Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018



Η εκπομπή είναι ανοικτή προς όλους. Όποιος θέλει να παραβρεθεί ή να συμμετάσχει ζωντανά δεν έχει παρά να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 210- 3422156 & 210- 3428676.

4 σχόλια:

  1. Επειδή στην εκπομπή της 5/9 είπατε οτι με τις διασπάσεις ξεκαθάρισε η φυσιογνωμία του ΕΠΑΜ, οτι δεν είναι αριστερή οργάνωση και οτι δεν είναι ούτε εθνικιστική οργάνωση, οι 49 που αποχώρησαν πέρσι το Νοέμβριο τι ήταν, αριστεροί ή εθνικιστές; Εάν θέλετε κι εμείς που δεν είματε μέλη αλλά είμαστε ψηφοφόροι και έχουμε υπογράψει τη μήνυση να καταλάβουμε τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλετε να καταλάβετε τι γίνεται, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τον προσυνεδριακό διάλογο του ΕΠΑΜ https://www.epamhellas.gr/synedria/07-synedrio-epam/. Διαβάστε και κρίνετε.

      Διαγραφή
  2. οι ασυνταξίες του κουτσούμπα

    Ευχόμαστε καλή δύναμη στους γονείς, που μοιράζονται μαζί μας την αγωνία τα παιδιά τους να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια, για το παρόν και το μέλλον τους, να βάζουν υψηλούς στόχους, να τους κατακτάνε.

    φανερώνουν την εξήγηση που λέει γιατί ποτέ δεν είδαμε Βιολογία εκδόσεων ΚΚΕ. μόνο στην εξορία; καλές οι απαντήσεις στον υπερφιλόσοφο Λεπίδα αλλά να δούμε αν θα δούμε μία επιστημονική σειρά εκδόσεων ΕΠΑΜ σε pdf διαδικτύου. μόνον φιλοσοφούντας μαζεύει το ΕΠΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, έστω και πρόεδρος να πει κουβέντα, ότι τα παιχνίδια στον υπολογιστή χαλαρώνουν, ψυχαγωγούν, επιμορφώνουν, και πετάγονται τα μέλη του ΕΠΑΜ(εκπομπή 10 ή 11 του μήνα) και λένε ότι ο υπολογιστής αναγκαστικά αποβλακώνει. Τι να πεις και τι να μολογήσεις. Εμένα μου αρέσει να παίζω wolfenstein και να δολοφονώ τους ναζί σιωπηλά. Είναι απολαυστική σε εμένα αυτή η διαδικασία. Έχει νόημα χαράς. Αλλά εδώ έχουμε την ιδέα ότι οι Ειδήσεις και οι πληροφορίες από τον Τύπο (εφημερίδες + βιβλία) ΔΕΝ αποβλακώνουν. Γι' αυτό σήμερα με σκοτώνουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, επειδή τα βιβλία διόλου δεν αποβλακώνουν τον άνθρωπο και δεν τον κάνουν εξουσιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή