 2 μεγάλους με την κάθοδό τους στις εκλογές:
    http://unconventionalnews.eu/poltiki/324-greek-elections-2012.html
    Αυτό είναι το site μου.
    Για να σου λυθεί και η απορία και να μην γράφεις ΤΡΙΧΕΣ Κυριάκο.

    ΥΓ Μετά τις εκλογές, όταν θα έχετε πατώσει, θα φτιάξω ένα πολύ απλό πινακάκι σε excel και θα σας δείξω πόσες έδρες παραπάνω πήραν οι 2 μεγάλοι χάρη σε εσάς.
    Ελπίζω μέχρι τότε να έχετε κάνει επανάληψη στα μαθηματικά Α' Γυμνασίου, για να καταλάβετε τι θα γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις να βρίσκουμε το αστείο site σου, να το βάλεις στο προφίλ σου, δίπλα στο αστείο blog που παρακολουθείς. Θα το επισκέπτομαι συχνά: τίτλοι όπως "Καλως Ηρθατε Στο Σατανικό Κόσμο του Hollywood", "V For Vendetta Και Σατανισμος" και "Οι Προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού Εκπληρώνονται" υπόσχονται εγγυημένα γέλια. Θα μπορούσες να συγκεντρώσεις τα άρθρα σε μια ανθολογία και να βάλεις τον Λιακόπουλο να την προωθήσει. Έχεις τη θεματολογία, έχει το ακροατήριο. Εγγυημένη επιτυχία.

      Διάβασα και το φιλοκατοχικό άρθρο που μου πρότεινες, το οποίο συμπεραίνει: "Αν δεν επιθυμείτε με τίποτα μια κυβέρνηση ΝΔ ή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και θέλετε να ψηφίσετε έναν συνδυασμό που κατά τη γνώμη σας δεν πρόκειται να ξεπεράσει το όριο του 3%, σκεφτείτε το καλά και πολύ. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε έναν από αυτούς τους συνδυασμούς που κατά πάσα πιθανότητα ξεπερνούν το όριο".

      Μα, τα μόνα κόμματα εκτός από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που "κατά πάσα πιθανότητα ξεπερνούν το όριο", είναι μνημονιακά και φιλοκατοχικά. Θεωρείς, δηλαδή, οτι θα έπρεπε να αποσυρθεί το ΟΧΙ, το οποίο προσφέρει αυθεντική αντικατοχική επιλογή για την ψήφο διαμαρτυρίας, και να αφήσουμε τη βουλή αμαχητί στους φιλοκατοχικούς ωστε να μην βγει φιλοκατοχική κυβέρνηση; Τι σόι γερμανοτσολιάδικη λογική είναι αυτή; Δηλαδή, τί άλλου είδους κυβέρνηση θα μπορούσε να βγει από μια βουλή τίγκα στα μνημονιακά κόμματα; Και μετά απορείς που σε λέμε troll.

      Διαγραφή
  40. Είναι μνημονιακό το ΚΚΕ ρε μούργο?
    Και φιλοκατοχικό?

    ΚΚΕ προτείνω στους αναγνώστες μας να ψηφίσουν.
    Αλλά τέτοιος μούργος που είσαι, πώς να καταλάβεις τι γράφω.

    Ψήφισε τώρα Παπανικόλα, εσύ που δεν είναι καθόλου τρολ, χαχαχαχαχα,
    και Παπαθεμελή, και διάβασε και αυτό το άρθρο κόλαφος για σένα και τους ομοίους σου από τον Πατέλη για να στρώσεις δέρμα:

    http://unconventionalnews.eu/poltiki/325-patelis-kazakis.html

    Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι με κάποιο επίπεδο έφυγαν από το ΕΠΑΜ.
    Και έμειναν άνθρωποι όπως εσείς και ο ... Παπανικόλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιές είναι οι αντιμνημονιακές περγαμηνές του ΚΚΕ, του κόμματος που αναγνωρίζει ως νόμιμη μια κατοχική κυβέρνηση υπό πραξικοπηματία πρωθυπουργό-τραπεζίτη; Όταν το ΚΚΕ εφάρμοζε το μνημόνιο που καταψήφισε στις αποζημιώσεις για τις απολύσεις του 902, κυλιόμασταν κάτω απ' τα γέλια με τα χάλια του "αντιμνημονιακού" αυτού κόμματος. Για τις εκλογικές επιδιώξεις του ΚΚΕ, που προανήγγειλε (δεσμεύτηκε?) οτι "ακυβερνησία δεν θα υπάρξει καθώς η πλουτοκρατία και η αστική τάξη δεν μπορεί να μείνει λεπτό χωρίς κυβέρνηση", σε παραπέμπω στο σχετικό άρθρο στο σημερινό "ΧΩΝΙ".

      Διαγραφή
    2. Φίλε Evangelos Mourelatos. Έχεις ποστάρει 15 μυνήματα για να μας πείς πόσο γραφικός είναι παπανικολας και ο παππαθεμελης.
      Το καταλάβαμε.
      Ξέρεις όμως έιναι επίσης το ίδιο γραφικό να αφιερώνεις τόσο χρόνο σε γραφικότητες.
      Εκτός και αν αυτό είναι το στυλ σου και αν επίσης ποστάρεις και σε άλλα καθεστωτικά site που υποστηρίζουν βενιζελο, σαμαρα, κουβελη, καμμενο, κτλ αφιερώνοντας δεκαπλάσιο χρόνο απότι εδώ μέσα χώνοντάς τους το ίδιο χοντρα όποτε αυτό περί γραφικότητάς το παίρνω πίσω.

      Διαγραφή
  41. @kyriako.Έχει μεγάλη διαφορά η κατοχή από αυτό που ζούμε σήμερα.Κατοχή είναι όταν η χώρα σου είναι πολιτικά κοινωνικά οικονομικά αλλά κυρίως στρατιωτικά υπόδουλη σε άλλη χώρα ή χώρες.Αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι κατοχή.Είναι οικονομική κατοχή.Όπως λέει και ο Καζάκης είναι αποτέλεσμα τζόγου τραπεζών και επιχειρηματιών με τις πλάτες των αστικών κυβερνήσεων.Στόχος τους είναι αυτός που παράγει δηλαδή ο λαός να δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί και παράλληλα να ξεπουληθεί το σύμπαν για να έρθουν αυτοί που κερδοσκόπησαν όλον αυτόν τον καιρό τα μονοπώλια, οι τράπεζες και η άρχουσα τάξη να επενδύσει και να έρθει η "ανάπτυξη".Έχει γίνει και αλλού αυτό σε όλον τον κόσμο όπως Αργεντινή,πρώην ανατολικές χώρες,και τώρα στην Ευρώπη.Η Ευρώπη έτσι φτιάχτηκε γι αυτό το σκοπό.Για να επιβάλει πολιτικές νεοφιλελεύθερες και μνημονιακές.Το σύστημα όπως περιγράφει στις αναλύσεις του ο Καζάκης γεννάει τις κρίσεις.Γι αυτό λέει το μνημόνιο δεν ήρθε από το πουθενά αλλά είναι αποτέλεσμα μια κρίσης που υπάρχει εδώ και καιρό.Το ερώτημα λοιπόν είναι πολεμάς αυτόν που έχει συσσωρεύσει τον πλούτο και θέλει και άλλο ή όχι?Είναι καθαρά οικονομικός,κοινωνικός και ταξικός πόλεμος.Δεν είναι πόλεμος μεταξύ κρατών.Και απόδειξη αυτού είναι ότι η ίδια πολιτική εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη.Τώρα η λογική της συμπόρευσης δεν έχει καμιά βάση εάν κατηγορείς συνέχεια τον άλλο ως προδότη γιατί απλά δεν πείθεις και το κάνεις μόνο για εκλογικούς λόγους.Εκτός βέβαια εάν συμφωνήσει κάποια στιγμή μαζί μας τότε ακόμα και με ναζιστές συμπορευόμαστε.Λοιπόν και για μας προδότες είστε και μάλιστα ταξικοί προδότες και προδότες του λαού.Από την στιγμή που δεν πολεμάτε το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο είστε προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατοχή μιας χώρας δεν είναι μόνο η στρατιωτική. Ο ρόλος του στρατού είναι να διασφαλίσει την πολιτική και οικονομική κατοχή, όταν αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί με άλλα μέσα. Στην περίπτωση της Ελλάδας, η οικονομική και πολιτική υποδούλωση της χώρας δεν απαιτεί στρατιωτική παρουσία. Επιτεύχθηκε μέσω του δωσιλογικού πολιτικού συστήματος και των συμφωνιών που υπέγραψαν ενάντια στη θέληση του λαού. Η απουσία στρατού δεν σημαίνει οτι δεν είμαστε υπο τον έλεγχο ξένων δυνάμεων.

      Λες οτι θα έπρεπε να χτυπήσουμε το κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Μα, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε! Το κεφάλαιο, αυτή τη στιγμή εκφράζεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στην Ελλάδα: μέσω του μνημονίου. Το μνημόνιο περιέχει τις απαιτήσεις του διεθνούς και εγχώριου κεφαλαίου. Το μνημόνιο είναι το μέσο υποδούλωσης του ελληνικού λαού στο εγχώριο και διεθνές παρασιτικό κεφάλαιο. Το μνημόνιο περιέχει την άποψη του κεφαλαίου για το ποιές πρέπει να είναι οι οικονομικές, κοινωνικές, εργασιακές, ιδιοκτησιακές σχέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Πιστεύεις οτι με την ακύρωση του μνημονίου δεν πλήττεις το κεφάλαιο; Το χτυπάς, και μάλιστα καίρια. Διότι η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο αυτής της πολιτικής στην Ευρώπη. Αν την ανατρέψουμε εμείς, τι νομίζεις οτι θα κάνει ο επόμενος που θα προσπαθήσουν να του την επιβάλλουν;

      Δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να είναι τόσο δύσκολη η συμπόρευση των γνήσιων αντιμνημονιακών δυνάμεων. Να πεις οτι δεν υπάρχει ανάλογο πετυχημένο παράδειγμα συνεργασίας, υπάρχει: η συμπόρευση των μνημονιακών δυνάμεων. Πώς γίνεται και οι αντιδραστικές δυνάμεις μπορούν να υπερβούν τις ιδεολογικές και κομματικές σκοπιμότητες προκειμένου να επιτεθούν μετωπικά στο λαό, ενώ οι λεγόμενες προοδευτικές δυνάμεις αδυνατούν να συνεργαστούν ισότιμα προκειμένου να αμυνθούν; Δεν νομίζεις οτι θα είναι ντροπή για όλους μας αν χαθεί η χώρα λόγω ασυνεννοησίας;

      Διαγραφή
  42. @kyriakos
    Κάθε παράγραφος μου αντιστοιχεί σε μία δικιά σου.


    Είπα ακριβώς το ίδιο πράγμα με πιο λίγα λόγια.
    ''Είναι οικονομική κατοχή.Όπως λέει και ο Καζάκης είναι αποτέλεσμα τζόγου τραπεζών και επιχειρηματιών με τις πλάτες των αστικών κυβερνήσεων.''
    Επόμενος το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι είναι μια κατοχή από την άρχουσα τάξη και των πολιτικών τους.Και εγώ συμπληρώνω ότι δεν είναι μόνο κατοχή αλλά πόλεμος που αυτοί έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.Δεν έχω κατοχή από μια άλλη χώρα γιατί πολύ απλά και ο Γερμανός δουλεύει για 400 ευρώ.Και εάν θες ποτέ δεν ήμασταν απελευθερωμένοι.Πάντα ήμασταν τσιράκια των μεγάλων δυνάμεων.Την εθνική κυριαρχία την έχουμε χάση εδώ και καιρό από την στιγμή που δέχτηκες να σου κάνει έλεγχο οικονομικό δημοσιονομικό,επενδυτικό και νομισματικό η Ευρώπη και η Αμερική πιο παλιά.Την εθνική κυριαρχία την έχεις χάσει από την στιγμή που δέχεσαι να στέλνεις στρατό στο Ιράκ και Αφγανιστάν στο όνομα του ΝΑΤΟ.Την εθνική κυριαρχία την έχεις χάσει από την στιγμή που υπάρχουν στρατιωτικές βάσης του ΝΑΤΟ στην χώρα σου.Μην πέφτετε λοιπόν από τα σύννεφα όταν η ντόπια πουλημένη κυβέρνηση υπογράφει και με την βούλα την παράδοση εθνικής κυριαρχίας επειδή το θέλει το ντόπιο και το ξένο κεφάλαιο να βγάλει χρήματα στις πλάτες του λαού.
    ''

    Το κεφάλαιο το είτε το χτυπάς στην ρίζα του είτε όχι.Ή το ανατρέπεις είτε όχι.Ξαναλέω το μνημόνιο δεν ήρθε από το θεό.Είναι συνέχισή της πολιτικής την Ε.Ε όλα αυτά τα χρόνια.Νομίζεις ότι θα κάνεις ζημιά καταργώντας απλά ένα μνημόνιο?Δηλαδή πριν το μνημόνιο όλα αυτά τα χρόνια η χώρα πήγαινε καλά?Θέλεις να γυρίσουμε προ μνημονίου?Το κεφάλαιο δεν το κάνεις ζημιά απλά καταργώντας μια πολιτική μόνο αλλά το ανατρέπεις και μοιράζεις τον πλούτο έτσι όπως πρέπει και όχι άνισα όπως είναι τώρα.Να παίρνεις αυτό που παράγεις και όχι να παίρνει την υπεραξία σου ο τραπεζίτης και εφοπλιστής αυτής της χώρας.


    Αφού λοιπόν η κρίση έχει αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να κάνεις ένα μέτωπο κατά του συστήματος .Ένα μέτωπο ταξικό ενάντια στην άρχουσα τάξη.Δεν μπορείς να κάνεις ένα μέτωπο καλώντας από Καμμένο μέχρι ΑΝΤΑΡΣΎΑ όπως έκανε το ΕΠΑΜ.Γιατί λίγοι από αυτούς έχουν ταξικά χαρακτηριστικά.Οι πιο πολύ λένε απλά όχι στο μνημόνιο αλλά ναι στην Ε.Ε.Απλώς θα βρούμε άλλον τρόπο για να σε σφάξουμε λαέ. Λες πως τα βρήκαν οι μνημονιακοί και δεν μπορούν να τα βρουν οι άλλοι.Τα βρήκαν γιατί πολύ απλά ΠΟΤΕ δεν ήταν διαφορετικοί.Ήταν πάντα ΊΔΙΟΙ.Την ίδια πολιτική ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί η Ε.Ε και οι σχέσεις τους με το μεγάλο κεφάλαιο θα κάνουν τα πάντα.Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να τα βρουν γιατί δεν έχουν κάτι κοινό.Ο καθένας έχει σκοπό κάτι άλλο,Οι περισσότεροι είναι αναχώματα των δυο μεγάλων κομμάτων.Για να τελειώνω ένα είναι το μέτωπο που μπορεί να γίνει και αυτό πρέπει να είναι ταξικό λαϊκό και αντισυστιμικό.Ένα μέτωπο με λίγο από όλα δεν γίνεται.Δεν γίνεται μέτωπο με κομμουνιστές και φασίστες-φιλελεύθερους σαν τον Καμμένο.Να κάνουμε ένα μέτωπο απλά για να το κάνουμε δεν έχει νόημα γιατί θα οδηγήσει σε χειρότερες καταστάσεις.Και τέλος όταν καλείς κάποιον σε συμπόρευση πρώτα λες εγώ υποχωρώ σε αυτό το σημείο έλα να βρούμε αλλιώς το λες για να το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε λέω οτι η πηγή όλων των προβλημάτων είναι το μνημόνιο. Είναι όμως αυτό που επιτάχυνε κατά πολύ την καταστροφή της χώρας και του λαού. Πιστεύω οτι υπάρχει το σημαντικό και το επείγον, και αν δε λύσουμε γρήγορα το επείγον δε θα μείνει κανείς όρθιος για να ασχοληθεί με το σημαντικό. Επίσης, η ανατροπή του μνημονίου δεν είναι ο μόνος στόχος της συμμαχίας του ΟΧΙ. Εαν επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, η χώρα δε θα γυρίσει στην εποχή προ μνημονίου, θα είναι σε σαφώς καλύτερη θέση.

      Υπο αυτή την έννοια, εξακολουθώ να μη βλέπω γιατί δεν θα μπορούσε να υπάρξει ευρεία συμμαχία. Μπορεί οι στόχοι του ΟΧΙ να μην ταυτίζονται με τον απώτερο στόχο σου, ίσως όμως σε φέρνουν πιο κοντά, πιο εύκολα. Για μένα, αυτό μπορεί να είναι ένα κριτήριο για τη συμμετοχή ή μη στη συμμαχία. Το κατά πόσο μας φέρνει πιο κοντά ή μας απομακρύνει από τους απώτερους στόχους μας. Το ΕΠαΜ, για παράδειγμα, έρχεται πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων του. Δεν τους πετυχαίνει όλους, αλλά απ' τη θέση στην οποία θα βρεθεί θα παλεύει πλέον για ένα στόχο και όχι για πέντε. Τα Χρυσά Αυγά, απ' την άλλη, απομακρύνονται απ' την εικόνα που έχουν για το πώς θα έπρεπε να είναι η χώρα, οπότε δεν τους συμφέρει να συμμετέχουν. Άλλος, ενδεχομένως να θέλει μόνο στάση πληρωμών και ακύρωση του μνημονίου, άρα πετυχαίνει 100% των στόχων του.

      Εσύ θεωρείς οτι μια Ελλάδα χωρίς χρέος, χωρίς μνημόνια και άλλες οδηγίες από τις Βρυξέλες για το ύψος των μισθών και για τις εργασιακές σχέσεις, με παραγωγική ανασυγκρότηση και ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος, και με ένα σύνταγμα με ενισχυμένο δημοκρατικό χαρακτήρα, είναι πιο κοντά ή πιο μακριά από αυτό που προσπαθείς να πετύχεις; Προτιμάς να παλέψεις από εδώ που είμαστε, ή από εκεί που θα μπορούσαμε να βρεθούμε με μια ενδεχόμενη επίτευξη των στόχων του ΟΧΙ; Έχεις δίκιο οτι ζούμε πόλεμο. Ο πόλεμος, όμως, δεν μπορεί να κερδηθεί με μία μόνο μάχη. Η μάχη που προτείνει το ΟΧΙ σε φέρνει πιο κοντά, ή σε απομακρύνει από τη νίκη;

      Θέωρητικά, το ιδανικό θα ήταν οι συμμαχίες να σχηματίζονται στη βάση που προτείνεις. Η πραγματικότητα, όμως, είναι οτι τέτοιου είδους ευρείες κοινωνικοπολιτικές συμμαχίες είναι σπάνιες στην ιστορία και τα προτάγματά τους τα καθορίζει η συγκυρία και όχι η θεωρία. Έτυχε να έχει η γενιά μας μια ευκαιρία για τη συγκρότηση τέτοιας συμμαχίας, με αφορμή το μνημόνιο και την κατοχή. Θα δράξουμε την ευκαιρία για να προχωρίσουμε μπροστά, έστω όσο μπορούμε, ή θα μείνουμε στα ίδια, περιμένοντας ένα τρένο που ίσως να μην έρθει ποτέ;

      Διαγραφή
    2. Δεν κοιτάς μόνο τι σε φέρνει μόνο κοντά αλλά τι σε χωρίζει κιόλας.Σαφώς και ένας πόλεμος κερδίζεται με μάχες.Μάχες που δίνουμε εδώ και χρόνια ενάντια σε αυτή την πολιτική και όχι μόνο τα τελευταία 2 χρόνια.Αλλά ξαναλέω όταν θέλεις συμμαχία δεν κατηγορείς τον άλλον μέσα από τα μέσα που κατέχεις 24 ώρες το 24ώρο και μάλιστα με χαρακτηρισμούς προδότης και μας χωρίζει αίμα.Πως αύριο μεθαύριο σαν κόσμος θα συμπορευθούμε μαζί εάν εσύ με θεωρείς δοσίλογο?

      Έπειτα εάν έχεις φτάσει σε ένα σημείο να θεωρείς ότι αυτό που πιστεύεις είναι ένα τρένο που δεν θα έρθει έχεις χάσει το παιχνίδι.Δεν πολεμάω για κάτι τέτοιο αλλά για κάτι το οποίο θέλω να γίνει και συνεργάζομαι με αυτόν που θέλει να ανατρέψει πραγματικά την κατάσταση .Δεν αρκεί ξαναλέω να κάνεις μια συμμαχία απλά για να την κάνεις.Γιατί εάν δεν έχεις τα χαρακτηριστικά που είπα πριν θα χάσεις το παιχνίδι.Δεν γίνεται να μπει σε μια συμμαχία στοιχεία που έχουν εντελώς διαφορετικούς δρόμους άσχετα εάν συμφωνούν στο ένα δυο που λες εσύ.Στην συνέχεια θα φανεί η γύμνια που έχει όλο αυτό το οικοδόμημα και θα φέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα και στο τέλος ο μόνος που ωφεληθεί για μια ακόμα φορά είναι η άρχουσα τάξη.

      Ένα μέτωπο που θα αποτελείτε από δυνάμεις δοκιμασμένες και ουσιαστικά καθρέφτες του παλιού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όπως είναι ο Καμμένος,Κουβέλης,Δημαράς,Παπαθεμελής θα είναι βούτυρο στο ψωμί του συστήματος γιατί δεν το πειράζει αλλά το χαϊδεύει.Πρέπει να ξεκαθαρίσεις με ποιους όρους κάνεις μέτωπο και όχι με βάση την δικιά σου επιθυμία να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση συμμαχώντας όμως με τον εχθρό σου.Γιατί με την ίδια λογική εγώ πιστεύω ότι η κατάσταση αυτή έπρεπε να έχει ανατραπεί πολύ πριν και είχε ευκαιρίες ο κόσμος να το κάνει.Αλλά δεν πάμε πάντα με αυτά που προσωπικά θέλουμε αλλά με το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

      Διαγραφή
    3. Ο Καζάκης δεν καταφέρεται ενάντια σε κόσμο, αλλά ενάντια σε καρεκλοκένταυρες , παραδομένες, άρα αναποτελεσματικές ηγεσίες. Δε νομίζω, πάντος, ότι έχεις καταλάβει τι προσπαθούμε να κάνουμε. Δεν προσπαθούμε να ξεκινήσουμε εργατική επανάσταση, αλλά να σώσουμε τη χώρα μας. Όπως, για παράδειγμα, έσωσαν τη χώρα τους οι Ισλανδοί, που διέγραψαν το χρέος, έδιωξαν το Δ.Ν.Τ., αναθεώρησαν το σύνταγμά τους , και ζουν πάλι σαν άνθρωποι. Αυτά τα πέτυχαν στη βάση κοινών στόχων και αλληλεγγύης, όχι στη βάση των χαρακτηριστικών που προτείνεις. Το παράδειγμά τους αποδεικνύει ότι αυτό που χρειάζεται είναι θέληση, κοινοί στόχοι και αλληλεγγύη - και όχι ιδεολογική και ταξική καθαρότητα.

      Διαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προφανώς ο Καζάκης τις ηγεσίες χτυπάει γιατί θέλει ψήφους.Με την δικιά σου λογική και ο Σαμαράς που επιτίθεται σε όλη την αριστερά το κάνει μόνο στις ηγεσίες αλλά στον κόσμο του όχι.Έπειτα δεν είπα ότι θέλετε εργατική επανάσταση.Ξέρω πολύ καλά τι θέλετε.Αλλά για μελέτα λίγο καλύτερα τι έγινε στην Ισλανδία.Την όλη ιστορία την ξεκίνησε ένα άτομο,ο πρόεδρος που έκανε το αυτονόητο,για κάθε σοβαρό θέμα έκανε δημοψήφισμα.Δημοψηφίσματα πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.Όχι εκ των υστέρων σαν τον Παπανδρέου.Ο λαός ήταν είδη εξαθλιωμένος οπότε η απόφαση του ήταν μονόδρομος.Δεν υπήρχε κανένα ΕΠΑΜ αντίστοιχο ούτε συμμαχίες χωρίς νόημα ούτε τίποτα.Η εξαθλίωση μίλησε και η λογική.Και εδώ φαίνεται η γύμνια σας.Φάσκεται και αντιφάσκεται.Από την μια καταλαβαίνεται τα αίτια της κρίσης αλλά από την άλλη λέτε ότι θέλετε να σώσετε την πατρίδα,αδυνατώντας να καταλάβατε ότι η σωτηρία της χώρας είναι άδηκτα συνδεδεμένη με τον λαό της.Δηλαδή την εργατική τάξη.Και προτείνεται πράγματα που η ίδια η αριστερά σε όλο της το φάσμα προτείνει εδώ και χρόνια.Εκτός εάν εννοείς με την σωτηρία της χώρας να σώσεις και τους τραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο.Εάν το εννοείς τότε πάω πάσο.Και τέλος κανείς δεν μίλησε για ιδεολογική καθαρότητα.Εδώ μιλάμε για στρατηγική και στόχους που θέτεις.Το εάν εσείς θέλετε να το παίζετε λίγο έτσι λίγο γιουβέτσι δεν σε φταίω εγώ.Το εάν εσείς όποτε σας βολεύει το παίζετε κομμουνιστές και πότε λαϊκιστές δεξιοί δεν σας φταίω εγώ.Αλλά να ξέρεις ακολουθώντας αυτό το δρόμο θα κουβαλάς μαζί σου και τις αντιφάσεις που έχει όλο αυτό.Δηλαδή να βρίζεις τον σύμμαχο σου και από την άλλη να του στέλνεις και πρόσκληση.Να βρίζεις το κατεστημένο που σε οδήγησε εδώ που σε οδήγησε και μετά να κάνεις συμμαχία μαζί του επειδή συμφώνησε μαζί σου και εννοώ τον Παπαθεμελή.Και τέλος αδυνατώντας να χαράξεις μια στρατηγική συμμαχιών λαϊκή ανοίγεις την πόρτα σε δεξιά και επικίνδυνα φασιστικά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. redpower θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο θεμα της ισλανδιας,την ολη ιστορια οπως γραφεις δεν την ξεκινησε ενα ατομο,ο προεδρος, με το δημοψηφισμα.η αποφαση για δημοψηφισμα στη συγκεκριμενη περιπτωση,οπως και σε πολλες αλλες αναλογες περιπτωσεις και στις αλλες σκανδιναβικες χωρες δεν ειναι ενος ατομου η κομματος αλλα απορεια της δημοκρατιας(σχετικης παντοτε αλλα δημοκρατιας) που υπαρχει στις χωρες αυτες οπου οι πολιτες εκει αντιλαμβανονται τη συμμετοχη τους στα κοινα και τη σχεση τους με το κρατος πολυ διαφορετικα οπως σιγουρα θα γνωριζεις απο την ελλαδα.στη σουηδια για παραδειγμα παρολο που η συντριπτικη πλειοψηφεια του κοινοβουλιου ηθελε και προπαγανδιζε τη με καθε τροπο εισοδο στο ευρω δεν περασε με το ετσι θελω αυτη αλλα προχωρησε σε δημοψηφισμα οπου η μεγαλη πλειοψηφια του λαου ειπε οχι.και ως προς την αντιδραση του ισλανδικου λαου δεν εχουμε καμμια ταξικη επανασταση εκει του λαου προς το κεφαλαιο.ουτε αλλαγη του ταξικου συστηματος,συγκεκριμεν ητανε η αντιδραση προς το πολιτικο προσωπικο που κυβερνησε και το τραπεζικο κατεστημενο.δεν εφαρμοζεται κανενος ειδους κουμμουνισμος πολιτικα η οικονομικα απλα κυριαρχησε ο πατριωτισμος για τα δικα τους και τα δικια τους και πανω απο ολα οπως και εγραψες η λογικη, ο πραγματισμος και ο πολιτικος πολιτισμος.και εδω εχεις απολυτο κατεμε δικιο για τον καζακη και απευθυνομαι και στον κυριακο που δυσκολευεται να δει μετα απο τοσο καιρο το πολιτικο ηθος που προβαλλει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δες λίγο την εκπομπή του Εξάντα και θα δεις ότι είχαν την επιλογή να κάνουν αυτό που έγινε εδώ.Να περάσουν την συμφωνία με τις τράπεζες και τα μέτρα μέσα από το κοινοβούλιο αλλά ο πρόεδρος τους ανάγκασε επανειλημμένα να πάνε σε δημοψήφισμα.Φυσικά και εδώ μπορούσε η πολιτική τάξη να πάει σε δημοψήφισμα εάν ήθελε αλλά δεν το έκανε.Και τέλος στην Ισλανδία δεν είναι στον παράδεισο τώρα.Είναι λίγο καλύτερα από ότι ήταν πριν.Που φυσικά είναι θετικό αλλά δεν έχει αποδειχτεί ακόμα ότι πέτυχε.Εάν δεν πάρουν τα αναγκαία μέτρα για την διαφύλαξη αυτού και τον περιορισμό των τραπεζών και των τοκογλύφων επιχειρηματιών θα την ξαναπατήσουν στο μέλλον.

      Διαγραφή
  46. δεν διαφωνω, απλως επι της ουσιας λεω οτι η καταληξη σε οποιαδηποτε δημοκρατικη διαδικασια ειναι η βαθια ριζωμενη στους λαους αυτους δημοκρατικη αντιληψη των πραγματων που καταληγει εντελει στο να παρει ο αλφα προεδρος την χι αποφαση.εχω μιλησει με αρκετους ισλανδους που ζουνε στη στοκχολμη οπου ζω κι εγω και εχω αποκτησει μια μικρη αντιληψη για τα πολιτικα πραγματα εκει,σχεδιαζω μαλιστα εν ταξιδι στο ρευκγιαβικ ενευθετω χρονο,ο πολιτικος τροπος σκεψης τους δε δεν διαφερει απο των σουηδων που γνωριζω αρκετα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://tvxs.gr/news/kosmos/athoos-o-proin-prothypoyrgos-tis-islandias?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=tvxs
      Αυτά πεθαίνεις εάν δεν ανατρέπεις συνολικά το σύστημα.Δικαιοσύνη του κόλου.

      Διαγραφή
    2. Και αυτά πετυχαίνεις όταν σκέφτεσαι ενωτικά και όχι με όρους ταξικού και ιδεολογικού ρατσισμού:

      http://truth-out.org/index.php?option=com_k2&view=item&id=5181:why-iceland-should-be-in-the-news-but-is-not

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι ρατσισμός είναι μια πραγματικότητά που πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να έχουμε μέλλον.Η θα μας φάνε ή θα τους φάμε..
      Το άρθρο σου δεν νομίζω να είπε κάτι παραπάνω από ότι είπα εγώ.

      Διαγραφή
  47. Για τον π..... σχόλια.Μιλάμε για πολιτική ανάλυση ολκής.Συντασσομαι με τον Εponymous 2012 απλά για να μην επαναλαμβάνω με διαφορετικά λόγια τα οσα είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Θα ευχηθω "Καλη επιτυχια",αφου αυτο νιωθω,αλλα.....τον κουβα με το γαλα τον κλωτσησατε ηδη,αμεσως μετα το αρμεγμα!Κι εξηγουμαι:Τωρα σας ηρθε ν'αλλαξετε το ονομα;Οσοι σας ξερουν ως ΕΠΑΜ,τι ακριβως πρεπει να μυρισουν για να μαντεψουν οτι ουσιαστικα ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ εσεις,κυριε Καζακη,πισω απ'το ονομα του Παπαθεμελη;Εχετε βαλει χιλιαδες αυτογκολ,απ'τ'αποδυτηρια!Ε Λ Ε Ο Σ!Κριμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Παρακαλώ πολύ θα ήθελα μια φωτογραφία του ψηφοδελτίου για να δείξω στην γιαγιά μου τι θα ψηφίσουμε. Αν μου δίνατε και μια σελίδα με τις κύριες γραμμές του προγράμματος, για να τα στέλνω με email στους γνωστούς μου θα ήτανε ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ρε παιδιά σας έφυγε ΚΑΙ ο Παπανικόλας?

    http://paradosiakos.blogspot.com/2012/04/blog-post_4082.html

    Πού πάτε ρε χωρίς την μορφή την ηγετική την μεγάλη?

    Χαμένοι τόσοι κόποι....

    Θα μου πεις έφυγε και όλο το Πολυτεχνείο κάτω στην Κρήτη.
    Έλα μωρέ λεπτομέρειες μπροστά στον Παπανικόλα:


    Επιστολή αποχώρησης μελών του πυρήνα Πολυτεχνείου Κρήτης από το ΕΠΑΜ
    http://tsak-giorgis.blogspot.com/
    Με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα? Τουλάχιστον σας έμεινε ο Παπαθεμελής και το λευκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια, μια φουσκα ηταν και διάλυσε, εσυ τωρα γιατί χαίρεσαι και επιχαίρεις, μπορεις να μου πείς?

      Διαγραφή
  51. Απαντήσεις
    1. sekeme kantar keapano tour μας λες
      γραψε ΘΕΤΙΚΑ
      ΠΡΟΤΕΙΝΕ

      Διαγραφή
    2. Στην ιστοσελίδα μου. Όχι εδώ.
      Ανάμεσα στα ερείπια....

      Οι καλοί δημιουργοί ΠΟΤΕ δεν χτίζουν ανάμεσα στα ΕΡΕΙΠΙΑ...

      Διαγραφή
  52. @Evangelos Mourelatos

    Τόσα πολλά σχόλια πάντως σε μια και μόνη ανάρτηση από τον ίδιο σχολιαστή, στο ίδιο μοτίβο, και στρεφόμενα κυρίως εναντίον ενός προσώπου, του Καζάκη, δεν νομίζω οτι δείχνουν πολιτικά κίνητρα. Αλλά προσωπικά.

    Διότι, ομολογώ πως από οικονομική και πολιτική επιστήμη δεν γνωρίζω, αλλά από χαρακτήρες κάτι έχω μάθει, εμπειρικά πάντα.

    Θα μπορούσες να εκθέσεις σε ένα δυο σχόλια τα επιχειρήματά σου και να μας αφήσεις κι εμάς σαν αναγνώστες και σχολιαστές να προβληματιστούμε και να κρίνουμε. Το πλήθος όμως και το ύφος των σχολίων σου δείχνει πως έχουμε μια θυμικού (συναισθηματικού δηλαδή) τύπου και όχι πολιτικού τύπου αντιπαλότητα.

    Και, ειλικρινά μιλάω αν και ίσως δεν θα το πιστέψεις, θα ήθελα την γνώμη σου μια και παραπάνω άφησες να εννοηθεί πως γνωρίζεις από οικονομική και πολιτική επιστήμη, σε κάτι που πραγματικά με προβληματίζει:

    Για ποιο λόγο και τι προσδοκά να κερδίσει το ΕΠΑΜ ή ο Καζάκης έστω αν προτιμάς, από αυτό το εκλογικό μέτωπο με τον Παπαθεμελή; Ποιο είναι δηλαδή το πολιτικό ή άλλο κέρδος που περιμένει;

    Και ποιο είναι το πολιτικό ή άλλο κέρδος που περιμένει ο Παπαθεμελής;

    Θραξ Αναρμόδιος

    ΥΓ. Πήγα και διάβασα στο "Βαθύ Κόκκινο", το λινκ που παρέθεσες, την "Επιστολή αποχώρησης μελών του πυρήνα Πολυτεχνείου Κρήτης από το ΕΠΑΜ".

    Ενα αρχικό σχόλιο θα μπορούσε να είναι: lol

    Είναι ολοφάνερο πως κι εκεί επίσης έχουμε μια προσωπικού τύπου αντιπαλότητα με πολιτικό επίχρισμα. Επίσης στοιχειωδώς πολιτικά να το δούμε, αποχώρηση από πολιτικό σχηματισμό μια βδομάδα πριν από εκλογές, δεν ...κάθεται καλά.

    Ασε που επιστολή αυτή δεν μπορεί να είναι "μελών". Ενας την έγραψε, το ύφος της το προδίδει, στο μεγαλύτερό της μέρος. Κάνει βέβαια μια προσπάθεια να είναι ένα πολιτικό κείμενο, αλλά από ένα σημείο και μετά... Αλλο ένα επεισόδιο δηλαδή από τα γνωστά, σε τόσες περιόδους και τόπους, προσωπικών ηγετικών φιλοδοξιών κλπ κλπ. Απογοητευτικό πάντως για το "πλήρωμα" που περιμένει ενότητα στην κορυφή. Ιδίως μια τέτοια μεγάλη ώρα.

    Το δικό μου πολιτικό συμπέρασμα από όλα αυτά είναι πως κινήθηκαν θεοί και δαίμονες για να μην έχουμε ένα ευρύ εκλογικό μέτωπο. Στην περίπτωση ΕΠΑΜ-Καζάκη ο μοχλός ήταν η "ιδεολογική καθαρότητα" (λολ). Το τι παίχτηκε δεν μπορεί κάποιος απέξω, όπως εγώ, να το γνωρίζει. Το ότι ΠΑΙΧΤΗΚΕ όμως είναι παραπάνω κι από σίγουρο. Κι αν κρίνω κι από το πλήθος των σχολίων σου, ακόμη παίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά?? Πού τα είδες τα προσωπικά? Για ρώτα τον: Με ξέρει?
      Έχουμε μιλήσει ποτέ? Με συνάντησε ποτέ κάπου?
      Η απάντηση είναι ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ.
      Οπότε από πού και ως πού έχω εγώ προσωπικά μαζί του?

      Ρωτάς μετά τι προσωπικό όφελος έχει ο Καζάκης από τη συνεργασία με Παπαθεμελή.
      Απαντώ λιτά: Υποσχέθηκε συνεργασίες για να πείσει τους συνέδρους να κατέβει το ΕΠΑΜ σε εκλογές. Έκανε λοιπόν αυτή τη συνεργασία που ήθελε:
      Με τον Παπαθεμελή. Και έτσι κράτησε ένα τμήμα από το "μαγαζάκι" που έφτιαξε. Αλλιώς θα έφευγαν όλοι. Όπως ήδη φεύγουν ΠΟΛΛΟΙ και μάλιστα ΜΑΖΙΚΑ.
      Όσο για τον Παπαθεμελή το όφελος είναι προφανές. Μέτωπο ΟΧΙ - Παπαθεμελής. Νεκραναστήθηκε.
      Όσο για τα σχόλια σου για την αποχώρηση των παιδιών του πολυτεχνείου θα απαντήσω ότι είναι ντροπή σου που τα έγραψες αυτά τα πράγματα.
      Πραγματικά συνεχίζετε όλοι οι ΚΑζακικοί να επιδεικνύετε την αήθεια που επιδεικνύει και ο ηγέτης σας.

      Διαγραφή
    2. @Evangelos Mourelatos: "Όσο για τα σχόλια σου για την αποχώρηση των παιδιών του πολυτεχνείου θα απαντήσω ότι είναι ντροπή σου που τα έγραψες αυτά τα πράγματα."

      Μα τι έγραψα που είναι "ντροπή μου"; Ενα lol όλο κι όλο διότι ΔΕΝ μου φάνηκε πολιτικό κείμενο. Καθόλου μάλιστα. Ούτε συλλογικό. Ντροπή γι' αυτό πια;

      "Πραγματικά συνεχίζετε όλοι οι ΚΑζακικοί να επιδεικνύετε την αήθεια που επιδεικνύει και ο ηγέτης σας."

      Μην κατηγορείς εμένα για αήθεια. Δες τα δικά σου σχόλια πιο πάνω. Εγώ δεν τα θεωρώ καθόλου μα καθόλου πολιτικά. Λάθος κρίση; Μπορεί. Αλλά αυτήν έχω κάνει.

      Καζακικός δεν είμαι, ούτε καν στο ΕΠΑΜ. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

      Ξαναλέω πάντως πως το πλήθος και το ύφος των σχολίων σου, δεν πείθει για πολιτικά κίνητρα, αλλά προσωπικά. Τι μπορεί να περιλαμβάνεται σε αυτά τα προσωπικά κίνητρα, δεν μπορώ να το ξέρω.

      Θα με έπειθε οτι εχεις πολιτικά κίνητρα, να κάνεις ακόμα και μια πολύ σκληρή κριτική, αν έκαμνες μια καλή και γερή τοποθέτηση, να καταλάβουμε κι εμείς οι αναγνώστες των σχολίων εδώ, δυο πράγματα παραπάνω.

      Κι άσε εμένα μη με πιστεύεις. Βάλε κάποιον που τού χεις εμπιστοσύνη να διαβάσει όλα αυτά τα σχόλια και ρώτα τον μετά τι κατάλαβε. Διοτι εγώ έτσι τα διάβασα.

      Τέλος πάντων.

      Θραξ Αναρμόδιος

      Διαγραφή
    3. Διάβασε το σχόλιο που έκανα 21 Απριλίου στις 10:36. Και εκεί θα δεις ότι αυτό το σχόλιο είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
      Και ότι ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.

      Διαγραφή
  53. δεν απευθυνεται σε μενα αυτη η απαντηση και ειναι σιγουρο οτι ο @Evangelos Mourelatos αν κρινω απο τα σχολια του πιο πανω θα χαρει να σου απαντησει.ηθελα να κανω μια σημειωση μονο γι αυτο που γραφεις στο τελος για το τι ΠΑΙΧΤΗΚΕ.ειμαι σιγουρος οτι εισαι οπαδος του καζακη και του λογου του αν απο ολα οσα εχεις προφανως παρακολουθησει εδω και μηνες με τον καζακη αυτο που αντιλαμβανεσαι ειναι οτι ΣΙΓΟΥΡΑ κατι ΠΑΙΧΤΗΚΕ.σιγουρα εχει διαφυγει της αντιληψης σου οτι ο τοσο ενωτικος λογος του,εμπεριστατομενος,καταγγελτικος,σοβαρος και μεστος που θα ελεγε και ενας φιλος εχει εδω και μηνες μετατραπει σε βοθρο.οι ταβλαδοροι της κουμουνδουρου,οι αργοσχολοι της βαλαωριτου,οι βλακες,ο πανηλιθιος,οι ασχετοι,ιq ραδικιου,οι πρακτορες,οι χαφιεδες,πατριωτης ο καμμενος/ποιος μωρε ο καμμενος τωρα? καλος ο νοτης(μαριας)/ποιος μωρε ο μαριας,ιερο το κκε/προδοτες το κκε και πολλα πολλα αλλα που αν εχεις παρακολουθησει ραδιοφωνο δεν μπορει να σου εχουνε διαφυγει.το σχολιο σου βεβαια ειναι λολ.δεν ξερω τι αντιλαβανεσαι και πως, εγω παντως που τον πιστεψα τον καζακη και εξακολουθω να υποστηριζω αδιαπραγματευτα τις 5 βασικες αρχες του επαμ παροτι οχι μελος θλιβομαι για το τοσο χαμηλο επιπεδο που εχει πεσει ο λογος του.πεταει διαρκως σκουπιδια λες και απευθυνεται σε σκουπιδια.οχι οταν εχει ομιλιες στην τηλεοραση η αλλου,αποκλειστικα στο ραδιοφωνο,λες και βρισκει τον εαυτο του στο τσιφλικι του.σιγουρα κατι παιχτηκε λοιπον,το πιστευω κι εγω,κατι περιεργο παιχτηκε με τον αρχηγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://www.epam-hellas.gr/Deltia_typou/743//Anakoinosi_eklogikis_sunergasias.htm

    Θα σας ενισχύσω αν στην Ανακοίνωση συνεργασίας η φράση
    "Παύση πληρωμών προς τους δανειστές." αντικατασταθεί με την φράση "μη αναγνώριση από τους Έλληνες και την Ελλάδα του οποιουδήποτε δανείου των ελληνικών κυβερνήσεων (οι υπεύθυνοι των χρεών θα δικαστούν) και απαγόρευση από το σύνταγμα το να δανείζεται το Ελληνικό κράτος"

    Αν δεν υποστηρίζετε ξεκάθαρα το παραπάνω δεν σας υποστηρίζω.

    Ηλίας Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλή προσωπικότητα είναι και ο Παπαθεμελής. Δεν έχει φάει. Πέρα από κάτι κλήσεις δικών του που έσβηνε δεν έχω ακούσει άλλα αρνητικά γι' αυτόν. Ευχής έργο θα ήταν η ένωση όλων των αντιμνημονιακών. Η κατάσταση είναι παραπάνω από σοβαρή και θα έπρεπε όλοι μας αντι να βγάζουμε δηλητήρια να δούμε πως θα συνεργαστούμε. Διαφορετικά, σε λίγα χρόνια, θα έρθει στον τόπο το τούρκικο φέσι. Εκεί μας πάνε καρφωτούς, για ένωση με τους Τοιύρκους και άλλους λαούς της ανατολικής μεσογείου. Θέλουν ορισμένοι στρατηγιστές την αναβίση της Οθωμανίας για δικούς τους λόγους. Αν δεν σταθεί άξιος ο Ελληνισμός να αντισταθεί, έρχετε το τέλος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών ενώνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
    ohifront.wordpress.com/2012/04/26/μεγάλο-κύκλωμα-παιδεραστών-ενώνει-πα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μια μικρή παρατήρηση προς ΑΠΑΝΤΕΣ:

    Η εξαπόλυση ηλεκτρονικών επιθέσεων σε Η/Υ είναι μη σύννομη ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οι μεγάλοι 12 κερδισμένοι των εκλογών, όλοι στο Κίνημα Εθνικής Αντίστασης
    http://ohifront.wordpress.com/2012/04/28/οι-μεγάλοι-12-κερδισμένοι-των-εκλογών/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πιθανές συνεργασίες πριν ή μετά των εκλογών:

    Κοινωνία Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών Καποδίστρια
    http://www.koinwnia.com/

    Κίνημα Δεν Πληρώνω
    http://denplirono.wordpress.com/

    Ένωση Κεντρώων
    http://www.enosikentroon.gr/

    Έρευνα και εγρήγορση,
    όσοι δεν είναι εχθροί μας είναι φίλοι μας.

    Ηλίας Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...καί

      Δρόμος Ελλήνων
      http://www.dromosellinon.gr

      Διαγραφή
    2. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ! ΑΠΛΑ,ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.
      ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;
      ΚΑΝΕΝΑ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ.
      ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ,ΤΗΝ 6Η ΜΑΪΟΥ.ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)) ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ,ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ,Σ΄ΕΝΑ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.΄ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΙ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ "ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ.Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΦΩΝΩΝ "ΤΟΡΠΙΛΙΣΤΗΚΕ" ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ,ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΙΦΝΗΣ,ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΛΙΒΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
      Ο "ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ" ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 7Η ΜΑΪΟΥ.
      ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ "ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΥΝΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!

      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ
      ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη, θα κρίνουμε το δένδρο από τούς καρπούς του.

      Υπάρχει αιτία και αποτέλεσμα και στην πολιτική. Παρόλο που τέλειο δεν υπάρχει, το ιδανικό χρειάζεται ως πυξίδα.
      Θέλουμε ο κάθε άνθρωπος να περνάει όσο το δυνατόν καλά εφόσον το επιλέξει.
      Αν επιτρέπουμε ανθρώπους να εκμεταλλεύονται άλλους ανθρώπους, χωρίς την συνειδητή συγκατάθεση των δεύτερων, αυτή είναι η αιτία που φτάσαμε ως εδώ. Μπορεί η πλειοψηφία να είναι χειραγωγήσιμη αλλά στο κακό συμβάλλουν και αυτοί που κατανοούν την κατάσταση αλλά μένουν παθητικοί, μη δρώντας κατάλληλα.

      θα κρίνουμε το δένδρο από τούς καρπούς του.

      Ηλίας Λυμπέρης

      Διαγραφή
    4. EXEΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΥ... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ (ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ π.ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ),ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΚΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ Ν΄ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΦΙΛΕ!

      Διαγραφή
  61. Μεγάλος ο μηχανισμός λάσπης ενάντια στον Καζάκη. Ότι και να κάνουν ορισμένοι, αργά ή γρήγορα, ο Καζάκης θα γίνει ακόμα περισσότερο δημοφιλής. Είναι έντιμος και ξέρει τι λέει, σε αντίθεση με πολλούς άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Εγώ δεν είμαι μαζοχιστής.
    Όσοι γουστάρουν δερμάτινα και "άλλα κόλπα" στα τέσσερα και έφοδο με την όπισθεν.

    Έχω μια απλή αρχή... πολιτικούς που με έχουν δείρει δεν τους στηρίζω, δεν τους ψηφίζω, δεν τους βγάζω από τη ναφθαλίνη, μόνο τους φτύνω και σπατάλη σάλιου είναι και αυτό.

    Αυτό σημαίνει ούτε Κεφαλογιάννη, ούτε Βουλγαράκη, ούτε Πολύδωρα, ούτε Πετσάλνικο, ούτε Γείτονα, ούτε Βαλυράκη, ούτε Παπαθεμελή, ούτε Χρυσοχοΐδη.

    Άντε όργια, που θέλετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ψηφίζεις στην Α' Θεσσαλονίκης, είναι τεχνικώς αδύνατον να ψηφίσεις τον Παπαθεμελή. Μπορείς όμως να ψηφίσεις κάποιον άλλο υποψήφιο, που να σου αρέσει - είτε από το ΕΠαΜ, είτε από τα καμιά εικοσαριά κινήματα πολιτών, είτε από τις ανεξάρτητες προσωπικότητες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ. Αν κανένας από αυτούς δεν σε εκφράζει, μπορούσες να ανταποκριθείς στο κάλεσμα του ΟΧΙ και να δοκιμάσεις να μπεις εσύ στο ψηφοδέλτιο, ωστε να ψηφίσεις τον εαυτό σου. Δεν το έκανες όμως, οπότε μη μας ζαλίζεις.

      Διαγραφή
  63. Ποια είναι ρε Κυριάκο τα 20ριά κινήματα πολιτών?

    Δεν ντρέπεστε ρε να κοροϊδεύετε τον κόσμο?

    5-10 άτομα τα βαφτίσατε κινήματα?
    Η παρέα μου πιο πολλά άτομα έχει από αυτούς που συνεργάζονται μαζί σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μουργελάτιε, πόσο πάει το σχόλιο, υπάρχει καλή ταρίφα; Εσύ ονομάζεις το αντισατανιστικό αντιμασονικό ιστολόγιό σου "αντινεοταξίτες". Εσείς, το δικό σας κίνημα τι είναι; Κακονεοταξίτες ασφαλητόβιοι; Προβοκατορομπάμ κάνετε, άνθρωποι του εωσφόρου.

      Διαγραφή
    2. Σιδηροκαζανοκέφαλε το δικό σου το σχόλιο πόσο πάει?
      Δεν κοιτάς ρε πώς σκόρπισαν ΟΛΟΙ οι σοβαροί άνθρωποι του ΕΠΑΜ σαν τα πουλιά και μείνανε όλα τα άτομα με ειδικές "απαιτήσεις" στο Ενιαίο Πανζουρλικό Μαντρί, έχεις μούτρα και μιλάς από πάνω?


      http://seisaxthia.wordpress.com/2012/05/02/%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BC/

      Ποιος φταίει ρε για αυτά τα ΧΑΛΙΑ?

      ΥΓ1 Το blog μου δεν λέγεται αντινεοταξίτες. Άσχετε!!!
      ΥΓ2 Άνθρωπος του Εωσφόρου είσαι εσύ και ο υβριστής της Θεοτόκου ο Ιεροδιάκονος, μασωνόσκυλο!

      Διαγραφή
  64. Τώρα που οι εχθροί του ελεύθερου ανθρώπου κάνουν σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις πού δείχνει ότι φοβούνται να μην χάσουν τον έλεγχο της παραγωγικότητας των ανθρώπων.
    Τώρα που τα πράγματα είναι ρευστά, είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλουμε τα θεμέλια για μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι θα είναι περισσότερο και καλύτερα ελεύθεροι και ευσπλαχνικοί.
    Μετά ίσως είναι αργά, ας εκμεταλευτούμε τώρα την ευκαιρία.

    Ίσως, με το παράδειγμα μας, δώσουμε για άλλη μια φορά τα φώτα στην ανθρωπότητα.

    Ηλίας Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ερώτηση κρίσεως προς τον κύριο Καζάκη:
      Κύριε Καζάκη αληθεύει ότι δουλέψατε στην Goldman Sachs?
      Στους τοκογλύφους που μας ήπιαν το αίμα?
      Σε αυτούς που δημιούργησαν το swap που μας έβαλε ενώ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ στο euro?

      http://on-news.gr/2012/05/02/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%83/

      Αν ναι έχετε κάποιο σχόλιο επί αυτού?
      Και αν όχι θα κάνετε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον κύριο Καμμένο?

      ΥΓ Την έκθεση της Goldman για τις Ελληνικές εκλογές και για το πώς κόμματα σαν το δικό σας, που ΔΕΝ ΘΑ περάσει το όριο του 3% εξυπηρετούν την Goldman, δεν τη σχολιάσατε ακόμα. Την παρέθεσα σε σχόλιό μου σε αυτό εδώ το θρεντ.
      Γιατί άραγε?

      Διαγραφή
  65. Μια παράκληση σε Καζάκη και Καμμένο
    Ο λαός περιμένει από ανθρώπους σαν εσάς να τον οδηγήσετε μακριά από το θάνατό του. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι συγκεκριμένα γεωστρατηγικά κέντρα έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την Ελλάδα και ζητούν την αποσύνθεσή της. Τον πόλεμο ενάντια σε αυτά τα κέντρα δεν είναι ικανό να τον κερδίσει καμία κίνηση και καμία γνωστή ιδεολογία από μόνη της. Μόνο πολλές και διαφορετικές δυνάμεις μαζί, με διαφορετικά μυαλά και διαφορετικές ικανότητες, θα καταφέρουν να φτιάξουν μια νέα στρατηγική για να κερδίσουν τη μάχη. Καμία δοκιμασμένη και γνωστή αριστερή ή δεξιά στρατηγική δεν πρόκειται να βγάλει τη χώρα από την πορεία θανάτου.

    Έγιναν και θα γίνουν πολλές προσπάθειες μέχρι να επέλθει η πλήρης εξαθλίωση του λαού μας για να συνεχίσει να υποκύπτει και να εκλέγει και πάλι δωσιλογικές κυβερνήσεις. Η πορεία αυτή δεν θα αντιστραφεί αν δεν μάθουμε τι θα πει ενότητα στο αντιστασιακό κίνημα, και αν δεν ψάξουμε να βρούμε νέες λύσεις σε ένα πρόβλημα που είναι πολύ καλά στημένο για να ξετινάξει τη χώρα οριστικά.

    Ο κ. Καζάκης έχει πάρα πολλές καλές θέσεις, γνώσεις και ικανότητες για να συμβάλει στη μάχη. Παρακολουθώ το λόγο του μέσα από το διαδίκτυο και το ραδιόφωνο και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και εκτίμησή μου. Μπορεί να θεωρώ λανθασμένη την προσέγγισή του σε κάποια ζητήματα, αυτά όμως που βρίσκω θετικά στο έργο του είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά, και γι’ αυτό τον στηρίζω όσο μπορώ μέσα από το ιστολόγιό μας ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ. Όμως, παρατηρώ πως ορισμένες φορές δεν είναι προσεκτικός στην κριτική του για ανθρώπους που μπορεί να μην συμφωνούν με αυτόν, αλλά δεν είναι δωσίλογοι. Με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δήλωνε ότι τον χωρίζει “αίμα” μετά την αυτοκτονία του συνταξιούχου στο Σύνταγμα. Ναι κύριε Καζάκη, το αίμα μάλιστα είχε κάποτε χωρίσει ακόμα και τη χώρα στη μέση, αλλά αίμα είναι και αυτό που μας ενώνει όλους. Και δεν μιλάω για το αίμα της “φυλής”, αλλά για το αίμα ενός υπεραιώνιου και μοναδικού τόπου που τον λέμε Ελλάδα, ενός τόπου που είναι ιστορικά ταυτόσημος με τη γέννεση του πολιτισμού και της ελπίδας για την ανθρωπότητα. Και πως θα αναστήσουμε αυτό τον τόπο κ. Καζάκη; Μόνο με τον συνδυασμό του ΟΧΙ; Ο κ. Καμμένος έχει κάνει και αυτός ένα πολύ μεγάλο αγώνα, και οι Ανεξάρτητοι των οποίων ηγείται είναι μια πολιτική δύναμη που έχει να προσφέρει στον Ελληνισμό. Το ίδιο και το ΟΧΙ, το οποίο ακολούθησε σωστή στρατηγική για κάθοδο στις εκλογές διαφορετικών κινήσεων με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Οι Ανεξάρτητοι και το ΟΧΙ είναι ελπίδες για εμάς, δεν θέλαμε ούτε θέλουμε να σας δούμε αντιπάλους. Αν δεν σταθούμε άξιοι να ενωθούμε για να σώσουμε τη χώρα, τότε και εμείς έχουμε ευθύνες για την καταστροφή της. Όλοι μαζί, το καθαρό ΟΧΙ, οι μαχητικοί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και άλλα μη δωσιλογικά κόμματα και κινήσεις μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.

    Με εκτίμηση

    Σιδηρούντιος http://ohifront.wordpress.com/2012/05/02/μια-παράκληση-σε-καζάκη-και-καμμένο/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σιδηρέ ανεγκέφαλε για διάβασε αυτό και κάνε σχόλιο:

    http://olympia.gr/2012/05/02/kazakis/

    Τι ρόλο βαράει ο ηγέτης σου?

    Θα μας εξηγήσει?
    Α και εκείνο το βιογραφικό που του ζητάει ο τύπος από το ΕΠΑΜ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ?


    http://www.sfedona.gr/2012/05/02/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BC/


    Ερωτήσεις κάνω ε?
    ΕΠΩΝΥΜΕΣ. Αλήθεια Καζάκη να σε ρωτήσω κάτι:
    Σε όλους όσους σου έγραψαν και το παραμικρό για σένα ή / και το ΕΠΑΜ, έστω και 2 γραμμές!!!, ακόμα και στον klassikoperiptosi το Ορθόδοξο ταλιμπάν ή τον αρβανίτη τσουτσουνερό, 2 άτομα που δρουν ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ με ένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ blog, απάντησες!!!!


    Στο unconventionalnews που σου έχει γράψει τόσα άρθρα "κολακευτικά" γιατί δεν απαντάς?

    Για εξήγησέ το στην ομήγυρη εδώ.

    Έλα μην ντρέπεσαι... Πες το μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ξέρω από τον χώρο του διαδικτύου και τις τακτικές που χρησιμοποιούνται και παρακολουθώντας τα σχόλιά εδώ θα έλεγα ότι πληρώνεσαι από τον καμμένο για διαδικτυακή διαφήμιση.Η μάλλον γενικά ο Καμμένος πληρώνει για ιντερνετική διαφήμιση δεδομένου και την βαρύτητα που έχει δώσει σε αυτό.Προωθείς συγκεκριμένα άρθρα και κράζεις χωρίς ίχνος σοβαρών επιχειρημάτων και το μόνο που κάνεις είναι να ποστάρεις συνέχεια σχόλια για να αλιεύσεις ψήφους από ένα συγγενικό χώρο που ταιριάζετε σε πολλά ως προς την λαϊκίστικη ρητορεία.Και πριν με κατηγορήσεις για καζακικό μάθε ότι είμαι ιδεολογικά αντίθετος με το ΕΠΑΜ και διαφωνώ σε πολλά με αυτό και συμφωνώ σε ελάχιστα.Τα σχόλια μου πιο πάνω το αποδεικνύουν αυτό.Πιστεύω έχεις να κάνεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτό να μπαίνεις συνέχεια εδώ και να ποστάρεις.Η εμμονή σου μου βρομάει λάσπη..Τέλος πάντων απλές σκέψεις είναι για λογαριασμό των χρηστών...

      Διαγραφή
    2. Σε γραφει στα αρχιδια του ρε Ευαγγελε Σουργελατε...τοσο στοκος εισαι και δεν το πηρες χαμπαρι??

      Διαγραφή
  67. Κοίτα κάποιοι που ΚΑΛΟΥΝ δημόσια και ΕΠΩΝΥΜΑ τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ παρότι δεν είναι μέλη και διαφωνούν σε πολλά μαζί του, και ΕΠΙΣΗΣ απευθύνουν δημόσια επιστολή προς τον Καμμένο να τους εξηγήσει πού βρίσκει τα στοιχεία που παραθέτει για διάφορους, δεν είναι από τους ανθρώπους που πληρώνονται από τον Καμμένο.
    Μπες στην ιστοσελίδα μας, διάβασέ μας και σταμάτα να μας συκοφαντείς ανερυθρίαστα.
    Κομμουνιστής είσαι εσύ ή Κατίνα?
    Πρέπει να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις.
    Στο κόμμα σου κάνεις κακό.
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, εσείς έχετε στοιχεία, Μουρελάtroll; Εκτός αν θεωρείτε στοιχείο την αναπαραγωγή του κάθε σκουπιδιού που βρίσκετε στον πάτο του διαδικτυακού βόθρου oπου συνηθίζετε να κινείστε. Όλοι έχουν καταλάβει ότι όσοι χειρίζεστε με βάρδιες αυτόν τον πλαστό λογαριασμό, έχετε ως αποστολή να αναπαραχθεί το ίδιο κοινοβούλιο στις εκλογές της Κυριακής. Με λίγες μόνο μέρες να απομένουν, εσείς και η Goldman Sachs θα καταφύγετε στην πιο απίθανη λασπολογία προκειμένου να εξασφαλίσετε ένα συνεργάσιμο κοινοβούλιο. Το πρόβλημα είναι ότι, από τη στιγμή που σας πήραμε είδηση, όσα περισσότερα γράφετε, τόσο περισσότερο γελοιοποιείστε.

      Διαγραφή
    2. Ρε Κυριάκο Μητσοτάκη με το IQ ραδικιού, ότι γράφω είναι ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ.
      Αυτά που γράφεις εσύ είναι ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
      Εγώ δεν δουλεύω για την Γκόλντμαν. Ρώτα τον ηγέτη σου αν έχει δουλέψει όπως τον καταγγέλλει ο Καμμένος. Και αν δεν έχει δουλέψει εκεί γιατί δεν του βαράει μια αγωγή για δυσφήμηση?
      Όσο για σένα Κυριάκο:

      1. Εάν ήσουν άντρας με @@@ θα πόσταρες εδώ μέσα με ονοματεπώνυμο. Για να απαντήσω και στον ΚΚΕ της φάπας γιατί ποστάρω εδώ μέσα στο στόμα του λύκου: Για να σας δείξω τι σημαίνει ανδρισμός και θάρρος ρε θρασίμια, για αυτό ποστάρω εδώ ΕΠΩΝΥΜΑ!

      2. Εάν ήσουν άντρας θα έγραφες το ονοματεπώνυμο σου για να τα βρούμε στα δικαστήρια. Καλυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου συκοφαντείς.

      Διαγραφή
    3. Σαν πολύ δεν σε πείραξε αυτό.Μήπως όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται?Αλλά το προσωπικό σου επίπεδο είναι τόσο χαμηλό που δεν καταλαβαίνεις τίποτα.Δεν κατηγόρησα κανέναν Στο πρώτο ποστ λέω:"Επειδή ξέρω από τον χώρο του διαδικτύου και τις τακτικές που χρησιμοποιούνται και παρακολουθώντας τα σχόλιά εδώ θα έλεγα ότι πληρώνεσαι από τον καμμένο για διαδικτυακή διαφήμιση".Η λέξη κλειδί είναι "θα έλεγα" άρα δεν κατηγορώ ΥΠΟΘΕΤΩ.
      Στο δεύτερο ποστ λέω ότι είναι σκέψεις μπας και το καταλάβεις καλύτερα...

      Τρίτον δεν ξέρω από που το κατάλαβες αλλά ΚΚΕ δεν είπα πουθενά ότι είμαι.Δεν είπα ποτέ ποιο κόμμα υποστιρίζω παρά μόνο σε ποιο πολιτικά χώρο ανήκω ιδεολογικά.

      Τέταρτον δεν ξέρω τι σου μάθανε αλλά ανδρισμός δεν είναι να μπαίνεις σε άλλα site και να προωθείς άρθρα.Χάσιμο χρόνου είναι η τόση ασχολία..Να συζητούσες με επιχειρήματα το καταλαβαίνω αλλά από τον τρόπο που γράφεις δεν το βλέπω.Τέλος δεν θα ξανά ασχοληθώ με το θέμα..
      Γιώργος Παρατζής

      Διαγραφή
    4. Όπως ίσως ΔΕΝ παρατήρησες απαντώ στον καζαμπούμπου Κυριάκο και όχι σε σένα.
      Το μόνο πράγμα που γράφω σε σένα είναι:
      " Για να απαντήσω και στον ΚΚΕ της φάπας γιατί ποστάρω εδώ μέσα στο στόμα του λύκου: Για να σας δείξω τι σημαίνει ανδρισμός και θάρρος ρε θρασίμια, για αυτό ποστάρω εδώ ΕΠΩΝΥΜΑ!"

      Ο χαρακτηρισμός θρασίμι ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ πάραυτα γιατί μου έγραψες ποιος είσαι.
      Ζητάω και συγγνώμη. Αντρικό ΚΑΙ αυτό.
      Θίχτηκα και ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑ ΠΟΛΥ γιατί άφησες ΑΙΣΧΡΑ υπονοούμενα εναντίον μου.
      Ότι δήθεν πληρώνομαι από τον Καμμένο.
      Μπες στην ιστοσελίδα μου να διαβάσεις την ανοικτή επιστολή μου προς Καμμένο.
      Θα έγραφε κάποιος που πληρώνεται από αυτόν τέτοια επιστολή? Όχι βέβαια. Η επιστολή αυτή φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ.
      Ούτε ο Καζάκης ούτε ο Καμμένος θα μου απαντήσουν.
      Και βέβαια ο κύριος Καζάκης δεν θα ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ όσα γράφονται στην δική μου επιστολή για τον Καμμένο.
      Διότι ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ να λέει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, για ιστορίες που ΤΕΛΙΚΑ δεν αφορούν ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Όσο για το επίπεδό μου άσε να κριθεί από άλλους.

      ΥΓ Εγώ ζήτησα συγγνώμη για το θρασίμια. Εσύ για τη συκοφαντία θα ζητήσεις?

      Διαγραφή
    5. με λενε Σουργελατο και ποσταρω επωνυμα.

      Διαγραφή
    6. Σούργελο είσαι και φαίνεσαι.

      Επίσης είσαι και αδερφούλα και έχεις κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, για αυτό και δεν μας λές το ονοματάκι σου ΚΑΡΛΟΤΑ.

      ΥΓ Δεν ξαναπαντώ σε ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ.
      Ακόμα και ο Βαλλιανάτος πιο άντρας είναι από εσάς.

      Διαγραφή
    7. Φυσικά και θα ζητήσω συγνώμη...

      Διαγραφή
    8. Ακόμα και ο Βαλλιανάτος πιο άντρας είναι από εσάς.
      .....................

      Eσυ που το ξερεις?

      πολλα ξερεις τελικα...και δεν σου φαινεται!!!

      Διαγραφή
    9. @ Mourelatroll

      Η αναπαραγωγή προβοκατόρικων και ατεκμηρίωτων άρθρων και φημών, δεν συνιστά τεκμηρίωση.

      Αφού είσαι τέτοιος fan της τεκμηρίωσης, γιατί δεν απαιτείς τεκμήρια από τον συνάδελφό σου τον Καμμένο για τις κατηγορίες του κατά του Καζάκη; Μήπως έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά;

      Το να συκοφαντείς κρυμμένος πίσω από μια οθόνη και την ανωνυμία - ουσιαστικά- ενός κοινότατου ονόματος, δεν συνιστά ανδρισμό αλλά θρασυδειλία και προβοκάτσια.

      Τέλος, δε σε παίρνει να απειλείς τους άλλους με μηνύσεις. Εκτός από τις συκοφαντίες και τις προβοκάτσιες, ο πρώτος εδώ μέσα που προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις (π.χ. "δεν ξέρω τί πίνεις, […] αλκοόλ, […] ναρκωτικά") και χαρακτηρισμούς (π.χ. "κατίνα", "ΚΚΕ της φάπας") κατά του συνομιλητή του, είσαι εσύ. Μην εκπλήσσεσαι που κάποιοι σου απαντούν με τον ίδιο τρόπο. Εσύ έθεσες τον πήχη της κοσμιότητας εκεί που βρίσκεται τώρα.

      Διαγραφή
    10. Η κουτοπονηρια των σουργελατων καποτε μας διασκεδαζε και μεσα απο την αφελεια μας νομιζαμε οτι το τιποτα δεν μπορει να "προχωρησει"...πλεον το βρισκουμε μπροστα μας...ας προσεχαμε.

      Τελος η αφελεια.... τον μπουλο!!!

      Διαγραφή
    11. τρολλάρα πάρε τον πούλο και στο μπαούλο.
      Το πήρες χαμπάρι ότι το ΕΠΑΜ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ?

      Διαγραφή
    12. κυριε Μωρη λατε δεν εχετε το δικαιωμα να διαβαζετε οσα γραφοντε εδω..πολυ περισσοτερο να σχολιαζετε..αι στην ευχη!!!

      Διαγραφή
    13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  68. Δεν μίλησα σαν κομμουνιστής ούτε είμαι γραμμένος πουθενά άρα δεν εκπροσωπώ κανέναν άρα δεν κάνω κακό κανέναν γιατί πολύ απλά όπως είπα και στο τέλος(Τέλος πάντων απλές σκέψεις είναι για λογαριασμό των χρηστών.)παραθέτω σκέψεις.Που προφανώς είναι προσωπικές σκέψεις για λογαριασμό χρηστών.Και προφανώς δεν έχω στοιχεία γιατί είναι σκέψεις λόγω γνώσεων κάποιων πραγμάτων του χώρου του διαδικτύου.Κρίνω με βάση την συνολική σου στάση.Και αναρωτιέμαι αφού δεν συμπαθείς τον Καζάκη και δικαίωμα σου γιατί μπαίνεις τόσο συχνά και προωθείς άρθρα?Δεν λέω να μην γράφεις αλλά το πόσο συχνά γράφεις και τι γράφεις με προβληματίζει..Τέλος πάντων είναι σκέψεις ξαναλέω που τις θέτω δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. οταν θα δειτε το κομμα του καμμενου και την δημάρ να διαλυονται επειδή βουλευτες τους θα κανουν μεταγραφη σε πασοκ και ν.δ. τοτε θα κσυπνησετε ανόητοι.... χα χα χα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ & ΣΤ.ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 - ΕΤ1 28/04/2012

    http://youtu.be/CSQ40MPnyPY


    Ωραίο πρόγραμμα αλλά θα προτιμούσα να λέτε ότι θέλετε να κυβερνήσετε ή ότι θέλετε να συγκυβερνήσετε ισότιμα ως υπεύθυνα άτομα την Ελλάδα.

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. To ΕΠΑΜ διαλύεται.
    Μετά τις εκλογές δεν θα μείνουν ούτε οι μισοί:

    http://seisaxthia.wordpress.com/2012/05/02/%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BC/

    Διαβάστε: Πάτρα, Κόρινθος, Νότιος Τομέας, Φλώρινα, Κρήτη, κλπ, κλπ...

    Σαν τα πουλιά, μακρυά από την φωλιά του κούκου... Χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τις εκλογές, και ανάλογα με το αποτέλεσμα, ενδέχεται εσύ και οι συνάδελφοί σου της πρωινής και μεταμεσονύκτιας βάρδιας, από πράκτορες της Ε.Υ.Π. να βρεθείτε τροχονόμοι στο Κάτω Νευροκόπι. Το νου σας, έμμισθα troll!

      Διαγραφή
    2. Με λενε Σουργελατο Ευαγγελο και συμφωνω!!!!


      χαχαχαχα σωθηκε η χωρα !!!

      Διαγραφή
    3. εισαι πολυ γκαου τελικα k Σουργελατε..δεν διαλυεται το επαμ οσα χρονια και να περασουν γιατι το επαμ πλεον ειναι ιδεα ειναι οπτικη γωνια παρακολουθησης της πραγματικοτητας...και αυτο δεν ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΠΟΤΕ...σε αντιθεση με την χωρα μας, την Ελλαδα μας...την οποια διαλυετε

      Διαγραφή
  72. Χαζάκηδες το γάλα σας και ύπνο.

    Από Δευτέρα ετοιμαστείτε για νέες αποχωρήσεις.

    Τον πούλο και στο μπαούλο.

    Και εννοείται ότι το ΕΠΑΜ δεν θα διαλυθεί ΠΟΤΕ.
    Διότι στο Δρομοκαϊτειο και στο Δαφνί θα είναι εφεξής το ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΥΓ Κακώς σας απάντησα ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω, δεν ήθελες να απαντήσεις, αλλά πρέπει λόγω επαγγέλματος… Καταλαβαίνω.
      Εσύ είσαι ο ίδιος με πριν, ή ο νυχτερινός;

      Διαγραφή
  73. Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: ΤΙ "ΠΑΙΧΤΗΚΕ" με τον Π.ΚΑΜΜΕΝΟ

    http://youtu.be/2a4vzxYTI14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Γιατί δεν λειτουργεί η δημοκρατία?

    Διότι, συνήθως, αυτοί που ξέρουν να επιλέγουν με σοφία ποιόν θα ψηφίσουν είναι η μειοψηφία, και
    διότι αυτοί που είναι ικανοί να κυβερνήσουν με σοφία και δικαιοσύνη είναι η μειοψηφία της μειοψηφίας.

    Ηλίας Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο Καζάκης μιλάει καθαρά για το τι έγινε με τον Καμμένο
    http://ohifront.wordpress.com/2012/05/04/ο-καζάκης-μιλάει-καθαρά-για-το-τι-έγιμε/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καζακη.ελπιζω σημερα να μην βρεις ουτε την ψηφο σου!!!!! ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Η Ελλάδα μπορεί να εκδίδει χρήμα απο μόνη της, χωρίς να την χρεώνουν οι κυβερνώντες ποτέ.

    Υποστηρίζεις την παραπάνω οικονομική πολιτική;

    Ηλίας Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. κ. Καζακη,
    Εγω οπως και πολλοι αλλοι βρηκαμε καταφυγιο στις θεσεις του ΕΠΑΜ, και στην ελπιδα για μια ειλικρινη πολιτικη και οικονομικη ηγεσια αυτης της χώρας. Τα λογια ομως, οσο καλα και σωστα να ακουγονται, και οσο να επαληθευονται τα νουμερα και οι εκτιμησεις σας, εχουμε μαθει να μην τα εμπιστευομαστε πλεον, και γι αυτο εκτιμαμε, αξιολογουμε και τις πραξεις σας μεσα και εξω απο το ΕΠΑΜ. Η επομενη μερα των εκλογων θα δειξει εαν μας λεει το ΕΠΑΜ ολη την αληθεια, ή αν κρυβεται κατι πισω απο αυτην την θυελλα του ΕΠΑΜ.
    Προσωπικα θα ηθελα να σας ζητησω να ξοδεψετε λιγο χρονο για να γραψετε για τον εαυτο σας 5 πράματα, καθως καμια πληροφορια περαν του ονοματό σας δεν ειναι διαθεσιμη ηλεκτρονικα. Λιγα λογια για τις σπουδες σας, το που εργαστηκατε κατα το παρελθον, και την παλαιοτερη σας δραστηριοτητα στο Κ.Κ.Ε. (που δεν το κρυβετε αλλωστε) θα ηταν ενα ξεκαθαρο σημαδι για την παρρησία σας απεναντι σε ενα πολιτικο και κοινωνικο ιστο που νοσει.
    Ευχαριστω εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΤΙΠΟΤΑ δεν γράφει σε αυτή τη συνέντευξη.

    ΚΑΝΟΝΙΚΟ Βιογραφικό έχεις δει ποτέ σου???

    Ένα τέτοιο του έχουμε ζητήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τον μπούλο τον πήρες εσύ αρχισούργελο!!!

    Ούτε 1% δεν πήρατε ΣΟΥΡΓΕΛΑ μαζί με τον Παπαθεμελή.

    Είστε ανύπαρκτοι, είστε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

    Και στις εκλογές ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρολο που μας λειπει ακομα το 1% για να επιβεβαιωθει το 2% απ το γριφο του Αινσταιν.Εσυ σιγουρα δεν δικαιουσε να εισαι μερος του.

      τον μπουλο!!!

      Διαγραφή
    2. Κοίτα όσοι μείνουν μετά ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!! παίρνουν βραβείο βλακείας και κατατάσσονται στα ΑΜΕΑ.
      Θα προταθούν άπαντες για αναπηρική από εμένα.

      Διαγραφή
  81. "Φιλε" Δημητρακη,εκλογες δεν ηθελες? Ε,φαε τωρα...ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΥΠΕΡΦΙΑΛΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο Καζάκης έχει πολλές καλές θέσεις τις οποίες στο μέλλον θα κληθεί η Ελλάδα να τις ακολουθήσει. Είναι ενθουσιώδης άνθρωπος, πίστεψε στο ότι ο κόσμος θα καταλάβει, αλλά ο κόσμος θέλει και άλλο χρόνο, αλλά και άλλες μεθόδους για να μάθει και να ακούσει. Ο περισσότερος κόσμος δε ηξερε καν ότι ο Καζάκης κατεβαίνει στις εκλογές.
    Η πληρωμένη δωσιλογική αλητεία, οι μισθωτοί πρακτορίσκοι που έκαναν τόσα ενάντια στον Καζάκη τόσο καιρό, ας χαρούν όσο καιρό του απομένει τους μισθούς τος διότι φέτος ή του χρόνου θα φάνε όλοι πόδι από τις υπηρεσίες και τις λιστες μισθοδοσίας - μιζαρπαγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Άς είμαστε αντικειμενικοί,
    Ο κόσμος κατάλαβε ότι χρειάζεται αλλαγή (κάτι είναι κι αυτό), αλλά τι ψήφισε ξανά, κάτι που του προσφέρουν τα κανάλια.

    Τα κανάλια,(αυτοί που τα ελέγχουν) λοιπόν, είναι αυτά που ξανανίκησαν.

    Ηλίας Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Δυστυχώς Λυμπέρη έχεις δίκιο. Και που είσαι ακόμα τι θα σου φτιάξουν τα κανάλια και οι μηχανές προπαγάνδας.
    Πολλές διεργασίες για κάθοδο ενωμένης δεξιάς στις ερχόμενες εκλογές. Λύσσαξε το διεθνές οργανωμένο έγκλημα να φέρει τη ΝΔ στην εξουσία. Τούμπες του Καρά-Τζαφέρ, μπούμπες του Καραμάν-αλή, και σπαμένα Χρυσά Αυγά μαζί με Ντόρες Μπόρες και Σαμάρ-αγάδες πάνε να συνθέσουν ένα ακόμα εκλογικό σχήμα. Ρίξε και ένα δραστικό Μάνο πάνω στην τούρτα - φόλα, και ίσως να την φάει ο κόσμος. Τόσα και τόσα έφαγε μέχρι τώρα, αυτό θα αρνηθεί; Με λίγες ακόμα ευρω-δόσεις τρομοκρατίας πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικούς τους θα έχουν στην εξουσία. Τα παιδιά της ΕΡΕ, Ράλληδες και Ταγματαλήτες, Χουντικοί και Βασιλικοί ενωμένοι - πάντα κερδισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Είστε αφελείς (δεν μιλάω για το Σιδηρούντιο αυτός εδώ και μήνες προμοτάρει την ιδέα αρχηγικού κόμματος και εθνο-σωτήρων)

    Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το ΕΠΑΜ έχει οποιαδήποτε σχέση με λαϊκό μέτωπο εννοώ...

    Ο Καζάκης και η παλιοπαρέα (Κυπριώτηδες και λοιποί) ήδη ψάχνουν τρόπο να χωθούν σε ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ πριν τις επόμενες εκλογές.
    Κατα πάσα πιθανότητα θα "σφάξει στο γόνατο" το υπόθετο (τον Παπαθεμελή που έκανε τα αδύνατα δυνατά ο ίδιος να τον βγάλει από τη ναφθαλίνη, αλλά δεν μπορεί θα βρεθεί κάποια θεωρία ότι εξαπάτησε το ΕΠΑΜ ή ότι άλλη κοτσάνα εφεύρει ο Καζάκης για να κάνει την κωλοτούμπα) εν είδει "πιστοποιητικού αριστερών φρονημάτων" προς Τσίπρα (ότι να, εμείς απεταξάμην τα ακροδεξιά εθνικιστικά και θρησκόληπτα στοιχεία) και θα επιχειρήσει να οδηγήσει τα υπολείμματα του ΕΠΑΜ σε διάλυση εντός ΣΥΡΙΖΑ.

    Στο παζάρι θα φέρει σαν προίκα το Χωνί και καμμιά 50χιλ ψήφους για να πάρει θέση στα ψηφοδέλτια αυτός και κάνα δύο από το παρεάκι.
    Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης βέβαια θα φάει τρελή πόρτα καθώς όχι μόνο έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο θέμα του Γλέζου αλλά έχει γενικά αποδείξει ότι όταν "απασφαλίσει" μπορεί να χύσει την καρδάρα με το γάλα σε δευτερόλεπτα (δες πως κατάφερε με μαλακίες τόσο στο εσωτερικό του ΕΠΑΜ όσο και προς τα έξω να εξανεμίσει μέσα σε 1 μήνα όλη τη δουλειά που έκανε σε 2 χρόνια)

    Αν δεν βρεί απάγκιο ΣΥΡΙΖΑ, ανάλογα με τις εξελίξεις σε ΑΝΕΛ (πιθανή μετακίνηση δεξιότερα για να ψαρέψουν στην κοινωνική και πολιτική εκπροσώπηση της Χ.Α. που θα πετάξει έξω Μαριάδες κλπ) θα την ψάξουν οι φερέλπιδες στους ΑΝΕΛ.
    Γιατί νομίζετε ότι έχουν μόνιμες στήλες στο Χωνί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ (με Πάντζα) όσο και οι ΑΝΕΛ (με Δημαρά - παρόλο που κατέβηκε με το 'όχι' τμήμα του Αρματος Πολιτών που τον κατέγγειλε σαν καιροσκόπο)

    Όπως και να έχει, το ΕΠΑΜ σαν λαικο-μετωπικό εγχείρημα έχει τελειώσει... (επιτέλεσε τον στόχο του να ξεφτιλίσει και δυσφημήσει την έννοια του παλλαϊκού μετώπου όσο ήταν δυνατόν στην κοινωνία - παλλαικό και Παπαθεμελής και 0.9% είναι αντίφαση τοις όροις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Θέλουμε να μας χρεώνουν οι κυβερνώντες;
    Θέλουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να γεννιούνται χρεωμένα;
    Θέλουμε τα λεφτά να τα τρώνε μερικοί και εμείς και οι αθώες μελοντικές γεννιές να πληρώνουμε;

    Ή μήπως θέλουμε το χρήμα να κόβεται χωρίς να χρεώνεται κανένας, από ανθρώπους που μας σέβονται, και να χρησιμοποιείται για να περνάνε καλά όλοι, ξεκινώντας από την επιβίωση όλων των πολιτών τουλάχιστον και υποστηρίζοντας των αλληλοσεβασμό της ελευθερίας των πολιτών όσο αυτό είναι δυνατόν;

    Ξέρουμε τι θέλουμε;
    Το θυμόμαστε αυτό που θέλουμε;

    Ηλίας Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Εσύ ρε φίλε Ηλία θυμάσαι τι σκατά έγραφε εκείνη η έρμη ιδρυτική διακήρυξη του ΕΠΑΜ?
    ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ την έκαναν οι Καζάκης - Κυπριώτης - Ιεροδιάκονος (και Αμυράς όσο τον ΚΑΛΥΠΤΑΝ οι 3 άλλοι).

    Όλα όσα γράφεις και 55% να έπαιρνε ο Καζάκης ΔΕΝ θα τα έκανε.
    Ο άνθρωπος είναι ένας ακόμα πολιτικάντης ΟΠΩΣ όλοι οι ΑΛΛΟΙ.

    Και μάλιστα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.
    Γιατί πρόδωσε το κίνημα εκ των έσω.
    Και γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.
    Ακόμα και ο Καιάδας της Χρυσής Αυγής έχει βιογραφικό.
    Εσύ ρε Καζάκη ποιος είσαι τελικά?
    Θα μας πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Α μάλιστα! Τώρα κατάλαβα!

    Ο Καζάκης είναι μια μαύρη τρύπα, αυτό μας λες.

    Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.
    Εντάξει όπως θες.
    Ο γιατρός μας είπε να σου λέμε ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν.
    κυριε Καζακη θα κσαναποσταρετε στο μπλογκ σας αυτό? οι εκλογες τελειωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή