Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μητρόπουλος κάνει κόμμα με τη Ζωή και τον Βαρουφάκη

"Μετά τις γιορτές επιβάλλεται να ληφθούν πρωτοβουλίες" είπε στον Real fm 97,8 ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος. Μιλώντας στον 'Ακη Παυλόπουλο και τον Μάνο Νιφλή παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη. Στο ερώτημα αν η συνεργασία τους πρόκειται να έχει τη μορφή κόμματος απάντησε χαρακτηριστικά: "Επιβάλλεται".
Ε, κάποιοι δεν πρέπει να αναλάβουν να στηρίξουν το 4ο μνημόνιο; Μην είμαστε πλεονέκτες. Οι δανειστές ψάχνουν για πολιτικές εφεδρείες σε νέους Τσίπρες. Κι όπου υπάρχει ζήτηση, θα πρέπει να δημιουργηθεί και η αντίστοιχη προσφορά.

Ο κ. Βαρουφάκης περιφέρεται ανά τας Ευρώπας για να εξηγήσει ότι αυτό που ζήτησε ο Σόιμπλε να επιβληθεί στην Ελλάδα (ευρώ με παράλληλο ξεφτυλισμένο νόμισμα) και για το οποίο δούλευε ενόσω ήταν υπουργός, είναι το plan b για ολόκληρη την ΕΕ.
Το γεγονός ότι τους χάλασε τη δουλειά το απρόσμενο ΟΧΙ του ελληνικού λαού, δεν σημαίνει ότι αυτοί εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους.
Το ποιόν του κ. Μητρόπουλου είναι γνωστό και η χαρακτηριστική ευκολία του να αλλάζει χρώματα ως πολιτικός χαμελέων. Βλέπεις είναι κι εκείνα τα εκατομμυριάκια στους λογαριασμούς του, που πρέπει να "παραγραφούν".
Τέλος, θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία και στην Κωνσταντοπούλου να ανακαλύψει - στου κασίδι το κεφάλι, δηλαδή το δικό μας - ότι διαγραφή του χρέους εντός του ευρώ και της ΕΕ είναι απλώς αδύνατη. Άλλωστε η κ. Κωνσταντοπούλου φροντίζει να μιλά μόνο για το χρέος και τη διαγραφή του, σύμφωνα με την επιτροπή που η ίδια σχημάτισε και φροντίζει πάντα να μην απαντά στο καίριο ερώτημα: Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μέσα στο ευρώ και την ΕΕ;

19 σχόλια:

  1. Ο λαπαβιτσας ειπε στο ραδιόφωνο οτι εξω απο ευρο αλλα οχι απο ΕΕ.
    Οι νέοι προδοτες ετοιμάζονται.
    Αν τσιμπήσει ο ανοιδαος αυτος λαος η πάρτε οπλα η διαβατήρια και τρεχάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εσύ αδερφάκι μου ανίδεος από ορθογραφία. ο λαός σε πείραξε.

      Διαγραφή
    2. Κοίταξε αδερφέ, δεν είναι και ότι καλύτερο να κάνεις επίθεση στο άτομο αντί στην άποψη/επιχείρημα του. Δώσε λίγη περισσότερη σημασία στα λεγόμενα του παρά στα ορθογραφικά του λάθη. Δώσε τόπο στην λογική/αιτιολόγηση των καταστάσεων και όχι στα ενστικτοειδή/συναισθηματικα ερεθίσματα σου.

      Διαγραφή
    3. Αν η ορθογραφια εφερε αυτα τα αποτελεσματα στην χώρα διατηθεμε να δικαστώ ως προδοτης.
      Αν ομως ανακαλύψουμε οτι η στοχευμένη μόρφωση μας εφερε εδω τοτε φιλε εισαι γερμανοτσολιας ολκης.
      Το πιθανοτερο ειναι οτι συμβαινει το δευτερο.

      Διαγραφή
    4. Λίγη κατανόηση με την ορθογραφία κάποιων ανθρώπων! Μακάρι να ήταν μόνο ορθογραφικά τα λάθη.Με κόκκινο στυλό οι δάσκαλοι τα διορθώνουν! Για τα λάθη που δε διορθώνονται με στυλό να... ανησυχούμε.

      Διαγραφή
  2. Θα δουμε κι αλλα χειροτερα οπως φαινεται. και παντου η πληρης απαθεια απο τον κοσμο. λες και κατι περιμενουμε να συμβει ετσι - απο μονο του.και ειτε θετικο ειτε αρνητικο, βρισκει τους παντες εντελως αδιαφορους.. η , σχεδον τους παντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οδηγούν τα πράγματα εκεί που θέλουν οι Γερμανοί.
    "Είναι πολλά τα λεφτά Αρη..." έλεγε ο αείμνηστος Σπύρος Καλογήρου και είχε δίκιο...!
    Βαρουφάκης "θα ψήφιζα και Μέρκελ..."!
    το είχε πει ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει,έτσι κι αλλιώς τα μνημόνια πάνε δύο-δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.enikos.gr/politics/359795,Tis-synexeis-epafes-me-thn-Kwnstantopoyloy-kai-ton-Baroyfakh-apokalyye-o-Mhtro.html

    (στο 10'22'', «Θα παρθούν πρωτοβουλίες. Μαθαίνω!!! ΚΑΙ!!!!!!!!! η κυρία Κωνσταντοπούλου ...»)

    Έλεος! Είπαμε, «λαγός» ο Μητρόπουλος (τους τελευταίους μήνες το ξεφτίλισε είναι η αλήθεια) αλλά όχι να τον κάνουμε κι όταν δεν είναι.

    Κι εδώ

    https://www.youtube.com/watch?v=mY_9W-c4_o0

    (στο 1.34'10'')

    η Ζωή παίρνει και τις δέουσες (όχι μόνο χρονικές) αποστάσεις.

    Μην «παίζεις» με τη Ζωή. Εσύ θα χάσεις.
    Τουλάχιστον λίγη προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, όπως έχασα με τον Καμμένο, με τον Τσίπρα, τον Βαρουφάκη και τόσους-τόσους άλλους, που προσκυνάγατε σε κάθε ευκαιρία. Όσο δεν μιλάει για έξοδο από ευρώ και ΕΕ, δεν είναι παρά μια ακόμη παραλλαγή Τσίπρα. Έλεος πια, η ανθρώπινη βλακεία είναι ακαταμάχητη.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Καζάκη , κάποιοι θα πουν ή λένε ότι προτρέχετε, ότι υπάρχει προκατάληψη για τα πρόσωπα, εναντίον των οποίων καταφέρεστε συχνά. Για να είμαι ειλικρινής το σκέφτηκα κι εγώ, όταν από την αρχή ακόμα της πρώτης εκλογής του Τσίπρα (τότε που όλοι έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας)εσείς με στοιχεία ασκούσατε την σκληρή κριτική σας. Δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις σας για όλα τα πρόσωπα. Έτσι μάλλον και πάλι θα επαληθευτείτε.Θα δούμε το ίδιο έργο απ την αρχή. Πότε θα καταλάβουμε τον εμπαιγμό;; Προς το παρόν, πληρώνουμε το αντίτιμο της βλακείας μας. Μέχρι πότε; Άγνωστο! Γιατί σύμφωνα με τον Αινστάιν, είναι άπειρη η βλακεία, όπως καιτο σύμπαν. Κάπως έτσι δεν το είπε; Η Σαλώμη δεν έβγαλε ακόμη το... τελευταίο πέπλο της.

      Διαγραφή
    3. Με παρεξήγησες. Εννοώ ότι είναι τόσο «ψώνιο» που άμα της «μπεις στο μάτι», με το χαρακτήρα που 'χει, δε θα «τη βγάλεις καθαρή».
      Και για τα πρακτικά, ο μόνος που μέχρι τώρα, κατά κάποιο τρόπο, «προσκύνησα» ήσουν εσύ. Γι' αυτό κι ασχολούμαι ακόμη.
      ΚΑΙ γι' αυτό το λόγο ξαναλέω, λίγη προσοχή δε βλάπτει.

      Διαγραφή
    4. Συγνωμη γεωσκωληκα αλλα στην τελικη θα μας κανει τα 3 2 η κωνσταντοπουλου και η ΚΑΘΕ κωνσταντοπουλου ετσι και παμε ως ΠΟΛΙΤΕΣ αυτου του τοπου να τους κανουμε την οποια κριτικη: ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.Στο κατω κατω οπως εστρωσε ο καθενας τους θα κοιμηθει.Και θα υποστουν και την κριτικη που τους πρεπει. ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ.

      Διαγραφή
  5. Υποβάλλω το παρακάτω άρθρο του Δημήτρη Καζάκη παρά του ότι μοιάζει ως ξεκάρφωτο επί του παρόντος. Αν φυσικά το επιτρέψει ο αρθρογράφος.

    Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές! Εκ των πραγμάτων επιβάλλεται συνεχής αφύπνιση και εκρήγορση απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν με υπεύθυνο τρόπο συμπεριφοράς όλων μας.

    Δύναμη & σθένος


    http://dimitriskazakis.blogspot.se/2013/11/blog-post_21.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέμε πολλοί ότι τα ποσοστά του Σύριζα επί των ψηφισάντων είναι πολύ μικρότερα από ό,τι επί του συνόλου των ψηφοφόρων και ότι έτσι το αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου είναι απόφαση των λίγων.
    Δεν είναι όμως αυτό το σημαντικότερο.
    Το κυριότερο είναι ότι Ούτε καν των λίγων δεν ήταν η απόφαση.
    Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν κόμμα και με βάση το κυβερνητικό πρόγραμμα του. Άρα η σημερινή κυβέρνηση δεν ψηφίστηκε.
    Είναι παράνομη κυβέρνηση με βάση την κοινή λογική.
    Το σύστημα δε που αρνείται την κοινή λογική είναι Φασιστικό κατά την εκτίμηση μου.
    Όσο για την ομάδα συριζαίων στελεχών της ΛΑΕ που έλεγαν όχι στην Ευρωζώνη αλλά "στηρίζουμε Τσίπρα", δεν είναι παρά η αριστερή εφεδρεία του συστήματος.
    Το λέει και ο Ανιέλι της ΦΙΑΤ: Η αριστερά μας είναι χρήσιμη να περνάμε τα μέτρα που δεν μπορούμε με την δεξιά !
    Όταν λοιπόν τους τελειώσει ο Τσίπρας να έχουνε και άλλη "αριστερά" να πορεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ναι... ζουμε στην εποχή όπου ο Λεβεντης είναι ο ρυθμιστικος παράγοντας της πολιτικής στην Ελλάδα. Μια ευχη μόνο.Ας ελπίσουμε ότι αυτό που ζουμε είναι ο απόπατος της κρίσης και οτι έχουμε φτασει επιτέλους στα χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε λυπησω φοβαμαι: Εχει και ΠΟΛΥ παρακατω απ'αυτο που βιωνουμε τωρα. Το συστημα αυτο εχει χτισει ΔΕΚΑΔΕΣ δικλειδες ασφαλειας εδω και 2 αιωνες ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ

      Διαγραφή
  8. και ενώ ο καζάκης μιλάει και αποκαλύπτει τις σκέψεις του και φανερώνει πόσο σαν μονάδα έστω αγαπάει την πατρίδα μας και τον λαό μας,
    αυτοί δείχνουν την ψευτοδημοκρατία τους, που είναι ο ναζισμός των τραπεζών και της ευρωζώνης,
    και μέσα από την θολούρα της αριστεράς για τους ψυχοεθαλιωμένους, προσπαθούν να ψηφιστούν και να περάσουν από το ένα κρατικό αξίωμα στο άλλο, εξαπατώντας και χλευάζοντας το γεγονός της αιμάτινης ζωής μας.
    είναι σιχάματα. αυτά με τη δημοκρατία τους θυμίζουν το αποικιακό αμερικανόπαιδο της ταινίας, για τα ψηφαλάκια, που πήγε στην κρήτη στη θέση του φύρερ-πατρός του και ένα ήξερε να πει: "ζήτω η δημοκρατία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας που αν πηγαινε το αμαξι του στον μαστορα γιατι "τραβαει" το τιμονι και τον εβλεπε να ψαχνει τις βαλβιδες και θα τον αφηνε να συνεχισει.
    Τα ιδια ελεγαν και για τον Τσιπρα και κακολογουσαν και τον Καζακη και οποιον αλλο εβλεπε οτι δεν παει καλα, μεχρι που ο Τσιπρας που ειχε παρει την ψηφο απελπισιας των πολιτων, καταφερε τελικα να τους μετατρεψει σε οπαδους που τον ψηφισαν την δευτερη φορα για να τον ανταμοιψουν που τους κοροιδεψε την πρωτη.
    Επειδη το πολιτευμα μας δεν ειναι παρα τα περι του αντιθετου λεγομενα, δημοκρατια, δεν διοικει ο λαος αλλα αυτοι που επιλεγει ο λαος, οπως το να διαλεγεις μαστορα να σου φτιαξει το αμαξι δεν σημαινει οτι το φτιαχνεις εσυ.
    Ολοι υποθετω εχουν εμπειρια τι γινεται οταν επιλεγεις λαθος μηχανικο, δικηγορο, η γιατρο και ποσο δυσκολο ειναι να ξεμπλεξεις αν κανεις λαθος επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή