Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Το ΕΠΑΜ καλεί σε ευρύ μέτωπο για την άμεση προσφυγή σε δημοψήφισμα με σκοπό την καταδίκη της συμφωνίας επίσημης πτώχευσης της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου με βάση την οποία η Ελλάδα τίθεται επίσημα υπό καθεστώς ελεγχόμενης πτώχευσης και ο λαός της μετατρέπεται σε δουλοπάροικο, δεν είναι ένα στενό δημοσιονομικό πρόβλημα, αλλά ένα κορυφαίο εθνικό και κοινωνικό ζήτημα. Κρίνει την τύχη του λαού και της χώρας. Συνδέεται στενά με το αν θα πρέπει να μετατραπεί η χώρα σε επίσημη αποικία ή όχι. Γι’ αυτό και επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε η προσφυγή σε δημοψήφισμα το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να αποφανθεί ο ίδιος ο λαός για την τύχη του και την τύχη της χώρας.
Το ερώτημα πρέπει να είναι καθαρό και σαφές: Δέχεται ο λαός την διαδικασία επίσημης πτώχευσης που αποφάσισε η ευρωζώνη ή όχι;
Το δημοψήφισμα πρέπει να διεξαχθεί εδώ και τώρα πριν προχωρήσει η συγκεκριμένη συμφωνία και υπάρξουν νέες δεσμεύσεις στο όνομα της χώρας και του λαού της. Κανένα μέτρο, παρέμβαση, ή διαδικασία δεν μπορεί να θεωρείται έγκυρη όσο ο λαός δεν έχει την δυνατότητα να αποφανθεί ο ίδιος για την κατεύθυνση της επίσημης πολιτικής. Το ΟΧΙ στην συμφωνία αυτή επιβάλει την καταγγελία όλων των μέχρι σήμερα δεσμεύσεων και υποτελειών που έχουν επιβληθεί στην χώρα και στον λαό της από την εποχή της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης του Μαΐου 2010.
Το ΕΠΑΜ καλεί όλες τις κοινωνικοπολιτικές δυνάμεις, συνδικάτα, κινήματα, συλλογικότητες και πρωτοβουλίες πολιτών που παλεύουν ενάντια στο καθεστώς κατοχής και εκποίησης της χώρας να απαιτήσουν εδώ και τώρα δημοψήφισμα.
Το ΕΠΑΜ δεσμεύεται να προχωρήσει στη συγκρότηση ενός μετώπου κοινής δράσης με κεντρικό αίτημα την άμεση προσφυγή σε δημοψήφισμα και την δημιουργία ενός πραγματικά παλλαϊκού κινήματος του ΟΧΙ στην υπογραφή της επίσημης καταδίκης της χώρας και του λαού της από την ευρωζώνη.
Για τον σκοπό αυτό το ΕΠΑΜ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκαλέσει ευρεία ανοιχτή σύσκεψη όλων των δυνάμεων, κινημάτων και πρωτοβουλιών που συμφωνούν με τα παραπάνω προτάγματα.

2/11/2011

44 σχόλια:

  1. "...επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε η προσφυγή σε δημοψήφισμα το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να αποφανθεί ο ίδιος ο λαός για την τύχη του και την τύχη της χώρας...την δημιουργία ενός πραγματικά παλλαϊκού κινήματος του ΟΧΙ στην υπογραφή της επίσημης καταδίκης της χώρας και του λαού της από την ευρωζώνη"
    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!
    Για τα υπόλοιπα, όμως, ερωτήματα που θα περιλαμβάνονται, όπως λένε οι ειδήσεις, στο δημοψήφισμα, τι γνώμη έχετε?
    Δηλαδή:
    1. Ναι ή Όχι στην Ευρώπη,
    2. Ναί ή Όχι στο Ευρώ.
    Λίγο αργά αποφάσισαν να μας ρωτήσουν, αλλά τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. panos pettas
    προς πληροφορηση σου ο Δημήτρης Καζάκης απαντάει στα ερωτήματα σου επακριβώς και εμπεριστατωμένα :
    http://www.youtube.com/watch?v=3gnhkgIZP0g
    http://www.youtube.com/watch?v=r0SrFscvu_I
    Και πολλά άλλα σχετικά videos στο youtube επίσης
    δημοσιεύσεις του στη:http://seisaxthia.blogspot.com/ και:http://www.epam-hellas.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Καζάκη, θα συμφωνήσω ότι το δημοψήφισμα είναι η πιο άμεση συμμετοχή, και συνδιαμόρφωση πολιτικής. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι πλέον σκεπτόμενο και πολλαπλά υποψιασμένο για το τι συμβαίνει και το πώς συμβαίνει. Υπάρχει όμως και ένα σημαντικό μέρος του κόσμου, που είναι ακόμα μαντρωμένο πίσω από φοβίες, κόμματα, προκαταλήψεις κ.λ.π., και άρα έτοιμο να αντιταχθεί ή και να υπονομεύσει τέτοιου είδους διαδικασίες, οι οποίες θα τον «βγάλουν» από την εικονική του «ευημερία».

    Συμφωνώ επίσης απόλυτα, ότι το δημοψήφισμα τρομάζει τους πάντες, διότι τους δεσμεύει το αποτέλεσμά του, γι’ αυτό και αυτές οι έντονες και πολλές φορές ακραίες αντιδράσεις. Όμως υπάρχει πάντα τρόπος να υπονομευθεί ακόμα και ένα δημοψήφισμα, και αυτό μπορεί να γίνει ανάλογα με το τί ερώτημα, ή με ποιο τρόπο τίθεται αυτό, καθώς και σε ποια χρονική περίοδο συμβαίνει αυτό.

    Αλήθεια πιστεύετε ότι ο λαός μας είναι έτοιμος ή τουλάχιστον διατεθειμένος να πάρει απόλυτα τις τύχες του στα χέρια του; Πιστεύετε ότι η πλειοψηφία είναι έτοιμη να θυσιάσει ακόμα και τη ζωή της για αυτονομία, και αληθινή δημοκρατία;

    Δυστυχώς, και λέω δυστυχώς, οι ολιγαρχίες μπορεί να φοβούνται τις εξεγερμένες πλειοψηφίες, όμως μπορούν και ελέγχουν το παιχνίδι στο τέλος, διότι η ψυχολογία και η προπαγάνδα είναι ένα παιχνίδι που δεν το παίζουν οι μάζες προς τους κυβερνώντες αλλά το αντίστροφο. Και μπορεί να μην πιάνουν όλα τα διλλήματα και οι εκβιασμοί της προπαγάνδας, όμως όταν μπαίνει και φωλιάζει ο φόβος και η αμφισβήτηση στις ψυχές, τότε το προσωπικό βάρος του καθενός ξεχωριστά γίνεται ασήκωτο. Και μπορεί να είμαστε πολλοί και να θεωρούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, όμως πάντα υπάρχουν ψήγματα αμφισβήτησης της ικανότητας και της δύναμης και του καθενός προσωπικά αλλά και της ενωμένης κοινωνίας, από τον καθένα ξεχωριστά αλλά και στις ομάδες.

    Πιστεύω ότι οι λαοί πάντα θα βρίσκουν τη λύση –όπως έλεγε και ο Καστοριάδης- όμως ο τρόπος θα είναι πάντα το ζητούμενο. Καμία άποψη, θέση ή απόφαση δεν είναι ποτέ απόλυτα σωστή ή απόλυτα λάθος. Κανένας από την πλευρά του δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο πατριώτης. Κανένας δεν είναι πιο δίκαιος ή πιο άδικος από τον άλλον. Πάντα υπάρχει η οπτική γωνία από την οποία κοιτάς τα πράγματα και το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται μια κοινωνία. Η Αθηναϊκή δημοκρατία για να μπορέσει να λειτουργήσει –με όλα της τα επιμέρους ή και ουσιαστικά προβλήματα- πέρασε από χίλια κύματα και από αιώνες ζυμώσεων, κοινωνικών, πολιτικών και πολιτισμικών. Λειτούργησε όμως διότι απευθυνόταν σε πολίτες με παιδεία (όχι εκπαίδευση) και κοινωνική συνείδηση. Η αναδιαμόρφωση και η εφαρμογή των νόμων και των θεσμών, ήταν η απόλυτη προτεραιότητα των ανθρώπων διότι αντιλαμβάνονταν πάρα πολύ καλά με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να σταθούν, να επιβιώσουν και να συμβιώσουν σαν μεμονωμένα άτομα αλλά και σαν κοινωνία.
    Νομίζω ότι μας λείπουν πολλά πράγματα σαν κοινωνία αλλά και σαν μεμονωμένα άτομα για να φτάσουμε σε μια πραγματική δημοκρατία, με ουσιαστική και πραγματική δικαιοσύνη, με ισηγορία και με πραγματική συνείδηση και ευθύνη των αποφάσεων και των πράξεών μας. Αξίζει και είμαστε υποχρεωμένοι να το προσπαθήσουμε, αλλά ας μην περιμένουμε αλλαγές εντυπωσιακές και υπερεκτιμημένες όσον αφορά τα αποτελέσματα και τις προσδοκίες μας στο άμεσο μέλλον.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λύση ίσως θα ήταν η εξέγερση του λαού και η απαίτηση για άμεση δημοκρατία , το δημοψήφισμα είναι πολύ πιο επικίνδυνο απο πολλές απόψεις είτε νομικές είτε και πρακτικές (δημοψήφισμα με ΓΑΠ πρωθυπουργό ;;; Σίγουρη νοθεία χωρίς βέβαια να αποκλείω οτι και οι άλλοι δε θα αποπειραθούν κάτι ανάλογο υπο τις πιέσεις ..υπηρεσιών)

    Και γι αυτο όμως φρόντισαν εχθές!!!Έγινε ΚΥΣΕΑ(δια τηλεφώνου αν είναι δυνατό )και καρατόμησαν όλους τους αρχηγούς των Ε.Δ καθώς και όσους θα μπορούσαν επάξια να τους διαδεχθούν !!!Γιατί έγινε αυτό σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή έχει αναρωτηθεί κανείς ;

    Το Ευρωπαικό (και όχι μόνο)σύστημα ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα ..Πόλεμο , πραξικόπημα , άτακτη χρεοκοπία .Τα έχουν βάλει όλα στο τραπέζι πλέον και προσπαθούν να διαλέξουν.

    Ίσως και δημοψήφισμα να θέλουν με βία και νοθεία ή με επικίνδυνες ερωτήσεις προς απόφαση που θα έχει σε κάθε περίπτωση δεσμευτική ρίξη στο λαό , όχι όσον αφορά την απόφαση , αλλά όσον αφορά τη χάλκευση της στη συνέχεια .

    Πραγματικά οι όποιες προτάσεις και κρίσεις πρέπει ίσως να γίνονται με σκεπτικισμό όσον αφορά το αποτέλεσμα .

    Δημήτρη περιμένουμε ακόμα να μάθουμε για τη ζωή σου .Όχι οτι αν μάθουμε θα γίνει κάτι , αλλά έστω να πάρουμε μια γεύση . (ελπίζω να διαβάζεις τα σχόλια και να τα λαμβάνεις υπόψιν σου , να μην έχεις αγκυλώσεις όπως η Αλέκα στο ΚΚΕ που όποια ερώτηση και αν της κάνεις ..απλά βάζει τη κασέτα ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεξαρτήτως του αν συμφωνώ ή όχι με την θέση του Καζάκη περί δημοψηφίσματος, αυτό που μου παραξένευσε στην τελευταία ανάρτηση είναι ότι η υποστήριξη του δημοψηφίσματος (προσωπικά μου φαίνεται ως βεβιασμένη κίνηση δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε το ερώτημα που θα τεθεί) παρουσιάζεται ως επίσημη θέση του ΕΠΑΜ.
    Έγινε κάποια συνέλευση συλλογικού οργάνου του ΕΠΑΜ στην οποία συζητήθηκε το ζήτημα και λήφθηκε αυτή η απόφαση? Θέτω το ερώτημα γιατί μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα με την οποία βγήκε αυτή η ανακοίνωση και δεν άκουσα τίποτε περί κλήσεως συνέλευσης του ΕΠΑΜ. Θέλω να πιστεύω ότι το ΕΠΑΜ θα μείνει πιστό στις βασικές του θέσεις περί δημοκρατίας και δεν θα ξεκινήσει στραβά μια τόσο πολλά υποσχόμενη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρωτιέμαι αν ο ΓΑΠ διαβάζει Forbes.

    http://www.forbes.com/sites/timworstall/2011/10/26/the-real-greek-solution-a-military-coup/

    Το πραγματικό ερώτημα βέβαια είναι αν αυτή η μισο-σοβαρή πρόταση είναι όντως στα χαρτιά...

    Οι αλλαγές που έκαναν στην ηγεσία των Ε.Δ. έγιναν για να δυσκολέψουν ή να διευκολύνουν την υλοποίησή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κέντισες σήμερα στην εκπομπή σου Μήτσο , μου άρεσε η επιχειρηματολογία σου !!Συμφωνώ με το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεών σου .Ωστόσο περιμένουμε ακόμα το bio σου γιατι ναι είμαστε καχύποπτοι ... (θα στέλνω μέχρι να με βρίσεις :) ...Ή όπως εκείνος που έστελνε γράμμα στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του απάντησε μετά απο 4 χρόνια ..)

    Κάτι μου λέει οτι θα πάμε σε δημοψήφισμα και μάλιστα σύντομα .Με αυτό τον τρόπο θα διαλυθεί το ευρώ(μακάρι αμήν και πότε) και όλη η οικονομία της Ευρώπης .Έτσι λένε τα παιδιά που είναι γείτονες της Γάζας ;)Βέβαια για να το θέλουν τα παιδιά της Βηθλεέμ , μάλλον ύποπτο είναι και αυτό ..Δε ξέρω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην παρούσα πολτική συγκυρία το δημοψήφισμα και η καταψήφιση της δανειακής σύμβασης (της αποδοχής της ελεγχόμενης πτωχευσης και της δουλείας) είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Εϊναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας ΕΛΠΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρη καλησπέρα,
    να δεις που και αν ακόμη τολμήσουν και κάνουν το δημοψήφισμα, θα έχουν τρομοκρατήσει τον Έλληνα σε τέτοιο βαθμό, που θα ψηφήσει χωρίς δεύτερη σκέψη και κυρίως χωρίς να το αντιληφθεί, την πρόταση που εξυπηρετεί τους σκοπούς τους...
    Συναδελφικά
    Αρης Παπαμιχαήλ Ιωάννινα
    ΑΣΟΕΕ (Διοίκηση 1975 Οικονομικό 1978 - DESS Dijon Γαλλία (1979)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέχρι στιγμής ο Καζάκης είναι μπροστά από όλους. Οι ιδέες του και το όραμά του με εκφράζουν. Είδε από τους πρώτους τι έρχετε και ξέρει τι θα έρθει, αν δεν γίνει μια σωστή κίνηση από όλους τους ικανούς και έντιμους πατριώτες.
    Πίσω από την κρίση υπάρχουν σχέδια για την οριστική διάλυση της Ελλάδος και το τέρμα του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως φαίνεται όλοι τρέμουν το δημοψήφισμα μην και χάσουν την καρέκλα τους. Ο λαός όμως έχει μια μοναδική ευκαιρία να δικαιώσει τον αγώνα όλων των τελευταίων μηνώ. Με ένα μεγάλο ΟΧΙ φεύγει Παπανδρέου, ΔΝΤ, Τρόικα. Αυτό δεν φωνάζαμε? Τι για πλάκα το κάναμε? ("Εεεε, οοοο, Πάρε το μνημόνιο και φύγε από'δω. Ουστ!")Να η ευκαιρία.
    Είμαι σίγουρος ότι οι Αμερικάνοι φίλοι του Γ.Π έβγαλαν δισεκατομμύρια με την πτώση του χρηματιστηρίου, και ότι χαίρονται που ίσως πέσει το Ευρώ αλλά εμάς τι μας νοιάζει? Μπορεί να ξανάχουμε την εθνική κυριαρχία! Θα τολμούσε η επόμενη κυβέρνηση να αγνοήσει ένα ΟΧΙ του λαού? Ναι ... αλλά θα το έκανε? ΟΧΙ. Άρα καλό είναι το γρήγορο δημοψήφισμα (4η Δεκεμβρίου). Τώρα αν σχεδιάζουν να γίνει πραξικόπημα ... θα γίνει... αυτό είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_3597.html

    Η κόρη της Βέρμαχτ (Αρια φυλή στο μυαλό της το κλούβιο)πήρε φόρα και δημοκρατικά ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της πιθανής δημοσκόπησης με αποφασιστικό, δυναμικό , πρωτοποριακό διάγγελμα , όπως ο Αδόλφος πρόσταζε παλιότερα . Αδόλφος, ο ιδρυτής της μετεξέληξης του μορφώματος -κόμματος στο οποίο ανήκει η Άγκελα...

    Βέβαια τέτοιες "δημοκρατίες" καταστρέφονται όταν τελειώσουν τη δουλειά την οποία απαιτούν τα παλικάρια της γειτνιάζουσας περιοχής της Γάζας ... όπως έγινε και κατα το παρελθόν , όπως παλιά δλδ που λέει και ο Καρράς στο σκυλοτραγουδάκι του ..

    Αυτό που απαιτείται είναι ένας μεγάλος ξεσηκωμός!!!

    !^&*%^&΅Ε&%$*#@ <---(βλέπε χαρακτηρισμούς με πρώτο συνθετικο το "που" και δεύτερο το "-ανα ")





    that's all folks !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η γνωστή, υψηλής επισκεψιμότητας ιστοσελίδα της δεξιάς που εκτελεί χρέη ιδιότυπης νεοδημοκρατικής «Αυριανής», προσπαθεί με καταιγισμό αναρτήσεων και σε όλους τους τόνους να διαμηνύσει στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. πως η αποχή από το δημοψήφισμα είναι η μόνη επιλογή για κάθε εχέφρων πατριώτη, χαρακτηρίζοντας ως «ακραίους αριστερούς ή άλλα λαμόγια» (?!) όσους προσανατολίζονται στο να ψηφίσουν όχι. Την στιγμή μάλιστα που πάνω από τα μισά σχόλια στις ίδιες αυτές αναρτήσεις, πριν αρκετά από αυτά διαγραφούν, φωνάζουν υπέρ του όχι. Περνούν τη γραμμή πως δήθεν είναι κοινός τόπος ότι ο λαός είναι προφανώς και αδιαμφισβήτητα υπερ του Ευρώ (sic), με το στανιό και κόντρα σε κάθε λογική.
    Αυτοί που χαρακτηρίζουν το δημοψήφισμα ως κίνδυνο εθνικού διχασμού, δεν διστάζουν οι ίδιοι, σε ένα απίστευτο αμοραλιστικό κρεσέντο, να προσπαθούν να παρουσιάσουν την πλειοψηφία του λαϊκού αισθήματος ως γραφική, ύποπτη και μειοψηφούσα. Ο μεγάλος τους καημός είναι να μη βρεθεί ο Σαμαράς στη θέση να πρωθυπουργεύει ενός λαού που ζητάει ρήξη με το Ευρωπαϊκό οικονομικό κατεστημένο, πράγμα που θα ερχόταν σε αντίφαση με τον σκληρό πυρήνα και τις ιδεολογικές καταβολές της Ν.Δ. Και όλα αυτά ενώ εσχάτως, σύσσωμα τα κοινοβουλευτικά αριστερά κόμματα τοποθετήθηκαν υπέρ του Όχι. Βάφτισαν λοιπόν μέχρι και το 35% του κοινοβουλίου ως «ακραίο» και καθάρισαν. Είναι φοβερά αυτά που γράφονται τελευταία και δεν θέλω να φανταστώ τι άλλο θα ακολουθήσει ως απόπειρα πλύσης εγκεφάλου, συκοφάντησης και τρομοκρατίας μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρκεί ένα μεγάλο ΟΧΙ.
    Ελπίζω ο λαός να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
    Η μεγάλη ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άρθρο για τον Καζάκη:

    "Δημήτρης Καζάκης, ένας ηγέτης που δεν θα προδώσει"

    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_1814.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΛΕΧΡΙΤΕΣ.
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΟΟΣ ΡΕΕΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απο ότι φαίνεται οι προβλέψεις μου της 1 Νοεμβρίου επιβεβαιώνονται.

    Πάρα πολλές επιλογές ακύρωσης διαθέσιμες

    "Δεν φαίνεται να υπάρχει καμμία έλλειψη επιλογών για την αποφυγή δημοψηφίσματος (κάτι το οποίο το επιτελείο του Γιωργάκη σίγουρα γνώριζε πάρα πολύ καλά)
    Το μόνο πρόβλημα φαίνεται να είναι ότι όποιος κάνει την πρώτη κίνηση έχει να χάσει τα περισσότερα.
    - "θυσιάζονται 3-4 βουλευτές χωρίς συγκεκριμμένη δέσμευση σε πολιτική φράξια εντός ΠΑΣΟΚ" (αυτοί ρίχνονται στην πυρά σαν αποστάτες)
    Για τους υπόλοιπους πολιτικούς παίκτες αίρνει την μορφή "φυσικής καταστροφής" = μειωμένο πολιτικό κόστος μπορούν ακόμα να προσποιούνται ότι δεν τους τρομοκρατεί ο λαός.
    - Ο Βενιζέλος, ή η ΠΑΣΟΚική τρόϊκα ανεξαρτητοποιούνται συντεταγμένα (15-20 βουλευτές) ρίχνουν την κυβέρνηση και εκκινούν διαδικασίες νέου μορφώματος εκτός ΠΑΣΟΚ.
    - Ο Σαμαράς πιθανόν με το παράσιτο τον Καρατζαφέρη που δεν έχει κανένα πρόβλημα με τακτικισμούς καλεί την Κ.Ο. του σε συντεταγμένη παραίτηση και οδηγεί σε εκλογές.
    Αφ'ενός έμπρακτη "υπόσχεση" προς Ευρώπη για απόλυτη δέσμευση στον "ευρωπαϊκό δρόμο" και ταυτόχρονα τον εμφανίζει να παίρνει την πρωτοβουλία αντί απλώς να αντιδρά σε αυτήν.
    Αφ'ετέρου γίνονται εξόφθαλμες οι δεσμεύσεις του και πιθανόν του κοστίζει ακριβά με εκλογικούς όρους.
    - Ο ΓΑΠ ο ίδιος παραιτείται (αλα Σημίτη) οπότε πάμε στην επιλογή #2
    - "Καίνε" τον Παπούλια."

    http://seisaxthia.blogspot.com/2011/11/blog-post_7652.html#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν θα πεινάσει η Ελλάδα. Κάλεσμα στο ΕΠΑΜ για λαϊκή στήριξη στην παραγωγή τροφίμων και άμεση συμμαχία με τον Ελληνισμό των ΗΠΑ.


    Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
    μέρος Α

    Οι μεγάλοι νταβατζήδες βάζουν ένα κοφτερό μαχαίρι στο λαιμό της Ελλάδος : ή θα γονατίσετε παίρνοντας δάνεια για να τρώτε, ή θα σας κόψουμε το χρήμα και θα πεινάσετε, διότι δεν έχετε επάρκεια σε παραγωγή τροφίμων. Μας λένε ξεκάθαρα στα μούτρα μας; ή θα τα πάρετε και άλλο από εμάς για να πνιγείτε στα χρέη και να σας κάνουμε κατάσχεση της χώρας σας σύντομα, ή θα σας εξαθλιώσουμε. Είναι αλήθεια το ότι με ειδικά προγράμματα καταστροφής της παραγωγής τροφίμων στη χώρα μας, που βγήκαν από τα μυαλά αυτών που μας έφεραν στο σημερινό χάος, κατάντησε η Ελλάδα αυτή τη στιγμή να εξαρτάτε από εισαγωγές για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού. Παρ' όλη την κατασπατάληση υδάτινων πόρων και τον δηλητηριασμό πολλών εδαφών μας από φυτοφάρμακα και λιπάσματα, η Ελλάδα παραμένει ένας μαγικός κυριολεκτικά τόπος για την παραγωγή τροφίμων, που μέσα σε μερικούς μήνες προγραμματισμού μπορεί να μεταλλαχθεί από εισαγωγέας σε εξαγωγέα αυτών που σήμερα εισάγει για να θρέφεται. Αυτό το λένε πολλές μελέτες εδώ και χρόνια, και το έχει αναφέρει και ο Καζάκης και άλλοι ειδικοί επιστήμονες. Η Ελλάδα διαθέτει το καλύτερο κλίμα της Ευρώπης και άριστη γη που μπορεί να θρέψει και άλλους λαούς. Επίσης, έχει ένα τεράστιο δυναμικό σε γεωργικά μηχανήματα τα οποία σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να κινηθούν με αυτο-κατασκευασμένα βιολογικά καύσιμα που μπορούν να φτιάξουν από μόνες τους οι τοπικές αγροτικές κοινωνίες σε χρόνο ρεκόρ. Το δυναμικό της Ελλάδας σε τρακτέρ μπορεί να οργώσει όλη την Ευρώπη. Μέσα στην αστοχία μας, γίναμε χωρίς να το ξέρουμε πάνοπλοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κρίση σε επάρκεια τροφίμων. Θα περάσουμε κάποια εποχή μεγάλων δυσκολιών, αλλά με την κατάλληλη οργάνωση δεν θα έρθει καμία πείνα. Κατα την άποψή μου, πρέπει άμεσα το ΕΠΑΜ να θέσει σαν ένα βασικό στόχο του τη στήριξη στην παραγωγή και διακίνηση τροφίμων, και την δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας του αγροτικού πληθυσμού σε βιολογικά καύσιμα, κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από το διαδίκτυο. Υπάρχουν κιόλας στην Ελλάδα μικροπαραγωγοί που μπορούν μέσα σε μέρες να διδάξουν όλη τη χώρα για το πως να φτιάξει τα δικά της καύσιμα. Έτσι, έχοντας καύσιμα για την αγροτική παραγωγή, η χώρα δεν θα υποκύψει στους εκβιασμούς των νταβατζήδων. Τη χώρα μας την εκβιάζουν μέσα από τον έλεγχο των καυσίμων και τις εισαγωγές τροφίμων. Με απάρκεια σε αυτά τα δύο, πάει περίπατο ο κάθε εκβιασμός, διότι θα μπορε΄σουμε να καλύψουμε τις άμεσες βασικές ανάγκες.
    Όπως έχει σοφά επισημάνει ο Καζάκης, οι λαϊκές αγορές είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη χώρα, διότι δεν έχουν πέσει στα χέρια των διεφθαρμένων πολυεθνικών μηχανισμών του υποκόσμου. Επείγει η στήριξή τους και η παρεταίρω ανάπτυξή τους σε κάθε περιοχή της χώρας, όπου θα αποκτήσει ο κάθε πολίτης δικαίωμα να αγοράζει και να πουλάει τρόφιμα και αγαθά οικογενειακής και μικροεμπορικής χρήσης, με χρήματα ή απλά με ανταλλαγή αγαθών ή υπηρεσιών. Για παράδειγμα, κάποιος που δεν έχει χρήματα, να μπορεί να ζητήσει τρόφιμα σαν πληρωμή για να βοηθάει στην πώληση, την συλλογή, παραγωγή και διακίνηση τροφίμων. Οι ελεύθερες λαϊκές δημόσιες αγορές μπορούν να στηρίξουν τον πληθυσμό μας αυτές τις δύσκολες ώρες, μέχρι η χώρα να αποκτήσει επιτέλους μια κρατική και πλήρως διάφανη δημόσια και κρατική κεντρική τράπεζα, ή οποία θα έχει το δικαίωμα να τυπώσει εθνικό χρήμα.
    συνέχεια παρακάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μέρος Β
    Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει αναδείξει ο λαός στην εξουσία μια κυβέρνηση εντίμων και καθαρών ανθρώπων, έχοντας πρώτα θανατώσει το προδοτικό κομματικό σύστημα που προδίδει τη χώρα για δεκαετίες και την οδήγησε εδώ. Μέχρι να σταθεί και πάλι η οικονομία μας, με την κατάλληλη κοινωνική οργάνωση η χώρα μπορεί να ζήσει, να καθαρίσει το όνομά της και να αποτελέσει παγκόσμιο παράδειγμα αντίστασης στο πόλεμο ενάντια στην ασύδοτη αδίστακτη και ανήθικη συμπεριφορά του διεθνούς υποκόσμου. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που επιτέλους θα αποκτήσει μια πραγματική ελεύθερη αγορά, μια ελεύθερη οικονομία την οποία δεν θα την έχει στα χέρια της η τραπεζική μαφία και ο υπόκοσμος.

    Η άλλη απειλή για μείωση των εδαφών μας από τον εξωτερικό εχθρό μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να πάει περίπατο και να γίνει μπούμεραγκ για τους εκβιαστές. Σήμερα, η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον πλανήτη είναι οι ΗΠΑ. Αυτό που δεν ξέρει ο Ελληνισμός είναι ότι ειδικά οι Έλληνες έχουν μια πολύ σοβαρή παρουσία μέσα στους μηχανισμούς ασφάλειας των ΗΠΑ, και ότι το πραγματικό κρατικό συμφέρον των ΗΠΑ είναι να υπάρχει μια ισχυρή Ελλάδα στην περιοχή. Οι όποιες μαφίες λειτουργούν και εντός των ΗΠΑ εναντίον της Ελλάδος, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ, αλλά αποτελούν εχθρό και για τις ίδιες τις ΗΠΑ. Μέσα από μια εκστρατεία ενημέρωσης της Αμερικανικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, η Ελλάδα μπορεί να πάρει κάθε εγγύηση για την ασφάλεια του τόπου μας μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Οι ΗΠΑ είναι μια χώρα για την οποία οι λύσεις για να ξεπεράσει την κρίση είναι σχεδόν οι ίδιες με αυτές που χρειαζόμαστε και εμείς. Ελλάδα και ΗΠΑ είναι και οι δύο θύματα τις ίδιας ανήθικης διεθνούς μαφίας. Ειδικά ο στρατός των ΗΠΑ είναι ένα κέντρο το οποίο θα πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις τη διαφθορά για να σώσει το λαό του από την εξαθλίωση. Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να συμμαχήσει με όλες τις χώρες εκείνες στις οποίες διαθέτει μεγάλη πληθυσμιακή παρουσία ο Ελληνισμός, και να διεκδικήσει από θέση ισχύος αυτά που μας χρωστάει η Γερμανία. Η Ελλάδα δεν έχει καμία θέση μέσα σε μια Γερμανοκεντρική φασιστίζουζα Ευρώπη της ζημενοδιαφθοράς, και καμία θέση μέσα σε καμία θρησκοϊσλαμοκεντρική Οθωμανία. Άλλοι να φοβούνται για διάλυση των χωρών τους και εξαφάνισή τους από τον χάρτη, όχι η Ελλάδα. Η Ελλάδα μπορεί να έχει μέλλον, αν μια κίνηση όπως το ΕΠΑΜ δώσει σοφά τη μάχη. Κατά την άποψή μου, κ. Καζάκης πρέπει άμεσα να ενημερώσει τον κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο, τον κ. Α. Άθενς, τον κ. Μ. Ζομπανάκη και τον κ. Ιβάν Σαββίδη για το υπόβαθρο της κρίσης, διότι αυτοί οι σημαντικοί Έλληνες δεν γνωρίζουν τι έχει ακριβώς έχει συμβεί στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δημήτρης Καζάκης, ένας ηγέτης που δεν θα προδώσει


    Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος

    Μας πρόδωσαν οι πολιτικοί μας, άλλοι γιατί τα άρπαξαν άγρια και άλλοι γιατί άργησαν πολύ και αργοξυπνάνε σιγά σιγά και κατόπιν εορτής. Μας πρόδωσαν οι τραπεζίτες μας και οι καναλάρχες μας με την πλύση χρήματος και εγκεφάλου που κάνουν. Μας πρόδωσαν οι δικαστικοί μας που μαζί με τους ασφαλήτες το έχουν ρίξει στις μαφιόζικες αρπαχτές, και δεν τιμωρούν τους προδότες και βιαστές του γένους. Μας πρόδωσε η Εκκλησία, διότι μαζί με τους πολιτικούς, τους τραπεζίτες, τους δικαστικούς και τους ασφαλήτες κάνει πάρτυ, στα οποία λιβανίζει κάθε λαμόγιο. Μας πρόδωσαν οι σύμμαχοι, διότι τόσα χρόνια κανείς τους δεν χτύπησε τη ντόπια διαφθορά. Το αντίθετο, μαζί με τις διεφθαρμένες ηγεσίες μας έκαναν ζημενομπίζνες και άλλα όργια.

    Τι έχει μείνει τελικά όρθιο σε αυτό τον τόπο; Αυτό που έχει μείνει είναι μόνο όσοι δεν το βάζουν κάτω, όσοι δεν δέχονται την ήττα από τον υπόκοσμο, όσοι δεν τα βάφουν μαύρα, όσοι ψάχνουν για λύσεις που θα σώσουν τον υπεραιώνιο Ελληνισμό από την εξαφάνιση. Πόσοι είναι λοιπόν οι πραγματικοί άντρες και γυναίκες με τιμή και πίστη σε αξίες που μας έχουν μείνει; Πολλοί. Απλά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Δεν έχουν φωνή, δεν είναι οργανωμένοι. Να όμως που ένας χαρισματικός και ανιδιοτελής μπροστάρης, ο Δημήτρης Καζάκης, μετά από σκληρή εργασία και μελέτη, μετά από χρόνια παρατήρησης και ανάλυσης της οικονομίας και της νέας ιστορίας μας, μπήκε μπροστά. Κάνει τις καλύτερες και εντατικότερες έρευνες για την πορεία της οικονομίας μας. Είναι δυνατός μελετητής της νέας ιστορίας μας, και άξιος ομιλητής. Έφτιαξε το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, μια κίνηση δίχως ιδεολογικές αγκυλώσεις και κομματισμούς, μια κίνηση για όλους. Τον παρακολουθώ από την αρχή της κρίσης. Έχει το λόγο και τα μάτια καθαρού και έντιμου προσώπου. Τίμησε μέχρι τώρα τη θέση του άξιου και καθαρού Έλληνα πατριώτη Σωκράτη Γκιόλια, την οποία πήρε δίπλα στον Μάνο Κακλαμάνο. Ο Καζάκης είναι αγωνιστής, έχει μεγάλες ικανότητες και βλέπει πολύ μακριά, ακριβώς επειδή έχει μελετήσει πολύ καλά το παρελθόν του τόπου μας και βλέπει που πάμε. Μπροστά του οι περισσότερες “προσωπικότητες” που μιλάνε για οικονομικά είναι απλά οδοντόκρεμες.
    Τι περιμένουμε λοιπόν, ας σταθούμε δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο και το ΕΠΑΜ. Όλα μέχρι τώρα δείχνουν ότι ο Καζάκης είναι ένας από αυτούς που δεν θα μας προδώσουν. Το βίτσιο του είναι εμφανές: έχει ταυτιστεί με τον μαρτυρικό λαό μας, και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καζάκης-Ομπάμιας συμμαχία... α ρε καθένας και ο πόνος του.

    Αυτό είναι το πρόβλημα με τις "πατριωτικές" ομπρέλες, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα μπει από κάτω.

    Μετά τον Σιδηρούντιο περιμένω και τον Λιακόπουλο να δηλώνει "φαν" και να προτείνει συμμαχία με το "ξανθόν γένος" και τον Πούτιν.

    Δεν σοβαρευόμαστε λέω γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. poly endiaferon arthro, apo amerikano oikonomologo - asxetos me kazaki alla leei pano kato ta idia...etsi gia na mi leme ton kazaki trelo..

    http://www.zerohedge.com/news/greece-eurozone-or-not-slavery-or-freedom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργο, καμία χώρα δεν μπορεί να σταθεί μόνη της. Η Γερμανία μας έχει κυρήξει τον πόλεμο και η χώρα μας είναι υπο Κατοχή. Αν νομίζεις ότι με μαγικά φίλτρα μόνοι μας θα τα κάνουμε όλα, μπες μπροστά να καθαρίσεις εσύ για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. telos to dimopsifisma guys n gals.
    epitelous apokatastathike i "taksis"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωωωω σωθήκαμε !!!

    Οι ώρες τούτες είναι κρίσιμες !!! Οι πρότερες ήταν απλά για παιχνίδι!!Ενώ όλοι έχουν πέσει πάνω στο σύγχρονο Τσολάκογλου για να τον κατασπαράξουν ο οποίος ξαφνικά έγινε ακατάλληλος από τους βουλευτές του κόμματος του , παρόλο που μέχρι εχθές γι αυτούς ήταν ο ήρωας , ο εθνικός ευεργέτης , ο υπερπατριώτης !!!!

    Με μια όχι και τόσο μη αναμενόμενη ενέργεια για τους έξω(παρόλο που δείχνουν εκνευρισμένοι με την σημερινή ελληνική πολιτική) ο ΓΑΠ συσπειρώνει τους πάντες γύρω από την λύση που μας έχει προσφέρει η Ευρώπη, δηλαδή την νέα δανειακή σύμβαση που μέχρι εχθές όλοι αποποιούνταν λόγω ..της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας!! Ξαφνικά η νέα δανειακή σύμβαση δείχνει μια όαση για όλους !!!!

    Μια σύμβαση που παρομοιαζόταν απο την πολιτική ελίτ της αντιπολίτευσης, ότι οι τελετές μαύρης μαγείας για τους Χριστιανούς ,τώρα ξαφνικά έγινε πανάκεια !!!!! Όλοι απορούν με τη στάση του ΓΑΠ …εκτός από τους μυημένους στο όμορφο αυτό σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας …μέσω της ενότητας που προτάσεται για εθνική σύμπνοια !!!Ω ναι!!!Σωθήκαμε επιτέλους δια της δολοφονίας μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. etsi gia ligo black humour..21-11-2011 (pou one kai to username mou) kai
    imera deftera: telos tou politikou kyklou pou arxise 24 iouliou 1974 kai arxi tou neou pou mallon tha ine koinovouleftiki xountodimokratia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ακούγοντας την Παπαρήγα επιτέλους κατάλαβα τη "γραμμή" του ΚΚΕ.

    Έξω από την ΕΕ μόνο με ΚΚΕ στην εξουσία όχι ανεξέλεγκτα κάτω από την πίεση του λαού "τώρα".

    Δηλαδή πρακτικά:
    "Αν δεν μπορούμε να ηγεμονεύσουμε και να ενισχύσουμε το μηχανισμό μας στην πορεία μη σώσουμε και βγούμε."

    Αργώ αλλά τα πιάνω...
    Γκέλα στην Ευρωζώνη "εκτός προγράμματος" μέσα από τις αντιθέσεις του αστικού πολιτικού οικοδομήματος που κινδύνευσε να εσωτερικεύσει τον αστάθμητο παράγοντα του λαού μέσω δημοψηφίσματος = απαράδεκτο για το ΚΚΕ.
    Έξοδος από την Ευρωζώνη με το κόμμα στην εξουσία μόνο ( = ποτέ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεια σε όλους. Έχω διαβάσει κάποια άρθρα του κ. Καζάκη. Με αρκετά συμφωνώ, με κάποια διαφωνώ και με κάποια προβληματίζομαι. Ο βασικός μου προβληματισμός είναι ποίες θα είναι η γεωπολιτικές συνέπειες της χώρας μας εάν αποχωρήσει από τον πυρήνα της Ευρώπης που λόγο της ισχυρής αλληλεξάρτησης υπάρχει μια σχετική ασφάλεια σε ότι αφορά τα Εθνικά μας ζητήματα. Φανταστείτε μια Ελλάδα έξω από την Ευρώπη σε ένα περιβάλλον με μια Τουρκία σε μεγάλη οικονομική ανάπτυξη και τις γνωστές της απειλές και διεκδικήσεις καθώς και εκκρεμεί ζητήματα με Σκόπια κ.α.. Πως θα αντιμετωπισθούν πιθανές διεκδικήσεις και απειλές. Δεν γνωρίζω εάν ο κ. Καζάκης έχει πάρει θέση σε τέτοια ζητήματα. Αν κάποιος γνωρίζει και έχει την καλοσύνη ας μπει στον κόπο να μου λύσει τον προβληματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αναστάσιε, αυτά θα ήθελα να τα ακούσω και εγώ από τον Καζάκη. Πιστεύω ότι εάν δεν έχουμε μαζί μας ειδικά τον Ελληνισμό των ΗΠΑ, θα πάμε για εξαφάνιση μόνη μας. Έστειλα στον κ. Καζάκη τις σκέψεις μου για το ότι υπάρχει ευρύτερο γεοπολιτικό σχέδιο για ανασύσταση της Οθωμανίας, ειδικά φτιαγμένο από Κίσιγκερ και Φρίντμαν:
    http://axiocratia.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αρχίζω να έχω δεύτερες σκέψεις για τις άμεσες πολιτικές εξελίξεις...

    Εδώ και κάποιους μήνες που συζητάμε τα τεκταινόμενα σε φιλικό κύκλο προβλέπαμε ότι το πολιτικό σύστημα έχει μια σειρά από απορροφητές κραδασμών σε εφεδρεία τα οποία θα χρησιμοποιούσε για να κερδίζει χρόνο όσο συνεχίζει να κατεδαφίζει κοινωνικά δικαιώματα και να δημιουργεί θεσμικά αναχώματα.
    Ώστε ακόμα και αν ο συσχετισμός δυνάμεων αλλάξει εις βάρος του στο μέλλον να έχουν οι λαϊκές δυνάμεις πολύ μεγαλύτερη "ανηφόρα" να διανύσουν.

    Να μην επαναλαμβάνω προφανή πράγματα αλλά η θεσμική κατοχύρωση αντιδραστικών δομών τους προσδίδει κοινωνική αδράνεια.
    Όσο μεγαλύτερο το οργανόγραμμα που χρειάζεται να διαλύσεις ή επαναπροσανατολίσεις τόσο πιο δύσκολο είναι να θέσεις σε ανάστροφη κίνηση την κοινωνία.

    Οι καθεστωτικές δυνάμεις επίσης χρειάζονται χρόνο όσο μετακινούν / αναπροσανατολίζουν / εγκαθιδρύουν νέες τοπικές κρατικές δομές πιο αρμόζουσες σε "κράτος-επαρχία" από κράτος εθνικό. Χρειάζονται χρόνο για να ενώσουν τα κομμάτια της μηχανής ώστε οι κεντρικές αποφάσεις να γίνονται πολιτική πράξη χωρίς τις αντιφάσεις που εισάγει στο σύστημα η "απαρχαιωμένη" προηγούμενη κρατική δομή.

    Πλατιάζω.

    Η ουσία είναι ότι προβλέπαμε τη σταδιακή χρήση μιας σειράς "αμορτισέρ" ανάλογα με τον βαθμό λαϊκής αντίστασης/κινητοποίησης:
    ΠΑΣΟΚ ->
    ΝΔ ->
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ->
    ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ/ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ.

    Επιλογές που υπάρχει εμπειρία από την χρησιμοποίησή τους στο παρελθόν και με υλικό διαθέσιμο να παίξει τον ρόλο "λάσπης ανάμεσα στα τούβλα" για ευφάνταστους συνδυασμούς (Ντόρα, ΛΑ.ΟΣ, Κουβέλης, κάποιοι από τους ανεξαρτητοποιημένους βουλευτές, ίσως και κάποιες πρωτοβουλίες τύπου ΣΠΙΘΑ(;) για γαρνίρισμα)

    Αυτή το προοδευτικό "κάψιμο" επιλογών θα τους εξασφάλιζε ικανό χρόνο για την αναδιοργάνωση της κρατικής μηχανής (πρωτεύον) και πιθανόν το ανακάτεμα του κομματικού εποικοδομήματος (δευτερεύον).

    Κατά τις ίδιες κουβέντες συμπεραίναμε ότι είναι προς το συμφέρον του λαού η επιτάχυνση των "προκάτ" βημάτων ώστε να φτάσουμε σε "αχαρτογράφητα νερά" για τις αστικές δυνάμεις και σχετικό κενό εξουσίας ΠΡΙΝ ο νέος μηχανισμός να είναι έτοιμος.
    Αυτό θα έδινε τις καλύτερες δυνατότητες στο λαϊκό παράγοντα να παρέμβει, δεν αρκεί η εγρήγορση των "αποκάτω" χρειάζεται και κενό στους "αποπάνω".

    Η ιστορία με το δημοψήφισμα, το οποίο για αλλού το πήγαιναν και αλλού πήγε δείχνει να "βραχυκύκλωσε" την φυσιολογική σειρά με αποτέλεσμα:
    - Η ΝΔ να έχει ήδη χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία με την καθολική δημόσια αποδοχή του συνόλου της ΕΕ πλατφόρμας στην πιο άγρια εκδοχή της.
    Αυτοδυναμία και πολύ περισσότερο - ακόμα και αν κάπως γίνει κυβέρνηση - διατήρηση στην εξουσία επι μακρόν φαίνεται απίθανη (δεν θα έχει καμμία "περίοδο χάριτος")
    - Απευθείας ενεργοποίηση της επιλογής κυβέρνησης συνεργασίας / οικουμενικής κινδυνεύει να τους "κάψει" όλους μαζί.

    Δεν θεωρώ ότι το έργο της καταστροφής έχει ολοκληρωθεί σε τέτοιο βαθμό που να έχουν την πολυτέλεια να κάψουν όλα τα χαρτιά τους από τώρα για να κερδίσουν 2-3 μήνες μόνο πολιτικό χρόνο.

    Καταληκτικά.
    Αν η παραπάνω ανάλυση δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα υποπτεύομαι ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ΤΡΕΧΟΥΣΑ κυβέρνηση σε "τεχνητή υποστήριξη ζωής" για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα.

    Με λίγα λόγια ας μην θεωρήσουμε ακόμα ασφαλές το συμπέρασμα οτι ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ αύριο θα προχωρήσει σε διαδικασίες σχηματισμού νέας κυβέρνησης οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα παραπάνω περιέχουν δυστυχώς ένα "ναι μεν αλλά".
    Δεν μπορώ να μαντέψω αν θα βρεί τους 151.

    Η λογική του ανωτέρω το περιλαμβάνει ως υπόθεση εργασίας.
    Αν δεν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης "all bets are off" αμερικανιστί.

    Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να το διαβάζω λάθος και να το κάνουν (οι ΠΑΣΟΚοι) απλώς για να βελτιώσουν την διαπραγματευτική τους θέση στη μοιρασιά των υπουργείων (άλλη χάρη να διαπραγματεύεσαι από θέση κυβέρνησης εν ενεργεία και άλλη από θέση εκ πεσούσης)

    Παρόλα αυτά θεωρώ πιθανό αν επιβιώσει της ψήφου εμπιστοσύνης να ξεζουμίσουν ότι έχει απομείνει στο ρεζερβουάρ του ΠΑΣΟΚ με Γιωργάκη ή άλλο πρωθυπουργό.

    Με λίγα λόγια αντί να κάψουν την "Κυβέρνηση Μνημονίου: #1" και να περάσουν κατευθείαν στην "Κυβέρνηση Μνημονίου: #2" να κάψουν προς το παρόν μόνο τον ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Α ρε ΓΑΠ πως τα κατάφερες και έκαψες με μιας Βενιζέλους, Αντιπολίτευση και αριστερά ολοκληρόνωντας τη δουλειά χωρίς να έχεις βάλει ούτε μια τζίφρα και χωρίς να σε παρών στο κλείσιμο.
    Ρε να δείτε που στις δίκες που θα γίνουν θα βγει και αθώος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έκαναν τον Καμμένο αμορτισέρ του πρασινομπλέ συστήματος



    Γράφει ο Σιδηρούντιος
    Απορροφητήρα κραδασμών σας έκαναν κύριε Πάνο, για να λέει η ΝΔ ότι έχει και κάποιον να κάνει αντιπολίτευση. Στηρίζετε τη ΝΔ, όμως το κόμμα σας είναι στην ουσία δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ. Τα δύο κόμματά σας μαζί τα φάγατε, το ξέρει ο λαός. Τους πράσινους τους ανεχτήκατε ενώ έπρεπε να τους έχετε ρίξει πριν να υπογράψουν το μνημόνιο και πριν να φέρουν το ΔΝΤ. Αν δεν υπήρχε κάποιος σαν εσάς μέσα στη ΝΔ να φωνάζει, σήμερα ο κόσμος θα είχε καταλάβει πολύ καλύτερα ότι η ΝΔ είναι ξεκάθαρα κόμμα δοσίλογων, και ίσως να είχε πέσει και το ΠΑΣΟΚ μια ώρα νωρίτερα. Μας ρίξατε στην αναμονή και τη παράταση για δύο χρόνια με τα τερτίπια σας. Σας έκαναν ρομποτάκι τους για να μας κουρδίζετε. Με άλλα λόγια, σας έχουν βάλει στο λούκι και σας χρησιμοποιούν για να λένε στο λαό ότι η ΝΔ κάνει αντιπολίτευση, ενώ στην ουσία κάνει γαργάρες. Το κόμμα σας είναι βασικό συστατικό της κοπριάς που θρέφει τη διαφθορά στον τόπο. Αν είστε έντιμος και πατριώτης όπως λέτε, τι δουλειά έχετε μέσα στον πρασινομπλέ συρφετό των απατεώνων και των ολίγιστων; Σας μεγάλωσαν μέσα σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό περιβάλλον κύριε Πάνο. Το κόμμα σας είναι παραδοσιακά κόμμα δοσίλογων με πλούσια εθνοπροδοτική δράση, το οποίο έχει εξαπατήσει πολλούς αγνούς πατριώτες. Το κόμμα σας το ίδρυσε ο συνεργάτης του Ναζιστή Μαξ Μέρτεν στη Θεσσαλονίκη, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Μετά την καριέρα του στην Κατοχή ο Καραμανλής συνεργάστηκε με το δοσιλογικό φιλοναζιστικό παρακράτος που δολοφόνησε πατριώτες αντιστασιακούς. Οι προσωπικοί βασανιστές της Ηλέκτρας Αποστόλου και της Λέλας Καραγιάννη που είχαν προσλάβει για τσιράκια τους οι Γερμανοί, έγιναν αργότερα αξιωματικοί στρατηγοί του ασφαλήτικου παρακράτους που στην ουσία έφτιαξε το κόμμα σας. Οι παρακρατικοί οργάνωσαν την επιστροφή Καραμανλή στην Ελλάδα το 1974 και κουκούλωσαν έτσι την εισβολή στην Κύπρο και τον προδοτικό τους ρόλο σε αυτή. Το κόμμα σας κρατικοποίησε σειρά επιχειρήσεων στη δεκαετία του 70 και τις έκανε ζημιογόνες. Αυτή ακριβώς την πολιτική ακολούθησε και ο Α. Παπανδρέου, με αποτέλεσμα να βουλιάξει η εθνική μας οικονομία. Το κόμμα σας έφερε στην εξουσία τον Μητσοτάκη, που ξετίναξε το χρέος στα ύψη. Το κόμμα σας μαζί με το ΠΑΣΟΚ γιγάντωσαν τη διαφθορά στον τόπο. Ο Κώστας Καραμανλής υπήρξε πράγματι όμηρος των ανήθικων βίτσιων του. Μη μου πείτε ότι δεν γνωρίζετε πολύ καλά τα αίσχη του; Ελάτε τώρα, μη μου πείτε ότι δεν γνωρίζετε πόσο χάνει και ο μαλθακός Σαμαράς; Χτες βγήκε και μας είπε ο προϊστάμενός σας ότι τον “ξεγέλασε” ο ΓΑΠ. Αν τον ξεγέλασε αυτός ο στόκος που πλέον δεν μπορεί να ξεγελάσει ούτε τη γιαγιά μου από το χωριό, τότε τι στο διάολο περιμένετε από τον αρχηγό που έχετε; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πάνε να υπογράψουν την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, τη διάλυση τηςχώρας, την Οθωμανοποίηση που θα ακολουθήσει σε λίγα χρόνια. Που κολλάτε μαζί με αυτούς τους νενέκους; Πως σας έχουν δέσει; Που είναι η Παναγία και ο Θεός που πρόσφατα μας είπατε ότι είναι μαζί σας και θα μας σώσουν; Δεν βλέπετε ότι με αυτές τις δεισιδαιμονίες φτάσαμε να γίνουμε χώρα ανεγκεφάλων; Η θρησκοληψία που κάνει τον άνθρωπο να γονατίζει μπροστά σε αόρατες υπερκόσμιες δυνάμεις, δεν στερεί τον άνθρωπο από την επαφή με την πραγματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. συνέχεια:

    Αφού τους γνωρίζετε τους κλέφτες και τους απατεώνες έναν έναν, τόσα χρόνια που σας πληρώνει ο λαός εσάς προσωπικά τόσα λεφτά, πόσους βάλατε μέσα; Τι συμμαχίες κάνατε και με ποιες έντιμες δυνάμεις συνεργαστήκατε για να φυλακίσετε και να δημεύσετε περιουσίες των απατεώνων για να γλυτώσετε τη χώρα; Πόσο θα κρατήσει το θέατρό σας; Εντάξει, το βλέπουμε ότι έχετε μεγάλη κοιλιά και ξέρουμε ότι μεγαλώσατε σε περιβάλλον με φτερά και πούπουλα, αλλά μας έχετε κάνει να πιστεύουμε ότι είστε έντιμος και ότι πράγματι ενδιαφέρεστε να ξεκαθαρίσει ο τόπος. Επιτέλους, τι περιμένετε για μια συμμαχία των εντίμων ώστε να θάψετε το πρασινομπλέ σύστημα που ξέσκισε τη χώρα; Δεν βλέπετε ότι έχουμε φτάσει στην ποιο απίστευτη ξεφτίλα της νέας ιστορίας μας; ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ ευνουχίσατε το γένος. Ξεβαφτείτε επιτέλους από τα αισχρά χρώματά σας. Δεν καλύπτουν τη γύμνια σας. Αν θέλετε να αποκτήσετε αξιοπρεπή περιβολή, φορέστε πάνω σας τα ιερά άμφια του μαρτυρικού αλλά αδούλωτου και ηρωϊκού γένους μας. Φορέστε κάτι Ελληνικότερο, κάτι περισσότερο ανθρώπινο, κάτι αληθινό, διότι αν συνεχίσετε μόνο τα μπλε τσιριχτά, δίχως πράξεις ουσίας, και εσάς δεν θα διστάσει κάποια στιγμή να σας κάψει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Μαρτυρικό αλλά αδούλωτο και ηρωικό γένος". Πώς λέμε: "το σοφό και φιλάνθρωπο έθνος των Ελλήνων" ένα πράμα... Κρίμα πάντως. Η Ελλάδα, από ότι φαίνεται, θα παραμείνει ο ευλογημένος τόπος με τους καταραμένους κατοίκους.

    Btw, τι γίνεται, θα συζητηθεί κάποια στιγμή η σημασία του χρεογόνου νομισματικού συστήματος και ο ενδεχόμενος συσχετισμός του με την γενικευμέμη κρίση χρέους, ή τζάμπα περιμένω?? Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω ορκιστεί να μην εμπιστευτώ κανέναν που αρθρώνει δημόσια λόγο, αν δεν θίγει επίμονα αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτή την στιγμή εξελίσσεται ένα ξεδιάντροπο παιγνίδι σε όλα κανάλια ενημέρωσης. Ενώ το μείζον θέμα θα έπρεπε να είναι το περιεχόμενο της δανειακής σύμβασης και το πώς πρέπει ή να αλλάξουμε τους όρους ή να την πετάξουμε έξω από το παράθυρο ώστε να μην χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία το μόνο που βλέπουμε είναι κοκορομαχίες των δύο προδοτών οι κυβερνήσεις των οποίων χρεοκόπησαν την χώρα, και ασχολούμαστε με τα κουτσομπολιά, και το κακό παιδί Παπανδρέου.
    Ομως αν ψηφίσουν την σύμβαση πριν εκλογές είναι σαν να έχουν στήσει ένα εκτελεστικό απόσπασμα με την διαταγή 'οπλίστε!'. Όποια κυβέρνηση και να έρθει μετά για να εφαρμοσει την σύμβαση θα πρέπει να πει 'πυρ'. Πως γίνεται να σταματήσουμε αυτή την προδοσία που πάει να γίνει? Μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι να ξυπνήσουμε αυτούς τους ηλίθιους?
    Κύριε Καζάκη μπορείτε εσείς να μιλήσετε σε κάποιο μεγάλο κανάλι (ας είναι και το kontra)α εξηγήσετε τι ακριβώς συμβαίνει? Η Μέρκελ εκβιάζει την Ελλάδα σχεδόν ακριβώς όπως έγινε και το 1940. Δηλαδή λέει: "ή μας ψηφίζετε ή θα πεθάνετε χωρίς λεφτά". Αν ψηφιστεί όμως η δανειακή σύμβαση, όταν ο λαός θα πεθαίνει της πείνας θα δουλεύουν τα παιδιά του σαν σκλάβοι, (αν έχουν δουλειά), όταν πάει να διαδηλώσει Ευρωπαίους μπάτσους δεν θα βρει μπροστά του? Μας οδηγούν σιγά σίγα σε αστυνομικό κράτος, χούντα κανονική. Τώρα τώρα θέλει εξέγερση όσο υπάρχει χρόνος!!!
    www.prodosia.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. κυριε καζακη εσεις που ειστε υπερ της δραχμης να μας πειτε τι θα γινει οταν λογω υποτιμησης του εθνικου πλεον νομισματος, η τιμη ολων των εισαγωμενων προιοντων εκτιναχθει και γινει απλησιαστη? Τι θα γινει οταν ανθρωποι τυπου Σορος μας αγορασουν στην κυριολεξια για ενα κομματι ψωμι? Θα γινουμε Ρουμανια και Βουλγαρια να γυρισουμε στη δραχμη. Σε αυτα τα μερη που παμε τωρα τουριστες και μενουμε σε λουξ ξενοδοχεια για 10 ευρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα έχετε μπερδέψει λιγάκι αγαπητέ/ή.

    Ακριβώς αυτό σημαίνει ανταγωνιστικότητα εντός ευρώ.

    Κουίζ για δυνατούς λύτες.
    Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ εισαγόμενου προϊόντος που αγοράζεται με υποτιμημένο εθνικό νόμισμα και εισαγόμενου προϊόντος που αγοράζεται με υποτιμημένο σε ευρώ εισόδημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. giorgos, τι να κάνουμε; και στα χάλια και στα θαύματα πρώτοι είμαστε μέσα στην ιστορία. Η Ελλάδα είναι ικανή και για το Χάος και για την Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Εκκλησία, οι φονιάδες του Νέου Ελληνισμού. Καμμένε και Καζάκη, ετοιμαστείτε.

    Γράφει ο Σιδηρούντιος, 5 Νοεμ. 2011
    gsiderountios@gmail.com

    Μέρος Α.

    Ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα. Θα έρθουν όμως. Η χρεοκοπία, ότι και να γίνει, είναι δεδομένη και θα μας χτυπήσει το νωρίτερο σε μέρες και το αργότερο μέσα σε μήνες. Αν η χώρα δεν εκλέξει έντιμους ηγέτες, θα έχουμε κατοχική δραχμή και δυστυχία για χρόνια, μέχρι που να κάνουν τον τόπο μας επαρχία της Οθωμανίας. Έχω κουραστεί να το φωνάζω από την αρχή της κρίσης ότι μας τυλίγουν σιγά σιγά σε ένα πακέτο που θα πάει στα χέρια των Σουλτάνων του Ισλάμ. Έτσι όπως πάμε, είναι ζήτημα μερικών ετών το να μας βάλουν μέσα σε μια Ομοσπονδία κρατών Ανατολικής Μεσογείου.
    Όσο υπάρχουν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, οι Ντόρες και οι Καρά Τζαφέρ στο προσκήνιο, τόσο η χώρα θα βυθίζετε στο χάος. Αν όμως η Ελλάδα αναδείξει αληθινούς άντρες και γυναίκες στην εξουσία, η χώρα μας θα αποκτήσει πραγματικό εθνικό νόμισμα, μια δραχμή που θα σταδιακά θα επιβιώσει. Η σωστή ηγεσία θα φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μέσα από συμμαχίες με τις κατάλληλες διεθνείς δυνάμεις μπορούμε να αποφύγουμε και το Οθωμανικό μέλλον, και να κάνουμε σαρωτική αντεπίθεση. Όσο καθυστερεί ένα Κίνημα Αξιοκρατίας των εντίμων, η πείνα θα χτυπάει όλο και περισσότερο κόσμο. Ο διεθνής εξευτελισμός και διασυρμός μας θα ενταθεί, ειδικά στις γερμανόριζες χώρες. Το ρατσιστικό μίσος φουντώνει. Θεωρούν ότι εμείς είμαστε η μαύρη τρύπα στην οποία χάθηκαν τα λεφτά τους. Θεωρούν ότι η Ελλάδα βουλιάζει την Ευρώπη. Μας θεωρούν κλέφτες, διεφθαρμένους, λαμόγια, απατεώνες, γλύφτες. Τους τα φάγαμε λένε, τους κοροϊδέψαμε. Στο κάτω κάτω, ποιος ψήφισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τόσα χρόνια; Ποιος έστειλε τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη να εκπροσωπεύουν το λαό μας στα μάτια των ξένων; Άντε τώρα να εξηγήσεις στους γερμανόριζους ότι ο πολύς κοσμάκης δεν έχει κλέψει τίποτα, και εξαπατήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν τα πιστεύουν αυτά οι φρίτσιδες, έχουν εθισμό στο να ρίχνουν συλλογικές ευθύνες σε λαούς ολόκληρους και να τους πετάνε στη φωτιά. Τα τεράστια σκάνδαλα με τις κλεμμένες συντάξεις, τα φαντάσματα - υπαλλήλους του δημοσίου, τις μίζες της αρκούδας, τις καταθέσεις στην Ελβετία, τους 15 οδηγούς για ένα τραίνο, όλα έχουν βγει στη φόρα και μας εξευτελίζουν ασύστολα. Πολλοί ξένοι φτύνουν επάνω μας. Οι κυβερνήσεις τους, ειδικά της Γερμανίας, δεν λένε τίποτα στο λαό τους για το ότι και οι δικές τους επιχειρήσεις κατάκλεψαν τον Ελληνικό λαό αγκαλιά με τα πρασινομπλέ λαμόγια. Δεν τους λένε τίποτα για το ότι σχεδιάζουν να κατασχέσουν τη χώρα μας από άκρη σε άκρη, ολόκληρη, μόνο για 125 δις. Δεν τους λένε ότι μας έχουν στείλει στρατό κατοχής σε ειδικά στρατόπεδα, δεν τους λένε για το ότι έχουν μοιράσει μεταξύ τους την περιουσία της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μέρος Β

    Αυτά είναι λοιπόν τα αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που είχαν τόσα χρόνια τον τόπο στα χέρια τους. Χιλιάδες πρασινομπλέ λαμόγια έχουν πιάσει όλα τα πόστα και ρημάζουν για δεκαετίες. Λεηλατούν, καίνε και βιάζουν τις ελπίδες του Ελληνισμού. Παντού σχεδόν στην τοπική Αυτοδιοίκηση, στη Διοίκηση Δημοσίου, στην Ασφάλεια, σε ΑΕΙ, στο ΕΣΥ, στα Στρατόπεδα, στο Δικαστικό, λεηλατούν τα λαμόγια. Από κοντά τους και η Εκκλησία μας, οι μαυροφορεμένοι γκαντέμηδες, οι άνθρωποι που φόρεσαν το ράσο για να βρουν χαρά ανάμεσα στα σκέλια τους με τη βοήθεια των πιστών πνευματικών τους τεκνών. Εντάξει, δεν είναι όλα τα πρασινομπλέ στελέχη κλέφτες και λαμόγια, ούτε όλοι οι παπάδες είναι αδελφές και παραδόπιστοι. Δεν είναι όλοι τους τέτοιοι, είναι όμως οι περισσότεροι. Αυτό που ζητάμε είναι να πάρει την εξουσία η μειοψηφία των εντίμων έναντι της πλειοψηφίας των ατίμων, δηλαδή ζητάμε να γίνει ένα θαύμα. Περιμένοντας λοιπόν το θαύμα εξ ουρανού για δύο χρόνια, πέφτουμε συνεχώς προς τα κάτω, προς αναζήτηση του πάτου της αβύσσου. Ούτε καν τη στοιχειώδη γνώση δεν διαθέτουμε για το ότι η άβυσσος δεν έχει πάτο, παρα μόνο όλο και υψηλότερες θερμοκρασίες όσο βαθύτερα βουλιάζει κανείς μέσα της. Τόσο λοβοτομημένοι είμαστε. Και εγώ μαζί με όλους τους χαμένους στο διάστημα, κάνω τα δικά μου όνειρα. Έφτιαξα μέσα στο μυαλό μου νέους ήρωες όπως τον Καμμένο και τον Καζάκη, και περιμένω από αυτούς να φτιάξουν ένα Κίνημα Αξιοκρατίας σύντομα, να πάρουν τα ηνία της χώρας μας και επιτέλους να χώσουν μέσα μερικές δεκάδες χιλιάδες απατεώνες. Χωρίς θεαματική και βαθιά εκκαθάριση ούτε η χώρα θα ανακάμψει ούτε το όνομά μας θα καθαρίσουμε στα μάτια της ανθρωπότητας. Αν δεν ξηλωθεί όλο το παρακράτος των νταβατζήδων, η Ελλάδα μέσα σε λίγα χρόνια θα πεθάνει.
    axiocratia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. να προσέχεις ποιούς κάνεις ήρωες και γιατί σού χρειάζονται ήρωες για να ονειρευτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. συμφωνα με τις σημερινες δημοσκοπησεις (που παντα αποδεικνυονται εγκυρες ασχετα με το τι λενε οι συνομωσιολογοι) ο λαος θελει ευρώ.
    επισης 80κατι% ειναι κατα του δημοψηφισματος.
    τελος, η νδ αρχιζει να σηκωνει κεφαλι και να αποκτα πιθανοτητες για αυτοδυναμια.

    για το πρωτο, ποσως με ενδιαφερει το νομισμα με το οποιο θα χρεοκωπησω.

    για τα άλλα δυο ομως εχω να πω οτι προκειται για εναν λαο για σφαλιαρες, ενα λαο μαζόχα που δεν βαζει μυαλο και δεν αποχωριζεται ποτέ τους δυναστες του.

    σε καθε περιπτωση ομως, στις δημοκρατιες, οταν ο λαος εχει αδικο, ο λαος εχει δικιο.
    και πρεπει να σεβομαστε την πλειοψηφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. κ,καζακη τι ενωμενο μετωπο?εγω γραφτηκα στην επισημη σελιδα του.Ε.ΠΑ.Μ.και επειδη διαφωνισα με την σταση του παμε,τοτε,που κυνηγαγε τον κοσμο στην βουλη στα επεισοδια του συνταγματος,με εβγαλαν αναρχικο,και του λαος.ετσι κ. καζακη .δεν παμε μπροστα!και μαζι με εμενα εφυγαν τουλαχιστον αλλα 10 .με 15 ατομα.αν θελετε ολο τον κοσμο διπλα σας,καποιοι μεσα απο το επαμ,θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι!με εκτιμηση στο προσωπο σας.δημητριος σουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή