Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ο Δ. Καζάκης & ο Φ. Μαζαράκης «Στο Μικρόφωνο» του E-ROI – 14 Νοεμβρίου 2017

Τι κράτος θέλουμε και έχουμε ανάγκη;
Ο στρατιωτικός Βαγγέλης Φώτης δικάζεται γιατί τίμησε τον όρκο του και δεν δέχθηκε να εκτελέσει υπηρεσία σε Hot Spot.
H συμφωνία PESCO για τη δημιουργία κοινού πανευρωπαϊκού στρατού για επεμβάσεις σε περίπτωση "αταξίας και χάους" στις χώρες μέλη της ΕΕ.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Δημήτρη, διάβασα στο διαδίκτυο ότι στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, μέλη της ΔΕΑ -συνιστώσας που πρόσκειται στη ΛΑΕ- άρπαξαν με τη βία την ελληνική σημαία από μέλη του ΕΠΑΜ και την έκαψαν. Αληθεύει κάτι τέτοιο και αν ναι, μήπως αυτή η φράξια είναι που ευθύνεται για τη μη συνεργασία σας με τη ΛΑΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συνέβη αυτό το περιστατικό. Προπηλάκισαν μια κοπέλα που κρατούσε ελληνική σημαία, αφού την ξεμονάχιασαν από το μπλοκ του ΕΠΑΜ. Της άρπαξαν τη σημαία ασκώντας βία, αλλά δεν γνωρίζω αν την έκαψαν. Εκεμταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η κοπέλα δεν βρισκόταν υπό την προστασία της περιφρούρησης του ΕΠΑΜ. Τα φασιστοειδή αυτά, τρόφιμοι των ΜΚΟ και άλλων πολύ πιο σκοτεινών καταστάσεων είναι γνωστοί σε εμάς εδώ και πολλά χρόνια. Πολύ πριν το ΕΠΑΜ. Προσωπικά από τη δεκαετία του 1990, δεν συμμετείχα ποτέ και πουθενά όπου υπήρχε έστω και η υποψία συμμετοχής των κυρίων και κυριών αυτών. Γνώριζα πολύ καλά για ποιους δουλεύουν. Άλλωστε ήταν από τους πιο χυδαίους υπερασπιστές των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, ενώ στις "πορτοκαλί" επαναστάσεις που σχεδίαζαν και εκτελούσαν οι μυστικές υπηρεσίες των Δυτικών, αυτοί έβλεπαν "προλεταριακές επαναστάσεις". Έως και το πραξικόπημα των ναζί στην Ουκρανία θεώρησαν επανάσταση.
      Το γεγονός ότι η ηγεσία της ΛΑΕ του ανέχεται στις γραμμές της, μου κάνει κι εμένα τρομερή εντύπωση. Και ναι έχεις δίκιο, είναι αυτοί που κυρίως εναντιώνονται σε μια τυχόν συνεργασία ΛΑΕ-ΕΠΑΜ.

      Διαγραφή