Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ποιον τρέμει ο Σαμαράς και το σινάφι του;

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στο Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: «Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να οδηγηθεί στην φυλακή». Ωστόσο, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια απάντησης σε ερώτηση που του τέθηκε από το κοινό έστρεψε τα βέλη του προς την «ακραία αντιπολίτευση» (extreme opposition, όπως είπε) που μιλάει για έξοδο από τo NATO, το ευρώ και την ΕΕ, «κάτι που θα ήταν πολύ επιζήμιο για τη μεγάλη υπόθεση».


Δεν αμφιβάλω ότι η έξοδος από το ευρώ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα ήταν πολύ επιζήμια για την «μεγάλη υπόθεση» του Σαμαρά. Μόνο που η δική του «μεγάλη υπόθεση» δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση των συμφερόντων του ελληνικού λαού και της χώρας του. Ούτε πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της χώρας κ. Σαμαράς θα ήθελε να μας δει όλους εμάς της «ακραίας αντιπολίτευσης» εναντίον του ευρώ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στα κάγκελα και στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Το μόνο για το οποίο δεν πρέπει να φοβόμαστε τον Σαμαρά είναι μήπως και ανοίξει ξανά τα ξερονήσια. Ξέρετε τους γνωστούς τόπους ανανήψεως της «ακραίας αντιπολίτευσης» του μεσοπολέμου, τους εμφυλίου και της χούντας. Όχι, μην ανησυχείτε. Τα ξερονήσια της Ελλάδας, όπως κι ολόκληρη την χώρα, την προορίζει ο Σαμαράς και η συμμορία του για τους ξένους επενδυτές, για τα γνωστούς γύπες των αγορών που ξέρουν να απογυμνώνουν το κουφάρι μιας χώρας που πνέει τα λοίσθια. Τι νομίζατε ότι κανονίζει τόσες μέρες στις ΗΠΑ;

Αυτή είναι η πολιτική του κουλτούρα, από αυτή την πολιτική οικογένεια κατάγεται, αυτή την ιδεολογία και την πολιτική υπηρετεί από τα γεννοφάσκια του. Και τώρα που βλέπει να πλησιάζει το τέλος του, το δικό του και του καθεστώτος δουλοπαροικίας του οποίου είναι εντολοδόχος, ονειρεύεται έκτακτα στρατοδικεία, φυλακές και εκτελεστικά αποσπάσματα σαν του εμφυλίου όπου διέπρεψε η δική του πολιτική παράταξη. Πάντα για την «μεγάλη υπόθεση» της υποτέλειας, της εθνοδουλείας και του ξεπουλήματος.

Μόνο που ονειρεύεται ξεσκέπαστος. Τα μόνα κάγκελα που θα δει είναι αυτά της δικής του φυλακής για σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας και εσχάτη προδοσία. Αλλά ας μην ανησυχεί. Η δικαιοσύνη όταν ο λαός θεμελιώσει την δική του νόμιμη εξουσία, όταν θα ξεφορτωθεί το καθεστώς του δοσιλογισμού, δεν θα είναι σαν την τωρινή. Δεν θα παίζει τα παιχνίδια της πολιτικής εξουσίας, ούτε θα λειτουργεί με όρους διάτρητους, με όρους απανθρωπιάς και αντεκδίκησης.

Τότε είναι που θα μάθει ο κ. Σαμαράς και το σινάφι του τι σημαίνει αληθινή δικαιοσύνη που δικάζει αδέκαστα στο όνομα του ελληνικού λαού. Μόνο που θα το μάθει καθήμενος στο εδώλιο του κατηγορουμένου παρέα με όλη την κυβερνώσα συμμορία. Και τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

Άστε τον λοιπόν να ονειρεύεται ότι θα μας βάλει στον γύψο. Αυτή την φορά δεν έχει να κάνει με μια αριστερά χαμένη στα βαρβιτουρικά των ιδεολογημάτων της. Δεν έχει να κάνει με απάτριδες εθνοκάπηλους σαν τον εαυτό του. Δεν έχει να κάνει με δήθεν διεθνιστές της πλάκας που ξέρουν μόνο να κρύβουν την συνθηλόγηση με τον κατακτητή πίσω από μια τζούφια και ανώδυνη αντικαπιταλιστική ρητορεία.

Έχει να κάνει με αληθινούς Έλληνες, με αυθεντικούς πατριώτες δημοκράτες σαν κι αυτούς που ήξεραν ανέκαθεν να μετατρέπουν κάθε βράχο, κάθε ρεματιά, κάθε χωριό, κάθε πόλη, σπίτι με σπίτι σε φρούριο του αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας. Κι αυτοί κ. Σαμαρά δεν σκιάζονται τόσο εύκολα από καρικατούρες και ξόανα σαν του λόγου σας. Ούτε τρομάζουν με τζούφιες απειλές από πολιτικά ερείπια. Έχεις να κάνεις με τον μπαρουτοκαπνισμένο ελληνικό λαό που επί δυο αιώνες - ενάντια σ' όλες τις πιθανότητες - αμύνεται του πατρίου εδάφους απέναντι σε αποικιοκράτες και φασίστες κατακτητές που πολιτικοί σαν του λόγου σου ξεπουλάνε πάντα σε τιμή ευκαιρίας.

Κι όπως στις αρχαίες Θερμοπύλες, έτσι και σήμερα ξέρουν να πατούν γερά στο έδαφος της πατρίδας που υπερασπίζονται και να φωνάζουν στους ελληνόφωνους ντελάληδες της ξένης απολυταρχίας που τους απειλεί: Μολών Λαβέ! Κι αν νομίζει ο φερόμενος πρωθυπουργός ότι έχει καταντήσει τους Έλληνες τόσο ραγιάδες, τόσο απάτριδες και κοινούς προδότες, τότε δεν έχει παρά να δοκιμάσει και να δει. Άντε και να δούμε ωρέ ποιος θα μείνει τελικά όρθιος.


21 σχόλια:

  1. βρωμαει το πραμα
    δευτερα βραδυ 4 ονοματα τρανταχτων μεγαλοεπιχειρηματιων περιφερονταν στα τηλεοπτικα στουντιο για χρηματοδοτες της χα, χωρις κανενας να τολμα να τα αναφερει. καποιοι σαν να προειδοποιουσαν, αναμεσα τους κι ο Καρατζαφερης, για την αποκαλυψη. την επομενη το πρωι η γνωστη αποφαση και ποιος ξερει τι θ ακολουθησει. μηπως, λεω μηπως, επεσαν τιποτα τηλεφωνα νυχτιατικα κατα εισαγγελια μερια? τι λετε κε Καζακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξέρει. Αν και νομίζω ότι οι διασυνδέσεις ηγεσίας της ΧΑ και πολιτικού συστήματος είναι και μέσω "βαθέως κράτους". Προσωπικά πάντως δεν βρίσκω καθόλου τυχαία την έντονη δολοφονική δραστηριότητα της ΧΑ - που κορυφώθηκε με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα - στις περιοχές που ο Μίχαλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Βενιάμης διεκδικούν για Ειδική Οικονομική Ζώνη. Ούτε βέβαια είναι άσχετη και με την επέκταση της Cosco στην περιοχή. Αν θες να βρεις επιχειρηματικούς συνδέσμους κοίτα κατά κει μεριά.

      Διαγραφή
    2. οσον αφορα την cosco σας ειχα στειλει καποτε ενα μηνυμα για το τι εστι (πληροφοριες απο επισημες πηγες) και τι κρυβεται ακομα και πισω απο λαμπερες τουριστικες επενδυσεις (costa n.). σκετη camorra.
      υγ. ειμαι συμπατριωτης σας

      Διαγραφή
  2. Μακάρι να δικαιωνόταν ο αγώνας του λαού. Στη σημερινή Ελλάδα όμως, το Μολών Λαβέ το σφετερίζονται φονιάδες νεοναζί. Είναι πιο εύκολο να μας σύρουν σ' ένα νέο εμφύλιο, η ΧΑ είναι κατά δήλωση των στελεχών της έτοιμη ενώ η κοινοβουλευτική Αριστερά με την αβελτηρία κ τον αιώνιο τυχοδιωκτισμό της προσφέρει το τέλειο άλλοθι.
    Δε θα απέκλεια κ μια χούντα με τον Μιχαλιολάκο επικεφαλής για να μας "σώσει" από την αλληλοσφαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κείμενο είναι κάτι παραπάνω από καταπληκτικό!Πραγματικά,νιώθει κανείς σαν κιόλας να έχουμε λευθερωθεί,και πάντως τη βεβαιότητα της απελευθέρωσης και της τιμωρίας τους!Ο λαός που δεν έχει να χάσει παρά τις αλυσίδες του αργά ή γρήγορα θα αγωνιστεί για το αυτονόητο,και θα βρεί τον τρόπο...Αυτό που δεν αντέχεται είναι η εθελοδουλία κι ο στρουθοκαμηλισμός των κομματικών εκπροσώπων,που όλοι μα όλοι εξαντλούν όλα τα προσχήματα και τις απάτες για να μη πουν την αλήθεια ή να πουν τη μισή αλήθεια..Με ποιους από όλους αυτούς τους "δήθεν"κι όλους τους αναξιοπρεπείς και μικροπρεπείς μπορεί να δημιουργηθεί το μέτωπο της δημοκρατίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχουν και αλλα ακροδεξια κοματα τα οποια δεν ενοχλουν κανενα....αυτο που τελικα ενοχλει ειναι οι ψηφοι....παρεπιπτοντος καναμε μερικα ακομα βηματα σε αυτα που λενε οι προφητες για τα μελουμενα..1. και το κυριωτερο 2
    το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τα αριστερα κομματα γελουσαν με την κατασταση,αυτο ομως αρχικα τωρα τους εχει φυγει το γελιο μετα τις τελευταιες δηλωσεις του προθυπουργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πάλι πρώτη είδηση η Χρυσή Αυγή την ώρα που ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ η μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού την οποία απέκτησε με αίμα και κόπο.Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;

    Ότι έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις:

    Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη.

    Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλούμενου φόρου.

    Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.
    Το καταλάβατε;

    Tο υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.

    Πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος (που λέει ο λόγος...).
    Ασχοληθείτε τώρα με τη Χρυσή Αυγή και το Δένδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως Δημήτρη έχω αρχίσει και φοβάμαι. Έχω αρκετό "έντυπο ενοχοποιητικό υλικό". Από φυλλάδια του ΕΠΑΜ, Χωνιά, βιβλία δικά σου, βιβλία του Μαρξ, πολλά αστυνομικά, αρχαίες τραγωδίες, Κατερίνα Γώγου, Μποντλέρ, ένα βιβλίο του Δελαστίκ, κάτι πεντοχίλιαρα...
    Άσε που έχω και 2 (δύο) ελληνικές σημαίες.
    Και μια στοίβα εφημερίδες/περιοδικά/έντυπα αδιάβαστα. Αν έρθουν και τα πάρουν, χάρη θα μου κάνουν. Όλο αναβάλλω να τα διαβάσω ή να τα πετάξω.
    Κάπου στο χάος έχω χάσει και το τηλέφωνο του πρώην μου. Αν το βρουν, παρακαλούνται να μη μου το δώσουν.
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη ποια είναι η άποψη σου για το Νίκο Λυγερό ο οποίος υποστηρίζει οτι η Ελλαδα χρειάζεται να μείνει στην Ε.Ε για την ανακύρηξη της ΑΟΖ;Είναι υπερβολικος ; Είναι λάθος η σκέψη του;Είναι προδότης ;

    Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ήταν πρωτεργάτης στη δημιουργία της ΑΟΖ της Κυπρου και ήταν στενός συνεργάτης του μακαρίτη Παπαδόπουλου και απεφάνθη για το ΟΧΙ της Κυπρου στο σχέδιο Αναν διαβάζοντας τις 10000 σελιδες του σχεδιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οτι καποιος ειναι εξυπνος δεν σημαινει οτι αυτοματα δεν ειναι και βλακας,
      οσο μεγαλο εκιου και να διαθετει.Μερικες φορες η βλακεια ειναι αναλογη του εκιου που φερει καποιος.

      στο θεμα της ΑΟΖ ο Ν.Λ. κανει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΑΘΟΣ.
      Ναι μεν η μεθοδολογια του ειναι σωστη,αλλα για ποιον ειναι σωστη??
      Ειναι γενικα βλακεια σε ενα δανειο το οποιο δεν μπορεις να πληρωσεις να βαζεις εκ τον υστερων περιουσιακα στοιχεια σου υποθηκη των υπαρχοντων δανειων.

      Διαγραφή
  8. Σχετικά με το ποιος είναι η Ευρώπη αυτές τις στιγμές. Καλό είναι να αναφέρονται σε κάθε εκπομπή Α.Ε (σαν υπενθύμιση) λίγα - λίγα (ώστε να "χωνεύονται εύκολα") αυτά τα στοιχεία, για να δούμε ποιος είναι ο αληθινός εξωτερικός εχθρός.

    http://topontiki.gr/article/24498

    ∆υστυχώς, δεν πρόκειται για θεωρίες συνωµοσίας, αλλά για την τραγική πραγµατικότητα που χαρακτηρίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου οι δοµικές, οι θεσµικές αποφάσεις σε όλους τους κρίσιµους τοµείς λαµβάνονται κάτω από την ισχυρή πίεση - καθοδήγηση των συµφερόντων που εκπροσωπούν τους µετρηµένους στα δάχτυλα µεγάλους παίκτες των αγορών.

    Η δράση των οµάδων συµφερόντων στις Βρυξέλλες είναι νόµιµη και θεσµοθετηµένη τόσο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
    Η πρακτική έχει δείξει ότι οι ισχυρές οµάδες συµφερόντων που παίζουν σηµαντικό ρόλο στη διαδικασία διαµόρφωσης της ευρωπαϊκής πολιτικής, δρουν χωρίς κανόνες, στο παρασκήνιο και χρησιµοποιούν κάθε µέσο για την επίτευξη των πολιτικών τους.

    (Η διαφθορά στο Ελληνικό δημόσιο σύστημα μήπως είναι ένα μικρό ίχνος από την παραπάνω πρακτική...??)

    Προσλαμβάνουν πρώην επιτρόπους και αξιωματούχους με παχυλούς μισθούς (300 με 500 ευρώ την ώρα) και πραγματοποιούν παραπλανητικές καμπάνιες χρηματοδοτώντας οργανώσεις - βιτρίνες»

    Οι σχέσεις… στοργής των εκπροσώπων των εταιρικών λόμπι με ανώτατα στελέχη της Κομισιόν αλλά ακόμα και με εκλεγμένους αντιπροσώπους των Ευρωπαίων πολιτών, έχουν καταγγελθεί κατά το παρελθόν, χωρίς όμως αυτές οι καταγγελίες να μπορέσουν να επηρεάσουν το πανίσχυρο σύστημα που δρα στο παρασκήνιο έχοντας εξέχοντες κρυφούς συνεργάτες σε θέσεις - κλειδιά της ευρωπαϊκής διακυβέρνησης.

    Οι κυρίαρχοι λομπίστες στον οικονομικό και χρηματοπιστωτικό τομέα που δρουν στις Βρυξέλλες είναι, σύμφωνα με τη νέα έκθεση της οργάνωσης Corporate Europe Observatory , οι εξής:

    1. City of London
    2. European Financial Services Roundtable (ΕΡ5Ρ) (δεν συµµετέχουν εταιρείες, αλλά ως πρόσωπα µόνο πρόεδροι και γενικοί διευθυντές από τις µεγαλύτερες επιχειρήσεις, βιοµηχανίες και τράπεζες της Ευρώπης. Η EFSR έχει 18 µέλη και συνεργάζεται στενά µε το αδελφό κλειστό κλαµπ των Αµερικανών της ελίτ του λόµπι, τη Financial Services Roundtable)
    ...

    8. Deutsche Bank

    ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (ΒΡ, SHELL, Vettenfall, Daimler,
    και άλλα λόμπι.

    Αν διαβάσετε το άρθρο θα δείτε ότι η Ε.Ε ουσιαστικά δημιουργήθηκε μετά το Β Παγκόσμιο πόλεμο ώστε οι ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ δυνάμεις (που αυτές ήταν υπεύθυνες για την εναρξη του Β παγκ πολέμου) να μην χρειαστεί να κάνουν πραγματικό πόλεμο σε Ευρωπαϊκό έδαφος αλλά να μπορέσουν να "συγκρούονται¨σε οικονομικούς πολέμους.......και κατά β' λόγο να μπορέσουν οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις να ανεξαρτοποιηθούν από την Αμερικάνικη ηγεμονία του Β Παγμ και του ψυχρού πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τώρα που βλέπει να πλησιάζει το τέλος του, το δικό του και του καθεστώτος δουλοπαροικίας του...που το βλεπεται αυτο το τελος??διοτι συγγνωμη, αν και το ελπιζω συντομα, εγω σεν το βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώα να το δεις αν δεν στρατευτείς στον αγώνα; Πώς να το δεις αν περιμένεις να το δεις από το διαδίκτιο και την τηλεόραση; Θέλει να ζυμώνεσαι με τον λαό, να αγωνίζεσαι με αυταπάρνηση για να δεις όσα βλέπω εγώ κι άλλοι σαν και μένα. Ο Ρουσώ έλεγε ότι οι κοινωνικοί αγώνες είναι σαν τον έρωτα. Δεν μπορείς να τους καταλάβεις, ούτε μπορείς να μάθεις τι είσαι σε θέση να κάνεις μόνο με την παρατήρηση και μάλιστα εκ του μακρώθεν. Πρέπει να εμπλακείς για να δεις και να μάθεις. Πρέπει να τα δώσεις όλα.

      Διαγραφή
  10. Αυτός που παραμονεύει, αλλά επειδή άλλοι το επιθυμούν, είναι ο Καραμανλής. Εδώ και χρόνια είναι σχεδιασμένο...
    http://www.fimes.gr/2013/08/kostas-karamanlis-sotiris-chatzinakis/
    http://www.newsbomb.gr/politikh/story/353772/orgio-galazias-kamarilas
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=497043
    Ούτως ή άλλως ο Σαμαράς έχει ημερομηνία λήξεως, όπως και οι προηγούμενοι από αυτόν.

    Κατά βάθος φοβάται αυτούς που τον τοποθέτησαν εκεί. Όχι τόσο τον λαό, όχι όσο μπορεί και τον εξαπατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή η Ιστορία επαναλμβάνεται με τραγική συνέπεια βάζω τον παρακάτω σύνδεσμο...
    http://farosthermaikou.blogspot.gr/2012/06/85.html

    Είναι παλία Ιστορία , απλά την βάζω για να μαθαίνουν κάποιοι ότι αυτοί που πουλήσανε πατρίδα ήταν αυτοί που πάντα προσαρμόζαν το "Εθνικόν" στις προσωπικές τους βλέψεις και συμφέροντα και όχι αυτοι που πονάγαν τον τόπο και τον ήθελαν περήφανο, και να προοδευει για να βρούνε τα παιδιά μας "ένα λιθάρι πάνω στο άλλο".

    κ. Καζάκη να σαι καλα και να δίνεις τόσο καλά κέιμενα αφυπνισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον καθημερινό αγώνα. Μόνο αυτός που δεν αγωνίζεται συλλογικά, δεν ζυμώνεται μέσα στον κόσμο, αλλά κοιτά τη δουλίτσα και αφήνει τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, μπορεί να είναι απαισιόδοξος.

      Διαγραφή
  13. Κύριε Καζάκη; Έρχεται ο Σώρρας και μπαρουτοκαπνισμένοι και επειδή η σιωπή σας για την αληθινή ελπίδα συναινεί στο κατεστημένο και επειδή λασπολογείτε θα έρθει η μέρα που θα κάτσετε και εσείς στο σκαμνί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μολών Λαβέ, εσύ και οι ψυαχασθενείς απατεώνες του Σώρρα. Όσο για το "μπαρουτοκαπνισμένοι" τι να πω; Μάλλον έμεινε η ζαλάδα από την τροχιά στην οποία πετούσε ο Σώρρας με τους Αμερικάνους όταν τους έδινε την απολλώνια τεχνολογία. Εσύ και οι όμοιοί σου αποδεικνύουν ότι η αντθρώπινη βλακεία και ηλιθιότητα είναι απέραντη.

      Διαγραφή
  14. «Δεν έχει υπάρξει ποτέ περίοδος, κατά την οποία μια σοβαρή παράταξη ή μια σοβαρή στρατηγική από ένα πολιτικό κόμμα (...) να έχει χρησιμοποιήσει την απειλή της στάσης πληρωμών ως την κύρια τακτική της για την απόσπαση μιας πολιτικής», δήλωσε, νωρίτερα, ο διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Λευκού Οίκου Τζιν Σπέρλινγκ.
    Αυτό για να ξέρουμε με τι ΔΕΝ μοιάζει μια αποικία.

    Γιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή