Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μια τρομοκρατική ενέργεια κατά παραγγελία

Τελικά, η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου δεν ωχριά προ ουδενός. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και η πιο επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση στην ιστορία της Ελλάδας, η οποία έχει γραπωθεί στην εξουσία και δεν θέλει με τίποτε να την εγκαταλείψει. Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει κανένα, μα κανένα λαϊκό και εκλογικό έρεισμα. Πρόκειται για μια συμμορία υποδίκων στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφία του ελληνικού λαού, οι οποίοι έχουν σφετεριστεί κατάφωρα την εξουσία και έχουν διαπράξει εσχάτη προδοσία ξεπουλώντας την χώρα στους δανειστές της.

Ξέρουν λοιπόν τι τους περιμένει μόλις η νομιμότητα αποκατασταθεί στην χώρα από τον λαό με την ανατροπή του καθεστώτος δεσμεύσεων που έχουν επιβληθεί πραξικοπηματικά και παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου, εσωτερικού και διεθνούς. Ξέρουν ότι βουλιάζουν αύτανδροι και προβαίνουν σε πράξεις απελπισίας. Τέτοια είναι η περίφημη «έξοδος στις αγορές», αλλά και η πυροδότηση ενός αυτοκινήτου γεμάτου με εκρηκτικά έξω από κτήριο της Τραπέζης της Ελλάδος.


Υπάρχει έστω κι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που να πιστεύει ότι και οι δυο αυτές πράξεις δεν έχουν τους ίδιους εντολείς; Υπάρχει έστω κι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που να πιστεύει ότι η έκρηξη του αυτοκινήτου ήταν μια αιφνιδιαστική τρομοκρατική ενέργεια χωρίς καμιά σχέση με το παρακράτος και την κυβέρνηση; Υπάρχει έστω κι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που να πιστεύει ότι το σκηνικό αυτό δεν είναι κατά παραγγελία της ίδιας της κυβέρνησης προκειμένου να αναβιώσει την θεωρία των «δυο άκρων»;

Η κυβέρνηση των χειρότερων τρομοκρατών και δοσίλογων της νεότερης πολιτικής ιστορίας της χώρας, γνωρίζει πολύ καλά ότι η τρομοκρατία που ασκούσε έτσι ξετσίπωτα εναντίον του ελληνικού λαού, δεν περνά πια. Δεν τρομάζει πια ο Έλληνας με τις τρομοκρατικές υστερίες που οι δωσίλογοι συνόδευαν την έξοδο από το ευρώ. Δεν τρομοκρατείται πια ο Έλληνας από την μαύρη προπαγάνδα. Έχει τρομοκρατηθεί πολύ περισσότερο από ότι βιώνει μέσα στο ευρώ και υπό το καθεστώς των δανειστών. Κι έτσι η κυβέρνηση των σφετεριστών και δοσίλογων βάζει μπρος τα μεγάλα μέσα: τις τρομοκρατικές ενέργειες του παρακράτους. Του δικού της σκοτεινού παρακράτους.

Μόνο που κάνουν τραγικό λάθος, αν νομίζουν ότι θα σωθούν σπρώχνοντας την χώρα στο χάος, ώστε να εμφανιστούν ως «εγγυητές της ομαλότητας». Απλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να πείθουν ακόμη και τους λιγοστούς ψηφοφόρους που τους έχουν απομείνει ότι είναι άκρως επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν το ταχύτερο. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυναμώνουν την οργή του λαού εναντίον τους και να κάνουν ακόμη πιο σκληρούς τους όρους της ιστορικής ανταπόδοσης.

Να τελειώνουμε λοιπόν το ταχύτερο δυνατό με όλου αυτούς τους γνωστούς και σεσημασμένους τρομοκράτες της κυβέρνησης. Μια για πάντα. Να μην επιτρέψουμε να σπρώξουν την χώρα στο χάος του παρακράτους, του δικού τους παρακράτους, όπως φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν. Η σκιά της Νέμεσις έχει ήδη πέσει βαριά πάνω τους. Εξ ου κι ο πανικός τους.

46 σχόλια:

  1. Πότε θα ανακοινωθεί το ευρωψηφοδέλτιο του ΕΠΑΜ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη ανακοινώνεται κατά τόπους. Αύριο, μεθαύριο θα δημοσιοποιηθεί και η πλήρης λίστα του ψηφοδελτίου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ.

      Διαγραφή
    2. Καλό θα είναι να υπάρχει και ένα αναλυτικό "βιογραφικό σημείωμα" για κάθε υποψήφιο, καθώς και η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων στους υποψηφίους.

      Διαγραφή
    3. ΑΣΧΕΤΟ:

      http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1990237

      Ρε συ ΚΑζακη,δεν θελω να στρεψω αλου τη συζητηση αλλα ριξε μια ματια στο ΑΝΤΡΟ τους.. πραγματικα μας ταχει πρηξει αποκει μεσα με τις ιδεοληψιες του .
      Δεν του απαντας τιποτα του μαλακα?

      ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!

      Διαγραφή
    4. Για να απαντήσει κανείς στα σοβαρά στον Στούπα - ο οποίος στα νιάτα του, όπως πληροφορούμαστε από οικείους του, ήταν μπαχαλάκιας, δηλαδή το έπαιζε αναρχικό, έσπαγε βιτρίνες και θεωρούσε τον πετροπόλεμο ως βασική μέθοδο άσκησης πολιτικής - θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να κατέβει πολλά σκαλοπάτια στην ανθρώπινη εξέλιξη. Τόσο χαμηλά είναι αδύνατον να φτάσω. Ποιο εύκολα μπορείς να μιλήσεις λογικά μ' έναν θρησκόληπτο, παρά με τον Στούπα. Είναι χειρότερος ακόμη κι απ' τον Κώνστα.

      Διαγραφή
    5. Δημητρη με καλυψες ...ΑΠΟΛΥΤΑ!

      Διαγραφή
  2. Πολύ σωστά τα λέτε. Ο σκεπτόμενος πολίτης ξέρει ότι η έκρηξη βόμβας σε μια τόσο τεταμένη προεκλογική περίοδο δεν μπορεί παρά να είναι προβοκάτσια της κυβέρνησης. Δυστυχώς, θα χρησιμοποιηθεί όπως κ η τραγωδία στην Marfin, εξάλλου από τα ίδια κέντρα εκπορεύεται. Για αντιπερισπασμό από την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής κ μαύρη προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Μια Κυριακή ξημέρωμα Βαγιών , εσύ φωτιά κι ο κόσμος το φυτίλι»

    Εγώ δεν ξέρω ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν την τρομοκρατική επίθεση στην "τράπεζα της Ελλάδος",ούτε με απασχολεί σήμερα αυτό το γεγονός. Αυτό που από χθες το βράδυ αργά σκεφτόμουν ,ως συνταξιούχος εκπαιδευτικός, είναι αν θα βρεθεί κανένας πατριώτης δάσκαλος που θα συνδέσει τις δυο εξόδους : Την ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου και την Έξοδο στις αγορές (των λαμογιών αρπακτικών που μας ξεπουλούν οι ξεπουλημένοι γλείφτες) . Θα βρεθεί ένας δάσκαλος να κάνει το συνειρμό Ελευθερία ή Θάνατος και της σημερινής Ξεφτίλας; Τρίζουν τα κόκαλα του Μακρυγιάννη , του Σολωμού τα μάτια μας κοιτάνε με θλίψη και αποστροφή .Χαρίσαμε στους φασίστες ντόπιους και ευρωπαίους την Ιστορία μας, ΓΙΑΤΊ ΤΗΝ ΞΕΧΆΣΑΜΕ. Ευτυχώς που δεν είμαι μάχιμη δασκάλα . Σήμερα θα ντρεπόμουνα να συνδέσω το παρελθόν με το άθλιο παρόν της υποταγής στην άθλια κατανάλωση των απόλυτα υποταγμένων δούλων ,που μοστράρουν ως "Ελληνες" Μεσολόγγι, 10 Απριλίου 1826 .Βεβηλώσατε κι αυτή τη μέρα! Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! βαρβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια τεταμένη εκλογική περίοδο ; Των ψόφιων ή των πανηγυρτζήδων; Υπάρχουν και σκεπτόμενοι πολίτες , όταν δεν υπάρχουν καν πολίτες;. Ξέρετε τί είπε ο Κορνήλιος Καστοριάδης;" Ακόμα και ένας άνθρωπος να το θελήσει να αλλάξει τον κόσμο, ο κόσμος θα αλλάξει". (Βέβαια εννοεί αλλαγή προς το καλύτερο , γιατί το κακό είναι εύκολο) Μη βιαστείτε να θυμώσετε . Μόνο ψάξετε το κλειδί της ρήσης αυτής. Τη λέξη "άνθρωπος". Τη λέξη που τσάκισε το τέρας (είναι η απάντηση που έδωσε ο Οιδίποδας στο αίνιγμα της Σφίγγας και τη νίκησε). Αναρωτηθείτε πόσο άνθρωποι είναι σήμερα οι βολεμένοι και υποταγμένοι στις ανάγκες του εαυτούλη τους , όταν η εξαθλίωση περιφέρεται γύρω τους. Η εποχή μας χρειάζεται περισσότερη αυτοκριτική παρά κριτική. Έτσι εγώ νομίζω ...... Βαρβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πετρος Καλογεροπουλος10 Απριλίου 2014 στις 2:52 μ.μ.

    Εχουμε να κανουμε με ΠΟΛΕΜΟ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
    Πολυ περισσοτερο γιατι ο πολεμος αυτος γινεται με τα πιο βαρβαρα μεσα,που προκαλουν μια αλλου ειδους αγανακτηση.Η μονη απαντηση μας ειναι ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ πολιτικος αγωνας.Οι γειτονιες πρεπει να γινουν φρουρια ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμευση περιουσιών και αυτών που είναι στο όνομά τους και αυτών που καταλήγουν σε Offshore και συγγενικά πρόσωπα και τέλος εξοστρακισμός. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από τον τόπο, που από παράδεισος έγινε εξαιτίας τους κόλαση... Ούτε φυλακή ούτε αηδίες... Να πληρώσουν και να φύγουν μπατήριδες... Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι να μην ξαναπατήσουν στην πιο όμορφη χώρα, που μπορεί και έχει τα εχέγγυα να σταθεί μόνη της και να αποτελέσει οικουμενικό παράδειγμα δημοκρατίας, αλληλεγγύης και ανδρείας... Ο κόσμος μπορεί και πρέπει να το πιστέψει...Να σταματήσει το αυτομαστίγωμα του στυλ "μας αξίζει και θέλουμε το Γερμανό μας"... Αυτά είναι ανοησίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς εύχομαι κι εγώ. Όλα τα παραπάνω μαζί με αφαίρεση ιθαγένειας.

      Διαγραφή
  7. Εκτός Θέματος αλλά σημαντικό για να καταλάβουμε τι σημαίνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

    Το δημοτικό συμβούλιο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας αποφάσισε να μειώσει τις ώρες εργασίας σε έξι, καταργώντας το οκτάωρο στις δημοτικές υπηρεσίες και διατηρώντας παράλληλα τις αποδοχές στο ίδιο επίπεδο.

    Η κορόνα είναι νόμισμα της Σουηδίας από το 1873, Σύμφωνα με τη Συμφωνία Ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Σουηδία οφείλει να υιοθετήσει το ευρώ. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2003 όμως, ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το θέμα αυτό κατέληξε σε αρνητική απάντηση. Η Σουηδία ΔΕΝ συμμετέχει ούτε στο Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών ΙΙ, η διετής συμμετοχή στον οποίο είναι προϋπόθεση για την υιοθέτηση του ευρώ. Έτσι, η αντικατάσταση της κορόνας μετατίθεται για το μέλλον. ....

    Το θέμα είναι καθαρά αξιών, αν το 50+1 (με αρχή ένα μικρό ποσοστό, μια μαγιά) ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ αντίληψη για το τι σημαίνει κράτος, τι σημαίνει εμφύλιος, τι σημαίνει να φύγεις από τον παρασιτισμό και πας στην παραγωγή και με τι ΕΡΓΑΛΕΙΑ νομισματικής πολιτικής , τότε κλάμα και οδύνη στο διηνεκές .....

    Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όσους ακόμα έχουν αμφιβολίες αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ενα δημοκρατικό κόμμα.

    Η δομή και την οργάνωση της Χρυσής Αυγής είναι τα έγγραφα που κατασχέθηκαν από το σπίτι του προφυλακισμένου υπαρχηγού του νεοναζιστικού μορφώματος, Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα.

    Σε κάθε σελίδα του χειρογράφου εμφανίζονται τα αρχικά των SS, αλλά και όπου υπάρχει το γράμμα «Σ» έχει παραποιηθεί ώστε να μοιάζει με το S που έφεραν στις στολές τους οι φανατικοί δολοφόνοι των Ες Ες.

    δείτε τα σε φωτογραφίες στο
    http://www.topontiki.gr/article/71928/Auto-einai-to-krufo-katastatiko-tis-Xrusis-Augis-photos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χωρίς καμιά διάθεση αφ'υψηλού κριτικής και επειδή δεν έχω κάποιον άλλο τρόπο να απευθυνθώ στο επαμ, γράφω εδώ και λέω οτι με ξένισε η υποψηφιότητα της Μουτσάτσου. Χάθηκε το επίπεδο βρε παιδιά; Μπορεί η κοπέλα να χει τις καλύτερες προθέσεις αλλα καλώς ή κακώς έχει εγγραφεί ως γραφική ή κιτς στο συλλογικό ασυνείδητο,
    Όποιος θέλει (πρώτα και κύρια ο κ. Καζάκης) ας σχολιάσει.

    Με ειλικρινές ενδιαφέρον,
    Τάκης Μαυρίδης, Πετράλωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως μιλάμε για διαφορετική Μουτσάτσου; Πρόκειται για την ηθοποιό, για εκείνη δηλαδή που από την εποχή της πλατείας βγήκε δημόσια να τοποθετηθεί για την κατάντια της χώρας με μια σειρά εξαιρετικά βίντεο στο διαδίκτυο, τότε που οι περισσότεροι σιωπούσαν. Όσο για το επίπεδο, ενημερώσου πρώτα για το σύνολο του ψηφοδελτίου.

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι σιωπούσαν. Οι απλοί άνθρωποι που δεν εξυπηρετούσαν "κάποιους" σκοπούς δεν σιωπούσαν. Τώρα για την Μουτσάτσου θα συμφωνήσω και εγώ και άλλοι που βλέπουν το ΕΠΑΜ με πολύ καλό μάτι και θα το ψηφίσουν. Νομίζω ότι ο παραπάνω μίλησε για την Μουτσάτσου όχι για το σύνολο του ψηφοδελτίου. Το οποίο αν δεν το γνωρίσουμε πως να το κρίνουμε. Και χωρίς διάθεση κακοπροαίρετης κριτικής πέρα από τα video τι άλλο έχει κάνει; Τότε τι να πούμε για το Κασσιμάτη, Δελαστίκ, Φίλια που βγήκαν και τα είπαν χοντρά όπως και εσύ άλλωστε. Και δεν με νοιάζει που ανήκει ο καθένας κομματικά.

      Διαγραφή
    3. Η κοπέλα είναι πανέξυπνη, ενημερωμένη και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο διαδίκτυο, προσπαθώντας ν' αλλάξει τα αρνητικά στερεότυπα των ξένων για την Ελλάδα. Αν αυτό λέγεται χαμηλό επίπεδο, πολύ θα ήθελα να το είχα..

      Διαγραφή
    4. Το 1. της βιντεο ηταν επιφανειακο και την πηραμε ολοι στο ψιλο.
      Τ αλλα της οχι, ηταν σωστα, γιατι θα ενημερωθηκε στο εν τω μεταξυ. Και γι αυτα δεν τα ειδαμε να κυκλοφορουν, οπως το πρωτο.

      Διαγραφή
    5. Καμιά αντίρρηση, είναι προσωπική άποψη και εντελώς ανυστερόβουλη, απλώς θυμάμαι οτι τότε με τα συγκεκριμένα βιντεάκια είχε γίνει ένας μικρός ντόρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλή σας μέρα και καλή τύχη.

      Τ.Μ.

      Διαγραφή
    6. Σε ευχαριστώ Άρη, μπήκα στη σελίδα της και άλλαξα οριστικά γνώμη.

      Τ.Μ.

      Διαγραφή
  10. Έχουμε να δούμε και άλλα τρομολαγνικά σήριαλ και πιθανότατα κάποια με άρωμα Iσλαμ όσο ζορίζουν τα πράγματα για το κατεστημένο! Δημήτρη άσχετη ερώτηση,ποιούς διανοούμενους της εποχής μας ντόπιους,ξένους θα μας πρότεινες να ψάξουμε και να διαβάσουμε ωστε να έχουμε μια πιο καθαρή και αναλυτική εικόνα του τι συμβαίνει στις μέρες μας.Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δείτε ποιοι πραγματικά προκάλεσαν το Β Παγκόσμιο πόλεμο (ποτέ δεν τιμωρήθηκαν ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ) και θα καταλάβετε ποια είναι τα καθήκοντα των ακραίων κομμάτων (δεξιά Φασισμός ΝΑΖΙ - αριστερά δικτατορικά μορφώματα ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΛΙΝ = είναι στην ουσία και τα δύο όμοια στις αρχές τους δεν εμπεριέχουν την λέξη εκλογή από την βάση)

    http://infowarproductions.com/fasismosae/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Μπορεί η κοπέλα
    να χει τις
    καλύτερες
    προθέσεις αλλα
    καλώς ή κακώς
    έχει εγγραφεί ως
    γραφική ή κιτς στο
    συλλογικό
    ασυνείδητο" Συμφωνώ και μάλιστα τα "εξαιρετικά" βίντεο που αναφέρετε κ.Καζάκη είναι το κιτσ και το γραφικό που αναφέρει ο φίλος.Αλλά τέλος πάντων...δεν έγινε και κάτι τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημήτρη καλημέρα, αν και μέλος (ανενεργό λόγο ασθένειας )του ΕΠΑΜ (Ιλίου)) προφανώς είμαι ανημέρωτος. Θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε μια απάντηση σε μια ερώτηση: Αν εκλεγείτε στο εύροψηφοδέλτιο θα μας φύγετε; Θα είσαστε εδώ κι εκεί; Ή θα παραιτηθείτε για να είστε εδώ που δίνονται οι μάχες για την ανεξαρτησία μας; Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ότι είσαστε πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους, Ελπίζω και εύχομαι να μη σας χάσουμε.
    Στυλιανός
    Μπακολουκάς
    Ίλιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά είμαι στρατιώτης του Μετώπου. Θα πάω εκεί όπου κρίνει το Μέτωπο ότι χρησιμεύω καλύτερα. Πάντως, θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή.

      Διαγραφή
  14. Έχει κυκλοφορήσει ως φήμη ενδεχόμενη συνεργασία ΕΠΑΜ με τον κωμικό Ιφικράτη Αμυρά (θυμίζω εν περιλήψει:παρολίγον πολιτευτής του Σύριζα,εκφραστής αρχαιολατρικών και ναζιστικών απόψεων).
    Φυσικά δεν πήρα στα σοβαρά μια τέτοια φήμη ωστόσο επειδή κυκλοφορεί,ίσως κακόβουλα,μια κατηγορηματική διάψευση θα είχε νόημα για τους ευκολόπιστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και δεν ισχύει, αλλά κι ούτε θα μπορούσε ποτέ να ισχύει. Άλλωστε το ψηφοδέλτιο του ΕΠΑΜ έχει κλείσει. Η διαδικασία επιλογής υποψηφίων που αφορούσε τις προτάσεις των πυρήνων του ΕΠΑΜ, έληξε με την έγκριση της σύνθεσης του ψηφοδελτίου από το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο την Κυριακή 6 Απριλίου.

      Διαγραφή
  15. αναδημοσίευση του άρθρου εδώ:
    http://ohifront.wordpress.com/2014/04/11/μια-τρομοκρατική-ενέργεια-κατά-παραγ/

    καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στη Βικιπαίδεια ο όρος τρομοκρατία περιγράφεται ως εξής:

    Η τρομοκρατία (αγγλ. terrorism), εκ του τρόμος + κράτος, αν και δεν υπάρχει διεθνώς συμφωνημένος ορισμός, γενικά αποτελεί τη «συστηματική» χρήση, ή την απειλή χρήσης, βίας που συμβαίνει πάντα ως αντίδραση, ή άσκηση πίεσης, από οργανωμένες ομάδες με πολιτικά, θρησκευτικά ή άλλα ιδεολογικά κίνητρα (ως υπόβαθρο/βάση) αλλά ακόμη και από ολόκληρους κρατικούς μηχανισμούς, εναντίον ατόμων, ομάδων ή περιουσιών, με απώτερο στόχο τις κυβερνήσεις από τις οποίες προσδοκούν κάποια αντίστοιχα (των κινήτρων) οφέλη/κέρδη. Η κάθε πράξη επ' αυτού χαρακτηρίζεται τρομοκρατική πράξη και οι επιχειρούντες αυτήν τρομοκράτες.

    Χωρίς πολύ ανάλυση βλέπουμε να περιγράφει την κυβέρνηση μαζί με τους ντόπιους και ξένους συνεργάτες της. Το έργο της δηλαδή είναι η τρομοκρατική πράξη και οι κυβερνώντες (με την παρέα της) είναι οι τρομοκράτες...
    Πως όμως μπορούμε να αμυνθούμε;
    Ίσως η απάντηση να βρίσκεται πολύ πιο μακριά από ότι φανταζόμαστε. Βρίσκεται σε ένα από (τα πολλά)τα μυστικά όπλα μας. Την κουλτούρα... Σαν παράδειγμα:
    Eight Steps to Empire: The Culture Wars
    http://www.youtube.com/watch?v=Qpes-qlkOLU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ομιλώντας με πνευματικής κατεύθυνσης τεχνολογία και όχι σκέτη διανοητική.
      Κάποιος είπε: έχω λάβει μια πάρα πολύ καλή μόρφωση, χρειάστηκαν πάρα πολλά χρόνια για να την ξεπεράσω.
      Ο Σωκράτης είπε: ένα ξέρω ότι τίποτα δεν ξέρω.
      Στα ευαγγέλια αναφέρεται: ΖΟΥΜΕ σ' αυτόν τον κόσμο αλλά δεν ΕΙΜΑΣΤΕ εκ του κόσμου ετούτου.
      Κάποιος Διδάσκαλος περπατάει με τους μαθητές του σ' ένα δάσος. Κάποια στιγμή φτάνουν σε μιά περιοχή όπου ευρίσκονταν πάρα πολλά κομμένα δένδρα και ξυλοκόποι που τα έκοβαν. Σε ένα μέρος ανάμεσα στα κομμένα δέντρα βλέπουν ότι έστεκε ένα δένδρο απείραχτο. Το αναφέρουν στο Διδάσκαλο και αυτός τους λέει, πηγαίνετε να ρωτήσετε τους ξυλοκόπους γιατί δεν το έκοψαν. Η απάντηση που πήραν απ' τους ξυλοκόπους και μετέφεραν στο Διδάσκαλο ήταν ότι το ξύλο, από αυτό το δένδρο είναι γεμάτο ρόζους, σχίζεται και σπάει με το παραμικρό, τα φύλλα του είναι πολύ πικρά κανένα ζώο δεν τα τρώει, το ξύλο του όταν καίγεται βγάζει αποπνιχτικούς καπνούς, αφού άκουσε την απάντηση ο Διδάσκαλος μετά λέει στους μαθητές του: γίνετε άχρηστοι σαν αυτό το δένδρο και θα έρθουν πολλοί να κάτσουν στην σκιά σας.
      Ηλίας Α. Λυμπέρης

      Διαγραφή
  17. Κύριε Καζακη, ποιά είναι η προταση του ΕΠΑΜ για τις off shore? Δείτε τα στοιχεία και την αιμορραγία που προκαλούν. ...

    Γιατί λεει οτι δεν μπορει να γινει κατι?? Γιατί στην ΚΥΠΡΟ επιβλήθηκε φραγμός στη ροη κεφαλαίων κσι δεν μπορεί να λυθεί το θεμα των Offshore? ? Ηιστι ο πολύς κόσμος δεν ενδιαφέρεται? Γιστι προτιμάει να εξαφανιστεί σαν μετανάστης σε σκλαβοπάζαρα η να πηδήξει απο μπαλκόνια? ? Τι στο διαολ... γίνεται?


    Σχολιάστε το.
    στοιχεία παρουσίασε ο γ.γ Διαφάνειας, Γ. Σούρλας, σε ειδική ημερίδα την οποία διοργάνωσε στη Βουλή ο Εθνικός Συντονιστής για την καταπολέμηση της διαφοράς.

    Τέλος, αναφέρθηκε και στην αδυναμία ελέγχου των παράνομων δραστηριοτήτων των υπεράκτιων εταιρειών στην Ελλάδα. «Κάθε χρόνο»

    σημείωσε «χάνουμε 6 δις ευρώ από τη λειτουργία των offshore». !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε μιλήσει αναλυτικά γι' αυτές σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Η δική μας πρόταση είναι σαφής και απολύτως ξεκάθαρη. Θα πρέπει να απαγορευθεί η δράση οποιασδήποτε εταιρικής μορφής ευκαιρίας (όπως είναι οι offshore) όπως και οι εταιρείες ειδικού σκοπού, όπως τα funds και άλλες. Όσα περιουσιακά στοιχεία διαθέτουν στην εθνική επικράτεια σε κινητές και ακίνητες αξίες, θα πρέπει να δεσμευτούν από το κράτος. Όποιος ως φυσικό πρόσωπο αποδείξει επωνύμως ότι τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία είναι δικά του, θα του αποδοθούν, αφού φορολογηθούν δεόντως. Όποια περιουσιακά στοιχεία δεν αναζητηθούν από τους ιδιοκτήτες τους, όπως στην περίπτωση μαύρου χρήματος επιχειρηματικού, πολιτικού και εγκληματικού, δημεύονται υπέρ του δημοσίου.
      Μόνο έτσι μπορούμε να απαλλαγούμε από την γάγγραινα τόσο των υπεράκτιων εταιρειών (offshore), όσο και των διάφορων funds που στήνονται για κρύβουν χρήμα και να ξεπλύνουν κέρδη.

      Διαγραφή
  18. Δημήτρη σε παρακολουθώ ανελλιπώς από το 2010 και μου έχει κάνει εντύπωση η οξυδέρκεια και η διορατικότητά σου.

    Επέτρεψε όμως να κάνω την εξής παρατήρηση . Το ΚΚΕ πάντα έβλεπε πράκτορες και προβοκάτορες (ενώ ήταν πρώτο αυτό "σουρωτήρι" από τους μηχανισμούς) με αποτέλεσμα να λέει ο κόσμος "καλά τα ίδια λέτε συνέχεια" ή ακόμα και όταν είχε δίκιο, να μην το εξηγεί επαρκώς και πειστικά.

    Καθώς προέρχεσαι από το ΚΚΕ πιστεύω ότι ως ένα βαθμό έχεις αυτή τη λογική που κάποιες φορές όπως εδώ, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.
    Μια βομβιστική ενέργεια μπορεί να είναι βεβαίως έργο πρακτόρων αλλά μπορεί να είναι και δουλειά και επαναστατών ή και ανόητων, αφελών. Μπορεί να είναι μια ενέργεια με ένα νόημα, μπορεί να είναι και μια άκυρη μαλακία, μπορεί να είναι και προβοκάτσια.

    Όμως όταν καταγγέλουμε προβοκάτσια πρέπει να έχουμε ορισμένα στοιχεια που να μας πείθουν για αυτό για να μην την πάθουμε σαν τον τσοπάνη στον γνωστό μύθο του Αισώπου.
    Το "τίς οφελείται" δεν δίνει πάντα απαντήσεις αφού οι ωφελούμενοι μπορεί να είνα περισσότεροι του ενός ή να ωφεληθούν και κάποιοι τρίτοι συγκυριακά.
    Προσωπικά δεν είμαι βέβαιος ότι έχει σχέση με την λεγόμενη "στρατηγική της έντασης. Είχε στόχο την ΤτΕ, συνέβει λίγο πριν γίνει η καραστημένη κωμωδία της ¨εξόδου στις αγορές" που έχεις αναλύσει καταπληκτικά, λίγο πριν έρθει η Μέρκελ και έχει αυτοσχέδιο εκρηκτικό και όχι στρατιωτικού τύπου εκρηκτικό.
    Εντάξει απο τα παραπάνω δεν είναι τοσο βέβαιο ότι πρόκειται για προβοκάτσια, τύπου "πιατσα φοντάνα" ή ως αφορμή για σενάρια στρατιωτικής κατοχής της χώρας.




    Ι.Φ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβοκάτσια είναι οποιαδήποτε πράξη προκειμένου να προκαλέσει αντιδράσεις που εξ αντικειμένου να είναι διαλυτικές για τις προθέσεις, τις διαδικασίες ή και τους στόχους ενός κινήματος, ή του λαού. Προβοκάτσια λοιπόν μπορεί κάλλιστα να εκτελέσει και κάποιος που δεν είναι πράκτορας, ούτε λειτουργεί ως τέτοιος. Η ιστορία των λαϊκών κινημάτων και των οργανώσεών τους είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα. Μάλιστα, στην περίπτωση των αναρχικών οργανώσεων της "προπαγάνδας της πράξης" που είχαν υιοθετήσει την ατομική τρομοκρατία, είχαν περιέλθει σε τέτοιο βαθμό υπό τον έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών, που ακόμη και το αναρχικό κίνημα χρειάστηκε να τις αποκηρύξει μαζί με τις πρακτικές του. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι αναρχικοί που πετούσαν βόμβες σε γαλαζοαίματους, ή έκλεβαν τράπεζες, ήταν πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών; Όχι. Πολλοί ήταν αγνοί ιδεολόγοι με διεστραμμένη αντίληψη για την κοινωνική εξέλιξη, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πώς δεν υπάρχει καμιά τους ενέργεια που να την είχε χειριστεί πρώτα η ασφάλεια, ή οι μυστικές υπηρεσίες. Αυτό είναι ιστορικό γεγονός, όχι εικασία.
      Στο σημείωμα κάνω πολιτική εκτίμηση, όχι αστυνομική ανάλυση. Δεν με ενδιαφέρει ποιος ήταν ο φυσικός αυτουργός. Με ενδιαφέρει ποιος ωφελείται και για ποιον αντικειμενικά δουλεύει. Κι αυτό αρκεί για να κρίνει αν κάτι τέτοιο ήταν προβοκατόρικη ενέργεια, ή όχι. Επίσης, σε τέτοιες ενέργειες δεν εμπλέκονται αγνοί επαναστάτες. Αν υπάρχουν κάποιοι παρασυρμένοι, αυτοί σκέφτονται την επανάσταση με τους όρους του υποκόσμου κι επομένως είναι εξίσου επικίνδυνοι με τη δράση των φασιστών και των μυστικών υπηρεσιών. Όλα αυτά δεν χρειάζεται να έχεις πολιτική παιδεία από το ΚΚΕ. Χρειάζεται απλά κοινούς νους.
      Και μια ιστορική σημείωση: Όσες φορές το ΚΚΕ - όχι το τωρινό, αλλά το ιστορικό - μίλησε για συνωμοσίες και προβοκάτσιες με σκοπό την στρατηγική έντασης, είχε πάντα, μα πάντα δίκιο. Άσχετα με το αν τις αντιπάλεψε πάντα με συνεπή τρόπο για τα λαϊκά συμφέροντα. Αυτό δεν χρειάζεται κανείς να έχει περάσει από το ΚΚΕ για να το ξέρει. Ψάξε να δεις στην ιστορία και θα το διαπιστώσεις. Είναι ιστορικό γεγονός. Εκεί όπου υπήρξε κατάφωρη κατάχρηση είναι στην πρακτική της ηγεσίας να αποδίδει τη ρετσινιά του πράκτορα σε καθέναν που διαφωνούσε μαζί της. Μόνο και μόνο για να μην αναμετρηθεί με όρους πολιτικής και ιδεολογίας. Κι όχι μόνο. Προκειμένου να εξοντώσει ηθικά και ορισμένες φορές φυσικά την όποια αντιπολίτευση χρησιμοποίησε μεθόδους που δανείστηκε από τις πιο σκοτεινές, φασιστικές πρακτικές του αστικού κράτους.
      Καλό είναι λοιπόν να ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε όταν αποδίδουμε στον άλλον λογικές του ΚΚΕ.

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη ο όρος "προβοκάτσια" χρησιμοποιήθηκε από το "ιστορικό" ΚΚΕ (εννοείς μάλλον το <1991;) με πολύ πιο διασταλτική ερμηνεία, ώς το ο,τιδήποτε δεν προέρχεται από το ίδιο. Με μπόλικη δόση μεταφυσικής, κατά το ΚΚΕ, ότι δεν προέρχεται από το "γνήσιο λαϊκό κίνημα" που το εκφράζει αποκλειστικά εκείνο, είναι μεθόδευση του κρατικού μηχανισμού, "αντικειμενικά.
      Αυτή η λογική περί μοναδικότητας που έχει τις ρίζες της στην Τρίτη Διεθνή εκφράζεται
      με ιδιαίτερο ζήλο κατα την Μεταπολίτευση όπου διαμορφώνεται ένα κοινωνικό Καθεστώς προστατευ
      τικό για το ΚΚΕ. Επομένως με τον όρο "προβοκάτσια" έφτασε να περιγράφεται και κάθε ενέργεια
      που στρεφόταν ενάντια σε αυτό το κοινωνικό καθεστώς που νομιμοποίησε, προστατευσε και καθιέρωσε
      τα δύο ΚΚ. Βέβαια ο όρος έχασε. λόγω της κατάχρησης, την σημασία του και έγινε
      ένα κουραστικό "κυριελέησον" πρώτα και κύρια προς αυτό το καθεστώς.
      Και είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι αυτή η καταγγελτική "παράδοση" είναι ένα από τα ελάχιστα
      -αν όχι το μοναδικό- στοιχεία που κράτησε το νεοΚΚΕ από το ιστορικό Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας.

      Το κείμενο και ο τίτλος που βάζεις -και παραπέμπει σε εξώφυλλο του Ριζοσπάστη των 80's- έχει ακριβώς αυτή τη λογική. Μόνο που δεν εξηγείς επαρκώς ΠΟΙΟΣ έδωσε την παραγγελία και ΓΙΑΤΙ. Η Μέρκελ; Ο Πούτιν, το ΔΝΤ, ο Ντράγκι, η ΚΥΠ; Προσοχή: δεν λέω ότι αποκλείεται να είναι προβοκάτσια, αλλά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δηλαδή δεν βλέπω ούτε καν την γνωστή τρομολαγνική εκμετάλλευση με σκοπό τη λήψη νέων κατασταλτικών μέτρων κτλ.
      Μάλλον υπήρξε η βούληση να υποβαθμιστεί το γεγονός εν όψει της επίσκεψης Μέρκελ

      Η "πολιτική εκτίμηση" που κάνεις, δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει
      να αμελούμε την αιτιολόγηση με συγκεκριμένα στοιχεία, όχι βέβαια "αστυνομικού" αλλά
      πολιτικού ενδιαφέροντος. Ένα παράδειγμα. Η δολοφονία των δυο ΧΑγιτών έχει πολύ περισσότερα
      τέτοια στοιχεία προβοκάτσιας, αν δε διαβάσει κάποιος την "προκύρηξη" θα πειστεί εντελώς
      ότι έχει γραφτει από άλλα "γραφεία".

      Με εκτίμηση,
      Ι.Φ.


      Διαγραφή
    3. Εγώ μίλησα συγκεκριμένα κι εσύ μιλάς γενικά, αφηρημένα και με όρους μεταφυσικής απλούστευσης. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις για το ΚΚΕ. Άλλωστε αυτό είναι, πίστη, τίποτε περισσότερο. Δεν θα μπω στον κόπο να σου ανατρέψω τα κλισέ με τα οποία σκέφτεσαι. Ούτε θέλω να επαναλάβω τα γνωστά και χιλιοειπωμένα.
      Λες ότι μπορεί να μην είναι προβοκάτσια και δεν κάνεις καν τον κόπο να πει τι άλλο μπορεί να είναι. Δεν δίνεις ούτε μια εναλλακτική εξήγηση. Απλά βγάζεις το απωθημένα σου για το ΚΚΕ. Πρόβλημά σου. Εγώ όμως όταν παίρνω θέση σ' ένα γεγονός δεν με ενδιαφέρει καθόλου να δικαιώσω, ή να απορρίψω τα απωθημένα του οποιοδήποτε.
      Τέλος, μέχρι να βρεις "συγκεκριμένα στοιχεία" που να αναιρούν τη δική μου πολιτική εκτίμηση για προβοκάτσια, μην κάνεις τον κόπο να ξαναγράψεις. Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα. Στο ξαναλέω. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει. Η πίστη όμως μπορεί να είναι το προσωπικό όπιο καθενός, αλλά δεν συνιστά επιχείρημα.

      Διαγραφή
    4. Πολύ ευχαρίστως να σου πω την εκτίμηση μου. Είναι ενέργεια μερικών αυτιστικών ατόμων που το κράτος τους την έχει στημένη και θα τους συλλάβει σε λίγες μέρες (αυτό κρατησέ το) για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας του "Κόμματος των μαυραγοριτών".

      Δεν είναι προβοκάτσια με την έννοια που το θέτεις. Έίναι απλώς η εμμονή μερικών ατόμων με "επαναστατικά παιχνίδια" που είναι τόσο προβλέψιμα ώστε να μοιάζουν με αποτυχημένη κυπατζίδικη σκηνοθεσία, χωρίς όμως να είναι.

      Δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως οι αρχές δίνουν αμέσως ονόματα μετά από τέτοιες ενέργειες, τόσο αποτυχημένοι και προβλέψιμοι είναι οι επίδοξοι "τρομοκράτες", που δεν κατορθώνουν να τρομοκρατούν κανέναν.

      Βέβαια αυτή η ιστορία συμφέρει το κράτος υπό την έννοια ότι κάθε φορά που αντιμετωπίζει προβλήματα, οργανώνει θεαματικές επιχειρήσεις συλλήψεων για να αποδείξει την "παντοδυναμία" του. Είναι ένα παιχνίδι που επαναλαμβάνω θα είχε άλλη κατάληξη αν οι φερόμενοι ως τρομοκράτες δεν ήταν τόσο ανίκανοι.
      Θα θυμάσαι βέβαια ότι η επιχείρηση εξάρθρωσης του "επαναστατικού αγώνα" ξεκίνησε την ίδια σχεδόν μέρα με τα Καστελόριζα και το πρώτο μνημόνιο. Αυτοί που πιάστηκαν δεν ήταν πράκτορες, ήταν απλώς ανόητοι.

      Άλλο όμως αυτό και άλλο να πούμε ότι ήταν "προβοκάτσια κατα παραγγελία". Η ίδια η βόμβα δεν ταρακούνησε τίποτα αφού τα κέντρα αποφάσεων δεν βρίσκονται πια στην Αθήνα. Και αντικειμενικά δεν λειτούργησε όπως η πιάτσα φοντάνα, ή οι "ξεκάρφωτες" βόμβες του Ντάνου Κρυστάλλη. Ήταν μια θεαματική στρατιωτική ενέργεια, με κοινωνικό αντίκτυπο μηδέν.

      Εν τέλει υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του γκρίζου, δεν υπάρχει το άσπρο και το μαύρο.
      Αυτή είναι η εκτιμησή μου.

      φιλικά,
      Ι.Φ.

      Διαγραφή
  19. Δυστυχως για αλλη μια φορα Καζακη επεσες μεσα ... "Η Μ#@&^ θα ερθει να δειξει οτι το οικοπεδο Ελλαδα της ανηκει" ....Ουτε καν εθνικοι υμνοι δεν ακουστηκαν στην υποδοχη στο αεροδρομιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το συμβάν αυτό καθεαυτό, όπως και η χρονική στιγμή που συνέβη δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Το πολυνομοσχέδιο που πρόσφατα ψηφίστηκε ήταν τραγικό. Πρόκειται για ένα δώρο δισεκατομμυρίων ευρώ στις τράπεζες και αυτούς που τις ελέγχουν μέσα σε καπνό αντιδράσεων για το γάλα, τα φαρμακεία, το ψωμί και τόσα άλλα. Κάτι χρειαζόταν για να κάνει το λαό να κοιτάξει αλλού. Το video Μπαλτακου και Κασιδιαρη ήταν ότι έπρεπε. Πρόκειται για επικοινωνιακό κόλπο απο το οποίο δεν πρόκειται να προκύψουν ένοχοι.

    Πρίν λίγες μέρες μίλαγα με ένα φίλο μου και λέγαμε ότι τις επόμενες μέρες κάτι σοβαρό θα σκάσει για να ξεχασθεί αυτό το “εκπληκτικό” απο κάθε άποψη νομοσχέδιο. Επαληθευτήκαμε και εσκασε η βομβα εξω απο την ΤτΕ μολις πριν φθασει η Μερκελ.

    Είναι συνηθισμένο στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας, πρίν απο τη πτώση μιας κυβέρνησης να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Άλλωστε και οι πρόσφατες δηλώσεις πολλών εκ των κυβερνώντων για “διαπλεκόμενα” σημαίνουν το “παράπονό” τους που φεύγουν και την έναρξη της διαδικασίας για αλλαγή φρουράς.

    Ο Σαμαράς, κατά τη γνώμη μου, προετοίμασε την πτώση του λόγω των κακών δημοσκοπήσεων, που τις ξέρει. Aκούγεται απίστευτο αλλά νομίζω, έτσι είναι. Υπενθυμίζω, ότι ο Μπαλτάκος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Απολάμβανε της πλήρους εμπιστοσύνης του Σαμαρά και διαχειρίστηκε όλες τις κρίσιμες υποθέσεις ως γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου, ενώ είναι μαζί του από το 1984.

    Η “δουλειά” που ήταν να γίνει απο τη παρούσα κυβέρνηση έγινε. Σειρά έχει ο επόμενος, που όπως και ο προηγούμενος δεν θα έχει σοβαρές λύσεις. Ο υποτιθεμενος «Δελφινος της Εξουσιας», ΣΥΡΙΖΑ, το μονο που κανει ειναι να κολακευει και να δινει δειγματα πιστης στους Εβραιους των ΗΠΑ και στην συνεργατιδα τους στο 4ο Ραιχ. Το συμβάν με το video μου θυμίζει τις δηλώσεις Καραμανλή, πρίν τις εκλογές που έχασε. Μήπως μίλησε στο προεκλογικό του αγώνα για αύξηση φόρων αν ξανάβγαινε η ΝΔ κυβέρνηση; H ιστορία επαναλαμβάνεται.

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ;
    Ναί, αλλά ταυτόχρονα οδηγεί τον κόσμο να πιστεύει και να στηρίζει χαμηλότερες αξίες.

    Το παρόν πολιτικό σύστημα έχει τελειώσει. Δεν το σώζει η Γερμανία ούτε ο εκφοβισμός απο ανασφάλεια. H Eλλάδα δεν χρειάζεται αλλαγή σώβρακου, θέλει νέο κοστούμι και νέα μυαλά.
    Όσοι ποντάρουν αντίθετα σε αυτό χάνουν. Ευτυχώς κάθε μέρα αυτοί γίνονται λιγότεροι και σύντομα θα φτάσουν στον κρίσιμο αριθμό της εξόδου τους απο το κεντρο αποφασεων και το αποφασίζειν αυτής της χώρας. Το σπουδαιωτερο όμως είναι ότι έχουν καταγραφεί οι απόψεις τους. Ο κόσμος ήδη ξέρει και αυτούς και τα κόλπα τους.

    Μήπως είναι καλύτερα για όλους αυτούς η Ελλάδα να φτάσει στον τελευταίο πιθανό “υποψήφιο”, πριν ελαττωθεί ο πληθυσμός της χώρας και χάσουν και οι ίδιοι όσα έχουν κερδίσει μετά απο τόσα χρόνια διαπλοκής, επαναδιανομών του πλούτου και της εξουσίας κλπ;

    Πόσα παραστρατιωτικά τάγματα άραγε να έχουν περάσει στην Ελλάδα μαζί με τους μετανάστες, που πρακτικά δεν τους επιτρέπεται να πάνε σε άλλη χώρα της ΕΕ;

    Οπως και να ερμηνευθουν, το video και η εκρηξη της βομβας, η αλήθεια είναι μία. Η δημοκρατία στη χώρα δεν λειτουργεί. Έχει γίνει τόσο καλή “δουλειά” από όσους κυβέρνησαν τη χώρα, που έχουν απονευρωθεί τα πάντα. Με κόλπα επιπέδου καφενείου και λόγια της “παρεϊτσας” η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. Στο τέλος ένας θα επικρατήσει και ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί πρίν η Χώρα διαλυθει και ξεπουληθει πληρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα Ε.Ε. σημαίνει κατάργηση των Εθνικών συνόρων και ομογενοποίηση των λαών. Έτσι εμείς σαν προεδρία και οι Γερμανοί σαν αυτοκράτορες κατάργησαν αυτά τα πεπαλαιωμένα υπολείμματα της ιστορίας όπως τους εθνικούς ύμνους. Παγκοσμιοποίηση γαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλημερα.καθε μερα κ.δημητρη μου ερχεται στο μυαλο κ επιβαιωνω οτι ο αρησ βελουχιωτησ κ αυτοι που δεν παραδωσαν τα οπλα στη συμφωνισ τησ βαρκιζασ εκαναν το σωστο.δυστυχωσ νομιζω οτι αυτοι που παρεδωσαν τα οπλα εκαναν λαθοσ γιατι εμεισ ολοι θα ειχαμε ξεμπερδεψει απο ολουσ αυτουσ τουσ προδοτεσ μεσα κ εξω απο τη χωρα που μασ βασανιζουν.νομιζω οτι ο εχθροσ ειναι παλι ο ιδιοσ κ πρεπει παλι να τουσ αντιμετωπισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπερα σας σε ολους τους πραγματικα ενδιαφερομενους για την Ελλαδα.Σημερα με πλησιασε μια κυρια σε ενα μεγαλο πανηγυρι και οταν μιλησαμε λιγακι καταλαβα οτι παρα πολυ σωστα τα ελεγε,δυστηχως δεν αλλαζει η νοοτροπια των ανθρωπων.δηλαδη¨για να μην σας μπερδευω πολυ σωστες αποψεις αλλα δεν προκειτε να αφησουν εναν ξαναλεω εναν οχι παραπανω να νοιαστει και να σταματησει ολο αυτο το τρελο φαγοποτι γιατι εχουν βρει χιλιους και αλλους τοσους τροπους να ξαναβγαινουν στην εξουσια με νομιμες η παρανομες τεχνικες.το γνωριζω πολυ καλα το τι χρημα πεφτει στις εκλογες...αυτοι που εχουν τα περισσοτερα κερδιζουν.λυπαμε γιατι δεν μπορουν να φυγουν οι κακοι και να μπει στην εξουσια και καποιος που ξερει τι του γινετε μπας και σωθουμε απο τους προδοτες.αυτα να ευχηθω καλη επιτυχια και να ειστε σιγουροι οτι καποιοι ξυπνησαν ομως οχι αρκετοι...δεν εχω ξαναγραψει ουτε ξανασχοληθει με καθε ειδους πολιτικη δραση αγωνα η οπως το λενε,αυτο για τους περιεργους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή