Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Το ΕΠΑΜ στα ειρηνοδικεία κι αυτή την Τετάρτη

Η Κυβέρνηση των Δανειστών και των Πλειστηριασμών, νομοθέτησε παράνομα κατ΄ εντολή της ΕΕ και των δανειστών και αφού μας φτωχοποίησε με περικοπές και απολύσεις, αρπάζει τα σπίτια μας, αρπάζει την ασφάλεια και την αξιοπρέπειά μας, αρπάζει ό,τι αποκτήσαμε με μόχθο,στερήσεις και θυσίες δικές μας και των γονιών μας και έτσι, εξαθλιωμένοι και τρομοκρατημένοι,να μην σηκώσουμε ποτέ το κεφάλι στη Νέα Κατοχή !
Κι αν δεν χρωστάμε, όλοι σύντομα θα χρωστάμε...
Κι αν δεν σταθούμε αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σ΄ αυτή τη θέση σήμερα, πώς θα τους ζητήσουμε βοήθεια όταν θα βρεθούμε εμείς στην ίδια θέση αύριο;
Συμπολίτες, ας μην ολιγωρούμε.

Ο τρόμος που σκορπούν πάνω μας με Εγρήγορση και Αλληλεγγύη θα διαλυθεί.
Ο τρόπος που διάλεξαν να μας κατακτήσουν και να μας αφανίσουν με Αντίσταση και Ενότητα θα νικηθεί.
Να γίνει αλήθεια το σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ’’
Θέλει Αρετή και Τόλμη και Θάρρος Κουράγιο και Ελπίδα
για να πάρουμε πίσω Σπίτι Δουλειά και ΠΑΤΡΊΔΑ.
Την Τετάρτη 20/9/2017 σε όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας.
Και να μην ξεχνάμε ποτέ. Δεν πάμε στα ειρηνοδικεία για να εκτονωθούμε, ούτε για να διαμαρτυρηθούμε, ειδικά όταν υπάρχουν κάμερες. Ούτε φυσικά πάμε για να εμφανιστούμε ως εκπρόσωποι ανύπαρκτων "κινημάτων" και ακόμη πιο ανύπαρκτων "συλλογικοτήτων" που αναζητούν κατόπιν πολιτική αναγνώριση από τους υπουργούς της κατοχικής κυβέρνησης.
Πάμε για δυο βασικούς λόγους: Να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί εναντίον των πολιτών, χωρίς καμιά διάκριση "λαϊκής" ή μη λαϊκής κατοικίας, που έχει νόημα μόνο στην ιδεολογική παράνοια ορισμένων.
Και να κρατηθεί ζωντανό το αίτημα της ακύρωσης όλων των πλειστηριασμών που έχουν διεξαχθεί από τράπεζες, κράτος και funds με επιστροφή των εκπλειστηριασθέντων περιουσιακών στοιχείων πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου