Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Μια ακόμη εκδήλωση κατσαρόλα στο Σύνταγμα

Ομάδα πολιτών απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook για συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 20:00 με κεντρικό σύνθημα «Παραιτηθείτε».
Ποιοι είναι αυτοί; «Όλοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα της αριστερο-δεξιάς συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Με άλλα λόγια λέγε με Μητσοτάκη, Βενιζέλο, Τζήμερο και κάθε είδους πολιτική συμμορία που δεν τολμά να εμφανιστεί με το πρόσωπό της και προτιμά να κρύβεται στο φατσοβιβλίο.
Οι εν λόγω "πολίτες του δημοκρατικού τόξου" ζητάνε περισσότερα μνημόνια, περισσότερη Ευρώπη του Καρλομάγνου και του Χίτλερ, περισσότερες περικοπές κοινωνικών δαπανών ώστε να μείνουν αρκετά για τα τρωκτικά του κράτους. Και φυσικά ούτε είδαν, ούτε προβληματίστηκαν για το καθεστώς κατοχής της πατρίδας και για τη γενοκτονία του ελληνικού λαού.

Αυτά είναι "εθνικολαϊκιστικά" πράγματα για δαύτους. Δώσε τους ευρωπαϊκά προγράμματα και πάρε τους την ψυχή. Δώσε τους Ευρώπη και ας είναι σφουγκοκολάριοι του κάθε επίσημου απατεώνα. Αρκεί να φορά γραβάτα και να έχει απεριόριστη εξουσία. Το κάλεσμα είναι προφανές ότι απευθύνεται σ' όλους όσοι όλα αυτά τα χρόνια ζουν από τον κρατικό κορβανά διαμέσου ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κομματικών πελατειών.
Τώρα που ακόμη και οι δικές τους σφυγμομετρήσεις δείχνουν τους Έλληνες εναντίον της ΕΕ και του ευρώ σε ποσοστά που υπερβαίνουν το 60%, είπαν κι αυτοί να βγουν προκειμένου να δείξουν στα μεγάλα αφεντικά ότι έχουν ακόμη πολιτικά ερείσματα. Όπως στην παλιά ναζιστική κατοχή έκαναν διαδηλώσεις εναντίον του "εθνικολαϊκισμού" των πατριωτών, οι μαυραγορίτες, οι πόρνες των κατακτητών και οι ρουφιάνοι της γκεστάπο.Το ίδιο τσούρμο και τώρα, αλλά υπέρ μιας άλλης κατοχής.
Μόνο που η χώρα μας έχει πλέον διχοτομηθεί ως εκεί που δεν παίρνει. Από τη μια όλοι εκείνοι που ως ημέτεροι, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και κάθε λογής ρουφιάνοι, τσανακογλύφτες και σφουγκοκολάριοι της εξουσίας απομυζούν το κρατικό κορβανά επί δεκαετίες. Από την άλλη η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που ξέρει μόνο να πληρώνει φόρους χωρίς αντίκρυσμα, να συντηρεί ένα ολόκληρο κράτος για να το έχουν ως φέουδο τα κόμματα εξουσίας και να δουλεύει σαν σκυλί χωρίς να βλέπει προκοπή. Ούτε ο ίδιος, ούτε τα παιδιά του.
Ήρθε επιτέλους η ώρα όλων εκείνων που ήταν τα θύματα έως σήμερα. Ήρθε η ώρα να επιβάλουν τη θέλησή τους. Να φτιάξουν το κράτος έτσι ώστε να μην πληρώνουν φόρους άδικα, αλλά για να έχουν δωρεάν υγεία και παιδεία, για να έχουν δημόσια αγαθά όπως η αξιοπρέπεια του πολίτη τα επιτάσσει. Να αποφασίζουν οι ίδιοι κι όχι κάποιοι επιτήδειοι της πολιτικής με ντόπιες και ξένες πλάτες. Να εξαφανιστεί επιτέλους από την πατρίδα μας αυτό το παρασιτικό είδος των τρωκτικών των ευρωπαϊκών κονδυλίων και του κρατικού ταμείου. Να λυτρωθούμε επιτέλους από όλη αυτή τη φάρα των ρουφιάνων, των τσανακογλυφτών και των σφουγκοκολαρίων στο κράτος, στα ΜΜΕ και στην οικονομία, που στηρίζει εξ υπαρχής του νεοελληνικού κράτους κάθε λογής μαφία στην εξουσία με το αζημίωτο για την πάρτη της.
Κι αν νομίζουν ότι θα μας ξεγελάσουν με τέτοια καλέσματα και με τον αυτοπροσδιορισμό "πολίτες του δημοκρατικού τόξου", τότε δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται. Ναι, σίγουρα ίσως κάποιους απλούς πολίτες να τους ξεγελάσουν και να νομίζουν ότι πρόκειται για μια διαδήλωση με αγνές προθέσεις. Ναι, είναι σίγουρο ότι θα έχουν όλα τα κανάλια να τους προβάλουν. Και λοιπόν; Οι μέρες τους είναι μετρημένες.
Κυρίες και κύριοι του αδελφάτου της Ευρώπης και της κρατικής κουτάλας, έρχεται η ώρα σας. Και να δούμε όταν μιλήσει ο βιοπαλαιστής πολίτης, ο επαγγελματίας πολίτης, ο συνταξιούχος πολίτης, ο Έλληνας πολίτης που τιμά και αγαπά την πατρίδα του γιατί δεν θέλει αυτός και τα παιδιά του να είναι μια ζωή ραγιάδες για την δική σας τσέπη, τότε να δούμε πού θα πάτε να κρυφτείτε.Τότε να δούμε ποιος θα σας σώσει από την εθνική νέμεση, όπως ορθά ονόμαζε το 1944 ο Γεώργιος Παπανδρέου την αναγκαία κάθαρση της ελληνικής κοινωνίας και πολιτικής από τον κατιμά της ναζιστικής κατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου