Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Πόσο κάθαρμα μπορεί να γίνει ένας πολιτικός στις μέρες μας;

Πάνω από 80 χώρες καταδικάζουν με φρίκη και αποτροπιασμό την στρατιωτική δράση του Ισραήλ εναντίον αμάχων διαδηλωτών. Πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί σε επίπεδο διμερών διπλωματικών σχέσεων εναντίον του Ισραήλ, αλλά και σε επίπεδο διεθνούς κοινότητας.
Πάνω από 20 χώρες απαιτούν τη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για να υιοθετηθούν άμεσα μέτρα εναντίον του Ισραήλ. Οι G77 απαιτούν από τον ΟΗΕ να σταλούν έως και δυνάμεις κυανόκρανων στα όρια της Γάζας με το Ισραήλ, αλλά και στη Δυτική Όχθη.
Θλιβερή εξαίρεση μετά τον Πρόεδρο της μαφίας στον Λευκό Οίκο, η Ελλάδα. Είναι η μόνη χώρα στην περιοχή που μάσησε τα λόγια της και δεν ζήτησε να παρθεί κανένα διπλωματικό ή άλλο μέτρο εναντίον του Ισραήλ. Μάλιστα το Υπουργείο Εξωτερικών έφτασε στο πρωτοφανές σημείο να ρίξει τις ευθύνες για την σφαγή και στις δυο πλευρές. Τόσο στο θύτη, όσο και στο θύμα.
Το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του για την αιματοχυσία από τα πυρά του Ισραήλ κάνει λόγο για «τραγική απώλεια δεκάδων ανθρωπίνων ζωών». Προτρέπει φιλολογικά το Ισραήλ «να αποφεύγει τη χρήση δυσανάλογης βίας», παρόλα αυτά αναφέρει ότι «η Χαμάς και όσοι οργανώνουν τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Λωρίδα της Γάζας, οφείλουν να διασφαλίζουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των διαδηλώσεων αυτών».

«Οι περιστάσεις επιβάλλουν την επίδειξη αυτοσυγκράτησης, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση και να μην υπάρξουν νέα θύματα», τονίζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών καλώντας ουσιαστικά τους Παλαιστίνιους να σκύψουν το κεφάλι στην γενοκτονία τους. «Το Ισραήλ οφείλει να σεβαστεί το δικαίωμα ειρηνικής διαμαρτυρίας και να αποφεύγει τη χρήση δυσανάλογης βίας. Από πλευράς τους, η Χαμάς και όσοι οργανώνουν τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Λωρίδα της Γάζας, οφείλουν να διασφαλίζουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των διαδηλώσεων αυτών» υπογραμμίζει το ΥΠΕΞ.
Με άλλα λόγια το Ισραήλ έχει κάθε δικαίωμα να ανοίγει πυρ εναντίον αμάχων και οι διοργανωτές των διαδηλώσεων οφείλουν να μην διασταυρώνονται με τα πυρά των δολοφόνων τους.
Περιμένατε τίποτε καλύτερο από τη μόνη κυβέρνηση στον κόσμο – εκτός των ΗΠΑ – που έχει υπογράψει συμφωνία εγκατάστασης στρατιωτικών δυνάμεων (SOFA) του Ισραήλ στο έδαφός της. Και μάλιστα την κρατά μυστική, για να μην μάθει κανείς Έλληνας πολίτης τι εγκληματικό προβλέπει.
Περιμένατε τίποτε καλύτερο από έναν αρχοντοχωριάτη Ταρτούφο που έχει μετατρέψει το υπουργείο εξωτερικών σε προσωπικό του ταβερνείο;
Περιμένατε τίποτε καλύτερο από ένα ανδράποδο που ανατράφηκε ιδεολογικά και πολιτικά από την Στάζι για να εκτελεί προθύμως εντολές ξένων μυστικών υπηρεσιών; Τον ζήσαμε από την καλή και από την ανάποδη στο ΚΚΕ, προ κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και ύστερα όταν μετά την κατάρρευση αναζητούσε νέα αφεντικά για τα τόσο πλούσια προσόντα του.
Ο Χίτλερ κάποτε πόνταρε ότι θα βρει τα κατάλληλα καθάρματα σε κάθε χώρα για να στηρίξει την εγκληματική του νέα τάξη πραγμάτων. Απέτυχε για δυο βασικούς λόγους: Πρώτα-πρώτα γιατί πίστευε ότι οι λαοί δεν είναι παρά ένας χειραγωγούμενος όχλος, ικανός να κατευθύνεται μόνο από καθάρματα. Και δεύτερο γιατί δεν ήξερε να στρατολογεί καθάρματα από την αριστερά.
Είναι σίγουρο πώς αν ζούσε τότε ο κ. Κοτζιάς και οι όμοιοί του θα μπορούσαν να διδάξουν πολλά στον Χίτλερ περί καθαρμάτων. Και ελλείψει σήμερα Χίτλερ προσφέρουν απλώχερα τις υπηρεσίες τους στο μοναδικό φυλετικό κράτος ναζιστικού τύπου που έχει απομείνει στον πλανήτη. Φαντάζομαι, με το αζημίωτο πάντα. Όπως ταιριάζει στα καθάρματα.

1 σχόλιο:

  1. Η συνεννοηση των εθελοδουλων είναι μοναδικη. Η φουρνιά των συριζαιων ηταν και η βασικοτερη,γιατι επρεπε να βγαλει το πιο δυσκολο εργο, στην εργολαβια της παραπλάνησης. Το τραγικο γι αυτους ολους είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται ποσο κοντα στην αμειλικτη τιμωρια βρίσκονται. Το μισος που εχουν προκαλεσει δεν εχει προηγουμενο,σε ολοκληρη την περιοδο των δυο αιωνων-αν εξαιρεσει κανεις,ισως,την αθλιοτητα του φαναριωτοκοτζαμπασισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή