Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων

Σε μια ανοιχτή εκδήλωση, στις 27 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, και ώρα 11.30 το πρωί, στο Polis Art Cafe, στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Καζάκης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο της χώρας.

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να εμψυχώσουμε τους υποψηφίους μας για τη "μάχη" που ετοιμάζονται να δώσουν στην "αρένα" των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Αθήνα 22 Απριλίου 2014 

4 σχόλια:

  1. Κυριε Δημητρη μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν συνεργαζεστε με το ΜΕΚΕΑ του Τακη φωτοπουλου?Γιατι το εχω μεγαλη απορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικό μου ερώτημα είναι το ακριβώς ανάποδο. Θέλει συνεργασία το ΜΕΚΕΑ του κ. Φωτόπουλου; Μάλλον όχι. Όχι μόνο γιατί δεν υφίσταται στην κοινωνία, είναι ανύπαρκτο, αλλά και γιατί φροντίζει να κάνει πολεμική διαστρεβλώνοντας και χυδαία συκοφαντώντας το ΕΠΑΜ. Το δικό μας Μέτωπο, που υφίσταται και δεν είναι μόνο μια σφραγίδα, έχει μια βασική αρχή: πέρα από τις όποιες διαφορές, υπαρκτές ή ανύπαρκτες, η συνεργασία για να υπάρξει θα πρέπει πρώτα και κύρια να δοκιμαστεί σε κοινές δράσεις, στην πράξη κοινώς. Δυστυχώς, το "μέτωπο" του κ. Φωτόπουλου δεν υπάρχει πουθενά στον πραγματικό κόσμο. Πώς λοιπόν να υπάρξει έστω και η πιθανότητα συνεργασίας;

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια σας διαστρεβλώνουν κ. Καζάκη ή απλά διαπρέπετε στον δικολαβισμό; Στην τελευταία σας σημαντική εμφάνιση, ούτε καν στην αφίσα δεν τολμήσατε να ψελλίσετε κάτι για έξοδο από την ΕΕ, αλλά μόνο από το ευρώ, πόσο μάλλον δεν είπατε το παραμικρό για άμεση μονομερή έξοδο για την οποία δεν κάνετε πουθενά λόγο...Γιατί βασικά το πρόβλημα για εσάς είναι το χρέος και η χρεολογία και το ευρώ και πώς θα κάνουμε καλές ανταγωνιστικές μπίζνες μέσα στην Παγκοσμιοποίηση που παίρνετε δεδομένη (ανοιχτές και ελεύθερες αγορές που μόνο μέσα από την άμεση έξοδο από την ΕΕ μπορείς να ελέγξεις και όχι μόνο από το ευρώ) και ανταγωνιστικότητα (που οδήγησαν στην κρίση).

      Κατά τα άλλα οι άλλοι σας φταίνε που σας κάνουν "πολεμική". Και αλήθεια εσείς το "υπαρκτό μέτωπο" με τα τόσα οργώματα στην Ελλάδα 4 χρόνια τώρα, με δική σας εφημερίδα (όλα από συνδρομές βεβαίως-βεβαίως...), με συνεχείς προβολές παλιότερα σε κεντρικά κανάλια, τελευταία σε μικρότερα, όπου δεν ψελλίζατε το παραμικρό για έξοδο από την ΕΕ, όπως και "μασάτε τα λόγια σας" και στη "νέα" σας ιδρυτική διακήρυξη, πώς και κατέληξε με...0,8% στις ευρωεκλογές;

      Διαγραφή
  2. Με αφορμή τον χθεσινό σου λόγο: Ελπίζω καταρχην να μπεί το ΕΠΑΜ στην Ευρωβουλή. Ομως για μένα η μαγιά είναι το παν. Περνούσα τον εαυτό μου για "αριστερό" και "διαβασμένο". Μέχρι που με έμαθες για την ενότητα του λαού πέρα και πάνω απο διαχωρισμούς. Με έμαθες ή μου θύμισες οτι η δημοκρατία -η πραγματική δημοκρατία- είναι εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική απελευθέρωση μαζι. Οποιο απ'αυτα τα τρία παρθεί ξεχωριστα χάνει την αλήθεια του και γινεται απλή σημαία ευκαιρίας για δεξιά κι αριστερά. Μαζί. Αυτά δεν έχουν ακουστεί στην Ελλάδα τολμώ να πω απ'τη δεκαετία του '40. Για όλα αυτά σε ευχαριστώ. Σε εχω δει λίγες φορές απο κοντά όμως σε ακούω και σε διαβάζω απο τις μέρες του 2010.
    Επίτρεψέ μου να σε θεωρώ φίλο μου.

    Καλή δύναμη και καλή τύχη
    Γιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή