Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

"Ε.Πα.Μ.: Την πιο βαθιά περιφρόνηση αξίζει όποιος βάζει το συμφέρον του κόμματός του πάνω από την Θράκη, την τύχη της πατρίδας και του λαού"

EPAM Logo 760 72dpi

Τα πρόσφατα γεγονότα στη Θράκη με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύουν, δυστυχώς, ότι και το κόμμα αυτό έχει υιοθετήσει την πεπατημένη δεκαετιών των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αντιλαμβάνεται την Θράκη σαν ένα χώρο χωρίς εθνική ταυτότητα και κυριαρχία, όπου μπορούν να παίζονται επικίνδυνα γεωστρατηγικά παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας και της ειρήνης στα Βαλκάνια με μοχλό κατασκευασμένες εθνικές μειονότητες.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα της καταγγελίας του ντόπιου εθνικισμού υιοθετεί τις πιο επικίνδυνες και φασιστικές εκδοχές του επεκτατικού σωβινισμού της Τουρκίας και των Γκρίζων Λύκων στη Θράκη. Αντικαθιστά την υπεράσπιση της πατρίδας μ’ έναν δήθεν διεθνισμό, ο οποίος στην πραγματικότητα αποτελεί υποταγή στο ζυγό των διεθνών αγορών και των επιτελείων τους που θέλουν να διαλύσουν λαούς, έθνη, χώρες και κυρίαρχα κράτη προς το συμφέρον μιας μικρής παγκόσμιας ολιγαρχίας.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο εκτιμά ότι η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και άκρως επικίνδυνη στις σημερινές συνθήκες. Δεν μπορεί να καυτηριαστεί με απλά πολιτικά σχόλια, ή με διάθεση μικροπολιτικής. Απαιτεί καθαρές απαντήσεις από θέση αρχής.
Μετά τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και την προσπάθεια κατάργησης της Κυπριακής Δημοκρατίας πρώτα μέσω των διαφόρων σχεδίων «Ανάν» και τώρα διαμέσου του εφευρήματος των δικοινοτικών συνομιλιών, η Θράκη, ήδη από χρόνια αποτελεί πρόσφορο πεδίο για την ρευστοποίηση συνολικά των Βαλκανίων και της μετατροπής τους σε «ελεύθερες» ζώνες οικονομικής εκμετάλλευσης. Μια ρευστοποίηση που ξεκίνησε με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και επιχειρείται διαρκώς με κάθε τρόπο. Με λαούς διαλυμένους, υποτελείς και βυθισμένους σε μια αιώνια εμφύλια διαμάχη ανάμεσα σε μειονότητες και πλειονότητες.
Το πρόβλημα δεν είναι απλά ζωτικής σημασίας από την σκοπιά των εθνικών συμφερόντων του ελληνικού λαού, συνιστά επίσης και κορυφαίο ζήτημα δημοκρατίας. Η αρχή των εθνοτήτων, ή των μειονοτήτων, όπως καθιερώθηκε να λέγεται μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, δεν συνάδει με την δημοκρατία, με την αληθινή δημοκρατία. Αποτελεί μια επινόηση της διπλωματίας των κανονιοφόρων των μεγάλων δυνάμεων από την 7η δεκαετία του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα.
Με τον τρόπο αυτό μπορούσαν να εμφανίζονται ως «προστάτες» εθνικών μειονοτήτων, ή εθνοτήτων στο έδαφος αντίπαλων κρατών, ώστε να αμφισβητούν την εδαφική τους κυριαρχία. Από τότε που η αρχή επινοήθηκε, η Ευρώπη τυλίχθηκε πολλές φορές στις φλόγες του πολέμου στο όνομα της «προστασίας» των εθνικών μειονοτήτων. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι με την αρχή αυτή σαν πρόσχημα ξέσπασαν και οι δυο παγκόσμιοι πόλεμοι.
Ο διαχωρισμός του λαού μιας χώρας σε πλειονότητες και μειονότητες υπήρξε επίσης ο καλύτερος τρόπος για το κράτος να διαχωρίσει τους πολίτες του σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Η δημοκρατία δεν ξεχωρίζει τους πολίτες με βάση το θρήσκευμα και την καταγωγή τους. Αντίθετα, η δημοκρατία είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη καθ’ όλη την επικράτειά της με τους πολίτες απόλυτα ισότιμους όπου κι αν κατοικούν. Αυτό σημαίνει ότι το κράτος στα πλαίσια της δημοκρατίας αναγνωρίζει τα ίδια δικαιώματα σ' όλους τους πολίτες και οφείλει να παρέχει τις ίδιες ενιαίες υπηρεσίες και πολιτικές προς όλους τους πολίτες χωρίς κανένα, μα κανένα διαχωρισμό.
Ο διαμελισμός λοιπόν μιας εθνικής επικράτειας σε μειονότητες και πλειονότητες διασπά την κοινωνική και πολιτική συνοχή του λαού με σκοπό να τον μετατρέψει σ’ ένα συνονθύλευμα «πληθυσμιακών οντοτήτων» υπό την χειραγώγηση απρόσωπων εξουσιών εντός και εκτός συνόρων. Μετατρέπει την ιδιότητα του πολίτη σε απλό πρόσχημα και επιτρέπει στην εξουσία να χρησιμοποιεί ελεύθερα το διαίρει και βασίλευε.
Σχεδόν για έναν αιώνα οι ελληνικές κυβερνήσεις εφάρμοσαν μια μυωπική πολιτική αποκλεισμού και περιθωριοποίησης τμημάτων του πληθυσμού στην περιοχή, με βάση τη γλώσσα, την καταγωγή και το θρήσκευμα, συντηρώντας ένα υποτίθεται μειονοτικό «εθνικό» πρόβλημα, κατά παράβαση ακόμα και της ίδιας συνθήκης της Λοζάνης. Έστρωσαν έτσι το έδαφος, ώστε ξένες δυνάμεις να μπορούν σήμερα, να επενδύουν στην υποτιθέμενη τουρκική μειονότητα προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.
Επιβάλλοντας εντελώς αυθαίρετα καθεστώς τουρκικής μειονότητας – ακόμη και ενάντια στη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του «μειονοτικού» στοιχείου – στην περιοχή, ουσιαστικά οι ελληνικές κυβερνήσεις αποδέχτηκαν στην πράξη την αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας στην Θράκη. Παρέδωσαν Έλληνες πολίτες στην επιρροή και την χειραγώγηση ξένης δύναμης, της Τουρκίας, αλλά και ύποπτων κυκλωμάτων που χρηματοδοτούνται και κατευθύνονται από το εξωτερικό.
Τα κόμματα εξουσίας, δεν δίστασαν να διατηρούν, μέσω της πελατειακής λογικής, της ψηφοθηρίας και των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, αυτό το καθεστώς των διαχωρισμών σε εθνοτική βάση, καθιστάμενοι εν δυνάμει πράκτορες ξένων επίβουλων δυνάμεων, αφήνοντας ελεύθερο πεδίο δράσης σε μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ κοκ..
Σήμερα, κάτω από το βάρος της νέας κατοχής, η Ελλάδα αντιμετωπίζει πλέον την πιο ακραία απειλή: Την ντε φάκτο ακύρωση της συμφωνίας της Λοζάνης του ΄23 η οποία κατοχυρώνει την εδαφική επικράτεια του ελληνικού «έθνους - κράτους». Προς την κατεύθυνση αυτή, δηλαδή της αλλαγής των συνόρων της χώρας μας – και συνολικά της Βαλκανικής – κινούνται από καιρό οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση με την ένθερμη στήριξη του εγχώριου δωσιλογισμού, ο οποίος καλλιεργεί ευθέως την αναθεώρηση της συμφωνίας της Λοζάνης μέσω ιδρυμάτων τύπου ΕΛΙΑΜΕΠ.
Με τα σχέδια δημιουργίας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην περιοχή, το πέρασμα του αγωγού TAP, την ασφάλεια της διέλευσης του οποίου από τη χώρα μας, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το ΝΑΤΟ, την υποδαύλιση των υποτιθέμενων μειονοτικών προβλημάτων και τη σταδιακή αποδυνάμωση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται σήμερα στο μάτι του κυκλώνα και οδεύουν τάχιστα προς την «κοσοβοποίησή» τους.
Αυτήν την κρίσιμη στιγμή, έρχεται η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με αντιλήψεις, που απηχούν τον λεβαντινοραγιαδισμό του 19ου και 20ου αιώνα απέναντι στην ευρωπαϊκή αποικιοκρατία, να υποδαυλίσει το ζήτημα και να ενισχύσει καθαρά τις βλέψεις ξένων δυνάμεων με την αποδοχή της ύπαρξης και τη στήριξη μιας ενιαίας ξένης «εθνικής» μειονότητας στην περιοχή της Θράκης. Καλύτερες υπηρεσίες προς αυτές τις δυνάμεις δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν με δεδομένη την μειοδοτική και πατριδοκάπηλη πολιτική του δωσιλογικού καθεστώτος των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο παίρνει ξεκάθαρη θέση. Η Θράκη είναι αναπόσπαστο τμήμα της ενιαίας και αδιαίρετης εθνικής επικράτειας της Ελλάδας και οι πολίτες της αναπόσπαστο μέρος του ελληνικού λαού. Δεν υφίστανται εθνικές μειονότητες. Ο πληθυσμός της αποτελείται αποκλειστικά από Έλληνες πολίτες ανεξάρτητα από το θρήσκευμα και την καταγωγή.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί κάθε συνειδητό αγωνιστή της δημοκρατίας, κάθε αληθινό πατριώτη να αντιπαρατεθεί στις πρακτικές και τις λογικές που οδηγούν στην «κοσοβοποίηση» της Θράκης, στο όνομα είτε μιας ψευτοδιεθνιστικής αριστεράς, είτε μιας πατριδοκάπηλης δεξιάς. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι πάνω από τον κομματικό πατριωτισμό και πέρα από τον πολιτικό φατριασμό, υπάρχει ο αγώνας για την δημοκρατία και την πατρίδα, ο οποίος προϋποθέτει την ενότητα του λαού πάνω και πέρα από ιδεολογικές, ή άλλες διαχωριστικές γραμμές.
Όποιος βάζει το συμφέρον του κόμματός του πάνω από την Θράκη, την τύχη της πατρίδας και του λαού, τότε αξίζει την πιο μεγάλη μας περιφρόνηση. Και πρέπει να γνωρίζει ότι η κρισιμότητα της κατάστασης δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανοχής. Κανένα ιδεολογικό και πολιτικό πρόσχημα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την συστράτευση με δυνάμεις που απεργάζονται την εθνική τραγωδία της Ελλάδας στην Θράκη και αλλού. Η ιστορία κρίνει και είναι πάντα αμείλικτη.
Σε αυτές τις τόσο δύσκολες και απειλητικές στιγμές για την πατρίδα μας, το Ε.Πα.Μ. καλεί τον ελληνικό λαό σε εγρήγορση προκειμένου να διασφαλίσει την ενότητά του και προειδοποιεί κάθε δωσίλογο, επίδοξο επιβήτορα της εξουσίας και ιδεοληπτικό με την αριστερά, ή την δεξιά, ότι θα μας βρει απέναντι. Δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει κανενός είδους συγχωροχάρτι για όποιον συμβάλει – έστω άθελά του – είτε από ιδεοληπτική φενάκη, είτε από πολιτική σκοπιμότητα στα σχέδια και τις λογικές που οδηγούν στον εθνικό ακρωτηριασμό της Ελλάδας.
Αθήνα 27 Απριλίου 2014
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

30 σχόλια:

  1. "Δεν υφίστανται εθνικές μειονότητες. Ο πληθυσμός της αποτελείται αποκλειστικά από Έλληνες πολίτες ανεξάρτητα από το θρήσκευμα και την καταγωγή."

    Δηλαδή, εθνική μειονότητα θα ήταν αν υπήρχαν Τούρκοι πολίτες στην Ελλάδα ή αντίστοιχα Έλληνες πολίτες στην Τουρκία; Κάν' τε το, πιο σαφές ή διαγράψτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ελληνικό κράτος δεν αναγνωρίζει επίσημα ως Έλληνες πολίτες τους μουσουλμάνους της Θράκης. Γι' αυτό και τους έχει μετατρέψει σε υπεξούσιους του Τουρκικού Προξενείου στην περιοχή.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα, με μια σημείωση: μια πραγματική δημοκρατία δεν θα έβαζε τις όποιες διαφορές καταγωγής ή γλώσσας κάτω απ'το χαλί της μίας και αδιαίρετης ταυτότητας καταπιεστικά. Η ισοτιμία των πολιτών αποδεικνύεται στη πράξη: Για παράδειγμα σε μια Ελλάδα δημοκρατική (και ασφαλώς όχι στη σημερινή) το κράτος μέσω των πανεπιστημίων θα είχε ήδη συντάξει λεξικό της τσιγγάνικης γλώσσας, κάθε μητρική γλώσσα που διατηρείται επι γενιές στο έδαφός της και μιλιέται απο πολίτες της θα πρεπε το λιγώτερο να προσφέρεται ως δεύτερη γλώσσα επιλογής στα σχολεία όλης της επικράτειας. Επίσης πώς είναι δυνατόν να καταργηθεί η ετικέττα των μειονοτήτων όταν το σύνταγμα αποδέχεται τη λογική της "επικρατούσας θρησκείας"; Η δημοκρατία και η εθνική ταυτότητα πρέπει να συγκροτούνται σε τάξη ανώτερη απο εκείνη της γλώσσας ή του θρησκεύματος διαφορετικά πάλι οδηγούμαστε στη λογική της μειονότητας και της πλειονότητας. Είναι το Επαμ πρόθυμο να τα πει αυτά στο κόσμο ή τα μεταθέτουμε για το μακρινό μέλλον με τη φράση "θα αποφασίσει ο λαός όταν έρθει η ώρα"; Για να το θέσω διαφορετικά: υπάρχει χώρος στις τάξεις του Επαμ για τσιγγάνους και μουσουλμάνους, ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν κι αυτοί μετά συμμετοχή στον εκδημοκρατισμό της χώρας;

    Γιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΕΠΑΜ έχει θέσει ως ένα από τα βασικά του προτάγματα την ριζική αλλαγή του συντάγματος μέσω συντακτικής εθνοσυνέλευσης. Σ' αυτήν την διαδικασία θα συζητηθούν όλα αυτά τα ζητήματα.

      Διαγραφή
  3. Kαταρχας εισαι ασχετος απο τη Θρακη οσο δε παιρνει ! Δευτερον δεν εχεις ζησει στις περιοχες ωπου αναφερεσαι στις μειονοτικες ! Μαυρη πισσα κι σκοταδι !

    Η θρακη σε εχει γραμμενο παντελως κι εξ ολοκληρου ! Καλο θα ειναι να μη βαζεις στο στομα σου περιοχες της Ελλαδος που αποψεις σαν και τις δικες σου κι ατομα σαν κι εσενα εχουνε αποδειξει οτι οι Θρακιωτες τα εχουνε γραμμενα !

    Στην πρωτη σου παραγραφο οπως κι σε ολο το αρθρο μπουρδολογεις διχως να μας λες πια ειναι η πληρης ιδεολογια και αποψη σου ! Απλα καπιλευεσαι το ονομα της Θρακης !

    Εισαι υπερμαχος μιας ιδεολογιας γνωστο σε οσους σε εχουνε ψαξει που ποθει διακαως οτι ταχα μου εναντιωνεσαι .. ο κακος διεθνισμος - χωρις να τον καταδικαζεις γιατι εσυ εκπροσωπεις τον καλο ..

    Εθνικες μειονοτητες δεν υφισταντε γιατι υφισταντε θρησκευτικες γνωστο της παση ! Ολως παραδοξως εχεις ζητησει συνεργασια με ενα κομμα που εκτος απο δωσιλογικο οπως το εχεις χαρακτηρισει ειναι και υπερ της τουρκικης μειονοτητας της θρακης κι υπερ του χαρακτηρισμου τουρκικης - σε ολο το μουσουλμανικο πληθυσμο - αυτου του ΣΥΡΙΖΑ , μη μιλησουμε για τη θητεια σου στο ΚΚΕ κι για το τι ποθει το ΚΚΕ εδω και χρονια να συμβει στη Θρακη .. καθως κι για την αντιεθνικη ιδεολογια σου ..

    το αρθρο ειναι φοβερο προιον μπουρδολογιας κι προπαγανδας σε αδαης .. θα φροντισω να σε μαθουν ολοι οι Θρακιωτες το τι εισαι .. απλα αποδεικνυωντας τους ολα αυτα που εχεις τολμησει να λογοκρινεις εδω μεσα .. ξερεις εσυ ..

    και τις λογικές που οδηγούν στον εθνικό ακρωτηριασμό της Ελλάδας αναφερεις αυτολεξι στο τελος ..

    να υποθεσω η δικια σου λογικη οτι Ελληνες ειναι ολοι ανεξαρτητως καταγωγης κι οτι αυτο θα θεσπισεις στο συνταγμα, οτι σκοπος του ΕΠΑΜ ειναι να μη φυγει να λαβει ο κακομοιρης Αλβανος αυξηση μισθου, κι για τα περι πληρη δικαιωματων - αρα και ιθαγενεια - σε λαθρομεταναστες που δεν ειναι καν λαθραιοι , ειναι λογικες που δεν οδηγουν στον εθνικο ακρωτηριασμο ..

    εχεις καταντησει γραφικος .

    Θρακιωτης ! Δε περιμενω απαντηση .. ουτε καν δημοσιευση .. κι βαριεμαι να επιχειρηματολογησω καθοτι εχεις αποδειξει οτι δε ξερεις να κανεις διαλογο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμο φασιστοειδές, ομογάλακτε των Γκρίζων Λύκων, αν έχεις κότσια και όπως λες είσαι Θρακιώτης, τότε σε περιμένω να μου τα πεις δια ζώσης σε κάποια από τις ανοιχτές εκδηλώσεις που θα βρίσκομαι στην Θράκη.

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ μου Δημήτρη, σιγά μην έρθει! Πώς θα βγεί από τους πνευματικούς βόθρους και τους πολιτισμικούς υπονόμους που βρίσκεται; Αφου ξέρουμε οτι αυτοί κινούνται με κούφια, ναζιστικά, αρχίδια,... πώς θα τολμήσει το ”ανώνυμο” βλήμα να κοιτάξει έναν ελεύθερο Ελληνα στα μάτια; Το ξερουμε πιά ότι μόνο τα κουραδοπαλήκαρα κάνουν των μάγκα με ψευδώνυμο ή ανώνυμα!

      Είμαστε μαζί σου Δημήτρη και είμαστε πολλοί,... και μέσα στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό!

      Καλών αγώνα και καλή ελευθεριά

      Κοσμάς Λουμάκης

      Διαγραφή
    3. "Θρακιωτης ! Δε περιμενω απαντηση .. ουτε καν δημοσιευση .. κι βαριεμαι να επιχειρηματολογησω καθοτι εχεις αποδειξει οτι δε ξερεις να κανεις διαλογο "

      Ψευτο-Θρακιωτη, ΚΑΙ δημοσίευση πηρες ΚΑΙ απαντηση θα πάρεις μολις εμφανιστείς δημοσια , οπως ο κυριος Καζακης, οχι να κρυβεσαι πισω απο την κουρτινα, ψευτοπαλικαρά (με ανώνυμες απειλές )διαφήμιση για το ΕΠΑΜ θα κάνεις στην περιοχή σου (αν είσαι απο εκεί) τσαμπα κιολας..



      Διαγραφή
    4. Αναρωτιέμαι που βρίσκει τι διάθεση και τον χρονο ο Καζάκης να απαντά σε τετοια υπολειμματα του παχέως εντέρου όπως είσαι εσύ … . Και πολύ σου είναι.

      Διαγραφή
  4. τι είναι έτοιμοι να προωθήσουν Σαμαράς και Βενιζέλος....
    1) “Το πρώτο μέτρο που συζητάται είναι η αποσύνδεση των πρόωρων εκλογών από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.”
    2)”επιστροφή στο Σύνταγμα του ’75, σύμφωνα με το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε το δικαίωμα παύσεως της κυβέρνησης, διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης εθνικών εκλογών, όποτε διαπίστωνε αναντιστοιχία του κυβερνητικού έργο με το λαϊκό αίσθημα”
    3) ” Επίσης ο κ. Βενιζέλος ενστερνίζεται και τις απόψεις που θέλουν την σύσταση ενός διευρυμένου εκλεκτορικού σώματος που θα τον ψηφίζει και στο οποίο θα συμμετέχουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των Περιφερειών και των Δήμων της χώρας”
    4)”“Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Βενιζέλος στο παρελθόν είχε υποστηρίξει πως ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της Ελλάδας θα πρέπει να κατοχυρωθεί συνταγματικά”

    1+2+3+4= XOYNTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Καζάκη σας ζητω να σχολιάσετε δυο πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με το γιατί η Ελληνική δικαιοσύνη ΔΕΝ ασχολείται με την δεύτερη περίπτωση. Τι σημαίνει οτι το πολιτικό σύστημα έχει ασυλία σε μη πολιτικά αδικήματα, όπως το δεύτερο? Πως ΠΡΑΚΤΙΚΑ μπορεί να αλλάξει ο έλεγχος των πολιτικών? Πως η δικαιοσύνη ανέχεται δηλώσεις "Μαζί τα φάγαμε?"

    1) 28/4/2014: Τραγωδία στο λούνα παρκ: Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο ΔΟΛΟ κατηγορούνται οι συλληφθέντες...

    2) 28/4/2014: 200 δις ευρώ φόρους έχασε το ελληνικό κράτος από το 1994 λόγω ανεπαρκούς μηχανογράφησης των υπηρεσιών (Σύμφωνα με στοιχεία, που παρέθεσε στη διάρκεια εκδήλωσης ο πρόεδρος της Τεχνόπολις Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ ΑΕ, Αναστάσιος Τζήκας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός που δεν καλύπτεται ή δε συμφωνεί με το περιεχόμενο του κειμένου,ας ψάξει να βρει την αρρώστια που τον κατατρέχει και πάντως δεν είναι άνθρωπος,αλλά ανθρωποειδές-το πιθανότερο είναι από ένα από τα φασιστοειδή-δολοφόνους-που νομίζουν ότι θα σώσουν τα βρώμικά τους τομάρια!Δε διαθέτουν καν την κοινή λογική και δε νιώθουν καν ότι είναι ήδη τελειωμένοι!Δημήτρη,μην "τσιμπάς"!Είναι ήδη σε πανικό,γιατί βλέπουν σημάδια ήδη της ήττας τους!Σύντομα ο εφιάλτης θα τελειώσει,φτάνει οι πιο πολλοί να καταλάβουμε ότι το καθεστώς ΟΛΟ είναι "στρατευμένο"στην υπόθεση της καταστροφής μας!Αν δεν το ξεριζώσουμε και δεν θέσουμε πραγματικά καθαρούς και δημοκρατικούς όρους με νέο Σύνταγμα,θα βρεθούμε πάλι στην ίδια κατάσταση!Το θέμα είναι τώρα ΕΜΕΙΣ να διαχειριστούμε τον δικό τους φόβο!Ας εισπράξουν ό,τι έσπειραν!Αυτοί που βρωμίζουν αυτόν τον ιερό τόπο,ας έχουν την τύχη που τους "αξίζει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί πρέπει να ξεπεράσουμε;
    πρώτον, τον κοινοβουλευτισμό,
    δεύτερον, την πατρίδα που ορίζεται διαφορετικά από τοπική οικονομία από τους ντόπιους για τους ντόπιους,
    τρίτον το διεθνισμό που ορίζεται διαφορετικά από διεθνή συνεργασία για αρμονία.
    τέταρτον να βγάζουμε συμπεράσματα από αυτά που λέει κάποιος αντί από τα έργα του.

    Αλλοιώς για ρίξε μια ματιά παρακάτω, σε κάτι το οποίο και κωμικό είναι και μια προειδοποίηση είναι για πιθανές εκτροπές λόγω των αδύνατων σημείων πού προανέφερα:

    Δευτερογενείς δρόμοι του φασισμού (από την χούντα στο ΕΠΑΜ μέσω ΠΟΛΑΝ)
    ...Ποίοι είμεθα: Δεν ανήκομεν εις ουδέν πολιτικόν κόμμα, και ουδεμίαν πολιτικήν παράταξιν είμεθα διατεθειμένοι να ευνοήσωμεν εις βάρος της άλλης. Δεν ανήκομεν ούτε εις την οικονομικήν ολιγαρχίαν, την οποίαν ομοίως δεν είμεθα διατεθειμένοι να αφήσωμεν να προκαλή την πενίαν. Ανήκομεν εις την τάξιν του μόχθου. Και θα σταθώμεν εις το πλευρόν των πτωχών αδελφών μας Ελλήνων.

    Ελαυνόμεθα αποκλειστικώς από πατριωτικά κίνητρα και επιδιώκομεν να καταργήσωμεν την φαυλοκρατίαν. Να εξυγιάνωμεν τον δημόσιον βίον. Να απομακρύνωμεν από τον οργανισμόν της Χώρας την σήψιν από την οποίαν εκινδύνευε. Να αποτρέψωμεν τον διχασμόν και την αλληλοσφαγήν προς την οποίαν μας κατηύθυναν κακοί Έλληνες και να δημιουργήσωμεν υγιείς βάσεις δια την ταχείαν επάνοδον της Χώρας εις τον αληθώς ορθόδοξον κοινοβουλευτικόν βίον.

    Κηρύσσομεν την συναδέλφωσιν. Από της στιγμής αυτής δεν υπάρχουν Δεξιοί, Κεντρώοι, Αριστεροί. Υπάρχουν μόνον Έλληνες, οι οποίοι πιστεύουν εις την Ελλάδα, εις ένα ευγενές, ανώτερον, και πλήρες ιδεώδες της αληθούς Δημοκρατίας και όχι της Δημοκρατίας του πεζοδρομίου, της οχλοκρατίας και της αναρχίας. Όταν οι Έλληνες είναι ηνωμένοι, θαυματουργούν.
    [...]

    Από το διάγγελμα του δικτάτορα Γ.Παπαδόπουλου 21/4/1967

    ...Ακρογωνιαίος λίθος κάθε πολιτικού κόμματος είναι η ιδεολογία του.Τα παραδοσιακά κόμματα έχουν «δεδομένη» Ιδεολογία: Της Αριστεράς, της Δεξιάς, του Κέντρου...

    Η «Άνοιξη», όμως, δεν είναι παραδοσιακό κόμμα. Ποια είναι, λοιπόν, η ιδεολογία της;

    Ήδη από την Ιδρυτική της Διακήρυξη, στις 30 Ιουνίου 1993 πρώτη μίλησε για την Υπέρβαση: Δηλαδή, κινήθηκε πάνω από τα φθαρμένα ιδεολογικά στερεότυπα που χρόνια τώρα διχάζουν τους λαούς, σήμερα χρεοκοπούν παντού - κι όμως στην Ελλάδα παραμένουν ακόμα «όρθια», ως σκελετωμένα ντουβάρια σε μιαν έρημη πόλη...

    Η «Υπέρβαση» είναι σαφές τι απορρίπτει: Τη νοοτροπία του πολιτικού χθες, τα αριστερά ή δεξιά «Ευαγγέλια» της απόλυτης «αλήθειας»...

    Από την υδριτική διακύρηξη της «πολιτικής άνοιξης», κόμματος που ύδρισε ο σημερινός πρωθυπουργός αποστατώντας από την ΝΔ το 1993

    ...Όποιος επιχειρεί σε τέτοιες συνθήκες όπου προέχει το πατριωτικό και εθνικοαπε-
    λευθερωτικό καθήκον, να χωρίσει τον κόσμο, τον λαό σε δεξιούς και αριστερούς. Όποιος θέλει να επαναφέρει στο πολιτικό προσκήνιο τους ιδεολογικούς διαχωρισμούς του εμφυλίου, υπηρετεί ξένα κέντρα και δυνάμεις στην προσπάθειά τους να οδηγήσουν την χώρα και τον λαό της σε νέα αλληλοσφαγή.
    [...]
    Η μόνη εγγύηση ότι δεν θα καταλήξουμε στις φλόγες ενός νέου εμφυλίου είναι η μαζική στράτευση στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία, την λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική χειραφέτηση που δεν αναγνωρίζει διαχωρισμούς αριστεράς-δεξιάς, αλλά οικοδομεί την ενότητα του λαού...

    Από προχθεσινή ανακοίνωση του Δ.Καζάκη για το "Mπαλτάκος-gate" (έχει και άλλα φασιστικά μέσα, αλλά κρατήσαμε το πρωτεύων)


    Ο φασισμός παρουσιάζεται πάντα σαν κάτι το δήθεν νέο (αφού όλοι ξέρουν το παρελθόν του), σαν κάτι φιλολαϊκό, σαν κάτι τάχα “επαναστατικό”, και πάντα σαν κάτι “υπεράνω της πολιτικής αντιπαράθεσης”, πράγμα απόλυτα λογικό, μια και επιδιώκει να την καταργήσει υπέρ του. Ετσι προσεταιρίζεται τις μικροαστικές (κατά κύριο λόγο) μάζες, προκειμένου να τις στρέψει ενάντια στο οργανωμένο εργατικό κίνημα.
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hermes,
      Μας δουλευεις;
      Ο τυπος σ' αυτο το συνδεσμο που εδωσες, ταυτιζει τον Καζακη και το Επαμ με χουνταιους και ακροδεξιους.
      Παιρνεις σοβαρα τη λασπη;

      Διαγραφή
    2. Αυτού του είδους η χυδαία αφαιρετική σκέψη είναι χαρακτηριστική όσων γράφουν στίχους για σκυλάδικα: δυο στίχοι ταιριάζουν μεταξύ τους ανεξαρτήτως περιεχομένου αρκεί να υπάρχει ομοιοκαταληξία στο τέλος. Έτσι κι εδώ, αρκεί να βρούμε εξωτερικές ομοιότητες σε λόγους κι αμέσως ανακαλύψαμε το φασισμό. Να θεωρήσουμε τότε και την Ανταρσύα φασιστική αφού ως "αντικαπιταλιστικό" προσδιοριζόταν και το καθεστώς του Μουσολίνι. Να θεωρήσουμε και τους αναρχικούς φασίστες αφού ως "αντικοινοβουλευτικό" αυτοπροσδιοριζόταν και το καθεστώς του Μεταξά.
      Βέβαια, αυτοί οι καθαροί προλετάριοι που τα γράφουν αυτά δεν χρειάζονταν τέτοια επιχειρήματα για να πειστούν. Είναι παλιά συνηθεια η ταμπέλα του φασίστα σε όποιον έστω και ως ερώτημα θέτει το ζήτημα των ιδεολογικών διαχωρισμών μέσα στο λαό.
      Θα θελα να απαντήσει και ο κ. Καζάκης βέβαια σ'αυτη τη λάσπη αν θέλει.

      Γιώργος Κ.

      Διαγραφή
    3. Κατ αρχας πρεπει να διαχωριζεις τις ιδεες απο αυτους που τις κηρυτουν.
      Τα λογια του Παπαδοπουλου ηταν και ειναι πολυ ομορφα, ασχετα απο το τι πιστευει ο καθενας για τον ιδιο.
      Θαπρεπε μηπως να σταματησουμε να τα λεμε μαζι με οποια αλλα εχουν ειπωθει απο αλλους δικτατορες και λαοπλανους;
      Και τι να λεμε;
      Αρπαξε να φας και κλεψε ναχεις; Σκοτωσε τον συμπατριωτη σου που δεν συμφωνει μαζι σου; Αφηστε την ολιγαρχια να σας κλεβει ανενοχλητη;
      Το λαθος κατα την γνωμη μου που μας κανει να κυνηγαμε τις ουρες μας ειναι, οχι οτι δινουμε αξια στα ομορφα λογια, γιατι συμφωνα με τον Ισοκρατη αυτα ειναι που τρεφουν την ψυχη
      ΤΑ ΜΕΝ ΓΑΡ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΙΣ ΣΥΜΜΕΤΡΟΙΣ ΠΟΝΟΙΣ, Η ΔΕ ΨΥΧΗ ΤΟΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙΣ ΛΟΓΟΙΣ ΑΥΞΕΣΘΑΙ ΠΕΦΥΚΕΝ.
      Ξεχναμε ομως να ζητησουμε εγγυησεις οτι θα εχουμε τον τροπο να ελεγξουμε και να τιμωρησουμε οποιον δεν προσπαθησει να τα πραγματοποιησει ειτε τα ειπε απο πριν ειτε οχι.
      Το προβλημα δηλαδη ειναι οτι ολοι ξεχνανε να μας υποσχεθουν ενα συστημα με το οποιο να εξασφαλιζεται ο ελεγχος του κρατους και των ιδιων, απο τον λαο και εμεις φαινεται οτι ειμαστε ικανοποιημενοι με ενα συστημα που και εκ των αποτελεσματων ειναι φανερο οτι κραταει τον λαο στο ρολο κοπαδιου προς αρμεγμα.
      Σ ενα συστημα που οι κυβερνησεις φερνουν νομους που τους επιτρεπουν να κλεβουν ατιμωρητα και ανεξελεγκτα, και οι βουλευτες τους υπερψηφιζουν πανηγυρικα μαζι με αλλους κατα παραγγελια των πλειοδοτων ενω η ανεξαρτησια της δικαιοσυνης σημαινει μονο οτι δεν λογοδοτει πουθενα για τα εγκληματα της, εμεις περιμενουμε να σωθουμε;

      Διαγραφή
  8. K. Καζάκη βγαίνω εκτός θέματος αλλά έχω μεγάλη ανάγκή να γράψω δύο λόγια ύστερα από την εμφάνιση σας στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη (Ant1).
    Με σεβασμό προς τον Γ. Παπαδάκη, ο οποίος είναι ο μόνος δημοσιογράφος απο τα μεγάλα κανάλια που σας δίνει το βήμα, η εκπομπή του ήταν ανούσια.
    Κανένας απο τους καλεσμένους πολιτικούς δεν είχε θέσεις και επιχειρήματα και ο Γ. Παπαδάκης διατηρούσε ένα εύθυμο κλίμα χωρίς να επικεντρώνεται σε ουσιαστικά θέματα.
    Η Ασημακοπούλου με μια αντιπαθητική υπεροψία και μονίμως αγενής, ο Λαφαζάνης όλο χαριεντισμούς και υπονοούμενα, ο Ντόλιος ανύπαρκτος.
    Κανείς τους δεν είχε το ανάστημα να αντιπαρατεθεί μαζί σας με στοιχεία και επιχειρήματα και ο Γ.Παπαδάκης δεν προσπάθησε να διαμορφώσει μια συζήτηση επί της ουσίας.

    Είμαι νέος άνθρωπος και η καθημερινότητα είναι δύσκολη.
    Πραγματικά απορώ πως αυτοί οι άνθρωποι έκαναν λεφτά, πως αυτοί οι άνθρωποι έγιναν βουλευτές, πως αυτοί οι ανθρωποι καθορίζουν την τύχη μου.

    Καλή δύναμη στον αγώνα σας.
    Σας χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις δεν ηθελε να γινει σοβαρη κουβεντα και οποτε πηγαινε να πει ο Καζακης κατι σοβαρο, φροντιζαν οι υπολοιποι με το τροπο τους να σβηνει αυτη η σοβαρη κουβεντα, ο Παπαδακης με τα νγωστα του κολπα, ο Ντολιος με τα ''περιεργα'' του και κυριως η Ασημακοπουλου, η βαφτιστηρα του Κοκου, με το κακο της θεατρο, τα χαζοσχολια και τα ψεμματα.
      Γιατι σιγα μην δεν ηξερε, οτι το πλοιο το πηρε πισω η Αργεντινη.

      Διαγραφή
  9. Όσο είναι ο Γιωργάκης Έλληνας άλλο τόσο είσαι εσύ Θρακιώτης φασιστολακέ, που βαριέσαι και να επιχειρηματολογήσεις τρομάρα σου. Πρόσεχε γιατί από τα πολλά επιχειρήματα θα ανατιναχτεί το κρανίο σου, Γκούφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αρθρο σας κ. Καζακη βαζει το θεμα στην σωστη του βαση.
    Οντως δεν πρεπει ο λαος ενος κρατους να διαχωριζεται ουτε απο το κρατος το ιδιο ουτε το κρατος να επιτρεπει σε αλλους να επεμβαινουν και να χωριζουν τους πολιτες του.
    Υπαρχει ομως και ενα σημειο που ισως προτιμησατε να μην θιξετε.
    Τι γινεται αν ο πολιτης του κρατους φερεται εχθρικα προ το κρατος;
    Στην προκειμενη περιπτωση τι θα κανουμε με ολους αυτους που οχι μονο δηλωνουν Τουρκοι ως προς την καταγωγη αλλα φαινεται και να κινουνται με στοχο την αποσχιση της Θρακης απο την Ελλαδα;
    Θαπρεπε η οχι να ισχυουν οι νομοι που αν δεν απατωμαι αφαιρουν την υπηκοοτητα των πολιτων που η συμπεριφορα τους δεν συναδει με αυτην;
    Αν εν πασει περιπτωσει δεν υπαρχουν καταλληλοι νομοι δεν θα πρεπει να φτιαχτουν;
    Αλλιως πως μπορει το κρατος μας να δεχτει οτι ενας πολιτης του που δηλωνει Τουρκος και αγωνιζεται για τα τουρκικα συμφεροντα θα μπορουσε ας πουμε να γινει αρχηγος της πολεμικης αεροποριας μας;
    Αν (μεγαλο αν) υπαρχει τροπος αρμονικης συμβιωσης αυτος ειναι ο σεβασμος του κρατους μας και η αγαπη για την πατριδα μας.
    Επομενως καθε ενας που δεν πληρει αυτες τις προυποθεσεις πρεπει να στερείται της Ελληνικης υπηκοοτητας για να μπορεσουν οι υπολοιποι να ζησουν σαν ενας λαος ανεξαρτητα καταγωγης και θρησκειας.
    Επειδη μαλλον θα σκεφτείτε οτι αυτες τις προυποθεσεις δεν τις τηρούν δυστυχως και πολλοι Ελληνες στο γενος, διευκρινιζω οτι αυτοι χρειαζονται χειροτερη τιμωρια απο την απλη στερηση υπηκοοτητας.
    Τελος για καποια σχολια που συνδεουν την δημοκρατια με την ανοχη των μειονοτητων καλα θα κανουν οι σχολιαστες να μαθουν τι ειναι δημοκρατια.
    Αν ειχαμε δημοκρατια δεν θαχαμε μειονοτητες.
    Θα τις ειχαμε καθαρισει προ πολλου.
    Δυστυχως η ευτυχως ο λαος δεν ειναι καθολου ανεκτικος στο διαφορετικο, και επειδη λειτουργει με το ενστικτο της αυτοσυντηρησης υπερασπιζει τα συμφεροντα του με τον αποτελεσματικοτερο (αν και οχι με τον πιο πολιτισμενο και δικαιο) τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα δεν είναι τι δηλώνεις ότι είσαι. Είναι ελεύθερος ο κάθε πολίτης να είναι υπερήφανος για την ιδιαίτερη εθνολογική καταγωγή, να διατηρεί ήθη και έθιμα, κοκ. Όπως π.χ. κάνει και το ελληνικό στοιχείο στις διάφορες χώρες όπου έχει ριζώσει. Το πρόβλημα ξεκινά από την στιγμή που αρχίζει να δρα προς το συμφέρον ξένου κράτους, ή ξένων δυνάμεων. Τότε διώκεται και οφείλει να διωχθεί με βάση τις προβλέψεις του Π.Κ. Στη Θράκη είναι απόστημα η ύπαρξη του τουρκικού προξενίου και των κυκλωμάτων που συτνηρεί με την ανοχή του ελληνικού κράτους.

      Διαγραφή
  11. Το άρθρο είναι πάρα πολύ καλό, παράλληλα όμως έχουμε να κάνουμε με μια πολύ περίπλοκη υπόθεση. Η ουσία όμως πράγματι, όπως είπαμε αναφέρεται στο άρθρο και δεν είναι παρά BUSINESS AS USUAL!
    Business φυσικά ελεγχόμενες από σιωνιστικούς κύκλους και όλα τα περί θρησκείας, καταγωγής κ.λ.π. δεν είναι παρά προφάσεις, ώστε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους.
    Για αυτό και άφθονα χρήματα έχουν πέσει στην υπόθεση, αλλά έτσι εξηγείται και η στάση κάποιων Ελληνικών κυβερνήσεων και κομμάτων.
    Ακόμα και το κίνημα των Νεότουρκων (με ρίζες στον Sabbatai Zvi, πίσω περίπου στα 1680 και τους Κρυπτω-Εβραίους ή “Donmeh”) έχει Σιωνιστική καταγωγή, αφού κυρίως συνεργάστηκε με την Committee of Union and Progress (CUP) (Turkish: İttihat ve Terakki Cemiyeti), προιόν της οικογένειας Rothschild λόγω των ενδιαφερόντων της για τα πετρέλαια της Μαύρης Θάλασσας. Η γενοκτονία των Αρμενίων έχει τις ρίζες της σε αυτό ακριβώς το λόγο. Ήταν εμπόδιο στα πετρελαϊκά συμφέροντα των Rothschild! Για τους ίδιους λόγους έγινε και η σφαγή των Ελλήνων με το αποκορύφωμα την καταστροφή της Σμύρνης. Και οι Έλληνες ήμασταν (και είμαστε) εμπόδιο στα σιωνιστικά σχέδια.
    Ακόμα και ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν ένας “Donmeh”, που εξυπηρετούσε τα Σιωνιστικά σχέδια. Αφού ο 1918 ανέλαβε την ηγεσία της Τουρκίας και κατόπιν βλέπουμε τους Ρώσους εβραϊκής καταγωγής μπολσεβίκους να ενισχύουν τον Κεμάλ με 10 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια, 45.000 τυφέκια και 300 πολυβόλα. Με αποτέλεσμα να καταλάβουν οι Τούρκοι το λιμάνι του Μπακού παραδίδοντας το πέντε μέρες αργότερα στους Εβραίους Μπολσεβίκους, κάνοντας την οικογένεια Rothschild χαρούμενη με το νέο της απόκτημα, την Baku Oil Company.
    Αυτά και άλλα πολλά εδώ: http://www.atajew.com/
    Και εδώ: http://www.realjewnews.com/?p=509 και με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον εδώ, όπου όλες οι τελείες ενώνονται: http://www.realjewnews.com/?p=482

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "έχω μείνει
    άφωνος" οι εβραίοι επίσης όταν πέφτει το σκοτάδι ρουφούν ανθρώπινο αίμα και σοδομίζουν παρθένες.Ο σύγχρονος αντισημιτισμός(στα πλαίσια του καπιταλισμού) έχει κάποια ειδικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσεχθούν πολύ.Τώρα τελευταία διάβασα το "Οι ιστορικοί
    και το ολοκαύτωμα του
    Postone, Moishe" και όσο βλέπω τέτοιες απόψεις τόσο πιο πολύ δικαιώνεται ο συγγραφέας και η ανησυχία μου.Ο παραπάνω είναι ένας έτοιμος ναζί,μόνο μια αφορμή χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δεν κατάλαβες καλά θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι χρησιμοποίησα τη λέξη Σιωνισμός στις διάφορες μορφές της και αναγκαστικά κάπου Εβραίος, ιδίως στο μπολσεβίκος (που δεν σου προκάλεσε εντύπωση) . Αλλιώς θα έλεγα κατευθείαν Εβραίοι κ.λ.π. που θα μπορούσα άνετα να το κάνω...
      http://www.youtube.com/watch?v=hBsAg0v4_ik (εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και διαφθορά) όπως και εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=kh2mdPbYnZI The most harmful place for Jews is in Israel
      Με λίγα λόγια το πρώτο θύμα του Σιωνισμού είναι ο Εβραίος και κατόπιν όλοι οι υπόλοιποι. Πίστεψε με γνωρίζω πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις ότι γνωρίζω....
      Αλλά πιο πολλά γνωρίζει αυτός: http://www.realjewnews.com/

      Διαγραφή
  13. Παντως στο Μαρουσι, το ΕΠΑΜ, ημι-επισημα, υποστηριζει τον Μαγιάκη (Συριζα).

    Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε η επιλογη, μετα απο ολα αυτα που ανα καιρους εχει πει το ΕΠΑΜ για τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Πίστεψε με
    γνωρίζω
    πολύ
    περισσότερα
    από όσα
    νομίζεις ότι
    γνωρίζω...."Εδώ εντοπίζεται το πρόβλημα "φίλε" μου.Καταρχήν κόψε το ίντερνετ και κατά δεύτερον πρέπει να καταλάβεις ότι το οικονομικό και κοινωνικό σύστημα που ζούμε είναι απρόσωπο και δεν κρύβονται τίποτα εβραιοσιωνιστές από πίσω.Ο κ.Καζάκης πιστεύω μπορεί να στο επιβεβαιώσει και να στο κάνει και λίγιο πιο λιανά σαν οικονομολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ περίεργο να μου ζητάς να κάνω κάτι το οποίο δεν ξέρεις αν το κάνω (σε ποσότητα και ποιότητα) και κατά δεύτερο λόγο... το κάνεις και εσύ. Δηλαδή το ίντερνετ.
      Το σύστημα δεν είναι απρόσωπο. Απλά αυτοί που κρύβονται από πίσω δεν φαίνονται, μέχρι πριν λίγο καιρό τουλάχιστον.
      Προτού λοιπόν φωνάξεις τον κ.Καζάκη για ενισχύσεις κατάλαβε πως πίσω από το οικονομικό και κοινωνικό σύστημα κρύβονται άνθρωποι.
      Σαν ποιους άραγε; Και εφόσον είναι απρόσωπο, αυτοί που το εφαρμόζουν έχουν πρόσωπο. Άνοιξε την τηλεόραση να τους δεις. Όχι το ίντερνετ, δεν είναι για εσένα, λέει αλήθειες που δεν αντέχεις.

      Διαγραφή
  15. Απαντηση και εξηγηση γιατι το ΕΠΑΜ ανεπισημα στηριζει ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικες δεν πηρα παντως.

    Και λυπαμαι γιαυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή